Imperial Tobacco Polska S.A.
2 46 6 1

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A.

Slave

Z roku na rok w firmie dzieje się coraz gorzej, śmieszne kilkudziesięcio złotowe podwyżki, uciananie nagród, a popisem możliwości było wynagrodzenie pracownikom 20-lecia istnienia firmy tortem oraz parasolem. Śmiech i żażenowanie. Najważniejsze są wskaźniki i słupeczki aby były na zielono. Nie liczy sie fakt ze masz rodzine i własne życie.

StarWars
@Slave 29.12.2018 15:30

Zgadzam się z ta odpowiedzią. Nie jest to dobra firma a tkzw. przystanek przed pójściem dalej. Pracownicy nie mają motywacji albo doświadczenia ponieważ firma jest źle zarządzana. Oj słabiutko jak na tak duży koncern , odbiegacie od całej reszty, brak profesjonalizmu, nie mówiąc o liderach i ich autorytecie u podwładnych. Szkoda, że ktoś wystawia takie komentaże.

Lidia
@Slave 29.12.2018 15:30

Czasami warto jest docenić - choćby właśnie te najmniejsze - gesty ze strony danego pracodawcy. W związku z tym nie należy chyba aż tak narzekać na Imperial Tobacco Polska. A powiesz Nam, za co konkretnie jesteś tam odpowiedzialny? I jak określiłbyś atmosferę między Wami: jest już przyjazna, czy niekoniecznie?

Nanana
@Lidia 03.01.2019 11:38

Budżet firmy to setki milionów , jak nie wiecej, wiec w tym przypadku " Cieszmy sie z małych rzeczy " jest wzorem, ale chyba na nieszczescie. Kolejna kwestia , zawsze były roczne premie, w grudniu poinformowano ze zostana wprowadzone premie kwartalne.Co to oznacza? Jezeli pracownik X w pazdzierniku/listopadzie był juz na chorobowym to sorry ale dowiedziales sie w grudniu ze bedziesz mial pociete po premii. I to wcale nie tak malo. Eeee... prawo nie działa wstecz i takie tam, masz byc w pracy chocbys byl ledwo zywy. Morderstwo w bialy dzien. Oczywiscie, prosze mnie nie zrozumiec zle ze chodzi tylko o kwestie finansowe, sa tez inne sprawy ktore zniechecaja. Potem zaskoczenie koordynatorow jak widza wypowiedzenie umowy pracownika na biurku i skad to niezadowolenie.

CIEKAWA
@Nanana 04.01.2019 21:27

ALE LUDZIE SA ZADOWOLENI Z ZAROBKU BO 3500ZŁ NA REKE SIE ZARABIAJA LASKI NA PRODUKCJI

Nanana
@CIEKAWA 11.01.2019 18:19

Powinnno zostać sprostowane, w większości niezadowoleni są mężczyźni, bo obowiązki faceta w porównaniu do obowiązków kobiet dodatkowo przekładając to na zarobki to jakaś paranoja. Jeżeli kobiety zarabiają dajmy na to 2500-3000 ( skąd ciekawa wyczarowałaś tu 3500 to nie wiem) na rękę za liczenie banderol, odkładanie kartoników , sprawdzenie listy materiałowej i siedzenie na dupsku w telefonie podczas awarii maszyny, to mechanik powinien zarabiac z 1000 więcej za regulacje, naprawy mechaniczne itp. A tak niestety nie jest.

Lidia
@Nanana 12.01.2019 16:05

Staram się zrozumieć Twoje niezadowolenie z pewnych kwestii. Ale proszę Cię, abyś zawsze pamiętał, że na forum publicznym zawsze wypowiadamy się w sposób kulturalny. Znamy już Twoje zdanie, jeśli chodzi o zarobki, które w Imperial Tobacco Polska uzyskują zarówno kobiety, jak i mężczyźni. A co z dostępem do bezpłatnej opieki medycznej? Macie go?

Kociokwik
@Lidia 13.01.2019 14:51

Bezpłatna opieka medyczna? Jest, już korzystałem jak byłem przeziębiony. Dostałem plusza od pielęgniarki i kubek wody bo tylko to mogła podać. Luxmed za dodatkową opłatą.

Kociokwik
@CIEKAWA 11.01.2019 18:19

Pewnie niektóre mają 3500zł na rękę. Te ze starej gwardii co chodzą na dwunastki i miały kilka dodatkowych dni w miesiącu.

Lidia

@Mechanik ze stażem 8 lat Widzę, że często zabierasz głos w dyskusji - to się chwali. Twoja wiedza o Imperial Tobacco Polska na pewno jest ogromna. Jak uważasz - czy firma chętnie zatrudnia osoby ze znikomym stażem pracy, czy raczej stawia na doświadczenie? Jeśli tak, to na jaki rodzaj umowy mogą oni liczyć?

Mechanik ze stażem 8 lat
@Lidia 03.10.2018 13:58

Sądząc po tym, jakich fachowców przyjmują można stwierdzić, że biorą każdego co ma komplet kończyn. Wiadomo, że jest weryfikacja zależna od stanowiska ale jej kryteria zostały obniżone. Mechanik czy elektronik napewno dostanie umowę przez imperiala. Maszynista czy też wózkowy niekoniecznie.

Lidia
@Mechanik ze stażem 8 lat 12.10.2018 23:36

@Mechanik ze stażem 8 lat Rozumiem, bardzo dziękuję, że zechciałeś nam wyjaśnić te kwestie. Ale dobrze, iż Imperial Tobacco Polska daje szansę osobom na zdobycie cennego doświadczenia zawodowego. A jak przedstawia się poziom zarobków i premii dla takich właśnie pracowników?

Lidia

@Mechanik ze stażem 8 lat Trochę źle do tego podchodzisz. Ja jestem tu po to, żeby pomóc osobom zainteresowanym pracą w Imperial Tobacco Polska w uzyskaniu rzetelnych informacji o tym pracodawcy. A Ty, swoimi uwagami, niewątpliwie jesteś w stanie przekazać nam sprawdzoną wiedzę. Może zatem odpowiesz na moje pytanie, dotyczące poziomu zarobków w tej firmie?

Mechanik ze stażem 8 lat
@Lidia 25.10.2018 12:30

Numer konta nadal aktualny.

brach
@Mechanik ze stażem 8 lat 12.10.2018 23:36

WIELKI MECHANIKU ZE STAŻEM 8 LAT. BARDZO LUBISZ WIDZĘ OCENIAĆ INNYCH. PAMIETAM JAK PRZYSZEDŁEŚ TO NIE PPOTRAFIŁEŚ TRZYMAĆ KLUCZA W ŁAPIE. A TY PISZESZ ŻE OBNIŻYLI LOTY PRZY REKRUTACJACH. Z TEGO CO WIEM ZOSTAŁEŚ ZATRUDNIONY PO ZNAJOMOŚCIACH.

brach
@Mechanik ze stażem 8 lat 12.10.2018 23:36

I MASZYNISTKA MĘCZĄCA TEŻ

LILI
@Mechanik ze stażem 8 lat 12.10.2018 23:36

TAK TAK MASZ WIELKIE DOSWIADCZENIE.ZAPOMNIAŁEŚ JAK BIEGAŁEŚ Z WYSTRASZONYMI OCZKAMI

Mechanik ze stażem 8 lat
@brach 14.11.2018 08:26

Masz rację, nie powinienem oceniać innych. Przesadziłem trochę z tym kogo przyjmują. Wiadomo, że obecnie jest kłopot z chętnymi do pracy na produkcji, a przynajmniej więcej wakatów aniżeli rąk do pracy. Siłą rzeczy cieszą się, jak ktoś aplikuje. Lekką ręką nie pozbywają się kandydatów jak mogli to robić dziesięć lat temu. Jak pewnie wiesz umiejętności ważne ale znajomości otwierają drzwi.

Mechanik ze stażem 8 lat
@LILI 14.11.2018 13:23

8 lat to niewielkie doświadczenie. Doświadczenie to ilość siwych włosów na głowie. Kto nie biegał wystraszony na początku swojej pracy?

Lidia
@brach 14.11.2018 08:26

Bardzo dobrze, że postanowiłeś wziąć aktywny udział w tej dyskusji, ale Twój post znacząco odbiega od jego głównego tematu. Dlatego już teraz skup się na opisaniu Nam ogólnych warunków zatrudnienia w Imperial Tobacco Polska. Czy wszyscy pracownicy tej firmy dostają umowę o pracę od pierwszego dnia, czy muszą najpierw przejść okres próbny?

madzia

Jakie sa zarobki kobiet na produkcji czy stara pracownica z umowa na stałe zarabia 3 tys zł na reke bądź więcej bo podobno dobrze u was płaca.

On nowy

Witam jaką pensję mają nowi operatorzy maszyn i czy zatrudniają przez agencję czy Imperial Tobacco

Lidia
@On nowy 30.10.2018 17:41

@On nowy Widać, że jesteś na poważnie zainteresowany podjęciem pracy w Imperial Tobacco Polska. Jeśli złoży się jednak tak, iż nikt nie postanowi Ci tu odpowiedzieć, to z tego typu pytaniem możesz już śmiało zgłosić się bezpośrednio do nich: https://imperial-tobacco.pl/kontakt/ Zdecydujesz się na aplikowanie?

Lidia

@Pracownica Widać, że stawiasz już bardzo konkretne pytania, na które je nie potrafię odpowiedzieć, gdyż nie pracuję w Imperial Tobacco Polska. Jakiś czas temu udzielał się tutaj @Mechanik ze stażem 8 lat, który wydaje się mieć rzetelne informacje o tym przedsiębiorstwie - może zatem postanowi podzielić się nimi z Tobą. A chciałabyś rozpocząć tam pracę na stanowisku maszynisty?

Pracownica

Witam mam pytanko czy u was w fabryce maszyniści pracujący przez agencję dostali umowy przez zakład?

SR

Witam, jako Doradca Handlowy: 1. Jaką podstawę netto - na rękę można otrzymać? 2. Ile wynosi premia i od czego jest uzależniona, czy jest realna? 3. Jakimi samochodami poruszają się DH, czy mogą użytkować prywatnie, ile to kosztuje, czy są jakieś limity? Dzięki za info :)

Mio
@SR 17.09.2018 16:36

Chyba inne forum było dla Doradców w ITPL

Nowy

Mógłby ktoś się wypowiedzieć jak wygląda praca na UR ? Zamierzam aplikować i dodatkowo chcę studiować zaocznie.

Mechanik ze stażem 8 lat
@Nowy 23.07.2018 18:49

Będzie ciężko, będziesz musiał brać wszystkie weekendy poza szkołą. Praca w UTR jest na okrągło.

Lidia

@??? Jestem moderatorem forum, w związku z czym chciałabym pomóc osobom zainteresowanym pracą Imperial Tobacco w dowiedzeniu się czegoś o tej firmie. Jeśli zatem chcesz coś dodać na powyższy temat, to oczywiście zapraszam. Wszelkie uwagi i wskazówki mogą okazać się pomocne.

Lidia

@SR Niestety, nie potrafię odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytania. Ale pamiętaj, jeśli tu nie uzyskasz na nie odpowiedzi, to zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z Imperial Tobacco Polska, gdzie na pewno udzielą Ci rzetelnych informacji: http://www.imperial-tobacco.pl/kontakt/kontakt,89 A czy już w ogóle zdecydowałeś się na aplikowanie do nich?

???
@Lidia 21.09.2018 12:31

@Lidia Skoro nie znasz odpowiedzi, to po co w ogóle zabierasz głos/odpowiadasz ?

Lidia

@MARIO Widzę, że sprawa jest bardzo poważna. Proszę, żebyś zatem informował nas o jej rozwoju na bieżąco. Może ktoś jeszcze zechciałby dodać coś na temat pracodawcy, jakim jest firma Imperial Tobacco Polska? Warunki zatrudnienia ulegają jakiejś poprawie, czy w dalszym ciągu wyglądają tak samo?

anonymous

Iza ? Skąd jest ?

wald
@anonymous 20.08.2018 19:23

z wiochy zabitej deskami ,bez prądu wody bierzącej.Gdzie większość łazi odziana w skóry.Wiocha typu Bruszczewo.Tam kręcili w latach 70-tych serial Daleko od szosy.do dzisiaj tak tam jest.

anonin
@wald 23.08.2018 09:44

jak sie dostac do tej firmy i podjac prace

MARIO
@anonymous 20.08.2018 19:23

WITAM.WIDZĘ ŻE TA OSOBA JEST ZNANA. MOJĄ ŻONE TEŻ GNĘBIŁA. CIĄGLE PODKREŚLA ŻE Z NIA LUDZIE WYTRZYMUJA TYLKO 2 GODZINY. PO PRACY BIEGIEM DO AUTOBUSU,ALBO W OBSTAWIE SWOJEGO KOCHASIA

Mechanik ze stażem 8 lat
@MARIO 04.09.2018 07:21

Ona ma nazwisko?

MARIO
@Mechanik ze stażem 8 lat 08.09.2018 21:05

ma nazwisko będzie to informacja dla Inspekcji Pracy

Lidia

@anonin Widzę, że chciałbyś podjąć pracę w Imperial Tobacco. To dobrze się składa, bowiem firma prowadzi teraz procesy rekrutacyjne http://www.imperial-tobacco.pl/kariera/imperial-tobacco-polska-sa-jankowice,102 Chcą zatrudnić chociażby doradcę handlowego czy młodszego specjalistę aprowizacji. Możesz się również skontaktować z nimi bezpośrednio i dopytać o różne aspekty http://www.imperial-tobacco.pl/kontakt/kontakt,89

Lidia

@Stella, Oczywiście, że firma Imperial Tobacco Polska prowadzi obecnie rekrutację. A na jakie stanowisko chciałabyś aplikować? Mają do zaoferowania wiele profesji, na przykład: młodszy specjalista aprowizacji, doradca handlowy, koordynator produkcji, kupiec kategorii. Zobacz tutaj http://www.imperial-tobacco.pl/kariera/imperial-tobacco-polska-sa-jankowice,102

wald

najgorsza jest nstruktorka od jazdy konnej ze wsi za Kościanem bez kultury i wychowania

Adams
@wald 21.06.2018 13:31

Możesz coś więcej o niej powiedzieć? Zastanawiam się nad pracą tam. Wszyscy tacy są? Co z nią

On
@Adams 15.07.2018 22:08

Pewnie chodzi o maszynistkę męcząca

Oli
@On 16.07.2018 15:49

W jakim sensie męcząca? Jak chce przekazać wiedzę jak najszybciej i najlepiej to chyba dobrze?

JACK
@Adams 15.07.2018 22:08

TYLKO ONA TAKA JEST. KRZYCZY PYSKUJE PODSKAKUJE. JK SIĘ O COŚ SPYTASZ TO CI ODSZCZEKNIE JAK PSU. LUB NIE ODEZWIE SIĘ WCALE. SAMA DOPIERO PRACUJE NIECAŁY ROK. JEST PEWNA SIEBIE BO JEJ CHŁOPACZEK JEST MECHANIKIEM. WIELU PRZEZ NIĄ ODESZŁO. JEST BARDZO MŁODA ALE TEŻ BARDZO ZAWZIĘTA I ZŁOŚLIWA. POISUJE SIĘ PRZED KOLEZANKAMI ZE SWOJEJ WSI JAKĄ MA WŁADZĘ.

Mechanik
@JACK 15.08.2018 18:21

Podpowiedz proszę z jakiej zmiany ona jest

Speedy
@Mechanik 15.08.2018 19:38

Wyglada na to ze to Iza ????

Mechanik ze stażem 8 lat
@Speedy 15.08.2018 19:44

Z jakiej jest zmiany, na jakich jedzie maszynach? Jestem ciekaw czy rzeczywiście prawda co o niej piszecie.

wald
@Speedy 15.08.2018 19:44

tak tp pani przez małe p I...

Stella

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się? Jakie zarobki można wyciągnąć?

Mechanik ze stażem 8 lat
@Stella 21.08.2018 23:11

Prowadzi. Wielkie bilbordy wykupili dla reklamy. Czy warto, jeśli chcesz produkować coś co przyczynia się do śmierci conajmniej 50 osób dziennie to spoko.

Zastanawiam się...

Dzień dobry wszystkim. Chciałbym poznać szczegoły pracy na stanowisko operatora. Jak wyglada okres próbny, jakie dodatki do wypłaty, jaka podstawa, jakie są benefity, czy sa przymusowe nadgodziny? I jak zmienia sie pensja po 3 miesiącach, jak po roku i jak po kolejnych latach przepracowanych. Proszę o szczerą i wyczerpującą odpowiedź.

UTR
@Zastanawiam się... 12.07.2018 17:29

Na próbnym w zależności od twojego doświadczenia uczysz się maszyn używanych w firmie. Okres trwa 3 miesiące, potem jest ocena i umowa na rok. Dodatki do wypłaty to dodatek 4bryg., premie półroczne (jeśli jest dobry wynik), 13-tka, stołówka, kasa na święta, wczasy pod grusza. Nadgodziny nie są przymusowe. Pensja zmienia się po każdej umowie, potem co roku w styczniu jest podwyżka i zależy od oceny i podstawy.

EE

Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć czy zmiany nocne w dziale technicznym zaczynają się z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek?

UTR
@EE 07.07.2018 22:13

Z poniedziałku na wtorek.

Roberto

Niestety nie potrafimy docenić faktu, że pracujemy w dobrej firmie. Może dopiero strata pracy uzmysławia jak myśleliśmy?

karol

Ludzie trzeba nauczyć takie firmy szacunku do ludzi, teraz tym bardziej jest rynek "pracownika" więc głowa do góry i do przodu :)

bartek

wujoki i inne bambry ze wsi kościan i okolice, granatem oderwane od pługa "rzondzom": w tej firmie. klany rodzinne, czasami w firmie pracuje po 10 osób z całej rodziny. jak nie masz znajomości to i 10 lat możesz pracować przez agencję, starając się, przychodząc cały czas do pracy. pracownik agencyjny to śmieć, bez szansy na nagrodę kierownictwa czy jakąkolwiek inną. jedynym z niewielu działów, ale i też nie do końca, gdzie można coś osiągnąć dzięki umiejętnościom i ciężkiej pracy to otp, na cf, krajalni, utr, biurach "rzondzom" wujoki z kościana. przez agencję pracuje z 600 pracowników, przez firmę z 400. jako agencyjny zapieprzasz na wyniki tych co są zatrudnieni przez firmę. Często jest na rekrutacjach tak, że przyjmują kogoś z rodziny a później łapią go na nalutowanego w pracy albo kradzieży. A Ty możesz czekać na Godota. Firma znajduje się 30km za Poznaniem, co prawda jest dojazd i nawet jakieś obiady, ale jak chcesz być obrażany, poniżany, i zapierpzać 10 lat przez agencję za 2000 netto to polecam. Imperial to taki drugi Amazon. Na szczęście już tam nie pracuję. Niech Upaina zapiepsza. A jest już ich w firmie z 50.

Dyrektor
@bartek 08.02.2018 19:22

Masz racje

Matys
@bartek 08.02.2018 19:22

Większych bzdur niż Ty napisałeś nie czytałem w życiu. Chyba nie radziłes sobi i cie wywalili bo non stop L albo UŻ brałes i kumple zapierdzielali za ciebie. Na OTP mozna zrobic kariere ??? hahahah jak wlazisz w (usunięte przez administratora) temu z Lasu albo innym...Buahahahahahahah idz sie lecz facet

Fann
@bartek 08.02.2018 19:22

Oczywiście komentarz jakiegoś mega wieśniaka z jakieś dziury pod Poznaniem, któremu się wydaje,że jest panem świata. Jedynie wiesniakowi może przeszkadzać wieś Kościan... Małostkowe i żałosne... I tak kariera hahaha na pewno kilkugodzinna. Szkoda,że dla ludzi szukających prawdziwych informacji to miejsce przesycaja takie buraki....byle co piszą i byle co wiedzą.

Bartek
@Matys 21.02.2018 13:19

We wszystkim sie mylisz.

Bartek
@Fann 24.02.2018 11:34

Oj prawda zabolala. Uderz w stół.... A dwa dużo jest podobnych opinii do mojej tutaj. Nie są to odosobnione opinie.

@Fann
@Bartek 02.03.2018 16:14

Czyżby kopiuj - wklej?? Właśnie tak to wygląda. Jeden dzień kariery i mamy specjalistę ????????????

Bartek
@@Fann 08.03.2018 12:50

Cały czas się mylisz. Jak tam bambry z kościana już się zgodziły na dwunastki?

Papieros
@Bartek 14.03.2018 14:38

Zapieprzają 12 oraz 4 brygady 6 brygady. To co się dzieje masakra wielki chaos brak premii. Koordynatorzy dbający o własny tyłek.Pracownicy to Tchórze z Kościana gęby na zebraniach nie otworzą ale w palarni sami twardziele żenada

Xyz
@bartek 08.02.2018 19:22

Ja nie mam rodziny w imperialu a zostałem doceniony i zatrudniony bezpośrednio przez firmę oczywiście nie od razu. Wystarczy pracować, wykazywać inicjatywę a nie się opier*alać.

LW
@Xyz 29.05.2018 17:49

Nie zawsze tak to działa . Pracuje jakiś czas w tej firmie i niektórych koordynatorow boli to że nie zgadzasz się z ich wizja masz coś innego do powodzenia i nie dajesz sobie w kaszę dmuchać :) poprostu nie jesteś korposzczurem , a oni nie lubią takich . Ciezka praca nie zawsze coś osiągniesz w tej firmie . Zasuwam tam jak osial a wypominane mam że nie chce przychodzić na nadgodziny . Bo mam jednak swoje życie o rodzinne a dla nich na pieszym miejscu jest firma.

Zatrudniona

Może nietypowo ale chce powiedzieć , ze zadowoleni ludzie rzadko szukają takich portali, wiec trudno się tym sugerować.. pracuje od 2 lat na PP i jestem bardzo zadowolona,poznałam fajnych ludzi , zarabiam niezła kasę i praca nie jest ciężka ! Ja polecam!!!

anonymous
@Zatrudniona 16.07.2018 16:05

PP to najlepszy dział z tego co zauważyłem. Atmosfera jest ok bo kierownictwo się nie wtrąca, ponieważ szkolenie na PP, na paierosówkę czy pakująca trwa najdłużej i najtrudniej tam o kompetentnych ludzi.

roko

skad taka fala odejsc z utr? tak zle tam maja czy o co chodzii?

Mechanik ze stażem 8 lat
@roko 07.05.2018 13:44

Młodzi ludzie, nie zapuścili jeszcze korzeni, nic ich nie trzyma. System pracy skutecznie zniechęca do wiązania się z firmą na dłużej. Jeśli ktoś studiuje i każdy wolny od nauki weekend ma iść do pracy, to żadną atrakcją dla niego jest pracować w takiej firmie.

Klo
@roko 07.05.2018 13:44

A gdzie teraz nie ma fali odejść !?

Lidia

@Mechanik ze stażem 8 lat Domyślam się, ale jednak i tak uważam, że warto spróbować. Może napiszesz nam coś na temat specyfiki pracy w firmie Imperial Tobacco? Pomógłbyś w ten sposób osobom, które zastanawiają się nad aplikowaniem tam. Przy okazji mógłbyś również odpowiedzieć na pytania zadane przez użytkowników @EE @Zastanawiam się...

Lidia

@wald @Decker Mam wątpliwości co do tego, czy Wasze komentarze są ściśle związane z pracodawcą, jakim jest firma Imperial Tobacco. Jeśli macie jednak coś merytorycznego do przekazania na wyżej wymieniony temat, to bardzo zachęcam. @Rabek Niestety, nie znam odpowiedzi na Twoje pytania. Ale pamiętaj, że jeśli tutaj nie uda Ci się ich uzyskać, to zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z firmą i po postu dopytać http://www.imperial-tobacco.pl/kontakt/kontakt,89

Mechanik ze stażem 8 lat
@Lidia 30.06.2018 13:53

Lidia, pracodawca nie powie Tobie wszystkiego co byś chciała wiedzieć. Zdarzało mu się zapomnieć powiedzieć na rozmowie kwalifikacyjnej, że tu jest praca w systemie nie tylko poniedziałek - piątek ale przede wszystkim poniedziałek - niedziela.

Rabek

Zapytam z ciekawości, jakie warunki dla op. Wózków widłowych? Praca, płaca itd?

Decker

Ostatnio najbardziej poszukiwana jest Przemysławka ze starych zapasów.

automatyk

witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat działu utrzymania ruchu? jaki przedział zarobków, jaki system pracy?

adam
@automatyk 07.04.2016 19:39

zarobki ok. 2500 przy czterobrygadówce w świątki piątki i niedziele na 3 zmiany, także szału nie ma

Mechanik ze stażem 8 lat
@adam 09.05.2016 19:31

Bez przesady, on pyta o utrzymanie ruchu. 4-6tys brutto. Weekendy często w pracy.

M
@Mechanik ze stażem 8 lat 10.04.2018 19:40

Na UTR nie wszystkie weekendy spędza się w pracy... bez przesady. Najczęściej pracownicy są 3-4 dni weekendowe w miesiącu. Czasami nawet tylko 2. Zawsze można się dogadać.

Zaintersowany
@M 18.05.2018 08:59

Czy te 4000-6000 brutto to jest goła podstawa,czy z wszystkimi dodatkami? Jestem zainteresowany stanowiskiem mechanika. Ma ile można liczyć na poczatku?

Mechanik ze stażem 8 lat
@Zaintersowany 18.05.2018 12:43

Goła podstawa. Wszystko zależy jakie masz doświadczenie, jak się "sprzedasz" na rozmowie kwalifikacyjnej.

Mechanik ze stażem 8 lat
@M 18.05.2018 08:59

Napisałem często a nie wszystkie.

Zaintersowany
@Mechanik ze stażem 8 lat 18.05.2018 20:51

Chodzi mi o stanowisko mechanika maszyn na produkcji tam też jest taki przedział wynagrodzenia?

Mechanik ze stażem 8 lat
@Zaintersowany 18.05.2018 22:44

Tam jest jeszcze większy rozrzut. Oczywiście w dół.

Rekrut

Witam. Aplikuje na stanowisko Doradca Handlowy w rejonie Legnica-Głogów. Ktoś wie jaka tam atmosfera oraz jakie warunki oferują? Z góry dziękuje za info.

Dyrektor

Firma ok dla ludzi którzy lubią pracować bez życia rodzinnego a wielu takich jest za nadgodziny i dodatki dali by sobie ogolic ludzie z Kosciana boja się wszystkiego bo gdzie beda pracowac jak ich pracodawca dowozi to nic że 1.5h w autobusie ludzie bez aspiracji.Zenada podwyzki w granicach 100zl brutto do tego związki bojace się o swoją d....e w porozumieniu ze zwiazkami wszystko mozna .Kordynatorzy kierownik oraz pani dyrektor produkcji aby po plecach ludzi na siłę dostana 30 40 mld produkcji i musisz pracować swiatki i soboty niedziele zarobisz ale z zycia rodzinnego nici tak dalej a zamkną ten zakład

Wujas
@Dyrektor 15.02.2018 19:29

A gdzies masz wieksze podwyzki ? tu jest co roku i nie 100zl i nie pierdziel glupot facet...

Mechanik ze stażem 8 lat
@Dyrektor 15.02.2018 19:29

Trudno o trafniejszą puentę.

Dyrektor
@Wujas 21.02.2018 13:23

Taka jest prawda i ty pierdzielisz

Zostaw opinię o Imperial Tobacco Polska S.A. - Jankowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A.