Sanitec-Koło

Koło

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 92 ocen.

Opinie o Sanitec-Koło

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło

Iza

Czy może warto w grupie zgłosić dyrekcji o sytuacji z przełożonymi? @Wołyjew masz może tam jeszcze znajomych i mógłbyś im to doradzić? Może wtedy posłuchają większości, skoro firma Sanitec-Koło jest zadowolona ze swoich pracowników, a tylko brygadzista przedstawia ich w złym świetle. Ktoś miał podobną przygodę?

Adrian
@Iza 07.08.2017 12:21
Czy może warto w grupie zgłosić dyrekcji o sytuacji z przełożonymi? @Wołyjew masz może tam jeszcze znajomych i mógłbyś im to do...

Ja :) Geberit jak geberit... było ciężko ale z kumplami dawałem radę. Były momenty gdzie nie dawałem zrobić normy ale starałem się jak nie wiem co a brygadzista to widział. No ale poco poduczyć nowego chłopaka żeby stopniowo mu się lepiej pracowało jak wielkiemu brygadziście coś się nie podobało. Rozumiem gdyby był przy mnie i mu tłumaczył bez skutku ale NIGDY sam brygadzista nie przychodził mi z pomocą żeby coś wytłumaczyć tylko na szybko tłumaczyli mi koledzy bo oni też musieli zrobić swoje.. Brygadziście było za gorąco a mi jest za głupio żeby napisać coś dobrego o Gebericie.

Bubel

Hej.. Mój tak jakby szwagier tam pracuje na jednej z hal co robi się 30 kibli i twierdzi że zarabia 3500 a nawet miał 4000 zł. Kwitka nie widziałem.. Czy to jest prawda że można tyle wyciągnąć?

Wołyjew
@Bubel 04.07.2017 15:28
Hej.. Mój tak jakby szwagier tam pracuje na jednej z hal co robi się 30 kibli i twierdzi że zarabia 3500 a nawet miał 4000 zł....

Sam pracowałem w tej firmie i nie narzekam. Wiadomo praca konkretna fizyczna ale dało się zarobić. Ktoś napisze to czemu nie pracuję prawda jest taka że miałem własne zdanie a takich tam nie lubią. Mało pracowałem bo prawie 5 lat do czasu gdy złamałem rękę tak po 4 latach bez żadnego dnia chorobowego aż do wypadku ale niestety podpadłem brygadziście szaszecie mając własne zdanie a ten stwierdził że wszystko zrobi aby mnie zwolnili i tak zrobił buntował kolegów przeciwko mnie podkładał różne świnie dopisywał błędy itp. aby zaniżać wydajność na wykresach co mu się udało. Mam tylko żal do dyrekcji że w takiej sytuacji jaka zaistniała nie wysłuchują pracowników jak my tylko bez rozmowy pozbywają się nas. Ilu takich ludzi by jeszcze pracowało żeby nie tacy brygadziści i kierownicy w tedy by nie byłi problemu z zapełnieniem miejsc pracy. Widząc po sobie sam bym na 100% jeszcze pracował w waszej firmie. Pozdrawiam

były pracownik
@Bubel 04.07.2017 15:28
Hej.. Mój tak jakby szwagier tam pracuje na jednej z hal co robi się 30 kibli i twierdzi że zarabia 3500 a nawet miał 4000 zł....

Dziennie da rade zrobić najwyżej 3/4 kible nie więcej. Niema opcji żeby ktokolwiek na tym dziale zarabiał nawet 2800 no chyba że siedzi w upale 12 godzin dziennie po 6 dni w tygodniu a w to wątpię :) Z resztą zakładając że zarobiłby te 3 albo 3,5 koła to po miesiącu takiej harówy nie wstałby z łóżka haha

azer

wiecie co ludzie jeżeli nie macie znajomości w tym zakładzie to nie macie na co liczyć na dobre zarobki itd z tego zakładu możecie wyjsc kalekami jezeli nie bedziecie skakac tak jak wam zagraja to beda wam tak pod górke robić ze mozecie nawet zwariować brygadzisci nic nie musza robic rządzą urlopami przestawiają sobie w okresie wakacyjnym oni moga tylko brac urlopy nikt nat tym zakładem nie panuje na niektórych działach nawet wypadki są nie zgłaszane ludzie sa szantażowani zwiazki to pic na wodę fotomontaż brygadzisci to swięte krowy i (usunięte przez administratora) moga robić co im sie podoba . góra sie na niczym nie zna a ludzie to niewolnicy nic sie w tym zakładzie nie poprawiło byle jaka kontrola to zakład jest ostrzegany i omijają niektore działy wszystko jest tuszowane

Szukasz pracy?

masa

a jakie znasz inne firmy sanitarne poza tym bałaganem , o którym piszesz?

azer
@masa 30.08.2015 09:44
a jakie znasz inne firmy sanitarne poza tym bałaganem , o którym piszesz?

zacznijcie to wszystko publikowac na portalu fb i wtedy zajma sie tym władze itd

Sławek Ochmański

Nienawidzę jak tylko mogę tej fabryki.Wyzysk człowieka przez człowieka to mało powiedziane a w tym wszystkim głupie spojrzenia,uśmieszki i ciągła chęć do podpierdzielenia kogoś.Pracowałem 2 miesiące na odlewni form i szczerze wolałbym być bezrobotnym niż tam wrócić. Na hali upał coś około 45stopni a brygadzista miał problem że przy nadciśnieniu wychodziłem co 2 godziny na krótką przerwę na świeżym powietrzu.Widziałem po sobie że wyglądam jak trup który ma zaraz paść na ziemie ale nieee... kible trzeba robić :) 1700 wypłaty za takie warunki.. szanujcie się! Tyle dostaniecie za normalną pracę na np.magazynie. Cała nagonka z "Wielkim Geberitem" to totalne dno. 90% działów jest pod kontrolą (moim zdaniem) kretynów którzy to wykorzystują jeszcze większych idiotów nabierających się na złote góry podczas szkoleń przed pracą.Wierzcie lub nie ale z geberitu jedyne co wyniesiecie to pozrywane ścięgna,brak chęci do czegokolwiek w wolnym czasie i czyste wku*wienie. Mam trochę stażu pracy i nigdzie nie było tak źle.

azer
@Sławek Ochmański 03.10.2017 17:15
Nienawidzę jak tylko mogę tej fabryki.Wyzysk człowieka przez człowieka to mało powiedziane a w tym wszystkim głupie spojrzenia,...

tez tak słyszałem

Hvo

Inż. Logistyki i jego pieski????????️‍♀️najgorsze dziadostwo ludzie pisać prawdę może w końcu ktoś się tym zainteresuje synek pana inż.log. pana A. SZ. pracujący na dziale u tatusia czyli SWG całe wakacje na chorobowym biedactwo aż do Hiszpanii na rehabilitację poleciał z kolegami takiego to nikt z kadr i bhp nie sprawdzi czy jest w domu i czy naprawde choruje a gowniarz chodzi po zakładzie i sie nasmiewa! A mnie po tygodniu potrafili sprawdzić dziadostwo i najgorsze (usunięte przez administratora)!!!

Iza

@Sławek Ochmański rozumiem, że jesteś zły i masz ciężką sytuację, ale jednak jest to forum publiczne, które posiada własny regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin i niektóre treści nie powinny się tu pojawiać. W odniesieniu do Twojej wypowiedzi nie można nikogo obrażać. Taki wpis może zostać zmoderowany. Nawet negatywną opinię da się napisać w takich sposób, żeby nie łamać regulaminu.

sotk
@Iza 04.10.2017 08:44
@Sławek Ochmański rozumiem, że jesteś zły i masz ciężką sytuację, ale jednak jest to forum publiczne, które posiada własny regu...

Iza - przecież nikogo nie obraża. Nie pada przecież ani jedno nazwisko. Do czego zmierzasz?

Ktos

Cześć. Jak tam w logistyce w Ozorkowie? Nadal taka dysfunkcja?

Marlena

To teraz rozumiem czemu poszukują tak usilnie do pracy, bo nikt nie chce tam pracować.ale jak znam życie i tak znajdą się tacy co pójdą tam pracować. Ludzie trochę szacunku dla samych siebie. Dobry pracodawca nie poszukuję ludzi do pracy w co półgodzinnej reklamie w radiu. Dlatego że ludzie się nie szanują i pozwalają sobie na pomiatanie. I nie rozumiem dlaczego pracownicy tej firmy znający od podszewki sytuację nie zgłoszą tego do zarządu i nie naglosnia sprawy chociażby w gazecie. Narzekaniem nic nie zmienicie

nowy

A jak teraz wygląda praca na magazynie, czyli atmosfera, zarobki, obowiązki? Wiem że są przyjęcia, ale czy warto składać podanie?

nowy
@Głoszący Najwyższą Prawdę 11.05.2017 10:46
Na magazynie mają lajtowo, ale powoli im się to króci. Jeden drugiego by w szklance wody utopił za wcześniejsze wyjście do domu...

To gdzie te wszystkie wyprodukowane rzeczy będą magazynowane? Słyszałem że sporo ludzi na magazyn potrzebują, bo firma się rozrasta? Po to przyjmować pracowników, żeby za 2-3 lata ich zwalniać, to zupełnie nielogiczne posunięcie.

Głoszący Najwyższą Prawdę
@nowy 15.05.2017 06:18
To gdzie te wszystkie wyprodukowane rzeczy będą magazynowane? Słyszałem że sporo ludzi na magazyn potrzebują, bo firma się rozr...

A poco magazynować ? Gotowe palety będą ładowane prosto na tiry. Magazynowanie zapasu to dodatkowe koszty.

sort.

I co będzie z biednymi chłopcami z Reflexu?Trafią do brygad?Zapraszamy.

Głoszący Prawdę Najwyższą

Wykańczalnia ludzi, a nie zakład pracy. Pracuję na pakownii i oceniam brygadzistów jako bandę aspołecznych jednostek służących do psychicznego wyniszczania człowieka.

volf
@Głoszący Prawdę Najwyższą 03.03.2017 00:17
Wykańczalnia ludzi, a nie zakład pracy. Pracuję na pakownii i oceniam brygadzistów jako bandę aspołecznych jednostek służących...

zobacz co jest na umywalkach. święte krowy. stachu ,największy przydupas i pod...pier...dalacz znany z lizania dupska, a bardzo to lubi...

Elmatador

Niedlugo mam rozmowe.. Ciekawe jakie stanowisko i za jaka kase... Cisnie mnie by wogole robic bo pracy brak.. Wiec sie pewbir zgodze na wszystko

321

Najfajniejszy jest inż.logistyki i jego przyjaciele.

321
@polo 27.02.2017 22:23
który to?

No ten utyty.

321
@polo 27.02.2017 22:23
który to?

Zmiany miały być na lepsze.A jak jest wszyscy widzą.Pora uciekać.

Podwyżka ciekawe jakie jak wypłaty są mniejsze o kilkaset złotych

Podwyżka ciekawe jakie jak wypłaty są mniejsze o kilkaset złotych

elak

wiadomo, kiedy może zmienić się sytuacja z ofertami pracy?

Seba

Pracowałem w firmie S.Koło prawie 7 lat, syt.życiowa zmusiła mnie do zwolnienia się, (rozwód ), dużej części niesnasek nie podzielam, pracowałem na pakowaniu, za moich czasów była w brygadzie solidarność w sumie, jeśli ktoś się nie op. ..to miał I powažanie jako takie, kasa jak na Polskie warunki, za te robotę. ..no niech będzie, ....- natomiast organizacja Roty, system pracy 7 dniowy - +święta itd. W większości w pracy - ( np nowy rok albo Sylwester na nocce - w moim przypadku 2 lata pod rząd. ...1.5 dnia wolnego po min 2 lub 3 nocach kończących 7:dniowy "tydzień " a potem następne 7..itd.--- urlop-. ..zazwyczaj 1"cykl. ..bo inni też chcą. ..wszystkie pracujące święta długie weekendy itd po normalnej stawce praktycznie 0 premii jakiejkolwiek , stażowego....dodając do tego b. Ciężkie warunki pracy w gorącu sięgającym blisko 50 st. Wysiłek , ciężary itd...oceniam to z mojej obecnej pozycjii (emigracja UK - praca : kontrakt stały DHL, magazyn , widlaki, obsługa systemu itd, bez nocek - rota 2 tyg rano 7-15; 2 tyg. Pop 15-23, co 2"weekend wolny 28;dni płatnego urlopu , temp. Pokojowa, niepomiernie mniejszy wysiłek fizyczny no i wreszcie 1500 £/mies.+nadgodziny opłacalne-I nie jest to tutaj wcale rewelacją. . ), wiec oceniam system pracy w Sanitec Koło na poziomie produkcji jako niewolniczy i wyniszczający człowieka fizycznie i psychicznie za co min zapłaciłem po części zdrowiem (kręgosłup, bóle ) oraz życiem osobistym. .w pewnym sensie dziękuję powiedzmy "syt" życiowej że wyrwała mnie z tzw. Zasiedzenia i matni jaką była ta praca i że mogłem poznać, jak życie smakuje trochę z mimo wszystko lepszej strony...natomiast co do współtowarzyszy "niedoli" nie mam do nikogo raczej pretensji tylko szacunek ze są czy byli w stanie wytrzymać tak ciężkie warunki pracy.

ja

Witam.Mam pytanie.Czy obecnie potrzebują pracowników na produkcję?Jeśli tak to na jakie działy?

