TABOR

Dębica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 51 ocen.

TABOR
2 51 6 1

Opinie o TABOR

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Łukasz

@Himen, nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie imieniem, które jest niezwiązane ze mną. Widocznie mylisz mnie z kim innym, dlatego chcę sprecyzować, że nie jestem Andrzejem. Twoja wypowiedź również z tego, co zaobserwowałem jest raczej "żartobliwą" formą odpowiedzi na moje pytania. Pamiętaj, że forum przeglądają osoby, które mogą na podstawie Twojej opinii zadecydować o tym, że będą ubiegać się o pracę w firmie TABOR, więc proszę, abyś swoje komentarze i opinie dodawał zgodnie z prawdą.

Łukasz

@Łukasz,@., proszę o wpisy, które są na temat Waszych osobistych opinii na temat pracy w firmie TABOR. Ciekawi mnie, jak obecnie wygląda praca w tej firmie? Po okresie wakacyjnym firma wprowadziła jakieś zmiany, które są warte odnotowania? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

Himen
@Łukasz 06.09.2018 11:40

No cześć Andrzej. Ciekawi cie co u nas po wakacjach ? No fajnie jest. Na początek dostaliśmy po 1000zl podwyżki. Dostaliśmy ubrania robocze od Armaniego i buty robocze od Nike i Adidasa. Mamy saune, spa i jakuzi. W tym miesiącu kosmetyki zapewnia nam Loreal Paris. A w stołówce która śmiało mogła by konkurować z macdonaldem i kfc jest przebogaty wybór jadła i napitku , homary z dżemem, udziec jagniecy w czekoladzie ,wino burgundzkie i nawet boujole nuvou. Kierowniki i lidery miłe i sympatyczne ludzie sami garną sie zeby pomóc w pracy a na koniec dniówki proszą żeby każdy zabrał sobie coś do domu na pamiątkę wspólnie przepracowanego dnia. A na koniec przy bramie starszy miły pan właściciel usciskuje dłoń każdemu pracownikowi, życzy miłego dnia i polewa pięć set + ogórek. Co by cie jeszcze ciekawiło Łukasku ? Pytaj śmiało, nie wstydź sie ze jesteś Andrzejem.

Łukasz

Profesjonalny spam.

.
@Łukasz 01.09.2018 21:28

Łukasz, zainwestuj w Halitomin.

Łukasz

@Jo, nie wiem, co chciałeś wnieść swoim komentarzem do tego wątku, albowiem może być on mało zrozumiały, dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie TABOR. Proszę, aby posty pisać zgodnie z panującymi zasadami na forum i w szczególności na temat pracy w tej firmie. @Pozdro, dlaczego chcesz nazywać mnie innym imieniem?

Pozdro

Łukasz pozwol ze cie bedę nazywał ANDRZEJ :)

Lukasz

Witam. Chciałbym zapytac jak kwestie bhp w tej firmie.

Jo
@Lukasz 14.08.2018 14:52

No momy paste bhp czyli pudełko piochu roz na dwa miechy. Fajno,tszescy w zembach jak sie myje ryja. A do mycio genitaliów i odbytu to lepszo jes gucia ale to pewnie nie znosz tych kosmetykuf bo to limitowano edycja

Jo
@Lukasz 14.08.2018 14:52

A jakbyś Lukaszku chcioł to ci moge odstompić sfuj pszydział kosmetykuf. Bo ty Łukasz to fajny chłopocyna jesteś, tak o nos dbosz i mortfisz sie o nos. Świenty człowiek, swienty człowiek powiadom.

Łukasz

@obiektywny, widzę, że dalej źle interpretujesz pewne kwestie. Otóż wyjaśniam, że nie pomagam osobom z zewnątrz znaleźć pracy w firmie TABOR a jedynie pomagam im w uzyskaniu informacji, jak wygląda praca w tym miejscu oraz na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć decydując się na pracę w tej firmie. @presiedent of white house, każdy z Was ma prawo wypowiedzieć się w sposób dowolny o pracy w firmie TABOR ważne jest, aby Wasze wypowiedzi były zgodne z panującymi zasadami na forum oraz opinie, które dodajecie miały odzwierciedlenie w rzeczywistości. Nikt nikomu nie narzuca treści oraz przesłania wpisów, które konstruujecie. @gonzo, wszelkie informacje, które możesz przekazać na temat pracy w firmie TABOR, proszę, aby były dodawane tutaj w wątku, gdyż mogą być przydatne, dla osób które skrupulatnie przeglądają ten temat.

gonzo

Lukasz , ty fajny gościu być musisz taki bezinteresowny. To pewnie i flaszke by z tobom można obalić, oczywiście po robocie a jakże. To moze spotkejmy się kiedy po wypłacie w Oazie . Popijemy pogodomy , oczywiście ty stawiosz. Może dowisz sie wiency o firmie Tabor i w koncu bedziesz se mug kupić takie tiguano jak mocher ?

dzon trawolta

lukasz...czlowiek z kosmosu,czlowiek o golebim serduszku.nie pracowal,nie pracuje w firmie...a pomaga i chce pomagac hehheciekawa sytuacja.duzo wie,jeszcze wiecej chce wiedziec.obcy czlowiek?...a ma gest...takich ludzi nam potrzeba

Łukasz

@Himen, masz rację, że w wątku znajduje się dużo opinii na temat pracy w firmie TABOR, lecz pamiętaj, że każda z osób może mieć odmienne zdanie na temat różnych aspektów, które występują w danym przedsiębiorstwie. Często na forum udzielają się osoby, które mają kompletnie inne zdanie na dany temat od osób, które wypowiadały się wcześniej. @dfg,@gonzo, kompletnie nie rozumiem Waszej agresji w stosunku do mojej osoby i myślę, że taka dyskusja na mój temat nie ma sensu, ponieważ wątek przeglądają osoby, które chciałyby, aby w nim pojawiały się jedynie informacje związane z firmą TABOR, więc, proszę, aby od teraz wypowiadać się jedynie zgodnie z tematem przewodnim tego wątku.

obiektywny
@Łukasz 10.08.2018 13:39

lukasz daj sobie juz spokoj...nikt nie bierze pod uwage tego co piszesz.kazdy zna realia i kazdy tez kojarzy cie w jeden sposob...ale z gory dzieki ze pomagasz tutaj znalesc ludziom prace hehehhe.w czasach gdzie kazdy bije sie o pracownika bo ludzi do pracy brak ,nagle znajduje sie taki lukasz...i ma tak dobre serce ze pomaga znalesc prace w tej firmie.jestes lukaszu cudownym czlowiekiem...nie sadzilem ze sa jeszcze tak wspanialomyslni ludzie.dzieki lukasz.bez ciebie nikt z nas nie mial by pracy a te miliony ktorym tu pomagasz sa ci naprawde wdzieczne hehhe.zrob cos pozytecznego i skoncz...tym najbardziej pomozesz ludzkosci.

dziad z gniewczyny
@Łukasz 10.08.2018 13:39

Trzymamy za ciebie kciuki Łukaszu. Masz szansę zostać czowiekiem roku. Wsieramy cie i radość wielka nas ogarnia ze dbasz o nas. Przyjdź do nas do pracy , razem stworzymy nową atmosferę .

presiedent of white house
@Łukasz 10.08.2018 13:39

sluchajcie kochani,lukasz nam kaze aby wypowiadac sie tylko i wylacznie w sposob jaki bedzie dla niego dobry hehhe-lukasz kaze heheh trzymajcie mnie bo pekne ze smiechu.kochany lukaszku...jak juz ktos napisal,wpadnij do pracy,popracujesz tydzien po 12 godzin,moze wiecej to pozniej pogadamy jak ludzie.prosilbym cie abys nie wmawial nikomu ze ktos jest agresywny w stosunku do twojej osoby bo to klamstwo.poprostu kazdy kto czyta twe wpisy wie ze raczej przyjaciolmi bysmy nie zostali.i jeszcze jedno-kazac to ty sobie mozesz tam u siebie w domku...wiesz co?....a ja jak zaczalem czytac twe wpisy na samym poczatku to sadzilem ze ty chciales tworzyc nowa atmosfere a okazalo sie ze jest jeszce gorzej niz bylo.pamietam jak dzis...chlopacy????....tworzymy nowom atmosfere hehhe to byl hit sezonu.i to powiedzial chlop z ktorego kazdy sie smieje i nie szanuje ze wzgledu na swoj oszukanczy???charakterek i kompletny brak niewiedzy

Łukasz

@????, @lukasz konfitura, widzę, że błędnie interpretujecie moją osobę w tym wątku. Otóż oświadczam, że nie jestem w żaden sposób powiązany z pracą w firmie TABOR, dlatego też nie będę donosił żadnych informacji szefowi firmy, ponieważ jestem tu, aby pomóc osobom, które są zainteresowane pracą w tej firmie i szukają merytorycznych informacji związanych z warunkami panującymi w tej firmie.

Himen
@Łukasz 03.08.2018 09:46

Tak... tak.. oczywiście , nie inaczy a zajączek siedzi i zawija w sreberka... Osoby które są zainteresowane pracą w tej firmie i szukają merytorycznych informacji związanych z warunkami panującymi w tej firmie... znajdą tych informacji dostatecznie dużo poniżej. Fajnie by było z czymś polecieć i zameldować,zostać podrapanym za uchem,poklepanym po ryjku a może i za noge bedzie można pokikutać ?

dfg
@Łukasz 03.08.2018 09:46

aha...sluchajcie hehhe lukasz ma pomoc w dostaniu sie do firmy tabor...lukasz?sluchaj mnie ty...bo niechce ci ublizac a ewidetnie robisz wszystko bi cie ktos naublizal.przedewszystkim zeby sie dostac na tabor nie potrzeba wcale takich smiesznych posrednikow jak ty i wogole nikogo nie cza.poprostu idziesz do psa i psina bierze co idzie.slepy,gluchy na konkretnej petardzie hehhe itd.jak nam chcesz lukasz juz pomoc to poprostu=skoncz sie tu udzielac i juz wiecej nic nie pisz.pozatym chyba twoje smieszne wpisy maja na celu wywolanie glupawej dyskusji do ktorej mogli sie dac sprowokowac tylko ludzie tak smieszni jak ty..wiec kochany lukaszu=dziekujemy ci juz za uwage.gas swiatlo i sp........ hehhenam tu takich -aparatufff ...nie cza.ale powiem ci ze idealnie widze cie w tej firmie.pod katem intelektualnym jestes supcio kandydat na opiekuna psiny.

gonzo
@Łukasz 03.08.2018 09:46

Łukasz afee ty zboku jeden afee ty zboku niemyty...

pytanie

Czy 12 zł na godzinę netto to dużo czy mało w Taborze?

Beee
@pytanie 27.07.2018 18:04

Duzo to czy mało... ? No za dniowke to mosz dwie flaszki wudki kilo kiolbasy slojik ogurkow i dwa bochenki chleba. Co trza wiency do szczenscio. ..

w
@pytanie 27.07.2018 18:04

hehe dokladnie.jak na takiego kundla jak ty to powinienes calowac po rencach psine ze ci tyle dol.w dzisiejszych czasach to dobra kasa.tak jak kolega napisal,wodzia ogorki chlebek,co ci cza wiency.moze jeszcze cos zaoszczedzis i smialo mozesz jechac monisem na machowom se pokryc troszki po cienzki robocie

Jo
@w 01.08.2018 21:19

A w Machowy jak sie powi ze od maniusia to i zniszke dostać możno tylko czeba przepustke z zakładu pokozać i zaswiatczenie o zarobkach . Czasem tysz możno płacić śrubami albo węglem ale najbardzi to biero corno farbe któro późni wymieniajo na wioskach na jaja i cebule.

lukasz konfitura

lukasz?znowu ty???nadajesz sie idealnie do roboty w milicji.zbyt inteligentny nie jestes?natura lekko hu..wata,glupawe,podchwytliwe pytania ...cos w stylu-powiedzcie mi cos to nikomu nie powiem lub bylo nas dwuch ale ktos nas pod..bal heheh.co dozartu...spytaj rodzicow o ten zart bo mam wrazenie ze jestes jego owocem.lukasz i te jego niby nic nie znaczace pytanka hehe ale jakby tak spytac lukasza to on wcale nie jest z biura...on tylko tak pyta.lukaszku?w jakim celu ty wogole sie tutaj udzielasz?z kogo robisz idiote?super pytanka-czy znacie to ze slyszenia w formie zartu czy to fakt autentyczny a jesli tak prosze personalia heheh.ty lukasz to byc sie nadawal do idealnej wspolpracy z -ziomeczkiem od szablonuf-gosc pelna kultura,niby z tad a nie z tad.jak pyta to nie po to by cos sie dowiedziec ale nazwiska mile widziane.oj lukasz lukasz,czego ty tu szukasz?

Łukasz

@lukaszek, odnosząc się do Twojego wpisu, tak jestem tutaj, aby uzyskać jak najwięcej informacji na temat pracy w tej firmie. @TiGi, czy możesz napisać skąd słyszałeś o takich sprawach związanych z firmą TABOR? Czy, były to informację od znajomych raczej w formie żartu, czy na poważnie? Ktoś uzasadnił to w jakiś sposób?

