Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Lena

25.09.2019 17:06

Nie polecam, brak słów na to co się dzieje z ta apteką. Na zamówienie czekam ponad tydzień. Koszmar !!!!!! Paczka nadal nie została nadana. Nie zamówię tutaj już nigdy więcej . Tracicie klientów.
    Pracownik agencji

24.09.2019 21:20

Nowy system to jedna, wielka klapa. Skutkuje to opóźnieniami, przez co my - pracownicy cierpimy. Kiedyś robiło się po kilkanaście zamówień na godzinę, teraz ledwo 6. Miejsca jest za mało na nowe wózki i królewny tam pracujące, które nie potrafią przepuścić kogoś, kto chce przejechać. BO ONE TAM STOJĄ! I to pracownice na umowę o pracę tylko i wyłącznie zniechęcają do pracy, jedynie kierowniczki są uśmiechnięte. A wszyscy inni są wrogo nastawieni chyba, że należy się do 'grupki' mało pracujących a dużo gadających.

25.09.2019 10:39

Więc się nie spiesz. Zapłacą Ci więcej jak będziesz mieć więcej? Nie! Więc pełen luz. Jak pokarzesz że umiesz to później już tylko wymagają. Bo tydzień temu było tyle a nie tyle.
    Pan D

23.09.2019 23:28

Od wprowadzenia nowego systemu panuje chaos i (usunięte przez administratora) 2 wózki stojące równoległe jest ciężko przejechać (szczególnie gdy się ma duze zamówienia ) a jeszcze dodatkowo stanie ci Pani Dama na środki drogi i ty oraz korek za tobą musi poczekać aż łaskawie wrzuci produkt do kosza, zeskanuje i Baa jeszcze odjedzie patrząc spod byka ???? ogólnie od niektórych ludzi można osiwieć, ale na szczęście to tylko garstka, a moze aż ???? . Kierownicy zmiany w porządku, jedni stanowczo drudzy mniej albo wcale. Dogadać zawsze się można!
    Marta

23.09.2019 19:05

6 dzień roboczy czekam na paczkę także zupełnie nie polecam !
    Aniela

20.09.2019 16:49

NIE POLECAM - zmieniają system i cierpi klient . 5 dni od chwili zamówienia i zapłaty towaru brak - kontakt to kpina z klienta - nikt nawet maile nie napisze do klienta o problemach . Najpierw 25 minut oczekiwania na połączenie z infolinią po czym pracownik apteki proponują rezygnację z brakującego towaru żart , trzymajcie się z daleka !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Albin

12.09.2019 16:09

Po wprowadzeniu nowych rządów grubego i spółki w aptece jest totalny (usunięte przez administratora) i wszelkie pomysły jakie oni mają są wprowadzane w najgorszym momencie.Odsuneli ludzi ktorzy budowali marke tej apteki i myślą ze to wypali .Nie wypali nie za te pieniądze .Bedzie coraz gorzej i nie jest to przypadek że ludzie odchodzą albo tylko czekaja żeby odejść po wprowadzeniu systemu obowiazku pracy w soboty i niedziele

16.09.2019 14:56

1 jest umową o prace na 3 miesiące

16.09.2019 15:25

A tam ktoś chce jeszcze pracować? Daj sobie spokój.
    qpa

11.09.2019 19:11

wms fajnie jest
    qpa2

12.09.2019 10:59

osoba która wpadła na pomysł by wprowadzić ten system na magazyn na 3 lipy chyba nigdy tam nie była, nie da się przejść, tam nie ma na to miejsca....wózki za duże alejki za małe...idzie wolniej niż jak się latało z kartką i długopisem....:/
    Stan

04.09.2019 11:52

Nie polecam korzystanie z usług tej apteki. Terminy dostaw nie zgodne z oferowanymi, np. dostawa do miasta położonego 60 km od Gdańska trwa 4 dni, konsultanci telefoniczni niekompetentni, np nie mają zielonego pojęcia czy zamówiony produkt posiada instrukcje obsługi, czy urządzenie kalibruje się samoczynnie, czy też za każdym użyciem trzeba samemu kalibrować itd. , itd. Gdybym wiedział, że to taka niewiarygodna firma, to nie korzystał bym ich usług. Ostrzegam innych nie korzystajcie.
    Bebilon 3

06.09.2019 22:19

Polecam zamieścić opinię na google, o wiele więcej osób ją zobaczy. To strona poświęcona bardziej warunkom w pracy :)
    nauczsieczytac

11.09.2019 10:51

Ta strona nazywa się gowork a nie opineo...Nikogo tu takie opinie nie interesują.
    Anonim ka

27.07.2019 11:33

Dużo opinii pochodzi od pakowaczy z apteki internetowej a to nie odzwierciedla realiów co do reszty. Od kiedy jest nowy prezes "od dywanów" i ruskiego zarządzania:) - równia pochyła, brak zrozumienia innowacyjnego i strategicznego myślenia oraz konieczności bycia na maksa zorganizowanym oraz zachodniej kultury korporacyjnej. Na razie firma ma coraz więcej zmówień, nie radzi sobie z rozwojem i unowocześnianiem systemów na podstawowym poziomie dobrego ERP. Bierze do tego firmy kompletnie nieprzystosowane i osoby do zarządzania projektami wyrzucane z innych firm. Dużo przewałów, które dotychczas ukrywał nieudolny system ręczny. Teraz niby robią coś nowego, a(usunięte przez administratora) Szkoda ludzi. Kilka działów jest naprawdę fajnych - ze względu na ludzi, reszta sili się na pracę projektową, ale w żenującym, pozbawionym kompetencji systemie "oby szybko, oby było", postawie przemocowej (usunięte przez administratora) Stres bez powodu, w totalnym bałaganie - (usunięte przez administratora) niestety tez się zdarza. Oczywiście nie ma standardów, aby to zbadać, bo to Twoja wina. Chęci są do zmiany, wiedzy brak, ludzie z wiedzą czy standardami - zniechęcani, tłamszeni, wykańczani. Odradzam baaardzo
    Fanklub

07.09.2019 23:02

Nie przejmuj się hejterami, Laska! Dzisiaj wygrałaś! Bądź zawsze taka jaka jesteś!
    Didi

10.09.2019 00:04

Buhahahaha, sarkazm? Fan klub jakiejś osoby, która sama jest hejetrem i lubi oczerniać, bo tak lubi. Hihi
    A

07.09.2019 10:15

Jakie są stawki na stanowisku pomocy aptecznej?
    ziomek

03.09.2019 09:20

Teraz to już przesadzi, wymyślili wolne w piątek do odpracowania, albo urlop. skoro pracodawca nie ma pracy dla pracowników to płaci przestojowe.
    gda

05.09.2019 17:16

I dokładnie tak było. Poza tym kartki dotyczące zmiany regulaminu wiszą w kilku miejscach.
    Geminiątko

06.09.2019 19:54

Jeżeli wiszą to je przeczytaj ze zrozumieniem bo narazie pracujemy w systemie zmianowym a nie w równoważnym a jak masz wątpliwości zapraszam do PIP

06.09.2019 11:20

kiedy jakaś podwyżka ??? i tak już sporo osób odeszło z umowy
    Hahaha

25.08.2019 16:33

Uwielbiam podejście do ludzi w Gemini. Nie tak dawno zwolniono dużą część pracowników agencyjnych, mówiąc im że kończą powoli współpracę z agencjami. Po czym przyjęto nowe osoby z agencji , już w mniejszej ilości oczywiście. Brawo Gemini, szacunek do ludzi na poziomie 2/10 ;]
    Tako Hemingway

23.08.2019 19:52

Pozdro dla ochrony
    Dddd

22.08.2019 13:13

Ile dostaje technik farmacji na rękę może ktoś coś wie?
    Judy

22.07.2019 11:16

Nie polecam... W zamówieniu dostałam termin realizacji na następny dzień rano. Oczywiście potwierdzenia nie było a Pani w cool point powiedziała że to " orientacyjny termin" realizacji. Okazuje się że zamówienie było gotowe dopiero po 3 dniach. Apteka nie powinna odstawiać takich numerów skoro wiadomo że chodzi o ludzkie zdrowie! Moje niemowlę przypłaciło to zdrowiem , niestety. Nigdy już nie kupię nic w tej aptece
    Krzychu

23.07.2019 17:31

Zrozumiałe ale to chyba zła strona na takie skargi, o wiele więcej osób ją zobaczy jeśli wystawi Pani opinie na google
    klientka007

