TABOR

Dębica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 47 ocen.

TABOR
2 47

Opinie o TABOR

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABOR

Antek

Nie wita czy som w nażendziowni gwoździe krokwioki i mietły dwunastki?

   
Łukasz

Ostrzegam niektóre osoby wypowiadające się poniżej, że takie komentarze jak Wasze nie będą tolerowane na forum GoWork.pl i zostaną usunięte przez administratora. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum (https://www.gowork.pl/regulamin ) przed publikacją kolejnego komentarza. Czy ktoś z Was chciałby podzielić się z nami swoimi wrażeniami na temat pracy w TABOR w Dębicy?

   
Ufo

Czesc chlopacy. czy to prawda jest ze w taboże pszeprowadza sie eksperymanty na ludziach żeby stworzyć super robola odpornego na prymitywne warunki pracy , debilizm kierownictwa i napędzanego alkoholem ? Podobno wyselekcjonowane osobniki majom być namnażne na jakimś tajnym ranczu metodom kopulacji wzajemnej na chybił trafił. Majom to być jakieś cyborgi czy coś takiego i majom opanować w przyszłości galaktyke i stworzyć nowo atmosfere.

   
ON
@Ufo 12.05.2018 21:35

Poprawka , chodzi oczywiście o ośrodek inseminacji zwierząt chlewnych

   
xsadf

kochany panie m..mam jedno pytanko...jak to jest ze z pana powodu zwalnia sie czołowy pracownik pracujacy kilkanaście lat?pozniej miało byc lepiej a jest kompletny sajgon...jak popatrzy pan w oczy ludziom ktorzy przez pana uciekali z zakladu?jak czuje sie czlowiek ktory wie ze wyrządza innym krzywde a mimo to falszywie uśmiecha się im w twarz?czy pozniej wracajac do domu po pracy jest pan z siebie dumny?mowie tutaj o czysto ludzkich odruchach bo wiadomo ze problemy mozna rozwiazywac na''różne''sposoby.jak pan pózniej idzie do kosciola-jesli oczywscie jest pan katolikiem?...a skoro od pana wymaga ktos...aby gonic ludzi do pracy a pan sie na to godzi to nikt inny tylko pan jest nie wporzadku wobec załogi.wiem ze czyta pan te wszystkie komentarze.jesli napisana jest nie prawda to zawsze moze pan walczyc o swoje dobre imie na drodze sądowej ale watpie czy to miałoby sens ...sadze ze mogla by sie posypac lawina pozwów w pańska strone.mobbing,poniżanie pracownikow na odprawach oraz nie ludzkie traktowanie bylo i jest przecież na pożądku dziennym.zastanawiam sie kiedy skonczy sie ta gehenna ludzi pracujacych tam???przecież nie mozna wiecznie żerowac na ludzkiej biedzie,ludzkich tragediach lub nieudolnośći życiowej.moze dam przyklad.facet po dlugim pobycie na odwyku z wyrazna choroba psychiczna,pijany w pracy ucieka na samo slowo''kierownik idzie''to chyba nie jest normalne,prawda?wywieranie presji psychicznej na pracownikach,zmuszanie do nadgodzin-podkreslam zmuszanie do nadgodzin przez wywieranie presji psychicznej na pracowniku.brak odziezy ochronnej i godzenie sie na te warunki bedac osobą decyzyjną.kompletny brak oraz zaniedbywanie zasad bhp,obrabianie d...kazdemu kto tylko nie jest potulny jak piesek.wysmiewanie sie z pracownikow w obecnosci osob trzecich.akceptowanie spozywania alkoholu w pracy bo nie da sie inaczej tego nazwac w momencie gdzie chlop sie zatacza,czuc wyraznie od niego woń alkoholu i do tego puszcza sie takiego pracownika do niebezpiecznych zajęc w mysl zasady-jest sztuka,są limity godzin i niech sie zesra a zrobic robote musi.chory,zdrowy,pijany z ręką lub bez niej ale robota ma byc zrobiona.wszystko pieknie wyglada ale tylko w jedna strone tzn-pracownik musi wszystko a zaklad minimum z minimum.dlaczego nadgodziny nie sa płacone razem z wyplata a dawane do koperty pracownikom?sadze ze urzad skarbowy by sie zachwycil taką informacja a z drugiej strony chyba kazdy wie oco chodzi...tu sie posmaruje pozniej tam i tak sie (usunięte przez administratora) kreci.sadze ze to najwyzsza pora aby cos zyskac.skoro ukraincy walcza o swoje prawa bo robia w warunkach nie zgodnych z przepisami i umowami zawartymi wczesniej to chyba szary polak tez moze prawda?pytanie tylko jak dlugo i za ile mozna dac soba pomiatac????to pytanie do tych ktorych kundel kupil za kase bo nie da sie tego inaczej wytlumaczyc patrzac na ilosc ofert pracy w innych zakladach.

   
gugu
@. 17.03.2018 19:01

Opuść gacie i popatrz w dół. Tak właśnie wygląda pan M. A to co robi jest po drugiej stronie gaci

   
prawiczek

ile sie to cza oskokac przy tym wszyskim..ile sie cza opelentac...pod bogiem ci godom ze juz nie daje rady cza iś do medyka niech pisze jaki papir bo nie daje rady,tak mje boli hehehhe dadzo mi podwyzke i odrazu cza iś''docelowo''na chorobowe .pochoruje kwilke ,wysle im pocztom jakie kwity na podwyzke a pozni sie''docelowo''pomysli.jo tu perspektyw nie widze zadnych.niech robio ci co majo trojke z przodu.chlopie co sie cza opelentac,oskokac to sie w pare nie miesci.chlopie normalnie pod bogiem ci godom ze ledwo tu łaże.to sie nie do normalnie zyc.albo przyjechaly mi pod cholpe,oszczaly mi plot.nawet zem z domy nie wylos bom sie boł.jak cie zlapie to ci tak na kopie do (usunięte przez administratora) ze ci godom,zadzwon jeszcze ros to zobaczysz,jak zem widziol zastrzezony telefon tom odrazu zaczal piane toczyc,no pod bogiem ci godom ze juz nie daje se rady z tymi ''telefonami''

   
Hycel
@prawiczek 07.05.2018 22:15

O to chodzi, o to chodzi, tworzymy nowo atmosfere. Gniewczyna pany gniewczyna the Best ! Ale był czad tako majuwa tako impreska .

   
Uooo

Mo być wielko majówka na ranczu u m. Bedom tańce hołupce Bedom trubadurzy i kuglarze i dużo dużo alkoholu. Podobno każdy uczestnik bedzie mug wypowiedzieć sie co go we firmie boli. A boleści som ruzne, jednych boli głowa od myślenio innych odbyt od nadstawianio ino wontroba nieboli. A kazdego kto sie pożoli tego m.. wy....doli

   
.

Widzę że na tym zakładzie macie problem z jednym osobnikiem-pseudo kierownikiem. A gdzie wasze jaja? Nie macie odwagi pójść w 50 osób do sądu pracy?

   
a

witam serdecznie.,pan mariusz ponoc zadzwonil na policje bo dostal meila z pogrożkami i grozbami karalnymi.w sumie nie popieram takiego zachowania ale moze panie mariuszu moglby pan zadzwonic odrazu do isnpekcji pracy zusu i skarbowki?poinformowalby pan o nieprawidlowosciach jakich sie dopuszczano za panskim przyzwoleniem i pana rozkazami na zakladzie?moze warto byloby drugi raz zadzwonic na policje i przyznac sie do psychicznego znecania nad pracownikami?jesli szuka pan dowodow na potwierdzenie tych slow pisanych to w kazdej chwili mozna podawac i mnozyc przyklady.cos mi sie wydaje panie kochany ze panski czas na zakladzie dobiega konca.swojego dobrego imienia pan juz nie oczysci w zaden sposob.pracownicy z innej firmy tez maja o panu takie zdanie i dlatego postawiono w niej taki warunek albo ini albo pan.jak widac szef tamtej firmy bardziej cenil pracownikow niz kogos kto robi to co tutaj...sadze ze warto aby zglosili sie wszyscy pracownicy ktorzy byli nekani przez pana w pracy.zawsze moze pan zlozyc wniosek o sciganie samego siebie co byloby w jakims stopniu honorowe ale slowo honor w pana przypadku nie istnieje.dziwie sie szefostwu firmy ze pozwalaja aby jedna osoba w tak krotkim czasie zepsula zaklad,ludzi i atmosfere na zakladzie.ale przyjdzie kiedys sprawiedliwosc ,prawda broni sie sama a krzywda ludzka wraca kiedys dwukrotnie do oprawcy.pozdrawiam

   
anonymous

z okazji swiat z calego serca wszystkiego najlepszego dla mariusza stręczyciela,tego z gniewczyny siwego z wąsem specjalisty od spraw totalnie beznadziejnych a przede wszystkim specjalisty od wycinania szablonow-oczywiscie wymiar zupelnie inny niz ten w rzeczywistosci noi fachowca od znajomosci wagonow co to dla niego''golf 3 i audi a8 to to samo ...''zapomnialbym-dla wszystkich przydupasow mario brosa szczegolnie.wyspowiadajcie sie z tej krzywdy ludzkiej,tylko bez sciemy i kąbinowania przy konfesjonale...aha pamietajcie ze wczesniej trzeba przeprosic chlopakow i naprawic wyrządzone szkody,krzywdy.gąroce pozdrowienia dla calej brygady z rewizji-wołka,szczura wraz z synem...klakiera wielkiego fachowca od brawurowej jazdy samochodem..gucia co to jest producentem tego plynu do mycia ryja hehhe.gucio?podciagaj se te pory bo jak cos robisz to ci całom (usunięte przez administratora) widac a bruzde masz konkretnom.przestancie lać do komory...bo tak jeb... szczochami ze sie psina w lecie udusi.pozdrowienia dla caleg''brygady acapulco''ze spawalni.kibel panowie jest na szatni a nie ku,,,jakies sranie za garazami.mariusz zalatw chlopakom pozadne toj toje bo to kpina zeby lac na polu.jeszcze komus konia zawieje i cie pozni baby ubujo,zobaczysz ty swintuchu.pozdrowienia wkoncu dla malarni,malarni aktualnej...i bylej...ktorą mariuszek rozje...mariusz?wez se ciuchy jakies damskie od moni i bierz sie za malowanie bo przez ciebie zaklad pada.szanuj ludzi,zmien podejscie bo nie dlugo do roboty bedziesz jezdzil z tym siwym wąsaczem do gniewczyny.dobry tekst-''chlopaki,tworzymy nowom atmosfere....''panie k.... z gniew.....skoncz pan łazic po zakladzie i sie osmieszac,jestes pan na tym samym poziomie co kundel.pacz jak ty wyglondasz z tymi wąsami jak jakis gej-pedofil.wesolych swiąt

   
dziad z gniewczyny
@anonymous 30.03.2018 21:14

A juh wom do mojch wonsów rukwy bejane. U nos w gniewczynie wszystkie takie wonsy n0siwa. To tako tradycja z dziada pradziada po tem idzie rozeznać na wsi kture pradziady a kture dziady som. Dziadostwo u nos na wiosce podobne jako u wos to czujem siem jako w domu u siebie. Nie pojmuje co chceta wszyskie i tak nażykota pszeca to tako fajno nowoczesno firma lepszy w życiu nie widziołem a byłem nawet kiedyś w Kolbuszowy na odpuscie.

   
anonymous

kochany mariuszku.ida swieta,czas zadumy,przemyslen i ostrego picia polaczonego z konkretna wyżerką.mam nadzieje ze nie bedziesz znowu lazil po zakladzie i skladal chlopakom zyczen bo to bylby juz totalny kabareton.przepros mariusz wszystkich tych ktorzy musieli sie po wielu latach pracy zwolnic przez ciebie z zakladu.aha-jak bedziesz u ksiedza to wez tam temu bidnemu chlopu powiedz prawde ile krzywdy ludziom narobiles.

   
henio

do uluunga od slonia-a ile chcesz kasy za te twoja robota?

   
Mbudu Abunga Ulungu
@henio 18.03.2018 16:29

Mbudu nie chce wielka pieniądza Mbudu chce za praca tyle żeby kupić za dzień robota flaszka alkohol. Mbudu lubi jak w głowa buzu-buzu.

   
maniuś

mariusz miej troche honoru i sam sie zwolnij.gdzie twoja ambicja mariusz?czy ty nie widzisz ze kazdy na zakladzie ma cie juz dosc?za tą krzywde ktora robiles ludziom powinna zajac sie toba prokuratura,chetnych do zeznań przeciwko tobie na pewno byloby mnustwo.zwolnij sie mariuszku bo zgnoisz ten zaklad.z ruf...cie pogonili bo tam tez robiles''cuda wianki''swieta idom mariusz,badz czlowiekiem,zacznij nowy etap w swoim zyciu-poprostu idz na kuroniowke,zasmakuj zycia szarego czlowieka ty nicponiu

   
.

Święte słowa to co robi ten (usunięte przez administratora) to jest najwyższa forma mobbingu te odzywki karcenie straszenie i zmuszanie do nadgodzin które są płacone wkopertach bez składek bez niczego

   
super mario bros

widzisz mariuszku.tak łaziłes,szponciles az zrobiles co bylo trzeba.ludzie przez ciebie pouciekali z zakladu a ty dalej twierdzisz ze jest super.maszyny nie sa odbierane bo ciagle klucisz sie nawet z ich wlascicielami,chlopie czy ty nie widzisz ze kazdy ma cie tam dosc?ty masz odrobine jakiejkolwiek ambicji?honoru?sadze ze pytanie zbedne bo gdybys mail choćby jeden procent z tego o czym pisze to to inaczej traktowalbys ludzi lub po prostu sie zwolnil.jak ci sie robi w firmie gdzie kazdy ma cie dosc a wrecz nie cierpi?w ruf....... byles to sie zaloga zbuntowala bo nie mogli juz tam patrzyc na twoja gembe.twoje falszywe usmieszki szybciutko tam poznali.a swoja droga mariuszku-ty liczysz sie z tym ze ktos kiedys moze ci zalozyc sprawe o znecanie w pracy?ostatnie wydarzenia pokazuja jak cie ludzie na zakladzie szanuja....gdybym ja byl wlascicielem firmy to bym cie zwolnil dyscyplinarnie,dzialasz ewidetnie na szkode firmy.ale gdzie ty bys biedaku pozniej poszedl pracowac?kazdy zna ciebie i twoje metody.jak ty sie mariusz wogole nie boisz tak zachowywac?dlaczego jestes taki nie grzeczny?mariusz muisz sobie zdac z tego sprawe ze jestes najbardziej nie lubianym czlowiekiem na zakladzie no chyba nie sadzisz zejest ktos kto cie lubi?pozdrawiam bylych i aktualnych pracownikow zakladu.a ty mariusz zrob konkretna impreze i lepiej wszystkich przepros.trzymaj sie mariuszku i pamietaj co ci napisalem,ida swieta i nawet taka swinia jak ty ma szanse na bycie lepszym czlowiekiem,pamietaj skarbie

   
Hycel
@super mario bros 24.03.2018 08:59

Kto sie świnią urodził to kanarkiem nie będzie. nie ma co liczyć na jakiś cud ze akurat ta świnia sie nawróci zmądrzeje czy coś podobnego. Dla takiego to poprostu sposób na życie i egzystencje, pasożytnicze żerowanie na grzbietach innych byle samemu być na wierzchu. "Pies " nie wziął się z niczego , jako mały kundelek był bity jak... pies z racji swej brzydoty i tępactwa .Teraz nastał dla niego czas zemsty.

   
pieter

skoro jest tak wesoło to moze niech kazdy napisze kogo najbardziej nie lubi na tym zakladzie-pseudonimy artystyczne mile widziane,moze jakies propozycje co by tu,tam zmienic aby"zyło sie lepiej''

   
CK dezerter
@pieter 10.03.2018 23:28

Tonącego wraku się nie naprawia ani nie ulepsza. Z tonącego wraku się spier..... to samo dotyczy wszelkiego typu łagrów.

   
.

No i co to da że piszemy swoje zdanie jak na zakładzie i tak nikt tego nie potrafi sie odezwać każdy kuli uszy bo się boi że premii nie dostanie a kierownik pod koniec miesiąca i tak wam da taka normę że się nie wyrobicie lub znajdzie jakieś usterki które sam kazał tak zrobić a za premie nawet opić się nieda bo " musiałem obciąć bo to jest nie dopuszczalne" to jest właśnie śmiech na sali!!!!

   
Mbudu Abunga Ulungu

Ja by chcieć robota wasza fabryka ja z afryka wybrzega kościa słonia. Ja czarny a ja nie musi potrzeba myju myju nie potrzeba guciu. Moja idola wasza rodaka podruznika wielka Ceyrowsky i ja moga pracować bosa noga nie trzeba buta. Ja caue życia lata z goła tyłka to ubrać nie trzeba. A ja lubi alkohol bardzo. Duża problema to ja nie umi nic. Co wy kolega myśla ja moga zapracować do wasz fabryka ?

   
Hau Hau

Jedyny szok że to jeszcze działa.

   
pszczoła

kto to jest pan m???nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.to jest wlasnie najlepszy przyklad biurowego konfidenta,wie o kogo kaman a mimo to chce miec potwierdzenie.pan m....to mikolaj.sw mikolaj.łazi po zakladzie i daje albo rózge za zle zachowanie albo rózge za dobre zachowanie hehhe i pstryczka w nos za zachowanie-byle jakie ale zachowanie hehhhe.czyli co bys nie zrobil to jestes ''ugotowany''zrobisz zle to (usunięte przez administratora) zrobisz dobrze tez opie.... takie realia

   
.

Tak właśnie zastanówcie się jeden z drugim co wy chcecie stworzyć albo zniszczyć. Tylko zastanucie się czy wy tworzycie tą firme czy tworzą ją pracownicy ci właśnie upodleni i poniżani brudni nic nieumiejący nieroby co chcą za to pieniądze. Wyśmiewać się za ciepłego biureczka każdy potrafi ale rób sobie 8h na hali w mrozie i smarach ciekawe czy wtedy by ci było do żartów.

   
,,,

smiech na sali.kierownictwo zle...firma zla ale jak przyjdzie co do czego to lizecie d....mustwo negatywnych komentarzy ale wyplatke brac i premie to dobrze tak????falszywa swołocz...

   
Jo
@swolocz 16.03.2018 11:18

Tak za halami wali jak z haty szamana bo do kibla jednego na sto osób pół kilometra

   
sprzataczka

TO FAKT za ukrainca posprzatac na hali bo on wagon pali...ukrainiec do wc sra polak sprzata,,,na szatni sie przebiera a polski pracownik z miotla zapierdziela a jak idziesz z pretensjami to przelozonego to wali,,, zamiast zatrudnic sprzataczke polski spawacz sprzata ukrainska sraczke a mistrz po hali lata i jecze goni polaka

   
Anonimus

ak Ukraina to główny cel zakładu Polacy nie chcą pracować to będzie byle kto byle byte kaszanę przemienić i upchnąć ty lepiej że boli mnie to że nie dołożą Polakowi tylko faworyzuje UK dom im kupili zachęcają socjalem a i tak uciekają więc zastanówcie się gdzie jest problem czy ludziom nie chce się pracować czy w tym zakładzie się nieda normalnie pracowa:-!:-!

   
Plush

A ferdiono kocha zwierzaki nenene

   
!!!
@burock 17.09.2017 09:35

...a guziec nosi stringi. Widziano go na basenie, takie różowe zakładane przez glowe z przodu żółte a z tyłu brązowe

   
Front

To uwas Ukraina zadziała bo u nas było kilku ale szef zaraz się nimi nasycił to są jedno szczałowcy nie ma sensu inwestować w szkolenia pracownika który przepracuje 3 miesiące a potem wiza mu się kończy i nie wraca wogule łup po pół roku lepiej docenić polskich fachowców:-):-):-)

   
,.,

co za glupoty piszesz...co wam sie wydaje ze marian nie wie ze jest taki burdel???wie o tym idelanie.im wikeszy wyzysk i oszczedzanie na podstawach czyli ciuszki,narzedzie bhp tym wiecej zostaje w kieszeni.poprostu pali glupa i ladnie sie usmiecha a swoje robi bo dziwne zeby nie wiedzial co sie dzieje w jego firmie.co do psiny ...to sprawa jest taka-pies wykonuje rozkazy mariana jak prawdziwy pies.bez ambicji,bez honoru i szacunku dla ludzi.tylko czlowiekiem sie jest zawsze a ''psinka na posylki''sie bywa.ludzi ktorzy sie pozegnali z zakladem przez psa mozna by wymieniac bez konca.kadry specjalistow brakuje wiec łata sie dziurki byle kim.jeden z psychiatryka drugi po odwyku i dyscyplinarce z innego zakladu albo ukrainiec ktory jedyne co umie to spac pod wagonem.pamietajcie-najlatwiej jest kierowac ludzmi bez wlasnego zdania,alkoholikami i totalnymi miernotami.czasami wykorzystuje sie ludzkie zyciowe nie powodzenia .tak sie kreci kabarecik juz lata.psiny kariera tez nie trwa wiecznie.raz go marianek juz spławil i psina probowal zrobic kariere w innej firmie.to samo bylo tam co tu.po godzinach przelazil przez siatke i podgladal ludzi ukradkiem co robia.kadra sie lekko mowiac''zbuntowala''i byl warunek...albo my albo psina i jaki byl efekt?psa pogonili i ludzie tam maja spokoj.a tutaj?tutaj za pare groszy jeden sie sprzeda i drugi.tu kogos podj...c i tam.i tak sie to kreci.sklucic ludzi ze soba i dlatego jest klimat jaki jest.praca to jedno a gnebienie i ponizanie ludzi to drugie.ironiczne i falszywe usmieszki psinki sa fajne ale do czasu...grozic psince tez oficjalnie sie nie da bo psinka odrazu lapie za telefonik idzwoni na milicje.bylo pare dobrych lat temu juz kilka takich sytuacji.do buntu przeciwko psu potrzeba zgranej ekipy.no ale jak jeden sprzedaje drugiego za pare groszy i faja w robocie codziennie to jak mozna mowic o zmianach?zycze powodzenia a tobie psinko opamietania .zdziwilibyscie sie kto łazi do ''budy''i donosi kundlowi...pozdrawiam.ps.wescie wiecej wódki do roboty ida mrozy...

   
niewolnik

co do ostatnich 2 ch wypowiedzi sami sie przyjmijcie i sprawdzcie warunki i place a potem sie wypowiadajcie ,,, bo albo wam oczy zarosly albo macie jakis cieple stoleczki w biurze a najlepiej walnac taka wypowiedz i schowac kadłubek w piach . A nikt odwagi nie ma powiedziec staremu jakie sa warunki naprawde ,,,, po co skoro mozna siedziec na stołeczku i potakiwac prawda? jest sie wtedy pupilkiem ,,,, jeszcze jakas lalunie a ludzi którzy pracuja na biuro miec w (usunięte przez administratora) zastanówcie sie bez nas wy tez pracy miec nie bedziecie chyba ze sami rece ubrudzicie,,,,

   
a

nazekania co nie miara...to zle tamto zle.prawda taka ze pracujac tam akceptujecie warunki panujace w firmie.jak by wam nie pasowala robota to byscie poszukali innej.pracy teraz nie brakuje ofert na rynku.no ale jak sie chce pic i przełazic cale 8 godzin to pozniej sa efekty.idzcie do normalnych firm to zobaczycie jak docenia takich co lubia wypic w pracy i najlepiej walic w h...ale w (usunięte przez administratora) wlazic bez swojego zdania i dawac sie ponizac to lubimy prawda???...

   
obserwator

dlaczego nikt tego nie zglosi do inspekcji pracy,sadu itd?przecież z tego co tu czytam to sprawa nadaje sie do prokuratury od zaraz...dlaczego?

   
Murzyn
@obserwator 12.03.2018 21:02

Inspekcje czasami się pojawiają, przeważnie jak sie stanie jakiś wypadek. Ale to wtedy zapędza się murzynów i zamyka hale karze siedzieć cicho a insoekcji ładny pan kierownik tłumaczy ze to tylko magazyn ze tam nic tylko pająki. A jak który z niewolników wyjdzie sie pokazać lub puści bąka to DO ZWOLNIENIA !

   
chce pracowac w tej firmie

czytam komentarze i mam pytanie....ciagle piszecie państwo o jakisch zwierzetach a najczesciej wymieniane jest zwierze-pies.czyli mam rozumiec ze tam na zakladzie jest przywiazany jakis pies i tym psem ktos panstwa straszy?czy moze ten pies zerwal sie z łańcucha?prosze mi to wytlumaczyc?

   

Zostaw opinię o TABOR - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABOR