HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

???

01.10.2015 14:40

A czy pracuje ktoś na magazynie spożywczym w Bremie? Jeśli tak to dajcie informacje jak tam jest. Tylko obiektywne, please.
    deres

05.09.2015 16:09

Jedzie ktoś do Ulm teraz?
    Zbyszek

04.09.2015 10:38

Zatrudniaja na podstwie umiejetnosci ortograficznych? Jeszcze lepiej. Widac zdaleka ze desperacja wami kieruje i sami siebie musicie zachwalac. Zalosne.
    olx

02.09.2015 00:10

Oj ortografia moj drogi to Ty nie grzeszysz. Po takim wpisie na miejscu tej firmy chyba bym Ciebie nie zatrudnil. Z tego co prywatnie slyszalem, to ludzie sa zadowoleni. POZDRO!
    Zbyszek

31.08.2015 13:07

Chcialem dowiedziec sie kilku faktow odnosnie pracy na stanowisku komisjoner (od pazdziernika jak by cos bylo), ale oprucz pochwal dla pana Marka raczej nic nie znajde wiecej. Interesujace ze same pochwaly sie sypnely, przewarznie ludzie wchodza zeby nawyrzucac co im nie pasuje. Cos mi tu smierdzi ze firma sama sobie pozytywne opinie wystawia. jesli sie myle, to sory ale fajnie bylo by wiedzeic jak jest naprawde zanim sie czlowiek zatrudni, wkoncu to wyjazd zagranice
    Barbara

16.08.2015 22:09

Witajcie, właśnie zjechałam z projektu z Bawarii, na którym miaęam okazje pracować ponad 4 miesiąe. Az mi się wierzyć nie chce, jak czytam powyższe komentarze. :) Kasa super. Nawet się nie spodziewałam, ze wypracuje tyle godzin :)))) Pan Marek - koordynator - mądry i wyrozumiały człowiek. Przepraszam, ale to co widzę powyżej, to chyba rzeczywiście jakieś śale i smutki totalnych nierobów, którzy myślą, że pieniądze spadną razem z gwiazdami na ziemię :))
    miska

16.08.2015 21:48

Ile ludzi wypisuje tutaj tylko zle komentarze. Zazwyczaj sa to pracownicy, ktorzy pija na projektach i szukaja zaczepki. Ach. A potem wylewaja swoje zale w internecie. Uwazam, ze ta firma jest naj naj najnormalniejsza, z jaka do tej pory udalo mi sie wspolpracowac! GORACO POLECAM!
    marco

13.08.2015 02:03

Ponawiam , interesuja mnie warunki zatrudnienia w tej firmie Jakie zakwaterowanie ,ile mozna wyciagnac miesiecznie jako komisjoner na magazynie Czy firma wyplacalna i ile godzin gwarantuja w pracy Malo info o nich jest jak ktos moze sie podzielic doswiadczeniem z ta firma to prosze o opinie
    nowak

01.08.2015 23:05

witam, planuje wyjechać do pracy przez firme HR experience, czy może ma ktoś nowe doświadczenia z tą firma? bo znalazłam zarówno dobre jak i złe opinie o tej firmie
    kumpel

14.05.2015 16:37

Ta strona jest m.in. do tego, by Polacy wiedzieli z kim mają/ mogą mieć do czynienia i przed taką firmą należy ich ostrzec.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

nie istotne

12.05.2015 22:47

Komentarz powyzej dobrze obrazuje stosunek pracownikow tej firmy do ludzi, ktorych zatrudniaja. Totalny brak szacunku.
    Bronislaw

12.05.2015 20:40

"Weszły po raz pierwszy na magazyn razem z nami i stwierdziły, że jest ok. Dopiero później były zdziwione naszymi uwagami." - wlasnie tak. Profesjonalna ignorancja
    Odpowiedz dla xyz

05.05.2015 13:53

Zamiast obsmarowywac firme w internecie, prosze przeslac swoja podpisane karte czasu prace, ktora do tej pory po wielekrotnych zapewnieniach Pan nie dostarczyl. Na koniec to Pan wyszedl na osobe nieuczciwa, poniewaz mieszkal za darmo przez tydzien, wyludzil zaliczke i z ledwoscia przepracowal jeden dzien, ktorego nie mozemy jeszcze rozliczyc. Nie odpowiada Pan na telefon tylko z nudow wypisuje bzdury w necie i czeka az poleci manna z nieba.
    madzalena

04.05.2015 12:48

Bylam na calkiem innym projekcie z tej firmy i wszystko bylo wporzadku - organizacyjnie i finansowo. Pakowalam ksiazki w miejscowosci Gotha. Moze wyciagneli wnioski z popelnionych bledow ;)
    luk.

05.02.2016 16:25

Hej, mam propozycję pracy własnie na ten magazyn. Mógłbyś coś konkretniej napisać? Ciężkiej pracy się nie boje bo już pracuje w takiej firmie i wiem co i jak wygląda ( komisjoner w Edece). Chciałbym zmienić bo to bliżej mojego miejsca zamieszkania.
    Jaszko

05.02.2016 17:23

A możesz Pinio konkretniej napisać dlaczego magazyn w Lubbenau to "nie bajka". Że praca ciężka i w szybkim tempie to mogę zrozumieć, ale czy są jakieś inne mankamenty. I cy twoim zdaniem warto tam podjąć pracę. Czy poza cięzką i szybką robotą są jeszcze jakieś mankamenty ? Napisz co i jak.
    xyz

29.04.2015 19:18

Uważajcie na firmę HR XPERIENCE Sp.z o.o. Jest ona całkowicie niewiarygodna. Pojechaliśmy do Niemiec do pracy w charakterze komisjonera. Wymagali znajomości obsługi skanera i języka niemieckiego. Na miejscu nawet nie dostaliśmy urządzenia do ręki i niemiecki nie był potrzebny. Pracowali tam przede wszystkim Turcy, Włosi, a szefem firmy był Chorwat, który traktował pracowników jak śmieci. Przedstawicielki firmy bardzo niekompetentne. Nie sprawdziły warunków pracy przed przybyciem pracowników. Weszły po raz pierwszy na magazyn razem z nami i stwierdziły, że jest ok. Dopiero później były zdziwione naszymi uwagami. Całkowicie nieprofesjonalne podejście. Warto wspomnieć, iż trzeciego dnia jeden z nas miał wypadek na magazynie, został uderzony przy rozładunku w głowę. Potrzebna była interwencja pogotowia ratunkowego. Niemiecka firma próbowała zatuszować całą sprawę, a polska firma wysłała nam następnego dnia wypowiedzenia. Pracowaliśmy 3 dni. Radzę uważać na HR XPERIENCE!!!
    kropus

08.04.2017 18:58

ale z Ciebie gosc.Ta firma wedlug mnie jest najlepsza,a jak Ci nie pasuje to idz do headwey,tam bedziesz mial az konto i zarobisz 600 euro

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m