brak logo

Kolprem sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Kolprem sp. z o.o.

hilton 2017-01-22 23:53
jeśli posiadasz już licencję, i nie masz jeszcze świadectwa, to omijaj kolprem.
Bobik 2017-01-23 05:08
@licencja Najlepiej na początek zacznij od tarcia chrzanu
4
Licencjat 2017-01-23 08:45
Najważniejsza jest pieczątka. Facebook też pomaga w pracy. Ciekawe za co dostaje się taką pieczątkę? Specjalne względy?
1
Licencja 2017-01-23 09:18
Sam tak zaczynales?
Winetu 2017-01-23 10:52
Czyżby Mister Donos zmienia firmę ponoć idzie do KC tu już sie bidok wypalił no cóż radia łyknięte koledzy sprzedani a co miał wynieś dawno wyniósł nic tu po nim idzie gdzie indziej rozwijać nowe horyzonty powodzenia zyczy grupa wsparcia
2
Bobik 2017-01-23 11:28
@licencjat Głupie pytania głupia odpowiedz
superpierdoła 2017-01-23 12:51
Nie słuchaj ich. W firmie widać już poprawę. Ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas opuszczają, więc jest nadzieja. Jeśli jednak podoba Ci się unikanie pracy wszelakiej, robienie fikcyjnych usterek czyli sabotowanie to sobie odpuść. Dla takich kanalii robi się tu coraz ciaśniej. Jeśli chcesz jednak się szkolić i nabywać doświadczenia, to.... dawaj :-)
2
Papa Dance 2017-01-23 12:54
No cóż maszyny są stare to i psuć się muszą często albo bardzo często. Taki mamy klimat. Kosztować też muszą. Facebook jest wielki. Radia są może z 6.
3
Serwis 2017-01-23 14:29
Towarzysz Błękitny oraz kanalia która bawi sie szczotkami od przetwornic to by sie przydało na pol roku na kanał kazet lac i klocki wymieniać
1
wielbiciel TDI 1.9 2017-01-23 18:20
Ciekawe czy nosi kanalia próbówkę i papier ścierny...??
1
Karol May 2017-01-24 19:46
@Papa Dence Co ty gościu bredzisz jeżeli mówisz o z nizlicznej ilości pantografów obręczy czy nowy hit sezonu majstrowanie przy szczotkach przetwornic albo mega mechanior z boru który zgłosił defekt na sprężarkę pomocnicza a okazało sie ze wis był wyłączny jak do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nędzy wytłumaczysz fakt jak paru gości śmigało knedlem na Rzepin przez piec miesięcy i nic a jak zjechał do nas odrazu mu klimat zaszkodził
5
facio 2017-01-24 20:52
Czyli widać kto to- papa dance. Pajac, który próbuje usprawiedliwić swój olewizm. Starsze lokomotywy śmigają po Polsce, ale ktoś tego umie dopilnować. Nie sprzedają się firmom remontowym tak, jak ta tania dziwka.
2
ptyś 2017-01-25 09:08
a znasz większego pajaca? to on, cieć malinowy, wie o której i gdzie skończy pracę, zanim wejdzie na maszynę.
2
stacyjkowo 2017-01-25 12:43
takich należy eliminować. Najmniej robić a mieć największe pretensje do wszystkich, że mu pracować każą. Za numer z defektem małej sprężarki powinni mu cofnąć autoryzację i wręczyć młotek z długim stylem i na trzy miechy w tory.
1
Stefan 2017-01-25 15:23
Tak się zastanawiam czy te posty piszą ludzie z Kolpremu czy Ci co odeszli a teraz im żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska.
Jeżeli to ,,Kolpremowcy " piszą to niezła patologia tu panuje.
Sami podpierdalacze i jeden mądrzejszy od drugiego fachowiec!
Patrząc na błędy ortograficzne w postach to wydaje mi się że nie jeden zatrzymał się na etapie drugiej klasy gimnazjum i ma tak zryty beret że położna przy narodzinach zamiast w pupę to go w głowę klepła.
Aha, i tak dla przypomnienia nie jesteśmy tu anonimowi. Jest coś takiego jak adres IP ,ale nie wiem czy wiecie co to jest.
Pozdrawiam
1
Gucio- ten od Cezara 2017-01-25 16:13
Znałem gościa, który nie potrafił poprawnie sklecić zdania, ale zbudować lokomotywę- owszem, więc nie truj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko spróbuj szukać treści. Jeśli jesteś słaby w czytaniu ze zrozumieniem, to powiem ci, że przy próbie usuwania gówna, trzeba czasami się tym gównem ubrudzić. Może są lepsze sposoby na zwalczanie patologii, więc spróbuj je stosować (jeśli wiesz co to patologia). Podpierdolenie szkodnika jest moim zdaniem usprawiedliwione, a numerem IP, to możesz dziś straszyć dzieci specjalnej troski, albo terrorystów z boru. Fersztejen, bucu?
1
Łon 2017-01-25 17:28
Prawda w oczy kole ?
Właśnie to co umiesz najbardziej interesowac sie innymi i obrażać .
Patol do kwadratu
2
Robert 2017-01-25 17:42
Widać jacy jesteście wredni,tu strasznie koledzy,a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chłopakowi obrabiacie.Ilu z was specjalnie psuło lokomotywę żeby mieć zmianę blisko domu.On ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie obrobi tylko ci powie w oczy.Co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wredne ,zazdrosne piszą takie teksty ?
3
P.N 2017-01-25 19:14
Możecie mnie wszyscy pocałować w d...!!! Sami wielcy mechanicy ( oczywiście te szmaty co nie mają odwagi mi tego powiedzieć w oczy tylko piszą takie teksty),przydupasy i kombinatorzy.Najpierw popatrz na siebie a jak taki jesteś święty to się do zakonu zapisz i wal się na ryj.Bajo pedale.
4
nic wielkiego 2017-01-25 20:54
Nie nerwowo, jeszcze trochę i ty będziesz całował czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
P 2017-01-25 22:02
Na pewno nie twoją
kicha 2017-01-25 22:21
Już w db chciales calować za 5 litrów ON ale nikt nie chciał być przez ciebie całowany. Nie pamiętasz już?
ffffff 2017-01-26 05:52
Ico się parchu moderatorze strącasz....?
abc 2017-01-26 08:40
Podobno jakieś podwyżki o 80 zł. Są dla wszystkich , prawda to ?
adam słodowy 2017-01-26 08:48
Podwyżki mają być i dojazdy mają być płacone na jakąś kartę , ale kiedy i co to nie wiem.Żadnej karty nikt nie daje ,ani nic nie mówi.Wie ktoś coś ?.
król on 2017-01-26 16:02
Podwyżki to będą ale normy i podatku.Mam dosyć tej poje.......nej kolpremowskiej propagandy Zawijam się z tego domu rozpusty gdzie rządzi kierowca w trzech osobach...
4
Manewrowy PKP Cargo 2017-01-27 22:08
Do licencja, wyślij do PKP Cargo jest nabór na manewrowych może kiedyś ruszy nabór, a opinie o kolpremie rzeczywiście daj sobie spokój.
Kaliciak 2017-01-29 15:55
Ale to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] same zera i wszystko na ten temat .
DPZ maszyniści ciemnoty stojące na pociągu 6 godzin i później podmiana , zero wiadomości o swoim zawodzie .
Dyspozytorzy DPZ pociotki ze sklepów rybnych , kwiaciarni i sprzątaczki . Jakim cudem zajmują te stanowiska na które trzeba zasłużyć pracą kilkanaście lat i dochodzić etatami od zera .
Żenada jednym słowem .
Brak lokomotyw , brak mądrego zarządzania i na kolanach przed byle jakim dyrektorem z obcym paszportem .
8
Gucio- ten od Cezara 2017-01-30 19:14
Jeszcze raz zwrócę twoją uwagę na ortografię. To, że firma podkrakowska nie potrafi wyregulować docisku pantografów, nikogo nie rusza, wystarczy że " umiom zapląbować czówak"
1
lllll 2017-01-31 08:13
Nie umieją raz na siódemkach zaplombowali odwrotnie....
bióro fsparcia 2017-01-31 13:13
a kogo to interesuje? Przyjdzie pan z pieczątką i odbierze. Niedawno odebrał po P2 z Mysłowic 182 z podpartym przekaźnikiem nadmiarowym przetwornicy i.... przetwornica poszła się j....ć. Firmę stać na takiego pajaca z pieczątką.
6
Deputat 2017-02-04 14:10
Czy ktoś słyszał ze pajac z boru pseldo Wrzask był oddelegowany na dyspozyturę tylko nasuwa sie pytanie w jakim charakterze jak nikt go nie widział a może pod przykryciem z krainy dreszczowców KARAMBA no i druga sprawa co wniósł a może co wyniósł z dyspozytury fiu fiu
2
antychwast 2017-02-04 14:58
czy to ten który dostał 52 w DB za 5 litrów ON ? podobno chłopaki do dziś leją po nogach ze śmiechu. Na dyspo może dopiero robią inwentaryzację- co zginęło
1
Maszynista z Oriona. 2017-02-04 18:52
Najgorsze są te dzieci za dyspozytorów DPZ , zero wiedzy o tematach kolejowych , pośmiewisko jak rozmawiają z PLK . A gdzie lata pracy żeby być dyspozytorem . Ale to tak że jedni rodzina , dziewczyny kochanki i to jest szczebel kariery. A ps, ,,Umarły'' to Kobuszewski DPZ.
7
Piekarz 2017-02-04 18:57
Panowie mamy w swoich szeregach prawdziwego wyjadacz ponoć ma robić szkolenia wszystkim instruktorom Nadinstruktor M dastal propozycje z Siemensa będzie ponoć testerem w białym fartuchu ale mam lepsze rozwiązanie w piekarni maja lepsze fartuchy w Kazimierzu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piekarnia sam tam pracowałem
2
zerro 2017-02-04 20:00
Będzie testerem... zgarniaczy. Czy dobrze z torów wyrzucają. Najlepiej od razu na kolejowy śmietnik.
2
smog wafelski 2017-02-06 07:31
No, nie mogie! Trafiłeś w sedno. Tucznik się utrzymał na stanowisku, więc przygotowany dla niego stołek odstąpił pociotkowi, kolejnemu ignorantowi który nie ogarniał pracy jako tfu! dyspozytor. Teraz będzie organizował przewozy międzynarodowe. Ale z Kobuszewskim, to pojechałeś po bandzie. Natychmiast przeproś Pana Jana, bo On jest zabawny a Mario - tylko żałosny.
Licencjat 2017-02-07 16:24
Mam hot newsa Panowie. Wiedzieliście że nasz piękny Adonis kiedyś brał udział w walkach za pieniądze . Ciekawe ile takich oszołomów jeszcze pracuje u nas ? Tak serio to moj znajomy miał z nim przyjemność i naprwdę był dobry . Załatwię może foto z walk
5
Maszynista 2017-02-07 18:18
A Który to Adonis?
kingbrusli 2017-02-08 03:35
Walczył w klatce. Ze świniami u ciotki na wsi.
2
Stefan 2017-02-14 08:56
Może mi ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi!?
Orion jeździ, DLA jeździ a Kolprem stoi!
No qurwa ręce opadają na te decyzje u góry.
4
Zjeb McCaine 2017-02-14 09:48
Powiem Ci tak: - Kiedyś, jak przed laty rozwijała się Telekomunikacja Polska, miała swój pion techniczny do wykonywania prac takich jak przekopy, rozciąganie nowych linii itp. Dyrekcja jednak, zorientowała się, że można tu chapnąć parę groszy i zaczęła zlecać tego typu prace firmom zewnętrznym, grzebiąc za życia swój pion techniczny. Firmy potrafiły się odwdzięczyć, więc kwitły a dyrekcji żyło się lepiej. To tyle wspomnień. Doszukaj się analogii sam i pamiętaj, że historia lubi się powtarzać. Niestety....
13
Stefan 2017-02-14 15:07
Pięknie napisane
Zjeb McCaine 2017-02-14 20:00
Dzięki, obawiam się że to tylko wołanie na puszczy. Że to wszystko co tu jeszcze może być piękne.
1
Wąski 2017-02-23 10:59
W DPZ to jest praca tylko kawka i papierosek co 15 minut gòra dòł i szatnia 8 godzin pracy a w biurze może 2 godziny a reszta musi pracować. Na lokomotywie takich luksusów nie ma.
Bajo.
2
Brak słów 2017-02-23 11:46
Skandal dobrzy młodzi pracownicy się zwalniają dyrektor nawet nie starał się ich próbować zatrzymać a paliwowa recydywa znów d... zmoczyla i ciekaw jestem czy dyrekcja wyciągnie wobec nich jakiekolwiek konsekwencje.Gdzie jest dyrekcja w Krakowie skoro Supernak nie może dać sobie rady...Ile jeszcze będzie trwała ta sodoma i gomora...
2
Golem 2017-02-23 12:39

Znowu papierosek w szatni. Sodoma i Gomora to nasza specjalność. Tutaj się nie pracuje tylko kawka i papierosek. Takie są realia jedni pracują drudzy udają.
2
Licencjat 2017-02-23 16:23
Gratulujemy kierownikowi Adonisowi czerwonej pieczątki. Za co dostaje się taką pieczątkę za bycie uchem. Sianie zamieszania. Ustawianie faktòw pod swoim kątem. Za odbiór spier.......... lokomotyw.
4
x 2017-02-23 20:40
kto to adonis?
Kapitan Żbik 2017-02-23 22:18
Nie wiesz? Ten, co odciska w książkach czerwoną pieczątkę za dowody wdzięczności, zamiast za dobrze wykonaną usługę. Po czym jeszcze można go poznać? A po tym, że pisze na forum paszkwile na osobę która wykrywa jego przekręty, a winę zrzuca na swego przyjaciela. Nawiasem mówiąc- na naiwnego, niezdolnego do samodzielnej egzystencji frajera, więc nie ma kogo żałować
1
Zostaw swoją opinię o Kolprem sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolprem sp. z o.o.