HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

monia

20.04.2016 11:50

Kasia a gdzie teraz jedziesz na jaki projekt ??
    Gosia

19.04.2016 18:24

Witajcie Rok temu pracowałam w tej firmie i byłam bardzo zadowolona. Właściciele otwarci i bardzo miło odwiedzali nas co jakiś czas dopytywali jak się mam pracuje i czy są jakieś kłopoty w pracy jeśli kłopoty były to była bardzo szybka reakcja ze strony firmy. Pieniądze na czas wypłacane bez oszustwa. A tym roku nie jadę sama a z narzeczonym i już nie mogę się doczekać polecam serdecznie:)

12.04.2016 11:30

Dzień Dobry, stawka godzinowa jest zawsze wypłacana niezależnie od wykonanej normy. Jednakże pracownikom, którzy nie sprostali normom magazynowym w Lübbenau, staramy się zaproponować pracę w innych miejscowościach w zależności od predyspozycji i zaangażowania. Oferujemy pracę tylko w oparciu o stawkę godzinową (nie na akord), ale przewidziane są dodatkowe premie za pracę powyżej normy. Pozdrawiamy HR Xperience Team
    Hmmm

05.04.2016 23:04

Witam, muszę skorygować wypowiedź.z tego co mi wiadomo to w Niemcach nie ma akordu a norma jest jedynie wymysłem...rozumiem że za leżenie nie płacą ale obst w lubbenau podobno na dzień dobry wywindowali.czemu??za duże premie by wyszły "terminatorom"??bo "góra" myślę by nawet tejże normy nie wykonała...:)praca ciężka to i zarobki powinny wyjść odpowiednie
    ...

05.04.2016 22:50

Słyszałem,że chłopcy z edeki nie podołali...Ciężko będzie team poskładać...:)lubbenau jest specyficznym miejscem;)byle godziny były i liczyć umieli to im ludzie nie będą uciekać.kaufland jak kaufland...

03.04.2016 10:39

fabic

03.04.2016 16:50

Miejsca sa rozne ale firma ta sama co zatrudnia ludzi.Wiec miejsce chyba nie ma nic do rzeczy.
    fabic

03.04.2016 16:50

;)

02.04.2016 12:02

Witam sprawa firmy została zgłoszona do odpowiednich urzędów w Niemczech:) wszystkich życzę powodzenia po kilku miesiącach współpracy z firmą:) Pozdrawiam
    Lader

02.04.2016 18:46

A moglbys cos blizej napisac O co chodzi.
    Ktoś

23.03.2016 13:26

Firma jak dla mnie super byłam na 2 projektach i bylo super. tylko ktoś wspomniał ze daleko są.. to prawda. szkoda ze blizej nie ma.. :) jestem w poszukiwaniu pracy i mam nadzieje ze niedlugo cos sie pojawi z tej firmy :)
    zaciekawiony

22.03.2016 13:54

Witam wszystkich kiedys byla oferta pracy jako komisjoner w Bremen mam pytanie czy ta praca nadal jest czy juz sie skonczyla ?
    marta

21.03.2016 19:50

szkoda ze duzo ofert pracy jest z praca na nocki ;/

21.03.2016 12:07

Powiem tak, Pracuje w HR ponad miesiac na magazynie Edeka w Marktdrewnitz czy jakoś tak. Jeśli chodzi o prace nie narzekam ani nie chwale praca jak praca trzeba pracowac, chociaż stawka mogła by być wyższa za wykonywaną czynność (ludzie no sa tam mili) no i druga rzecz dziewczyny powinny mieć niższa norme aniżeli Merzczyźni cóż jest jak jest, Ale za to już Mieszkanie i koordynator Pan Leszek 10/10 nie powiem złego słowa mieszkanie super, miłe z klimatem,Czyste, poprostu ładne. Koordynator w dechę Człowiek z każdym najmniejszym problemem nie czeka, działa/pomaga odrazu Za to PLUS
    Sławek

20.03.2016 13:30

Jak wyglądają stawki za prace jako komisjoner w Lubbenau oraz ceny i standard zakwaterowania i jaka jest odległość po między miejscem pracy a zakwaterowaniem?
    Oferty Pracy

