Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Ona

22.01.2020 20:35

@Anoni czyli jest Gemini na sprzedaż, ale jeszcze działa tylko pod nowymi właścicielami?
    jare

24.01.2020 14:32

"Nowi" to teraźniejsi, bo są od niedawna - może około 2 lat i teraz szukają nowszego:)
    Mrówka

24.01.2020 13:57

Jedyne co na plus w tej firmie to wyjście do domu bez wyczekiwania i niepotrzebnej kontroli.Ta zmiana to chyba jedyny plus tego co dzieje się w tym gemini.
    Karolajna

22.01.2020 13:32

Jakie są mniej więcej zarobki w back-office (administracja, księgowość, HR) dla osoby z doświadczeniem?
    Dzidzi

22.01.2020 23:03

W jakim dziale takie premie?
    hihi

23.01.2020 13:38

haha 4000 brutto ;)
    Polak

21.01.2020 22:07

Dlaczego Polacy są w tej firmie dyskryminowani?
    Inny Polak

23.01.2020 10:48

Bo tak się powinno Polaków traktować.
    Gonzoar

23.01.2020 02:50

No jak to można było z takim świetnym biznesem zrobić coś takiego że no aż no Żal. Po co kogoś zatrudniacie jak i tak ludzie są zwalniani. To jakas dziwna pomylka. Jak można być takim kameleonem w słowach do ludzi ? Dzieki
    Afron

23.01.2020 02:56

bez powodu ludzi z agencji się zwalnua w zasadzie tak
    Anoni

22.01.2020 13:06

Jakby ktoś nie wiedział Gemini jest na sprzedaż. Szybko. Wpakowali "nowi" właściciele minimalną kasę, zatrudnili prezeska od cięcia kosztów na oślep, wprowadzili źle zaprojektowanego wadliwego WMSa (co było wiadomo od początku a mydli się ludziom oczy), zwolnili kompetentnych, żeby za dużo nie powiedzieli i myślą, że ktoś się połasi. (usunięte przez administratora)
    A.

22.01.2020 19:04

Od 3000-3500 w górę

22.01.2020 19:39

W którym dziale tyle dają?

03.01.2020 22:26

Czy jest możliwość utworzenia w firmie związków zawodowych? Może są chętne osoby do wstąpienia z doświadczeniem?
    Ktosiek

04.01.2020 00:15

Chyba raczej pracownik ;)
    TezPracownik

22.01.2020 06:43

Zgadzam się, normę/premie da się wyrobić bez problemu, wystarczy płynnie pracować, nawet nie trzeba biegać i przestać non stop gadać w alejkach ;)
    Just

20.01.2020 14:07

Nie polecam na przesyłkę czeka sie dobry tydzień coś okropnego !!! No chyba ze ktoś jest cierpliwy i ma czas tyle czekać
    pustaki

21.01.2020 11:09

to nie miejsce na opinie na temat zakupów. zapraszam na opineo z żalami.
    Wgemini

19.01.2020 22:32

Ubikacje są wiecznie okupowane, gdyż jest ich za mało przez co często czuć fetor odchodów. Pomieszczenia socjalne są zbyt małe dla ilości pracujących tam osób, a jednak często wykorzystuje się je jako sale szkoleniowe utrudniając tym spożycie posiłku pracownikom. Płacą odrobinę powyżej najniższej krajowej, a wymogi zrekompensowałaby jedynie 2 krotnie wyższa pensja podstawowa (premie są nie osiągalne) . Drużyna nowych liderów to po za wyjątkami osoby które informowały przełożonych o błędach współpracowników, a nawet przypisywały im swoje. Często są tam nie ze względu na wyniki w pracy lecz poprzez spotkania towarzyskie z innymi pracownikami, w tym przełożonymi po godzinach pracy. Na monitorach komputerów częściej widuje się wzory tatuaży i wyniki sportowe niż nowoczesnego WMSa. Codziennością jest okłamywanie pracowników co do zarobków i możliwości rozwoju w firmie. Zazwyczaj kierownicy znają odpowiedzi na zadane im w tej kwestii pytania, jednak skoro zabroniono im o tym mówić zwyczajnie kłamią. Praca lekka lecz atmosfera już taka nie jest. Odsyłanie ludzi do domu bez uprzedzenia jest tu nadal stosowane i nadal będzie . Narzuca się pracownikom kiedy mają wykorzystywać urlopy, tak aby pasowało to firmie. Natłok ludzi usiłujących zrobić jakiś wynik pozwalający na uzyskanie premii oraz różnego rodzaju wózków mocno utrudniający pracę. Wielo kulturowe miejsce pracy, w którym każdy mówi w innym języku i nikt nie dba o to w jakim, przy czym od Polaków tam pracujących chyba oczekuje się umiejętności porozumiewania się wszystkimi. W tym przypadku jak i we wszystkich innych za dodatkowe umiejętności ekwiwalent pieniężny jednak nie istnieje. Płaca podstawowa jest bardzo niska i nie wzrośnie do momentu, aż nie wymusi tego na firmie ustawodawca. Nadgodziny, z których to większość się utrzymywała, są obecnie obcinane do minimum. Fundusz pracowniczy nie istnieje ponieważ pracownicy notorycznie nie otrzymują dodatkowych świadczeń świątecznych czy też "wczasów pod gruszą". Gdzie znikają pieniądze z tego funduszu nikt nie wie, może rzeczywiście opłaca się z niego palety słodyczy dla pracowników Alchemii. Powodzenia

20.01.2020 14:39

Dokładnie!! W pełni zgadzam się z tą opinią. Nic dodać, nic ująć ;)

18.01.2020 23:47

20.01.2020 07:44

Adamie ta firma jest tragiczna na każdej płaszczyźnie i pisanie o tym tutaj takich dlugich opisów nic w niej nie zmieni gdyż ludzie którzy teraz rządzą maja bardzo dziwną wizje.Nie warto nic pisać.Pozdrawiam
    Eo

20.01.2020 08:54

Poczekajcie na nowe rządy na dystrybuji

17.01.2020 14:32

18.01.2020 22:09

Co się czepiasz ortografii jeżeli ktoś szczerą prawdę pisze (usunięte przez administratora)

14.01.2020 10:35

17.01.2020 20:40

Kto to ?
    To my

16.01.2020 10:58

To nie tak, że ta praca nie jest fajna lub jest fajna. To wszystko zależy od ludzi. Czasem idę i się cieszę, bo przez życie kieruje mną skaner i on wie jak mnie prowadzić. A czasami jest awaria i wtedy już nie jest fajnie, bo nie wiem co robić i błądzę jak baranek tonący w morzu rozpaczy. Czy to dobrze nie wiem, ale myślę, że musimy doceniać to co mamy, bo zawsze może być gorzej i możemy nie wiem, np. tańczyć na jakieś rurze w szemranej okolicy, a to nie jest fajne. Fajne jest jak masz gdzie mieszkać i gdzie spać, a masz to właśnie za pieniądze z Gemini. Niech nam żyje ta nasza firma, a my nigdy nie umrzemy, chyba, że nas autobus potrąci.
    Ktoś

16.01.2020 10:43

Czy ktoś poza mną też uważa że słoiczki od bobovity powinny być lżejsze?
    Amanda

29.12.2019 09:00

Ostatni magazyn na tej planecie w którym zarabia się tak małe pieniądze.Odeszłem - nie żałuję !
    Bebilon 3

14.01.2020 10:21

jest jeszcze RABEN LOGISTICS na kokoszkach, 1947 zł za miesiąc
    Emma

13.01.2020 17:26

Chciałam coś napisać o naszej dostojnej nowej ochronie ale widze że już wszystko tu zostało napisane haaa
    Piotrek

12.01.2020 10:14

Podwyżek wypłaty w tym roku nie będzie i to jest pewne. Potwierdzone przez biurowe stanowiska. (usunięte przez administratora)

13.01.2020 09:49

Czyli nic nowego
    Blabla

13.01.2020 11:38

Tego się można było spodziewać. A dziś nowa grupa siły roboczej, w końcu trzeba oszczędzać

07.01.2020 12:07

I jak ta nowa ochrona po paru dniach urzędowania?

10.01.2020 09:26

mam wrażenie że była ochrona nie moze przezyc zakonczenia umowy. piszecie jakies totalne bzdury.
    Stara ja

11.01.2020 13:05

Bez przesady, haha, tez pracowałam w Gemini i jakos zmiana wyszla mi na lepsze, tam byl jeden dziad, reszta spokojnie moze ogarnąć prace w innym miejscu, a Gemini to nie królestwo, wręcz przeciwnie, (usunięte przez administratora)
    Muminek

11.01.2020 09:51

Czy ktoś już zauważył że skanery oszukuja na pozycjach?
    Kupidyn

07.01.2020 15:25

Czy w tym roku będzie w Gemini poczta walentynkowa? Pytam dla kolegi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Walentyna

05.01.2020 18:25

Dobra ta nowa ochrona taka troche nie żywa ????

06.01.2020 14:33

Tzn możesz coś wiecej napisać?
    ktosiek

07.01.2020 09:58

nieżywa*

03.01.2020 13:44

03.01.2020 14:34

A dlaczego nowy ochroniarz to model podobny do Szczepana?

02.01.2020 09:21

02.01.2020 19:14

Jaki szczepan??
    Gerwazy

27.12.2019 11:07

Ile jeszcze dobrych ludzi musi się zwolnić tej firmy żeby zarząd przejżał na oczy co tu się dzieje - co robi za ferment w tej firmie nowe grono kierownicze.
    Stach

01.01.2020 18:45

Ferment - mam 2 pytania co do gatunku fermentu . Mam ofertę pracy i skrajne opinie Odezwij się jak możesz : [email protected]
    Spoko

01.01.2020 23:50

Kolejni ostatnio dali wypowiedzenia

27.12.2019 02:43

01.01.2020 15:21

Może czas na jakieś inne piosenki w wersji gemini?
    Tralala

30.12.2019 22:23

Fajnie się czyta te wszystkie komentarze, jest po co tu wchodzić :)
    Lala

22.12.2019 14:40

Nie prawda. Idealna praca. (usunięte przez administratora) Ja również być karmiacymi matka ci to na fejsie chwała się fociami (usunięte przez administratora). Spokojnie dorobisz na boku . Więc na co ci socjal?

28.12.2019 13:03

Oj widać, że komuś tu życie daje kopa w D!! I nie ma życia swego prywatnego (żal D ściska). Co cie interesuje co kto robi w swoim wolnym czasie ????, to ich prywatna sprawa. Po co ta ironia w wypowiedzi, weź się do pracy a nie tu bzdety wypisujesz.
    Lalaland

30.12.2019 20:36

Lala nie może bo przekroczyła dawno nadgodziny w tym roku :D

30.12.2019 11:42

Prawda

30.12.2019 11:51

Brzydula wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma .

20.12.2019 11:37

Zdarza się

21.12.2019 17:43

Nie tylko na 3lipach, robią pod górke z każdej strony i nie tylko nam, ale również ochronie. Tyle rzeczy ile zmieniło się w tej firmie na negatyw, w tak krótkim czasie to jest śmiechu warte. Bywa. Pewnie od stycznia posypia się l4 jak i zwolnienia.
    Specjalista ds. Dystrybucji

29.12.2019 22:44

To dzięki nierobom i takim jak Ty ciężko cokolwiek zrobić. Polecam się zwolnić i pójść do stodoły do prywaciarza popracować, a wtedy Nam będzie się przychodziło z Radością.
    Jas

29.12.2019 17:21

Kobieta jest kobietą z lampką wina w dłoni a nie kuflem piwa. No cóż twarze też dużo mówią o tych smakoszkach
    4 skan

29.12.2019 19:23

A Tobie to już się totalnie nudzi bez nadgodzin?
    Marzena

29.12.2019 07:35

Nie dawno zobaczyłam na jednej z półek napis "JP2GMD" i z ciekawości sprawdziłam co to znaczy . Z przerażeniem odkryłam, że znaczy to "Jan Paweł 2 gwałcił małe dzieci"!!!! Uważam że w katolickim kraju takie napisy nie powinny pojawiać się w miejscu pracy!!!
    Wesołych Świąt!

24.12.2019 14:29

Z okazji świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam i sobie życzyć by w Gemini nas szanowali. Jeżeli tam będzie dobrze, to reszta też się już jakoś ułoży. Pozdrawiam Wasz Krzysztof
    Xxx

25.12.2019 10:31

Tobie Krzysztof dziękujemy za każdy rozwiązany problem w WMS! BANG!
    Oq

25.12.2019 17:22

A to 1 Krzysztof w gemini siedzi :~}
    Galant

24.12.2019 08:53

Gemini czas zamknąć na czas świąt.A w styczniu strajk w rożnych formach i oby nie skonczylo się na planach.
    elektryka prad nie tyka

20.12.2019 14:49

oddajcie czajnik
    smakosz kawusi i herbaty

23.12.2019 14:18

i ekspres do kawy proszę zostawić bo będzie lipa na lipach
    Aaa

22.12.2019 21:26

Odpoczywajcie Kochani w Święta od tego syfu, oby Nowy Rok przyniósł odrobinę pozytywów bo póki co są zmiany ale tylko na gorsze. Buziaki
    ZaszontGemini

20.12.2019 14:57

Jak się nie podoba to możecie złożyć wypowiedzenie. Jeśli jednak nie macie zamiaru tego zrobić to cisza i do roboty !!!
    Doll

22.12.2019 21:03

Boją się konfrontacji z ludźmi bo nie mają nic do powiedzenia. Ważne tylko cyferki A ludzie którzy pracują na te cyferki to gorszy sort który według nich o nic nie powinien się upominać bo przecież pracują w najlepszej firmie na świecie
    Lala

22.12.2019 17:27

Pozdrowienia dla najfajniejszej zmiany. Fajni młodzi ludzie. Iwona i Ania bez parcia na szkło. Minus liderzy,ale ogłosili nabór więc się ułoży. Może w nowy roku jakoś będzie.
    Zibi

20.12.2019 07:54

Ale to wszystko nic w porównaniu z pracą w sylwestra albo pracujemy do 18 dłużej niż sklepy monopolowe. A więc drodzy koledzy i koleżanki prosto z pracy na imprezę bez zbędnych ceregieli jak mycie czy fryzura. To pewnie jedna z wielu kar które czekają nas że strony zarządu za nieobecność na wigilii i nie wysłuchanie wymownego przemówienia. Bądźmy gotowi na kary bo na pewno beda
    zibi 2

20.12.2019 15:47

albo? co
    hipokryzja

19.12.2019 15:35

A owieczki poszły na ostatnią wieczerzę, licząc na profity w postaci pieroga... ?! ???? Wysłuchując tych zachwytów ze strony zarządu achy i ochy nie mają końca ???? oraz obłudy, którą się wpaja owieczkom. ???? A prawda jest taka że to dzięki tym zwykłym pracownikom i dzięki temu żydostwu na pracownikach, cała smietanka mogła dać sobie premie i inne dodatki śmiejać się innym prosto w twarz. A Ty zapier...j i nie oczekuj niczego w zamian, milcz i dziękuj najwyższemu, że masz pracę i potakuj. Oto cała polityka firmy.

19.12.2019 19:50

Nie zawsze jest mało. Ale po coś socjal jest. A jest on dla najmniej zarabiających. Po to to ktoś wymyślił.
    Arbait

19.12.2019 20:14

Jakbyś się wiecznie nie spóźniał, to nie musiałbyś pisać poematów w obronie Gemini
    Niunia

18.12.2019 21:44

Paczkę dla dziecka? Nie dostajesz kasy od państwa?
    choinka

19.12.2019 12:33

A co ma Państwo z firmą w której jestem zatrudniony?? aaaa zapomniałem socjal to jest herbata, cukier i kawa ,ale tylko ta gorszego sortu, bo lepsza dla KIEROWNICTWA...soryyy ale Gemini to już jest (usunięte przez administratora) ani paczek, ani bonów, zupełnie nic, jedyne co Ci się należy to JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO SIĘ ZWOLNIJ :-)

19.12.2019 15:31

Idź za radą i się zwolnij. Lepiej nie będzie. Tylko gorzej. Korzystaj z okazji i uciekaj

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini