IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Radom

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

tratat

firma dobrze zorganizowana i są oferty dla osób bez specjalnego wykształcenia naprawdę spoko

anonim

(usunięte przez administratora)

yy

A kiedy oszukują Przecież to jest niezgodne z Kodeksem pracy za duża firma żeby taką lipę robili to jest dobra praca a szczególnie dobrze jest przez agencje pracy tam już nic nie oszukają nie mają możliwości płaca Spoko praca nie jest zła co wy wygaduje cię w ogóle

tak

tak praca przez agencje spoko loko

Nick

Jak wyglada praca w laboratorium? Ile placa

Aneta

@kejkejsi to nie miejsce do zamieszczania ofert pracy innych firm niż IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A. To wątek tej firmy i tylko o niej w tym miejscu piszemy. Schodzenie z tematu może powodować usunięcie danego komentarza przez administratora.

Aneta

@llll i @k polecacie naszym użytkownikom skorzystanie z usług IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING? Teraz mają dwie oferty pracy na stanowisko Mechanik Maszyn na Produkcji (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/radom;l?oferta_opinie=www.praca.pl1777100). Co firma oferuje takiemu pracownikowi? Czy są benefity? To istotne w dzisiejszych czasach dla osób szukających zatrudnienia.

llll

Imperial tabasco Radom ja nie wiem o co wam chodzi ludzie przez firmę ranstad to znaczy agencje pracy jest naprawdę spoko zarabia się całkiem nieźle jak na Radomskie warunki za niedzielę płacą dodatkowe godziny wszystko wypłacają możesz sobie ustawić godziny koordynatorzy są nawet spoko da się z nimi pogadać urlopy bierzesz wtedy kiedy chcesz jak ci potrzeba jakiegoś urlopu to powiesz wcześniej i ci dadzą agencja pracy Randstad naprawdę ma dobre warunki szczególnie dla pracowników fizycznych przecież w Radomiu nie ma pracy A taka duża firma naprawdę daje dużo oferty i dobre oferty ja pracowałem przez agencję pracy i naprawdę mnie to bardzo odpowiadało musiałem zrezygnować ze względów osobistych ale naprawdę praca była całkiem spoko przede wszystkim to nie ma żadnego oszukaństwo płacą godne na pieniądze jak na przykład nie masz specjalnie zaplanowanego urlopu to ci dają urlop w okresie urlopowym lipiec sierpień wrzesień nie ma jakiegoś specjalnego problemu A przede wszystkim to płacą jest naprawdę niezła jak na Radom

k
@llll 18.08.2017 09:31
Imperial tabasco Radom ja nie wiem o co wam chodzi ludzie przez firmę ranstad to znaczy agencje pracy jest naprawdę spoko zarab...

iii Masz rację jest ok Imperial Tabasco w Radomiu agencja pracy naprawdę oferuje fajne oferty Ja też pracowałem i uważam że było naprawdę nieźle musiałem zrezygnować z powodu wyjazdu ale ja naprawdę podobało Mnie się jakbym mieszkał w Radomiu to na pewno bym skorzystał z oferty agencji pracy bo na pewno są jakieś przyjęcia na pracownika fizycznego bo tam jest najlepiej się dostać i najłatwiej jak natomiast od agencja pracy Proponuję niezłe pieniądze imperialis ogólnie dobrą firmą

Aneta

@Gość Piszesz, że nawet pracując przez agencję można liczyć na pakiet socjalny i różne dodatki. Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej? Jakie konkretnie warunki oferuje agencja?

&&&

Też pracowałem w imperialu przez agencję operator linii produkcyjnej chwaliłem sobie tą pracę wszystko zgodnie z przepisami nie wiem czy teraz są oferty pracy przy taśmie trzeba popatrzeć w ofertach Randstad morze mają jakieś oferty Fajnie jest bo praca zmianowa płacą uczciwie tyle ile się należy spokojna praca nie ma wyścigów ci co piszą negatywne opinie to chyba ci którym się nie chce w ogóle pracować Najlepiej to nic nie robić i narzekać ja uważam że warto dać za szansę

124

Przez agencję w Radomiu do imperialu można się załapać ja tak pracowałem Dopóki mnie się umowa nie skończyła specjalnie nie Narzekałem nie było tak źle wiadomo że trzeba pracować co mnie najbardziej cieszyło to płacę i też podobało Mnie się to że były zmiany można było pracować w różne pory dnia A jak były pory popołudniowe i nocne to rano można było coś załatwić ogólnie ramstad nie jest taka zła opcje jak ludzie niektórzy piszą to piszą ci co są zdesperowani i nie chcą nic robić tylko siedzieć w domu Ja polecam tą pracą w imperialu przez agencję przecież są przyjęcia przez Ranstad ale nie tak często to znaczy że ludzie nie rezygnują to samo przez siebie świadczy że jest w miarę dobrze

Gol

Mój znajomy pracował przez Randstad w imperialu i chwalił sobie tą pracę ale wyprowadzam się z Radomia i musiał zrezygnować z tej pracy ale zawsze mówił że fajna praca

M

Ogólnie przez Randstad agencje pracy zatrudniające do młodych pracowników którzy radzą sobie przy taśmie i na różnych maszynach pracuje się tak jak normalny pracownik zatrudniony przez Imperial płaca zawsze na czas co umowy miesięczny tygodniowy dwutygodniowy ogólnie to nawet niezła praca praca zmianowa można odpocząć jak wszyscy pójdą do pracy na tygodniu pracuje się w sobotę i w niedzielę czasem zależy jaka zmiana da się dogadać ogólnie jak na Radom to fajna praca nie jest tak bardzo ciężko

Olo

Nie wiem jak jest w Imperial normalnie ale przez agencje pracy jesteś nawet spoko najniższa krajowa plus godziny plus dodatki pracuje się na zmiany warto spróbować kierownictwo spoko idą na rękę mój znajomy pracował musiał zrezygnować z powodu wyjazdu ale było spoko chwalił sobie tą pracę

Gość

Cały czas są przyjęcia na pracownika fizycznego przy taśmie podobno przez agencje pracy Randstad w Radomiu warunki są spoko socjal i różne i różne dodatki spoko atmosfera w pracy płaca na czas A jak się starasz to może zostać zatrudniony przez Imperial fajna robota

MB

A ja się nie wstydzę, że pracowałem w ITPM S.A.. To jest firma dobrze zorganizowana, otwarta na zmiany, dbająca o szeroko rozumiane bezpieczeństwo, mająca system rozwoju pracowników produkcyjnych, system ocen itd.. Z mojego punktu widzenia (a trochę fabryk widziałem) jest liderem w regionie we wspomnianych dziedzinach, a w niektórych to fabryka klasy światowej. Branża tytoniowa się raczej w Europie zwija, niż rozwija, a dzięki dobrej opinii w grupie i niskim kosztom, Wam wolumeny rosną, albo utrzymują się na rozsądnym poziomie. Poza tym ocenę, która wpływa na podwyżkę macie na papierze z jasno określonymi celami. W ilu radomskich firmach tak jest? Jeśli ktoś nie ma punktów odniesienia to łatwo wszystko krytykować, co? Fabryka w wielu kwestiach może się rzecz jasna poprawić. Z niektórymi opiniami się po części zgadzam... Są firmy lepsze. Ale argumenty ad personam? Serio? Tutaj? PS. Faktycznie ktoś uważa, że "brat wójta" jest Koordynatorem dzięki owemu bratu? Dla mnie to komunikację, współpracę, otwartość, fachowość i gotowość do pomocy, gość ma na extra poziomie i to przykre, że on dostaje rykoszetem, bo ktoś ma jakieś osobiste żale do kierownika.

DPPP
@MB 07.06.2017 21:24
A ja się nie wstydzę, że pracowałem w ITPM S.A.. To jest firma dobrze zorganizowana, otwarta na zmiany, dbająca o szeroko rozum...

Człowieku pracujesz nadal tam czy dostałeś posadke w biurze ze tak bronisz tej fabryki ? Badz załątwili ci stamtąd dobrą posadke w ITM ? Może inaczej bronisz fabryki czy Dyrekcji która tam pracuje ?! Człowieku zobacz ilu ludzi tam pracuje mądrych którzy nie na jednej maszynie jechali naprawde i to kilkanaście lat i nie powiesz mi ze Maszynista zostaje odrazu Koordynatorem a co jeśli chodzi o ,,brata wójta' to nie wiem skad masz takie informacje wyssane z palca jak wszyscy pracownicy włącznie ze sprzataczkami wiedzą jak sie zostaje Koordynatorem co sie tam dzieje i to boli naprawde ze musismy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za śmieszne pieniądze a banda za przerpozeniem kretynów ( oczywiście nie wszystkich wsadzam do wora bo jest kilku naprawde z sercem ) co o niczym nie mają pojęcia kompletnie wywyzszają cie i te chore oceny roczne po co to i na to ? Ilu ludzi madrych zostało przez tą chorą ocene zdegradowanych lub dostali wypowiedzenie a robili swoją robote ale podważali ,,autorytet' trenera jak i kierownictwa więc nie dziwie się ze ludzie stamtąd uciekają jedno przyznam racje jak na Radomskie warunki bardzo dobrze lecz jedno : psychika tam siada i przesadzanie z BHP totalnie , niedługo to ze stoperem biedą biegać ile co robisz

Aneta

@Walu jestem pracownikiem serwisu gowork.pl. Zależy mi na poznaniu tego, jak wygląda praca w IMPERIAL TOBACCO. Często opinie, które są wyrażane na wątku są dość lakoniczne, czy też nie pokazują pełnego obrazu tego co w firmie się dzieje. Dlatego właśnie dopytuję, tak aby również osoby, które trafiają na ten wątek szukając informacji o potencjalnym pracodawcy mogły znaleźć coś co pomoże im w podjęciu decyzji.

Łysy
@Aneta 23.05.2017 09:40
@Walu jestem pracownikiem serwisu gowork.pl. Zależy mi na poznaniu tego, jak wygląda praca w IMPERIAL TOBACCO. Często opinie, k...

Obecnie wstydzę się przyznać że w tytoniówce pracuję już kilkanaście lat. I tak jak pisali wcześniej, wyzysk, brak poszanowania ludzkiej pracy przez koordynatorów i kierownictwo. Płaca mizerna jak na taką firmę. Warunki ciężkie, okrojone obsady, praca w trzech zmianach, czterobrygadówce i na weekendach. Najgorsze że bez znajomości nic sie nie osiągnie w tej firmie, nawet gdyby być alfą i omegą. Ci co piszą że im dobrze w tej firmie mają zapewne poparcie u kierwnictwa, zwłaszcza na produkcji. Bez wiedzy, wykształcenia a nawet stażu dostają dobre stanowiska bo znają kieronika.

Programista wyklęty

to może ja poproszę o brak rozgrzeszenia :D

Eric

Robi jeszcze ten jeronim kondon straszny robiłem tam ponad rok niepotrafi nic a sra sie jak wielki gasbi

Niko

Na DLW furrorę robi kordynator.Wieta rozumieta i tyle.Wieś tańczy śpiewa

Ustroniak
@Niko 19.04.2017 17:55
Na DLW furrorę robi kordynator.Wieta rozumieta i tyle.Wieś tańczy śpiewa

i zezowaty , łysiejący brygadzista co kapciami na Śląskiej handlował.Pół ustronia miało z niego beke zresztą jak i teraz pół fabryki.

Aneta

@Walu pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się co Ty myślisz na temat obecnych warunków zatrudnienia.

Walu
@Aneta 06.04.2017 11:59
@Walu pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się co Ty myślisz na temat obecnych warunków zatrudnienia.

&Aneta, a czy Ty też pracujesz w firmie? Bo chętnie dowiemy się skąd Twoje zainteresowanie opiniami innych o obecnych warunkach zatrudnienia.

Brat

Tyle sie zarabia w tytoniowce, ze nawet anonimowo wstyd sie przyznac. Ja bym chcial miec tyle ile tu opisuja a pracuje juz od kilku lat. Tyle co stawki brutto sa zblizone to netto odbiegaja razaco od rzeczywistosci. Nocki wykanczaja!

Walu
@lol 23.03.2017 15:51
Ja Was ludzie nie rozumiem. Skoro jest tak źle, to po co tam siedzicie? Mało pracy w regionie? Gadać i nic nie robić to łatwo....

A ja nie rozumiem takich jak Ty. Skoro jesteś taki zaradny, pracowity i zadowolony ze swojej pozycji, i na dodatek masz potrzebę podzielenia się tym na forum, to wystaw firmie odpowiednią laurkę a innym pozwól wyrazić swoją odmienną od Twojej opinię.

lol
@Walu 06.04.2017 09:43
A ja nie rozumiem takich jak Ty. Skoro jesteś taki zaradny, pracowity i zadowolony ze swojej pozycji, i na dodatek masz potrzeb...

A jaką ty masz opinię, bo nigdzie jej nie widzę? Ja swojej nie wystawiłem, tylko zadałem pytanie do tych, którzy narzekają ale nic poza tym nie robią.

Pracownik

Witam pracuję w tej fabryce na dziale logistycznym przez agencję Ranstad. Boli mnie tylko to że fajnie jest jak jest robota a jeżeli nie ma wysyłają nas na bezpłatne przestoje a niektórzy pracują latami przez tą agencję bez możliwości przejścia pod zakład koszmar. Nie polecam tej agencji osobiście

Albert
@Pracownik 12.03.2017 09:52
Witam pracuję w tej fabryce na dziale logistycznym przez agencję Ranstad. Boli mnie tylko to że fajnie jest jak jest robota a j...

Ciezka jest praca na stanowisku operator mechanik? Czy ciagle tylko w pocie czola przy maszynie trzeba stac?

Adam

Zastanawia mnie tylko czy praca jest lajtowna czy znowu kolchoz dla czarnych jak w wiekszosci firm

Adam

Na poczatek operator mechanik zarabia 2800brutto plus premia to wychodzi ok 2.5tys na reke

Mech4.2
@Adam 12.03.2017 08:40
Na poczatek operator mechanik zarabia 2800brutto plus premia to wychodzi ok 2.5tys na reke

W realu to jest około 2300 na rękę , no chyba że nałapiesz nadgodzin, nocek, sobót to osiągniesz 2500. A czy lajtowna czy kołchoz to raczej bym postawił na to drugie.

p0dyan

Czytam tak te opinie i czytam i dalej nie wiem ile zarobi nowy pracownik jako operator na próbnej na ręke zatrudniony przez tą firmę, ile po próbnej, na ile może liczyć po np. dwóch latach ile może więcej zarobić w stosunku do tego ile zarabiał na początku. Chodzi mi o stan jak na teraz, na ten moment.

Mech1

Ja pi...ole! Machora ma już swojego wielbiciela i rzecznika prasowego. Ile ci zapłacili za tę opinie? Czy to kolejny akt rozpaczy? Kto ci kazał takie bzdury pisć? Piszą wypowiedzenia i będą pisać albo do końca umowy wyczekają i uciekną. 2700 netto to ja na mech III nie wyciągne z kilkunastoletnim stażem. O nadgodzinach dawno nie słyszałem, bo i jak kiedy codziennie na innej maszynie pracuje. Urlopy na żądanie zgłasza coraz więcej ludzi w ostatniej chwili bo po co miesiąc wcześniej jak i tak usłyszysz od przłożonego że ludzi niema. Popytaj wśród kolegów z pracy (jeżeli masz) jak się zarabiało 10-15 lat temu kiedy dodatki były. I 3% podwyżki to nic jeżeli jak sam napisałeś trzeba o to "walczyć" śmiesznymi celami w ocenie a nie umiejętnościami. I nie wiem skąd masz informację o jakimś wyrównaniu w kwocie 120zł bo ja nie dostałem. A żeby dostać 70-80 zł netto pidwyżki to trzeba zarabiać 3500-4000zł brutto i 2700 netto to wychodzi około 4100 brutto. Nie eiem jakim cudem po egzaminie na mech I tyle masz kiedy ja powtarzam z mech III nie jestem w stanie wypracować! Z twojego opisu wynika że jesteś masochistą skoro to lubisz. Chociaż wydaje mi się że prawda jest taka że poprostu kłamiesz na zlecenie żeby poprawić wizerunek.

xyx
@Mech1 03.03.2017 19:53
Ja pi...ole! Machora ma już swojego wielbiciela i rzecznika prasowego. Ile ci zapłacili za tę opinie? Czy to kolejny akt rozpac...

Przeczytaj znaczenie słowa "masochista" potem przypinaj ją ludziom. Masochistą jesteś ty skoro nie lubisz tej roboty a tkwisz w machorze jak widły w gnoju. Po co tu jeszcze pracujesz?? Piszesz tylko żale jak to ci źle, bo 15 lat temu to sie zarabiało, natłukłeś nadgodzin na drugą wypłatę i 10 pakietów dziennie przykleiłeś do swetra. Dbaj o swoje zdrowie psychiczne, nie pasuje, ZWOLNIJ SIĘ. NIKT NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA!!! Trzymam kciuki :)

Człowiek

Wyzysk człowieka przez człowieka! Ta firma idzie na dno. Już brakuje mechaników do pracy.

pracownik DPP

praca MM i MUR nie jest prosta, co można zauważyć. Zarówno jedna i druga osoba ma bardzo podobne cele, a dogadać się czasami nie jest łatwo. Zatrudnienie jako MUR łatwiej dostać jest wewnątrz organizacji chociaż ostatnio z DPP nie chcą wypuszczać mechaników ze względów na dużą produkcję. Sam zakład cały czas się rozwija i aktualnie park maszynowy jest zmieniany. Warunki jak na Radom są średnie ( niektórzy powiedzą że dobre patrząc na dodatki i stabilność zatrudnienia ) Gdy trafi się osoba kumata w mechanice to łatwo i szybko można awansować, jedynie trzeba trzymać się celów i być komunikatywnym

pracownik

Witam pracuje obecnie w tym zakładzie praca nie jest zła, natomiast nie podoba mi się się agencja pracy Ranstad przez którą jestem zatrudniony. Obiecywali mi jak się przyjmowałem że tą umową comiesięczną mogę popracować maksymalnie pare miesięcy i pózniej przejdę na umowę pod zakład. Wszystko to co obiecywali to oszustwa tylko po to aby złapać ludzi. Kiedy pierwszy dzień zacząłem pracę prawda wyszła na jaw ponieważ pracownicy musieli pracować ponad 5 lat a nawet dłużej pod agencją z umowami comiesięcznymi. Koszmar normalnie dlatego od niedawna szukam sobie pracy z normalną umową o pracę ponieważ dość mam oszukaństwa ze strony agencji Randstat pozdrawiam

Nik

Niestety ale się zgadzam z opiniami. Bez wójka kierownika, brata sołtysa z którym kierownik może zrobić interes czy wielkiej administracyjnej dupu na którą można złapać kierownika kariery w tej firmie nie zrobisz. Oczywiście jeszcze trzeba strzelac z ucha to wtedy bedziesz idealnym kandydatem na pracownika imperiala. Poobcinane dodatki i marne podwyżki sprawiaja że pensja od kilku lat praktycznie stoi w miejscu. Nie polecam i sam z tąd spadam!

olo

Belmond jest na tyle sławny, iż prawdopodobnie przebiera w ofertach pracy... .

Bryndza
@olo 21.10.2016 20:34
Belmond jest na tyle sławny, iż prawdopodobnie przebiera w ofertach pracy... .

przebiera to na pewno, kwestia czy w śmietniku czy w... ciuszki

Bryndza

olo taka prawda, a Belmond to lizus

olo

Co za czasy... . Taka poważna Firma a w tak desperacki sposób poszukuje pracowników, że nawet wielkie bilbordy w mieście wiszą zachęcające od aplikowania. Czyżby nikt za najniższą krajową nie chciał przyjść pracować w tak prężnej i dynamicznie się rozwijającej firmie??? Proponuje jeszcze "kler"przekupić niech z ambony niewolników straszą czeluściami piekielnymi za niepodejmowanie pracy uniemożliwiającej godne życie. A co na bogato. Bo po co ludziom dawać więcej zarobić żeby nie daj boże więcej wydawali ... .

Programista wyklęty

wiesz oczywiście mogą zdarzyć się poślizgi, ale jesteś w ten sposób dymany, gdyby mi szef nie wypłacił w terminie, musiałby oddawać z odsetkami (utracone korzyści), ale ja to pierwsza liga.

lojalny

Niestety, u nas często tłumacza to chwilowym problemem z płynnością. Co by to nie znaczyło ja i wielu takich samych jak ja i tak wierzę w to co mówi mi mówi mój kierownik i jestem gotowy na takie poświęcenia dla dobra firmy. Trzeba umieć z rodziną cierpliwie poczekać na pensję, troche pożyć z oszczedności a nie od razu lecieć z donosem.

Programista wyklęty

no nie zawsze, ale pracodawca ma obowiązek wypłacić w terminie za pracę i tyle. nie ma co się podniecać, grunt to mieć umowę. O belmondzie poczytaj na radwagu i sorterze

Programista wyklęty

chyba? naruszenie obowiązku pracodawcy - nie wypłacenie wynagrodzenia to przestępstwo generalnie. Co i jak pewności nie mam, możliwe że chodzi o kwoty, czas obsuwy, możesz poszukać kiedy niewypłacenie wynagrodzenia jest przestępstwem. Generalnie ktoś (zapewne Belmond) biega po forum i pisze jakie to dobre firmy, bo wypłacają wynagrodzenie w terminie. Mają taki obowiązek generalnie, za jego uporczywe unikanie prokurator może wnioskować o grzywnę lub pozbawienie wolności - ale to pytaj prokuratora kiedy pracodawca może pójść siedzieć za niewypłacenie pracownikowi pensji. Manipulant się tutaj podnieca, że pensje są na czas. Ha Ha Ha. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Programista wyklęty

zapewne jest terminowa, jak nie, to można iść do prokuratora i jeśli obsuwa jest zbyt długa, pracodawca pójdzie do więzienia.

olo

Widać nie ma chętnych do pracy, że takie bzdury co po niektórzy tu wypisują. Minęły te czasy kiedy na jedno miejsce było 5-6 chętnych. Nabrało się pociotków i innych skoligaconych nierobów a produkcja stoi... ? Teraz gdy potrzeba kogoś manualnego i w miarę ogarniętego to piszą takie farmazony może jakiś się skusi. Powodzenia. ps. Jestem zatrudniony od kilkunastu lat w jednej z radomskich firm. Mam 3k na łapę ale szukam jakiejś alternatywy. Lecz czytając takie bzdety o agencjach bonusach i innych dyrdymałach to zdaje sobie sprawę, że nie tylko w mojej firmie osoby od HR przechodzą szkolenia z "zamydlania" och przepraszam Skutecznego Pozyskiwania Kapitału Ludzkiego.

Bryndza
@olo 20.09.2016 17:07
Widać nie ma chętnych do pracy, że takie bzdury co po niektórzy tu wypisują. Minęły te czasy kiedy na jedno miejsce było 5-6 ch...

Brawo ziomek taka prawda, ludzie idą na 500+, otwierają sklepy internetowe, manufaktury przydomowe, robią konkurencje tym firemkom spod znaku Januszkowo, a oni płaczą i szukają na miejsce tych co odeszli pracowników za 100zł więcej. Ha Ha Ha powodzenia. W biedronkach już płaczą, że nie ma rąk do pracy na kasie, podnieśli nieźle pensje to i Januszki będą płakać. A wystarczyło płacić jak się należy to by 500+ nie było. Oj będzie pupka pracodawców bolała teraz. Nasmarujcie sobie wazelinką.

pracownik
@olo 20.09.2016 17:07
Widać nie ma chętnych do pracy, że takie bzdury co po niektórzy tu wypisują. Minęły te czasy kiedy na jedno miejsce było 5-6 ch...

Siema chłopie co ty gadasz jak mają znaleźć ludzi skoro oszukują z agencji o warunkach zatrudnienia jeżeli pracujesz 2 tygodnie a 2 tygodnie masz przestój niepłatny. Brak stabilnego zatrudnienia i dlatego tak się dzieje. Będzie jeszcze gorzej jeżeli tak dalej będą robić

9787

WARTO STARAĆ SIĘ O PRACĘ W ZAKŁADACH JEST SPOKO

Stary Pracownik

Trochę to nie w porządku wobec nas starych pracowników, że nowy na starcie dostaje większą pensję niż my starzy po wielu latach pracy. Ale trudno, trzeba się poświęcić bo najważniejsze żeby przychodzili nowi i żebyśmy wszyscy pracowali na zysk firmy.

Pan

to się nazywa bezczelny trolling na zlecenie. A od kiedy to zatrudnienie przez agencję jest korzystniejsze niż bezpośrednio u pracodawcy? Chyba nikt z czytających i zainteresowanych nie nabierze się na te bajki pisane przez jednego trolla ukrywającego się pod różnymi nickami.

imperial

agencyjni mają dobrze w imperial

la

to warto zatrudnić się przez agencję jest dobrze

mario

imperial tabacco zatrudnia też osoby przez agencję pracy i nawet dobrze jest przez agencję pracować,

pr

chyba przez agencję grey się można dostać do zakładów tytoniowych

nano

moża się dostać do zakładów tytoniowych przez agencję pracy, podobno poszukują pracowników

Jak

Doskonały pracodawca, dbający o pracownikow. Jest pensja, bonus, 13stka, dopłata do stołówki, pakiet medyczny Falck, szkolenia, Imperium Pomysłów. I dbałość, żeby wszyscy pracowali bezpiecznie.

Kijemgooo
@Jak 21.08.2016 15:25
Doskonały pracodawca, dbający o pracownikow. Jest pensja, bonus, 13stka, dopłata do stołówki, pakiet medyczny Falck, szkolenia,...

To prawda i zadna laska. Pakiety socjalne mamy na poziomie bardzo dobrym moge powiedziec. Ale jest to troche mydlenie oczu. Dam ci machewke a ty bedzies, dymal jak osiol za marne groszs i 3% podwyzki rocznie. W niestabilnych warunkach psychicznych i sie cieszyl ze bilet do kina 3D za pol ceny dostaniesz

Jeszcze pracownik

Osoby z którymi pracowałem w tej firmie na DPiPP i były zatrudnione bezpośrednio przez ITM to niestety w większości szumowiny zakładowych związków zawodowych i nie da się ukryć. Pozytywu tam obecnie nie ma dla osób ambitnych które się chcą zdobyć umiejętności techniczne. Jedynie utrzymały się tam osoby co mają gumowe uszy. Ani o kulturze, organizacji i zarządzania na DPiPP nie ma mowy. W tej firmie nigdy tego nie usprawnią bazując na systemie 5S i KAIZENie. Tam nigdy nie było i nie będzie porządku to tylko sama PROPAGANDA ludzi tam pracujących w pocie czoła.

Pete

Na pewno sporo się zmieni w produkcji, skoro agencyjnych zdejmują z roboty.

yyy

czy wiecie ile przestój moze trwac przez ta ustawe ? wchodzaca

Zostaw opinię o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A. - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.