ACID

Pracuj w kole , zrób z siebie niewolnika a potem jak się starasz o prace to mówią nowemu pracodawcy , że się siedziało nic nie robiło , siedziało pół roku .... (tak było w moim przypadku) hahahahaha usiądź na chwile a byś dostał nagane :v

1234

Jak sytułacja wygląda na magazynie? też są takie dziwne sytułacje?

ahahah

aktualnie na wiekszosci dzialow sa braki z tego co slyszalem. a stanowisko to na obojetnie jaki dzial trafisz i tak dostaniesz angaż niewolnika :)

kol

A czy teraz potrzebują do pracy?Na jakie działy,stanowiska?

olo

''Selekcja naturalna''powiodła się w 100%.Ludzie się zwalniają,nie ma kto pracować.A ci co zostali biją się między sobą.Przynajmniej tak jest na SWG.Nasuwają się słowa piosenki Kuby Sienkiewicza-''Aaaa miaało być tak pięknie"Zakładziku.do czego dążysz?

anonim

(usunięte przez administratora)

karl

kolego, ty coś ćpiesz? przeczytaj swoje wypociny i powiedz o co ci chodzi?

SZUROBOL

@up oferty pracy są.... od 3-4 miesięcy? w radiu, w internecie, na wszystkich lokalnych stronach. nikt nie chce przyjsc do tego bagna. zniszcza cie psychicznie i fizycznie. a teraz sie powoli budza z reka w nocniku bo sie kilkudziesieciu ludzi zwolnilo a nikt nie chce przyjsc. niech wiecej obsadzaja stolkami brygadzistow ludzi co w glowie maja pogarde a nie tolerancje i szacunek do robola co tyra 8 godzin w 40+ stopniach celsjusza. najlepiej karabiny im dac, albo chociaz po bacie sluzbowym. przeciez oni sa lepsi, a luzy maja tylko koledzy... NIE POLECAM NIKOMU --B A G N O--!!!

xyz

Brygadziści powinni być pomieszani na inne działy gdyż w d***ch im się poprzewracało.Chodzą w złotych łańcuchach poobwieszani jak krowy na łąkach.Brygadziści zażywają kąpieli w czasie pracy a pracownik liniowy nie ma czasu zjeść śniadania czy załatwić potrzeby fizjologiczne.Normy są za wysokie i zakład oczekuje ilości i jakości w jednym.

bercik
@xyz 04.08.2016 16:15
Brygadziści powinni być pomieszani na inne działy gdyż w d***ch im się poprzewracało.Chodzą w złotych łańcuchach poobwieszani j...

łańcuchy, krowy hahahahaha. domyślam się, że masz na myśli dup...owł...az s t a s i a k a ze zlewów!!!???? to tępa dzida i przygłupi pakier piworzłop.... hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

stary

Nie wiem.Jak bym wiedział,też bym chodził.

anonim

(usunięte przez administratora)

stary

Nie jeden z nas by chciał sobie parę groszy dorobić.Co ciekawe,wybrani robią zlecenia na nie swoich działach,A pracownicy z tych działów nie mogą.Układy z inż.logistyki.

anonim

(usunięte przez administratora)

stary

Uprzywilejowani,to tacy którzy maja układy z przełożonym.

stary

Taaa.Nadgodziny ,zlecenia i odpracowywanie dni,mogą robić tylko pracownicy z uprzywilejowanego działu.Inni NIE.

121

A jak sytuacja z nadgodzinami?Można dorobić?

stary

A jak tam kolega Tomasz?Nadal robi robotę za brygadzistę?Protokóły i tym podobne?

111

Cześć.Byłem światkiem takiej sytuacji:Jeden pracownik wyzywał drugiego pracownika od chwastów i tym podobnych.Ok kłótnia między pracownikami.Tyle tylko że to było przy udziale i za przyzwoleniem brygadzisty.Gdyby to mnie dotyczyło,to sprawa miała by finał w sądzie.Obaj panowie mieli by problemy.O co chodzi w tym zakładzie?

WYGA

Witam wszystkich slysze ciekawe opinie na temat sanitec koło bylem kiedys pracownikiem i z tego co slysze to nic sie nie zmienilo na lepsze jeszcze gorzej sie dzieje Zmiana brygadzistow by sie przydala i tez niech robia po 4godz na swoich dzialach a nie tylko z kata w kat sie kreca i przyczepiaja sie do pracownikow o byle co dajcie porzadny sprzet to brakow nie bedzie a nadal tak wpisoja braki na jedna osobe?- bo jak sie na kogos brygadzista uwezmie to tak robia wiec biedny robotnik na premie nie ma szans tylko 2gora 3pupilkow zawsze sie lapalo Piszcie jest tak dalej czy sie zmienilo!!?

zoro
@WYGA 18.05.2016 09:40
Witam wszystkich slysze ciekawe opinie na temat sanitec koło bylem kiedys pracownikiem i z tego co slysze to nic sie nie zmieni...

znasz kwaska? ten jak robił na linii, to dopiero były wałki. on"niby"sortował, szkliwierz "niby"szkliwił- kwit mieli i pół dnia łaził i cały czas brakowało na piecu. zauważ, że krzyczał do momentu kiedy został brygadzistą, potem r y j zamknął. tak dyrekcja "pozyskała" brygadzistę. naiwna żona przesyła w nocy harującemu mężowi przez radio uściski, a on z laską po mieście się woził....hahaha

walter
@zoro 18.05.2016 13:52
znasz kwaska? ten jak robił na linii, to dopiero były wałki. on"niby"sortował, szkliwierz "niby"szkliwił- k...

Kolego, tam jest więcej takich. Kiedyś "elita" z umywalek wybrała się na "szkolenie" do Ciechocinka, tak powiedzieli w domach. chlanie i "panienki", łącznie ze s h r e k i e m. fajno nie?

nico16

Witam z tego co slysze od znajomych w sanitec koło:brygadzisci maja swoich pupilkow to traktuja ich ok.a reszta pomiataja i nie doceniaja pupilki czekaja za lepszym towarem procentowo i jest ok a reszta zasuwa jak woly i jeszcze jest zle dopisuja braki komu popadnie zeby tylko na premie malo ludzi sie zlapalo DYREKCJA POWINNA DOBRZE SIE PRZYJZEC BRYGADZISTA BO LUDZIE PRACUJA TAM OK ZMIANA Z ZEWNATRZ BRYGADZISTOW BYLA BY NAJLEPSZA

nico16

tak ja rozomie zgadzam sie z toba ale z zewnatrz chodzilo mi o ludzi ktorzy sie znaja na tym fachu ale sa z innego srodowiska a nie tu polowa brygadzistow to pewnie tych prac co tam w sanitecu robia zwykli pracownicy to by nie umiala i by nie wytrzymali fizycznie

ja

Witam Dawno nie zaglądałem ale za dużo się nie zmieniło.Czyli ci co nic nie wiedza dalej nic nie wiedzą ,a ci co wiedzą spadają.Szkoda że nikt tego nie widzi, dalej żądzą wykresy i mydlenie oczu. Szkoda bo są ludzie którzy zaczynali od podstaw,nabierali wiedzy i szacunku u załogi .Pamiętamy czasy jak przyjechał kierownik J dawno temu i też mało wiedział, z czasem nauczył się wykresów i tak zostało. Ludzie którzy się znali na robocie i nie bali się ryzykować spadli i teraz ci od wykresów spijają śmietankę.Nic nie zastąpi szacunku załogi,jeżeli szef zobaczy że ludzie się starają ,a ludzie zobaczą że szef jest za nimi to będą go też szanować.Są jeszcze tacy ludzie w zakładzie,ale Ci od wykresów nie potrafią od nich się uczyć. Jak kiedyś się nauczą to może zasłużą na szacunek ,ale na razie niech patrzą w słupki i metodą prób i błędów niech Panu dyrektorowi wciskają kit na wspólnych imprezach. Zabawne jest to że my pisać będziemy o nich co dzień na forach internetowych ,a oni będą przeklinać tylko raz w miesiącu bo za mało dostali kasy za głupoty.

były

Udało mi się wyrwać z tego bagna przed "super zmianami".Trochę tam pracowałem,więc co jakiś czas będę wstawiać ciekawe komentarze,a jest co pisać.Pozdrawiam brygadzistów pak i swg.

pituuu

poszukują silnych i głupich, nie skiba?

