Trzeba pilnować co panie na miesnym wbijają za produkt i za jaką cenę!!! Na dodatek polecam sprawdzać paragony co panie na kasie nabijają i w jakiej ilości. Kilkakrotnie zdazylo mi sie nabicie przez pania 2 razy tego samego produktu! Wybaczcie ale nie będę płaciła za wasze błędy! Pora coś z tym zrobić. Ludzie kontrolujcie swoje paragony i pilnujcie w jakich ilosciach macie nabity dany produkt.
Czy można liczyć w Kaufland Market na prywatną opiekę medyczną?
Przede wszystkim serdecznie chciałam wam podziękować. DZIĘKI WASZEJ KARMIE DLA ŚWINEK MORSKICH POZBYŁAM SIĘ DWÓCH UKOCHANYCH STWORZONEK! Już po jednym dniu moje świnki zaczęły bardzo szybko oddychać. Pierwsza zdechła tydzień temu a druga dzisiaj! Czy ta karma jest w jakiś sposób przebadana!?
Tak dobrze wam się pracuje dlatego nie macie potrzeby korzystania z forum? Warto aplikować?Napiszcie.
Kaufland w Kole - jeśli chodzi o dział to najsłabszym ogniwem jest dział mięso, wędliny, sery. Personel obsługujący wogóle nie przejmuje się higieną. Panie nie zmieniają rękawiczek, zarówno mięso jak i wędliny podają w tych samych rękawiczkach. Pisałam już o tym nie raz, ale nikogo nie rusza że sklep może w ten sposób zafundować klientom poważne zatrucie że strony układu pokarmowego. Nie wiem, czy to z powodu oszczędności panie nie zmieniają rękawic, czy ze zwykłego lenistwa. Nie wiem czy same chciałyby być tak obsłużone. To że zachowują się jakby były tam za karę to jeszcze nic. Nie do przyjęcia jest to, że czasami są tak pochłonięte sprzątaniem, krojenie wędlin, wykładaniem mięsa z foli, że pomimo że jest ich trzy na stoisku to i tak nie ma kto obsłużyć klienta. Nie wiem, czy kierownictwo sklepu interesuje się tym, co dzieje się w placówce w Kole?.Wydaje mi się, że nie. Jedynym plusem są chyba kasy. Panie są dość ogarnięte i nawet chętnie pomagają. Do KIEROWNICTWA - bardzo proszę o zajęcie się tematem higieny sprzedaży na stoisku z mięsem i wędlin ami. Klientka.
Koło - kaufland - dział wędlin, mięsa i sera. Panie obsługujące te stoisko nie zwracają uwagi na higienę oraz na zagrożenie jakie niesie podawanie wędliny tymi samymi rękawiczkami którymi przed chwilą podawały mięso i drób. Czy w sklepie pracownicy nie przechodzą szkoleń z chociażby podstaw higieny pracy?.
Koło- chodzi o dział wędlin, sera i mięsa. Panie obsługujące to stoisko nie zwracają wogóle uwagi na higienę. Tymi samymi rękawiczkami podają mięso, drób a następnie nie zmieniając ich podają wędliny. Jak można rękawiczką jeszcze mokrą od mięsa podać wędlin ę, która nie jest opakowania tylko ma bezpośredni kontakt z rękawiczką. Czy w kaufland zie w Kole nie prowadzi się szkoleń z higieny pracy? Panie są nie wzruszone.
@vcgka dzięki za infor, przyda mi się :) Jedynie nad czym teraz ubolewam, to fakt, że niestety nie poszukują osoób do pracy. A w osóle jak sie tam pracuje?
Nikt nie pisze w temacie, a na pewno coś dzieje się w firmie. Macie informacje o tym jak aktualnie wygląda zatrudnienie w firmie Kaufland Market?