Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIEGE Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie FIEGE Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2012-07-20 14:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak w ogóle to od kiedy rusza oddział w tym Teresinie?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-09-05 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy kiero [usunięte przez moderatora] to porażka nic nie potrfi towaru nie zna procedur magazynu też wysługuje sie innym i jego słynne powiedzenie ile jeszcze ci się zejdzie no i co teraz lewy jak but u nogii porazka ale jak ma się kumpla wyżej to ma sie cieły stołeczek
zdjecie uzytkownika
Dan - 2013-06-17 21:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie i Ci panowie dyrektorzy to porażka.
Nie pofatygują się nawet zadzwonić chociaż obiecali,
że dadzą odpowiedź. Zenada
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dan, to znaczy rozmowa w Fiege była z kilkoma osobami? O co dokładnie Cię pytali? No i na jakie stanowisko aplikowałeś?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
buziak, ale o co ci chodzi? Bo nie rozumiem co masz na mysli? Może Ty byłes na rozmowie rekrutacyjnej w fiege i opiszesz swoje wrazenia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-23 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 18:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne w Fiege?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 23:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też mnie to interesuj, ile osób i czy sprawdzaja język w mowie? Jakies testy? Pytają o sprawy prywatne?
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-01-07 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie pracowali, chyba, że nie w Polsce. W wigilię, czy sylwestra puścili pracowników wcześniej?
zdjecie uzytkownika
platon - 2014-01-07 23:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Fiege i wiem że jak nie masz tam znajomości to nic nie osiągniesz więcej większość to koledzy i rodzina która sobie pomaga i pnie się wyżej a ty jesteś zwykłym parobkiem
zdjecie uzytkownika
hips - 2014-01-12 12:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu zatrudniają, poszukują specjalistę ds. magazynowych, ds. Spedycji, Asystenta ds. Sprzedaży Spedycji Morskiej i Lotniczej i kilku innych, widać, że się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Odważny - 2014-02-10 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś w końcu zajmie się panami d-cami ochrony na (usunięte przez administratora) we Mszczonowie.Ci ludzie to przykład kto pracuje w ochronie,bezczelność i chamstwo tych panów przekracza wszelkie granice nie mówiąc już o stylu pracy (internet i spanie).
zdjecie uzytkownika
mejbi - 2014-02-23 20:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'platon' pracujesz w Fiege, więc powiedz czy jest szansa na otrzymanie którego z tych stanowisk o których pisze 'hips'. W końcu wnisokuje że Ciebie przyjęli bez znajomości
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-25 21:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest 'platon'????
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-05-15 13:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dąbrowa Górnicza

Firma coraz częściej przegina,
ostatnio awansowali na kierownika największego nieroba bo strzelił bramkę w miedzy narodowym turnieju fiege
człowiek który kompletnie nie ogarnia najprostszych czynności....
gość jako zwykły magazynier nic nie robił i siedział w jadalni bo mu było zimno.. żałosne
teraz jako kierownik robi jeszcze mniej chodzi do pracy w godzinach jakie mu się podobają dostał 3 zmiany pod siebie które teraz nie muszą kompletnie nic robić (oddzielono transport osoby odpowiedzialne za wstawianie i przyjecie towaru) robią 1/3 dotychczasowej normy dzięki czemu mogą legalnie robić nadgodziny, reszta nie ma prawa do nadgodzin dodatkowo zrobiono reszcie grafiki mimo ze na weekendach tylko transport jest potrzebny... a to już totalna kpina.

transportowi przysługują najwyższe premie mimo ze tempo pracy jest poniżej krytyki, dodatkowo mogą robić nadgodziny 100% płatne bez przerwy każdy weekend, pozostałym zabroniono bo to za duże koszty... ale jednej grupie nowo stworzonej nagle pozowolono robic tyle ile zechca... bo nowy pupilek na stanowisku kierownika zmiany (transportu) strzelił sobie bramke w kopiac pilke na meczu...
co to w ogole za metody awansowania i stwarzania nowych stanowisk dla calkowicie niekompetentnych osob..z czyms takim nigdy sie nie spotkalem przez 12 lat pracy nigdy i nigdzie

