Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 211 ocen.

Ericpol Telecom Sp. z o.o.
3 211 6 1

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Aneta

@Jaroslav Walacek Rozumiem i szanuję Twoje zdanie. Jeśli już zdecydujesz się na aplikowanie do Ericpol Telecom, to daj nam znać. Powodzenia! Skąd wynika tak mała aktywność na tym wątku? Przecież firma funkcjonuje normalnie, a ponadto prężnie się rozwija. Nawet ostatnio na paru ważniejszych portalach zauważyłam, że planują zatrudnić parę osób. Zapraszam zatem do dyskusji na temat tego pracodawcy.

Aneta

@Jaroslav Walacek Myślę, iż takie kwestie ustala się już na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Złożyłeś już swoje dokumenty w firmie? Może znajdzie się jeszcze osoba, która zna aktualna sytuację pracy w Ericpol Telecom? Warto aplikować? Bardzo Was proszę o ciągły, aktywny udział w dyskusji.

Jaroslav Walacek
@Aneta 07.09.2018 15:09

Chcialbym poznac widelki zanim wysle CV. Nie chce tracic czasu na przygotowanie i sama rekrutacje zeby siebie na koncu dowiedziec, ze nie bylo warto.

Jaroslav Walacek

Ile można dostać jak przyjdę z dwuletnim doświadczeniem?

Aneta

@Eryk Na paru ważniejszych portalach z ofertami pracy ostatnio zauważyłam, że poszukują bardzo wielu pracowników na rozmaite stanowisko. A Ciebie jaka profesja by konkretnie interesowała? Jeśli zdecydujesz się na aplikowanie, to pamiętaj, żeby informować nas o każdym etapie postępowania kwalifikacyjnego. Powodzenia!

Eryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się o pracę?

Aneta

@anonymous Fajnie, że przedstawiłeś użytkownikom swój punkt widzenia na pewne kwestie, jednak jest on nieco dyskusyjny i nie każdy się z nim zgodzi. Masz może jakieś doświadczenia związane z firmą Ericpol Telecom? Jeśli tak to nalegam, abyś podzielił się z nami swoim zdaniem o tym pracodawcy.

anonymous

LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER LOW COST CENTER

anonymous

Namawiam wszystkich absolwentów, aby nie dawali się upadlać centrom taniej siły roboczej zlokalizowanym w Polsce. Nie marnujcie czasu na szukanie pracy w tym kraju. Wyjeździe za granicę i tam zacznijcie godne życie. Bez żadnego doświadczenia może dostać pracę które zapewni wam godziwą płacę 2500-4000 b euro zamiast 2500-4000 b zł ? Tak! Kończyłem studia w Polsce i przeglądałem gowork z celu znalezienia opinii o każdej firmie do której aplikowałem i niestety większość opinii pokrywała się z rzeczywistością. Gdy odpowiecie rekruterowi, że wasze oczekiwania finansowe to 2000 zł to rzucą się na was jak hieny na padlinę. Te nisko kosztowe oddziały zostały stworzone, że dorabiać kosztem biednych polaków i w konsekwencji ich upodlić. Nie wierzcie w żadne zapewnienia o robieniu kariery o awansach a tym bardziej o podwyżkach, bo Polscy "managerowie" o tym nie decydują ile zarobicie. Oni dostają tabelki z centrali ile tania siła robocza w Polsce ma zarabiać. Nie dajcie się upodlić i szukajcie godnej pracy z godną płacą.

Aneta

@Krzysztof Ja Nie Zartuje Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Zapewne jesteś pracownikiem w Ericpol Telecom. Co zatem mógłbyś jeszcze dopowiedzieć o tym pracodawcy? Czy skoro wynagrodzenie pozostaje wiele do życzenia, uważasz, że praca w tym miejscu nadałaby się dla osób, które chcą sobie tylko dorobić, np. dla studentów?

Aneta

Piszecie sporo o poziomie wynagrodzeń w Ericpol Telecom Sp. z o.o. Pojawiła się informacja, że w ostatnim czasie były jakieś podwyżki. Czy teraz już poziom płac jest bardziej zadowalający? A czy ktoś mógłby się podzielić informacjami o pracy w Ericpol Telecom Sp. z o.o., poza płacami? Np. czy to firma dająca możliwości rozwoju? Widziałam na ich stronie, że prowadzą sporo rekrutacji. Potencjalni kandydaci byliby Wam bardzo wdzięczni za więcej szczegółów.

Krzysztof Ja Nie Zartuje
@Aneta 26.05.2018 07:27

Nadal sporo niższy niż na rynku.

anonymous

https://www.signifytechnology.com/jobs/principle-big-data-slash-scala-engineer Salary: £80,000 czyli ~390.000 pln rocznie = 32500 zł brutto miesięcznie.

Igor

Rynek sam się reguluje i może chcemy żeby to poszło szybciej ale z pewnością podniosą!!

Administrator

Co sądzicie o poziomie wynagrodzenia w Ericpol Telecom Sp. z o.o.? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?

szczerze
@Administrator 19.04.2018 09:25

tak, poziom relatywnie do rynku obniżył się

Filip

Braki fachowców na rynku pracy wymuszają podwyżki. To jak koło!!

łodziak
@Filip 17.03.2018 23:18

No właśnie problem w tym że nie ma wzrostu płac takiego jak polacy by oczekiwali bo zalało na 2 mln ukraińców którzy godzą się na niskie stawki.

dev

Opera Software International - Wrocław doświadczenie 3 lata 16000 zł brutto

Pracownik

Ericpol Telecom to dobra firma a ponieważ trzyma wysokie standardy pracy to osoby które niestety nie dostały się tu do pracy piszą te bzdury!!!

tomek
@Pracownik 03.01.2018 11:34

nie dostały się ? hehe Ericpol przyjmuje każdego kto jest tani... to kluczowy elemeny naboru. Sorry ale Ericpol płacił jeszcze nie dawno tyle co zarabia początkujący sprzedawca w ikei czyli 2500 zł. Czy ludzie uczą się programowania żeby nic z tego nie mieć, a żeby tylko ktoś ich kosztem robił sobie hajs? nie wydaje mi się... "trzyma wysokie standardy pracy" ? podwyżki zaczęły się dopiero jak zaczeli masowo odchodzić doświadczeni pracownicy... wcześniej ich pensje rok do roku zmalały. To są wysokie standardy pracy?

były ericpolowiec
@Pracownik 03.01.2018 11:34

dokładnie pracownicy mieli obiecywane podwyżki po przejęciu po ericssona, co okazało się kłamstwem i pensje nie dość że nie rosły to pozabierali dodatki. Jeżeli tak wygląda "trzymanie wysokich standardów" to gratuluję Tobie. Ja po przejściu do innej firmy dostałem +30% a i przynajmniej mam cały czas podwyżki i to są wysokie standardy.

ITman
@były ericpolowiec 04.01.2018 11:22

dokładnie rekrutację można podsumować tak: - firma z wielkim ego, myślą że każdy powinien przychodzić do nich na kolanach. - płaca z podłogi a oczekiwania z sufitu. - wysokość pakietu relokacyjnego pominę bo to śmiech na sali... ledwo starczy na kaucję ;) - lodzki oddział tak samo jak krakowski jest oparty na taniej sile roboczej. - benefity okrojone i chyba najgorsze w łodzkim IT (kiedyś mieli lepsze) - Szwedzi niestety nie traktują polaków jak europejczyków, tylko jak hindusów. - awans stanowiskowy (to wiem od kolegi ktorym tam pracował) w dziwnej kolejności.. tzn. laska która ledwo co zaczęłą pracę i nie miała kompletnego pojęcia o IT awansowała, a kolego którym tam pracował i miał dobre oceny i dużą więdzie i skończone studia IT ugrzązł na na tym samym stanowisku. - rzeczywiście mogę potwierdzić że głownym kryterium ropoczęcia tam współpracy jest dostosowanie się do widełek ustawonych przez szwedów na tanią siłę roboczą. Jesteś tani to bierzemy, chcesz i 1000 zł więcej nie bierzemy szukamy następnych frajerów.

Hombre
@ITman 17.01.2018 08:48

To ja zostawię swoja opinie. Pracuję w firmie około 2 lat. Skończyłem "Automatykę i robotykę" na AGH. Jako, iż jestem dość ambitnym człowiekiem, szybko zdobyłem szacunek współpracowników i kierowników. Dostaję poważne zadania które wykonuję w terminie i zachowując najwyższą jakość kodu (weryfikują go osoby z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży(oczywiście Szwedzi bo w Polsce nikt tak długo nie pracuje)) Fakt, zarobki BYŁY złe w porównaniu do innych firm IT. Od tego roku są podwyżki (aby dorównać płacą do innych firm) i ja właśnie będę podpisywał umowę na 8k brutto. Myślę, że w moim przypadku wynagrodzenie sprawiedliwe w stosunku do doświadczenia zawodowego i obowiązków.

kolega
@Hombre 08.02.2018 19:33

Tak, tylko że problem polega na tym że gdyby nie fala odejść doświadczonych ludzi to podwyżki byś nie zobaczył na oczy. I to nie o to chodzi że pracowałeś dobrze i Cie zauważyli, tylko bali się że więcej osób odejdzie....

no
@Hombre 08.02.2018 19:33

z 2-letnim doświadczenie UBS płaci 9-12 tys. brutto uop

andrzej
@Hombre 08.02.2018 19:33

Na jakim stage jesteś jeśli można zapytać?

Hombre
@andrzej 12.02.2018 21:06

To prawda ze gdyby nie gigantyczna fala odejsc to nic by sie nie zmienilo. Kierownictwo mocno boi sie o swoje (usunięte przez administratora) Pracuje na JS:5.

Nexxxio

Web Client Developer MIEJSCE PRACY: PRAGA YOUR ROLE: Develop high-quality software applications which adhere to approved designs Active participation in all phases of system architecture, development, testing, release and on-going maintenance Ensure unit testing activities are properly specified and executed Initiate code reviews, ensuring coding standards and practices are maintained Identify products/ technologies that need to be researched REQUIREMENTS: Bachelor's degree in Science/IT/Computing or equivalent Min. 4 years of experience as a programmer (preferable Frontend, JavaScript) Very good knowledge of Javascript, HTML, CSS, Good knowledge of Java, Spring Knowledge of the Eclipse IDE Knowledge of the JBoss Very good knowledge of English Experience working in an Agile software development environment Good analytical and problem-solving ability Strong communication skills The ability to work independently as well as collaborating with a team WE OFFER: Work in a dynamic company with access to the best world business and technical models Attractive salary (20.000+ PLN gross) Accommodation, airplane tickets (to go and to come back), support in relocation Medicover health care

it

citi bank warszawa senior developer 17 tys zł brutto uop

Tobiasz
@it 02.01.2018 12:03

Całkiem możliwe ;) ja w Wawie na stanowisku regulara mam 12 tys B2B i nie jest to wielkie korpo, w Łodzi mają przekichane!

anonymous

To może jako osoba patrzaca na to z zewnątrz pozwolę przestawić swoje zdanie na ten temat. Kiedyś przeczytałem arykuł prasowych gdzie jedna Pani z działy HR z Ericpola powiedziała takie zdanie "początkujący informatycy po studiach nie zarabiają mało - 2500 zł netto." I tutaj pojawia się jakieś pierwsze przemyślenie... albo u tej Pani wszyscy w rodzinie zarabiają 1500 zł, albo nie wie co mówi. Sorry a znam mnóstwo korporacji w których 2500 zł netto to zarabiają studenci 1 roku informatyki, więc coś tu chyba ktoś pominął. Zagraniczne korporacje płacą absolwentom IT między 4000-6000 brutto, ale za pensję w tych dolnych widełkach nikt już nie chce pracować, sam prowadziłem rekrutacje i wiem jak jest. No chyba że nikt nigdy nie programował i nie wiele umie to może się zgodzi na taką kwotę. Absolutne minimum (nie powodujące że ktoś kogoś okrada i to 5000-5500 brutto) tym bardzie w mieście powyżej 500 tys. mieszkańców. Zapewne któryś z menadżerów pisał że lepiej zatrudnić absolwenta innego kierunku niż IT, bo nie pójdzie do konkurencji... Z taką logiką myślenia to firmy prawnicze powinny zatrudniać filozofów za 1500 zł a nie prawników za 3000 zł, Firmy architektoniczne absolwentów historii za 1500 zł, a nie Architektów za 4000 zł i tak dalej. Nie rozumiem tego, z taką argumentacja jaką tutaj przedstawili kierownicy Ericpola to życzę powodzenia.... zapewne najlepsi specjaliści IT będą walić drzwiami i oknami do was... heh Polska to jednak dziwny kraj.

