brak logo

Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

Warszawa

Opinie o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

były 2013-05-09 12:25
Ta firma to dziadostwo, dają jedną umowę składkową na 50 zł, plus drugą nieskładkową na resztę wypracowanych godzin. Nie szanują człowieka.
Były_pracownik 2015-11-06 21:14
Uważajcie na tych złodziei i oszustów. Wymyślają jakieś kary ch.j wie za co a płacą prawie nic. Umowa po dwóch miesiącach inna niż mówią na wstępie.
Ochroniarz 2016-01-24 16:38
Pracuje już trzy lata. Wypłaty na czas co do grosza. Nie oszukują, można złapać doróbki, kary tylko dla pijaków.
diabeł_nie_anioł 2016-02-05 12:24
Opinia dyrektora się nie liczy.
bodyguard 2016-05-01 21:32
Porządna firma dla porządnych pracowników. Pieniądze na czas, premie. Kary dla pijaków i złodziei. Pracuje trzy lata, nie narzekam.
Kamil_wawa 2016-05-11 11:46
wypłaty co do grosza, nawet premie za dyspozycyjność polecam.
miko 2016-08-29 11:22
taaa. premia 20zł a kara od 500zł wzwyż
były z Ekspert 2016-09-12 08:35
Człowieku dorabiać może i można ale za jakie pieniądze ??????
Na umowie śmieciowej z bronią???????????????
Odpowiedzialność niesamowita i w imię czego - ubezpieczenia od 50 PLN
Wolne żarty
antek 2016-10-18 11:56
chyba im dupe liżesz oni takich lubią cały czas kary za byle co nigdy nie otrzymałem wszystkich pieniędzy od 5 do 15 zł to normalka pani księgowa zbiera na podpaski normalka a sprubój się zwolnić 1000 zł to standert zwracaliśmy uwagę p.TOMKOWI ale nic z tego tam wszyscy kradną
diabeł 2016-10-18 12:09
jeżeli tak piszesz to pszedstaw się chociaż nazwiskiem kiedyś pracowałem w tej firmie nigdy nie dostałem całei pęsji zawsze brakowało 10-15 i więcej zł jak mówiłem p.A zawsze mówił że to wyjaśni pracowałem jeszcze 3 m-ce i nigdy nie wyjaśnił poprostu złodzieje
BORUTA 2016-10-18 12:21
KOLEDZY szukaicie wszędzie pracy w ochronie byle nie u ANIOŁA niewiem dlaczego w tej firmie niema kontroloi zewnętrznych tu pracują ludzie non stop po 7-8 dni i nikt tego nie kontroluje
Łukasz_Wawa 2017-01-24 19:21
Firma nie dla pijaków i nieudaczników . Porządnie płacą tym co uczciwie pracują . Pijaków zwalniają , atmosfera ok .
Demon 2017-01-28 08:49
Cezary K. nie stawia się na wyznaczone dyżury od Świąt Bożego Narodzenia do Trzech Króli cztery tygodnie nie odbiera telefonu ... Ryszard Sz. pijany na obiekcie . . ... oto ostatni bohaterowie z Ekspert Security i pewnie napiszecie że powinni dostać premie za pracę. W tej firmie zasada pracuj uczciwie to uczciwie zarobisz. Pijakom, ćpuną i lewusom dziękujemy.
Czarny 2017-01-28 08:54
Pewnie piłeś alkohol w pracy lub nie przychodziłes na dyżury stąd ta frustracja chłopie ogarnij siē nigdy nie jest za późno
Marek_wawa 2017-01-28 09:01
Firma ok. Nawet wypłaciła mi zaliczkę jak miałem problemy finansowe. Szefowie ok.
dukato 2017-01-31 17:17
No ja nie mogę. To jak to wyjaśnisz przyjacielu że w JW Przasnysz nikt ze starego składu nie chciał u niego pracować. Pomimo wygranego przetargu w grudniu 2016.r dostał kopa i nawet nie wszedł na jednostkę.To samo na jednostce w Dębinie koniec stycznia 2017.r na 18 chłopa jeden du...........łaz został reszta podziękowała,o Soczewce nie wspomnę,to samo.To wszystko ludzie którzy mieli z nimi wcześniej kontakt i wiedzą czym facet pachnie.Macie konkrety, wszystko do potwierdzenia.
Gshdb 2017-02-07 19:21
Ciekawe dlaczego skoro na Dębinie jest tak źle to dlaczego większość z nich chce teraz wracać? Z Kazunia z innej firmy uciekają dokąd pieprz rośnie.
Demon 2017-02-12 00:31
JW Przasnysz przetarg bez wadium więc nie było ciśnienia Stary skład na święta nie chciał pracować , wejście było na 20/12/2016 po świętach byli chętni tak fachowcy pracują .......... najlepiej zamknąć jednostkę na święta Firma szanuje tych co szanują pracę lewusom , ćpuną , i pijakom dziękujemy pracując uczciwie uczciwie zarobisz Soczewka komplet , Dębina 3/4 składu chętnych zapraszamy terminowe wypłaty , miła atmosfera dla normalnych , chamstwa nie tolerujemy
Głos Sumienia 2017-02-12 00:42
Marek W. powinien raz na 2 godziny wykonać patrol trwający 15 minut w ciągu 24 godzin z pomieszczenia ochrony nie wyszedł ani razu bo niedziela na obiekcie nie ma nikogo po co patrolować lepiej pospać pooglądać telewizję tak pracuje super ochroniarz za 9,5 zł netto /h bez kwalifikacji i może też należy super bohatera nagrodzić firma szanuje tych co szanują pracę jak byśmy tak wszyscy pracowali to zamawiajacy by nie widzieli sensu trzymać ochrony
aniołek 2017-04-14 16:55
panie Tomku twierdzi pan że pijekom dziękuje dlaczego dalej u pana pracuje pijak który po pijanemu wyciąga broń do dowudcy zmiany i grozi że jej użyje oczywiści ukarał pan go 800zł i nic wjęcej dlaczego o tym zaiściu nie została powiadomiona policja czekamy co pan powie oczywiście 800zł w pana kieszeni tak trzymać co na to p.Pudziwa
wojtek 2017-05-08 05:56
co to za firma pracownicy na patrolu samochód służbowy 010 w lublinie smacznie sobie śpią o godzinie 5.30
Lolo 2017-05-25 22:22
Podobno ludzie uciekaja masowo z eksperta ((rejon warszawy) ?
felek 2017-06-01 02:49
do dziś nie wypłacił T. Anioł za 24 godziny z m-ca marca 2017.Znalazł argument,że nie zwróciłem legitymacji,którą wysłaem listem poleconym.
Demon 2017-06-08 10:20
Moi drodzy najlepszy przykład JW Dębina , tak firma St....... i pracownicy z tej firmy pluli na Eksperta i poszli do Kazunia bo St..... im obiecał gruszki na wierzbie , pisaliście że nie ma ludzi Ekspert bo nie płaci że złodzieje. Dzisiaj na obiekcie normalni ludzie nie alkoholicy , nie lewusy pracują cenią pracę i firma ich szanuje , a Ci co poszli na Kazuń żałują zostali oszukani mieli dostać 15 dostali mniej. Prawda zawsze się obroni . Piszcie sobie te bzdury jak macie czas , natomiast uczciwych zapraszamy do współpracy - pijakom , lewusom , ćpuną dziękujemy. Chcesz być uczciwe rozliczony , uczciwie pracuj.






john_82 2017-06-08 10:26
Pracuje na Soczewce , kasa na czas ,mundury nowe , sprzęt też firma ok . Polecam .
mark_oh68 2017-06-09 16:56
Pracuje na jednostce w Zegrzu , kasa na czas , normalna atmosfera. Polecam firmę . Wcześniej pracowałem w solidzie , bez komentarza.
roman_z 2017-06-09 17:27
pracuje z aniołem 7 lat i wielu moich kolegów jest ok , pijakowi nie odpuści ale normalnych traktuje uczciwie , to co powie realizuje , co do firmy kasa na czas na konto. Czytając te opinie żal mi was bidaki
black jack 2017-07-21 23:34
Kasa na czas warunki normalne mundury nowe nie można narzekać w innych firmach było gorzej Anioł w porządku
Zostaw swoją opinię o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa