brak logo

Kolprem sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Kolprem sp. z o.o.

pijany miszcz 2017-03-22 21:29
Na co tu ma być jakiś przepis, bo nie bardzo kumam " o so si chozi?"
wiki 2017-03-22 21:55
Jak byś. Był w temacie to teoretycznie na 21/22/ tam gdzie ładowanie jes spowodowane pracą przetwornicy istnieje podskok napięcia itd itp....
pijany miszcz 2017-03-23 08:27
No niby tak, ale podskok napięcia przejmuje regulator napięcia lub żarówka która działa stabilizująco. Pali się wtedy regulator lub żarówka. Tutaj mamy do czynienia z kombinacjami alpejskimi. Orion lub DLA kupują przetwornice na złomowisku, montują je na lokomotywach dzierżawionych nam a kartofel z adonisem pod parasolem kogoś wyżej, remontują spalone złomy na nasz koszt. Później szuka się frajera który miał nieszczęście być na lokomotywie akurat wtedy jak złom się sfajczył. W ten sposób kartofel za nasze zyski kupuje sobie polisę na życie.
2
swojak 2017-03-23 11:19
Wodzu szkoda bo była to taka fajna firma przed Laty obserwowalem jej rozwój iprzedewszystkim była [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera ale optoczles sie leszczami którzy tylko sie martwią czy do jutra dorobią w tej firmie szkoda a teraz jest jej dno naprawdę szkoda tej firmy
2
Swojak 2017-03-23 11:52
Przesciguja sie ze swoją głupota i niewiedza kolejowa oczywiście mowa o skromnym pokoiku na pietrze ja zawsze myślałem ze plomby zalklada sie na układ paliwowy a tu u nas są zajebisci szpece bo odplombowali praktycznie całego druta ale mogli go przecież zaspawac jak ktoś kiedyś określił złota zasada AMP jak sie stoi to sie nic nie dzieje
pijany miszcz 2017-03-23 12:39
Niewiedza kolejowa- trafione w dychę określenie ogólnej kompetencji "sztabu" DPZ-u. Wewnętrzne przewozy jakoś działają, ale tu można w jakimś zakresie ustalać zasady działania. Na zewnątrz już trzeba się dostosować. Tam już jest cywilizacja, i tu się kończą możliwości kartoflano- buraczane. Doradcy wodza sami kiedyś nosili bańki, kręcili z dojazdami, godzinami oczekiwań i ściągali do firmy takich samych chachmętów jak oni. Widocznie w takim towarzystwie wódz czuje się najlepiej.
3
Weronika 2017-03-23 15:28
A macie jakieś opinie na temat rozmowy kwalifikacyjnej w Kolprem sp. z o.o.? Może macie jakieś rady? Warto podzielić się nimi z potencjalnymi kandydatami.
1
trzeźwy wicemiszcz 2017-03-24 01:59
-Co pana skłania do tego, żeby zostać starszym specjalistą w naszym zakładzie?
- Nie wygłupiaj się wujku.

Tak wygląda rozmowa kwalifikacyjna.
5
x 2017-03-24 07:33
bez złodziejskiej przeszłości cię nie przyjmą
to jest jedyna firma na rynku kolejowym co zamiast zwalniać to przyjmuje złodziei i toleruje ich dalsze wybryki.
ale jak to mówią :
jaki pan taki kram
4
Winetu 2017-03-24 07:55
Zapomniałeś dodać żeby zostać Starszym specjalista w naszych szeregach wystarczy być totalnym ciemniakiem i mieć wazelinę i tyle później biurko pieczątka i jesteś w pokoiku leszczy
6
Madzia 2017-03-24 16:42
A w wewnętrznych nic tylko tabelki , praca nie ma znaczenia tylko tabelki . Nie ma czasu przekazać jak wykonać jazdę bo tylko tabelki . I takich samych prowadzi trzech i jeszcze nad nimi kolejnych trzech . Ogłupieć można , głupiego z nas robią . Nie ma czasu na kibel bo tabelki . NIC TYLKO TABELKI . A tabelce co podstawiasz jak podstawiasz i dlaczego tak długo , a jak inaczej dopilnować jak tylko tabelki. I tylko tabelki , jak przyjdziesz do domu to tylko tabelki w głowie i telefony co tam wpisałeś ? na trzeźwo tego nie weźmiesz . Gdy rozmawiamy z bramą nic tylko tabelki . KTO TO WYMYŚLIŁ ? Na pewno nikt mądry . Czyli wniosek że sami niekumaci bo tylko tabelki ! NIEKUMACI NA GÓRZE , bo tylko tabelki .
3
Kwaśny Roman 2017-03-24 17:24
Tabelki robią tylko leszcze.
1
edek łon 2017-03-24 18:31
W kc jest też taki leszcz co tylko tabelki widać z kąt przylazł....
Maszynista z Oriona. 2017-03-24 19:05
Ty jesteś większe zero niż te Leszcze od tabelek. Nawet nie wiesz co to słowo znaczy .
Grzegorz 2017-03-24 19:17
W Kątach był taki , właśnie teraz pracuje w DPZ.
bezu 2017-03-25 06:40
Bo przyjdzie pajac z piekarni ale ma wujka w biurowcu i z braku praktyki i pojęcia próbuje zaznaczyć swoją obecność mnożeniem tabelek i dokładaniem nikomu niepotrzebnej roboty. Takie kanalie trzeba wyciskać jak wrzody na ( usunięte przez administratora )
Akta 2017-03-25 11:28
Czy ktoś może słyszał o liście gończym rozwieszonym w Szczakowie na dworcu bo ponoć jakiś gość zrobił niezła poruchawe jak w tym filie Vabank
zaklinacz leszczy z kukułczego gniazda 2017-03-25 13:04
Podobno sam Fajbusiewicz prowadzi śledztwo "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..." a komisarz Wątroba rozwieszał listy gończe.
1
krasnolud 2017-03-26 08:05
I cwane lisy, co z niejednej afery wychodzili cało, znowu skutecznie zamydlili oczy wszystkim. Tak jak mówiłem wcześniej- nikt nic nie wykryje bo się na niczym po prostu nie zna. Prezia postraszyli referendum i już się uspokoił, bezpiecznie ogląda powracające szpaki i wypatruje bocianów a nie zerka tam gdzie nie powinien. Jedno, co tu może pomóc, to Nurofen i Apap. W duuużych ilościach.
2
Rewident cargo 2017-04-02 18:47
Czy z tym listem gończym to chodzi o tego cwaniaka co opindolil kasę PKZP w cargo ze swoją luba ponoć prace znalazł w biurze bezpieczeństwa no piknie ze strony waszego wodza ze bidoka przygarnął jakby nie patrzeć takich kryształowych fachowców wam trzeba
1
idzie ciepło 2017-04-02 19:05
Tam sapi kryształowi fachowcy od zaworków i wężyków ......
2
qui penis aqua turbur 2017-04-02 20:28
Teraz to im aureole porobiły się nad głowami. Sami święci, czekają tylko na kanonizację, ale pracują jeszcze ludzie którzy pamiętają bańki które wynosili ci, co teraz kontrolują innych. Tak jak spora grupa ludzi nie chce zapomnieć wyczyszczonych kont z kasy zapomogowo- pożyczkowej w Szczakowie. Jak pan się czuje w takim towarzystwie, panie dyrektorze?
2
Budyń 2017-04-03 10:54
Po ostatnich ,,podwyżkach" kierownik pociągu ma wyższą stawkę od maszynisty.
Stewczyk 2017-04-05 15:02
A był taki sympatyczny do rany przyłóż a tu taka akcja z kasa jak to mówią cicha woda brzegi rwie jestem ciekaw ile było w kasie
Stefan 2017-04-05 16:07
A kto to
M&M 2017-04-05 21:00
Stefanie niewiesz przyjdź na piątkę tam aż chuczy wszystkiego sie dowiesz można zec ze piątka to jak encyklopedia na każdego coś jest
1
bezzębny szakal 2017-04-06 08:50
Ale hit wydzwania baba z kadr i nagabuje o przyjściu z powrotem pytam o kasę ona mi 5000-5500 ja jej mówię że możemy zacząć rozmowę od 6000-6500 zadzwoniła i zaprasza zobaczymy co utarguję znowu będzie ubaw
1
łon 2017-04-06 10:38
Bo to taka polityka !
Po co podnieść stawkę o 500 - 800 zł tym maszynistą co pracują i znają robotę?
Lepiej niech się zwolnią a my w ich miejsce zatrudnimy nowego maszynistę ze stawką większą o 1000 czy 2000 i oczywiście z odwozem i dowozem pod dom a to dodatkowe 500 zł
Bezzębny 2017-04-06 14:47
Byłem na rozmowach i wywalczyłem 5450 netto hura hura wracam oczywiście
3
hutnik 2017-04-06 22:41
Z dodatkami to może tyle wyjdziesz na miesiąc i to brutto.
stryjek 2017-04-07 12:00
podpuszcza cię a ty łykasz jak te leszcze na piątej bramie
mietek łapka 2017-04-07 18:32
Jak to mówią Wojtusiu (A NIECH MA CHŁOPAK NA ZACHĘTĘ) Myślę jak gratulowali KC za zatrudnieniu bezzębnego fachowca tak teraz będą strzelały korki od szampana że się go pozbędą .....
2
Swojak 2017-04-08 03:24
Powiem ci jedno Bezzębny to totalna historia tu zostali i są lepsi choćby Wziasc takiego KASIARZA taki bezzębny to mu do pięt nie dorasta
1
mały książe (szejk) 2017-04-08 08:59
Ale chcąc nie chcąc następna morda do podziału a zapisy naBR ke do 2047r będą widniały a jednak legenda o banieczce wciąż żywa .....
3
x 2017-04-08 16:12
a który to kasiarz?
wio 2017-04-08 17:07
Czarny golf 1.9 tdi
1
przyjacil wojtusia 2017-04-08 20:55
Drżyjcie handlarze pijaki i nieroby Wojtuś powraca z dalekiej drogi nikt nie sprzeda nawet litra bez mojej wiedzy nikt nie zostanie zatrudniony bez mojej wiedzy będzie się działo będzie zabawa a na Rzepinie będzie odprawa .Niemic szczęśliwy Wojtuś posrany bo na Rzepinie bańki zabrali ......
7
Winetu 2017-04-14 16:55
Ponoć mamy nowego wodza jestem ciekaw co będzie dalej czy będzie porządek czy dalszy chaos ci na pietrze z pokoiku leszczy dobra rada zamowcie sobie dużo wazeliny
1
x 2017-04-14 21:30
a co z Grzegorzem?
Winetu 2017-04-15 00:12
A będą sobie razem z drugim Grzegorzem przy jednym stoliku kawę pic i obmyślać plan strategiczny
2
uj 2017-04-15 14:16
A kogo powołali ?
Gulden 2017-04-17 11:44
I pasowało by sie przyjrzeć bliżej co niektórym na pietrze mowa o biurze bezpieczeństwa tu struga przed nami takiego kryształa jaki on uczciwy a w Cargo wyczyścił kasę zapomogowo porzyczkowa
5
Xxx 2017-04-19 12:14
Było wczoraj zebranie?
Ktoś coś wie?
Winetu 2017-04-19 19:10
Tak nowy wódz będzie z dwoma kretynami M&M nawiązywał nowy dialog bo Grzegorz już na nich nie mógł patrzeć zreszta teraz będzie miał spokój od takich łachmaniarzy łazili i ujadali wiecznie mało
1
Szajba 2017-04-20 01:22
Pasowało by zrobić troszkę porządku w tej śmiesznej firmie i zobaczyć jakie kto ma uprawnienia i oczywiście szlaki żeby ktoś umiał zweryfikować pewne rzeczy i wziasc sie za ten cyrk od czego są ci leszcze na pietrze niech coś zaczną robić a nie papierosek i kawusia
1
Belmondo 2017-04-22 16:09
Kolesie z biura bezpieczeństwa przechodzą samych siebie chcą żeby nasza firma była bardziej kolejowa niż sama kolej brawo wy chcecie żeby robić po osiem jazd autoryzacyjnych a nie potraficie zrobić jazd na znajomość szlaków dobra rada wróćcie do starej profesji jeden do kasy a drugi do magazynu nawet nie chce myśleć co będzie w przyszłości nowy Dyrektorze miej nas w opiece
6
Porzucony z Boru 2017-04-23 16:26
Gdzie jest gruby bolo Łasiczkowaty w ramach wyjścia na przeciw oczekiwaniom dyskont Bidron w Rzepinie wprowadza na potrzeby stałego klienta nowy rozmiar konserw mięsnych w wiaderkach 10 litrowych XXXXXL. Działanie marketingowe dla potrzeb stałego klienta. Do tego dedykowany zestaw sztućców w postaci widły, kosa, koryto.
3
Zzzz 2017-04-23 20:46
Ale jesteś pustym człowiekiem....
M&M 2017-04-23 21:36
Same eksperty jak Żwirek z Boru. Znafca tematu w obieraniu kasztanów wieczorową porą.
2
Niechciany 2017-04-24 13:26
A rozbił razem z jeszcze dwoma kretynami M i J namiot z logiem naszej firmy rozpalili ognicho i biją sie kto ma jechać pierwszy na Zdzichy
3
Zostaw swoją opinię o Kolprem sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolprem sp. z o.o.