22.08.2019 10:22

A kto robi zakupy "na cito" w aptece internetowej? Jak się czegoś potrzebuje na już, to się idzie do pierwszej lepszej apteki, a nie przez internet "bo taniej".
    Pracownikk

18.08.2019 00:27

Zmiany z Anią są mile bezstresowe i na poziomie.. Fajnie bylo! Ale to juz sie od poniedziałku konczy.
    Czas

14.08.2019 22:25

witajcie, Jestem pracownikiem od X czasu. o co zauważyłem rzeczywiście firma zmienia się, czy na lepsze nie wiem. Ostańmy czasy zatrudnili obcokrajowców (Gruzini,Filipińczycy) żeby ograniczyć koszty utrzymania, bo bardziej opłaca się zatrudnić obcego niż Polaka. Zapewne mają dotacje z UE czy z państwa polskiego. Oczywiście są zatrudnieni przez agencje pracy. Za jakiś czas wprowadzą skanery na dystrybucji, i na magazynie. Wprowadzi to dezorganizacje w Gemini. Będzie to jedno wielkie nieporozumienie ponieważ w Gemini jest spory przemiał ludzi, którzy odchodzą a jedni przychodzą. obecny system działa dobrze. Zarobki w firmie są na takim sobie poziomie. Niby ma się około 2000 tysięcy na pełnym etacie ale i tak uważam że mało Owszem weekendami można podwyższyć pensję podwójną stawką dniową ale czy się opłaca wątpię szkoda zdrowia. Praca na dystrybucji jest trzy zmianowa, a na magazynie dwu zmianowa na etat. Przez agencje każdy pracuje jak chce czy to nocki czy to ranki. Żeby dostać umowę na czas nieokreślony trzeba się napracować ze dwa lata m.in na dystrybucji. Szczególnie jeżeli to obchodzi młode kobiety które planują "cokolwiek". Także praca dla studenta czy na "przeczekanie" praca jak najbardziej dobra. Jeżeli chodzi o atmosferę jest w w miarę ok. Jeżeli chodzi o cały magazyn jest on za mały na tyle ludzi. Jeżeli chodzi o normy to niby one są a tak naprawdę ich nie ma. Przykładowo na zbieraniu żeby dostać premie trzeba zasuwać do upadłego a, i tak nie wiadomo czy się nią dostanie. Także w skrócie mniej więcej tak to wygląda w Gemini przy trzech lipach 3. Ogólnie moja opinia o pracy w Gemini jest mieszana nie przywiązuje dużej wagi do pracy, ponieważ praca jest tymczasowa na określoną ilość miesięcy. Może macie jakieś inne uczucia na sercu czy wątrobie, ale ja odbieram tą pracę na jakiś czas.
    A kto to przyszedł?

15.08.2019 23:38

A ja akurat z niecierpliwością czekam na skanery i nowy system. Widać, że coś się rusza i że firma się rozwija, więc co w tym złego?
    Była

14.08.2019 18:56

Nie polecam pracy w gemini.
    Jsjsisksnjjs

07.08.2019 14:14

Gdzie jest ruda???!
    Netflix

07.08.2019 22:09

Ruda na prezydenta ;p

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Zażenowana

01.07.2019 18:08

Zero szacunku do pracowników agencji. Kobiety z umowy chodzą z głową do góry jak by nie wiadomo kim tam były. Ostatnio nie było pracy a więc osoby z umowy na kawkę ploteczki a my z agencji rozkładać towar na półki którego nawet nie było. O wszystkim dowiadujemy się od kogoś o zmianach nie od kierowników. Zatrudnili teraz osoby z Filipin a agencje odwołują bo nie ma pracy a dla nich jest. W lato gorączka że nie idzie wytrzymać. Niekiedy brak wody w dystrybutorzy.
    Urlopowicz

02.07.2019 14:02

Pewnie mają dotację za filipińczykow..a że, chaos w pracy to norma, nic sie tamjie zmienia i pewnie nie zmieni, bo każdy dużo gada o zmianach a nic nie robią.
    TomekMig

05.08.2019 16:19

Oooo...z Filipin? :) A można prosić o kontakt do tych osób? :)
    lola

03.08.2019 14:45

tragedia! połowa zamówienia się nie zgadza, sami sobie anulują jakieś produkty, na zwrot czeka się tygodniami. Produkty niezgodne oczywiście trzeba odsyłać na własny koszt. nigdy więcej
    Dax