19.03.2016 18:26

KOMISJONER (M/F) HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. 2016-03-18 Żródło: Gowork.pl Szczecin (zachodniopomorskie) W związku z dynamicznym rozwojem, firma HR XPERIENCE GmbH z siedzibą w Hoppegarten (Niemcy) poszukuje do pracy kandydatów na stanowisko:   KOMISJONER (M/F) Obowiązki: ·       komisjonowanie artykułów spożywczych za pomocą skanera recznego lub metodą pick by voice (dział z artykułami suchymi – temperatu
    mirek1981vp.pl

19.03.2016 18:26

Na poczatku bylem na leergut i sortowalem skrzynki, to bylo na wakacje. Potem pojechalem komisjonowac i zjechalem do Polski, bo chcialem zrobic prawko, a teraz udalo mi sie znowu :) Dlatego 3 razy. Kazdy projekt jest inny. Dla mnie firma jest w porzyadku.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

19.03.2016 12:21

gibki

20.04.2016 11:52

Widziałem ich ogłoszenie. Komentarzy na temat samej pracy, relacji na stopie pracownik szef nie znalazłem. Nie wiem też nic na temat warunków mieszkalnych. Wiem, że norma to 3.5 metra , niby 8 godzin to wszystko co znalazłem. Wie ktoś coś więcej na ten temat ? Z góry dzięki
    gibki

20.04.2016 12:09

Zapomniałem dodać że chodzi mi o montera mebli w Mahlsdorfer Hoppegarten pod Berlinem. Zapytam jeszcze jak procentowo mają się liferungi i montaż. Czy przypadkiem nie wydląda to tak że masz 2 montaze w tygodniu a resztę zapierdzielasz z liferungiem po 12 godzin na dobę? Pozdro

16.03.2016 11:29

Dzień Dobry, z kandydatami, którzy przeszli pomyślnie proces rekrutacji na stanowisko montera mebli kuchennych podpisujemy umowę o pracę na okres próbny 6 m-cy (zawierającą 2-tygodniowy okres szkoleniowy). Pozdrawiam HR Xperience Team
    mirek1981vp.pl

15.03.2016 14:44

Dobra koniec tych sciem :) JA jade za niedlugo z nimi. To juz bedzie 3 raz. Pasowalo mi wszystko do tej pory. Nie mialem z niczym problemow.
    Olka

15.03.2016 15:21

czesc ;) a gdzie jedziesz jesli mozna spytac?
    rado

15.03.2016 20:30

Piszesz ze koniec tych sciem O co ci z tym chodzi ? jedziesz juz trzeci raz to nie jest praca na dluzej ,czy na stale skoro piszesz ze jedziesz juz 3 raz a firma gdzies z rok jest. Mozesz cos o zarobkach , atmosferze napisac.

10.03.2016 14:10

Dzień Dobry, jak już wspomniałam wcześniej, każdy pracownik, który trwa z nami w stosunku pracy zostaje zameldowany w docelowym miejscu zakwaterowania. Niekiedy jest to nieznacznie przesunięte w czasie z przyczyn organizacyjnych, niezawsze zależnych od nas np. zmiana miejsca zakwaterowania. Ograniczony obowiązek podatkowy trwa maksymalnie 6 miesięcy, co nie oznacza, że meldunek następuje dopiero po pół roku (prosimy czytać ze zrozumieniem). Zawsze staramy sie zameldować wszystkich nowych pracowników tak szybko jak jest to możliwe. Dla dobra Państwa staramy sie na początek o ograniczony obowiązek podatkowy, tak by do czasu załatwienia formalności związanych z meldunkiem nie byli Państwo rozliczani wg. klasy podatkowej 6 (najmniej korzystnej). Pozdrawiamy HR Xperience Team
    mały

02.06.2016 14:48

Pani Ewelino a jakie są warunki pracy i płacy na Edece w Berbrsdorfie

10.03.2016 12:21

Ludzie jak piszecie jakieś opinie to piszcie to z głową i żeby można było to normalnie przeczytać. Z tego co widzę po ostatnich komentarzach to chyba jedna osobą, skopiowała tą samą wypowiedź na różnych "nickach". Co do meldunku to u mnie nie było żadnego problemu z zameldowaniem mnie, poprosiłem koordynatora o meldunek i pomógł mi z tym. Ale jeśli ktoś nie ma potrzeby się meldować, a może pracować do 6 miesiący i być normalnie rozliczonym z podatku, to na cholere się meldować ? Ostatnio na moje mieszkanie przyjechał chłopak, który już pierwszego dnia żądał od koordynatora, aby poszedł i mu pomógł zameldować go, ale w pracy jakoś się nie kwapił aby starać się wyrabiać normę która jest zadana. Facet który podobno miał doświadczenie w komisjonowaniu, a zachowywał się jakby pierwszy raz w życiu widział skaner. Jak został zwolniony to kto go pójdzie wymeldowac? Wg prawa niemieciego to obowiązek każdego z nas, a nie obowiązek firmy. Chociaż faktycznie firma ma to umożliwić i w miarę możliwości pomóc. Jak piszecie to piszcie o konkretnych przypadkach, a nie ja słyszałem, że Zenka kolega miał tak że.. Masakraaaa Część z ludzi na tym forum się zachowuję jakby pochodzili z rodziny królewskiej. Ja żądam meldunku, pomocy w założeniu konta, oraz najlepiej chodzenia za mnie do pracy. A co Wy oferujecie w zamian ? przychodzenie do pracy na wyjebce ? (oczywiscie nie piszę o wszystkich) Jest zadana norma i mamy to wyrabiać to nasz obowiązek, a nie jęczenie, bo ja się staram bardzo a mi nie wychodzi. Ludzie zatrudnijcie budowlańca do budowy Waszego domu, który stara się bardzo, ale czasami przeciez może mu nie wyjsc.
    ???

11.03.2016 10:20

Co ty z teksty wypisujesz.Z jakiej rodziny krolewskiej?O jakich to zadaniach piszesz ?Tu sie pisalo o mozliwosci zameldowania na kwaterach oferowanych dla pracownikow.Aby pracownik sie mogl zameldowac na mieszkaniu potrzebna jest zgoda firmy ktora pobiera kase za mieszkanie,i wlasciciela mieszkania.To zwyczajowa sprawa .A ty to nazywasz zadaniami ze ludzie chca kwatere z meldunkiem ,zalozyc konto. I dlaczego obrazasz ludzi.Kim ty jestes zeby ich obracac.Twoj tekst to sciema.
    ktos

10.03.2016 09:36

Jak tak wszystko czytam to wydaje mi sie ze jedna osoba to wszystko pisze sama ze sobą. ja pracowałam z tą firmą i wgl nic nie ma prawdy z tym co piszecie o tym meldunku. Firma jest ok tylko powinni bardziej przywiazywać uwage do zatrudniania koordynatorów bo wiekszosc jest arogancka wulgarna ...
    Marta

10.03.2016 00:40

Witam mam pytanie dlaczego firma nie oferuje pracownikom zakwaterowania z meldunkiem tak jak to robia inne firmy.Pracownik nie moze isc i sie zameldowac w miejscu kturym zamieszkuje podejmujac prace.Dziwne dotej pory jak podejmowalam prace w niemczech nigdy nie bylo z tym problemu.A tu ze niby zameldunek moze byc po 6 miechach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Olo

09.03.2016 20:50

A czy o godzinach pracy czy nadgodzinach w pracy ktos moze napisac I jak z wyplatami w jakich granicach mozna zarobic.Czy to wszystko swierzyzna w tej firmie i nikt nic jescze o wyplatach nie moze powiedziec ???
    Pedro

09.03.2016 15:08

To oferty pracy z tej firmy mijaja sie z prawda.Czyli zakwaterowanie bez meldunku. A firma zglasza pracownika do urzedu o ograniczenie obowiazku podatkowego I moze to potrwac az do 6 miesiecy. I przed uplywem tego okresu dopiero pracownik moze liczyc na mozliwosc ze sie zamelduje na zakwaterowaniu ,zalozy konto niemieckie i inne profity wynikajace z tego.W ofertach pisza ze pomagaja nawet sie zameldowac ,zalozyc konto tylko zapominaja dodac ze moze to nastapic do 6 miesiecy ha ha A ludzie mysla ze jak w kazdej porzadnej niemieckiej firmie placa za zakwaterowanie z meldunkiem i ze sa zatrudnieni tak jak w firmie niemieckiej jest norma.A tu bach bez meldunku i ze zgloszeniem w urzedzie skarbowym pracownika do ograniczonego obowiazku podatkowego.Firma ZAPOMINA NAPISAC W OFERCIE PRACY na jakich warunkach zatrudnia i jej ogloszenie brzmi standardowo jak kazdej porzadnej firmy w niemczech.Ktura zapewnia swoim pracownkom mozliwosc meldunku czy zalozenie konta.No ewentualnie moze to nastapic do 6 miesiecy.Nie pisza prawdy o tym bo nie wiele osob zatrudniajacych sie w Niemczech byloby na te praktyki chetne.Powiniscie zweryfikowac swoje ogloszenia o prace bo nie oferujecie tego co piszecie .Brzmia one jak standarowe ogloszenie z oferta pracy z mozliwoscia meldunku i nie pisze w nich ze brak meldunku moze trwac do 6 miesiecy czyli dotad az moze skonczyc sie wasz projekt i ze zglaszacie ludzi do urzedu w zwiazku z ograniczeniem obowiazku poatkowego .
    Zaineresowany

09.03.2016 14:07

Pani Ewelino czyli zatrudniajac pracownikuw oferujecie im zakwaterowanie bez meldunku.A w urzedzie zglaszacie pracownikuw jako tzw.pracownikuw z ograniczonym obowiazkiem podatkowym.I moze to trwac do maks 6 miesiecy. Prawdziwa porazka.Dlaczego nie informujecie przyszlych pracownikuw ze nie dajecie jak kazda normalna Niemiecka porzadna firma zakwaterowania z meldunkiem W waszych ofertach pisze ze podobno pomagacie sie meldowac i zalozyc niemieckie konto nawet ha. A zatrudniajac sie w waszej firmie nie mozna sie nawet samemu zameldowac i zalozyc sobie konta Powiniscie informowac o tym w ogloszeniu przyszlyzh i terazniejszych pracownikuw .A nie pisac w ofercie ze zatrudniacie pracownikuw jak porzadne niemieckie firmy w kturych jest norma zameldowanie pracownika czy umozliwienie mu sie zameldowania Wstyd ze nie uprzedzacie ludzi o tym.Powiniscie informowac ludzi w ofercie o tym ,jakie stosujecie praktyki z meldunkiem i podatkiem. I to by bylo uczciwie. Dobrze ze istnieja takie portale jak ten.

08.03.2016 16:08

Witam, zaliczki do wszystkich projektów zostały przelane o czasie. Jedynie w projekcie Berbersdorf z przyczyn wewnętrznych doszło do opóźnienia. Sprawa już została wyjaśniona i przelewy zostały dokonane w dniu dzisiejszym. Najmocniej przepraszamy za powstałe opóźnienia i mamy nadzieję, że przelane kwoty dotrą do Państwa jak najszybciej. Pozdrawiamy HR Xperience Team

08.03.2016 13:12

SIema czy ktoś może mi powiedzieć co jest z zaliczkami w edeka berbersdorf ???? wnioski napisane 3 a dziś już wtorek i zaliczek nie ma o co chodzi ludzie nie maja jak do pracy dojezdzac piszcie w miare szybko o co chodzi bo znajac zycie te zaliczki będą odtrącone od wypłaty i w nastepnym miesiacu nam oddadzą ktoś normalny odpisze mi o co chodzi z góry dzięki .

09.03.2016 12:45

Panie Marcinie, zaliczki, które nie zostały przelane na wskazane konto bankowe, nie są w żadnym wypadku potrącane z miesięcznego wynagrodzenia. Pozdrawiam Hr Xperience Team
    Dziewczyna23

06.03.2016 20:11

Witam Wszystkich ;) a mi sie podoba praca jako komisjoner z tą firmą ;) byłam pare razy jako komisjoner i nie narzekam ;) zakwaterowania są najlepsze bo max 4 osoby na mieszkaniu a nie tak jak w niektórych firmach nawalone po 10-15 osób na mieszkaniu ;/ jak komuś się nie chcę robić to wymyśla.. wiadomo. ;)
    Daro

07.03.2016 09:57

Dziewczna 23 cos nie na temat napislas.Komus sie chce robic.I nie chodzi tu o wymyslanie.Tylko o wiarygodnosc firmy i warunki zatrudnienia.Czy to co jest w ofercie pracy gra.Zarobki, opiekaka polskiego kordynatora,meldunek,godziny czy zapewnione.A nie czy sie komus podoba.Pozdrawiam.
    obz

09.03.2016 10:59

To naprawde widac, ze pisze ktos od was z firmy, litosci. zaraz znow napiszecie, ze jedyne niezadowolone osoby to jakies 2 lenie na 10000 porzadnych pracownikow megazadowolonych z pracy u was.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

rob

06.03.2016 17:17

Prosze o opinie Jak z praca na magazynie ,jak z zakwaterowaniem,ile da sie zarobic jako komisjoner.Czy jest opieka polskiego kordynatora Czy zapewniaja to co pisza w ofercie.

05.03.2016 14:56

Lepiej wiec znalezc normalna prace w niemieckiej firmie z godzinami pracy,meldunkiem w niemczech i z profitami kture z tego wynikaja a nie byc pracownikiem drugiej kategori w tej firmie.Fakt nowa firma ale powinna spelniac to co obiecuje w ofercie pracy.
    zainteresowany

09.03.2016 14:37

To dlaczego w ofertach swoich nie uprzedzacie ze oferujecie prace z zakwaterowaniem ale bez meldunku i zglaszacie ich w urzedzie jako pracownikuw z ograniczonym obowiazkiem podatkowym. Ze pracownik nie ma mozliwosci zameldowac sie.I ze moze to trwac nawet do 6 miesiecy.Ze nie oferujecie zatrudniajac jak kazda normalna niemiecka firma zakwaterowania z meldunkiem tylko zglaszacie pracownkuw do urzedu o ograniczenie obowiazku podatkowego.Ludzie mysla ze jak w kazdej normalnej firmie niemieckiej placac za zakwaterowanie maja mozliwosc sie zameldowac ,zalozyc konto niemieckie. Ba wy nawet w ofercie piszecie ze pomagacie w tym ,no zapominacie dodac ze moze byc to mozliwe do 6 miesiecy od zatrudnienia dopiero.Wstyd skoro stosujecie takie praktyki z zakwaterowaniem bez meldunku i zglaszaniem pracownikuw do urzedu o ograniczenie obowiazku podatkowego ,powiniscie o tym uprzedzac w ofercie.Bo potencjalin pracownicy mysla ze beda zatrudnieni jak w kazdej porzadnej niemieckiej firmie z mozliwoscia meldunku,zalozeniem konta i innych profituw wynikajacych z tego.Wasze ogloszenie duzo mijaja sie z prawda bo nie piszeczie ze moze to nastapic nawet do 6 miesiecy.Firma pisze ze nawet pomaga w tym ,a okazuje sie ze uniemozliwia samemu i moze to trwac do 6 miesiecy.Wiec ogloszenia wasze to kit i mijaja sie z prawda.
    aleks

09.03.2016 20:44

Oj to lipa z tym zatrudnianiem w tej firmie.Czyli zameldowac moze zamelduja przed uplywem 6 miesiecy?.A tak to zglaszaja pracownika do jakiegos innego opadatkowania w niemczech bo nie oferuja pracy z zakwaterowaniem i meldunkiem w Niemczech? Myslalem ze juz nie stosuja takich wybiegow w niemczech.Bo zazwyczj w niemieckich firmach pracownik pokrywa koszty zakwaterownia i moze sie zameldowac,zalozyc konto czy rozliczyc z podatku w niemczech.O to lipa z taka praca w niemczech.Szkoda ze nie uprzedzaja o tym w swoich ofertach pracy,przyszluch pracownikow.Bo ludzie mysla ze to tak jak w innych firmach niemieckich placa za zakwaterowanie z meldunkim Kiepsko.

05.03.2016 14:50

Uwaga na ta firme.Znajomy robil u nich na magazynie.Tresc oferty pracy mija sie z tym co zastaniesz na miejscu Zero opieki kordynatora Oferuja prace z zakwaterowaniam lecz bez meldunku w Niemczech .Wiec z automatu 6 klasa.Konta wiec tez nie zalozysz sobie w niemieckim banku. No jedynie niemiecka umowe daja zebys podjol prace ,reszta juz ich nie interesuje.Znajomy jak zobaczyl co i jak w tej firmie wyglada zwolnil sie po 2 tygodniach.
    bolo

26.03.2016 02:59

Jaro ty chyba tego postu na trzezwo nie pisales.
    Kinio

26.03.2016 13:00

Kolego gdzies ty w niemczech robil skoro dla ciebie zakwaterowanie z meldunkiem od firmy to cos ekstra ha To standart ktury masz w kazdej niemieckiej firmie ktura daje spanie za kture placisz.Dostajesz papier i idziesz sie meldowac itp.Z choinki sie urwales.

02.03.2016 09:41

Witam, zwolnienia, o których mowa były wynikiem fałszywych deklaracji, składanych podczas procesu rekrutacji, które dotyczyly zdobytego doświadczenia i umiejetności. Powodem rozwiązania współpracy był rownież brak motywacji do pracy. Osoby, które zostały zwolnione, ale wykazały sie dużym zaangażowaniem i chęcia do pracy, będą brane pod uwage przy rekrutacji na inne projekty oferowane przez nasza firme. Z pracownikami, którzy spełnili nasze oczekiwania nawiązalismy dłuższą współpracę. Pozdrawiam HR Xperience Team
    ~kilim~

27.02.2016 17:22

jak chcesz "racjonalny" do pracy to do dobrze trafiłeś jak na wakacje to nad morze :-D
    Bagus

27.02.2016 17:14

Hahaha za twarzowe? :-D chyba za to ze liczą ze za nic nie robienie eurosy same polecą :-D. Tam twarzowek nie ma są za to wyniki :-D
    Zadowolony

26.02.2016 01:20

To jest oczywiste ,ze TY Mariuszku zawistniku piszesz takie głupoty.Jeszcze jeden dzień i nareszcie Cię juz nie będzie na tym magazynie HUUUUUUURA!!!!!!!
    ktos

25.02.2016 19:20

to co tej pracy w lubbenau juz nie ma?
    [email protected]

18.02.2016 02:18

czy ktoś jedzie na magazyn do berbersdorfu w sobotę albo wniedzielę
    racjonalista

27.02.2016 15:18

jak firma szuka doswiadczonych komisjonerow a odwalaja takich po paru dniach to znaczy ze za twarzowe polecieli, czyli nie ma mocnych na uklady, tak jest w swiecie nie pisane zasady, zycze milego weekendu pozdrawiam
    Oktawian

03.08.2016 10:05

Wiesz co tak my jedziemy w 3 osoby tzn ja z chlopakiem i szwagierka
    Jasiek

14.02.2016 20:29

Ja jade do Lubbenau na 29.02 na magazyn Edeka. Prosiłbym o info, jakie pieniądze piszą że 10euro brutto, jakie warunki mieszkalne, podejście przełożonych? Czy wogóle się opłaca tam wyjazd?
    janek

14.02.2016 20:05

Ja pracuje u nich na Bawarii. Jest naprawde dobrze.
    [email protected]

13.02.2016 19:37

nie nie wypisują głupst firma jest ok jak się nie chce ludziom robić to tak gadają pracowałem tam i żałuję że się zwolniłem mam nadzieję że będę tam mógł wrócić mają ofertę na Bawarię może się uda Paweł P włocławek
    Pedro

11.02.2016 15:39

Hej, napiszcie czy warto podjąć współpracę z tym biurem. Czy postępują ok wobec pracowników, jak ich traktują, czy z wypłatami jest jak należy itp. I jak z zakwaterowaniem, czy w porządku mieszkanka (nie chodzi mi absolutnie o zamieszkanie w willi czy pałacu). A co do Lubbenau jak w tamtejszym Kauflandzie traktują teraz Polakow. Czy da się tam pracować. Wiem iż trzeba zaiwaniać ciężko i szybko i jestem na to gotów, ale czy przełożeni odnoszą się do Polaków w miarę. Dajcie informacje.
    xxxx

15.02.2016 00:20

kazdy mlody pojdzie na gemize 0BST - po tygodniu chorobowe murowane pozdro :)przeciez nie darza starych wyjadaczy :P
    pino

10.02.2016 21:20

gutek w libennu pracuje się po 10 h w sobote robisz do 12 w nocy i nie masz ykendu bo jesteś zajechany o wolnym zaponij dostaniesz kilka abruchuw na wody to ci sie odechce jeszcze gorzej jak trafisz na gemize to łzy w oczach

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.