Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIEGE Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie FIEGE Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-12 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, w biurze jest miło się pracuje
zdjecie uzytkownika
wawino - 2009-08-26 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...powiem tak ..jest to ( usunięte przez administratora ) .nigdy z takim kołchozem jeszcze się nie spotkałem i nikomu nie życzę tam pracować...Żal i tyle...kierownictwo wymaga..tylko za jakie pieniądze-dadzą marne 1300 zł..i myślą wszyscy ,że jest ( usunięte przez administratora ) ..pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
wawino - 2009-08-26 12:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...uciekajcie od fiege jak najdalej... ( usunięte przez administratora ) a bywało lepiej... ..a co jeszcze ,każą przychodzić wcześniej albo zostawać dłużej a potem zamiast zapłacić to wykorzystują ludzi i dają godziny do odbioru...śmiech na sali...!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-12-28 18:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie polecam pracy w FIEGE!!!!( usunięte przez administratora )!!!podwyżek dla pracowników nie było ze 3lata ciągle narzekają na kryzys którego nie mieli.Na początku tego roku zrobili zebranie na temat NIE BĘDZIE PODWYŻEK!!! A kwiecień maj kupili nowe samochody słóżbowe szt 4.A( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 09:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z tą opinią .Dali 3,5 % niby podwyżki (mówię niby bo i tak w premi sobie to odbiorą) i jeszcze każą się cieszyć.Zrobili prezentacje na zasadzie postraszenia i cieszcie i nie narzekajcie .Żenada!!!!!!!!!!!
I JESZCZE JEDNO MYŚLICIE ŻE SOBIE TEŻ DALI PODWYŻKI 3,5% TO JESTEŚCIE W BŁĘDZIE!!! DUUUUŻO WIECEJ!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-10 06:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgodzę się z tobą nic dodać nic ująć a o ( usunięte przez administratora ) nie wspomne( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
jenny - 2011-07-24 17:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty niby skąd to wiesz? Ja znam mnóstwo osób z awansu ale oczywiście nie takich leni jak Ty. Firma wychodzi z założenia, że lepiej jest kogoś awansować niż zatrudniać z zewnątrz. No chyba, że nikt się nie zgłosi na wewnętrzną rekrutację.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-17 16:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w dziale alkoholi na wiejskiej i powiem tak: roboty od groma, pensja niska . Do tego ciągle nadgodziny. Kierownik magazynu na wiejskiej ujdzie, ale jego przełożeni działają ludziom na nerwy. No i copacking i te głupie babska też potrafią rozdrażnić. Na plus zgrana ekipa (przynajmniej magazynierzy) i wporządku kierownicy zmian.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-08 20:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TAM PRACY( usunięte przez administratora )LUDZI TANIA SIŁA ROBOCZA I TRZEBA PRACOWAĆ PO 8 GODZIN LUB DŁUŻEJ I ( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-14 11:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak, uważają się za porządną firmę, obiecują że zadzwonią i powiadomią odnośnie rekrutacji a potem telefon milczy... Zaraz pojawia się oferta, że poszukują stażysty. Czyżby firma tak nędznie płaciła, że nie stac ich na zatrudnienie pracownika na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
papo - 2012-04-17 08:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firam nierzetelna, w stosunku do mniejszych podwykonawcow i firm ktrorym zleca zadania. Nie placi na czas, potrafi powiedziec ze juz nie potrzebuje towaru/usugi i zwraca faktura na 50 000 ! Tak po prostu. Uwaga, nic na termin, brac przedpalty
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-07-01 13:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema
wie ktoś może gdzie trzeba złożyć cv do
Fiege w Teresinie, podobno niedługo ruszają. Ewentualnie z którym szwagrem rozmawiać skoro takie są realia ?????????????
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-07-20 14:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak w ogóle to od kiedy rusza oddział w tym Teresinie?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-09-05 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy kiero [usunięte przez moderatora] to porażka nic nie potrfi towaru nie zna procedur magazynu też wysługuje sie innym i jego słynne powiedzenie ile jeszcze ci się zejdzie no i co teraz lewy jak but u nogii porazka ale jak ma się kumpla wyżej to ma sie cieły stołeczek
zdjecie uzytkownika
Dan - 2013-06-17 21:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie i Ci panowie dyrektorzy to porażka.
Nie pofatygują się nawet zadzwonić chociaż obiecali,
że dadzą odpowiedź. Zenada
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dan, to znaczy rozmowa w Fiege była z kilkoma osobami? O co dokładnie Cię pytali? No i na jakie stanowisko aplikowałeś?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
buziak, ale o co ci chodzi? Bo nie rozumiem co masz na mysli? Może Ty byłes na rozmowie rekrutacyjnej w fiege i opiszesz swoje wrazenia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-23 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 18:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne w Fiege?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 23:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też mnie to interesuj, ile osób i czy sprawdzaja język w mowie? Jakies testy? Pytają o sprawy prywatne?
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-01-07 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie pracowali, chyba, że nie w Polsce. W wigilię, czy sylwestra puścili pracowników wcześniej?
zdjecie uzytkownika
platon - 2014-01-07 23:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Fiege i wiem że jak nie masz tam znajomości to nic nie osiągniesz więcej większość to koledzy i rodzina która sobie pomaga i pnie się wyżej a ty jesteś zwykłym parobkiem
zdjecie uzytkownika
hips - 2014-01-12 12:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu zatrudniają, poszukują specjalistę ds. magazynowych, ds. Spedycji, Asystenta ds. Sprzedaży Spedycji Morskiej i Lotniczej i kilku innych, widać, że się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Odważny - 2014-02-10 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś w końcu zajmie się panami d-cami ochrony na (usunięte przez administratora) we Mszczonowie.Ci ludzie to przykład kto pracuje w ochronie,bezczelność i chamstwo tych panów przekracza wszelkie granice nie mówiąc już o stylu pracy (internet i spanie).
zdjecie uzytkownika
mejbi - 2014-02-23 20:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'platon' pracujesz w Fiege, więc powiedz czy jest szansa na otrzymanie którego z tych stanowisk o których pisze 'hips'. W końcu wnisokuje że Ciebie przyjęli bez znajomości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIEGE Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x