Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

dubel

19.12.2019 15:17

Brak słów odnośnie tej firmy.
    Wizytówka

18.12.2019 22:10

Niektórzy mówią że to kraina w której można odnaleźć siebie może tak, ale dla nas to coś więcej niż praca od wybrzeża na północy do gór na południu rozciąga się opowieść Gemini ponad 150 aptek historii wraz z apteką internetową królestwo rządzone przez prezesów firma która znikła ale ludzie nigdy nie przestali istnieć, i my tutaj ciemność która nas pogrążyła. Wolność można docenić to co powoduje że to miejsce jest tak interesujące to ludzie którzy napisali tutaj historię. Od kierowników które odkrycia wstrząsnęły firmą, do prezesa który pokazał najpiękniejsze nokturny. Ta firma jest silniejsza niż kiedykolwiek. To jest nasz czas zapraszamy cały Gdańsk.
    Praca

19.12.2019 10:23

Gdyby nie paradoks nie zrozumiałabym
    Krzysiu

16.12.2019 10:57

Firma, która w ubiegłym roku miała 486 mln zł przychodów nie potrafi dać pracownikom zatrudnionym na umowę o pracę na Święta jakichkolwiek bonów, czy prezentów... ŻAL!!! Za to biurowcy z Alchemii zamawiają sobie ciasteczka całymi kartonami na fundusz pracowniczy. Brawo brawo brawo
    Śnieżynka

18.12.2019 18:32

Zgadzam sie z przedmówcą traktują pracowników jak śmieci :( liczą sie tylko cyferki które mają wzrastać nieważne że ludzie pracujący ciężko nie mogą na ręce i kręgosłupy. Firma przynosi jakieś zyski to nam pracownikom nie dadzą tylko sami ładują do kieszeni a co z Imprezą WMS która odbyła sie tydzień temu?? Co znaczy impreza wms? Tylko dla wybranych? a to wszystko idzie z pieniędzy które należą sie wszystkim a nie tylko tym którzy zostali mianowani na liderów.(usunięte przez administratora) Jest to bardzo niesprawiedliwe traktowanie ludzi tak sie nie robi Panie Prezesie pracownika sie szanuje bo on jest wizytówką firmy bo to my zarabiamy na firmę.

18.12.2019 21:55

Za takie wizytówki to raczej podziękuje ;)
    KATAR

18.12.2019 18:28

"WSPANIAŁE" WCZORAJSZE SPOTKANIE ŚWIĄTECZNE W MANEŻU :/ TE "TŁUMY" SZCZĘŚLIWYCH LUDZI!! :/ FIRMA DOBRZE PROSPERUJĄCA, INNOWACYJNA, DĄŻĄCA DO NAJLEPSZEJ APTEKI INTERNETOWEJ W EUROPIE! A DLA PRACOWNIKÓW NIC, TU NIE CHODZI O TO ŻE LUDZIE NIE MAJA CO JEŚĆ, ŻE NIE WIDZIELI CZEKOLADY. TU CHODZI O ŚWIĄTECZNY GEST OD FIRMY, O POKAZANIE SIĘ Z DOBREJ STRONY W TAK FAJNY CZAS, JAKIM SĄ ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA, NIE OD DZIŚ WIEMY, ŻE INNE FIRMY NA TO STAĆ, W STOCZNI GDAŃSKIEJ JUZ 25LAT TEMU DAWALI PACZKI, PREMIĘ...A PRACOWAŁO TAM 3000 TYŚ OSÓB, DO DZIŚ INNE FIRMY PRZYGOTOWUJĄ ZA CAŁOROCZNĄ PRACE TAKIE PREZENTY, ALE NIE W GEMINI....TA FIRMA TYLKO LICZY ZYSK, DYSTRYBUCJA ,MAGAZYN I INNE MARNE BIURA MOGĄ LICZYĆ NA MILKE I CZEKOLADOPODOBNEGO MIKOŁAJA NA 6.12. NIE MA W PRACY KLIMATU, JEST DRĘTWA ATMOSFERA, I KIEROWNICY KTÓRZY SĄ NABUZOWANI ZŁYMI EMOCJAMI..STRASZNIE TO WIDAĆ :/ CZUĆ NERWOWĄ ATMOSFERĘ I OGÓLNE ZREZYGNOWANIE BO NIC DOBREGO NA PRZYSZŁOŚĆ SIE NIE WYDARZY.
    ból głowy

18.12.2019 18:35

zorganizowanie wigilii w takich godzinach pracy, gdzie ledwo o 19 konczysz i na 20 lecisz po robocie do maneżu to wogle super sprawa!!!! nocka miała jeszcze lepiej!! po co to organizować skoro nie mozna było na spokjnie tam pojść, albo lecisz jak glupi by zdążyc z pracy a inni do pracy...fajne spotkanie!!! ciekawe czyj pomysł!!!inni tez wstają o 4 do pracy wiec o 23 to juz się spi!! by potem miec siłe robic normy itd
    Wsciekly

03.12.2019 16:19

Wstyd. Wystawili pojemniki na zbiórkę dla szlachetnej paczki(usunięte przez administratora),ale chyba nie w zakładzie gdzie pensja pracownika że stażem dochodzacym do 10vlat to 2200 netto . To dla nas powinni chyba zbierać w innych firmach bo nic nie dostajemy na swieta
    Bobo

13.12.2019 07:01

Ktoś tu ma rację. Tylko zamiast brutto powinno być netto, mały błąd ;)
    Madzia

18.12.2019 07:38

A byles na Wigilii w tym roku?
    Hanka

17.12.2019 10:54

Myślę, że w ramach integracji Gemini powinno zorganizować olimpiadę. Każda narodowość wystawi swoich reprezentantów. Wobec wygranej nacji będą respektowane prawa człowieka.
    ja

16.12.2019 22:17

ogólnie jest fajnie , chodzisz tup tup tup po alejkach , zbierasz apapy i inne syropy , ludzie sie uśmiechają ( oby nie ze mnie ) , zjezdzalnia i ania z drugiej zmiany , utopia i te sprawy . tylko bobovita jest cięszka ( nie fajnie)
    Ania

16.12.2019 20:24

Praca w Gemini to porażka. Najgorsza praca jaką wykonywałam Dystrybucja, pakowanie - prawdziwy (usunięte przez administratora) Na szczęście już tam nie pracuję.
    Zebra

16.12.2019 15:46

Zeus wracaj!! Za twoich czasów po darmowej wysyłce była chociaż pizza a teraz nawet wody w dystrybutora h nie ma
    Bebiko

13.12.2019 15:44

To niestety wszystko nadaje już się do inspekcji pracy. Bo takie traktowanie ludzi jest karygodne .. może jako pracownicy napiszmy zbiorowy donos na gemini to od razu będzie mam lżej
    Zebra

13.12.2019 00:01

Ludzie od wms są idealni. Wyjątkowi. Pozbierani ekscentrycy z różnych działów gdzie byli niedocenieni. Nie ma się co dziwić. Ze imprezy dla nich są fajne. Reszta usłyszała we wrześniu jak ten idealny system wszedł że są do niczego. Prezes sam osobiście to przekazał to co się dziwicie że po pierogu dostaniecie? Na karpia nie licz ie bo firma jest wyjątkowo tolerancyjna i nie chce urazić wegan!
    Jolka

12.12.2019 22:00

Od ponad roku nie pracuję w Gemini-czytam kometarze a tam taki sam (usunięte przez administratora) jak był taki jest dalej.żal mi tych ludzi ktorzy tam pracują narzekają dają się poniżać a dalej tam siedzą licząc na cud że coś się zmieni
    Pracownik magazynu

09.12.2019 16:06

Chciałbym jako pracownik magazynu na Kokoszkach opisac dzisiejszą sytuacje która zaistniala na koniec zmiany rannej ..... I zadać DYREKCJI GEMINI pytanie ... Czy to prawda ze PRACOWNICY OCHRONY na Kokoszkach mają przyzwolenie w godzinnach nocnej zmiany UWAGA....NA SPANIE!!!!???? Na to pytanie zadawane pracownikom ochrony na Kokoszkach dlaczego śpią w nocy. ..???UWAGA.... Ich odpowiedz....mamy pozwolenie od kierownictwa....!!!???Dzisiejsza sytuacja nie byla pierwsza taka..... Ale do rzeczy ;) Po całym dniu jak by nie bylo ciezkiej pracy wszyscy pracownicy udali sie do wyjścia i czekali na pozwolenie opuszczenia magazynu. Nie wiedząc o co chodzi bo nikt tak naprawdę nie wiedzial tego... dwóch pracowników wstalo ....UWAGA!!!!10min ich WŁADZY ;) kiedy zmiany koncza pracę :) I sie zaczęło. ... To nie była rozmowa z pracownikami.... To były wrzaski!!!! Na Nas pracowników .... Jakis towar zniknął... nie wiem ktos sobie zabral.... nie mam pojęcia ... Samozwanczy Szef Ochrony Magazynu Na Kokoszkach. .zaczal w bezczelny i nie dopszalny sposób drzeć sie i wydzierac na pracowników az mu slina zaczela leciec z ust!!!! Cos okropnego!!!!! Tylko ten Pan moze przestał by spać w nocy jak jest w pracy i pozstali pracownicy ochrony i zaczeli pracować ....??? Ten brakujacy towar mógł zniknac o kazdej porze dnia i nocy nawet... Od pracowników którzy chodza na nocne zmiany slyszy sie tylko ze to prawda ze śpią jeden miej inny wiecej ale ŚPIĄ !!!! Czy firma rzeczywiście placi ochronie za SPANIE w nocy? Czy sie na to godzi ???? Czy to jest uczciwe wobec tych pracowników którzy maja rodziny. ..dzieci. ..od ktorych firma wymaga wydajność w pracy aby widzieli to ze jak oni pracuja to ochrona SPI???? Jedna prośba do dyrekcji...mała świąteczna;):):):):) Zrobcie w końcu z ta ochrona coś. ..... Aby Nam pracownikom lepiej i spokojnie sie pracowało Niech przestana upokarzac Pracowników. ..... Dziękuję kazdemu kto to przeczytał :):):):) Miejmy nadzieję ze ten wpis sprawi ze bedzie lepiej. ....:):):)
    Były pracownik koło

11.12.2019 22:29

Zadaj sobie pytanie jaki jest zakres obowiązków ochrony, Podstawa to: -obecność przy otwieraniu ramp -kontrola osób wychodzących z magazynu Po 22giej rampy nie są otwierane, a jak ochrona pójdzie spać w korytarzu wyjściowym to spełnia obowiązek. Niestety żyjąc w Polsce wiecznie będziemy narzekać i zazdrościć. Dodam tylko że będąc magazynierem pracującym na 3 zmiany godziłeś/ godziłaś się na swoje warunki pracy więc je wypełniaj, może kiedyś na emeryturze odeśpisz jako ochroniarz.
    Pracownik magazynu

12.12.2019 10:20

Co za bzdury,pokaże mi w kodeksie,gdzie jest napisane,ze pracownik ochrony ma prawo spać w nocy,w zakresie jego obowiązków jest rowniez pilnowanie magazynu czy to w nocy,czy w dzień,a spiąć w nocy raczej nie pilnuje niczego,ma jedynie prawo do przerwy takiej jaka maja magazynierzy

11.12.2019 07:10

Ludzie czepiacie sie ochrony bez powodu moze co niektorzy spojrzcie na siebie na swoje podejscie do pracy a potem szukajcie u innych bledow.Jestescie zalosni zachowujecie sie jak byscie conajmniej podstawowke skonczyli.
    Mmm

10.12.2019 09:39

Calkowicie zgadzam się z opinia o ochronie na Kokoszkach,trzeba nazwać po imieniu Pan Rysiu to najwyrazniej sue zatracił i wydaje mu się,ze rzadzi całym magazynem lacznie z pracownikami,kultura na najniższym poziomie,tylko krzyki,rozkazy i ton hak by był szefem,rowniez potwierdzam spanie ochrony w nocy,żenujące zachowanie,mam nadzieje,ze góra otworzy oczy,przeczyta te uwagi i wymieni ochronę,a szczególnie Pana,który uważa się za kogoś chyba kto ma wladze
    Zainteresowany pracownik

10.12.2019 17:39

Mala informacja dla kierownictwa wyzszego Gemini...... Otóż ten pracownik ochrony dzisiaj po dowiedzeniu sie o zaistnialym wpisie o pracy ochrony na magazynie w bezczelny i niedopuszczalny sposob przerywal pracę pracownikom. Gemini i grozil !!!!im ze zostaniemy przez niego dojechani!!!! za wpis ktory zostal umieszczony przez pracownikow dotyczacy pracy ochrony. Ile potrzeba jeszcze zeby tego pana tutaj juz nie bylo ?..jego kolegow również? (usunięte przez administratora)

10.12.2019 22:58

To nie prawda, również nie potwierdzam ani chamstwa, ani tym bardziej wulgaryzmów ze strony ochrony. Bzdurą też jest, że ochrona rzekomo śpi w dzień, i to jeszcze po kilka godzin (???????) - NIE PRAWDA .

10.12.2019 21:05

W magazynie na 3 Lipach sporym utrudnieniem w pracy jest Pan w koszulce "Ifö", który chodzi ciągle w tych samych ciuchach i już od dłuższego czasu wydziela bardzo nieprzyjemny zapach.
    zuzia

05.12.2019 16:53

nie polecam pracy tutaj często odwoływane są zmiany o czym informują nawet kilka godzin przed zmianą,pracownicy są traktowani jak ludzie gorszego sortu a warunki umowy są zmieniane tak aby jak najmniej osób dostawało premię
    what

05.12.2019 18:42

"pracownicy są traktowani jak ludzie gorszego sortu" - gdzie i jaka krzywda się dzieje? to że masz pracować a nie podpierać ścianę ?
    Ania

10.12.2019 18:27

pracownicy na umowie o pracę strasznie się wywyższają często zamiast pracować stoją i ze sobą rozmawiają a opierdziel zbierają pracownicy zatrudniani przez agencję

10.12.2019 18:11

?????

10.12.2019 18:24

Chwile sie zdzemna??? Ty wiesz co piszesz? W nocy spia po 5-6h w szatni nie na magazynie w dzien potrafia tez pare godzin spać. ..To jest chwila? Jezeli ty bedac pracownikem gemini i pracujac na kokoszkach wstawiasz sie za tymi ludzmi i popierasz ich zachowanie to moze zastanow sie czy warto???? Wyzwiska...chamstwo. ..wulgaryzmy...spanie!!!! Ty to popierasz???? My jako pracownicy twoja drogą nie pojdziemy. ..
    ktoś

04.12.2019 21:47

przerwa dla pracowników jest jasno określona od -do trzeba to wykazać na skanerze, nie dotyczy to jednak wszystkich, (usunięte przez administratora) osoby wychodza sobie na papierosa kiedy im sie zapragnie i nikt tego czasu na skanerze nie widzi a szkoda, przykład powinien iść od góry, no nie:)
    Niunia

29.11.2019 00:20

Firma za miliony a niedługo wigilia, na której za napój trzeba zapłacić. Nowi się jaraja bo na coś liczą. Ha ha ani złotówki nigdy na żadne święta nie daja
    Bebiko

30.11.2019 18:21

Nigdy ni pieniędzy ani bonów już nie wspomnę o paczkach . Byle zarząd sobie kiese wypchal. Żenujące żeby w tak dużej firmie nie było pakietów socjalnych pensje obniżają wprowadzając niby premie wydajnosciowe gdzie z góry założyli ze tylko garstce wypłaca byle za dużo nie wydać na pracowników. Samych pracowników traktuje się jak osoby gorsze gatunkowo i robi się z nich (usunięte przez administratora) którzy jakby nie było i tak będą pracować a kierownicy śmieją się w twarz pracownikom i mówią że będzie jeszcze gorzej . Więc nic tylko polecać ich jako pracodawcę korzystacie jak chcecie być tak traktowani
    ktoś

04.12.2019 21:36

dwa lata temu były losowane prezenty

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Paker

03.12.2019 17:36

Poukładaj cały dzień paczki na dystro albo postuj na skanie i spróbuj wyrobić normę a nie przenosić od a do b to zobaczysz!!
    Koks

03.12.2019 20:45

Oj smutny człowieku..
    Zainteresowany

02.12.2019 23:03

Na stronie pracuj.pl widziałem jakiś czas temu ofertę na stanowisko Terenowego koordynatora ds personalnych - czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Czy ktoś może powiedzieć jak się pracuje? Jakie są zarobki, premie? Jak wygląda praca w regionie z farmaceutami?
    Pan Durex

28.11.2019 10:59

Pozdrawiam Pana plemnika z paczek. Ps Ładny tatuaż.
    Hania

28.11.2019 10:57

dlugo jeszcze bende czekac na paczke?? dziecko robi sie sine

28.11.2019 10:58

To jest strona o pracy a nie o twoim zamówieniu

28.11.2019 10:38

Pozdro dla Plemnika z paczek!
    Error

28.11.2019 10:52

I tatuażu nie pokazuj bo twoja ręką nadaje się na amputacje
    Cała dystrybucja

26.11.2019 14:58

Nowego kolegę z paczek prosimy o kąpiel i używanie dezodorantu (oczy szczypią ;) mdleć się chce)
    Fan Szczepana

26.11.2019 10:52

Jest fajnie, można się pouczyć języków, poznać nowych ludzi, pojeździć na wózkach, zjechać ze zjeżdżalni. Ogólnie jest świetnie. Szczepan zawsze się uśmiecha. Super zabawa.

26.11.2019 11:44

W końcu profesjonalna, rzetelna oddająca w punkt informacja :)
    Kot

11.11.2019 22:27

Pracowałem na zleceniu w Gemini. Nie gorzej niż wszędzie, chyba nawet lepiej.
    Kot

22.11.2019 14:13

Bo obowiązuje "18-miesięczny limit długości zatrudnienia pracownika tymczasowego u jednego pracodawcy użytkownika".

22.11.2019 16:17

To trzeba było na UOP przejść.
    Agnieszka

22.11.2019 09:50

Wczoraj do pracy kurier dostarczył paczkę z apteki Gemini, dopiero dziś ją otworzyłam, bo wczoraj byłam na szkoleniu. W paczce wszystko jest, niestety jeden z suplementów jest przeterminowany - data spożycia do 09/2019. Zamawiam u nich dość często, bo nigdy nie było problemów i przesyłki szybko są wysyłane, ale taka sytuacja jest niedpouszczalna. Leki przeterminowane się utylizuje a nie sprzedaje bo może ktoś nie zauważy. Dział reklamacji powiadomiony, ciekawe czy dadzą mi pełnowartościowy lek. W obecnej sytuacji NIE POLECAM APTEKI GEMINI.
    NiePolecam

05.11.2019 09:59

Nie polecam pracy w biurze bok Gemini. Odkąd biuro przejęła nowa kierownik atmosfera jest bardzo gęsta. Ludzie są zestresowani, zwalniają się jeden po drugim, bo mają się cieszyć że mają umowe o pracę i nic więcej nie powinni oczekiwać od firmy!!!!! Nie ma w pracy stabilności, nie wiadomo co czeka cię jutro. Marna kasa, warunki w pracy poniżej wszelkich standardów, chodzi zarówno o atmosferę, jak i wyposażenie. Nie wróżę im dobrej przyszłości, jeśli praca oparta jest na szydzeniu z ludzi i przyklejonym sztucznym uśmiechu. Korpo dla ubogich.
    GERBER WARZYWNY

04.10.2019 00:10

Przy uporze paru "decyzyjnych" osób udało się na czas wprowadzić WMS-A. Wszyscy pękali z dumy, były nawet gratulacje i toasty :) A co się okazało po paru dniach ? że system nie daje rady, zbieranie trwa za wolno, nie ma jak się sprawnie w alejkach poruszać, za dużo ludzi za mała powierzchnia! Ludzie czekają po 7 dni na zamówienie..ale jest fantastycznie...system innowacyjny tylko ludzie tam pracujący, do bani. Apteka Gemini robi się globalna wioską taniej siły roboczej. Poczekamy jeszcze trochę do czego to doprowadzi...Póki co Apteka ratuje się rozdawnictwem nadgodzin, wiec ludzie korzystają. Ale w pewnym momencie, już się nie przerobi tej lawiny zaległych zamówień i stale napływających nowych. P O W O D Z E N I A ! ! ! !
    Mikis

02.11.2019 14:23

Przecież, że VMS się nie nada i będą błędy było wiadomo od pół roku przed. Był źle projektowany i chaotycznie robiony, uciszano i ośmieszano tych co o tym mówili. A teraz firmę stać na takie straty i odpływ klientów? Chyba ktoś powinien uczciwie przyznać się do zatajania faktów i polecieć. Gratuluję Zarządowi chyba
    Ziomal

01.11.2019 08:35

Kategorycznie nie polecam tego miejsca do pracy. Atmosfera okropna kasa coraz mniejsza praca za 2100 na rękę a wymaga się od ludzi jak by płacili conajmniej 5000 premia to zenada najmniejsza jaka widzieliśmy wśród ofert pracy i jeszcze się tym szczyca odcinają weekend jedyny moment gdzie można dorobić sobie do pensji kierownictwo patrzy na ludzi jak na zlodzieji boją się konfrontacji z ludźmi nie mają żadnych argumentów do dyskusji komunikacja w firmie na poziomie 0 a potem opieprzaja ze czegoś się nie wie a kierownicy to zostali chyba kierownikami z przypadku bo o zarządzaniu ludzmi nie mają pojęcia siedzieć na (usunięte przez administratora) cały dzień i gadać przez telefon każdy potrafi. Takze jeśli komuś przyjdzie do głowy żeby zatrudniać się w tej firmie to od razu wspolczucia
    Enfamill

02.10.2019 14:17

Pracowałem dość długi czas w biurze Apteki na 3 Lipach. Złego słowa (w przeciwieństwie do wielu) powiedzieć nie mogę. Atmosfera zawsze na plus, no może jak się jakaś grubsza akcja przydarzyła, ale też na chwilę. Zespół zgrany, czasem jakieś utarczki słowne się zdarzały, ale w granicach rozsądku. Kierowniczka też potrafiła zrozumieć i wielokrotnie pójść na rękę. Jeśli ktoś chce pracować w Gemini to polecam do biura. Mniejsza ilość osób, zdecydowanie mniejsza rotacja i atmosfera, że faktycznie chce się tam pracować dla tych kilku osób.
    Enfamill3

03.10.2019 23:54

Jak tam fajnie było to czemu się zwoniłeś ? A biuro to może, 5 % wszystkich zatrudnionych w Gemini :/
    Ooo

28.10.2019 16:59

Tez mialam „zaszczyt” pracowac w biurze. Niestety za dobrze tego okresu nie wspominam. Dziecinne zachowania, intrygi oraz bezczelnosc niektorych osob skutecznie mnie zniechecila do obcowania z tymi ludzmi. Teraz wszystkim skutecznie zniechecam aplikowanie tam.
    Higiena

25.10.2019 10:56

Panowie!!! Higiena!!!! codzienne mycie!!!! Pamiętajcie o tym..zwłaszcza wysoki chłopak z dystrybucji!! wstyd.... :(
    Bakaldent

23.10.2019 03:59

Warto pracować w Gemini. Nauczysz się języków obcych , bo polskiego to już tam coraz mniej słychać. Popracujesz za 2000 podstawy bo bez nadgodzin tyle zarobisz, to rozumu nabierzesz. Posłuchasz wypowiedzi przełożonych, to dowiesz się jak nie zarządzać ludźmi. Usłyszysz hasła z ubiegłej epoki: jak się komuś nie podoba, to może złożyć wymówienie, to ci się samopoczucie poprawi. Poczekasz w kolejce do ubikacji, to ci wzrośnie moc pęcherza. Przeczytasz napisy w ubikacji i porównasz do swojej sytuacji, to poczujesz się lubiany. Jeśli nie pracujesz w Gemini to nie wiesz co to znaczy życie. Zatem nie czekaj i dołącz śmiało do drużyny Gemini i wraz z młodym, energicznym zespołem spróbuj wykonać niewykonalny plan i naprawić coś co inni, lepiej od ciebie opłacani zepsuli. Gemini, kiedyś to było, a teraz...

24.10.2019 14:24

Nigdy nie było i już raczej nigdy nie będzie. Zawsze był (usunięte przez administratora) - tylko ludzie jacyś fajniejsi. Teraz nie dość że (usunięte przez administratora) to i ludzie "inni". W AG dalej myślą, że masz dziękować za to, iż masz gdzie pracować :)

24.10.2019 14:26

Dodatki zawsze są takie same. 50% za pracę w dni powszednie 100% za pracę w weekend, 20% od najniższej krajowej za pracę w nocy.
    Iwona

20.10.2019 17:40

Jestem zawiedziona. Już trzy tygodnie czekam na swoje zamówienie, mimo ze czas realizacji to 4 dni robocze. Nikt nie raczył się ze mną skontaktować i mnie poinformować, ze nie na jednego leku. Pomimo ze jak dokonywałam zamówienia to wszystkie leki były dostępne. Dowiedziałam się o tym tylko dlatego ze sama do nich zadzwoniłam! Poprosiłam również o rozmowę z przełożonym. Niestety w danej chwili nie mógł rozmawiać - miał oddzwonić, czekam już 5 dzień na kontakt. Oczywiście zamówienie opłacone przelewem. Nie polecam!!! Są niesłowni, nie dbają o klienta. Taja sytuacja jak wyżej ma miejsce już kolejny raz. To tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, ze maja klienta głęboko w .....,
    Asia

16.10.2019 10:43

Jestem rozczarowana . Od 3 lat dość często zamawiałam produkty, które były dostarczone szybko . Teraz na swoje zamówienie czekam już 3 tydzień.

08.10.2019 10:45

Opowiecie jak wygląda każdy etap rekrutacji w apteka internetowa Gemini?
    Procto-Hemolan

08.10.2019 21:47

Niestety, ale osoby niepotrafiące odmieniać słów przez przypadki nie są zatrudniane. Chyba że, aplikujesz do biura. haha
    Jurek

25.09.2019 13:16

Byłem stałym klientem internetowej apteki Gemini w Gdańsku, niestety to co się ostatnio dzieje definitywnie zniechęca mnie do dalszych zakupów w tej aptece. Moje ostatnie zamówienie złożyłem 18 września i dwa dni pózniej dzwoniłem z prośbą aby przyspieszyć realizację zamówienia bo jestem chory i akurat te lekarstwa są mi pilnie potrzebne. Pani zapewniała, że na pewno leki otrzymam w poniedziałek , dziś mamy środę i nadal nie ma leków. Ponownie dzwoniłem i pani zapewniła mnie, że moje zamówienie jest już skompletowane i zostanie jeszcze dzisiaj przekazane kurierowi i zapewne zostanie mi jutro dostarczone - Oby. Gdybym wiedział , że obecnie apteka Gemini spadła na psy i z łaski mimo kilkakrotnych interwencji potrzebuje 8 lub więcej dni bo nie wiadomo czy faktycznie jutro dostanę swoje zamówienie to na pewno nie złożyłbym tam swojego zamówienia. Inne apteki internetowe mają podobne lub korzystniejsze ceny na poszczególne leki ale realizacja zamówienia trwa 2-3 dni max z drugiego końca Polski. Gemini powinna okresowo zatrudniać więcej ludzi albo wstrzymać przyjmowanie zamówień bo realizacja zamówień na lekarstwa trwające grubo ponad tydzień jest niedopuszczalna i kompromitująca te aptekę. Ja bynajmniej nie zamierzam w najbliższej przyszłości korzystać z usług tak niesolidnej apteki.
    niktważny

30.09.2019 12:47

Jak się jest chorym, to się kupuje w aptece stacjonarnej.

03.10.2019 13:35

Mam podobna sytuacje zamowienie zlozone 18 wrzesnia a tu poczatek pazdziernika i paczki brak i odpowiedzi tez brak zwlaszcza na pytanie kiedy bedzie dostarczona przesylka, a w odpowiedzi na to pytanie o termin wyslania paczki informacja ze artukulu teraz nie maja i ze pieniadze zwroca, spradzam na stronie apteki a tam dokladnie ten artykul jest. Ale odpowiedzi na pytanie o termin zadnej.
    Che

31.08.2019 00:24

Witam, jaka jest atmosfera pracy na magazynie w Kokoszkach? Czy również odwołują tam zmiany, tak jak niektóre osoby pisały tutaj w komentarzach?
    Foch

07.09.2019 21:25

To 100% prawda. Gdy zobaczą cię w miejscu na chwilę wręcz mówią, że zrobią ci zdjęcie. To samo na 3 lipach.

29.09.2019 11:03

Dokładnie kiedyś pracowałem z jedna osoba w innym zakładzie która pracuje na kokoszkach konfident numer jeden , powiesz jakaś głupotę on to łyknie i do kierownika ????

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini