4.3/5

Social Media

3. Opinie o pracodawcach Hoppegarten
  5. Opinie o HR XPERIENCE GmbH

Opinie o HR XPERIENCE GmbH Hoppegarten Mahlsdorfer Str. 61B

WebsiteIconHR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE GmbH!

09.06.2022 17:12

Drogi użytkowniku portalu GoWork.pl, w imieniu naszej firmy, pragnę powitać Cię na profilu HR XPERIENCE GROUP. Zapewne trafiłeś tu w celu znalezienia dla siebie odpowiedniej pracy w Niemczech lub za granicą. Na początek chcę przekazać Ci kilka ważnych informacji o nas oraz zasadach panujących na tym profilu.

Już teraz pragnę zaprosić Cię do bezpośredniego kontaktu ze mną, w przypadku jakichkolwiek pytań czy niedogodności, jeśli jesteś naszym pracownikiem. Moim zadaniem jest niesienie pomocy zarówno pracownikom, jak i kandydatom do pracy. Dlatego też obiecuję, że pomogę Ci w rozwiązaniu problemu, jeżeli kiedykolwiek taki się pojawi. Możesz kontaktować się ze mną, pisząc na adres mailowy: [email protected].

Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze wpisy, zarówno te dotychczasowe, jak i te przyszłe. Każdy komentarz jest dla mnie osobiście ważny. Zdaję sobie również sprawę z tego, że mimo wszelkich starań, mogą istnieć obszary wymagające udoskonalenia. Dlatego czytam Wasze cenne uwagi, wyciągam wnioski z konstruktywnej krytyki i przekazuję je dalej osobom odpowiedzialnym w firmie, mając na celu nieustanny rozwój.

Zachęcam zatem do aktywności, pamiętając jednak, że wszystkich nas obowiązuje regulamin, który nie zezwala na używanie obraźliwych słów w stosunku do kogokolwiek. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię, a także dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa.

Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Niech to będzie dyskusja merytoryczna, dotycząca konkretnych problemów do rozwiązania, jak i naszych sukcesów czy mocnych stron hrXP.

Pozdrawiam serdecznie,
    Maciej Kwiatkowski
    Manager ds. kontaktu z pracownikami

Kim jesteśmy?
    Jesteśmy polsko-niemiecką agencją pracy działającą na rynku europejskim. Zatrudniamy w branży logistycznej oraz automotive. Współpracujemy z największymi firmami międzynarodowymi o ugruntowanej pozycji na rynku.

Integrujemy, promujemy i wspieramy naszych pracowników w nowym miejscu zatrudnienia. Tworzymy stabilne i bezpieczne środowisko pracy oraz życia w oparciu o przejrzyste zasady komunikacji, współpracy i wzajemnego szacunku.

Jako młody, zgrany zespół wielokrotnie dowiedliśmy swoich umiejętności i zyskaliśmy dobrą reputację wśród naszych pracowników oraz klientów.

Jeżeli poszukujesz pracy w Niemczech to nie mogłeś lepiej trafić. Czekamy na Twoje CV!

Co oferujemy?
    Oferujemy pracę na terenie całych Niemiec. Prowadzimy wiele różnych projektów, na których zatrudniamy przede wszystkim pracowników magazynowych na różnych stanowiskach - od komisjonerów (zbieraczy zamówień), przez pakowaczy i sortowaczy, po operatorów wózków widłowych.

Jakie mamy projekty?
    Szczegółową informację, dotyczącą ofert pracy, możesz zawsze otrzymać na naszej stronie internetowej: https://hr-xp.com/pl/oferty-pracy.html
    Czekają tam na Ciebie zawsze aktualne oferty pracy. Co ważne, w łatwy sposób możesz aplikować do nas, jeśli zainteresuje Cię konkretne ogłoszenie.

Aby pomóc Tobie w decyzji uprościliśmy cały proces rekrutacji do niezbędnego minimum. Obecnie możemy zaprezentować Ci go w czterech krótkich krokach

1. aplikuj do nas na dowolnie wybraną ofertę pracy,

2. poczekaj na telefon zwrotny od naszego działu rekrutacji,

3. Wybierz odpowiednią ofertę, która zostanie Ci przedstawiona w czasie rozmowy rekrutacyjnej,

4. podpisz umowę, wyjedź na projekt i rozpocznij nową pracę.

News image
    Grabocha

28.07.2020 18:00

Pracowałyśmy z córką w Niemczech w Ludwigswelde we współpracy z HR Xperience od września 2019 do czerwca 2020 roku. W czasie pandemii po zamknięciu granic z Polską zostałyśmy na terenie Niemiec zaopiekowane należycie przez koordynatorów. Miałyśmy super miejsce noclegowe. Pieniądze oferowane przez władze landów Brandenburgii zostały nam wypłacone ;-]

Anitaxxx

25.09.2025 14:14

Hej, czy pracował ktoś z was na projekcie Lidla w Ludwigsfelde? I może się wypowiedzieć ?

KP

04.05.2025 22:29

Witam czy ktoś robił na magazynie w ludwiksvelde Jakie warunki zakwaterowania

Anonimowy

26.02.2025 01:40

Witam chciałbym aplikować na projekt w Peine, czy ktoś mógłby mi naświetlić jak wygląda praca na magazynie z odzieżą, jak tam warunki mieszkaniowe, kontakt z koordynatorami itd. Ogólnie chciałbym wiedzieć czy polecacie czy raczej omijać.
    Weronika

20.02.2025 20:22

Hejka, czy ktoś się wybiera do pracy w Kamen? Jadę sama i czy jakaś dziewczyna spokojna jest chętna na wspólny pokój?

Waldi

21.02.2025 23:14

Ja jadę na 12 marca
    Angelika

16.01.2025 12:31

Hejka szukam osoby do wspólnego wyjazdu , nie posiadam aktualnie auta ale doświadczenie w pracy oczywiście, ogarniam angielski i niemiecki .
    Weronika

20.02.2025 20:24

Hej, już gdzieś aplikowałas?
    Lopez

13.02.2025 16:53

Witam pracuje na projekcie sprzątania w Lubbenau pani koordynar brak znajomości języka niemieckiego żeby co kolwiek załatwić ogólnie brak jakiego kolwiek zainteresowania się pracownikami grafiki układane pod małżeństwa, każdy na każdego donosi to jakieś nieporozumienie, biuro niby czynne dwa dni w tygodniu a za chwilę będą pracować zdalnie
    Stefek7

04.02.2025 16:13

Witam czy pracuje ktoś na magazynie w Köln. Chciałbym trochę więcej informacji od kogoś kto jest na miejscu
    hunted

19.11.2024 20:57

Witam :) Pracował ktoś może na magazynie w Malsfeld? Jak wyglądało zakwaterowanie, warunki? Jaka atmosfera w pracy? Może ktoś wie coś czym warto się podzielić? Pozdrawiam.
    Panek

21.10.2024 16:25

Witam, chciałbym wyjechać przez tą agencje do pracy, polecacie jakiś kontrakt ?
    Magda

24.09.2024 10:39

Co do pracy to wiadomo - raz lepiej a raz gorzej Jedno wiem na 100% - jeśli chcecie zostać w Niemczech na dłużej uczcie się języka i szukajcie pracy bezpośrednio pod firmami W HR jest coraz drożej W zeszłym roku byłam na projekcie gdzie miałaś zakwaterowanie za darmo i nie było dodatkowych opłat W tym roku już musiałam płacić 265€ za pół! Pokoju a dodatkowo 50€ zostało pobrane na „ubezpieczenie” Jeśli szukacie pracy na chwilę to ok ale w dłuższej perspektywie nie polecam Coraz więcej opłat a premii żadnych Teraz pracuje pod niemiecka firma i mam dodatki i na Święta i na urlop i posiłki od firmy HR nie dała mi nic oprócz brudnego piecyka w kuchni i warunków jak z słabego akademika
    Olio

19.06.2024 09:59

Załatwienie czegokolwiek z koordynatorami graniczy z cudem, olewają, nie odbierają telefonów, bądź nie odczytują wiadomości, albo ostatecznie ciągle przekładają na następny dzień miesiąc rok ;) (usunięte przez administratora) Bardzo słaba organizacja agencji jak i również zakładu pracy. Zero kompetencji, byliśmy pierwszy raz przez HR i zapewne ostatni.

20.06.2024 11:28

Dzień dobry Olio! Chciałbym dokładnie przyjrzeć się Twojej sprawie, a także ją wyjaśnić. W związku z tym zachęcam do bezpośredniego kontaktu i dokładnego opisania swojej sytuacji wraz z informacją komu zostały zgłoszone problemy. Proszę o skierowanie wiadomości na adres: [email protected]. Twoja odpowiedź jest dla nas cennym doświadczeniem, z którego możemy wyciągnąć wnioski i dzięki temu usprawnić działania naszej firmy, a także poprawić warunki i możliwości pracy. Dlatego też jeszcze raz zachęcam do bezpośredniego kontaktu pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Xx

31.01.2024 00:08

Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś był na projekcie w köln. Polecacie ? Czy praca ciężka ? Jak ludzie ? I jak mieszkanie ?
    Nowy

19.06.2024 01:20

Czy udało już się pani wyjechać, wiadomo jak tam jest? Planujemy z kolegą wyruszyć tam w najbliższym czasie, dlatego pytam :)
    Piotr Piotrowicz

21.03.2024 07:25

Jeszcze nie zacząłem pracy a kazali mi wystawic pozytywna opinie i to przy panu kierowniku , na googlach , pierwszy raz się spotykam z czymś takim , ogolnie kwatera to porażka

21.03.2024 15:36

Dzień dobry Panie Piotrze, wystawiona opinia, o którą został Pan poproszony związana jest z procesem wprowadzania pracowników, a także oceną wdrażajacego do pracy koordynatora. Jeśli ma Pan uwagi dotyczące zakwaterowania lub innych spraw związanych z Pana pracą, to proszę o bezpośredni kontakt ma maila: [email protected] Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Pysiek

19.03.2024 21:01

Witam czy pracował ktoś może w miejscowości ULM ? Praca załadunek rozładunek
    Dominika

06.10.2022 12:51

Pracuję na projekcie w Verl. Praca jest łatwa i przyjemna, a ludzie pomocni i mili. Na pochwałę zasługuje koordynator Pan Michał Andrzejewski, który rozwiązuje wszystkie problemy swoich podopiecznych; robi to w trybie natychmiastowym lub jeśli nie jest to możliwe - następnego dnia. Poświęca swój czas prywatny, aby zapewnić bezpieczeństwo i komfort psychiczny pracownikom. Dzięki niemu przepływ informacji jest zawsze płynny i nie spotkałam się z sytuacją, w której Pan Michał by zawiódł. Jest bardzo dobrym łącznikiem między kierownictwem magazynu i pracownikami firmy HR-Xperience. Bardzo się cieszę, że trafiłam akurat na tego koordynatora.
    Beti

13.04.2023 16:32

Witam a co to za praca i przy czym?
    Chudy

17.10.2023 11:13

Koordynator spoko, ale praca nie jest lekka nie wierzcie we wszystkie super pozytywne komentarze

23.08.2023 11:02

Jak wygląda sprawa grafiku w HR XPERIENCE GmbH. Czy pracodawca idzie na rękę?
    Seweryn

11.09.2023 16:35

Nie bardzo Urlop musisz zglosic odpowiednio szybciej Grafiki tworzą zazwyczaj niemieccy pracodawcy
    Adamus

06.09.2023 08:06

Witam.Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca na komisjonerce w magazynie spożywczym w szwabach.Warunki zakwaterowania itp.
    Seweryn

11.09.2023 16:34

Mieszkanie w bloku z innymi lokatorami albo pokój w hotelu pracowniczym Sama praca spoko, Ansbach, Schwabach czy Berbersdorf to projekty Edeki wiec nie ma tragedii

Wywiadu udzielił/aadamus

06.09.2023 13:11

Na jakie stanowisko aplikowałeś/aś?

Komisjoner - jest to praca w magazynie przy kompletowaniu zamówień.

Jak przebiega/przebiegała rekrutacja – kto Cię rekrutował (HR czy bezpośredni przełożony)?

Rekrutuje mnie dział HR.

Ile etapów obejmowała rekrutacja?

Dotąd dwa etapy. Najpierw wysłałem swoją aplikację, podając adres mailowy i numer telefonu. Otrzymałem telefon z Działu HR oraz e-mail z propozycją pracy do rozważenia.

Czy rekrutowano Cię zdalnie czy stacjonarnie?

Zdalnie.

Czy proces obejmował jakieś zadania rekrutacyjne – jakie? W jaki sposób przekazano Ci ocenę zadania?

Nie otrzymałem żadnych zadań rekrutacyjnych do wykonania.

Jak oceniasz atmosferę podczas rekrutacji? Jak myślisz, z czego to wynika?

Była to zupełnie zwyczajna rozmowa telefoniczna. Podczas rozmowy zadano mi kilka merytorycznych pytań, m.in. czy mam prawo jazdy, samochód, oraz czy mam już doświadczenie w pracy magazynie, przy zbieraniu zamówień. Rekruter zapytał również, czy jestem dyspozycyjny.

Czy komunikacja z rekruterem była/jest sprawna? Co jest/ było dobre a co złe w tej komunikacji?

Komunikację mogę ocenić jako sprawną. Wiadomość z odpowiedzią otrzymałem szybko. Rekruter na bieżąco odpisuje na moje e-maile, zwykle przesyła odpowiedź w ciągu tego samego dnia.

W jaki sposób dowiedziałeś/aś się, jakie warunki pracy oferuje pracodawca oraz jakie ma oczekiwania względem oferowanego stanowiska? Jeżeli pracodawca nie udzielił takiej informacji, czy zapytałeś go o warunki i jaka była reakcja pracodawcy? Jeżeli pomimo Twojego zapytania, nie przekazano Ci takich informacji, jak myślisz, z czego to wynika?

Wszystkie warunki dotyczące oferowanego stanowiska otrzymałem drogą mailową.

W jaki sposób przekazano Ci informację zwrotną odnośnie rekrutacji? W przypadku informacji o niezłożeniu Ci oferty pracy, czy wyjaśniono Ci dlaczego nie zostałeś wybrany/a na to stanowisko?

Taką wiadomość również otrzymałem drogą mailową.

Czy w przypadku pozytywnej informacji, zdecydowałeś/aś się na tę pracę – co spowodowało taką decyzję?

Jeszcze się zastanawiam nad przyjęciem posady. Między innymi dlatego napisałem post na stronie GoWork.pl - liczę, że być może ktoś merytorycznie wypowie się na temat tej oferty.

Czy poleciłbyś/ poleciłabyś rekrutację w tej firmie znajomym i dlaczego?

Myślę, że mogę polecić rekrutację prowadzoną przez tę firmę. Jest sprawna, przepływ informacji jest szybki, a rekruter zadaje merytoryczne pytania.

Zorkin

15.06.2023 13:04

Dzień dobry, Czy ktoś wie jak wygląda praca w Ansbach na komisjonerce w magazynie spożywczym?
    Fufu

11.04.2023 17:07

Ja pracowałem na Hermesie w Haldensleben i było ok mieszkanie też ok niestety musiałem wyjechać z powodu spraw rodzinnych, ale ogólnie polecam ten projekt, koordynatorzy wporzadku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE GmbH?

Kontakt - HR XPERIENCE GmbH

Mahlsdorfer Str. 61B 15366 Hoppegarten

HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.
    Gosc

19.02.2023 18:09

Dzień dobry. Z agencją pracy HR Xperience pracuję od niedawna na jednym z wielu dostępnych ich projektów i jest super. Pracuje na projekcie Sachsenheim. Panie pracujące w biurze są miłe i udzielają rzetelnych odpowiedzi. Trafiłem na świetne mieszkanie, chociaż słyszałem, że z tymi mieszkaniami bywa różnie. Jestem zadowolony z warunków płacy i pracy. Nie ma problemów z wypłatami, wszystko się zgadza. Kiedy się pracuje i chodzi do pracy normalnie, a nie kombinuje to jest wszystko dobrze. Urlop jak jest zaplanowany stosunkowo wcześnie również jest realny do uzyskania. Koordynatorów w pracy oceniam na plus. Kierownik projektu jest życzliwy i chętny do pomocy. Pozdrawiam.

20.02.2023 08:49

Dzień dobry, bardzo Tobie dziękuję za tak miły komentarz :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    JJ

31.03.2023 16:15

Witam.Interesuje mnie projekt sachsenheim.Jak wygląda tam praca,jacy są koordynatorzy?
    Stabilna praca

17.03.2023 18:31

Polecam współpracę, dostrzegają zaangażowanie pracowników, jak już się dostaniesz to zapewnią ci ciągłość pracy. Warto, współpracuję już 5 lat z HR

19.01.2022 09:18

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z HR XPERIENCE GmbH? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    On

17.03.2023 18:22

Trzeba się bardzo napracować żebyś otrzymał wypowiedzenie umowy. Pracodawca bardzo dba o pracownika i pisze tu jako osoba korzystająca już z 3. projektu. Jasne umowy, dobry kontakt z koordynatorami, jeśli robisz swoje to masz pracę i po zakończeniu umowy proponują nowe oferty.
    GG

21.02.2023 18:21

Witam pracował ktoś na magazynie w Radeburgu albo pracuje jako komisjoner jak praca łatwa do opanowania jest norma czy nie wybieram się tam i jestem ciekawy opini
    Marcysia

22.01.2023 08:43

Ja byłam z tą firmą już na dwóch projektach i na kilku kwaterach, jedne lepsze drugie gorsze, ale przynajmniej zawsze trafiałam na spoko ludzi i koordynatorów. U mnie z kasą się wszystko zgadzało, ale wiem, że ludzie którzy uciekali z pracy z dnia na dzień, to tym osobom wrzucono jakąś wyższą opłatę, bo kwatera była dla kogoś dłużej opłacona już. Tak zrobił moja koleżanka, która musiała wrócić do tego swojego (usunięte przez administratora) i nawet nikomu nie dała znać, tylko spakowała się, znalazła BlaBla i pojechała. Potem dziwiła się co taka duża opłata za mieszkanie, ja tam sie nie dziwiłam...
    Zadowolona

21.01.2023 10:57

Polecam projekt na którym jestem obecnie w Sachsenheim. Firma Breuninger jest nowo wybudowanym magazynem odzieżowym. Standard pracy bardzo dobry: czysto, nowocześnie, miła atmosfera, praca lekka unowocześniona technologicznie. Bardzo dobry kontakt z koordynatorami więc znajomość języka niemieckiego nie jest problemem. Opieka biura na miejscu nieoceniona. Zwłaszcza Pana Pawła, który jest zawsze pomocny w razie potrzeby. Zarobki fajne, praca zmianowa. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Kwatera- mieszkanie w domu. Czysto, sucho i pełne wyposażenie. Malownicza okolica zachęcająca do aktywnego wypoczynku po pracy. Blisko sklep spożywczy i piekarnia. Gorąco zachęcam do zgłaszania się na ten projekt.
    Zadowolona

21.01.2023 10:30

Jasiek

09.01.2023 10:11

Hej Wam, ja bym na waszym miejscu w ogole sie nie zastanawial tylko jechal z ta firma. Nawet jak czasem cos jest nie wyjasnione od samego poczatku, to firma robi wszystko, zeby sie udalo i kazdy byl zadowolony. Niekiedy jest koordynator, ktory sie nie nadaje ale tak to juz bywa w pracy. Nie kazdy moze byc taki super. Firma stara sie jak tylko moze zeby zapewnic pracownikom dobry byt na projekcie jak i poza nim. Sa tez fajni i kompetentni managerowie, ktorzy zarzadzaja projektami. Z nimi zalatwisz praktycznie wszystko. Polecam.
    Paxxon

08.01.2023 14:00

Witam pracuje ktoś w Zarwntin na .agazynie Juska i może podzielić się opinią na temat pracy zakwaterowania zarobków i kontaktów z kordynatorem
    Maly865

29.12.2022 10:11

Witam ja jednak jestem bardzo zły na tą agencje być może to tylko taki traf bo trafiłem na magazyn z odzieżą a kordynator lipa (usunięte przez administratora) i oszukanice za miesiąc za mieszkanie zabrali mi 603 euro co w mieszkaniu nie było prawie nic woda pod prysznicem zimna ciepłej nie było a kucha wyposażona w jeden garnek i stara patelnie
    Eryk

19.12.2022 16:40

Bardzo fajni koordynatorzy, jestem na 3 projekcie i nie mam do tej pory na co narzekać wszystko wyglada tak jak powinno.
    Karolina

14.12.2022 09:50

Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej współpracy z HR. Jest to moja pierwsza praca poza granicami Polski, jednak jest wszystko dobrze zorganizowane i koordynatorzy zawsze pomoga
    Pracownica

09.10.2022 15:22

Pracuje na projekcie w Verl od ponad miesiąca. Juz na początku pracy można było odczuć miłą i przyjazną atmosfere gdy każdy był gotowy pomóc lub pokazać mi jak praca wygląda. Jest to mój pierwszy wyjazd za granice do pracy dlatego też czułam niepokój i stres. Na szczęście juz pierwszego dnia poznałam Pana Michała Andrzejeweskiego, który zawsze dobrym słowem uspokajał mnie. Poświęcając swój wolny czas pomagał nam w każdej sytuacji. Dzięki niemu nie musieliśmy sie o nic martwić. Jest to człowiek, który najwyraźniej został stworzony do tego by dowodzić ludźmi.

10.10.2022 21:15

Witaj, bardzo Ci dziękuję za pozytywną opinię! Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Verl

07.10.2022 08:22

Projekt działa od niedawna, ale ja jestem zadowolona z tego jak wygląda praca i kontakt z przełożonymi, zwłaszcza z Panem Michałem Andrzejewskim. Jest dostępny o każdej porze i zawsze robi co w jego mocy, żeby pomóc pracownikom. Dobrze, że ktoś taki jest na miejscu. Pozdrawiam
    Gość124

07.10.2022 01:17

HR-XPERIENCE to pierwsza agencja pracy, w której jestem zatrudniony. Wybrałem projekt w Verl, bo wydawał się najlepszą z opcji. Nie zawiodłem się, praca nie jest wymagająca ani męcząca, a na magazynie dzięki pomocnym ludziom, panuje przyjemna atmosfera. Jednym z największych plusów tego miejsca jest Michał Andrzejewski, koordynator projektu. W razie jakichkolwiek problemów zawsze jest w pobliżu, chętnie udziela potrzebnych informacji i dobrze organizuje pracę swoim podopiecznym. Myślę, że ten projekt to był dobry wybór :)
    Projekt Hannower

06.10.2022 19:37

Czy ktoś pracuje na projekcie Hannower? Napiszcie jak jest? Jakie warunki pracy, czy są normy, czy daleko macie do zakładu, w ile osób mieszkacie na zakwaterowaniu? Dzięki, pozdro
    Champions

30.07.2022 05:38

Witam wszystkic na projekcie Pracownik magazynu e-commerce - Coesfeld-Lette chce wyrazić opinie pozytywna duże bardzo podziękowania dla pka Dominik chmielnicki jest pomocny i zawsze stara się pomóc jak potrafi to jest kordynator mało takich jak on nie zastąpiony po prostu po prostu the Best moim zdaniem należy mu się jakaś premie i dla Pawła Śliwińskiego też kordynatora duże podziękowania pozdrawiam
    Mila

15.08.2022 17:51

Tak, Peweł jest fajny i Bartuś też????
    Nowa

28.09.2022 18:41

Też planuje wyjechać właśnie na ten magazyn. Mógł Pan podać może swojego e-mail miała bym parę pytań. Pozdrawiam
    Sylwia123

08.08.2022 10:40

Polecam pracę z tą firmą

22.05.2022 11:04

Jak długo czekaliście na odzew z HR XPERIENCE GmbH? Oddzwaniają zawsze?
    Guciu

01.07.2022 18:32

Wiesz co dosyć szybko się firma odezwała do mnie 1 max 2 dni
    Guciu

01.07.2022 18:29

Hej wszystkim jadę na magazyn Grünheide Był ktoś tam lub jest chciałbym zapytać czy wszystko jest ok :)

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE GmbH