04.08.2019 02:00

Pozornie prosta praca
    Prawdawoczykole

29.07.2019 17:36

Przyszli pracownicy uważajcie na składaną Wam ofertę pracy i oferowane Wam warunki pracy w aptece Gemini, mianowice Koordynator proponuje przyszłym pracownikom warunki finansowe za pracę w nadgodzinach w postaci stawki 200% za extra wypracowane godziny(9h) w soboty a podstawę za 40h pracy w tygodniu na żałośnie niskim poziomie.
    brawowa

17.07.2019 12:53

Tytuł Pracodawcy Roku za płatny parking dla pracowników. Także jeśli zastanawiasz się, przyszły być może pracowniku z samochodem, czy się zatrudnić, weź pod uwagę, że z każdej przepracowanej przez Ciebie godziny 3 zł oddasz na parking. Chyba więcej nie trzeba dodawać.
    qqq

18.07.2019 06:26

To akurat cwaniactwo parku technologicznego
    Koko

10.07.2019 22:41

Pracuję tu od roku i uważam że firma ciagle zmienia się na lepsze, co prawda powoli ale widać zmiany. Polecam choćby nawet za czas pracy.
    kokiiJ

10.07.2019 09:34

dziwne jest to, ze kierowniczki maja znacznie mniej wiedzy od zwykłych pracowników

02.07.2019 07:19

Bezstronny

03.07.2019 18:34

Kolego mam takie pytanie do Ciebie. ..Rozumiesz znaczenie słów których uzywasz?Piszesz że nie polecasz pracy innym osobom na magazynie na Kokoszkach.....A TY CIAGLE TU PRACUJESZ..... Przestań z tym hejtem ....daj pracować wszystkim w spokoju .... Nie rób z siebie ofiary losu..... Hejt !!!!!!!!!!!jest dla osob slabych i zakompleksionych....
    Xyz

03.07.2019 20:05

Człowieku ty masz jakieś problemy ze sobą. .......Czytaj i pisz ze zrozumieniem! !!!!!!!
    Weronika Obarzanek

02.07.2019 23:15

Cześć cześć ! Pracowałam w gemini na zlecenie agencji 17 miesięcy. Na początku atmosfera taka sobie. Ponieważ większość pracowników zatrudnionych na umowę o pracę nie ma zaufania do czarnych . Nie dziwie się wcale bo dużo osób przychodzących do tej pracy nie są pracą zainteresowani. Nie wiem pewnie dlatego, ze w domku mama pod nos podstawi. Myśle, że jeśli ktoś pracuje sumiennie to i normy wygórowane są do wyrobienia i „ zły humor” kierownictwa do zniesienia:) (a propos norm jeszcze - są noce ze się nie chce i tyle nic nie zrobisz :P)chociaż ja tam szczególnie nie odczuwałam takowego. Kierownicy - wszyscy bardzo fajni chętnie bym się z nimi stuknęła kielichem na przykład :P Ludzie na umowie faktycznie( co niektórzy) mogliby zluzować portki a najlepiej to takowych olać. Płaca -lipa straszna, ale co zrobić. Na przeczekanie może być. Klima nie działa jak należy ( i to nie wina mojej wiecznej menopauzy ) tam jest duszno a już w ogóle w lato wiec sorry ale tu trzeba pocisnąć tzw. górę , żeby się tym zajęli. Ogólnie jesteście super! Poznałam wielu wspaniałych ludzi . Pozdrawiam serdecznie wszystkich już z innego świata :) czy wróciłabym? Tak . Tylko musieliby dac wyższą stawkę. Aha i jak zamawiacie pizzę to wypadałoby mówić i zapraszać do zjedzenia jej również agencje( to tez ludzie :))
    Co

15.04.2019 08:41

Hej, jakie jest wynagrodzenie na dystrybucji. Jaka jest podstawa?!
    hjklp

15.04.2019 14:57

2000 netto.
    Zażenowana

01.07.2019 18:13

12.50 ????
    Pracownik agencji

28.06.2019 14:03

Nie polecam pracy w Gemini .
    Ciekawa

28.05.2019 23:17

Jakie są wymagania na odbiory osobiste ?
    Baśka :)

06.06.2019 21:59

HAHAHAHA!!! Nie potrafimy czytać? Przecież zapraszałam na odbiory, więc dalej na Ciebie czekamy :) Piszesz o sobie, że kozak w necie,(usunięte przez administratora) w świecie? To dobrze bo to właśnie jak narazie Ty się ukrywasz, więc nie pogrążaj się dalej CZŁOWIECZKU :)

18.06.2019 15:30

oj Baśka. małe ego :) pozdrowionka ś...u :)
    pracownik :)

06.06.2019 14:53

Szumnie zapowiadana klimatyzacja wisi na ścianach i wciąż nie działa! Dlaczego ? może ktoś wyjaśni

06.06.2019 23:02

A co się stało? Plotki, ploteczki

08.06.2019 17:02

Na wskutek?
    Kuba

12.05.2019 16:22

Byłem na zleceniu przez 3,5 miesiąca. Idealna praca dla desperatów, jako źródło utrzymania się nie nadaje ponieważ zmiany 7 godzinne plus odwołują na parę godzin przed rozpoczęciem. Dla studentów dobrze że grafik się deklaruje tydzień przed ale odwołują weekendy często i nie dorobisz a agencja upomina że minimalnej ilości godzin z umowy nie wyrabiasz. Kierowniczka zwraca uwagę że nie powinno być 2minutowej przerwy na szybkie zjedzenie batona, ponieważ od tego jest przerwa obiadowa i sugeruje, żeby odrobić aby być solidarnym bo reszta w tym czasie pracuje. Jakaś norma niby do wyrobienia jest i sprawdzają wydajność ale nie szkodziło to robienia sobie przerw w socjalu godzinnych. Ludzie boją się pierwsi w kolejce ustawić do wyjścia i ochroniarze przeszukują na sztukę gdzie można wynieść pół magazynu. Na zmianach niektórych kierowników często brakowało koszyków a przejście przy skanach to przeciskanie. Ogólnie praca 2/10 na szybkie odbicie się od dna
    Uomo

16.05.2019 19:54

Każdy palący kierownik lata co chwila na papierosa, oprócz I.
    Adonis

17.05.2019 10:38

Ja nawet trafiłem jak jedna z kierowniczek spała w nocy w biurze na górze Najpierw nie mogłem jej znaleść a potem wyszła zaspana po 2 godzinach.
    Mało ważny.

13.05.2019 12:37

Masakra. Tak sobie wszedłem i czytam te wasze wypociny to aż się w głowie nie mieści. Do Gemini przybyłym dawno temu. Były normy, byli kierownicy niektórzy są do dziś, było duszno i mało koszykow - zdarzało się zbierać w siatki kto pracuje długo ten wie. Ludzie zacznijcie od siebie. Spójrzcie co samo dajecie. Jak zaczynałem to było kilku zbieraczy nie od parady. D. K, I. S., B. P., A. W., I jeszcze kilku innych. Dziś już nie ma takich. Bo zbieracze wola walić w.... Koszyk postawić gdziekolwiek. Zamiast ogarniać samemu wola patrzeć na innych. Tak sobie nie pomożecie. Dalej będzie (usunięte przez administratora) Nie każda osoba zrobi 1 rzecz dla innego j będzie lepiej. Znajdą się koszyki kuwety itp. Może nawet ludzie będą symoatyczniejsi. A co do reszty to może kiedy indziej.
    pracownik 1000

14.05.2019 21:45

Daruj sobie motywacyje gadki z zebrań ....przychodząc do pracy na 8h oczekuje się chyba jakichś standardów. My od siebie dajemy swoją pracę przez 8 godzin!! Chyba starczy co?co mam jeszcze dać? Miejsce do postawienie koszyka? :P może swoj koszyk z domu wziąć ? a może rozbudowac tą halę ? Klimę? to pracodawca ma to zapewnić, cięzko w upale który niedlugo będzie zrobić wygurowaną normę.
    Mało wazny

15.05.2019 06:33

Jaka wygórowana normę? O czym Ty mówisz? Zapytaj ile Ci ludzie zbierali. I wtedy zobacz. Nic się nie zmieniło.
    ! Pracownik !

04.05.2019 15:20

Praca na dystrybucji typowo taka tymczasowa, na przeczekanie, akurat na 3 miesiące tak jak dają umowę próbną. Płaca słaba 2000zł chodzi sie na 3 zmiany. Cisną o normy zbyt wygórowane. W pracy brakuje koszyków oraz miejsca by te juz skompletowane odstawić..przejścia brak....powietrza w pracy też, okna nie są otwierane albo ich brak...nie ma też klimatyzacji...jest duszno!!! i tak tak proszę państwa w tych warunkach i atmosferze za 2000zł macie robić normę bo jak nie to Was zwolnią takie były groźby na zebraniu!!!Kierowniczki ach.. brak słów, może niech ktoś inny się wypowie....
    Koszulek

30.04.2019 20:10

Coraz gorzej... Zatrudniając się w tej firmie nie zauważałem niektórych opisanych wcześniej rzeczy, praca wydawał się spoko, ot takie zbieranie leków, pełen luz. Na szkoleniu zachęcali do przechodzenia do kierowników i pytaniu się o normy. Raz byłem. Bodajże po 1 tygodniu i co usłyszałem? Że to za mało, że oni zbierali po 1000 produktów. Sam osiągnąłem połowę tego wyniku. Odechciało mi się jakichkolwiek kontaktów. Nowa kierowniczka nazbyt ambitna, zaprasza na rozmowy wprowadzając tym niezdrowa atmosferę. Kierownicy niemili. To prawda, że traktuja ludzi z góry, nawet nie jak ludzi, a jak jakiś roboli. Niektórzy z nich zamiast jeść, mogliby zadbać o to, żeby nie brakło koszykow, albo wyznaczyć kogoś do ogarnięcia ich przy scenach, bo czasami nie da się przejść. Dużo możnaby pisać, ale szkoda nerwów. Lepiej się zwolnić, albo czekać aż nas zwolnią skoro i tak nie ma pracy, a rotacja strasznie wysoka...
    ....

30.04.2019 14:25

Umowa może przez firmę ale na krótko. Dwa razy po 3 miesiące i kopa w (usunięte przez administratora) Ludzie spoko nie są strasznie, dobrze pracuje. Firma nie stabilna normy nie wyrabiasz to się nie nadajesz. Chociaż są tam lesery nie wiadomo komu (usunięte przez administratora) Liza. Plotkami się zajmują. Więc nie polecam.
    J

17.04.2019 19:25

Czy się stoi czy się leży nadgodzina się należy... Pozdrawiam na szczęście już z zewnątrz :) J
    koleżanka z dystrybucji

16.04.2019 18:54

Pracuję w Gemini od ponad roku. Jak w każdej pracy - są negatywy i pozytywy. Niestety, ale agencja od jakiegoś czasu zaczyna być traktowana coraz gorzej. Nie mówię, że uprzednio bywało jakoś cudownie. Dawało się odczuć, że jednak to zlecenie agencyjne, ale aktualnie to jakiś żart. Słowa, że mamy trzymać się wszyscy swoich ubrań roboczych, żeby odróżnić umowę od agencji... Pracuję dla Gemini, ale nie jestem "wasza", bo mam umowę agencyjną? :) Można by wiele mówić, ale czasem aż słów szkoda. Ostatnio mocno na minus. Mówić przez kogo/dlaczego nie muszę, bo osoby pracujące mniej więcej tyle czasu, co ja, będą wiedziały o co chodzi. Co mogę powiedzieć dla osób, które rozważają pracę w Gemini? Uzbrój się w cierpliwość. Kierownicy dystrybucji wobec mnie są zawsze w porządku. Panie z umowy również. Panowie z magazynu - pełna kulturka. Pozdrowionka
    Nie

28.03.2019 15:38

Pracuje dość długo, by wyrazić swoją opinię. Jest to tylko praca dorywcza, ale śmieszne jest to, ze na kilkanaście zmian, które sobie zapiszę w miesiącu dochodzi może do czterech? Po co zatrudniać tyle ludzi, skoro nie ma dla nich pracy? Zatrudniona jestem przez agencję. Kierownicy nie są mili, patrzą spod byka. Pracownicy magazynu nie lepsi, ciągle pokazują swoją wyższość. Nie polecam.
    koleżanka z dystrybucji

16.04.2019 18:44

Pokaż mi palcem, który pracownik magazynu pokazuje swoją wyższość? Przecież to są kochane człowieki.

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini