Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 210 ocen.

Ericpol Telecom Sp. z o.o.
3210

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Aneta

Piszecie sporo o poziomie wynagrodzeń w Ericpol Telecom Sp. z o.o. Pojawiła się informacja, że w ostatnim czasie były jakieś podwyżki. Czy teraz już poziom płac jest bardziej zadowalający? A czy ktoś mógłby się podzielić informacjami o pracy w Ericpol Telecom Sp. z o.o., poza płacami? Np. czyto firma dająca możliwości rozwoju? Widziałam na ich stronie, że prowadzą sporo rekrutacji. Potencjalni kandydaci byliby Wam bardzo wdzięczni za więcej szczegółów.

anonymous

https://www.signifytechnology.com/jobs/principle-big-data-slash-scala-engineer Salary: £80,000 czyli ~390.000 pln rocznie = 32500 zł brutto miesięcznie.

Igor

Rynek sam się reguluje i może chcemy żeby to poszło szybciej ale z pewnością podniosą!!

Administrator

Co sądzicie o poziomie wynagrodzenia w Ericpol Telecom Sp. z o.o.? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?

szczerze
@Administrator 19.04.2018 09:25

tak, poziom relatywnie do rynku obniżył się

Filip

Braki fachowców na rynku pracy wymuszają podwyżki. To jak koło!!

łodziak
@Filip 17.03.2018 23:18

No właśnie problem w tym że nie ma wzrostu płac takiego jak polacy by oczekiwali bo zalało na 2 mln ukraińców którzy godzą się na niskie stawki.

dev

Opera Software International - Wrocław doświadczenie 3 lata 16000 zł brutto

Pracownik

Ericpol Telecom to dobra firma a ponieważ trzyma wysokie standardy pracy to osoby które niestety nie dostały się tu do pracy piszą te bzdury!!!

Hombre
@andrzej 12.02.2018 21:06

To prawda ze gdyby nie gigantyczna fala odejsc to nic by sie nie zmienilo. Kierownictwo mocno boi sie o swoje (usunięte przez administratora) Pracuje na JS:5.

Nexxxio

Web Client Developer MIEJSCE PRACY: PRAGA YOUR ROLE: Develop high-quality software applications which adhere to approved designs Active participation in all phases of system architecture, development, testing, release and on-going maintenance Ensure unit testing activities are properly specified and executed Initiate code reviews, ensuring coding standards and practices are maintained Identify products/ technologies that need to be researched REQUIREMENTS: Bachelor's degree in Science/IT/Computing or equivalent Min. 4 years of experience as a programmer (preferable Frontend, JavaScript) Very good knowledge of Javascript, HTML, CSS, Good knowledge of Java, Spring Knowledge of the Eclipse IDE Knowledge of the JBoss Very good knowledge of English Experience working in an Agile software development environment Good analytical and problem-solving ability Strong communication skills The ability to work independently as well as collaborating with a team WE OFFER: Work in a dynamic company with access to the best world business and technical models Attractive salary (20.000+ PLN gross) Accommodation, airplane tickets (to go and to come back), support in relocation Medicover health care

it

citi bank warszawa senior developer 17 tys zł brutto uop

Tobiasz
@it 02.01.2018 12:03

Całkiem możliwe ;) ja w Wawie na stanowisku regulara mam 12 tys B2B i nie jest to wielkie korpo, w Łodzi mają przekichane!

anonymous

To może jako osoba patrzaca na to z zewnątrz pozwolę przestawić swoje zdanie na ten temat. Kiedyś przeczytałem arykuł prasowych gdzie jedna Pani z działy HR z Ericpola powiedziała takie zdanie "początkujący informatycy po studiach nie zarabiają mało - 2500 zł netto." I tutaj pojawia się jakieś pierwsze przemyślenie... albo u tej Pani wszyscy w rodzinie zarabiają 1500 zł, albo nie wie co mówi. Sorry a znam mnóstwo korporacji w których 2500 zł netto to zarabiają studenci 1 roku informatyki, więc coś tu chyba ktoś pominął. Zagraniczne korporacje płacą absolwentom IT między 4000-6000 brutto, ale za pensję w tych dolnych widełkach nikt już nie chce pracować, sam prowadziłem rekrutacje i wiem jak jest. No chyba że nikt nigdy nie programował i nie wiele umie to może się zgodzi na taką kwotę. Absolutne minimum (nie powodujące że ktoś kogoś okrada i to 5000-5500 brutto) tym bardzie w mieście powyżej 500 tys. mieszkańców. Zapewne któryś z menadżerów pisał że lepiej zatrudnić absolwenta innego kierunku niż IT, bo nie pójdzie do konkurencji... Z taką logiką myślenia to firmy prawnicze powinny zatrudniać filozofów za 1500 zł a nie prawników za 3000 zł, Firmy architektoniczne absolwentów historii za 1500 zł, a nie Architektów za 4000 zł i tak dalej. Nie rozumiem tego, z taką argumentacja jaką tutaj przedstawili kierownicy Ericpola to życzę powodzenia.... zapewne najlepsi specjaliści IT będą walić drzwiami i oknami do was... heh Polska to jednak dziwny kraj.

efefe

otóż przeszedłem rekrutację bez problemu i te ich badziewne testy. Lecz nastawienie kierownika nie skłoniło mnie do zmiany pracodawcy. Raz że zarabiam u obecnego więcej, a dwa stwierdzenie przez niego samego kierownicywa z Ericpola liczy się głownie to żeby był pracownik tani i że rekrutacja odbywa się głownie im tańszy tym lepszy. A to najwięcej mówi o nastawieniu do pracownika. Uważam że to trochę nie profesjonalne jak na tak dużą firmę. I tyle w temacie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sfrustrowany nie jestem, bo nie mam takie powodu.

IT
@OleEspagna 20.12.2017 13:54

Ericsson (ex Ericpol) jest śmieszną firmą jeśli chodzi o IT, jak byłem na rozmowie o potencjalnej współpracy to kierownik sam się ośmieszył nie znajomością SQL`a, to nie jest firma dla ludzi znających się na IT, tylko dla tanich pracowników którym się wydaje że robią jakąś korpo-karierę... na dodatek nie stać ich było na moje usługi... a bez problemu wynegocjowałem tyle w dwóch innych firmach.

lkk

Z tego co wiem płacili w zeszłym roku jeszcze 3500-4000 brutto, a to jest 2500-2800 netto więc nie kłam pigularz. Ericpol tyle płacił, ile teraz płaci Ericsson nie wiem.

ElektronikaKlawiatury
@pigularz 31.01.2017 21:13

Otóż nie da się tego powiedzieć peegoolarzu

Beka

po ponad 2 latach spedzonych tutaj mogę śmiało powiedzieć że nie jest to firma dla informatyków chcących się rozwijać. Ostatnio są przyjmowane osoby które nic nie wiedzą i nie umieją - dosłownie nic i to jest koszmar, ericsson na tej taniości się kiedyś przejedzie... mówię wam... na bank.

gron
@Beka 25.07.2017 16:03

zgadzam się.

Marek

ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...

Marek
@Alex 12.12.2017 21:06

Są inne kraje Irlandia, Anglia, Norwegia, Szwajcaria. W tej ostatniej zarobisz najwięcej.

xyz

Hej chciałbym dorzucić swoje 3 grosze do opnii na temat łódzkiego Ericssona. Ponieważ generalnie komentarze są negatywne chciałbym zacząć od pozytywów :). 1. Ericsson to firma która zatrudnia świetnych ludzi. Super się z nimi współpracuje są bardzo pomocni i otwarci na dzielenie się wiedzą. Śmiało mogę powiedzieć że po tych kilku latach spędzonych w firmie dorobiłem się kilku nowych przyjaciół. 2. Metodologią pracy jest przeważnie scrum który bardzo silnie stawia na niezależność zespołów. Czasem zespołowi się dobrze pracuje w scrumie, czasem nie ale generalnie realizowane są kluczowe założenia agile. 3. Warunki lokalowe na Sienkiewicza są dobre. Open spacy na 20 osób to nie pokoje ale też nie hale w których siedzą "prząśniczki" i klepią kod. Dla starszych pracowników przypisane są dwa duże monitory i laptop. Kafeteria znajduje się w budynku. Nawet zaparkować gdzie jest - chociaż parking dostępny jest tylko dla starszych stażem pracowników. 4. Jest możliwość pracy z domu. 5. Ja miałem szczęście do managerów którzy traktują człowieka jak człowieka a nie jak zasób. Jak się troszkę spóźnisz albo musisz nagle wyjść to nikt nie robi żadnych problemów. 6. Przysługuje ci pracownicze ubezpieczenia na życie i opieka lekarska dla Ciebie (i za niewielką dopłatą) dla najbliższej rodziny Minusy 1. Produkt jest OGROMNY - jeżeli myślisz że ogarniesz z wszystkimi szczegółami co robi system albo chociaż podsystem albo podsystem podsystemu to jesteś w błędzie! Wynikają z tego istotne wnioski. W pewnym sensie bardziej się liczy dobra znajomość produktu (i wewnętrznych tooli których jest mnóstwo) niż dobry warsztat programistyczny. Projekty nie liczone są w miesiącach ale zwykle w latach. 90% czasu będziesz spędzał zastanawiając się co trzeba zmienić i jak to zmienić. Sama zmiana to pozostałe 10%. Ponieważ trzeba to jakoś utrzymać potrzebne są całe tony dokumentacji którą też ktoś musi napisać i utrzymywać. 2. Zarządzanie projektami - ostatnio bardzo spadło. Ericsson zrobił nabór wśród grupy ludzi którzy albo przyszli z innych firm i nie zdają sobie sprawy z specyfiki produktu opisanego w punkcie 1 albo są managerami bez żadnego backgroundu technicznego. Zamiast pracować z zespołem zarządzają nim. 3. Część projektów po prostu jest nieatrakcyjna i polega na skonfigurowaniu wspomnianych hermetycznych tooli i wytestowaniu czegoś. Złożeniu sprzętu i tygodniowych przepychankach z kanadayjczykami, koreańczykami lub (Boże broń) z hindusami. 4. Największą bolączką jest uposażenie - nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ludzie przechodzący do cybercoma (który jest podwykonawcą ericssona - więc wspomniani ludzi stają się z automatu kontraktorami) mają znacznie większe uposażenia piastując te same stanowiska. Ktoś by mógł powiedzieć że to dlatego że łatwiej się ich pozbyć w razie czego. Nie trzeba wypłacać odpraw. Z tym że jak się popatrzy na polskie prawo to 3-krotność miesięcznej odprawy należy się pracownikowi po 8 latach (sic!). Jak ktoś weźmie kalkulator i policzy to wyjdzie mu że 0,5 roku przepracowane w cybercom rekompensuje mu tę odprawę. 5. Umowy autorskie - Ericsson jest chyba jedyną Łódzką firmą IT w której nie obowiązują umowy autorskie. Dlaczego - nikt nie potrafi wytłumaczyć. Jak jest tu jakaś pani z HR to poproszę o wyjaśnienie jak krowie na rowie. Ogólnie przekonanie wśród pracowników jest takie że albo księgowości i hr się nie chce albo Polski managment nie jest w stanie się porozumieć ze Szwedzkim od 3 lat! Co dla mnie wydaje się po prostu śmieszne i świadczy o poziomie zarządzania ludzi "u góry". 6. Widząc taka nieudolność Ci najlepsi odchodzą myśląc - "Firma chce żebyśmy byli oddani i proaktywni ale działa to tylko w jedną stronę. Firma nie jest oddana i proaktywna w stosunku do nas"

Snerg
@xyz 23.07.2017 19:44

@xyz - ewidentnie pracujesz w Ericssonie więc szybko tylko uzupełnie co do wady 5. To spadek po Ericpolu, może się z tym uporają w najbliższym czasie. co do zalety 3 - tylko część firmy jest przeniesiona.

łodziak

Ostatnio zauważyłem ogłoszenia, że szukają Senior Developerów w Łodzi. Swoim pracownikom robią jak mogą pod górkę, żeby nie dać awansu i kasy, a z zewnątrz przyjmą na seniora...

Snerg
@łodziak 20.08.2017 14:43

Chętnie zobaczę to ogłoszenie...

Aneta

@Łodziak84 - a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Ericpol Telecom? Czy znajdujesz jakieś pozytywne aspekty zatrudnienia w tej firmie? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w Ericpol Telecom?

Snerg
@Aneta 25.09.2017 15:37

Aneta czy pytasz o Ericssona? Czy faktycznie o Ericpola. Ericpol już nie istnieje... http://media.ericsson.pl/pr/314674/ericsson-finalizuje-przejecie-ericpol

Łodziak84

śmieszne wynagrodzenie w stosunku do innych firm na rynku. Ciężko dostać awans stanowiskowy. Nie opłaca się pracować w tej "firmie".

Snerg
@Łodziak84 20.09.2017 21:40

To jest opinia z 20 września tego roku O_O Przecież Ericpol nie istnieje od blisko roku i został kupiony przez Ericssona. I sorry jeżeli w Ericpolu było trudno o awans stanowiskowy to przykro mi Łodziak84 ale musiałeś ( o ile tam pracowałeś ) prezentować bardzo nikłe umiejętności

.................

Nie warto tracić nawet 5 minut czasu na takie Centra Taniej Siły Roboczej...

Aneta

@łodziak - niektóre z firm nie decydują się na rekrutację wewnętrzną, szukając kandydatów na stanowiska kierownicze z zewnątrz. Zależne jest to od polityki firmy, nie można jednoznacznie stwierdzić, który system obsadzania stanowisk jest lepszy.

łodziak
@Aneta 21.08.2017 23:11

Może i tak jest, ale u nas to nie na stanowiska kierownicze rekrutują, lecz na developerów.

morgi

chaos i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podczas rekrutacji - nie polecam. firma ewidentnie szuka taniej siły roboczej.

bylam

firma nie szanuje ludzi po it, dla nich jedynym kryterium jest taniosc pracownika.

m

kłamią na potegę podczas rekrutacji.

ech

w Łodzi jest ten problem, że nie ma dokąd odejść z post-Epola

były łodzianin.
@pytający 18.07.2017 16:23

nie dawno. Natomiast tym co myślą że nie można znaleźć lepiej płatnej pracy odsyłam do 4programmers_net / praca

bart

na rekrutacji firma wali scieme jak jest super, a pozniej zaczyna sie koszmar/////////

dom

Po kolejnych negatywnych zmianach po przejęciu pojawił się nowy argument przeciwko pracy w tej firmie. W ciągu ostatnich tygodni pocztą pantoflową zostały przesłane zdjęcia z wyglądem "standardowych" miejsc pracy w Krakowie. Po przeprowadzce miejsca pracy będą przypominały taśmę produkcyjną dla szwaczek. Dla niektórych pracowników którzy do tej pory siedzieli na Targowej lub Dowborczyków oznacza to nawet zmniejszenie "przestrzeni życiowej" kilka razy. Nie wspominając o kierownikach którzy do tej pory mieli 2-3 osobowe pokoje a teraz będą całe dnie nadawali przez telefon na openspace. Oczywiście wszystko firmowane standardem biura Ericsson.

Solidarność

Moze czas pomyslec o utworzeniu zwiazkow zawodowych

.........................................

Racja w Polsce żeby dostać 10k musisz tyrać min. 5 lat, na zachodzie tyle dostajesz na start po studiach a nawet więcej. Nawet jak koszty są wyższe to i tak się opłaca.

mentol

Witam Kiedy w 2015 roku Ericsson ogłosił zakup Ericpola, pracowało ok 2500 osób. 2-letni plan zatrudnienia miał tą liczbę podwoić. Obecnie pracuje ok.2000 osób. Juniorów jest proporcjonalnie 2x więcej niż było 2 lata temu, w stosunku do pozostałych stanowisk. CZY MAM COS WIECEJ DODAWAC O WARUNKACH PRACY W TEJ FIRMIE??? ludzie głosują nogami. SItwa starych kierownikow trzyma sie mocno i tyle w temacie. ///

d
@mentol 15.06.2017 07:49

dlatego już wiem dlaczego moj kumpel ktorego pensja sie tutaj zatrzymała na 9k brutto wyjechał za granicę. W niemczech dostal po aktualnym kursie 25,333 tys zł brutto i mówi ze ma mniej pracy jako senior w niż w Polsce. Przebitka jest ogromna...

Aneta

@zBobrzynskiegoKrakowrzeczywiście sytuacja, o której wspominasz nie wygląda ciekawie z perspektywy pracownika. Piszesz o tym, że z firmy odchodzi wielu doświadczonych specjalistów. Jak duża jest skala odejść?

Zostaw opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.