Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 209 ocen.

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.

dev

Opera Software International - Wrocław doświadczenie 3 lata 16000 zł brutto

Pracownik

Ericpol Telecom to dobra firma a ponieważ trzyma wysokie standardy pracy to osoby które niestety nie dostały się tu do pracy piszą te bzdury!!!

andrzej
@Hombre 08.02.2018 19:33

Na jakim stage jesteś jeśli można zapytać?

Hombre
@andrzej 12.02.2018 21:06

To prawda ze gdyby nie gigantyczna fala odejsc to nic by sie nie zmienilo. Kierownictwo mocno boi sie o swoje (usunięte przez administratora) Pracuje na JS:5.

Nexxxio

Web Client Developer MIEJSCE PRACY: PRAGA YOUR ROLE: Develop high-quality software applications which adhere to approved designs Active participation in all phases of system architecture, development, testing, release and on-going maintenance Ensure unit testing activities are properly specified and executed Initiate code reviews, ensuring coding standards and practices are maintained Identify products/ technologies that need to be researched REQUIREMENTS: Bachelor's degree in Science/IT/Computing or equivalent Min. 4 years of experience as a programmer (preferable Frontend, JavaScript) Very good knowledge of Javascript, HTML, CSS, Good knowledge of Java, Spring Knowledge of the Eclipse IDE Knowledge of the JBoss Very good knowledge of English Experience working in an Agile software development environment Good analytical and problem-solving ability Strong communication skills The ability to work independently as well as collaborating with a team WE OFFER: Work in a dynamic company with access to the best world business and technical models Attractive salary (20.000+ PLN gross) Accommodation, airplane tickets (to go and to come back), support in relocation Medicover health care

it

citi bank warszawa senior developer 17 tys zł brutto uop

Tobiasz
@it 02.01.2018 12:03

Całkiem możliwe ;) ja w Wawie na stanowisku regulara mam 12 tys B2B i nie jest to wielkie korpo, w Łodzi mają przekichane!

anonymous

To może jako osoba patrzaca na to z zewnątrz pozwolę przestawić swoje zdanie na ten temat. Kiedyś przeczytałem arykuł prasowych gdzie jedna Pani z działy HR z Ericpola powiedziała takie zdanie "początkujący informatycy po studiach nie zarabiają mało - 2500 zł netto." I tutaj pojawia się jakieś pierwsze przemyślenie... albo u tej Pani wszyscy w rodzinie zarabiają 1500 zł, albo nie wie co mówi. Sorry a znam mnóstwo korporacji w których 2500 zł netto to zarabiają studenci 1 roku informatyki, więc coś tu chyba ktoś pominął. Zagraniczne korporacje płacą absolwentom IT między 4000-6000 brutto, ale za pensję w tych dolnych widełkach nikt już nie chce pracować, sam prowadziłem rekrutacje i wiem jak jest. No chyba że nikt nigdy nie programował i nie wiele umie to może się zgodzi na taką kwotę. Absolutne minimum (nie powodujące że ktoś kogoś okrada i to 5000-5500 brutto) tym bardzie w mieście powyżej 500 tys. mieszkańców. Zapewne któryś z menadżerów pisał że lepiej zatrudnić absolwenta innego kierunku niż IT, bo nie pójdzie do konkurencji... Z taką logiką myślenia to firmy prawnicze powinny zatrudniać filozofów za 1500 zł a nie prawników za 3000 zł, Firmy architektoniczne absolwentów historii za 1500 zł, a nie Architektów za 4000 zł i tak dalej. Nie rozumiem tego, z taką argumentacja jaką tutaj przedstawili kierownicy Ericpola to życzę powodzenia.... zapewne najlepsi specjaliści IT będą walić drzwiami i oknami do was... heh Polska to jednak dziwny kraj.

efefe

otóż przeszedłem rekrutację bez problemu i te ich badziewne testy. Lecz nastawienie kierownika nie skłoniło mnie do zmiany pracodawcy. Raz że zarabiam u obecnego więcej, a dwa stwierdzenie przez niego samego kierownicywa z Ericpola liczy się głownie to żeby był pracownik tani i że rekrutacja odbywa się głownie im tańszy tym lepszy. A to najwięcej mówi o nastawieniu do pracownika. Uważam że to trochę nie profesjonalne jak na tak dużą firmę. I tyle w temacie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sfrustrowany nie jestem, bo nie mam takie powodu.

OleEspagna
@pigularz 06.02.2017 13:53

Czy te cienkie cwaniaki dalej pytają z budowy klawiatury ?

IT
@OleEspagna 20.12.2017 13:54

Ericsson (ex Ericpol) jest śmieszną firmą jeśli chodzi o IT, jak byłem na rozmowie o potencjalnej współpracy to kierownik sam się ośmieszył nie znajomością SQL`a, to nie jest firma dla ludzi znających się na IT, tylko dla tanich pracowników którym się wydaje że robią jakąś korpo-karierę... na dodatek nie stać ich było na moje usługi... a bez problemu wynegocjowałem tyle w dwóch innych firmach.

lkk

Z tego co wiem płacili w zeszłym roku jeszcze 3500-4000 brutto, a to jest 2500-2800 netto więc nie kłam pigularz. Ericpol tyle płacił, ile teraz płaci Ericsson nie wiem.

pigularz
@lkk 31.01.2017 18:16

Jeśli nie znasz się na liczbach, to wyjaśniam, że 2500-2800 to generalnie więcej niż 2500, więc nie zarzucaj mi kłamstwa, zwłaszcza, że nie wiesz jaki jest stan obecny.

ElektronikaKlawiatury
@pigularz 31.01.2017 21:13

Otóż nie da się tego powiedzieć peegoolarzu

Beka

po ponad 2 latach spedzonych tutaj mogę śmiało powiedzieć że nie jest to firma dla informatyków chcących się rozwijać. Ostatnio są przyjmowane osoby które nic nie wiedzą i nie umieją - dosłownie nic i to jest koszmar, ericsson na tej taniości się kiedyś przejedzie... mówię wam... na bank.

gron
@Beka 25.07.2017 16:03

zgadzam się.

Marek

ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...

Alex
@Marek 07.03.2017 07:30

Wielu ludzi zwyczajnie nie lubi niemców. Z historycznych powodów ciężko się dziwić. A dzisiejsi niemcy często są  Po drugie jeszcze więcej ludzi nie lubi terroryzmu we miejscu swojego zamieszkania...

Marek
@Alex 12.12.2017 21:06

Są inne kraje Irlandia, Anglia, Norwegia, Szwajcaria. W tej ostatniej zarobisz najwięcej.

xyz

Hej chciałbym dorzucić swoje 3 grosze do opnii na temat łódzkiego Ericssona. Ponieważ generalnie komentarze są negatywne chciałbym zacząć od pozytywów :). 1. Ericsson to firma która zatrudnia świetnych ludzi. Super się z nimi współpracuje są bardzo pomocni i otwarci na dzielenie się wiedzą. Śmiało mogę powiedzieć że po tych kilku latach spędzonych w firmie dorobiłem się kilku nowych przyjaciół. 2. Metodologią pracy jest przeważnie scrum który bardzo silnie stawia na niezależność zespołów. Czasem zespołowi się dobrze pracuje w scrumie, czasem nie ale generalnie realizowane są kluczowe założenia agile. 3. Warunki lokalowe na Sienkiewicza są dobre. Open spacy na 20 osób to nie pokoje ale też nie hale w których siedzą "prząśniczki" i klepią kod. Dla starszych pracowników przypisane są dwa duże monitory i laptop. Kafeteria znajduje się w budynku. Nawet zaparkować gdzie jest - chociaż parking dostępny jest tylko dla starszych stażem pracowników. 4. Jest możliwość pracy z domu. 5. Ja miałem szczęście do managerów którzy traktują człowieka jak człowieka a nie jak zasób. Jak się troszkę spóźnisz albo musisz nagle wyjść to nikt nie robi żadnych problemów. 6. Przysługuje ci pracownicze ubezpieczenia na życie i opieka lekarska dla Ciebie (i za niewielką dopłatą) dla najbliższej rodziny Minusy 1. Produkt jest OGROMNY - jeżeli myślisz że ogarniesz z wszystkimi szczegółami co robi system albo chociaż podsystem albo podsystem podsystemu to jesteś w błędzie! Wynikają z tego istotne wnioski. W pewnym sensie bardziej się liczy dobra znajomość produktu (i wewnętrznych tooli których jest mnóstwo) niż dobry warsztat programistyczny. Projekty nie liczone są w miesiącach ale zwykle w latach. 90% czasu będziesz spędzał zastanawiając się co trzeba zmienić i jak to zmienić. Sama zmiana to pozostałe 10%. Ponieważ trzeba to jakoś utrzymać potrzebne są całe tony dokumentacji którą też ktoś musi napisać i utrzymywać. 2. Zarządzanie projektami - ostatnio bardzo spadło. Ericsson zrobił nabór wśród grupy ludzi którzy albo przyszli z innych firm i nie zdają sobie sprawy z specyfiki produktu opisanego w punkcie 1 albo są managerami bez żadnego backgroundu technicznego. Zamiast pracować z zespołem zarządzają nim. 3. Część projektów po prostu jest nieatrakcyjna i polega na skonfigurowaniu wspomnianych hermetycznych tooli i wytestowaniu czegoś. Złożeniu sprzętu i tygodniowych przepychankach z kanadayjczykami, koreańczykami lub (Boże broń) z hindusami. 4. Największą bolączką jest uposażenie - nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ludzie przechodzący do cybercoma (który jest podwykonawcą ericssona - więc wspomniani ludzi stają się z automatu kontraktorami) mają znacznie większe uposażenia piastując te same stanowiska. Ktoś by mógł powiedzieć że to dlatego że łatwiej się ich pozbyć w razie czego. Nie trzeba wypłacać odpraw. Z tym że jak się popatrzy na polskie prawo to 3-krotność miesięcznej odprawy należy się pracownikowi po 8 latach (sic!). Jak ktoś weźmie kalkulator i policzy to wyjdzie mu że 0,5 roku przepracowane w cybercom rekompensuje mu tę odprawę. 5. Umowy autorskie - Ericsson jest chyba jedyną Łódzką firmą IT w której nie obowiązują umowy autorskie. Dlaczego - nikt nie potrafi wytłumaczyć. Jak jest tu jakaś pani z HR to poproszę o wyjaśnienie jak krowie na rowie. Ogólnie przekonanie wśród pracowników jest takie że albo księgowości i hr się nie chce albo Polski managment nie jest w stanie się porozumieć ze Szwedzkim od 3 lat! Co dla mnie wydaje się po prostu śmieszne i świadczy o poziomie zarządzania ludzi "u góry". 6. Widząc taka nieudolność Ci najlepsi odchodzą myśląc - "Firma chce żebyśmy byli oddani i proaktywni ale działa to tylko w jedną stronę. Firma nie jest oddana i proaktywna w stosunku do nas"

,
@xyz 23.07.2017 19:44

z plusów które wymieniłem pozycja nr 3 raczej nie aktualna, z powodu przeniesienia siedziby.

Snerg
@xyz 23.07.2017 19:44

@xyz - ewidentnie pracujesz w Ericssonie więc szybko tylko uzupełnie co do wady 5. To spadek po Ericpolu, może się z tym uporają w najbliższym czasie. co do zalety 3 - tylko część firmy jest przeniesiona.

łodziak

Ostatnio zauważyłem ogłoszenia, że szukają Senior Developerów w Łodzi. Swoim pracownikom robią jak mogą pod górkę, żeby nie dać awansu i kasy, a z zewnątrz przyjmą na seniora...

Snerg
@łodziak 20.08.2017 14:43

Chętnie zobaczę to ogłoszenie...

Aneta

@Łodziak84 - a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Ericpol Telecom? Czy znajdujesz jakieś pozytywne aspekty zatrudnienia w tej firmie? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w Ericpol Telecom?

Snerg
@Aneta 25.09.2017 15:37

Aneta czy pytasz o Ericssona? Czy faktycznie o Ericpola. Ericpol już nie istnieje... http://media.ericsson.pl/pr/314674/ericsson-finalizuje-przejecie-ericpol

Łodziak84

śmieszne wynagrodzenie w stosunku do innych firm na rynku. Ciężko dostać awans stanowiskowy. Nie opłaca się pracować w tej "firmie".

Snerg
@Łodziak84 20.09.2017 21:40

To jest opinia z 20 września tego roku O_O Przecież Ericpol nie istnieje od blisko roku i został kupiony przez Ericssona. I sorry jeżeli w Ericpolu było trudno o awans stanowiskowy to przykro mi Łodziak84 ale musiałeś ( o ile tam pracowałeś ) prezentować bardzo nikłe umiejętności

.................

Nie warto tracić nawet 5 minut czasu na takie Centra Taniej Siły Roboczej...

Aneta

@łodziak - niektóre z firm nie decydują się na rekrutację wewnętrzną, szukając kandydatów na stanowiska kierownicze z zewnątrz. Zależne jest to od polityki firmy, nie można jednoznacznie stwierdzić, który system obsadzania stanowisk jest lepszy.

łodziak
@Aneta 21.08.2017 23:11

Może i tak jest, ale u nas to nie na stanowiska kierownicze rekrutują, lecz na developerów.

morgi

chaos i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podczas rekrutacji - nie polecam. firma ewidentnie szuka taniej siły roboczej.

bylam

firma nie szanuje ludzi po it, dla nich jedynym kryterium jest taniosc pracownika.

m

kłamią na potegę podczas rekrutacji.

ech

w Łodzi jest ten problem, że nie ma dokąd odejść z post-Epola

pytający
@były łodzianin 18.07.2017 06:57

a z jakiego roku masz tę wiedzę, bo jako były łodzianin, pewnie już zmieniłeś miejscówkę, może to się zmieniło? przecież firmy nie mogą udawać, że nie ma rynku pracownika :/

były łodzianin.
@pytający 18.07.2017 16:23

nie dawno. Natomiast tym co myślą że nie można znaleźć lepiej płatnej pracy odsyłam do 4programmers_net / praca

bart

na rekrutacji firma wali scieme jak jest super, a pozniej zaczyna sie koszmar/////////

dom

Po kolejnych negatywnych zmianach po przejęciu pojawił się nowy argument przeciwko pracy w tej firmie. W ciągu ostatnich tygodni pocztą pantoflową zostały przesłane zdjęcia z wyglądem "standardowych" miejsc pracy w Krakowie. Po przeprowadzce miejsca pracy będą przypominały taśmę produkcyjną dla szwaczek. Dla niektórych pracowników którzy do tej pory siedzieli na Targowej lub Dowborczyków oznacza to nawet zmniejszenie "przestrzeni życiowej" kilka razy. Nie wspominając o kierownikach którzy do tej pory mieli 2-3 osobowe pokoje a teraz będą całe dnie nadawali przez telefon na openspace. Oczywiście wszystko firmowane standardem biura Ericsson.

Solidarność

Moze czas pomyslec o utworzeniu zwiazkow zawodowych

.........................................

Racja w Polsce żeby dostać 10k musisz tyrać min. 5 lat, na zachodzie tyle dostajesz na start po studiach a nawet więcej. Nawet jak koszty są wyższe to i tak się opłaca.

mentol

Witam Kiedy w 2015 roku Ericsson ogłosił zakup Ericpola, pracowało ok 2500 osób. 2-letni plan zatrudnienia miał tą liczbę podwoić. Obecnie pracuje ok.2000 osób. Juniorów jest proporcjonalnie 2x więcej niż było 2 lata temu, w stosunku do pozostałych stanowisk. CZY MAM COS WIECEJ DODAWAC O WARUNKACH PRACY W TEJ FIRMIE??? ludzie głosują nogami. SItwa starych kierownikow trzyma sie mocno i tyle w temacie. ///

d
@mentol 15.06.2017 07:49

dlatego już wiem dlaczego moj kumpel ktorego pensja sie tutaj zatrzymała na 9k brutto wyjechał za granicę. W niemczech dostal po aktualnym kursie 25,333 tys zł brutto i mówi ze ma mniej pracy jako senior w niż w Polsce. Przebitka jest ogromna...

Aneta

@zBobrzynskiegoKrakowrzeczywiście sytuacja, o której wspominasz nie wygląda ciekawie z perspektywy pracownika. Piszesz o tym, że z firmy odchodzi wielu doświadczonych specjalistów. Jak duża jest skala odejść?

zBobrzynskiegoKrakow

Mam nieco ponad 5 letnie doświadczenie w tej firmie. Kiedy rozpoczęło się przejmowanie Ericpola przez Ericsson, słyszeliśmy przy każdym spotkaniu, że "Będzie lepiej niż teraz", "Nie macie się czego obawiać", "Gorzej na pewno nie będzie" etc. Jak jest po przejęciu: - Doświadczeni ludzie masowo odchodzą - teamy wyglądają tak: jeden senior, ze dwóch regularów i reszta juniorzy studenci - kupa dodatkowej roboty dla doświadczonych, kasy brak, Projekty są zagrożone, bo firma traci doświadczenie i wiedzę ( Produkt jest ogromny, wymaga kilku lat doświadczenia, aby móc pracować w pełni samodzielnie ), - Podwyżka 1.34%, - Brak premii rocznej, - Brak awansów, - Obcięcie benefitów, - Koniec imprez firmowych, - Brak kasy na wyjazdy integracyjne, - Ludzie, którzy przechodzą do innych firm takich jak Nokia, Motorola, Sabre, Sii, dostają na starcie 20 - 50% więcej, - Jak już poprzednicy pisali, były listy do CEO. Była reakcja w postaci przyjazdu do Polski ludzi z 'samej góry'. Kierownicy cytowali wypowiedzi, które padły. Można było odnieść wrażenie, że Ericsson podchodzi do tego tak: "Więcej kasy wam w tym roku nie damy. Jak się nie podoba, zmieńcie pracę"

arek
@zBobrzynskiegoKrakow 10.06.2017 12:46

widocznie dla szwedow Polska to drugi Mumbaj

Aneta

@kinolco sprawia, że masz taką opinię na temat Ericpol Telecom jako pracodawcy? Mógłbyś powiedzieć w jakim dziale firmy pracujesz/pracowałeś? Bardzo cenne będą dla nas rozbudowane merytoryczne opinie.

kinol

korpo-wyzysk....................

Norbert

ja dostałem propozycję z Niemiec za 3600 euro brutto i miałem zaledwie pół roku doświadczenia. Pozdrawiam nie zdecydowanym do przeprowadzki do kraju lepszych płac. Rozmowa którą miałem w Niemczech była miła zupełnie inna od tego niby korpo-wyscigu w PL. Zupełnie inne podejście do kandydata w końcu poczułem się jak człowiek, a nie jak przedmiot licytacji kto da mniej i próbowania dyskredytacji moich umiejętności w celi obniżenia oczekiwań finansowych. Pytania normalne ludzkie i rozmowa też. POLECAM NIE ZDECYDOWANYM!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma co się kisić w PL>>>>>>>>>

Nikodem

low cost center = dziewiarstwo tkanin napędzało kiedyś Łódź, teraz napędza dziewiarstwo softu,,,,,,,,

Jack

nowe dane sprzedaż -29% czyli w dół Uciekać z tonącego okrętu !

Nikoś

ja co prawda jestem z innego wojewodztwa, ale może podpowiem że w naszej firm jak nam tak zrobili, to poprostu się zmówiliśmy i jednego dnia wszyscy zanieszliśmy wypowiedzenia, po 3-4 dniach rozmów podnieśli nam płace o 20-25%. Także są sposoby, tylko trzeba ich przechytrzyć. Wszystkich nie mogą zwolnić bo firma stanie i co wtedy? lipa...

Aneta

@SzukamNowejPracy piszesz, że zabrali około połowy benefitów. To jakie z nich są oferowane na chwilę obecną?

StarszyInformatyk

W zeszłym tygodniu jeden z długoletnich pracowników napisał meila do CEO opisując w nim jak to wszystko na prawdę wygląda. Widać sytuacja została poważnie przyjęta w Szwecji. Podobno w tym tygodniu kilku z przedstawicieli "Managementu" ( w tym CEO) odwiedzili Warszawę, Łódź i Kraków i rozmawiali z kierownikami jak to faktycznie wygląda i co można zrobić. Z niecierpliwością czekam na co kwietniowe spotkania kierowników z pracownikami.

SzukamNowejPracy
@StarszyInformatyk 07.04.2017 18:34

Nie liczy się to, co jest obiecane, tylko to co już zrobiono - przecież podwyżki także były obiecane... My już mieliśmy kwietniowe spotkania i nie widać pozytywów... W ostatnich miesiącach zmiany na gorsze to między innymi: - zabrali premię roczną - zabrali około połowy zwyczajowych benefitów - ucięli dwie premie kwartalne - brak obiecanych podwyżek (a wiem, że pół roku temu mówili o nich praktycznie wszyscy kierownicy) - podobno nawet zabiorą zwyczajowe podwyżki dla juniorów

Aneta

@lodzianinrozumiem, że w Twoim odczuciu praca w Ericpol Telecom wiąże się z dużą ilością obowiązków. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie.

lodzianin

Strasznie dużo pracy, bardzo słaba pensja Lepiej pracować w Warszawie, a najlepiej wybrać się gdzieś za granicę

szczerze odradzam

Odkąd firmę przejął Ericsson wiele zmieniło się na gorsze Brak możliwości rozwoju - przedpotopowe technologie Praktycznie zerowy wzrost płac Ale najgorsze są: * ogromny stres * ostatnimi czasy przybyło strasznie dużo pracy, masa nowych odpowiedzialności (oczywiście bez żadnej podwyżki) * ogromna liczba niedoświadczonych ludzi, którzy nic nie łapią i tak naprawdę trzeba na nich pracować Nie warto męczyć się za taką marną kasę Ja na szczęście opuściłem ten tonący okręt

Aneta

@corpo_szczur rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. Co możesz więcej powiedzieć o oferowanych przez firmę możliwościach rozwoju?

Aneta

@re długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia jakie oferuje firma?

re

Stawki się nie zmieniły, jest bardzo słabo, 1,34% ludzi coś o tym wie ;) jeszcze pracuje w tej firmie, ale już niedługo. Ericsson szuka po taniości i tego nie da się ukryć. Nastawiają się na studentów/absolwentów. Może zaczną szukać po gimnazjum? O ile można jako student/absolwent zacząć tam pracę, tak siedzenie za długo w tym momencie nie ma absolutnie sensu. Dla Ericssona to katastrofa, bo projekty będą robić studenci, którzy po dwóch latach pójdą gdzie indziej. Polityka biznesowa katastrofalna i ericsson wkrótce to odczuje. Ludzie odchodzą, a po kwietniu 2017 pewnie ruch się jeszcze bardziej zwiększy. Ciekawe jak długo będzie tak, że będzie jeden senior/expert na dwa zespoły, ile ci najstarsi pracownicy jeszcze wytrzymają. Obstawiam, że nie długo, bo ruch dawno się zaczął. Przenoszą odpowiedzialność i stanowiska menedżerskie, ale kasa za tym nie idzie..

tomek
@re 07.03.2017 12:54

1,34% ? masz na myśli managment?

Aneta

Pracujesz w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.? Pamiętasz swoją rozmowę kwalifikacyjną? Podziel się informacjami, które pomogą kandydatom do pracy w firmie!

f

Orientuje się jak teraz wyglądają stawki odkąd ericsson rządi?

corpo_szczur
@f 17.02.2017 11:30

Stawki są nadal lipne. Lipne jest też to, że ludzie odchodzą a firma nie z tym nie robi. Ludzie odchodzą bo wszystko Ericsson przyciął. Kwartałki ostatnie dwie czy trzy to równia pochyła w dół. Ciekawe co będzie z roczną. Na start jako junior dostaniesz około 3900 - 4000. Ludzie którzy pracują po kilka lat na regularze wcale nie mają więcej.Jako nowy możesz więcej ugrać niż jako stary pracownik. Drogi Ericssonie - gratulujemy rozpieprzenia niezłej firmy, bo teraz to tania "szwalnia" oprogramowania....

Bartek

heh, dobrze że się wyprowadziłem z tej obskurnej Łodzi, nie dość że firmy kiepskie to jest zarobki marne. W Wawie zarabiam o 2500 zł więcej i nie zamierzam wracać :-) Powodzenia łodzianie w walce o swoje i nie dajcie się tym cwaniaczkom wyzyskiwać.

anonim

(usunięte przez administratora)

pigularz

widzę, że zdobyłeś się na samokrytykę ... ;)

antypigularz
@pigularz 06.02.2017 18:08

a ty polecasz maść, której sam używasz ;) hehe

d

pigularz to sfrustrowany pracownik byłego ericpola, broń broń firmy może dostanie premię za lizanie tyłka.

pigularz
@d 06.02.2017 10:03

Cechą wyróżniającą frustratów jest to, że nie mają argumentów, za to obrażają rozmówców - czyli dokładnie to co robisz. Masz też najwyraźniej powód do bycia frustratem, bo najwyraźniej nie przeszedłeś rekrutacji i teraz wylewasz żółć. Ja używam argumentów i nie mam powodów do frustracji. A tak w ogóle, to od dawna nie pracuję w Ericpolu/Ericssonie.

no

Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł a absolwent informatyki umiejący programować za 5000zł to ten za 4000zł jest lepszym kandydatem? no właśnie to jest absurd kraju taniej siły roboczej. Kolego ja się nie pcham np. na prawnika za 3000zł, gdy absolwent prawa chce np. 4000zł. I co myślisz że pracodawca który będzie szukał prawnika, budowalńca wybierze człowieka bez umiejętności i kwalifikacji tylko dlatego że jest 1000zł tańszy? człowiek weź pomyśl! Widocznie w tym low cost center tak wam wpoili oszczędzanie że takie brednie wypisuje przedstawicielu działu zatrudniania.

pigularz
@no 06.02.2017 08:19

"Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł.." Widać, że czytanie ze zrozumieniem u was kuleje. Napisałem wyraźnie: "Najważniejsze jest by trafić na bystrego kandydata z analitycznym umysłem i potrafiącego programować albo testować." Zatrudnia się kandydatów spełniających pewne oczekiwania. Umiejętność programowania akurat spełnia sporo kandydatów również tych, którzy nie ukończyli studiów informatycznych. Zresztą brak tej umiejętności też nie skreśla kandydata, bo w Ericssonie robi się różne rzeczy, nie tylko programuje, a tego można bystrych ludzi nauczyć dość szybko. I gdy te oczekiwania są spełnione, zatrudnia się tańszego. Zresztą tego za 5000 zł też by przyjęto gdyby był tyle wart. Były przypadki, gdy przyjmowano od razu za kwoty 5-cyfrowe, i to nie przez koneksje, tylko za konkretne umiejętności. Zamiast się bulwersować, przyjmijcie do wiadomości w końcu, że pracodawca może kierować się innymi kryteriami niż wam się wydaje. Ostatecznie to jego sprawa. Będziesz miał chłopcze firmę, to sobie będziesz zatrudniał najlepszych informatyków za 10000 zł.

mo

Pigilarz. Nie masz racji. A co jeśli zatrudnisz gościa z najbardziej ekonomicznym wariancie, a on po 2-3 miesiącach odejdzie do konkurencji bo zaoferują mu lepszą kasę i w gruncie rzeczy będzie to tylko zmarnowana kasa bo to jest okres wprowadzania pracownika i nie wytworzy żadnego dochodu, a ten drugi pracował by dłużej i wytwarzał dochód ! tego nie da się porównywać do towaru w sklepach na półkach. a co do wysokości zarobków: https://www.pracuj.pl/praca/magazynier-3200-3500-brutto-msc-poznan,oferta,5062918

Df
@pigularz 05.02.2017 23:25

Cwaniakujesz a nie masz racji. Za duzo nalykales sie pigulek.

pigularz
@Df 06.02.2017 07:35

Jeśli nie mam racji, to napisz w gdzie, albo się zamknij. Pigułka to się tobie przyda na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

nbap

W tej firmie niestety panuje marazm, dołożyło się do tego przejęcie przez Ericssona, który też ma problemy (niby skąd te redukcje w samym Ericssonie i przenoszenie do tańszych krajów?). Płace takie sobie, szczególnie po zmianach niektórym nawet ubyło. Atmosfera jest przeciętna, wg mnie jest zapieprz.

,

dobrze ze już nie ma ericpola bo to był tylko pośrednik który dorabiał się kosztem pracowników. Tak samo jak robiły to np. firmy ochroniarskie, które płaciły ludziom 5zł/h a same brały od ich pracodawcow 10zł/h. Teraz jak mamy minimalną stawkę godzinową 10zł netto/h to firmy już się nie bawią w to bo im się nie opłaca. Pośrednik zawsze jest takim cwaniaczkiem, który bierze kasę za nic.

pigularz

Przepraszam pomylilem sie. Miales racje. Ericpol mi placi wiec sam rozumiesz.

pigularz
@pigularz 03.02.2017 02:54

Powyższy wpis to podszywka. Żałosne, czego niektórzy się dopuszczają gdy mają ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w środku nocy.

Zostaw opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.