panowie i panie radze firmę unikac szerokim łukiem chyba ze chcecie pracowac na wozkach ktore przechodzą przeglad w magiczny sposob... lepiej nie wiedziec

szefostwo faworyzje tylko jedna grupe pracownikow (ci z transportu wraz z ich nowym nieogarnietym kierownikiem)

oszukiwanie na nadgodzinach jak juz jakies sie trafią to w magiczny sposob znikaja... i badz tu mądry czlowieku ty wiesz ze byles w pracy a oni i tak nei wyplaca ci nic bo uwazaja ze klamiesz a monitoring jest obejmuje doslownie cala hale ale nikt nawet tego nei ebdzie psrawdzal.. lepiej nei wyplacac w koncu

jako ze jeden kierownik transportu na 3 zmiany jest to wybral sobei liderow z kazdej zmiany ludzie przestali robic praktcycznie wogole i sa chronieni przez swego kierownika juz nawet pozostali ludzie z transportu sa wsciekli z tego powodu ale szefostwo nic nei robi bo Rafał.S wchodzi pod biurko i po psprawie ...
zdjecie uzytkownika
glen - 2014-06-14 15:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-05-15 13:00:23]:
czyli wszyscy idą drogą premiera... biorą i ciągną za sobą pracowników, którzy lepiej spisują się na boisku, niż po za nim
zdjecie uzytkownika
Zakochany - 2014-07-03 08:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie:-) to wszystko prawda co piszą poprzednicy o tej firmie:-) nie przyszedłem na to forum by wieszać psy na tej firmie bo to i tak nic nie da. Paula K. z Wiejskiej ja juz całkowicie szaleje za Tobą zakochałem się w Tobie i jest mi wstyd bezpośrednio o tym Co powiedzieć. I tak szans żadnych nie mam pewnie
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-07-10 16:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie kto zajmuje się rekrutacją w Fiege we Mszczonowie? Jak można się tam dostać?
zdjecie uzytkownika
znikł - 2014-07-10 21:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K
amil powiedz jej to w prost
zdjecie uzytkownika
cziko - 2014-07-11 00:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika - 2014-07-10 16:23:30]:
to zależy jakiego stanowiska szukasz. Na stronie Fiege warto wejść w ich zakładkę kariera. Są tam do wyboru praktyki albo oferty pracy, a jeżeli chodzi o Mszczonów to obecnie szukają ludzi na stanowiska pracownika działu IT oraz na magazyniera. Nie będzie pewnie wielkim odkryciem jeśli powiem Ci , że wystarczy wysłać swoją aplikację internetową na jedną z tych ofert... jeśli się spodobasz to pewnie i rozmowa będzie na Ciebie czekała otworem. Chociaż z tego co się orientuje to nie oferują jakichś kokosów
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-07-12 13:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakochany - 2014-07-03 08:30:38]:
Owa dziewczyna jest bardzo wyniosła i zarozumiała
zdjecie uzytkownika
donek - 2014-09-08 17:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazynier - 2014-07-12 13:25:05]:
uważaj @magazynier co tu piszesz bo o ile mi wiadomo to szukają nowych magazynierów do pracy w Fiege. Nie mają zbyt dużych wymagań, bo chyba można było spodziewać się , że będą chcieli , aby ich pracownik miał uprawnienia na wózki widłowe - to chyba jedyne poważniejsze wymaganie. Także jeśli ktoś takie posiada to polecam oferte :p
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-09-13 09:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znikł - 2014-07-10 21:27:08]:
Myślę, że to Koniu napisał
zdjecie uzytkownika
LoL - 2014-10-02 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio na rozmowie bardzo sympatyczny Pan przeprowadzał ją oprowadził mnie po halach wytłumaczył wszystko istnieje możliwość zrobienia uprawnień na wózki w firmie na jej koszt :) tylko pensja bardzo niziutka bo jedyne 1750 brutto :(
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-20 12:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie, tez to przeszedlem, w sensie rozmowe i podziekowalem. Bo tak to wszystko wygladalo ok, ale no nie moge sobie pozwolic na zarobki na poziomie 1750 brutto. To na reke bym mial okolo 1300-1400. Malo, a wrecz bardzo malo nawet jak na polskie warunki. Nie rozumiem podejscia pracodawców, dajac takie pieniadze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIEGE Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x