efefe

otóż przeszedłem rekrutację bez problemu i te ich badziewne testy. Lecz nastawienie kierownika nie skłoniło mnie do zmiany pracodawcy. Raz że zarabiam u obecnego więcej, a dwa stwierdzenie przez niego samego kierownicywa z Ericpola liczy się głownie to żeby był pracownik tani i że rekrutacja odbywa się głownie im tańszy tym lepszy. A to najwięcej mówi o nastawieniu do pracownika. Uważam że to trochę nie profesjonalne jak na tak dużą firmę. I tyle w temacie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sfrustrowany nie jestem, bo nie mam takie powodu.

pigularz
@efefe 06.02.2017 12:39

Zakładam, że jesteś osobą, która kryje się za tymi wszystkimi literkowymi nickami. Gdybyś od razu tak napisał, to byłaby zupełnie inna rozmowa. Ericpol szuka kogoś innego niż ty, ty szukasz innego pracodawcy niż Ericpol, więc rozchodzicie się w zgodzie i nie ma się co obrażać ani wieszać psów. Ale gdy zaczynasz pisać nieprawdę na temat firmy a do tego obrażać rozmówców, którzy próbują tą nieprawdę korygować, to wychodzi z ciebie frustrat, niezależnie od tego czy masz powód czy nie. Nie widzę niczego złego w tym, że szuka się taniego pracownika, dopóki ten tani spełnia wymagania. Tu Ericsson ostatnio faktycznie trochę zbytnio obniża poprzeczkę, bo jednak jakieś ścisłe/techniczne podłoże kandydat powinien posiadać. Ale to nie oznacza, że powinien zatrudniać samych magistrów informatyki. Piszesz, że to nieprofesjonalne na tak dużą firmę, a ja ci odpowiem, że właśnie takie podejście jest normą w dużych firmach, bo duże firmy poprzez rozwój odpowiednich procesów uniezależniają się od kompetencji pracowników, zarówno tych bardzo dobrych, jak i tych słabych.

OleEspagna
@pigularz 06.02.2017 13:53

Czy te cienkie cwaniaki dalej pytają z budowy klawiatury ?

IT
@OleEspagna 20.12.2017 13:54

Ericsson (ex Ericpol) jest śmieszną firmą jeśli chodzi o IT, jak byłem na rozmowie o potencjalnej współpracy to kierownik sam się ośmieszył nie znajomością SQL`a, to nie jest firma dla ludzi znających się na IT, tylko dla tanich pracowników którym się wydaje że robią jakąś korpo-karierę... na dodatek nie stać ich było na moje usługi... a bez problemu wynegocjowałem tyle w dwóch innych firmach.

lkk

Z tego co wiem płacili w zeszłym roku jeszcze 3500-4000 brutto, a to jest 2500-2800 netto więc nie kłam pigularz. Ericpol tyle płacił, ile teraz płaci Ericsson nie wiem.

pigularz
@lkk 31.01.2017 18:16

Jeśli nie znasz się na liczbach, to wyjaśniam, że 2500-2800 to generalnie więcej niż 2500, więc nie zarzucaj mi kłamstwa, zwłaszcza, że nie wiesz jaki jest stan obecny.

ElektronikaKlawiatury
@pigularz 31.01.2017 21:13

Otóż nie da się tego powiedzieć peegoolarzu

Beka

po ponad 2 latach spedzonych tutaj mogę śmiało powiedzieć że nie jest to firma dla informatyków chcących się rozwijać. Ostatnio są przyjmowane osoby które nic nie wiedzą i nie umieją - dosłownie nic i to jest koszmar, ericsson na tej taniości się kiedyś przejedzie... mówię wam... na bank.

gron
@Beka 25.07.2017 16:03

zgadzam się.

Marek

ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...

Alex
@Marek 07.03.2017 07:30

Wielu ludzi zwyczajnie nie lubi niemców. Z historycznych powodów ciężko się dziwić. A dzisiejsi niemcy często są  Po drugie jeszcze więcej ludzi nie lubi terroryzmu we miejscu swojego zamieszkania...

Marek
@Alex 12.12.2017 21:06

Są inne kraje Irlandia, Anglia, Norwegia, Szwajcaria. W tej ostatniej zarobisz najwięcej.

xyz

Hej chciałbym dorzucić swoje 3 grosze do opnii na temat łódzkiego Ericssona. Ponieważ generalnie komentarze są negatywne chciałbym zacząć od pozytywów :). 1. Ericsson to firma która zatrudnia świetnych ludzi. Super się z nimi współpracuje są bardzo pomocni i otwarci na dzielenie się wiedzą. Śmiało mogę powiedzieć że po tych kilku latach spędzonych w firmie dorobiłem się kilku nowych przyjaciół. 2. Metodologią pracy jest przeważnie scrum który bardzo silnie stawia na niezależność zespołów. Czasem zespołowi się dobrze pracuje w scrumie, czasem nie ale generalnie realizowane są kluczowe założenia agile. 3. Warunki lokalowe na Sienkiewicza są dobre. Open spacy na 20 osób to nie pokoje ale też nie hale w których siedzą "prząśniczki" i klepią kod. Dla starszych pracowników przypisane są dwa duże monitory i laptop. Kafeteria znajduje się w budynku. Nawet zaparkować gdzie jest - chociaż parking dostępny jest tylko dla starszych stażem pracowników. 4. Jest możliwość pracy z domu. 5. Ja miałem szczęście do managerów którzy traktują człowieka jak człowieka a nie jak zasób. Jak się troszkę spóźnisz albo musisz nagle wyjść to nikt nie robi żadnych problemów. 6. Przysługuje ci pracownicze ubezpieczenia na życie i opieka lekarska dla Ciebie (i za niewielką dopłatą) dla najbliższej rodziny Minusy 1. Produkt jest OGROMNY - jeżeli myślisz że ogarniesz z wszystkimi szczegółami co robi system albo chociaż podsystem albo podsystem podsystemu to jesteś w błędzie! Wynikają z tego istotne wnioski. W pewnym sensie bardziej się liczy dobra znajomość produktu (i wewnętrznych tooli których jest mnóstwo) niż dobry warsztat programistyczny. Projekty nie liczone są w miesiącach ale zwykle w latach. 90% czasu będziesz spędzał zastanawiając się co trzeba zmienić i jak to zmienić. Sama zmiana to pozostałe 10%. Ponieważ trzeba to jakoś utrzymać potrzebne są całe tony dokumentacji którą też ktoś musi napisać i utrzymywać. 2. Zarządzanie projektami - ostatnio bardzo spadło. Ericsson zrobił nabór wśród grupy ludzi którzy albo przyszli z innych firm i nie zdają sobie sprawy z specyfiki produktu opisanego w punkcie 1 albo są managerami bez żadnego backgroundu technicznego. Zamiast pracować z zespołem zarządzają nim. 3. Część projektów po prostu jest nieatrakcyjna i polega na skonfigurowaniu wspomnianych hermetycznych tooli i wytestowaniu czegoś. Złożeniu sprzętu i tygodniowych przepychankach z kanadayjczykami, koreańczykami lub (Boże broń) z hindusami. 4. Największą bolączką jest uposażenie - nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ludzie przechodzący do cybercoma (który jest podwykonawcą ericssona - więc wspomniani ludzi stają się z automatu kontraktorami) mają znacznie większe uposażenia piastując te same stanowiska. Ktoś by mógł powiedzieć że to dlatego że łatwiej się ich pozbyć w razie czego. Nie trzeba wypłacać odpraw. Z tym że jak się popatrzy na polskie prawo to 3-krotność miesięcznej odprawy należy się pracownikowi po 8 latach (sic!). Jak ktoś weźmie kalkulator i policzy to wyjdzie mu że 0,5 roku przepracowane w cybercom rekompensuje mu tę odprawę. 5. Umowy autorskie - Ericsson jest chyba jedyną Łódzką firmą IT w której nie obowiązują umowy autorskie. Dlaczego - nikt nie potrafi wytłumaczyć. Jak jest tu jakaś pani z HR to poproszę o wyjaśnienie jak krowie na rowie. Ogólnie przekonanie wśród pracowników jest takie że albo księgowości i hr się nie chce albo Polski managment nie jest w stanie się porozumieć ze Szwedzkim od 3 lat! Co dla mnie wydaje się po prostu śmieszne i świadczy o poziomie zarządzania ludzi "u góry". 6. Widząc taka nieudolność Ci najlepsi odchodzą myśląc - "Firma chce żebyśmy byli oddani i proaktywni ale działa to tylko w jedną stronę. Firma nie jest oddana i proaktywna w stosunku do nas"

,
@xyz 23.07.2017 19:44

z plusów które wymieniłem pozycja nr 3 raczej nie aktualna, z powodu przeniesienia siedziby.

Snerg
@xyz 23.07.2017 19:44

@xyz - ewidentnie pracujesz w Ericssonie więc szybko tylko uzupełnie co do wady 5. To spadek po Ericpolu, może się z tym uporają w najbliższym czasie. co do zalety 3 - tylko część firmy jest przeniesiona.

łodziak

Ostatnio zauważyłem ogłoszenia, że szukają Senior Developerów w Łodzi. Swoim pracownikom robią jak mogą pod górkę, żeby nie dać awansu i kasy, a z zewnątrz przyjmą na seniora...

Snerg
@łodziak 20.08.2017 14:43

Chętnie zobaczę to ogłoszenie...

Aneta

@Łodziak84 - a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Ericpol Telecom? Czy znajdujesz jakieś pozytywne aspekty zatrudnienia w tej firmie? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w Ericpol Telecom?

Snerg
@Aneta 25.09.2017 15:37

Aneta czy pytasz o Ericssona? Czy faktycznie o Ericpola. Ericpol już nie istnieje... http://media.ericsson.pl/pr/314674/ericsson-finalizuje-przejecie-ericpol

Łodziak84

śmieszne wynagrodzenie w stosunku do innych firm na rynku. Ciężko dostać awans stanowiskowy. Nie opłaca się pracować w tej "firmie".

Snerg
@Łodziak84 20.09.2017 21:40

To jest opinia z 20 września tego roku O_O Przecież Ericpol nie istnieje od blisko roku i został kupiony przez Ericssona. I sorry jeżeli w Ericpolu było trudno o awans stanowiskowy to przykro mi Łodziak84 ale musiałeś ( o ile tam pracowałeś ) prezentować bardzo nikłe umiejętności

.................

Nie warto tracić nawet 5 minut czasu na takie Centra Taniej Siły Roboczej...

Aneta

@łodziak - niektóre z firm nie decydują się na rekrutację wewnętrzną, szukając kandydatów na stanowiska kierownicze z zewnątrz. Zależne jest to od polityki firmy, nie można jednoznacznie stwierdzić, który system obsadzania stanowisk jest lepszy.

łodziak
@Aneta 21.08.2017 23:11

Może i tak jest, ale u nas to nie na stanowiska kierownicze rekrutują, lecz na developerów.

morgi

chaos i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podczas rekrutacji - nie polecam. firma ewidentnie szuka taniej siły roboczej.

Zostaw opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.