Byly pracownik

Nie dajcie się nabrać na tą miłą atmosferę 90% ludzi to zwykle kable brygadzisci dobrze traktują tylko tych którzy się nie odzywają reszta za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolejny Dyrektor Biesiada samo nazwisko mówi za siebie więcej sielanki niż roboty a winni wszystkiemu pracownicy człowiek pomyłka największa gdybym mógł to bym mu to teraz w ryj powiedział albo naplul dużo by tu mówić o brygadzistach z map ffc i innych

prod

praca w kole? dla desperatow przynajmniej na lr. wynagrodzenie 2tys+? jak masz wszystkie nocki i sporo dni roboczych. ktos ze slabszym kregoslupem popracuje max 5 lat. a atmosfera? od czasu szału z geberitem jest porazka. kazdy szuka jak by tu kogos ukarac. ludzi pozwalniali bo za duzo a za miesiac znowu zaczna przyjmowac. socjal ok ale reszta bez komentarza. dobrze ze juz tam nie pracuje bo przez brygadzistow i tych 'mistrzow' bym niedlugo musial psychiatre oplacac

JA

Hej.Kiedyś była to normalna firma ,która tworzyli młodzi ludzie na początku swojej kariery.Wielu z nich z czasem stało się fachowcami,potem awanse ,które nie jednym poprzewracały w głowie .Jedni ciągle robią wykresy na markecie rybnym,drudzy uważają że wszystko wiedza ,a jak ktoś nie podziela ich zdania to nagana i więcej głosu nie zabierze.Szkoda że pomija się ludzi którzy naprawdę mają wiedzę .Ciężko przełamać linie między pseudo fachowcami a tymi którzy naprawdę swoim doświadczeniem często podnosili dobry procent.Powszechna opinia że jak będą ludzie się bać to można na nich wszystko zgonić w razie niepowodzenia.

revolt

czerwony książę wraca na stałe z ukraińskich wojaży erotycznych. swoją drogą ciekawe, czy pani dorotka słyszała o jego podbojach miłosnych.... czego po nim się spodziewać- nie szanuje pracowników, to i własnej kobiety również nie będzie szanował. przypadkiem tu trafiłem, ale sporo ciekawych i prawdziwych spraw jest opisanych. warto by dyrektorowi linka podesłać...., albo komuś z geberita, to szybciej porządki zrobią z pseudo pracusiami typu shrek, jasina, stasiak, szczoszek z mapów i paru innych.

skibka

nie o to chodziło Dok, oczywiście dobrze że nie pracujemy w soboty, ale dlaczego dopiero po zmianie właściciela???? sens jest inny, prawda?

skibka

mam pytanko: dlaczego po przejęciu przez geberita przestaliśmy w ogóle pracować w soboty? po firmie chodzą słuchy, że ci z góry przestali kraść na potęgę. Wie ktoś coś o tym? piszcie, może geberit się zainteresuje i polecą głowyyyy..... tyraliśmy prawie wszystkie soboty, a teraz już nie- chodzi mi o produkcję oczywiście. pozdrawiam wszystkich niewolników saniteku.

pedro

atmosfera? śmiech na sali. na map w lipcu przed wypłatą ukarali 26 osób naganą. gdzie tkwi problem? chyba z kadrą zarządzającą coś nie tak. ludzie, aą tyle osób zaczęło robić coś nie tak? proponuję, by geberit, który jest teraz właścicielem sanitec"u przyjrzał się bliżej sytuacji.

Huskyj

Siema. Dzwonili do mnie w sprawie pracy na odlewni, zaproponowali 2000-2500 netto. Warto się tam pakować, jak wyglądają zmiany pracy, jak wyglądają umowy, na ile dają?

oko

Brygadziści na SWG nie dopełniają swoich obowiązków,a ludziom zabierają premie.Siedzą w klimatyzowanych pomieszczeniach i rozmawiają o autach,mechanikach z wybranymi przez siebie przydupasami.Jednych ludzi chce się zaorać a innych się faworyzuje.Nic nie robią,tylko donoszą o głupotach.Ale kadra brygadzistowska takich lubi.Donoś to nie będziesz pracować tylko sobie pochodzisz,pościemniasz.Trzech brygadzistów,trzech (usunięte przez administratora)a robota w lesie.Że kadra to akceptuje to się dziwię.A może o tym nic nie wiedzą?

anonim

(usunięte przez administratora)

balooooo

gościu, co ty ćpiesz? przeczytaj to co napisałeś i odpisz ze zrozumieniem dla innych o co ci chodzi....?

CORBA

kiedys ludzie te co tu pracowali leczyli sie u ortopedy a tera u psychiatry

Zostaw opinię o Sanitec-Koło - Koło

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło