G-HR Group
5 213 6 1

Opinie o G-HR Group

Marek

G-HR Group ma opinię super pracodawcy a na takie wyróżnienie trzeba zapracować, teraz przynosi efekty.

Majk1986

Czy pracuje ktoś przez G-HR w Syncreon waalwijk ? Można prosić o jakąś opinie?

Majk1986

Witam, prawdopodobnie wybieram się do pracy za pośrednictwem G-HR na magazyny syncreon. Jak to wygląda z godzinami pracy na miejscu?? Ktoś z was się też wybiera ??

Stefan

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć ?

gunses076

Hej.Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście do ludzi.Zorganizowali mi bardzo fajną pracę.POLECAM jak najbardziej.

Paulina

@Marek, dzięki Twojej opinii na pewno wiele osób będzie chętnie aplikować do tej firmy. G-HR Group jako organizator pracy za granicą wypada bardzo dobrze według Ciebie. Ciekawa jestem, czy podobnie pozytywne doświadczenia masz po poznaniu warunków pracy na miejscu, a przede wszystkim czy równie dobrze oceniasz relacje między pracownikami różnych szczebli?

Marek
@Paulina 10.07.2018 12:49

Firmy, z którymi pracowałem i pracuje są bardzo w porządku. Szefowie i brygadziści również. Wymagają wiele ,ale pracowitych ludzi zawsze docenią. Warunki pracy ok, wynagrodzenie zawsze na czas. Polecam :)

Marek

BARDZO DOBRE Biuro Posrednictwa Pracy. Chciałem polecicić wszystkim wyjeżdżającym do pracy za granice biuro G-HR Group. Ja obecnie wyjechałem z biurem po raz drugi do Holandii i po raz kolejny sie nie zawiodłem. Zapewnione godziny pracy ,super zakwaterowanie w domkach jednorodzinnych. Tym razem formalności załatwialiśmy z Panem Bartkiem Przybosiem. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Zawsze pod telefonem, zawsze pomocny. Wyjeżdżając ma sie komplet informacj od Pana Bartka,które maja pokrycie na miejscu. Bardzo pokecam!

Paulina

@Justyna, czy zapoznałaś się z opiniami na temat G-HR Group na forum? Raczej nie ma opinii negatywnych. Może to być dobry znak dla potencjalnych kandydatów. Czy zdecydowałaś się już aplikować? Może masz już ustalony termin wyjazdu? Czy możesz się z nami podzielić informacją gdzie jedziesz i kiedy? Wiele osób na tym forum tylko czyta wiadomości i czeka na opinię kogoś, kto ośmieli ich do podjęcia decyzji!

Justyna

Podpowiedzcie jak się pracuje z agencją? To byłby mój pierwszy wyjazd.

dro.kamila

Wyjezdzam z ta firma w ten weekend na sadzonki do Holandii jesli jedzie ktos tez w tym terminie to pisac na moja poczte dro.kamila@o2.pl razniej z kims ;) pozdrawiam

Paulina

@Zla, podpinam się pod to co napisała @Mala, możesz podać jakieś konkrety? Taki ogólny komentarz nie mówi zbyt wiele osobom zainteresowanym pracą w G-HR Group. Widzę że wielu z Was pisze teraz że szuka osób chętnych na wyjazd, a czy są na forum też osoby które już pracowały z tą firmą? Warto wyjeżdżać, polecacie tego pracodawcę?

madziulak

Szukam dziewczyny chetnej na wyjazd ( cebulki, produkcja ). madziulak666@interia.pl

Zla

Unikajcie jak ognia ! Stracicie czas pieniadze nerwy i polowe zdrowia

Mala
@Zla 09.05.2018 21:22

A napiszesz konkretnie co sie stalo? Ile tam bylas?

uaaaaaa

Pracuje ktos przez agencje Cervo do ktorej wysyla ghr? Mozecie cos o niej powiedziec? Bo maja straszne opinie.

Madeline

Witajcie, Szukam kogos uczciwego do wspolnego wyjazdu w maju. Czy bylby ktos chetny?

Mala
@Madeline 29.04.2018 10:50

Ja jestem chętna

Madeline
@Mala 30.04.2018 17:36

Mala, jaka prace preferujesz? Bo maja kilka ofert.

Madeline
@Mala 30.04.2018 17:36

Moj mail to : madziulak666@interia.pl

Madeline
@Mala 30.04.2018 17:36

Ja wyjezdzam, ale z innej agencji. Zglosilam sie jako chetna do wyjazdu z ghr, ale zero odzewu. Rekruter prosil o cv, ale nie skontaktowal sie. Trudno. Mam duze doswiadczenie w pracy za granica. Moze potrzebuja tylko ludzi na wiekowce.

Ona25

Witam chciałabym się zapytac o tą oferte pracy AGRO rolnicze oraz ogrodnicze.. tam jest wymienione zbiory i sadzenie. a ja taką nie byłabym zainteresowana pracą .. jeśli tylko chciałabym prace na produkcji badz jakies pakowanie tylko to dałoby tak radę?

Madeline
@Ona25 16.03.2018 09:23

Ona25 sama jestem zainteresowana pracą od nich, ale nie agro, bo już w polu sie wysiedzialam i starczy. Szukam kogos uczciwego do wyjazdu.

Niki

Podpowiedzcie coś o pracy magazyniera w Tilburgu?

Charlie

Jest ktoś zdecydowany na wyjazd w najbliższym czasie do pracy w Holandii?

Ktoś25
@Charlie 26.03.2018 21:19

Ja jestem a do jakiej pracy chciałabyś??????

Charlie
@Ktoś25 27.03.2018 09:21

Te oferty mnie zaciekawiły: 1) https://www.gowork.pl/oferta/praca-w-holandii-minimum-6-miesiecy-ze-znajomoscia-j.-angielskiego-eindhoven,5Cnm3J7w1ajNGN39NezJmV,tilburg 2) https://www.gowork.pl/oferta/order-picker-ze-znajomoscia-j.-angielskiego-tilburg-!,5MTFsYbtWqxbPWmB5XMxf6,tilburg A Tobie coś wpadło w oko?

Charlie
@Ktoś25 27.03.2018 09:21

Chyba jeszcze trwa weryfikowanie mojej odpowiedzi, bo do tej pory tj. 20:00 jej nie widzę..

Paulina

@Ona25, w tym przypadku zapytanie najlepiej byłoby skierować bezpośrednio do firmy. To forum służy do wymiany opinii o pracodawcach i osoby decyzyjne w tych kwestiach nie zawsze się tutaj wypowiadają. @Piotrek, wszystkie aktualne propozycje pracy w Holandii znajdziesz tutaj, na stronie G-HR Group: http://g-hr.pl/holandia/ Kto z was wyjeżdża na sezon letni z G-HR Group? Ostatnie opinie o tym pracodawcy na wątku były głównie pozytywne. Zgadzacie się z nimi? Weteranów wyjazdowych proszę również o informację gdzie według was najlepiej wyjeżdżać oraz jakie warunki zakwaterowania oferuje ta agencja.

Piotrek

Są jakieś oferty wyjazdu do Holandii w najbliższym czasie czy nadal nic?

Gość

Witam serdecznie. Poszukuję osoby chętnej do wspólnego wyjazdu (najlepiej również kobieta). Jestem osobą solidną, bez nałogów. Planowany wyjazd środkiem marca. Mój mail: sylwiaamartaa21@o2.pl

Cezary

Polecam rekrutera p.Dawida. Oferta pokryła się z warunkami na miejscu.

Izabela Warzecha

Dołączam się do grupy wszystkich zadowolonych klientów biura G-HR Group. Profesjonalne i rzeczowe podejście do każdego telefonu oraz maila. Oferty biura są przejrzyste i autentyczne (bez koloryzowania i jakiegokolwiek przekłamania). Ja pracowałam z G-HR Group w Holandii w ostatnich miesiącach. Bardzo dziękuję za pomoc w organizacji wyjazdu oraz wsparcie Panu Dawidowi :) Dziękuję i szczerze polecam I

Sylwia

Wyjeżdżał ktoś na szklarnie? Dokładnie mam się dowiedzieć jaka miejscowość, jednak wiem, że zakwaterują mnie między Hagą a Amsterdamem. Szukam kontaktu z osobą, która obecnie jest w Holandii za pomocą tej agencji lub niedawno wrocila. Mój mail: sylwiann1997@o2.pl

Czarny

Polecam w 100%, już dwa razy wyjeżdżałem z G-HR i mogę zdecydowanie polecić!

Rambo9012

Proszę o opinie na temat pracy??

Andrzej

Witam ile płaci się u nich za zakwaterowanie jak ono wygląda w holandii czy płaci się za dojazd do pracy. Mam wyjechać do pracy przy produkcji filtrów do wody (ktoś coś wie o tej pracy?) proszę o odpowiedzi pracowników

ben
@Andrzej 02.01.2018 13:24

95 euro na tydzień za domek

Pablo

Wyjechałem na oferte w strefie agro, bardzo fajne warunki zakwaterowania - blisko do morza, spokojna praca, ogólnie polecam

anonymous

G-HR smiech na sali szkoda gadac

m@teusz

Solidna firma dbają o ludzi, dzwonią, pytają czy wszystko ok. Pozdrawiam

Zostaw opinię o G-HR Group - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G-HR Group