????
@Łukasz 26.07.2018 13:21

Oglądałeś w tv takie programy typu kryptonim szef ? Cóż ci można doradzić wierny donosicielu podnóżku pana... Ogół se jaja, załóż kiecke, perukie umaluj giembe i udawaj sprzataczke. Będziesz mógł nasłuchiwać podpatrywać i meldować. Tylko uważaj z makeupem bo jak sie który napoli to może być jesień średniowiecza z czterech liter. Ale zapewne dla ciekawskiego to nic niezwykłego , przeżycia niezapomniane, za reszte zapłacisz kartą viza...

lukaszek

czesc wpisow jest prawdziwa...a czesc jest o tematyce humorystycznej.do lukasza...skoro lukaszku nie jestes i nie byles pracownikiem to w jakim celu sie tutaj wypowiadasz?od przestrzegania regulaminu sa forumowicze a od pilnowania admin a na pewno nie ty....dziwna sprawa jest tez to zeprzypadkowym...zbiegiem okolicznosci...pojawiles sie tutaj na forum.dlaczego akurat na tym a nie innyam?czytajac twoje wpisy chyba nikt nie wierzy w przypadek,szczegolnie po zadawaniu pytan w stylu(czy ktos widzial kradziez lub-bezpodstawnie oskarzenia w stosunku do pracownikow....)skoro tak strasznie bronisz pracownikow to zejdz na dol...zapytaj chlopakow jak sie czuja i czego im brakuje,co mozna by zmienic i kogo zwolnic by bylo lepiej.ale czytajac twe wpisy kazdy wie ze lukasz to lukasz....moze jakies studia prawnicze lukaszu?bylbys swietnym adwokatem...oczywiscie pisze to z ironia.nastepny as to tigi...chlop zadaje pytanie czy gdy sie leje majstrowi to sie ma lzejsza robote hehhe dobre...chyba tylko idiota moglby wpasc na cos takiego.tak -kazdy leje mahstrowi a majster pozniej daje do nierobienia totalnie nic...pozniej robota sama sie zrobi itd..troche myslenia dzieciaku zanim zaczniesz wypisywac takie glupoty.swoja droga cv nie skladaj bo podejrzewam ze w urzedzie pracy nie widnieje zadna oferta zatytuowana -poszukujemy idiotow.na zarobki nie ma co narzekac.sa firmy w ktorych ludzie maja 12 zl na reke a w taborze az tak zle chyba nie jest.no ale takich narzekajacych nie brakuje.ciagle narzekanie ze zle ze nie dobrze ale zeby cos zmienic i sie zwolnic to juz chetnych nie ma.jeden as...od 15 lat narzeka ale jakos dalej robi.troche odwagi chlopaku.skoro jest ci az tak zle to idz i sie wkoncu zwolnij,w normalnym zakladzie nikt by nie trzymal takiej choragiewki jak ty.pracy w innych firmach nie brakuje wiec odwagi droga mlodzierzy.idzcie zdobywac swiat za 12 zlotych...tylko tam za ta kase nikt was nie posadzi i placil za darmo nie bedzie.pozdrawiam

TiGi
@lukaszek 21.07.2018 14:45

Ale co sie bulwersujesz lukaszek ja tylko pytam bo nie mam takiego obycia w pracy dopiera skonczylem szkole . Ja sie pracy nie boje i nie chodzi mi o to żeby sie wymigiwć od pracy a oto ze boje sie ze jak nie pszynoiose puł litra to mnie majster będzie gnębił. Chce sie poprostu czegoś nauczyć i gdzieś zacząć pracę. Sorry ze tak naiwnie i gupio pytam

dfg
@TiGi 21.07.2018 21:58

idz do stomilu to tam cie naucza roboty.4 brygadowka do tego 12 na godzine i nie bedziesz musial nosic wodki majstrowi.nie wiem skad w twojej glowie zrodzila sie glupawa mysl ze komus nosi sie wodke do pracy aby dawal ci lzejsza robote.no ale z tego co widze dosyc ciekawie chcesz wejsc na rynek pracy...kariery z tego co widze nie zrobisz...no ale moze sie znjadzie zaklad w ktorym za wode masz lepiej-moze kierunek bialorus???

TiGi
@dfg 22.07.2018 20:34

Dzięki. To o wudce to nie mój wymysł tak słyszałem od kilku znajomych i wcale nie chce robić jaķies "kariery " za pomocą alkoholu. Wręcz przeciwnie chciałbym takich sytuacji uniknąć i tylko dlatego pytałem. No to pozdrawiam

TiGi

Czesc. Mam pytanie. To jak to jest naprawdę ztym alkoholem ? Chodzi mi o to czy tszeba pić żeby mieć lepiej lepszą robote bo jak nie to do roboty majster daje najgorszą robotę czy tszeba polewać majstrowi żeby sie można migać od roboty ? Czy tak sie5 tylko pije bo tam bieda u was piszczy ? Zastanawiam sie nad złożeniem CV ale wszyscy mi to odradzają a to wszyscy co tam już robili tak ze sie trochę waham

Łukasz

@Dzinks, nikogo nie straszę jedynie chciałbym, aby były przestrzegane zasady, które obowiązują forumowiczów. Również chciałbym Ci napisać, iż mylisz się co do mojego powiązania z firmą TABOR ponieważ nie jestem jej pracownikiem. Staram się tylko uzyskać jak najwięcej informacji na temat obecnie panujących warunków zatrudnienia w tym miejscu.

Łukasz

@Mme, przed podjęciem zatrudnienia w danej firmie dobrze jest uzyskać informację na temat warunków pracy jakie oferuje firma TABOR. Dlatego każda opinia byłych bądź obecnych pracowników zatrudnionych w tej firmie w sposób znaczący pomaga podjąć decyzję o ewentualnym zatrudnieniu w tej firmie. Jest to pozytywne zarówno dla pracodawcy jak i pracownika, ponieważ pracownik już przed złożeniem aplikacji na wolne stanowisko, może ocenić, czy warunki przedstawiane przez osoby związane z tą firmą odpowiadają jemu samemu. Eliminuje to sytuacje w których pracownik po kilku dniach decyduje się na rezygnację z pracy i czas poświęcony pracodawcy na wdrożenie pracownika, rozmowę kwalifikacyjną itp. jest czasem straconym. A dzięki temu pracownicy, którzy mają przedstawiony wstępny obraz pracy w firmie TABOR mogą podjąć słuszną decyzję. @Były pracownik, nie chodzi o to, aby podawać swoje personalia (co jest również zabronione zgodnie z regulaminem), tylko o informację jakiego stanowiska dotyczą szczegóły przedstawione komentarzem odnośnie pracy w firmie TABOR.

Dzinks
@Łukasz 12.07.2018 13:25

Panie lub Pani co się podpisuje Łukasz o co Ci chodzi w twych postach? Straszysz ludzi tu piszących, linkujesz regulamin tak jakby podszywając się pod gowork ? Zapewne nie podobają się komentarze w biurze ? :)

Łukasz

@Pracownicy Przeklęci, mógłbyś swoją opinię uzupełnić o informację o jakim konkretnie stanowisku pracy piszesz w firmie TABOR? Wspominasz w swoim wpisie o praktykach kradzieży jakie mają miejsce w tej firmie. To poważne zarzuty pod adresem pracowników, którzy pracują w tej firmie. Czy byłeś świadkiem takiej sytuacji? Czy może Twój wpis na ten temat jest wynikiem informacji, które otrzymałeś z jakiś źródeł? Sprecyzuj, proszę, tą kwestię.

Mme
@Łukasz 06.07.2018 22:55

Lukaszku, zatrudnij się sam w takiej firmie jak Tabor których w Polsce jest tysiące a potem jak choć trochę poznasz rzeczywistosc to będziesz mógł zadawać idiotyczne pytania co kto komu gdzie i jak ? Łatwo jest coś negować póki się tego nie doświadczy na własnym grzbiecie

Były pracownik
@Łukasz 06.07.2018 22:55

"mógłbyś swoją opinię uzupełnić o informację o jakim konkretnie stanowisku pracy piszesz w firmie TABOR?" A nie lepiej żeby podpisał się od razu z imienia i nazwiska? Potem pracodawca będzie miał łatwiej żeby znaleźć delikwenta który pisze prawdę o jego zakładzie. Pracowałem tutaj parę lat temu, wszystko co zostało napisane na temat tego zakładu odnośnie warunków pracy, narzędzi, ubrań, podejścia do ludzi itd to prawda. Z wyjątkiem kradzieży, z tym się akuratnie przez 2 lata pracy nigdy nie spotkałem. Dziwie się ludziom, że jeszcze tutaj pracują przy tak niskim poziomie bezrobocia. Gorzej jeżeli chodzi o warunki pracy to trafić się w Dębicy i tak nie da.

