TABOR
2 63 6 1

Opinie o TABOR

C.Ereśniak

Wszystko co jest napisane poniżej to prawda. W firmie istnieją przynajmniej dwa systemy ewidencji pracy. Jeden "oficjalny" a drugi "prawdziwy ", wewnętrzny wg niego czas pracy dla administracji dziennie wynosi 8,5 godziny. Część wynagrodzenia zawsze wypłacana jest pod stołem (w kopertach). Większość rodziny właściciela posiada swoje firemki-krzaki, które na koniec miesiąca obciążają się wzajemnie za "remont wagonów" czy"malowanie wagonów "... BHP nie istnieje. Ogólnie dziadostwo, dziwne, że ktoś jeszcze korzysta z ich usług tym bardziej, że oszukują na naprawach co potwierdziła kontrola UTK z tamtego roku.

Zenek
@C.Ereśniak 28.11.2018 09:21

Łukaszu zachęcam do dyskusji o karuzelach vatowych, jak to wygląda u Ciebie ?

,

Jes Mikołaj co waszym dzieciom zorganizowała ta wspaniała firma czy jakieś paczki a może impreze lub benefit pieniężny

Jo
@, 06.12.2018 09:55

E tam panie my w taboże na wigilijo to malujewa pisanki cornom farbom , poliwomy sie wudkom robiwa kulik po torach ubirowa sie odświentnie w nowe czyściwo i czasem sie myjewa jak jest woda i gucia. Bałwanuw nielepiwa bo śnigu nima a tysz ich pszecie dość momy . Zato wszendzie stojom szopy betlejemskie a miendzy nimi chodzo narombane turonie i muwiom nieludzkim głosem : " mo kutry jeszcze pułlitra ?

...

Oczym wy mówicie przecież firma daje kiełbaskę świąteczną i bony za 100% roczną frekwencję nic tylko zaciągnąć rękawy i pracować do upadłego

...
@... 05.12.2018 19:27

I takich właśnie ciołków maryjan potrzebuje. Za kawałek kiełbasy i bon do marketa rowa panu lizać będą i imie jego po wsze czasy wychwalać . Używasz wazeliny czy stosujesz mieszanke guciopaścianą ?

,

Hej chłopaki idą mrozy firma przygotowała was do pracy czy dalej ubieracie futra z czysciwa w Narzedziowni i palicie czyściwo że smarem i szfele w koksiokah na halach ???

Anonim
@, 28.11.2018 12:08

Widzę że ta firma nigdy nie będzie normalna dalej wszystko jak w PRLu albo gozej totalna masakra

Łukasz
@Anonim 02.12.2018 23:18

Dlaczego tak uważasz? Pracowałeś kiedyś w tej firmie? Jeżeli tak, to może masz informację o tym, czy firma z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia organizuje spotkanie wigilijne wszystkich zatrudnionych pracowników, czy raczej pracownicy sami umawiają się, co do ewentualnej wigilii? Ciekawi mnie, jak to wygląda.

...
@Anonim 02.12.2018 23:18

To niestety nawet nie jest PRL. W PRL-u co jak co ale robol to buty i ubranie robocze miał, narzędzia też . To co jest w taborze to taki mix XlX wiecznego feudalizmu z biedą po obu wojnach światowych. Czyli obdarci, brudni i zmarznięci pracownicy. Plus do tego narzędzia znalezione na złomowisku , przywiezione z ziem odzyskanych po wojnie lub porzucone przez ruskich . A wszystko kierowane przez kadre która nigdy nie trzeźwieje.

Borygo
@Łukasz 04.12.2018 08:40

Wigilia w taborze ... uahuahuahua. Tabor i wigilia ... łehłehłeee... Chyba 12 rodzajów wódki w biurze u starego dziada i dzielenie sie kopertami z kontrolami.

ancymon

TAK PANIE ŁUKASZU pracuje w tej firmie to takie moje przekleństwo ....wigilia zakladowa cos takiego może szefostwo bo co do zwykłych pracowników to normalny dzień pracy chyba ze zyczenia zlozymy sami sobie ....

Hahar

Z okazji imienin Andzeja chopy ze Ślonska pozdrowiajo wszystkie Andzeje z Dembicy. Te wasze fajfusy to takie same chamcioki jak i te nasze.trzymcie sie chopy

.....

Ogrzewanie wygląda tak: piecyki z jakiś starych beczek do których wzuca się wszystko to co się pali lub jakieś wynalazki na olej przepalony z lokomotyw co zamiast grzać to kopci że oddychać się nie da i piecze w oczy normalnie średniowiecze szkoda że jeszcze ogniska nie palą że szweli

niewolnik

Panie Łukaszu otrzumujemy jedne spodnie i jedna bluze na 18 miesięcy zadnych koszul kaleson czy BUTOW jak człowiek marznie to idzie do czyściwa cos wygrzeba na grzbiet ubrać a buty hmmm jak ma tasme to dziury zaklei sylikonem podklei czasem to sa tenisówki czasem buty robocze co kto ma utnie rękaw ze starej bluzy na glowe wciągnie .... zadowolony z zycia liczy na posiłki cieple a tu niespodzianka dopiero na mikolaja od 1 szego grudnia dostanie zamiast od 1 szego listopada kolejne ciecia w firmie najlepiej na pracowniku:P bo nie ma gdzie się poskarzyc zapraszam pana w odwiedziny w wolnej chwili obojętne do którego dzialu może za wyjątkiem biur bo tam galanteria i szczyt mody a na halach tez rewia tyle ze ci co zlom zbierają się lepiej ubierają a jak się wspomnie panu z BHP o ciuchach zimowych butach jest odpowiedz od razu panowie ja bym wam dal... ale pan DYREKTOR się nie zgodzil .....ale tez z drugiej strony to szefostwo dba o pracownika żeby nie zamarzl wprowadzili akord żeby lepiej się pracownik ruszal to nie zamarznie co mam dodac więcej .... taborowe realia bardzo się roznia od tego co przedstawione jest w gazetkach naszej firmy....

Łukasz
@niewolnik 29.10.2018 17:30

Czy w związku z tym, co napisałeś na temat chłodnych warunków pracy na hali w firmie TABOR, pracownikowi przysługują jakieś dłuższe przerwy? Czy pracodawca zapewnia, chociażby jakieś urządzenia, które ogrzewają miejsce pracy?

Gall
@niewolnik 29.10.2018 17:30

Niewolniku taborowy Czy ty jesteś tak naiwny i myślisz że jakiegoś Łukaszka co siedzi przy klawiaturce obchodzi w jakich warunkach pracujesz ? Tylko wypytuje żeby mógł tworzyć to forum i a tak naprawdę to śmieje się z twojej nędzy.podpuszcza i udaje dobrego Łukaszka... proszę napisz... proszę podaj... proszę wypowiedz się ... a ja Łukaszek będę miał wyniki... hehehe Chcesz naprawdę zmienić swoją sytuację na lepszą ? to poprostu zmień robotę. Taki (usunięte przez administratora) jak Tabor sie nie zmieni. Odpowiada to kierownictwu i co dziwne odpowiada to też wielu pracownikom. Znajdź sobie inną robotę i zapomnij o tym bagnie. Trzeba sie tylko zdecydować a nie żyć w obłudzie że koledzy , że przyzwyczajenie , że poza taborem to ziemia jest płaska i żyją dinozaury. Pozdrawiam

...
@niewolnik 29.10.2018 17:30

Nawet z czyściwa nima co już wybrać na przyodziewek bo jak sie pojawi nowo dostawa to już tam som pirsze te zagrzybione pochwy z biura i wybirajo co lepsze szmaty. Cza bedzie napisać do Mikołaja albo do Owsiaka to może pomoże albo jeszcze do czerwonego krzyża to może by choć jakie kalisony i gumofilce przysłali .

mechanik
@Łukasz 02.11.2018 17:15

tak przysługuje Ci kawałek szwela troche starego czysciwa i resztki wegla ktore wydlubierz z weglarki :D a przerwa? najlepiej jak bys jadł przy wagonie i lewą reką odrazu blachę prostował,

Trole

Siema Łukasz. Odpowiedz nam o swojej pracy. Opisz w jakich warunkach pracujesz,czy otrzymujesz ubrania robocze,buty? Czy w pracy masz WC ,czy też załatwiasz sie pokątnie ? Czy masz pijanych przełożonych którzy cie szykanują i wyzywają? Opisz czy na przerwie możesz zjeść jak człowiek czy jesz na ziemi jak pies. Czy w zimie masz w pracy ciepło czy musisz palić nielegalnie ognisko żeby sie zagrzać ? Prosimy Łukaszku , zachęcamy do dyskusji

ancymon

spawacz ma około 14-16 zl na reke coz większość to samouki bo kursy na zakładzie to rzadkość większość u nas papiery robila samemu przedluzenie na wlasny koszt firme to mało interesuje rotacja hmmm ogłoszenie wisi w urzędzie pracy od wiekow chętnych brak a jak ktoś przyjdzie to zaraz zwiewa

Łukasz
@ancymon 15.11.2018 17:26

Stawka, którą przedstawiłeś, nie jest wcale najgorsza, dlatego zastanawia mnie, co jest głównym powodem tego, że osoby, które rozpoczynają pracę w firmie TABOR, za chwilę odchodzą? Ma to związek z atmosferą, która panuje w tym miejscu, czy może są to zupełnie inne czynniki? Jeżeli jesteś w stanie odpowiedzieć, to zachęcam do dyskusji.

Konrad
@Łukasz 20.11.2018 14:43

Nie pracuję tutaj już 8 lat ale z ciekawości czasem zaglądam żeby poczytać opinie. Jednak jak tak czytam i czytam, a potem widzę pańskie pytania to się zastanawiam czy pan czasem się zastanowi zanim coś bezsensownie napisze czy wkleja gotowce zapisane w notatniku na pulpicie żeby sztucznie podtrzymać rozmowę w wątku? Parę osób jasno się wyraziło jakie są warunki pracy, a pan z uporem maniaka zadaje te same pytania tylko w innej formie i innej osobie. Ciężko u pana z czytaniem ze zrozumieniem?

9547362 i

Swego czasu w firmie można było otrzymać taką laurkę spawacza napisane tam było że wisz co to spawarka. To znaczy np. przychodzi gościu i pytają sie go : co umiesz ? ..no jestem piekarzem ... wisz jak sie spawo? ..no widziołem jak sąsiad spawoł kolca do pługa... ...to weź se znajdź spawarke i idź ło tam ło...ten wagon spawać...ino szybko bo dzisioj mo być gotowy... ...ale jo nie umie... ... idź i spawej tam ci jaki więzień abo ukrainiec pokoże

Ktoś_tam
@9547362 i 15.11.2018 20:15

100 prc prawda

,

Panie Łukaszu czy ty nie czytasz innych opinii to wszystko co poniżej są to berdziej lub mniej humorystyczny sposób opisane realia tej pseudo firmy ????????więc poco takie pytania lepiej zrobić coś żeby to zmienić!!

Ooo
@, 20.11.2018 19:16

Pan Łukaszek poprostu ma to głęboko w odbycie. Nigdy w życiu ręcami nie pracował i nie ma pojęcia co to praca ,siedzi przy kompusiu w ciepełku,zadaje idiotyczne pytania i myśli że ciężko pracuje:powiedz,napisz,wypowiedz sie,podaj,opisz... A tak naprawdę to nawet nie potrafi sobie wyobrazić o czym ludzie piszą.dla Łukaszka to niewyobrażalny kosmos.

Ojciec Dyrektor

Firma Tabor zatrudni byle kogo na stanowisko byle kto. Rodzaj wykonywanej pracy -byle jak , warunki pracy- byle jakie, miejsce wykonywanej pracy-byle gdzie. Wynagrodzenie- byle co

Hehe

We łbie trociny a w żyłach gorzała Tak kierownictwo w taborze działa

9547362

Oto typowy profesjonalny strój spawacza w firmie tabor: -spodnie od pierwszej komunii lub od ślubu -bluza to marynarka od wyżej wymienionego kompletu tudzież sweter dziecięcy czy też piżama ewentualnie sutanna z czyściwa lub mundur milicjanta -puchowa kurtka damska w kolorze burgundzki róż fajnie sie jarająca - buty typu partyzant to znaczy trampki,lakierki,adidasy,klapki,gumofilce, drewniaki. - rękawice ogrodniczki,szmacianki plecione ,gumowe do kibla, lub też gołe ręce jak już mima nic. I wpierjod dawaj wio wio wio firma na was liczy , firma jest w potrzebie,firma to wasza rodzina

Łukasz
@9547362 10.11.2018 19:07

Czy w firmie TABOR panuje duża rotacja wśród zatrudnionych pracowników? Możesz napisać, jak obecnie wynagradzane jest stanowisko spawacza w tej firmie? Aby pracować na tym stanowisku, należy mieć ukończone kursy spawania, czy może pracodawca daje możliwość przyuczenia dla osób bez doświadczenia na tym stanowisku? Przedstaw, jak to wygląda z tego, co wiesz na temat tego miejsca pracy.

ancymon

to dostają kopertę a jak nie pasi to dyro placi kare i tak wychodzi taniej niż kupic np. buty pracownika

Beee
@ancymon 08.11.2018 16:57

A nawet jak by kara była wyższa to i tak woli zapłacić niż dać robolowi ubranie i buty. Ot tak poprostu dla zasady... robol ma być gnębiony, tak uczyli na szkoleniach kiedyś i tak uczą dziś tych wyżelowanych transwestytów biurowych. Kontroli pokazuje sie to co ładniejsze a tam gdzie brzydko to sie chowa ludzi i mówi że to magazyn i nikt tam nie pracuje

,

Z tego co czytam w waszych komentarzach to w tej firmie są takie naruszenia że PIP,Sanepid i BHP nie dopuściło by żadnyh pracowników do pracy przecież w tych czasach są takie kontrolę że nie mogą mieć miejsca takie zeczy jak brak obuwia roboczego lub ubrań czy rękawic a nie powiem o ergonomi na stanowiskach i ogrzewaniu .

Ktoś_tam
@, 06.11.2018 19:58

W dzisiejszych czasach są takie kontrole (...). Po pierwsze to jest Polska, po drugie a co jak kontroli dokonuje ktoś z wewnątrz?;)

Adamon

co do tego co mamy zapewnione to 20 minutowa przerwę no od firmy mamy 2 czajniki prywatna mikrofale i ogrzewana jadalnie na halach jak już wspominałem nie ma ogrzewania a jak pracownik zwieje na szatnie lub jadalnie się zagrzać to jest opr. ewentualnie jak nas więcej sztuk pojdzie to zamkna na klutke na pare dni ...otwierając tylko na przerwę i na koniec zmiany

Łukasz
@Adamon 03.11.2018 13:49

Zastanawia mnie, czy w związku z tym, że na halach nie ma ogrzewania to, czy często zdarza się tak, że pracownik zatrudniony w firmie TABOR korzysta ze zwolnień lekarskich? Załóżmy, że tak jest to wtedy obowiązki tej osoby, spływają na innych pracowników? Ciekawi mnie, jaka jest praktyka w przypadku takich sytuacji.

Ktoś_tam

Firma nie działa w normalny sposób, kiedy ktoś dostanie stanowisko, np. pneumatyk, albo inne, przychodzi do pracy i nagle dowiaduje się że nie ma dla niego miejsca i zarząd „przemianowuje” go na malarza albo kogoś innego, rozpacz... poza tym kiedy brakuje kogoś np. wśród spawaczy, nagle człowiek się dowiaduje że ma tam iść im pomóc, mimo że nie ma odpowiedniego przeszkolenia. Po prostu tam każdy robi wszystko, nazwa stanowiska nie ma praktycznie nic do rzeczy. Pracownicy to rozumieją, ale gorzej z zarządem, który uważa np. że jak ktoś jest elektrykiem, to ze szlifierką albo spawarką nie powinien mieć najmniejszych problemów.. a o warunkach pracy i tym że jak się ogólnie wie „nic w tej firmie nie ma” (w sensie narzędzi) się nawet nie mówi. Dramat ten tabor, dramat...

niewolnik

Panie Łukaszu warunki : hale z lat 50 nie ogrzewane ciemno sypie się tynk pekaja mury jak pada na dworze to i na hali... szatnie nie remontowane od 10lat... nawet nie pomalowane prysznice hmmm sa tak fantastyczne ze w tym roku nam grzyb urosl .... lawki w pomieszczeniach socjalnych sa jak wyjęte z prl-u tylko łańcucha i lyzek przybitych brakuje ... do posilkow regeneracyjnych trzeba doplacac oczywiście sa one tylko w okresie zimowym ... u nas sa dopiero od 2 ch lat to taka szara rzeczywistość naszej firmy ,,,,dowodow niestety nie mogę przedstawić bo trzeba potem podac swoje dane pan Marian się zabezpieczyl pewno zaraz by zwolnil...............ale jak co zapewniam mam atrakcyjna kolekcje zdjec zbierana przez lata:DDD

Łukasz
@niewolnik 18.10.2018 18:33

Firma TABOR w okresie zimowym zapewnia zatrudnionym pracownikom odpowiedni ubiór, aby w zimnej hali nie odczuwać ujemnych temperatur? Czy może pracownik sam na własną rękę musi zapewnić sobie odpowiednią odzież? Opisz, proszę, jak wygląda ten aspekt pracy.

.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić podejście do pracownika i zapewnić odpowiednie warunki

Łukasz
@. 12.10.2018 10:27

Warunki? To znaczy jakie? Możesz przedstawić, jak obecnie wyglądają warunki, które oferuje firma TABOR swoim zatrudnionym pracownikom? Do których konkretnie warunków masz największe uwagi?

niewolnik

nic dodac nic ująć swieta prawda.....a jak za dużo mówisz to podsowaja ci papier do podpisania o tajemnicy wykonywanej pracy i sposobow .... panie Łukaszu tu sama prawda pisana jest

niewolnik

odpowiem ci ze tu dużo prawdy pisza chłopaki chodz widze ze nie pracują a oddziałach tylko w glownej siedzibie 1. socjal konczy się na daniu plynu gucio i piaskowej pasty 2. zimne hale w których się leje woda i odpadają kawałki tynku scian sa nie ogrzewane i dawno powinny być zburzone 3. zarobki 4. brak realnej możliwości awansu .... jak chcesz recznik to idziesz i z czyściwa wybierasz bluze spodnie tez.... rękawiczki spawalnicze dostajesz 1 pare na 3 miesiące !!!!! a spodnie i bluze na 18miesiecy i tu podkresle ze nic innego z ciuchow nie dostaniesz ....o normalne swiatlo prosimy się od 10lat minimum a mamy stare lampy rtenciowe zamiast ledow na halach skutek taki ze pracownik usiluje pracować z latarka w na czole !!! powiedz widziales taka firme dzie reka w reke pracuje malarz i spawacz jeden maluje farbami po których reszta wymiotuje a drugi hmmm pali palnikiem i patrzy czy przypadkiem 1szemu farby nie zapalil w wiadrze ....

Anonymous
@niewolnik 05.10.2018 21:13

A najlepsza to jest narzendziowwnia taki relikt PrLu podobnie jak właściciel. Otóż w taborze narzędzi nie ma robotnik do dyspozycji na miejscu pracy. Robol dostaje pare blaszek tzw. marek. Za te marki ma potrąconą z wypłaty kaucje. Żeby dostać narzędzie potrzebne do wykonania pracy leci z tymi blaszkami do tej narzendziowwni . Tam znajduje sie przebogaty wybór szrotu którego nie powstydziłoby sie niejedno muzeum czy skansen. Robol bierze więc za te marki pare sztuk narzędzi i leci z tym robić, potem jak potrzebuje inne narzędzie to znowu leci do tej rupieciarni i wymienia. I tak jak popatrzeć na to z lotu ptaka to przez cały dzień kilkadziesiąt ludzi lata tam iż powrotem jak porombani. Tabor to poprostu bieda, bród smród i ubóstwo. Panuje tu jeszcze głęboki PRL. To taki kołchozie sowiecki gdzie są jedne taczki, dwie pary wideł i półtora łopaty a sto ludzi musi tym jakoś robić. Ale kierownictwu to wcale nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. To czysty bezinwestycyjny zysk. Ludzie nauczyli się pracować bez ubrania roboczego,bez butów, bez socjalu bez narzędzi. Dla kierownictwa to jest niedokońca pojęty cud. To może te robole przyzwyczają sie tez do roboty całkiem darmo ?

Jo
@Anonymous 07.10.2018 10:10

Ludzie to nauczyli sie nawet wyrabiać narzędzia we własnym zakresie. Naprzyklad klucze wypalają palnikiem z kawalka blachy, młotki robią z kawalka szyny z dospawaną gaz rurką, .albo też przynoszą narzędzia z domu swoje albo poprostu podkradają sobie nawzajem. Jak potrzebujesz narzędzia to niema, nie należy sie a jak używasz czego zastempczego to dostaniesz od behapowca kare i znowu firemka zarabia hehe. Nawiasem mówiąc to behapowiec w taborze służy do dwóch celów, podpisywania sie na papirkach ze wszystko jest ok i do polowania na ludzi

Łukasz

@niewolnik, czy poziom wynagrodzenia jest głównym powodem tego, że w ostatnim czasie pracownicy z Polski pracujący w firmie TABOR zaczęli składać wypowiedzenia? Czy może inne czynniki wpłynęły na taką decyzję? Przedstaw, proszę, co wiesz na ten temat.

niewolnik

nie kadra zarzadzajaca to polacy niestety nie bardzo związani z praca na kolei wiec pojmowanie wykonywanych prac i związanych z tym czynności oraz zachowania minimum bezpieczeństwa maja bardzo ograniczone ... tak samo jak zamawianie części koniecznych do wykonania prac -oczekiwanie bardzo długie ... dostanie nowych narzedzi graniczy z cudem ,,, co do nowych pracowników na dzień dobry dostają podobne pieniądze do pracownika pracującego lata i to nie zaleznie czy wcześniej ten nowy pracowal za kasa czy w kościele i jakie ma umiejetnosci ...czasami zastanawiamy się czy się nie zwolnic i nie przyjąć od "nowa" bo może wtedy będziemy lepiej zarabiać ... o tym jak traktuje się pracowników swiadczy ilość wypowiedzeń składanych w ostatnim czasie przez polakow pracowników ....

Łukasz

@Hau Hau, kolejny raz informuję, że nie jestem osobą, którą przywołujesz w swoich komentarzach, odnosząc się do moich wpisów. Interesują mnie tylko i wyłącznie rzetelne opinie zgodne z prawdą. Jeżeli opinia jest odpowiednio uargumentowana i poparta konkretnymi przykładami wtedy czytelnik, może uznać ją jaką taką, która jest zgodna z prawdą. @niewolnik, czy grupę kadry pracowniczej w firmie TABOR reprezentuje coraz więcej pracowników z Ukrainy? Jak konkretnie wyglądają warunki zatrudnienia osób, które pracują już długo w tej firmie? @Mme, Ciebie również informuję, że nie jestem w żaden sposób powiązany z pracą w firmie TABOR.

niewolnik

witajcie pracuje w jednym z oddzilalow taboru powiem tak bałagan chlew zero zadbania o pracownika jedyne co umia to z alkomatem latac ... co do BHP proponuje zatrudnić więcej pracowników z ukrainy może uda im się spalic reszte tej wspanialej firmy... zamiast dac zarobić ludzia lepiej hindusa przyjąć...zero poszanowania dla ludzi z długim starzem pracy lepiej zarabia nowy przcownik którego trzeba szkolić niż ten który pracuje lata co do ciuchow pracuje długo a butow przez lata nie dostałem wszysto jest coraz gorzej swiat idzie do przodu a tabor się cofa

Mme
@niewolnik 26.09.2018 16:39

Zaraz ci napisze Łukasz który tak naprawdę jest Andrzejem synem Józefa i Bolesława po dziadku Klemensie z pierwszego małżeństwa a tak naprawdę to zwie sie Mariusz ... i zapyta " mógłbyś poprzeć swoją wypowiedź konkretnymi przykladami imie nazwisko stanowisko, bo potencjalni ubiegający się o prace mogą ci nie uwierzyć " Tabor sie nie cofa, tabor osiągnął dno . Pozdr

Łukasz

@Himen, nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie imieniem, które jest niezwiązane ze mną. Widocznie mylisz mnie z kim innym, dlatego chcę sprecyzować, że nie jestem Andrzejem. Twoja wypowiedź również z tego, co zaobserwowałem jest raczej "żartobliwą" formą odpowiedzi na moje pytania. Pamiętaj, że forum przeglądają osoby, które mogą na podstawie Twojej opinii zadecydować o tym, że będą ubiegać się o pracę w firmie TABOR, więc proszę, abyś swoje komentarze i opinie dodawał zgodnie z prawdą.

Hau Hau
@Łukasz 21.09.2018 10:32

Czesc Andrzej. Zadna odpowiedź ci nie pasuje. Jak ktoś mówi ze jest źle to mówisz ze cygani, jak inny pisze ze jest fajnie to nie wierzysz. To najlepi powiedz sam co chciałbyś przeczytac żebyś był usatysfakcjonowany ty osobiście,. Bo co to jest Tabor to wiedzą wszyscy ludzie w promieniu 50 km od Taboru a nawet dalej. Dlatego najprawdopodobniej jesteś w samym epicentrum tego kolchozu i poprostu palisz głupa Andrzejku.

Łukasz

@Łukasz,@., proszę o wpisy, które są na temat Waszych osobistych opinii na temat pracy w firmie TABOR. Ciekawi mnie, jak obecnie wygląda praca w tej firmie? Po okresie wakacyjnym firma wprowadziła jakieś zmiany, które są warte odnotowania? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

Himen
@Łukasz 06.09.2018 11:40

No cześć Andrzej. Ciekawi cie co u nas po wakacjach ? No fajnie jest. Na początek dostaliśmy po 1000zl podwyżki. Dostaliśmy ubrania robocze od Armaniego i buty robocze od Nike i Adidasa. Mamy saune, spa i jakuzi. W tym miesiącu kosmetyki zapewnia nam Loreal Paris. A w stołówce która śmiało mogła by konkurować z macdonaldem i kfc jest przebogaty wybór jadła i napitku , homary z dżemem, udziec jagniecy w czekoladzie ,wino burgundzkie i nawet boujole nuvou. Kierowniki i lidery miłe i sympatyczne ludzie sami garną sie zeby pomóc w pracy a na koniec dniówki proszą żeby każdy zabrał sobie coś do domu na pamiątkę wspólnie przepracowanego dnia. A na koniec przy bramie starszy miły pan właściciel usciskuje dłoń każdemu pracownikowi, życzy miłego dnia i polewa pięć set + ogórek. Co by cie jeszcze ciekawiło Łukasku ? Pytaj śmiało, nie wstydź sie ze jesteś Andrzejem.

Łukasz

Profesjonalny spam.

.
@Łukasz 01.09.2018 21:28

Łukasz, zainwestuj w Halitomin.

Zostaw opinię o TABOR - Dębica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABOR