HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 6131574791 KRS: 0000537754

Adres: Al. Wojska Polskiego 81, 70-481 Szczecin

3.3/5
Na podstawie 664 ocen )

Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Drogi użytkowniku portalu GoWork.pl, w imieniu naszej firmy, pragnę powitać Cię na profilu HR XPERIENCE GROUP. Zapewne trafiłeś tu w celu znalezienia dla siebie odpowiedniej pracy w Niemczech lub za granicą. Na początek chcę przekazać Ci kilka ważnych informacji o nas oraz zasadach panujących na tym profilu.

Już teraz pragnę zaprosić Cię do bezpośredniego kontaktu ze mną, w przypadku jakichkolwiek pytań czy niedogodności, jeśli jesteś naszym pracownikiem. Moim zadaniem jest niesienie pomocy zarówno pracownikom, jak i kandydatom do pracy. Dlatego też obiecuję, że pomogę Ci w rozwiązaniu problemu, jeżeli kiedykolwiek taki się pojawi. Możesz kontaktować się ze mną, pisząc na adres mailowy: [email protected].

Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze wpisy, zarówno te dotychczasowe, jak i te przyszłe. Każdy komentarz jest dla mnie osobiście ważny. Zdaję sobie również sprawę z tego, że mimo wszelkich starań, mogą istnieć obszary wymagające udoskonalenia. Dlatego czytam Wasze cenne uwagi, wyciągam wnioski z konstruktywnej krytyki i przekazuję je dalej osobom odpowiedzialnym w firmie, mając na celu nieustanny rozwój.

Zachęcam zatem do aktywności, pamiętając jednak, że wszystkich nas obowiązuje regulamin, który nie zezwala na używanie obraźliwych słów w stosunku do kogokolwiek. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię, a także dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa.

Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Niech to będzie dyskusja merytoryczna, dotycząca konkretnych problemów do rozwiązania, jak i naszych sukcesów czy mocnych stron hrXP

Pozdrawiam serdecznie,
Maciej Kwiatkowski
Manager ds. kontaktu z pracownikami

Kim jesteśmy?
Jesteśmy polsko-niemiecką agencją pracy działającą na rynku europejskim. Zatrudniamy w branży logistycznej oraz automotive. Współpracujemy z największymi firmami międzynarodowymi o ugruntowanej pozycji na rynku.

Integrujemy, promujemy i wspieramy naszych pracowników w nowym miejscu zatrudnienia. Tworzymy stabilne i bezpieczne środowisko pracy oraz życia w oparciu o przejrzyste zasady komunikacji, współpracy i wzajemnego szacunku.

Jako młody, zgrany zespół wielokrotnie dowiedliśmy swoich umiejętności i zyskaliśmy dobrą reputację wśród naszych pracowników oraz klientów.

Jeżeli poszukujesz pracy w Niemczech to nie mogłeś lepiej trafić. Czekamy na Twoje CV!

Co oferujemy?
Oferujemy pracę na terenie całych Niemiec. Prowadzimy wiele różnych projektów, na których zatrudniamy przede wszystkim pracowników magazynowych na różnych stanowiskach - od komisjonerów (zbieraczy zamówień), przez pakowaczy i sortowaczy, po operatorów wózków widłowych.

Jakie mamy projekty?
Szczegółową informację, dotyczącą ofert pracy, możesz zawsze otrzymać na naszej stronie internetowej: https://hr-xp.com/pl/oferty-pracy.html
Czekają tam na Ciebie zawsze aktualne oferty pracy. Co ważne, w łatwy sposób możesz aplikować do nas, jeśli zainteresuje Cię konkretne ogłoszenie.

Aby pomóc Tobie w decyzji uprościliśmy cały proces rekrutacji do niezbędnego minimum. Obecnie możemy zaprezentować Ci go w czterech krótkich krokach

1. aplikuj do nas na dowolnie wybraną ofertę pracy,

2. poczekaj na telefon zwrotny od naszego działu rekrutacji,

3. Wybierz odpowiednią ofertę, która zostanie Ci przedstawiona w czasie rozmowy rekrutacyjnej,

4. podpisz umowę, wyjedź na projekt i rozpocznij nową pracę.

Gość

Dzien dobry. Jak wyglada praca w Grunheide na magazynie? Ile mozna zarobic? Jak wygladaja kwatery? Pracował ktos tam?

Ja w przeciwieństwie do tych komentarzy, jestem zadowolony z pracy. Pracuje w Ludwigsfelde, co prawda bywają tygodnie, gdzie nie ma za dużo pracy, ale znowu w drugą stronę też się zdarza, więc finalnie jest ok. Na początku mieszkałem w tym opisywanym hotelu Trebin, było skromnie z kuchnią, ale dla nas najważniejsza była intymność oraz własna łazienka w pokoju. Teraz mieszkamy już na kawalerce, więc jest Ok. Co do koordynatorów, to wiadomo różnie to bywa, ale ogólnie na plus. Czasem trzeba własnej inicjatywy, aby coś załatwić, a nie oczekiwać gruszek na wierzbie. Gdybym miał sobie sam ogarniać taką pracę, mieszkanie itd, to chyba bym wymiękł. Bardzo dużo ludzi na tym magazynie pracuje już bezpośrednio pod Lidlem, a wcześniej też pracowali pod HR.

Lola
@Beata

W jakiej miejscowości?

1976

Bardzo solidna i uczciwa agencja pracy. A co najważniejsze wypłaty terminowo. Jak coś potrzebowałem to telefon do Pani Agaty L. i jak to się mówi 5sekund sprawa załatwiona. Ja akurat magazyn Mueller Ulm sobie chwalę bo fajna atmosfera w pracy i ludzie życzliwi i dla początkujących też wyrozumiali. Szczerze polecam HR Xperience

Klabun
@1976

A jak z wypłatami ?

Ola K. koordynatorka

Pracowałam na projekcie w Coesfeld-Lette w hr-xperience kilkanaście miesięcy najpierw jako pracownik, potem jako pracownik-koordynator zespołu i ogólnie polecam projekt. Dobre warunki zakwaterowań i blisko Coesfeld-Lette, fajna atmosfera w pracy, pensja ok i wypłacana na czas, codzienna możliwość rozmów po niemiecku, fajne kierownictwo ze strony klienta. Praca na dziale jak na pracę fizyczną była ok. Dużo się dzięki pracy koordynatora nauczyłam, chociaż nie zawsze było łatwo. Miałam super zespół pracowników hrxp na dziale, wsparcie od koordynatorów projektu Łukasza i Mateusza, którzy byli na miejscu, oraz od menadżerki projektu Joanny, która pracowała z Berlina. Minusem dla mnie byli nieuczciwi pracownicy, którzy np. bez zgody opuszczali miejsce pracy, nie respektowali godzin i długości przerw, chowali się w toaletach w czasie pracy czy wprowadzali buntowniczą/negatywną atmosferę w zespole, ale nauczyłam się prowadzić trudne rozmowy z tymi osobami. Na szczęście była ich zdecydowana mniejszość, a z perspektywy czasu tylko wzmocnili mnie jako osobę. Ogólnie polecam pracę w hr-xperience na tym projekcie, jak ktoś chce zarobić pieniądze w fajnej atmosferze w pracy, i polecam doświadczenie pracy koordynatora. :)

ddddd
@Ola

zalezy od dzialu; na filiale srednio 1600-1800 euro netto

Kaufland Lübbenau Reinigung

Cześć, pracuje jako pracownik sprzątania w miejscowości Lübbenau. Szefostwo idzie nam na rękę i dostosowuje nam grafik do naszych potrzeb, nigdy tez donie było problemu z wzięciem dni w sytuacjach prywatnych. U nas nie ma monotonii pracy, każdy dzień wygląda inaczej. Praca nie jest ani ciężką ani nudna, są różne stanowiska pracy i koordynatorzy według naszych doświadczeń i posiadanych umiejętności je rozdzielają. Wynagrodzenie jest zadowalające, można robić nadgodziny, przed nami kolejna podwyżka:-) Jako pracownik utrzymania czystości mamy wysokie dodatki za prace w niedziele 80%, a za prace w wybrane w święta nawet 200%. Jako jeden z nielicznych projektów HrXP można tu otrzymać umowę na czas nieokreślony. Polecam serdecznie!

@Aro

Dzień dobry, czy mógłbyś mi napisać coś więcej bezpośrednio na maila? Chciałbym się bliżej przyjrzeć tej sprawie. Podejrzewam, ze zaszło tu jakieś nieporozumienie. Chciałbym Ci pomóc, dlatego będę wdzięczny za kontakt z Twojej strony. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Paulina

Hej, ktoś jest albo próbuje też aplikować ? Mają jakiekolwiek oferty ? Jest praca, są godziny ?

Kamil Nowy wpis
@Paulina

Aplikowałem na projekt w coesfeld, pracę zaczynam 12.03. W ofercie napisane jest, że praca od pn - pt lub do soboty w zależności od wydziału na magazynie.

Xxx Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 7 godzin.

Cześć, mam pytanie. Czy właściciel zakwaterowania może wchodzić do naszych pokoi pod naszą nieobecność (kiedy jesteśmy w pracy) i bez naszej wiedzy? Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Podczas tych rzekomych „kontroli”, które przeprowadza nie ma również nikogo obecnego z HR Xperience. Przychodzi conajmniej kilka razy w tygodniu.

Marta. Nowy wpis

Haldensleben, Hermes. Polecam jak najbardziej, dobre zarobki, blisko do pracy. Sama praca prosta i niezbyt ciężka. Super kierownik projektu, Paweł. Dobry i bezproblemowy kontakt.

Adrian12345 Nowy wpis
@Marta.

Są teraz przyjęcia na ten projekt?

Klaudia

Hejka planuje wyslac cv do tej agencji na ogłoszenie pracownik magazynu drogeryjnego-Ulm. Czy był ktoś tam i mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Jak wygląda dojazd do pracy gdyż niestety nie mam prawa jazdy i trochę mi to utrudnia i jak wygląda współpraca z agencją i tak dalej. I czy byłby ktoś kto chciałby wyjechać razem????? bo to pierwszy mój wyjazd samej i trochę się boję co mogę zastać a tak to z kimś zawsze raźniej ????????

Iziollek
@Klaudia

Hej, ja właśnie wysłałam CV swoje jak i chlopaka na ten projekt. Może się odezwą :)

@Klaudia

Dlaczego po prostu nie dzwonisz bezpośrednio do agencji, żeby dopytać o każdy szczegół??

Lilia
@Klaudia

Będziesz dojeżdżać z ludźmi ze swojej lokacji ;)

Lidia
@Klaudia

Witaj ,praca na magazynie bardzo fajna, super ludzie,polecam to miejsce z czystym sumieniem , wypłata na czas, jak nie masz dojazdu będziesz jeździć w kilka osób to też nie problem , miałam awarie samochodu i miałam jak się dostać do pracy mimo trudności.

Piotr

Najlepsza firma w jakiej pracowałem dzieło Polskiej-Niemieckiej kooperacji .Fantastish Tylko na nagrodę z odpowiednich rąk .Koordynatorzy kierownicy bardzo pomocni wszelkim problemom problemom tagze w transporcie stawialiśmy czoła maszyna do zarabiania pieniędzy posiada wysoko rozwinięty system komunikacji .Firma nie dotknięta zła praktyka która się godzi biednym firmom. Można spokojnie do końca życia tam pracować wszystko tagze mieszkania wysokiej jakości zaś żadnych głupot które przeszkadzają pracownikom w pracy .

Ezigtartz

Witam mam zamiar wyjechac z pomoca tej agencji do pracy na magazynie w miasteczku Poing bardzo mnie interesuje czy jest to praca na dluzszy czas[przynajmniej rok] czy sa mozliwe nadgodziny i jak wyglada lokacja. Bede pierwszy raz w niemczech i chcialbym dowiedziec sie wiecej przed wyjazdem z gory dziekuje za odpowiedzi.

Tom
@Ezigtartz

Umowę dostaniesz na 9 miesięcy Projekt „taki se” ale przeżyć idzie

Boa
@Ezigtartz

Witam jestem ciekawa jak poszła współpraca i zakwaterowanie .

Emi
@Tom

To jest polska umowa czy niemiecka? Bo jak niemiecka to powinna być na 12 miesięcy

Alex

Orientuje się ktoś czy w pracy w Poing jest potrzebne auto? I planuje ktoś może wyjazd od marca?

Asia
@Alex

Są dwie lokalizacje, by z chłopakiem trafilismy do ARTHOTEL ANA w Vaterstetten. Jest opcja jeżdżenia pociągiem, a widać go już z okna. Samochodem jedzie się około 15 min bo tylko 8km.

Iziollek

Hej. Czy pracuje ktoś na magazynie drogeryjnym w ULM? Dostaliśmy ofertę pracy na maila do zapoznania się. I chcielibyśmy się dowiedzieć, czy warto jechać. Jak wygląda praca, czy są godziny. Ile mniej więcej wychodzi na czysto na miesiąc wypłaty i jak wyglądają kwatery? Grupka 3 osobowa

Olica
@Iziollek

Hej my też wyjeżdżamy 25go ale sierpnia na ten sam projekt. I jak dotarliscie? Jak warunki mieszkalne ? Jak w pracy ?

krysia
@Olica

i jak z mieszkaniem i pracą?

Kristina
@Olica

Pracujecie już Państwo? Możecie napisać jak jest,kwatera i ogółem. Pozdrawiam.

wika
@Olica

Hej i jak zaczęliście tam pracę ? Też mam wyjeżdżać ale jeszcze się waham

@wika

Bylem tam w tamtym roku w lipcu wiec moze cos sie zmienilo. Praca byla w systemie 2-zmianowym ranki, popoludnia od poniedzialku do soboty. Jedynie niedziela wolna. Zadnych dodatkow do stawki. Soboty placone jak normalny dzien. Praca ok. Mieszkania zalezy jak trafisz. Ja mieszkalem w domu w 10 osob, warunki srednie. Niektorzy trafiali na kawalerki w dobrym standardzie. Do pracy mialem 30 km. Dojazd wlasnym autem. Brak zwrotow za paliwo. Wyplaty okolo 1500 odjac koszty dojazdu.

@wikaa
@Anonim

a jak wyglądało to mieszkanie w 10 osób? jedna łazienka, lodówka na tyle osób ?

Mariusz121

Jestem na magazynie Muller Ulm. Dobra atmosfera w pracy. Współpraca z kierownikiem Tomkiem też dobra. Jeśli ktoś szuka czegoś na południu Niemiec to polecam.

wika0
@Mariusz121

jak wyglądaja zakwaterowania ?

Aga
Użytkownicy czekają na odpowiedź 21 dni.

Witam czy ktoś był na projekcie w Werl na magazynie z lampami i oświetleniem ?

Mysia

Hej, chciałabym wyjechać do pracy przez tą agencję. Lokalizacja w zasadzie jest mi obojętna, czy możecie polecić coś od siebie, z czego byliście zadowoleni? W której pracy, w której lokalizacji jest możliwość dostania się na apartament? Mam na myśli pokoje ala hotelowe z prywatną łazienką i/lub aneksem kuchennym :)

Angel
@Mysia

Jeśli szukasz też kompana do wyjazdu odezwij się

@Mysia

w Pong są hotele

Mysia
@,

Dziekuje :)

Ela

Pracowałam 2,5 miesiąca przez tą agencję (Hr) w firmie Meyer&Meyer. Pieniądze za każdy miesiąc były na czas. Gdy wystąpił mały błąd w pasku rozliczeniowym pieniądze wyrównujące błąd już następnego dnia były na koncie. Koordynator Max Wojciechowski (miejscowość Peine) cudowny człowiek zawsze ochoczo podchodzący do pomocy stara się odpowiedzieć na każde pytanie i rozwiązać problem podopiecznych najszybciej jak potrafi. Nie wywyższający się mimo obejmowanego stanowiska. Polecam trafić pod jego skrzydła. Natomiast co do firmy Meyer&Meyer odczucia są podzielone bywało dobrze i bywało słabo żeby nie wypowiadać się negatywnie. Polecam pojechać przez tą agencję ale następnym razem celowałabym na inną lokalizację ;)

Hej
Użytkownicy czekają na odpowiedź 29 dni.

Czy pracuje ktoś na komisjonowaniu w Lubbenau ? I może się podzielić opinią bo rozważam wyjazd?

Dlb
Użytkownicy czekają na odpowiedź 30 dni.

Witam jestem zainteresowany pracą w tej agencji chodzi mi tylko o to czy mają dojazd do pracy no i lokacje mniej więcej jak wygląda nie chodzi mi o jakieś tam luksusy aby można w miarę możliwości żyć tam.

Witam. Mam zacząć pracę w Poing, czy ktoś się wypowie jak faktycznie jest? Ile godzin jakie zarobki. Mowa oczywiście o zwykłym szeregowym stanowisku.

Hanka
@Nowy

Zależy na jaki dział trafisz, teraz w okresie poświątecznym, pracy może być trochę mniej.

Ania
@Adam

Hej mógłbyś powiedzieć jak wyglada praca czy występują te ciężkie paczki jak w opisów ze nawet do 35kg i jak z norma prują się o to ?

Xxddemoni
@Ania

Czy ktoś pracował i mógłby się podzielić opinią, czy dziewczyna da radę tam pracować? Czy raczej praca dla mężczyzn? Czy trudno wyrobić normę ?

Beata
@Xxddemoni

Zależy na co jedziesz. Ja jestem na magazynie odzieżowym i jest ok

Lola
@Beata

W jakiej miejscowości?

ala

Hejka, czy pracuje ktoś albo wyjeżdża do pracy w Poing do magazynu odzieżowego?

Wiśnia
@ala

Hej ja zaczynam 28.10 też jestem ciekawa jak to będzie wyglądać zwłaszcza że nie mam auta. Nie dopytałam o to rekrutacji czy dojazd będzie możliwy busem firmowym z kimś czy jak?

Wiki

Czy na tym projekcie jest dużo pracy można zarobić ?

@chetnanawyjazd
@Wiśnia

I jak wygląda praca tam? Jesteś zadowolona?

Robert
Użytkownicy czekają na odpowiedź 38 dni.

Dzień dobry chciałbym się zapytać czy przyjmujecie pary i jak wygląda z zakwaterowaniem ile się dojeżdża do pracy ?

Kasia

Dzień dobry, chciałam zapytać, czy w tej agencji są ograniczenia wiekowe? Chodzi mi niestety o górną granicę. Pozdrawiam

Hanka
@Kasia

Jak jesteś wystarczająco szybka, wyrabiasz normę i chcesz pracować, to ograniczeń nie ma.

Kasia
@Hanka

Dziękuję za informację. Rozważałam projekt w Coesfeld.

s1ck

Nie polecam agencji brak kontaktu telefonicznego z agencja od poczatku wyjazdu, dopiero po przyjedzie dowiadujesz się że jesteś narażony na kolejne koszta pracy typu buty.Poza tym jest dodatkowa opłata za ubezpieczenie o której rekruterka na wspomina podczas rozmowy.Z dala od takiej agencji

@s1ck

Dzień dobry, Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z naszą agencją nie spełniło oczekiwań. Staramy się zapewnić jak najlepszą komunikację z naszymi pracownikami i zawsze dążymy do pełnej przejrzystości w kwestiach związanych z kosztami związanymi z wyjazdem. Jeżeli pojawiły się jakiekolwiek niedogodności dotyczące kontaktu telefonicznego lub informacji o kosztach, postaramy się wyciągnąć wnioski, aby poprawić jakość naszych usług. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. - Szczecin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1499.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 729, z czego 292 to opinie pozytywne, 179 to opinie negatywne, a 258 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii