IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Adres: Tytoniowa 2 lok. 6, 26-600 Radom

NIP: 7961002877 KRS: 0000075408

IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.
2 90 6 1

Opinie o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Filtruj opinie po kryteriach:

maciek
 Opinia

Mnie się podoba ta praca, stołówka dodatki system zmianowy może jestem pozytywnie nastawiony bo mam FAJNE życie żonę która się wszystkim zajmuje w domu przy dzieciach gotuję sprząta uczy dzieciaki załatwia wszystkie sprawy jak przyjdzie z pracy po 9 godzinach , ja nic nie robię i za to ja cenię, choć większość tak ma z tego co opowiadają mi koledzy ale ja się cieszę z pracy rodziny i zaradnej żony.

Pomocna?
TakNie5
coc355
 Opinia
@maciek 09.04.2019 09:14

nic nowego moja pracuje wychowuje dzieciaki , ogarnia cały dom, płaci za wszystko i kupuje żarcie ja mam kasę na swoje wydatki co zarobie w imperial , to normalka.

Pomocna?
TakNie4
Oli
 Opinia
@maciek 09.04.2019 09:14

wątek o pracy a NIE ...... choć moja żona też zaradna praca firma dom i 3 dzieci uczy sprząta gotuje.

Pomocna?
TakNie2
Krzysztof
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam , są jakieś przyjęcia na Operatora Maszyn w Radomiu ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
9876
 Opinia

musi być ok ponieważ jest dużo chętnych

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
....
 Opinia

Trzeba złożyć podanie przez agencje pracy albo przez imperial to ogromna firma z dużym zapotrzebowaniem na pracownika, jest dużo stanowisk pracy i mnóstwo ludzi zatrudnia więc warto się starać! tam o pracę bo pieniądze są całkiem spore i maja opiekę lekarska, dopłaty do stołówki, karty na wyjscia, praca na zmiany , a przede wszystkim dobra atmosfera.

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaacccc
 Opinia

Radom nie Wrocław, IMPERIAL nie korporacja , ale jak na Radom to całkiem znosnie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek co ma zegarek
 Opinia

Ta firma ma moc nie trzeba się zbytnio narobić składanie kartonów segregowanie produktów to nie jest zbyt ciężka praca na produkcji ale do tego dodatkowo są płatne noce benefity karta sportowa opieka medyczna rabaty do kina ekwiwalent za pranie odzieży stołówka można się dobrze najeść za grosze bo 50% za stołówkę opłacają i dobre jest wynagrodzenie, i to wszystko przez agencje pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koko
 Opinia
@Marek co ma zegarek 14.02.2019 15:22

cała prawda@

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justys 123
 Opinia
@Marek co ma zegarek 14.02.2019 15:22

Co robia tam kobiety na produkcji jesli sa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paul
 Opinia
@Marek co ma zegarek 14.02.2019 15:22

A ja mam pytanie w jaki sposób można się tam dostać ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ok a
 Opinia
@Paul 25.02.2019 22:05

trzeba złożyć podanie do IMPERIAL lub przez agencje pracy na ul Malczewskiego w Radomiu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prymus
 Opinia

ho ho ho nawet spooko praca.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Salomon
 Opinia

spoko roobboottaa!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justys 123
 Opinia

Czy w tej firmie pracuja na produkcji kobiety jesli tak to co robia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
andrzej
 Opinia

Tak tego roku w marcu i w kwietniu kończą się umowy większości pracownikom na produkcji . Ale nie jestem pewny czy to zatrudniani przez agencje pracy i im umowa się kończy a według przepisów dłużej u jednego pracodawcy nie mogą pracować .

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomi
 Opinia
@andrzej 02.02.2019 14:42

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? Doskonała większość załogi ma umowy na czas nieokreślony.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirosław
 Opinia
@Tomi 02.02.2019 15:48

najbardziej to chodzi o pracowników agencyjnuch którym w związku z nową ustawą kończą się umowy w kwietniu b. r.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

To jest duża firma która zatrudnia mnóstwo ludzi i dlatego jest dużo miejsc pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
esssmera
 Opinia

polecam i polecam tylko tych obibokow przed 40 rokiem życia trzeba się pozbyc, tych z produkcji najgorszy wiek 37 do 40 leniuchy

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

wystarczy chęć do pracy na produkcji i praca jest, nie trzeba być alfa żeby tam pracować.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PozostajeAnonimowy
 Opinia

Polecam tą firmę w 100% pracuje tam dość sporo i jestem bardzo zadowolony z pracy jak i z płacy, przez agencje też da się zarobić dużo ponad 3k w dobrym miesiącu. Chyba że jesteś fisiem misiem to mają Cię w (usunięte przez administratora) Szybko takich gogusi likwiduj. Pracować trzeba jak wszędzie ale niektórzy z agencji myślą że będą się opierdzielać i wymądrzać to daleko zajdą a po 18 miesiącach nagle się zdziwią jak kierownik mówi PAPA :) Pozdrawiam i zapraszam nowe normalne osoby :)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@PozostajeAnonimowy 04.02.2019 19:09

Masz rację spoko przez agencje i na etacie też .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
incognito
 Opinia

Fajowo jest !!!!!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HENIO
 Opinia

NIE PISZE ZEBY PROMOWAC ALE NIE BEDE NARZEKAC BO TO CAŁKIEM FAJNA ROBOTA POZA TYM NIE MA DUZYCH WYMAGAŃ NA STANOWISKO PRACOWNIKA PRODUKCJI I TO JEST FAJNE.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dante
 Opinia

Witam wszystkich czy jest szansa na magazynie na ciągłość pracy przez firmę zewnętrzną?

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca
 Opinia
@Dante 21.01.2019 20:50

Tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrykkkk
 Opinia

Moja opinia jest taka że jak na wieś Radom to dobra firma, wyplacalna ! co różnie bywa gdzie indziej, urlopy płatne, dodatki (?), można się dogadać z przełożonym, i rzeczywiście umowy się kończą niektórym w marcu i kwietniu.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczery
 Opinia

Witam. Praca w Radomskiej tytoniowce wyglada nastepujaco. System pracy od Poniedzialku do Piatku i system 4bryg gdzie pracuje sie w weekendy i szczerze mowiac nie ma sie zycia po za praca. Zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy w 3 zmianach, dodatek za nocki jest smieszny przy tym jak czlowiek traci zdrowie pracujac w nocy gdzie produkcja przewaznie jest najwieksza. Kierownictwo nie zdaje sobie sprawy ze to dzieki pracownika sa utrzymywani i jest ich co raz wiecej w swoich biurach a ludzi z produkcji na danym stanowisku co raz mnie przez co wykonywana praca staje sie ciezka poniewaz zakres obowiazkow na jedna osobe jest zbyt duzy. TRAKTOWANIE pracownika to jakas obluda, zalatwienie czego kolwiek z przelozonym jest ciaglym proszeniem sie i przypomninaniem chociazby o urlop ktory kazdemu sie nalezy przy ta ciezkiej pracy fizycznej jak i psychicznej (stare maszyny). Poszanowanie pracownia... "Nie podoba sie? Droga wolna") Firma chwali sie bonusami i ciaglym doskonaleniem pracownika, nie dajcie sie na to skusic. A jesli chodzi o prace przez Agnecje, to uwierzcie mi ze moze ale to graniczy z cudem dostaniecie obiecana 13 wyplate o ile nie zwolnia was na tydzien mowiac pozniej ze 13-stka sie nie nalezy bo nie bylo ciaglosci umow pracy przez 12 miesiecy. Urlop przez agnecje to jedyne co to bezplatny i z duza łaska. ZAROBKI nie adekwatne do tego co sie robi dla tej firmy, nocne zmiany, poswiecanie zycia, rodziny dla pracy w weekendy, chalas, wibracje i CIAGLE narzekanie ze mało zrobione. To cala prawda o tym zakladzie. PRZYSZLYM pracownika zycze dużooooo zdrowia i wytrwalosci psychicznej.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
och
 Opinia
@Szczery 20.01.2019 05:32

kto pisze opinie o 5 : 32 rano widzę facet że wróciles z nocki zmęczony to oczywiste i wypisujesz głupoty , że urlopu nie możesz wziąść , zbliżają się ferie i jesteś sflustrowany .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@och 20.01.2019 10:58

O 5:32 to jeszcze jest się w pracy. Nocna ,,trzecia" zmiana kończy się o 6:00.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia
@Szczery 20.01.2019 05:32

przecież nie pracujesz 7 dni w tygodniu po 24 godziny masz wolne jak wszyscy 8 godzin i do domu o co Ci chodzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczery
 Opinia
@och 20.01.2019 10:58

Nie jestes sflustrowany poniewaz juz nie pracuje w tej firmie i bardzo sie z tego ciesze. Znalazlem normalna prace gdzie nie trzeba tyrac po nocach i w weekendy zeby zarobic te cudowne duze pieniadze czyt. 2800zl. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia
@Szczery 20.01.2019 18:01

A ja siedzę ze pracujesz strach cie oblecial.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Micki
 Opinia
@. 20.01.2019 20:09

Czyli w tej firmie trzeba się bac czy Cię nie zwolnia gdy wyrażasz swoją opinię na temat pracy ? Właśnie widać jacy ludzie tu pracują, jeden na drugiego patrzy by tylko podpier...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Każdy będzie pisał negatywne rzeczy bo kończą się umowy i boi się o pracę żeby chętnych nie było na jego miejsce ale po co to wyolbrzymianie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Tak piszecie bo jest duzo chętnych i w kwietniu 2019, wielu osobom kończy się umowa, jeżeli chodzi o urlop to jest płatny nikt na takie cyrki sobie nie pozwoli w tak dużej firmie, 13 są , pracuje sie na zmiany to fakt, pracować trzeba jak wszędzie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adam
 Opinia

Przyjmują kobiety na produkcję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hiszpan
 Opinia

Przynajmniej w tej firmie jest praca i przyjmują bo jedno idą na emerytury drugim umowy sie kończą, praca jak wszędzie pracować trzeba, a jeżeli chodzi o płace to nie jest źle.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hcv
 Opinia
@hiszpan 21.10.2018 12:41

Praca jest jak ktos ma kogoś na stołku . Znasz temat z autopsji w jakości hihi

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Srebrny
 Opinia
@Hcv 08.11.2018 20:26

A ja znam osoby które pracują bez znajomości i to po kilkanaście lat !!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@Srebrny 09.11.2018 18:22

Ja też mam kolegę który pracuje w Imperial bez żadnego poparcia z góry, i pracuje kilka lat i nieźle zarabia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia
@hiszpan 21.10.2018 12:41

Masz rację, obecnie jest sporo przyjęć do firmy. Pracodawca na swojej stronie https://imperial-tobacco.pl/kariera/ szuka specjalisty do spraw rekrutacji, doradcy handlowego, magazyniera, automatyka w dziale utrzymania ruchu, mechanika maszyn na produkcji, a także rekrutuje studentów lub absolwentów na staże w dziale logistyki wewnętrznej i w dziale planowania projektów. Piszesz, że wynagrodzenie Ci odpowiada. Czy premie lub inne dodatki tez wchodzą w skład pensji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia
@Hcv 08.11.2018 20:26

przyjmują wszystkich co ma dwie górne i dolne kończyny na produkcję o ile są miejsca pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Thomas
 Opinia

warto się starać o pracę w tytoniowce bo dużo osób odchodzi w marcu, kwietniu i w maju 2019 r. , kończą się umowy i będą miejsca pracy a w Radomiu ciężko o pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
 Opinia

Czy obecnie są jakieś miejsca pracy dla kobiet?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Micki
 Opinia
@Zainteresowana 07.12.2018 10:21

Tak.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@Zainteresowana 07.12.2018 10:21

Tak jest praca do chwili obecnej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
®adomiak
 Opinia

Dobra praca i płaca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szakal
 Opinia

Pracowałem przez agencję dzień przed końcem umowy dowiaduje się że od nowego miesiąca nie pracuje. Ta firma to jakaś kpina pod tym względem na pracę nie można narzekać nie była ciężka i dobrze płata .Ale zachowanie kierownictwa i tych niby małych fabryk naprawdę tragedia już ogłoszeniabez szukają do pracy.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
 Opinia

Pracuje w tej firmie około 30 lat dzieje się masakra jakaś ukraińska dostaje umowę po roku A 50 innych młodych Polaków pracuje przez agencję nikt tego nie widzi chodzi mi dział dpp tylko jakieś układy piłka z kierownikiem i dostaje się umowę żałosne czasy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Latawiec
 Opinia
@Pracownica 12.10.2018 11:38

Piła z łysym Tomaszem L. Bardzo zawsitny typ spotkałem to parę lat temu w tym (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechtech
 Opinia
@Pracownica 12.10.2018 11:38

Umówmy dostają wybrańcy trzeba się z tym liczyć reszta za bramę. Bodajże 13 umów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QWERTY
 Opinia
@Latawiec 12.10.2018 15:38

odpowiem tak jeśli chodzi o tą osobe niech naprawde sie cieszy ze sa takie ,,czasy'' bo rece i nogi miałby i tak dalej :) poprostu kto urodził sie kundlem ... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roger
 Opinia
@QWERTY 16.10.2018 18:12

Ten Pan o którym piszecie od dłuższego czasu nie zajmuje się obsadami. Pretensje jak macie to skierujcie je do szefów małych fabryk bo oni się tym zajmują. Oni decydują kogo zostawić na umowie a kogo wyrzucić.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spławik
 Opinia

W tytoniowce w Radomiu na ulicy Tytoniowej nic się nie dzieje, stare dawne czasy tu panują , tu jest taka stabilizacja i pewność pracy i nikt temu nie zaprzeczy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QWERTY
 Opinia
@spławik 14.10.2018 16:19

Szczególnie jedno panuje w tym zakładzie : ,, nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera'' Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Micki
 Opinia

Niby tak dobrze, a jednak wiele osób wybiera zmianę. Z jednego działu, w nieco ponad dwa lata, odchodzi już czternasta osoba (koordynatorzy, administratorzy, stażyści). Siedem osób odeszło do innych firm. Siedem do innych działów. Trochę duża liczba jak na kilkunastoosobowy "świetny" zespół. Z czego wynika aż taka rotacja?

Pomocna?
Tak53Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Micki 12.02.2018 10:31

Najbardziej szkoda ostatniego odejścia. Na jadalniach słyszy się od wielu osób „Dobry człowiek odchodzi…”. Sam wielokrotnie na niego głosowałem - „Lider wartości”. Szkoda ze firma pozbywa się/nie zatrzymuje takich ludzi. Wypada tylko życzyć powodzenia w nowej pracy.

Pomocna?
Tak44Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia
@Micki 12.02.2018 10:31

Też mnie to zastanawia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Saturn
 Opinia
@Micki 12.02.2018 10:31

Myślę że to jest spowodowane tym że ludzie chcą więcej zarabiać jest ogólna fama że się dużo zarabia że można wymagać od firmy jest to 500 plus każdy stroi fochy i chcę zarabiać Bóg wie ile ja uważam że jest to firma z perspektywami

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
churganda
 Opinia
@Saturn 17.04.2018 10:36

Tak jest masz racje

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TylkoNaEtacie
 Opinia
@churganda 18.04.2018 14:34

Ma tyle racji co i interpunkcji. Podpowiadam - ZERO.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomi
 Opinia
@Micki 12.02.2018 10:31

Jakiś update? Kto jeszcze uciekł?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
asdasadd
 Opinia
@Pracownik 15.02.2018 07:52

oj ludzie ludzie odszedł wiadomo dlaczego a druga sprawa bo był ,,człowiekiem'' ... a trzecie zobaczył co sie zaczyna wyprawiać na dziale produkcji o wielkich ,,zmianach'' które to co nie miały przynieść ah i oh i to są powody odejścia

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A. - Radom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.