Bellford

Adres: Os. Górali 15 lok. 10, 31-960 Kraków

NIP: 6783152774 KRS: 0000534520

Bellford
3 149 330 5 1

Opinie o Bellford

Filtruj opinie po kryteriach:

Anonimm
 Opinia

NIE POLECAM Obiecują gruszki na wierzbie a nie dają nic w zamian, nieprofesjonalne podejście do nowych pracowników, brak telefonów służbowych i laptopów. Praca na samej prowizji której prędko nie zobaczycie...

Pomocna?
Tak34Nie4
Marek Kulesza
 Opinia
@Anonimm 10.12.2018 22:44

Niestety wpis powyżej nie jest zgodny ze stanem faktycznym. To nie jest call center żeby dawać telefony ani Comarch żeby brać laptopy.

Pomocna?
Tak7Nie24

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Marek Kulesza 13.12.2018 15:46

W takim razie jakim sposobem uznajecie sie za profesjonalna firme panie (usunięte przez administratora)skoro nie zapewniacie pracownikom narzedzi nie zbednych do wykonywania pracy? Chcesz zebym umawial spotkania telefobicznie? Daj mi telefon. Proste :) Zostalem zaproszony do Was na rozmowe, pracowalem na platformie inwestycyjnej i wiem jak wygladaly takie firmy ale chociaz daja narzedzia, bazy i majac sprzedaz autentycznie dostawalo sie wysokie prowizje, wszystko czarne na bialym, praca byla ciezka lecz nie dla kazdego. W pozytywnych komentarzach nie ma zadnych konkretow procz "przyjdz, zobacz, sproboj", w negatywnych za to sa same konkretne informacje i wychodzi na to ze nie dosc ze praca polega na (usunięte przez administratora), brak mozliwosci sprawdzenia jak doszlo do spotkania czy byla sprzedaż "trzeba wierzyc Wam na slowo"(usunięte przez administratora) nastepnym tygodniu przyjde i sam na wlasne oczy sprawdze co sie pokrywa z prawda ale mi oczu nie zamydlicie obiecankami.

Pomocna?
Tak24Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
elo97
 Opinia
@Anonim 13.12.2018 23:36

Ty chyba mylisz firmy. U nich nie ma żadnych platform inwestycyjnych. Pomijam fakt nazywania klientów frajerami przez Ciebie co jest po prostu niegrzeczne. A z klientami pracuje się osobiście a nie przez telefon więc mylisz się co do kultury pracy. Może zostałeś skrzywdzony przez jakieś call center ale nie wylewaj swoich żalów na inne firmy. Szczególnie jako anonim. Wesołych Świąt Ci życzę. Bez odbioru :)

Pomocna?
Tak4Nie18

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia
@Marek Kulesza 13.12.2018 15:46

Oczywiście, ze jest

Pomocna?
TakNie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bet
 Opinia
@Marek Kulesza 13.12.2018 15:46

W cc nie dają Ci telefonów to po raz , po dwa jeśli masz mieć kontakt z klientem a twoim głównym zadaniem jest go nakłonić na spotkanie to musisz mieć telefon służbowy... szanująca się firma umożliwia taką opcję ,dom inwestycyjny ,, B F '' niestety nie jest poważną firmą . Przestrzegam przyszłych klientów (to tylko pozory ) . (usunięte przez administratora). Podsumowując szkoda czasu :)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gila
 Opinia
@Bet 04.03.2019 11:40

to widać po pozytywnych wpisach, że nie są prawdziwe, wszystkie pisane w jednym tonie

Pomocna?
Tak16Nie
Anonim
 Opinia
@Marek Kulesza 13.12.2018 15:46

A dzwonienie z kartki to jest u was najnowszy trend?

Pomocna?
Tak18Nie
Lena
 Opinia
@Marek Kulesza 13.12.2018 15:46

Słyszałam to zdanie na rekrutacji . Straszne głupoty . Telefon i laptop to narzędzia pracy . Dobrze, że nie mówią , że to nie sklep meblowy i nie sugerują przyniesienia biurka i krzesła .

Pomocna?
Tak4Nie
Lena
 Opinia
@elo97 14.12.2018 14:58

Co to znaczy osobiście jak nie możesz umówić Klienta na takie spotkanie ? Jak zadzwonisz z karty telefonicznej ...... bez telefonu ? Firma nie inwestuje w telefony ...... a jak masz tylko swój prywatny aparat to musisz kupić drugi aby włożyć kartę ..... a jak nie masz laptopa to nie możesz pracować ? no bo w ogłoszeniu nie ma info, że masz kupić telefon i laptop. Halooo - przecież to narzędzia pracy !!!!!!!!! a nie inwestycja pracownika w firmę . Ma dać swoja pracę !

Pomocna?
Tak4Nie
dominika
 Opinia

Pracowałam ponad rok w agencji ubezpieczeniowej i trochę w banku, odeszłam stamtąd ponieważ było bardzo szablonowo, tylko ciśnienie na wynik wynik wynik, zero uprzejmości, pochwał od szefa, stres który towarzyszył gdy szef patrzył na ''rece''. Porzuciłam prace w banku i znalazłam zatrudnienie w belfordzie. Z dużym dystansem podchodziłam do tej firmy, czytajac wcześniej opinie napisane tutaj, ale zaryzykowałam. Napisze wprost - 95% opinii tutaj to nie prawda, po przepracowaniu z nimi ponad 2 miesięcy, co prawda krótko - ale człowiek dostrzega wszystko, widzi co sie dzieję. Rozumiem, że pewnie konkurencja, zawistni pracownicy którym nie wyszło, ale po co oceniać i pisać oszczerstwa? Moja historia: Miałam w sumie przeprowadzonych 3 etapy rekrutacji + rozmowa wstępna przez telefon. Bardzo rzetelnie, na poziomie wszystko wytłumaczone na każdym etapie. Budowanie zaufania, na duży plus. szkolenie produktowe, które trwało cały tydzień. Duża wiedza, która w banku niestety nie zdążyłam chyba poznać, a myśle że fundamentalne podstawy i produktowe. Otrzymałam umowę o pracę, wynagrodzenie podstawowe na początek 3500 netto + prowizje od sprzedaży. 1 miesiąc - prowizji (3150 netto) , 2 miesiac ( 4270 netto ). Mój menadzer mnie pcha mocno do przodu, dodaje mi mocno motywacji żebym utrzymywała wynik, mimo że to nie są targety które i tak firma wymaga, ale podchodzi do tego na elastycznie. Towarzystwo w byłych firmach drętwe, zero integracji. Tutaj, nabrałam przyjazni wobec innych, młodzi ludzie, którzy widzą SUKCES! kompletnie inna praca z takimi osobami, nie widzą tylko cyfr a spełniają się zawodowo na ścieżce kariery i można porozmawiać o wszystkim. Doceniam bardzo pakiet multisport - wkońcu schudnę :) Różne benefity pozapłacowe, mam córeczke 2 letnią, firma podchodzi do pracowników również elastycznie czasowo, stad mogę sobie pozwolić na prace 6h dziennie by móc poświecać czas córce. Sa to głównie plusy jakie widzę, a minusy... stres często towarzyszy i dojazd, mam prawie 29 km, ale wynagrodzenie sprawia że motywacja i siła jest do pokonywania barier, temperuje mocno w belfordzie charakter z lenia na zdyscyplinowaną kobiete sukcesu. Polecam firme osobom które są komunikatywne, charakterne, zdyscyplinowane.

Pomocna?
Tak1Nie6
Swój
 Opinia
@dominika 23.06.2019 13:21

Ciekawe ciekawe. Wszystko by się nawet zgadzało, gdyby nie to, że nie dają podstawy, że cisną tworząc presję, że rozwój to wyzwanianie w ciemno osób z kartki/bazy ukradzionej z poprzednich firm, w których pracowali managerowie. Fajne jest to samozaoranie, bo w bellford jest masówka, rotacja większa niż na dworcu głównym ruch. Rekrutacja to ogłoszenie na fb, zaproszenie na mydlenie oczu zarobkami, które raz przychodzą raz nie.

Pomocna?
Tak5Nie
oomo
 Opinia

Najlepszy jest ten rekruter z tą okropną podróbką luksusowego zegarka :D

Pomocna?
Tak16Nie
anonim
 Opinia
@oomo 15.06.2019 16:39

Z Aliexpress- bo takie są jego zarobki a wciska kit ludziom o wynagrodzeniu po 10 k- żałosne...

Pomocna?
Tak11Nie
Lena
 Opinia
@oomo 15.06.2019 16:39

Tak ..... Patryk .............. na początku spotkania powiedział, że ważna jest kultura osobista - po czym przeprosił, że musi na chwilę wyjść, bo musi się "wysmarkać" ..................

Pomocna?
Tak4Nie
Pozytywny
 Opinia

Przyczyną hejtu może też być zazdrość, niezadowolenie ze swojej sytuacji życiowej, przykre doświadczenia. Z tego powodu hejtowane są osoby publiczne, celebryci, ale również znajomi, którzy osiągnęli sukces finansowy, mają ciekawą pracę lub udane życie prywatne. Hejt w takich przypadkach jest wynikiem frustracji, braku spełnienia w życiu.

Pomocna?
Tak1Nie16
Głos rozsądku
 Opinia
@Pozytywny 14.06.2019 14:38

No tak, rzeczywiście. Ordynarnie łamiecie prawo, oszukujecie ludzi zarówno tych przychodzących do pracy, jak i inwestorów. O moralności nie ma co mówić. Ale tak, to ludzie Was hejtują. Jacy Wy biedni :D

Pomocna?
Tak16Nie
Czytaj KOMENTARZE na dole
 Opinia

Czytajcie komentarze na dole, pod tymi belfordowymi głupotami o atmosferze i wymyślonych pieniądzach :)

Pomocna?
Tak24Nie
positive
 Opinia

Taka praca to przyjemność Większość pracowników jako plus na pewno wymieniłbym otwarty sposób komunikacji, ciekawy pomysł i nie narzekam, bo lepiej bym sam tego nie wymyślił. Jeśli chodzi o pracę tutaj, to jak najbardziej jest godna polecenia. Praca dla tak rozpoznawalnej marki to niebywały prestiż. I na tym zalety się nie kończą. Ja to mam wrażenie, że ta firma jest po prostu ludzka. Do większości rzeczy podchodzi się na luzie. Wiadomo, że czasem trzeba się spiąć i wypełnić papiery, ale nie ma przesadnej biurokracji, a atmosfera jest super. Kasa zresztą też. Do tego sporo imprez firmowych ;) Inne firmy powinny wzorować się na tym sposobie zarządzania.

Pomocna?
Tak1Nie24
Jan K.
 Opinia

Jak zmarnować czas, pieniądze i wiarę w uczciwość? Posłuchaj tych WIARYGODNYCH POZYTYWNYCH OPINII i przyjdź do Bellford.

Pomocna?
Tak23Nie
Monika S.
 Opinia

bellford działa na polskim rynku finansowym od kilku lat, oferując bezpieczne i rentowne inwestycje oraz wszechstronne doradztwo w zakresie pozyskania kapitału na rozwój spółki. Jako niezależna firma doradcza, daje gwarancję rzetelnego i w pełni obiektywnego świadczenia usług doradztwa finansowego. Praca ta oznacza eksperta do spraw inwestycji kapitałowych lub inwestycji w nieruchomości i opiekuna finansowego klientów zamożnych. Zaczynając na tym stanowisku można wejść na wyższy poziom kariery, do którego prowadzi zwykle ścieżka awansu wewnętrznego. Każdy ma ścieżkę indywidualną. Doceniam pracę ze względu na luzna atmosfere, wysokie wynagrodzenie, brak rutyny w pracy.

Pomocna?
Tak1Nie24
Jan K.
 Opinia
@Monika S. 11.06.2019 22:59

Hahahahahha :D nic dziwnego, że Ci co do was przychodzą muszą być średnio inteligentny, skoro wierzą w te wypociny pisane pod dyktando

Pomocna?
Tak24Nie
Wojciech
 Opinia

Zaczałem współpracuje z bellfordem w 2016 roku, przyszedłem do nich prosto z banku, za sprawa niskich zarobków i męczacej pracy korporacyjnej. w bellfordzie pracowałem do grudnia 2018. otrzymałem na start od firmy umowa o pracę, podstawowe wynagrodenie 3500 netto oraz za sprzedaż prowizje. najlepsze miesieczne zarobki były rzedu 16 000 zł. W banku mogłem liczyć na takie, ale sumujac kwartalnie :( najlepiej było w wakacje i bliżej świąt, najwiecej klientów. Pozyskiwanych klientów miałem z działu CC, ze swoich poleceń, mimo że to praca na pełny etat to zwykle pracowałem średnio 6h dziennie, od pon do piatku, elastyczne podejście czasu firma oferuje. Ponad to miałem kartę multisport, prywatna opieke medyczna i niezbedne narzedzia do pracy. Uczestniczyłem z nimi w 3 wyjazdach, barcelona, ibiza oraz wyspy kanaryjskie. Najlepsze wakacje w moim życiu. Powód odejścia z firmy, wyjazd za miłością do innego miasta gdzie oddziału firmy nie ma. Rozstaliśmy się w zgodzie. Odchodzac zostało tam 4 kolegów, do dziś tam pracuja i powyższe podsumowanie ma się sytuacja do dzisiaj z tego co opowiadaja, warunki, finanse i zatrudnienie. Jedynie rozszerzyła sie firma o kilka oddziałów, działów. I pracuję dużo więcej osób, bo ludzie uciekaja z banków, towarzystw właśnie do bellforda na wysoki standard pracy i brak fałszywych ludzi jak to w korporacjach nagminnie się dzieje. Nie chce bronić filmy bellford, ale czytajac opinie to konkurencja chyba, bo gdyby było tak zle to koledzy by zrezgnowali, zazdroszcze im wyjazdu w tym roku do dubaju z firmy :( minus jaki był moim zdaniem to czasem stres i kilka spraw naraz. ale jeśli ktoś lubi wyzwania w pracy, zero nudy to idealnie sie sprawdzi u nich.

Pomocna?
Tak3Nie26
Temi
 Opinia
@Wojciech 10.06.2019 23:34

Zmieńcie branże na produkcję dopalaczy, więcej zrobicie a będzie to mniej szkodliwe społecznie niż te wasze pseudo inwestycje. Zamiast naciągać pracowników i klientów dajcie chociaż radość narkomanom, przynajmniej raz ktoś oprócz was będzie zadowolony

Pomocna?
Tak23Nie
100% prawdy - stop hejterom
 Opinia

Widzę ze większość osób to albo konkurencja , albo osoby z mała wiedza . Oczywiście praca jest na prowizji w dużej mierze to zależy od osoby która zaczyna , warto podkreślić ze ta praca uczy życia i zarządzania cZasem . Problemem jest to ze osoby które wypisują te opinie liczyły na to ze klienci sami do nich przyjdą, a oni bedą odcinać kupony . Branża nie należy do łatwych ale wiedza , umiejętności które się tutaj nabywa nie dostanie się nigdzie indziej. Pracowałem w różnych firmach i ta najkorzystniej podchodzi do klienta. To nie jest praca dla ludzi leniwych i myślących ze wszystko im spadnie z nieba , jeżeli ktoś chce zarabiać to jedno co jest potrzebne to nauka i zaangażowanie (jeżeli to nie wychodzi to albo nie robisz tego na serio , albo się nie nadajesz )

Pomocna?
Tak1Nie25
Oszust
 Opinia
@100% prawdy - stop hejterom 10.06.2019 16:30

16 to najwyżej miesięcy odsiadki się dostanie jak prokuratura się połapie co wy tam robicie. To podlega pod celowe źle gospodarowanie cudzym mieniem. Trzymam kciuki, żeby ktoś Was dobrze prześwietlił pod tym względem. Cała ta firma jest szkodliwa społecznie

Pomocna?
Tak23Nie
Lena
 Opinia
@100% prawdy - stop hejterom 10.06.2019 16:30

A jest ta podstawa ? i narzędzia pracy ?