Potencialny pracownik

Witam. Jak wygląda praca w tej firmie? Czy warto składać CV? Czy zakład daje jakieś benefity lub premie poza płacą zasadniczą? Na jaką stawkę mogę liczyć na start jako nowy pracownik? Czy występuje u państwa system zmianowy? Jak często dostaje się ubrania robocze i jak wygląda socjal?

Pracownicy Przeklęci
@Potencialny pracownik 27.06.2018 07:18

Witamy cie potencjalny pracowniku. Postaramy się odpowiedzieć na nurtujące cie dylemata 1-praca w firmie wygląda mniej więcej jak w średniowieczu, różnica tylko taka ze momy prąd elektryczny 2-warto składać cv , przynajmni dla jaj 3-tak ,dają benefity np. czasem jest ciepła woda w kranie 4-no jako nowy pracownik możesz liczyć na minimum gwarantowane 5-czasem występuje system zmianowy 6-ubrań roboczych ani butów sie u nas nie dostaje, czasami można coś wygrzebać w czyściwie lub ukraść komuś buty na szatni 7-socjal ? no mamy wode do mycia czasem w kranie, potrzeby fizjologiczne zalatwiomy pokryjomu gdzie popadnie, tamteż spożywamy i pijemy. Zapraszamy

Potencialny pracownik
@Pracownicy Przeklęci 27.06.2018 19:58

Czyli pracodawca nie zapewnia ubrania roboczego ani butów ochronnych?Pracownik musi kupić za swoje? To jakiś kiepski żart? A narzędzia do pracy też własne trzeba przynosić? Z tym brakiem pomieszczenia żeby zjeść i załatwić potrzebę to też żarty? To nie ma tam WC? A po pracy można się umyć czy nie ma bieżącej wody pod prysznicami?

Pracownicy Przeklęci
@Potencialny pracownik 28.06.2018 07:08

To niestety nie są wcale żarty to smutna rzeczywistośč. Zwłaszcza że mamy drugą dekadę XXI wieku a firma świętuje 25 łat swojego istnienia. A jeśli chodzi o narzędzia to tez nie ma. To znaczy jest taki sklad złomu i rupieci zwany narzędziownią . Jak się zatrudnisz to na początek charatną ci z wypłaty 100 zl kaucji za marki za które możesz teoretycznie wypożyczyć jakiś zlom poniemiecki lub poradziecki nazywany narzędziem a zagrazajacy zdrowiu i życiu. Problem powstaje następny taki ze prędzej czy później ci to narzędzie ktoś ukradnie a nawet jak nie to jak je oddasz to powiedzą ze zepsułeś i znowu charatną ci z wypłaty. Nawiasem mówiąc złodziejstwo jest tu wszechobecne, kradnie się wszystko, narzędzia, buty ciuchy skarpety jedzenie nawet wodę do picia. I nie jest to może nawet wina złych ludzi a bardziej koniecznosc przetrwania. Ryba psuje się od głowy, przykład idzie z góry. Skoro kierownictwo goli ludzi na czym tylko się da to ludzie golą się między sobą i czasem nabierają przekonania ze tak trzeba i inaczej nie można. Najbardziej patologiczna firma na Podkarpaciu.

Potencialny pracownik
@Pracownicy Przeklęci 28.06.2018 17:47

A ogrzewanie na halach chociaż w zimie jest?

ON
@Potencialny pracownik 01.07.2018 21:04

Ogrzewanie jest tylko latem jak słonko grzeje, w zimie to trzeba się zadowolić kufajkom piecem typu prymitive technology opalanym szmatami starym olejem i śmieciami. Ale najlepszy sposób to alkohol

Potencjalny pracownik
@ON 02.07.2018 23:22

Przecież w pracy nie wolno spożywać alkoholu, już nie mówiąc o wnoszeniu go na teren zakładu

Beee
@Potencjalny pracownik 04.07.2018 10:21

Nie wolno nie wolno... Gdzieś sie uchowoł ,w klasztorze ? Realny świat wyglondo trochu inaczy niż to co pokazujom na fhujzboku

przyjaciel

krzychu wracaj do zdrowia

Beee

BEEEEE ...BEEEEE.....BEEEEE. ....BEEEEE ...TAAAAABOOOORRRR...

Łukasz

@Kali, @Były taborowiec, to nie jest miejsce na tego typu wulgarne i obraźliwe komentarze. Myślę, że swoją negatywną opinię można wyrazić w bardziej kulturalny sposób. Zachęcam do zapoznania się z obowiązującym nas tu wszystkich na forum regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w TABOR w Dębicy?

Kali

Widzi MD pędzące po torach... COŚ... . Chce mieć takie samo ! Zróbcie mi to, wyprodukujemy, sprzedomy, zarobimy... Idzie kierownik do lydera i godo... Zrobić ! MD kozoł i h... Idzie lyder do robola co właśnie łopatom tory łodgrzebuje i prawi... Mosz zrobić ło takie ło no takie co tu wcora jechało po torach... Ale jak ? Jaki rysunek, materiał, czy co ? Lyder pokazuje foto z fajcbuka i godo ... Ło takie ło mosz zrobić ... Ale z czego ? Rysunek , czy co Zrób, nie dyskutuj ! Materiał weź z płota a rysunek se narysuj som Kalemu kazać, Kali zrobić Jak juz Kali zrobić to przyjść idioty inzyniery i namalować rysunka tego co Kali zrobić własnym rozum i ręcyma A jak wsjo być gotowa to przyjść kontrola, pomierzyc, pobadać,popatrzeć. Kali zrobić ŹLE ! NIE TAK JAK NARYSOWANE NA MALOWANKA ! MY TO POPRAWIĆ I DOSTAĆ MANY MANY. A Kali ? ... Kopa w d...Kalemu niech wi gdzie jego miejsce ! REALITY SHOW IN TABOR

Były taborowiec
@Kali 23.06.2018 20:42

Tabor to nie miejsce pracy lecz stan umysłu. Pracownicy produkcyjni robią co im każą ci imbecyle z biura, a tam to już konkretne dno. Takiej zbieraniny bezmózgów i chamów nie znajdzie w żadnej firmie.

Łukasz

Ostrzegam niektóre osoby wypowiadające się poniżej, że takie komentarze jak Wasze nie będą tolerowane na forum GoWork.pl i zostaną usunięte przez administratora. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum (https://www.gowork.pl/regulamin ) przed publikacją kolejnego komentarza. Czy ktoś z Was chciałby podzielić się z nami swoimi wrażeniami na temat pracy w TABOR w Dębicy?

Ufo

Czesc chlopacy. czy to prawda jest ze w taboże pszeprowadza sie eksperymanty na ludziach żeby stworzyć super robola odpornego na prymitywne warunki pracy , debilizm kierownictwa i napędzanego alkoholem ? Podobno wyselekcjonowane osobniki majom być namnażne na jakimś tajnym ranczu metodom kopulacji wzajemnej na chybił trafił. Majom to być jakieś cyborgi czy coś takiego i majom opanować w przyszłości galaktyke i stworzyć nowo atmosfere.

ON
@Ufo 12.05.2018 21:35

Tak tak to prawda. Projekt jest tajny i nosi kryptonim szerokie tory a gównym badaczem jest jakiś profesor z ośrodka aseminizacji w gniewczynie.

ON
@Ufo 12.05.2018 21:35

Poprawka , chodzi oczywiście o ośrodek inseminacji zwierząt chlewnych

xsadf

kochany panie m..mam jedno pytanko...jak to jest ze z pana powodu zwalnia sie czołowy pracownik pracujacy kilkanaście lat?pozniej miało byc lepiej a jest kompletny sajgon...jak popatrzy pan w oczy ludziom ktorzy przez pana uciekali z zakladu?jak czuje sie czlowiek ktory wie ze wyrządza innym krzywde a mimo to falszywie uśmiecha się im w twarz?czy pozniej wracajac do domu po pracy jest pan z siebie dumny?mowie tutaj o czysto ludzkich odruchach bo wiadomo ze problemy mozna rozwiazywac na''różne''sposoby.jak pan pózniej idzie do kosciola-jesli oczywscie jest pan katolikiem?...a skoro od pana wymaga ktos...aby gonic ludzi do pracy a pan sie na to godzi to nikt inny tylko pan jest nie wporzadku wobec załogi.wiem ze czyta pan te wszystkie komentarze.jesli napisana jest nie prawda to zawsze moze pan walczyc o swoje dobre imie na drodze sądowej ale watpie czy to miałoby sens ...sadze ze mogla by sie posypac lawina pozwów w pańska strone.mobbing,poniżanie pracownikow na odprawach oraz nie ludzkie traktowanie bylo i jest przecież na pożądku dziennym.zastanawiam sie kiedy skonczy sie ta gehenna ludzi pracujacych tam???przecież nie mozna wiecznie żerowac na ludzkiej biedzie,ludzkich tragediach lub nieudolnośći życiowej.moze dam przyklad.facet po dlugim pobycie na odwyku z wyrazna choroba psychiczna,pijany w pracy ucieka na samo slowo''kierownik idzie''to chyba nie jest normalne,prawda?wywieranie presji psychicznej na pracownikach,zmuszanie do nadgodzin-podkreslam zmuszanie do nadgodzin przez wywieranie presji psychicznej na pracowniku.brak odziezy ochronnej i godzenie sie na te warunki bedac osobą decyzyjną.kompletny brak oraz zaniedbywanie zasad bhp,obrabianie d...kazdemu kto tylko nie jest potulny jak piesek.wysmiewanie sie z pracownikow w obecnosci osob trzecich.akceptowanie spozywania alkoholu w pracy bo nie da sie inaczej tego nazwac w momencie gdzie chlop sie zatacza,czuc wyraznie od niego woń alkoholu i do tego puszcza sie takiego pracownika do niebezpiecznych zajęc w mysl zasady-jest sztuka,są limity godzin i niech sie zesra a zrobic robote musi.chory,zdrowy,pijany z ręką lub bez niej ale robota ma byc zrobiona.wszystko pieknie wyglada ale tylko w jedna strone tzn-pracownik musi wszystko a zaklad minimum z minimum.dlaczego nadgodziny nie sa płacone razem z wyplata a dawane do koperty pracownikom?sadze ze urzad skarbowy by sie zachwycil taką informacja a z drugiej strony chyba kazdy wie oco chodzi...tu sie posmaruje pozniej tam i tak sie (usunięte przez administratora) kreci.sadze ze to najwyzsza pora aby cos zyskac.skoro ukraincy walcza o swoje prawa bo robia w warunkach nie zgodnych z przepisami i umowami zawartymi wczesniej to chyba szary polak tez moze prawda?pytanie tylko jak dlugo i za ile mozna dac soba pomiatac????to pytanie do tych ktorych kundel kupil za kase bo nie da sie tego inaczej wytlumaczyc patrzac na ilosc ofert pracy w innych zakladach.

.
@xsadf 16.03.2018 20:35

Kto to jest pan m?

Anonimus
@. 17.03.2018 19:01

Co może nie wiesz na kogo pies muwią chyba że nie jesteś pracownikiem .

gugu
@. 17.03.2018 19:01

Opuść gacie i popatrz w dół. Tak właśnie wygląda pan M. A to co robi jest po drugiej stronie gaci

prawiczek

ile sie to cza oskokac przy tym wszyskim..ile sie cza opelentac...pod bogiem ci godom ze juz nie daje rady cza iś do medyka niech pisze jaki papir bo nie daje rady,tak mje boli hehehhe dadzo mi podwyzke i odrazu cza iś''docelowo''na chorobowe .pochoruje kwilke ,wysle im pocztom jakie kwity na podwyzke a pozni sie''docelowo''pomysli.jo tu perspektyw nie widze zadnych.niech robio ci co majo trojke z przodu.chlopie co sie cza opelentac,oskokac to sie w pare nie miesci.chlopie normalnie pod bogiem ci godom ze ledwo tu łaże.to sie nie do normalnie zyc.albo przyjechaly mi pod cholpe,oszczaly mi plot.nawet zem z domy nie wylos bom sie boł.jak cie zlapie to ci tak na kopie do (usunięte przez administratora) ze ci godom,zadzwon jeszcze ros to zobaczysz,jak zem widziol zastrzezony telefon tom odrazu zaczal piane toczyc,no pod bogiem ci godom ze juz nie daje se rady z tymi ''telefonami''

Anonymous
@prawiczek 07.05.2018 22:15

Musiało być nieźle na ty majuwie hehe

Hycel
@prawiczek 07.05.2018 22:15

O to chodzi, o to chodzi, tworzymy nowo atmosfere. Gniewczyna pany gniewczyna the Best ! Ale był czad tako majuwa tako impreska .

Uooo

Mo być wielko majówka na ranczu u m. Bedom tańce hołupce Bedom trubadurzy i kuglarze i dużo dużo alkoholu. Podobno każdy uczestnik bedzie mug wypowiedzieć sie co go we firmie boli. A boleści som ruzne, jednych boli głowa od myślenio innych odbyt od nadstawianio ino wontroba nieboli. A kazdego kto sie pożoli tego m.. wy....doli

.

Widzę że na tym zakładzie macie problem z jednym osobnikiem-pseudo kierownikiem. A gdzie wasze jaja? Nie macie odwagi pójść w 50 osób do sądu pracy?

Zostaw opinię o TABOR - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABOR