Restauracja Tam Gdzie Zawsze Marek Polasik poszukuje kandydatów na stanowisko Kierowca. Czy ktoś wie, jaki dokładnie jest zakres obowiązków?
Źle i niedobrze, ale jakoś pracujecie, bo lokalu nie zamknęli. To co Was tam trzyma? Proszę plusy wymienić. A opisy wyglądają na typowy obraz w polskiej gastronomii, ta branża tak ma.
Hejka czy do teraz tak jest, że kelner nie pracuje tu na zmiany? przynajmniej taka informację wyczytałam w zeszłorocznej ofercie. Będę niedługo szukać zatrudnienia i zastanawiam się czy by tutaj też nie złożyć CV. widziałam, że kiedyś pojawiały się niepolecające opinie. w tym roku jak oceniacie warunki?
Zgadzam sie z oboma opiniami. Wypłacanie pensji jest absurdalne. Ten kto kozaczy i ma szefa w garsci dostaje wypłate w miare na czas, reszta dostaje ja bardzo pozno. Wykonuje się sporo rzeczy, ktore nie naleza do twoich obowiazkow (bardzo szczegolowo przedstawione) a i tak musisz je wykonac "bo szef tak kaze". Biorą kazdego bo szybko ludzie się zwalniają i brakuje osob do pracy. Szef tnie koszty wszedzie gdzie moze. I na jakosci produktów, i na ilosci personelu na zmianie. Posilki dla gosci sa bardzo dobrze przygotowane i smaczne. Dla pracownikow juz niekoniecznie. Nie ma szans na awans. Jak szef cie lubi to może dostaniesz troche wiecej niz najnizsza krajowa. Bardzo dlugie i czeste zmiany przy braku jakiejkolwiek przerwy jest niemozliwe. Kwestia grafiku jest w miare okej, chociaz zdarzaja sie problemy. Nie polecam pracy w tym lokalu.
![logo firmy](http://www.gowork.pl/media/cache/company_logo_profile_square_80/uploads/company_profile_image/0/8/a/08ab118aa4c8100e0291d54e23fc315a.jpg)
Nie polecam ani pracy tam ani jedzenia. W lokalu panuje demotywująca atmosfera powodowana głównie przez szefa i szefowa firmy ale również przez siostrę Pana Marka. Mimo bardzo długiego czasu pracy i ciągłego wysiłku to nie było możliwości na przerwy (wyjątki to osoby palące) a nawet podczas jedzenia często zdarzało się obsługiwać w tym czasem klientów. Na zapewniony pracowniczy posiłek i często jedyny w trakcje 16 godzinnej zmiany trzeba było „zasłużyć” ponieważ to osoba z kuchni (w tym szef który również pracuje w restauracji) decydowała o której porze posiłek będzie podany. Umowa która powinna być podpisana na początku pracy w nie tylko moim przypadku została podpisana o wiele później. Odnosząc się do kwestii umowy, skonstruowana była ona z absurdalna ogromna korzyścią dla pracodawcy ale za to z wieloma negatywnymi zapisami dla pracownika. Wiec jeśli lubisz pracować za darmo bo wypłaty notorycznie się spóźniały o nawet 3 miesiące (zdążały się sytuacje ze pracownicy żyli z napiwków) to serdecznie zapraszam do „Cyrku Pana Marka”
(usunięte przez administratora) Pieniadze dostaniesz za 2 miesiace jak dobrze pojdzie bo dziela pracownikow na bardziej potrzebujacych i mniej potrzebujacych. To jak cie potraktuja zalezy od humorku wlasciciela (usunięte przez administratora). Jezeli nie chcecie pracowac za darmo i wstydzic sie za jakos lokalu nie polecam :)
Na jakiej podstawie dzielą na tych lepszych i gorszych? O sympatię chodzi? Czy są jakieś kryteria? Długo tu pracowałeś? Te problemy z wypłatami są od początku?
Niestety zawiedziony, wino grzane bardzo rozcieńczone, jedzenie nie najgorsze ale po pół godzinie od zamówienia dostaliśmy informację że dania nie są w stanie zrobić..
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Restauracja Tam Gdzie Zawsze Marek Polasik?
Zobacz opinie na temat firmy Restauracja Tam Gdzie Zawsze Marek Polasik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Restauracja Tam Gdzie Zawsze Marek Polasik?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!