HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

[email protected]

18.02.2016 02:18

czy ktoś jedzie na magazyn do berbersdorfu w sobotę albo wniedzielę
racjonalista

27.02.2016 15:18

jak firma szuka doswiadczonych komisjonerow a odwalaja takich po paru dniach to znaczy ze za twarzowe polecieli, czyli nie ma mocnych na uklady, tak jest w swiecie nie pisane zasady, zycze milego weekendu pozdrawiam
Oktawian

03.08.2016 10:05

Wiesz co tak my jedziemy w 3 osoby tzn ja z chlopakiem i szwagierka
Jasiek

14.02.2016 20:29

Ja jade do Lubbenau na 29.02 na magazyn Edeka. Prosiłbym o info, jakie pieniądze piszą że 10euro brutto, jakie warunki mieszkalne, podejście przełożonych? Czy wogóle się opłaca tam wyjazd?
janek

14.02.2016 20:05

Ja pracuje u nich na Bawarii. Jest naprawde dobrze.
[email protected]

13.02.2016 19:37

nie nie wypisują głupst firma jest ok jak się nie chce ludziom robić to tak gadają pracowałem tam i żałuję że się zwolniłem mam nadzieję że będę tam mógł wrócić mają ofertę na Bawarię może się uda Paweł P włocławek
Pedro

11.02.2016 15:39

Hej, napiszcie czy warto podjąć współpracę z tym biurem. Czy postępują ok wobec pracowników, jak ich traktują, czy z wypłatami jest jak należy itp. I jak z zakwaterowaniem, czy w porządku mieszkanka (nie chodzi mi absolutnie o zamieszkanie w willi czy pałacu). A co do Lubbenau jak w tamtejszym Kauflandzie traktują teraz Polakow. Czy da się tam pracować. Wiem iż trzeba zaiwaniać ciężko i szybko i jestem na to gotów, ale czy przełożeni odnoszą się do Polaków w miarę. Dajcie informacje.
xxxx

15.02.2016 00:20

kazdy mlody pojdzie na gemize 0BST - po tygodniu chorobowe murowane pozdro :)przeciez nie darza starych wyjadaczy :P
pino

10.02.2016 21:20

gutek w libennu pracuje się po 10 h w sobote robisz do 12 w nocy i nie masz ykendu bo jesteś zajechany o wolnym zaponij dostaniesz kilka abruchuw na wody to ci sie odechce jeszcze gorzej jak trafisz na gemize to łzy w oczach
Pytajnik

10.02.2016 16:50

A czy ktoś może jedzie własnym autem ???
Grzesiek

10.02.2016 16:46

hej ja jade tez na ten magazyn
Pytajnik

10.02.2016 16:07

Witam, jedzie ktoś może jeszcze oprócz Andi'ego na 15 II do Lubbenau?
Felicjan

10.02.2016 10:43

HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. ul. Monte Cassino 1/13 Bylem, nie ma nr 13 ani wzmianki o HR X

10.02.2016 12:09

Witam, wejście do naszej siedziby znajduje się od strony ul. Rayskiego. Jest kilka bram z numerem 1, dlatego mógł Pan mieć kłopoty ze znalezieniem numeru 13. Przed wejściem do firmy, na budynku znajduje się również szyld. Następnym razem prosimy o kontakt, napewno pomożemy w znalezieniu właściwego wejścia. Pozdrawiam HR Xperience Team
Pablo

09.02.2016 13:36

Hej, czy ktoś jedzie do lubbenau na 15 II ??? Dajcie znać. I jak macie informację jak tam jest na magazynie to także piszcie ???
andi

09.02.2016 13:45

Czesc ja jade na 15 lutego Ale nie wiem jak tam jest Tu na forum tez nikt nic o tym nie pisze.
Dziewczyna23

08.02.2016 16:36

Tez jestem ciekawa o tym magazynie w Lubbenau.. ale to jest chyba praca z komunikatywnym jezykiem niemieckim.. ? czy mi sie wydaje.. ?
Odpowiedź

08.02.2016 18:49

Z tego co wiem przede wszystkim dobra znajomość niemieckich liczebników i komend niemieckiego systemu pick by voice. To są główne wymagania. Gdy one są spełnione myślę iż w innych kwestiach można się porozumieć. Polecam kontakt z biurem, chyba wyjaśnią i odpowiedzą na wątpliwości?
Pablo

08.02.2016 11:00

Siemka, interesuje mnie oferta pracy w Lubbenau. Staram się zebrać info o agencji i wychodzi że ona sama chyba nie jest zła. Ale krążą opinie o zachowaniu niemieckich przełożonych wobec Polaków w magazynie Lubbenau. Straszne rzeczy o nich piszą. Tak więc pytam czy to prawda? Jakie są tam obecnie warunki na Kaufandzie? Czy da się pracować i jak traktuje się Polaków, którzy tam przyjeżdżają? Przę napiszcie czy warto tam pracować? Obiektywną prawdę,please.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Pomocnik produkcji/ Monter komponentów k/m/d

Allendorf

10600 - 11400 PLN / m

Specjalista ds. Kadr i Płac (M/F/D)

Szczecin

Operator wózka widłowego (M/F/D)

Verl

75 - 78 PLN / h

Specjalista ds. SEO i Content Marketingu (M/F/D)

8000 - 9000 PLN / m

Pracownik magazynu spożywczego (M/F/D)

Kerpen

65 - 68 PLN / h

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

07.02.2016 19:18

Tak w Lubbenau jest KAUFLAND....tak pracuje pare firm,zreszta jak zawsze.Jesli sie szanujecie to nigdy nie nie pchajcie na owoce i mroźnie i chłodnie.........najlepiej jest na dziale suchym...szkoda zdrowia !!!!!

07.02.2016 19:14

Jakieś 5 lat temu miałem tak jechać,przez PERSONNEL....lecz po opiniach znajomych wybrałem inny kierunek....mianowicie LIDL,praca oki,przepracowałem tam ponad dwa lata aż do momentu końca projektu.Wtedy w Lubbenau był zapieprz po 12 H za 1000 plus/minus i niewspome o traktowaniu człowieka.Jeśli ktoś chce wyjechać na komisjonowanie to polecam LIDLA bo zapłąca minimum 11 E bo mniej nie moga,pozdrawiam rafi

07.02.2016 16:53

wiki

07.02.2016 18:21

prosze o opinie praca w Lubbenau Ile godz mozna wyrobic miesiecznie ? Jak zarobki i warunki mieszkaniowe ?

06.02.2016 20:23

Witam,pamiętam jak firma opublikowała pierwsza ofertę pracy(było to jakiś rok temu).Wydawało się że się załapie lecz przed rozpoczęcie projektu niestety otrzymałem meila że za dużo chętnych(było chyba 50 osób potrzebnych,dokładnie już nie pamiętam).Po tym doświadczeniu zatrudniłem się przez niemiecką agencja podobną pewnie jak do każdej.Po 10 miesiącach pracy przejeła mnie już bezpośrednio Edeka. Teraz dostałem meila czy szukam pracy bo potrzeba ludzi do Lubbenau. Nikomu tam nie życze pracować-KAUFLAND Tak samo jak Netto-Berlin Pozdrawiam serdecznie rafi
Jaszko

07.02.2016 10:16

Powiedz Rafik konkretnie dlaczego nie polecasz nikomu pracy w Kauflandzie ? Ciężka robota i szybkie tempo mnie nie zdziwią, ale czy są inne mankamenty, które sprawiają iż nie warto w Kauflandzie pracować? Napisz konkretnie o co chodzi.
Jaszko

07.02.2016 10:21

Aha, i powiedz Rafik czy w Lubbenau jest magazyn Kaufland ?
gutek

06.02.2016 18:24

Ponawiam pytanie Jak praca przez ta firme magazyn w Lubbenau Ile godzin w tyg praca Jak zarobki ? Ile mozna zarobic na czysto po odtraceniu zakwaterowania Zakwaterowanie czy ok ? Jak ktos pracuje niech cos napisze Pozdro
???

04.02.2016 14:28

Hejka. robi ktoś na magazynie w Lubbenau ? Jeśli tak to dajcie informację jak tam jest. Warto tam podjąć pracę? Jak traktuje się tam polskich pracowników, ile godzin tygodniowo i miesięcznie ? I ogólnie czy wszystko ok ? Proszę o informację.
Damian

29.01.2016 14:10

Pracowałem przez jakiś czas za pośrednictwem HR Xperience a dokładnie w Metzingen.Różne krążą opinie,w większości negatywne... pod którymi się nie podpisze.Z mojej strony polecam serdecznie,jeśli masz okazje to skorzystaj,co do umowy to wszystko było realizowane bez żadnych niespodzianek (w moim przypadku).Jeśli chodzi o koordynatorów bardzo pomógł mi pan Michał,naprawde super człowiek.Polecam prace.
xxx

15.02.2016 00:11

prawnik stwierdził ze wygrałbym bym kazda spawe w sadzie z taka kiczowata umowa,

17.02.2016 14:57

Witam, umowy o pracę są sporządzane zgodnie z prawem niemieckim oraz układem taryfowym IGZ. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek zastrzeżenia co do warunków umowy lub któryś z punktów budzi Pana wątpliwości prosimy o kontakt z naszym biurem. Pozdrawiamy HR Xperience Team

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

29.01.2016 08:22

Dziękujemy za opinie. Wszystkie umowy o prace z HR Xperience Gmbh zostały sporządzone zgodnie z prawem niemieckim. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek zastrzeżenia co do warunków umowy lub któryś z punktów budzi Pana wątpliwości prosimy o kontakt z naszym biurem w Szczecinie tel. (usunięte przez administratora) Pozdrawiamy HR Xperience Team
Zme

28.01.2016 14:21

Możecie podać nr do biura w Szczecinie, nigdzie nie można znaleźć, znaleźć góry dzięki.
edzio

24.01.2016 22:14

HR myslicie że ludzie z perssonelu zostaną z wami to sie mylicie te umowy to są do kitu nie z nami te numery .powodzenia
jacekkk

24.01.2016 01:06

Ja wlaśnie zjechałem z jednego magazynu i akurat fajnie zarobiłem, z tym, że to byla Bawaria, teraz chce pojechać do nich do Saksonii. Nie orientujecie sie ile idzie tam wyciągnąć?
mirek

10.01.2016 13:12

Słyszalem, ze był taki jeden co chciał za amortyzację auta dostawać kasę. Ludzie sa porypani, przyjezdzaja do niemiec i myslą, ze góry przeniosą. Że dostana służbówkę, telefon i 20 € na godzine. Ta firma placi jak każde inne i daje premie z tego co wiem dla najlepszych. Ja tam jade od lutego i bede miał stawkę 9€, nie narzekam więc. Poza tym stawka na komisjonera 8,80 czy 8,50 to tez normalna placa.
Kris

09.01.2016 09:37

Koledzy i koleżnaki, potencjalni pracownicy Hr Xpr. Nie polecam, a wiem, co mówię, bo pracowałem w niejednej agencji zatrudnienia. Wyjedźcie lepiej sobie do Holandii, tam przynajmniej płacą za wszystko, a nie tłumaczą nieustannie dlaczego za to czy za tamto nie będziemy płacili, dlaczego wypłaty przychodzą później, dlaczego nie dostaniecie w ciągu pół roku dnia wolnego etc. Pracujecie 6 dni w tygodniu i dostajecie marne 1000-1200 euro. Toż to tragedia ludzie. W Holandii macie o 1/3 więcej jeśli traficie na dobrą holenderską agencję. I przynajmniej nikt wam cały czas nie grozi sankcjami za to czy za tamto. Jednym słowem - na syfiarskim podejściu do pracownika nie zbuduje się dobrej firmy. Uwierzcie, naprawdę wiem, co mówię.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Rekrutacja i HR

aadek

20.12.2015 22:02

zz - a gdzie jedziesz od stycznia? Bo ja też się wybieram..
zz

20.12.2015 19:15

ja od stycznia jadę z żona na projekt. Wiele słyszalem złego nt.tej firmy ale dobre rzeczy też. W sumie, to jedziemy z polecenia od znajomych. raczej sie nie obawiam.
Polski Pijak :)

18.12.2015 23:00

Ciekawy jestem kto piszę te pozytywy. Pracownicy albo sama księgowa zapewne ^^ A więc tak, pieniądze kilka razy nie były na czas mimo zapewnień, ani razu nie dostałem u nich dobrze wyliczonych godzin. 90% również. Za każdym razem trzeba było się wykłócać ale co najlepsze przez koordynatorów. Opiekun projektu gdzie byłem to dziewczynka która zdobyła fotel przez łóżko. Dlaczego tak twierdzę? Bo w życiu nie spotkałem się z większą niekompetencją i ignorancją. Nic nie można załatwić. Koordynatorzy zależy jak się trafi. Ogólnie nie trzeba wiedzieć nic więcej oprócz paru słów po niemiecku. Niektórzy to kompletne głąby które w ogóle nie powinny pracować z ludźmi nie mówiąc o zarządzaniu. Na rasistowskie zachowania ze strony niemców które zgłosiłem, usłyszałem: Cóż, pewne rzeczy musimy zaakceptować. Szemrana firma! Nie polecam, odradzam! (praca - komisjoner (Niemcy))
kk

26.12.2015 01:56

Przeciez to widac od razu ze oczerniasz firme, bo sam jestes totalnym nieudacznikiem. Tak latwo rozpoznac kto to pisze. A wiesz dlaczego? Bo to wlasnie w tej firmie nie ma duzej fluktuacji pracownikow, ze wzgledu na to ze ludzie sa bardzo zadowoleni! Jak kogos sie zwolni, to potem tylko czekac na tego typu komentarze. Inie uzyje nazwiska bo znow usuna ten post. Zalosne. Tak jestem koordynatorem - i pozdrawiam Cie serdecznie. Jak dobrze, ze Cie na ma.

18.12.2015 20:14

Witam Pracuję w tej firmie jako komisjoner, uważam, że firma jest w porządku dla osób które choć trochę potrafią myśleć, wielu moich znajomych nie narzeka na nic, bo warunki płacy były znane przed podjęciem pracy, wystarczy wpisać w kalkulator wynagrodzeń i wtedy wychodzi z kwoty brutto kwota netto, żadnej filozofii, a zdarzają sie takie osoby które zachowuje się tak jakby nie odrózniały brutto od netto, a potem są niezadowolone. Rozumiem, że ktoś na początku może nie mieć pieniędzy i prosi o zaliczkę, oraz rozumiem, że ktoś ma kredyt i ratę danego dnia do spłaty więc chce zaliczkę, ale jak ludzie biorą po 300 euro zaliczki w miesiącu a potem się dziwią, że tylko marne 600 euro zarobili (po odciągnięciu mieszkania, gdzie ludzie chyba też tego nie liczą, że firma jeszcze dopłaca do tego mieszkania), to ja już nie wiem czy tacy ludzie mieli w szkole, chociaż podstawy przedsiębiorczości, w większości są to ludzie którzy nie znają słowa oszczędzanie. Niestety, nigdy się nie udzielałem bo to nie moja firma, ale wkurzają mnie tacy ludzie, którzy wiecznie narzekają. Oczywiście miałem pewne problemy z wypłatą czy z pracą, ale zawsze to było wyjaśnianie, jak ktoś potrafi kulturalnie rozmawiać to da się załatwiać, a jak słysze jak ludzie za przeproszeniem "drą ryja" o najmniejsze rzeczy, to zastanawiam się, gdzie i w jakich warunkach oni się wychowywali. Pozdrawiam serdecznie, jest to moja subiektywna opinia, niech każdy rozumny wyrobi sobie swoją opinie, jakakolwiek by ona nie była.
Ue

18.12.2015 15:08

Dziwne rzeczy, bo ja zawsze mam wyplate na czas i normalna na dodatek. Przciez oni nie maja prawa nic zabrac, chyba ze ktos przegina i spi dluzej w mieszkaniu(po tym jak go wywala) albo nie oddaje na koniec karty, chipow i tak dalej. To wtedy sie nie dziwie ze cos odlicza.
mona

16.12.2015 07:18

Nadgodziny hehhe zalezy gdzie trafisz sa firmy niemieckie w ktorych nie nabijesz nadgodzin niestety,a co wiecej jest mniej niz 8h wiec i zarobek lichy.Obiecuja na poczatku duzo,a potem nic z tego nie wynika.
rr

24.11.2015 15:57

A wiecie moze czy na wszystkich projektach robi sie nadgodziny? Zalezy mi na pieniadzach i najchetniej pojechalbym, tam gdzie mozna wyrobic najwiecej godzin. Mam znajoma, ktora u nich pracuje i maja baardzo duzo przepracowanych godzin ale niestety nie ma juz tam miejsca na kolejne osoby.
Arturro

20.11.2015 13:48

W koncu ta agencja nazywa sie HR Experience czy HR Xperience? ja mam oferte z Hr Experience i nie wiem czy to jest ta sama agencja co HR Xperience? wyjasni ktos??
roMEK

18.11.2015 16:52

A ja wlaśnie jadę z tą firmą bo mam pełno znajomych, którzy juz tam są. Dziwne, bo skarg nie slyszalem.
Konkret

16.11.2015 09:58

Maja do 15 dni roboczych banku czas na wyplaty. Takie rzeczy sie zdarzają.
Slawek

16.11.2015 09:49

Tak, ci co oczerniaja zawsze sa nierobami, pijakami, oszustami. Kogo wy zatrudniacie?! Prawda w oczy kole.
pp

14.11.2015 22:55

Ludzie jesteście chorzy na umyslach?! Ja pracuje jako koordynator na jednym z projektów w tej firmie i zauważylem jedną ciekawą rzecz: zawsze po masowych zwolnieniach (po bijatykach, rozbojach itd) pojawiają się na tej stronie tego typu komentarze. Zal mi Was, że jedyny sposob na spędzanie wolnego czasu, to chlanie a potem bezczelne oskarżanie w internecie. Skoro nie nadajecie sie juz nawet do pracy na magazynie, to zostaly WAM rowy, choc i tak nie kazdy by podolal, bo praca za ciezka, za malo placa... a ja taki wyksztalcony jestem ... porażka na calej linii ...
zatroskana

15.11.2015 12:30

Dlaczego oczerniasz Polakow? nie wszyscy sa pijakami.My ciezko zapierniczalismy caly miesiac,by w dzien wypłaty przeczytac ze niestety jej nie bedzie teraz tylko za tydzien.To jest rzetelna firma?Wy koordynatorzy bedziecie bronic bo wiele nie robicie a kase dostajecie (u nas tak jest niestety)Kazde świnstwo zrobione w firmie "oczywiscie Polacy "jakby moglo byc inaczej.Na kazdym projekcie jest inaczej,sa inni ludzie,tu pracuje duzo Polek a sorry wg Ciebie to tez same pijaczki ktore harowaly dla Niemcow i na HrXperience a teraz moze sa bez chleba,z zobowiazaniami w Polsce,glodnymi dziecmi!!!!!Ale coz prwadziwa opinia kogos boli nie wiesz w jakiej firmie a oczerniasz i wyzywasz od pijakow .
Lilka

05.11.2015 23:39

Ciekawe czy to nie taka jedna Pani wypisuje co ja ostatnio zwolnili z projektu bo byla tempa zimna s.. Ona akurat miala czarne wlosy i jeb. ludzi za wszystko. Teraz sie zali w necie no nikt jej nie chce zatrudnic. Na szczescie hrxp szybko sie obudzili :D
alka

03.11.2015 19:13

Mi tam sie podoba. To moja pierwsza praca.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.