Pomocna?
Tak1Nie
Pozdrowionka dla prezesów.
 Opinia

Na głównej stronie podano, że firma BellFord działa od 2005 r. "Wieloletnie doświadczenie". Tymczasem założona została przez byłych pracowników TUnŻ Aegon SA w 2014 roku. Wiem, bo przy tym byłem.

Pomocna?
Tak23Nie
Ggg
 Opinia

Wbrew prawu i ustawie RODO WYDZWANIAJA do ludzi i zameczaja sciemami (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak26Nie
Czarek
 Opinia

Dobra firma i dobry pracodawca zawsze będzie mieć swoich hejterów!!

Pomocna?
TakNie24
FirmaZeroKompetencji
 Opinia
@Czarek 01.06.2019 19:11

Kompleksy i ułomności mózgowe belfordowców zawsze będą mieć swój widoczny wymiar :D nie ma w nich nic z dobrej firmy, nawet niewiele z firmą mają wspólnego. Takie nieświadomo co wykorzystujące i pracowników i klientów. Coś co budzi wstyd gdy ktoś się dowie, że miałeś z tym coś wspólnego

Pomocna?
Tak23Nie
Jacob
 Opinia
@FirmaZeroKompetencji 01.06.2019 21:17

O tak, WSTYD to właściwe słowo. Zażenowanie, wstyd, zwykły niesmak na samą myśl o choćby dniu więcej.

Pomocna?
Tak24Nie
Dobre
 Opinia

Doskonały start w branży finansowej Firma oferuję świetny system szkoleń od podstaw w branży finansowej oraz w obsłudze klienta. Praca sama w sobie jest dużym wyzwaniem. Zgadzam się z tym, że kwestia wynagrodzeń jest dość dyskusyjna, bo opiera się na prowizjach, ale tak jest w większości firm świadczących usługi finansowe. Jak się przykładasz i pracujesz solidnie, to można zarobić dobre pieniądze. Atmosfera u mnie panowała akurat bez zarzutu, żadnych spięć z kierownictwem, wszystko do dogadania. I co najważniejsze – multum szkoleń! I to nie takich, żeby je odbębnić, a i tak nic nie wniosą do niczego. Były naprawdę dobrze przygotowane i użyteczne. Myślę, że praca dała mi realną możliwość rozwoju i ogromną dawkę wiedzy, jak komuś zależy na tych rzeczach to jak najbardziej polecam.

Pomocna?
Tak2Nie28
Jola
 Opinia
@Dobre 29.05.2019 09:32

Tak tak, jeszcze dają pracownikom złote kaczki na łańcuchu XD ludzie, dajcie spokój... Trzeba mieć inteligencje poniżej 0 żeby nie rozpoznać, które opinie są prawdziwe, a które pisane pod Pr firmy

Pomocna?
Tak27Nie
Stella
 Opinia

Jak ktoś się wkręci, można dużo zarobić. Roboty jest sporo, owszem, ale im więcej, tym więcej można wyciągnąć oczywiście.

Pomocna?
TakNie31
Jola
 Opinia
@Stella 29.05.2019 09:45

Drugi komentarz w ciągu pół godziny, wychwalający oczywiście? Wy już nawet śmieszni nie jesteście, a po prostu żenujący :D zacznijcie może uczciwie działać, albo zajmijcie się czymś na czym się znacie, a nie majstrujecie przy opiniach żeby to sztucznie pięknie wyglądało

Pomocna?
Tak29Nie
ExitPol
 Opinia

W bellford pewnie żałoba po wynikach sondażowych do parlamentu UE :) jak nic zarząd obetnie pensje o połowę, czyli w tym miesiącu każdy otrzyma 50% z 0 zł podstawy. Nie za dobrze :)

Pomocna?
Tak32Nie1
MgrFinansów
 Opinia

Hah! Studiowałem w zeszłym roku na ueku i chciałem coś zacząć, więc spróbowałem tu. Szybko mi przeszło, bo nawet gdybym studiów nie miał to i tak praca jest poniżej nawet najniższych kwalifikacji. Sądzę, że nawet bezrobotny całe życie nie miałby tu uczucia rozwoju. Tyra się za friko, bez podstawy, żadnych pakietów żywieniowych, nic. Prowizje na papierze spoko mogą wyglądać, ale ciekawi mnie czy ktoś je kiedykolwiek zobaczył, poza zarządem oczywiscie. Nie polecam, no chyba że lubisz tracić czas w atmosferze spięcia, wzajemnych animozji i obgadywania każdy każdego. Kto co lubi

Pomocna?
Tak30Nie2
Karma
 Opinia

Te Wasze nieduolne próby podniesienia średniej ocen to miód na serce. Karma wraca, jak to się mówi :)

Pomocna?
Tak31Nie1
Marian
 Opinia

Nie wiem o co wam hodzi. Jak się pracuje to się zarabia, a jak nie to się nażeka, taka prawda. Mają wymagania, ale i prace dają tylko tym kturzy mają kwalifikacje. Jak dla mnie firma dobra, chodź nie idealna, ale czepiać się można zawsze :)

Pomocna?
Tak1Nie32
Anonim
 Opinia
@Marian 24.05.2019 09:59

Polecam kupić słownik ortograficzny.

Pomocna?
Tak32Nie1
Orto
 Opinia
@Anonim 24.05.2019 14:12

Słownik by się przydał. Tym komentarzem powyżej udowodnił Pan jakie mają WYMAGANIA :D

Pomocna?
Tak30Nie1
Patriotka
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Najgorsze z tego wszystkiego jest wyczuwalne upolitycznienie. Brat tam działa i mówił, że prezesi ciągle dają do zrozumienia, że tylko PO, Tusk zbawiciel i tak dalej. Także jeśli ktoś ma jakieś patriotyczne usposobienie to guzik a nie luźną atmosferę będzie miał. Podobno na górze mają redakcję wyborczej, co już mówi dużo

Pomocna?
Tak35Nie1
ZdrajcaNarodu
 Opinia
@Patriotka 23.05.2019 17:01

Słuchaj, no każdy ma prawo do swoich poglądów. Lepsze PO niż kaczor, ale inna kwestia, że jakiekolwiek upolitycznienie miejsca pracy jest słabe. Tak czy siak, duży minus dla Bellford za takie akcje, choć poglądy mamy podobne

Pomocna?
Tak32Nie1
anonim
 Opinia
@ZdrajcaNarodu 23.05.2019 20:35

Wbite w poglądy, chociaż rzeczywiście to psuje atmosferę. Mogliby chociaż wypłacać należne pieniądze w należnej wysokości, a nawet tego nie potrafią

Pomocna?
Tak31Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Shiiit
 Opinia

Mówienie o dochodach tu to nie to. Tu co najwyżej odchody, z resztą adekwatne do poziomu firmy.

Pomocna?
Tak36Nie1
master
 Opinia

Typowa firma finansowa specjalizująca się w problematyce programów inwestycyjnych. Wiec jeśli interesuje Cię rynek kapitałowy lub tematy pokrewne to będziesz zadowolony.

Pomocna?
Tak1Nie38
Dżonatan
 Opinia

Aj łas hir fri dejs. Aj fink dat dis kompany is not profeszynal. UNLIKE. Myślicie, że mój angielski jest niewiarygodny? Spójrzcie na pozytywne komentarze na tym forum. Z miejsca dostanę Nobla za odkrycia lingwistyczne :)

Pomocna?
Tak39Nie
maario
 Opinia

Good company to work for and provided necessary support for personal and professional development - good environment and ability to add variety to the daily work. THX

Pomocna?
Tak2Nie38
Bliskipokój
 Opinia

Podoba mi się czytanie firmowych komentarzy, które mają siać propagandę sukcesu rodem z PRL. Przy tej okazji widzimy poziom błyskotliwości kierownictwa (a jak wiadomo, jakie kierownictwo taka firma),(usunięte przez administratora)Brawo proszę państwa, brawo :)

Pomocna?
Tak38Nie1
Karol
 Opinia

Wydaje mi się, że to dobry pracodawca głównie na początek. Co prawda nie wiem jak tam jest na dłuższą metę, bo po pewnym czasie odeszłam, ale słyszałam, że z jakimś większym rozwojem mogą być problemy. Ale na początku ten rozwój jest jednak duży, zwłaszcza pod względem wiedzy, jaką tam można zdobyć. To mi się przydało i na później, więc cieszę się, że się zatrudniłam w tej firmie. Roboty było sporo, bo ta firma wymaga pełnego zaangażowania w wykonywanie obowiązków, zdarzały się też jakieś nadgodziny. Ale coś za coś, pracowałam ciężko, ale przynajmniej dużo się tam nauczyłam.

Pomocna?
Tak2Nie37
ItRoom
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pracuje w tym samym budynku i zdarza mi się posłuchać o czym te chłopaczki z firmy mówią. Zero szacunku dla siebie nawzajem, język z rynsztoku, (usunięte przez administratora)(moja subiektywna ocena po treści ich rozmów). Całym biurem mamy teraz ubaw czytając opinie poniżej, bo mieliśmy okazję poznać część zarządu (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak37Nie2
J
 Opinia

I have been working at Belford company full-time for more than 2 years Pros Great upward mobility for entry level positions. Lots of opportunity to move to various groups within company to learn different specialities (advisory, audit or different industry focuses). Company has invested money in good training programs to not only learn your industry, but to also learn about emerging technology.

Pomocna?
Tak2Nie36
Maja
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Najzwyklejsze naciąganie. Co interesujące, to naciąganie przede wszystkim nowych pracowników. Nazywanie głosu rozsądku nieudacznictwem ukazuje tylko stosunek ty (usunięte przez administratora)finansistów do swoich ludzi. Szkoda tracić czas i zdrowie na to

Pomocna?
Tak40Nie1
Nowak
 Opinia

Czytam i sam nie wierzę w to co opisujecie. Same kłamstwa i zmyślone historie. Oczywiście jeżeli ktoś zostaje wywalony z pracy lub nie dostał przedłużenia umowy to chyba normalne, że będzie się wypowiadał negatywnie o wszystkich pracownikach i sytuacjach, w których nie ma się nic do powiedzenia lub przekazania innym. Płace są takie jaka wiedza pracownika. Czym więcej pracujesz tym więcej możesz uzyskać w latach późniejszych. Atmosfera pracy jest taka, jaką sobie sami stworzymy. Pracuję w tej firmie od 1,5 roku i cieszę się ogromnie z możliwości awansu i otwartej kariery zawodowej. Nieudacznicy zwykle są niezadowoleni z byłych pracodawców więc nie dziwią mnie takie wpisy. Polecam to miejsce wszystkim ambitnym i uzdolnionym osobom z poczuciem humoru i otwartą samokrytyką.

Pomocna?
Tak5Nie35
Anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Nowak 15.05.2019 14:32

Chyba sobie jaja robisz. (usunięte przez administratora). Nie mówiąc już w ogóle o jakiejkolwiek etyce pracy. RODO chyba też jest Wam obce. Wyzysk naiwnych i mamienie wysokimi zarobkami mimo, że nie ma żadnych podstaw wynagrodzenia. (usunięte przez administratora) te Wasze konkursiki śmiechu warte i wyścig szczurów. (usunięte przez administratora) Panowie w garniturach wcisną każdy kit w myśl zasady, że lepiej sprzeda ten kto ładnie wygląda. Na rozmowach nawet nie będziecie mieli gdzie usiąść i będą Was przesadzać między jedną salką, a drugą, korytarzem albo kawiarnią (nota bene pełną ludzi). Omijajcie Firmę z daleka.

Pomocna?
Tak26Nie3
Maja
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Anonim 16.05.2019 10:38

Firemka będzie zapierać się, że co złego to nie oni, nazywając każdy rozsądny głos krytyki hejtem, a autorów wpisów nieudacznikami. Prawda jest taka, że jedyni nieudacznicy w tej dyskusji to przede wszystkim prezesi i ich (usunięte przez administratora) wpatrzeni w wizję życia milionerów, nadal żyjący na garnuszku rodziców, bo z tej "perspektywicznej" pracy nie starcza im nawet na wynajem.

Pomocna?
Tak26Nie2

Zostaw opinię o Bellford - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej