Opinie o ventor

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor

Popek

Jak wyjedziesz po raz pierwszy z tego śmiesZnego ventora to będziesz musiał zapłacić za bilet lotniczy haha a jak nie zapłacisz to dostaniesz kopa a to nie jest na prawie żeby im płacić banda decydentów tylko płacą ci którzy chcą jeździć robiłem tam jakiś czas ferepenge nie otrzymałem do dziś dnia a minęło jakieś 5 :) ventor dziady pozdrawiam

ten taki

kiedy feripenga ???bo już czerwiec i cisza

ciekawy

Czy to prawda że na Stordzie duży projekt będzie ?

ttt
@ciekawy 18.04.2017 13:52
Czy to prawda że na Stordzie duży projekt będzie ?

bedzie ale po zniwach dopiro

bla,ble
@ttt 05.05.2017 13:52
bedzie ale po zniwach dopiro

po wykopkach raczej albo jak juz oziminę zasiejecie a i to nie jest pewne.

Aneta

Pracujesz w firmie ventor? Chętnie usłyszymy jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia i praca w firmie.

...
@Robertos 12.03.2017 21:12
Chcesz wiedziec? NIe przyjedziesz do Debicy osobiscie podpisać kwity NIE JEDZIESZ, W dniu podpisania umowy w Debicy podbisuje...

Już nie jedna osoba z drugiego końca Polski nie musiała jechać do Dębicy zeby podpisać umowę i ktos im bral papiery do norwegii.

Robertos
@... 24.06.2017 19:53
Już nie jedna osoba z drugiego końca Polski nie musiała jechać do Dębicy zeby podpisać umowę i ktos im bral papiery do norwegii...

Chyba jak jesteś pociotkiem pani od parzenia kawy w biurze albo kupującej bilety itp. Normalnie jeżeli nie jesteś rodziną lub znajomym z Dębicy i okolic zapomnij że gdzieś pojedziesz no chyba że na prawde ludzi im już brakuje i muszą brać jak leci.

666

Wesołych Świąt Uszwioki! Pomódlcie się w Święta za Jarosława-to wasz i waszego regionu ulubieniec przecież.

elektryk

Czy w tym Ventorze zatrudniają też elektryków?

sdcf

ale ta oferta jest wstawiona jakoś we wrześniu wiec mam nadzieje że jest jeszcze po prostu aktualna w dalszym ciągu jak ktoś aplikował to niech da znać co i jak

Mati

Witam, Czy jedzie ktoś jeszcze teraz we wtorek na projekt Ormen Lange na rusztowania? Chcialbym sie dowiedzieć coś wiecej bo lece tam pierwszy raz.

leniuch
@Mati 09.10.2016 12:07
Witam, Czy jedzie ktoś jeszcze teraz we wtorek na projekt Ormen Lange na rusztowania? Chcialbym sie dowiedzieć coś wiecej bo...

Daj znac jak wrocisz z tego projektu.Tzn.co to bedzie i na jak dlugo .Fajnie by bylo jakbys zorientowal sie jakie bedzie zapotrzebowanie na pracownikow ,w jakich zawodach? Powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

leniuch

Jesli masz prace to oczywiscie ze jest ok.Placa ,warunki jak dla mnie wszystko idealne.Tylko trzeba zalapac sie do pracy a to latwe niestety nie jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

pewny

nic się nie zmieni ludzie z wentora siedzą w domu a ludzi sciągają z pomorza "układziki"

stefan
@pewny 08.09.2016 16:15
nic się nie zmieni ludzie z wentora siedzą w domu a ludzi sciągają z pomorza "układziki"

Może są lepsi od was :)

mmm

witam są jakies wyjazdy dla monterów rusztowań albo będą w najblizszym czasie ?

Iglo
@mmm 05.09.2016 04:04
witam są jakies wyjazdy dla monterów rusztowań albo będą w najblizszym czasie ?

Taa. Teraz ma jechac spora grupa na projekt Ormen Lange. 14/21 rotacja. Projekt na pare lat

mocny

co tu tak cicho padł ten ventor czy co pewnie lipa straszna

leniuch
@mocny 09.06.2016 19:03
co tu tak cicho padł ten ventor czy co pewnie lipa straszna

Ventor napewno nie padł.To nie jest ich wina ze w obecnaj chwili jest brak pracy zwiazany z kiepska stuacja w przemysle naftowym.Ale skoro teraz jest zle to w koncu musi byc tylko lepiej.

lex
@mocny 09.06.2016 19:03
co tu tak cicho padł ten ventor czy co pewnie lipa straszna

liiipa,roboty nie ma,pozdychamy niedługo z głodu,albo trza pola dokupić-orać i siać,gadzinę jakąś hodować...

leso

taaak,bardzo dużo,tylko pracy bardzo mało,he,he

jaco

wiemy,polecamy np.Bełchatów

mb

koledzy nie wiecie coś na temat roboty w izolacji lub rurociagach ? pilnie potrzebuję pracy

kenny

a co ty myślisz?że yabimo to skąd pochodzi?z uszwi,tak? nie dotarło jeszcze do ciebie ,że jest tak samo jak w Ventorze?

anonim

(usunięte przez administratora)

rudy

Zapytaj Szuflika

pietr

Tak masz racje żeby wyjechać trzeba zapłacić ale to juz musisz sam dojść komu jest tylko on od tych spraw

kolo

nigdy

max

kiedy wyplacaja ferenpengen po zwolnieniu pracownika

olek

Czy w święta bożego narodzenia też pracuje się w ventorze , chodzi mi o prace w Polsce na delegacji czy jest wolne?

antek

Czy nie ma jakiegoś wyjazdu z ventora przed świętami do norwegi?

operator

Powaliło cię?Wśród monterów izolacji tzw.Uszwioków szukasz kogoś takiego???

Paulina

Jestem headhunterem i dla Klienta – szwedzkiej firmy z branży oil&gas – poszukuję Senior Technical Purchasing Consultants na projekty w rafineriach w Hamburgu i koło Sztokholmu. Atrakcyjne kilkumiesięczne kontrakty z możliwością przedłużenia. Wymagania: 5-10 lat doświadczenia w zakupach technicznych i środowisku międzynarodowym, płynny angielski. Więcej informacji: paulina.lipiec@talentor.com

olo

a jak to jest z ta zaplata za pierwszy przelot firma potraci z wyplaty czy trzeba samemu im zaplacic

czarek

zobacze moze w styczniu cos na konto wplynie

kwicol

mieli tez wyrownac stawki aneks podpisany a tu na koncie nic nie ma to ferenpengen tez pewnie nie wyplaca

czarek

Tylko kiedy wypłacą od zwolnienia minęło już 7 miesięcy

ja
@czarek 15.11.2015 14:28
Tylko kiedy wypłacą od zwolnienia minęło już 7 miesięcy

ja dostałem w lipcu czy czerwcu i wszystkich co znam dostali

czarek

A jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnieniu pracownika

ja
@czarek 03.11.2015 12:44
A jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnieniu pracownika

tak wypłacają

taki tam

no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpycha a firma nie ma wyjscia i zatrudnia nowych a reszta siedzi w domach. nie liczą się umiejętnośći certyfikaty tylko lista od Zdzisia napisana na kolanie ze ma przyjechać ogrodnik 2 piekarzy i kierowca.Pozdrawiam i powadzenia

bst
@taki tam 09.10.2015 08:34
no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpy...

to jest właśnie prawda

gość
@taki tam 09.10.2015 08:34
no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpy...

To tak samo jak w globalu sami warsztatowcy się rodzą w rodzinach

vagabunda

jest szansa,poczytaj posty powyżej,pożałuj kilka groszy....i...bingo....jedziesz!jedziesz chłopie i trzepiesz kaskę! good luck!

kolega

hej. moze bys doradzil jak sie dostac do tej firmy? swego czasu dzwonilem do nich odnosnie kursow ale powiedzieli ze robia kursy tylko dla pracownikow. jest w ogole jakas szansa na zatrudnienie?

lukasz

ciekawi cie od czego to zależy,wyobraź sobie taka sytuacje ze ten co płaci i jeździ nikomu się nie przyzna bo woli zapłacić i pojechać zarobić pieniądze niż nic z tego nie mieć tak to działa według mojego rozumowania

taki tam
@lukasz 25.09.2015 12:28
ciekawi cie od czego to zależy,wyobraź sobie taka sytuacje ze ten co płaci i jeździ nikomu się nie przyzna bo woli zapłacić i p...

nikt nikomu nie płaci

Zarząd

A masz wystarczająco dużo kasy?

siwy

A komu trzeba dać i ile, żeby jechać?

gift

dziwne,ja płacę non-stop,chyba masz jakiś uklad w biurze

siwy
@gift 07.09.2015 20:35
dziwne,ja płacę non-stop,chyba masz jakiś uklad w biurze

Komu sie daje? Albo z kim sie załatwia wyjazdy?

epik

Żałosne jest to co piszecie o tym,że trzeba płacić żeby wyjechać:) Nie zapłaciłem przez dwa lata ani złotówki. Jeżdżę cały czas rotacje 3/3. Wystarczy dobrze pracować i się nie opier....ć! Mam wrażenie ,że wszystkie opinie piszą osoby które albo nie dały rady albo poprostu się pracować nie chciało!! Zasada w każdym kraju jest jedna...chcesz pracować- to będziesz pracować:) Pozdrowienia z Norwegii:)

leniuch
@epik 04.09.2015 08:52
Żałosne jest to co piszecie o tym,że trzeba płacić żeby wyjechać:) Nie zapłaciłem przez dwa lata ani złotówki. Jeżdżę cały czas...

Dokladnie.Ja osobiscie nie jezdzilem do pracy zbyt wiele ale to niestety z powodu braku znajomosci jezyka . A co do placenia to nikt nigdy mi nawet o tym nie wspomnial i nie zaproponowal tego.

hit

wy wszyscy nawijacie i piszecie jak buraki,czy to pa engelsk czy to po polsku,więc co to za różnica? z helideck'u to powinni was strącać do morza,he,he

nick pryk

no dobra ventorianie ile teraz odpalacie zeby wyjechac na nastepna rotacje? dalej 1000,1500zl czy stawki wzrosly? pamietam jak gierek sie konczyl przyjechalo 300 ventorian, firma sciagnela chyba wszystkich z debicy i okolic zywego chlopa tam pewnie nie zostalo bo wszyscy siedzieli na stordzie a kazdy jeden fachowiec od stukania owiec wszyscy malarze piacharze ktorzy nie potrafili zasypac babki a o utwardzaczu do farby dowiedzieli sie jak ta nie chciala zaschnac na konstrukcji ale ekipa byla silna i fryzjer i elektryk i stolarz slyszalem nawet o szklarzu a kazdy jeden z wieloletnim doswiadczeniem w antykorozji, katastrofa i porazka jak sie szlo poprawiac to co potrafiliscie stworzyc. a pieniadze wakacyjne za rok 2014 wyplaci firma w tej pieciolatce czy po roku 2020? buhahaha

smith

tak,ruszyło się,masz offshore kurs?no to na Goliata zapraszamy

nick pryk
@smith 15.08.2015 23:23
tak,ruszyło się,masz offshore kurs?no to na Goliata zapraszamy

ale tylko na helideck bo zaraz wrocisz spowrotem tym samym helikopterem jak sie jorchnom zes nie gadatliwy pa engelsk

Kowal

Czy ktoś może udzielić info czy coś w Wentorze się ruszyło?

wow

ale się napisałeś,wow!

beka

Szkoda?Idź do Prezesa,on wie jak to się załatwia,a może kupi wam platformę,cooo?Taką żebyście się zmieścili na niej wszyscy,buraki.

leniuch
@beka 20.06.2015 14:55
Szkoda?Idź do Prezesa,on wie jak to się załatwia,a może kupi wam platformę,cooo?Taką żebyście się zmieścili na niej wszyscy,bur...

I po co te złosliwosci?

leniuch

Hej.15 osób na chartek to znajda sobie bez najmniejszych problemów bo w swojej bazie maja pewnie ok.500 osob ktre sie na tym znaja.Szkoda ze nie ma w planach czegos wiekszego cos jak EDVARD GRIEG.Bylo by troch pracy.

jarek

tak,będą wam te zakute łby uszwiockie chartekiem pokrywać

chartekman

ventor dostał 2 letni kontrakt na projekt remontu promów pasażerskich w Norwegii. pilnie szukają 15 osób na chartek 7 od lipca!!!

j
@chartekman 30.05.2015 19:21
ventor dostał 2 letni kontrakt na projekt remontu promów pasażerskich w Norwegii. pilnie szukają 15 osób na chartek 7 od lipca!...

Chartek na promach pasażerskich ???

łukasz

narzazie nie ma żadnej roboty,ventor robi kursy stałym pracownikom ofshore na platformy z tego co wiemn a na stordzie west industries robi pyroclad teraz końcówka projektu nyhamna

leniuch

Witam wszystkich. Mam takie pytanie odnosnie pracy w Ventorze.Czy ktos z was ma jakies informacje o nowych projektach bo 2 duze sie zakonczyly(Egersund,Stord) Mam na mysli antykorozje i chartek Dzieki za odpowiedz

norweg

musisz chłopie mieć jeszcze 5lat znajomości,układów itp,i cie przyjmą

polak

witam chce sie przyjac do tej firmy mam doswiadczenie 5 letnie w tym zawodzie . moje [ytanie czy warto sie przyjmowac do tej firmy

Zostaw opinię o ventor - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor