brak logo

Kolprem sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Kolprem sp. z o.o.

zadżumiony 2016-12-13 17:02:28
Przychodzi "utkana" pani na kontrolę i po dwóch dniach oświadcza, że ma już wystarczające materiały do zamknięcia firmy. Po kolejnych kilku dniach wyjeżdża i wszystko pozostaje bez zmian. Czyli siostrzeniec potrafi się odwdzięczyć pracodawcom, tak jak pan Stanisław związkowcom.
2
hg 2016-12-13 17:28:14
Radzik ---- owa i spółka......??? Za korupcję powinien być przepadek mienia do trzeciego pokolenia w stecz
3
Wernyhora, na pół etatu 2016-12-14 08:36:40
Macie kanalie szczęście, że pan Dirk nie zna języka polskiego i nie potrafi się rozeznać w chachmentach. Na moje kaprawe oko, to 50% - won! na Radochę, 30% za bramę, 15% do tarcia chrzanu. Reszta do sprzątania tej stajni Augiasza.
4
normalny pracownik 2016-12-17 13:52:42
Gdyby któryś debil nie wiedział to informuję: firma którą ktoś zamyka zwalnia wszystkich na bruk, więc także tych nierobów którzy mają czas aby pod semaforem pisać bzdety w necie.
Ciekawe czy też będą pisać głupoty wpierdzielając szczaw z nasypu :)
2
winetu 2016-12-17 14:15:17
Aleś Ty głupi jesteś musisz być z biura albo księdzem maszyniści jacy by nie byli znajdują prace a ty gdzie pójdzie aż chyba ten szczaw sadzić ...
3
mangodźery 2016-12-18 11:34:49
Nierób ma czas i więcej rozumu. Nie będzie się wysilal dla czegoś, co wy i tak rozpierdolicie.
5
Pierwszy Winetu 2016-12-28 23:20:53
Mangodzery@ No jeśli mówisz o tych trzech pajacach co wołali czwartego do uproszczonej to brawo to po huju maja rozum albo wymyślają przeróżne usterki żeby tylko nie wyjechać z Dtb jak już wyjedzie taka lajza to max dta i głosi defekt to są ci zajebiste umysły co za patologia
2
Król DB 2016-12-29 07:20:01
Bardzo dobrze ze odchodzą płaczki gwiazdorzy ponoć nawet sam Mister Donos czyżby skończyły sie radia mało mu 5500pl przynajmniej zrobi sie zdrowiej w tej firmie PS cwaniaki z PKS w innych firmach czeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kołem a nie użalać nad sobą
2
Winci 2016-12-29 12:21:14
A co tam u dwóch kretynow z piątki mowa M&M ponoć byli u starego o stawkę 4900 pl tyle chcieli co za pajace przecież takich stawek nie ma w firmie
Knysza 2016-12-29 18:04:10
A wziasc gościa z galeczki wypuszcza biednego licencjata lotów bidok walczy i wychodzi później na najgorszego a ten kretyn Cisteczkowy Potwór stoi z boku i sie śmieje ile takich gości wypuścił w maliny no i właśnie Kolprem przez takich jak on spostrzegany jest jak cyrk
2
Król DB 2016-12-29 18:20:27
Panie Grzegorzu niech sie pan nie przejmuje ze sie zwalniają pajace płakać za nimi nie będziemy na jedynie ze szczęścia trochę sie przewietrzy jakby mieli szkodzić niech idą jest takie powiedzenie niech ich g..... no prowadzi
mniej niż zero 2016-12-29 18:35:46
Amen...
Winetu 2016-12-30 18:47:06
Wziasc po uwagę takiego pajaca który zwany jest ciasteczkowym potworem z galeczki wypuszcza biednego licencjata i co chopok wychodzi na idiotę a tn kretyn stoi z boku i sie śmieje ps do planowania w tory gnoja to by sie nauczył a najlepiej na Dpw to by go dotarli pasożyta przyglupa i nieroba
kris 2016-12-30 20:55:30
Jakt ktoś ma wtyki w cargo w szczakowej to niech popyta jaki to był pomocnik ......? Przyszedł z podrapaną mordą z próby zjeb...a..ł maszyniste i ciągle coś nie tak w czeskich się wycofał bo trzeba pracować i do szafy WN skasować ochronne się nie mieścił taki prawdziwy ciasteczkowy potwór...Po zatym wiedza jego jest znikoma zobaczył szlak DTB -DTA-DGWschodnia JSA i taki wielki MECHANIK....
3
Winetu 2016-12-31 09:37:03
No zasiagnolem język i ponoć to było dawno jak wysiadał z lokomotywy w peronach oczywiście pociąg sie toczył to tak wyjebal orła ze wszystkie płytki policzył bo oczywiście lajza wysiadała tyłem do jazdy to możecie sobie wyobrazić jakie mieli miny jego współpracownicy
1
Ciasteczkowy potwór 2016-12-31 11:06:50
Pociąg się nie toczył, tylko jechał ok. 40 km, nie wyskakiwal tylko praktycznie wysiadal w peronach w Szopienicach, a pociąg był pospieszny, nie podrapal się tylko rozbił oba barki, obojczyk oraz rozbił głowę i stracił przytomność, ale to tylko szczególiki... ale dzięki za pamięć wszystkim i dziękuję za takie miłe życzenia, pozdrawiam. Ps. Jak się o czymś pisze, warto mieć odwagę i się zapytać u źródła, ale kto miałby odwagę.
3
alf 2016-12-31 18:06:48
Winetu, zasrałeś facetowi ten szczególny dla niego dzień. Zrobiłeś to świadomie. Odpowiedz teraz sobie, czy tak zachowuje się maszynista czy tępa świnia. Trochę rozumu ci życzę na ten Nowy Rok.
5
Winetu 2017-01-01 23:58:52
@alf widzę ze jesteś bardzo wrażliwy no cóż mi tez pedały na piadce nieraz dupę obrobiły z reszta powiem ci jedno koło hu... ja mi lata twoja opinia najpierw sie rozejrzyj a później pisz kto jest większa świnia ja czy on no i wszystkiego dobrego dla wszystkich forumowiczów
4
Kiss 2017-01-02 21:17:52
Ponoć BŁĘKITNY pokazał kolejny raz swoją klasę przejebal wszystkie obręcze na siódemce brawo ci którzy pozwalają mu na ten proceder
1
zezowaty bóbr 2017-01-03 11:22:39
W Dąbrowie to macie spokój.w Krakowie to dopiero jest hołota.pijane goście z J M S -U [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze a GŁO.....CZ co miesiąc 35 000 za damski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bierze.a z KOLPREMU robią mu lachę ,przekręty na każdym kroku, a etatowcy dostają po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
m 2017-01-03 17:23:45
Który to pajac błękitny ...?
Kiss 2017-01-03 19:16:20
@m Gość co tarcze semafory bieze na klatę to jest błękitny lolo
1
lelek kozodój 2017-01-03 21:08:07
Nie wtrącaj się w metody szkoleniowe towarzysza błękitnego. On bierze spore pieniądze za szkolenie prawdziwych fachowców. Obręcze przesunął był tylko po to, by pokazać swoim szkoleńcom czego mają nie robić. To są nowoczesne metody o których jeszcze niewiele wiemy.
5
trele 2017-01-03 22:34:34
A to ten co na cedlerze się uczył..haharaha...
1
Kriss 2017-01-04 08:51:40
@ lalek kozodoj Zwracam honar towarzyszowi BLEKITNEMU jeżeli to jest program szkolenia przyszłych mechaniorow no i zeczywiscie wyszkolił rzesze fachowców ma bogaty dorobek powinni dawno zrobić go instruktorem
1
Kriss 2017-01-04 10:23:47
Zapomniałbym dodać ze jest jako jedynym który wchodzi do Wodza i odrazu w drzwiach jest rozpoznawalny i pada słowo co słychać BŁĘKITNY jak nikt rzuca sie w oczy dla tego ma poważna stawkę także widzicie czeba sie umieć wypromować
1
Ja 2017-01-04 18:40:15
5 Tusk brutto to przecież z idą 3 tysięcy ba rękę, też mi oferta :)
Mechanior 2017-01-04 18:43:56
Toż to 3 do 5 tys na rękę - szału nie ma i to pewnie z dodatkami.
Alibaba 2017-01-05 16:46:56
5 może 8 albo 12 tysi oj niema chetnych bo tam czeba robić od dechy do dechy a nie tak jak u n nas o piętnastej niektóre barany zastanawiają sie czy co kolejek opłaca sie robic a pozniej płacze ofiara na piątce ze zle go ocenili dyspozytorzy pokasz naci cię stać a później płacz
hgt 2017-01-05 17:23:23
Dyspozytorzy mają głów...o do gadania zbieranina kolesi z baru lub klubów gogo nie znają podstawowego słownictwa ich pramia jest uwarunkowana od naszej jazdy my robotę znajdziemy a oni wrócą za kierowcę lub do masarni przeważnie w każdej firmie kierowca zostaje dyspozytorem lub ......
1
Dyspo 2017-01-05 18:03:43
@hgt Troszkę sie kolego mijasz sie z prawda gdyby nie ten dyspozytor tobyśmy nigdzie nie pojechał my odwas wy od nas druga sprawa są dobrzy dyspozytorzy którzy wszędzie robotę znajdzie i tak samo z maszynista są dobrzy i ci co wstyd przynoszą temu zawodowi
2
Dyspo 2017-01-05 21:05:08
Nadajecie tylko nata dyspozytore a popatrzcie co w waszych szeregach jaki kanalie a uwarza sie nie wiadomo za kogo bo żarówka w kabinie sie spaliła i dla niego lok jest nie sprawna zanim kogoś oocenisz popatrz jeden z drugim na siebie
1
hgt 2017-01-05 21:55:57
Widać Twój analfabetyzm dyspozytorze napisz kim byłeś do nie dawna pastuchem czy ogrodnikiem...a może niedoszłym maszynistą kolejki HO2...
1
Dyspo 2017-01-05 22:45:55
@hgt Znalazł sie piepszony prof Miodek jesteś raki kozak czy chcesz zabłysnąć na forum
1
lll 2017-01-06 10:35:48
Czemu się udzielasz na naszym forum przypuszczam kim jesteś popisz na swoim DB...ściaku
1
Szakal 2017-01-08 12:01:27
No właśnie wypad z naszego forum piszcie sobie na swoim
2
Zorro 2017-01-10 13:49:18
DPZ został opanowany przez złych kosmitów oraz maszynistów z KODu tj. Maczek i Boru.
2
Szakal 2017-01-11 22:41:39
Byłem zobaczyłem bandę pajaców nie mam złudzeń jesteście żałośni jeden taki fircyk co doniedawna był ruchany przez swojego góru Adoniska jeszcze nic nie pokazał a chce kasę z drugim frajerzyna co ledwie na papierze pieczęć wyschła kurwy macie jeden trzy i pol drugi trzy dwieście i jeszcze wam mało jesteście jak chwasty a co robi sie z chwastem
2
taramtamtam 2017-01-11 22:56:19
Dałeś im wskazówkę jak walczyć o podwyżki? Trzeba stanąć tyłem do Adonisa, opuścić spodnie, pochylić się i czekać aż mu stanie (uwaga- to może trochę potrwać) innego sposobu dla kocurów nie ma.
3
wkur.... 2017-01-12 09:33:13
I co, dąbrowskie sieroty? Koledzy z Krakowa dali wam jedyną i może ostatnią szansę pozbycia się tępego tucznika. Nie było jednego odważnego, żeby przypomnieć jak grupa dobrych i doświadczonych maszynistów uciekła do Kolpremiu przed tym ziemniakiem z CTL-u. Gdy kartofel zaprosił tu tego byłego kierowcę z kwalifikacjami katechety, ci sami maszyniści uciekli przed nim do Damiana z KC. Zebranie miało rozwiązać problem duzej ilości podań o zwolnieńia. Odezwali się tylko etatowi gwiazdorzy o swoje i tak za duże stawki.Tfu, wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapchlone. Kozy pasać, a nie płakać na bramie. Od siebie przepraszam " Krakusów" za te sieroty dąbrowskie.
7
wkur.... 2017-01-14 15:28:13
Gdyby odchodzili sami kombinatorzy, to nie byłoby źle. Niestety, kartofel rękami tucznika zniechęca też dobrych pracowników.
2
Winetu 2017-01-15 16:32:26
@ łysy proctohemolan . No ale gdzie pójdą ci kodowcy nie wspomnę jak ty piszesz Cokie monstrum badania były i co nic cisza nobo gdzi pójdzie jeden z drugim szukają takiej firmy żeby w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walić straszyli starego ze odejdą strachy na lachy myśleli ze będą ich błagac na kolanach nic z tego i jaka teraz cisza
2
Winetu 2017-01-15 20:37:00
@ łysy proctohemolan Muszę ci przyznać dobry jesteś tak czymac
rzułta uć podwodna 2017-01-19 09:59:43
Ogłaszam konkurs na jasnowidza roku 2017. Zwycięzca będzie mógł pozdrowić rodzinę i najbliższych na forum. należy wskazać prawidłową odpowiedzieć na pytanie:
Jaki stołek przygotowano dla tucznika na ewentualną konieczność zwolnienia go z zajmowanej funkcji?
1) osobistego dzido- chapacza kartofla
2) głównego gałkowego
3) babki klozetowej
Listy z odpowiedziami proszę uważnie zakleić i... wsadzić je sobie tam, gdzie zarząd ma wasze problemy.
Dziękuję za uwagę
łon 2017-01-19 13:54:38
Dyrektorze nie wstyd Panu?
,,Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej.
Lidl oferuje na początek aż 2800 zł brutto, a pracownicy pracujący co najmniej 2 lata mogą zarobić nawet ponad 3200 zł brutto''
1
licznik 2017-01-19 18:45:38
Policzmy wypłatę w Lidlu 3 200zł bruto to 2 300 zł na rękę. W KOLPREM więcej zarabia praktykant ..... Teraz Biedronka - pracujący co najmniej 3 lata dostanie 2 600zł brutto czyli 1877 zł na rękę, oczywiście jeśli będzie pracował na pełny etat, bo jak wiedzą mądrzy ludzie co czytać umieją to i w Lidlu i w Biedronce większość ludzi pracuje na niepełny etat i takich pieniędzy nigdy nie widzieli. Po drugie w Lidlu i w Biedronce trzeba pracować i to ciężko.
Liczyć trzeba umieć i nauczyć sie odróżniać brutto od netta, lecz to trudna sztuka jest ....
Ale jeśli łon chce zmienic robote to Biedrona czeka z super wypłatą.
2
karamba malec-ki 2017-01-19 21:30:31
Utuczy prosiaka na Wielkanoc i łeb będą szynki....karmione ergrejem...
Bobi 2017-01-20 00:48:00
Kur... to twoja stara cwelu.Ciekawe ile ty jesteś penerze wart?
Szakal 2017-01-20 10:17:48
Ej Bobi na tyle cię stać czemu nie byłeś tak wyszczekany na spotkaniu ta ksywa to trochę zalatuje pedalstwem ja twojej starej nie obrażam to odpierdol sie od niej ja wiem na ile
Bobi 2017-01-20 13:34:16
Skąd wiesz że nie byłem?Odezwałem się odezwałem.co pijesz do tego 3200 i 3500 masz tyle albo więcej to trzasnij pizda i nie krytykuj innych bo każdy nie przyszedł tu pracować za nic a jeśli myślisz że to są świetne zarobki nawet dla początkujących to w d... byłeś g... widziałeś.Przynajmniej się chłopaki odezwali a ty co siedziales pewnie z podkulonym ogonem....!!!MASZYNISTO
Zostaw swoją opinię o Kolprem sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolprem sp. z o.o.