EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

09.10.2015 17:20

Pracowałem tam kiedyś , większość ludzi osiesrana chodzi , narzekają jęczą jak im to tam jest źle ale wszystko za plecami, nikt otwarcie prosto w twarz tego nie powie majstrowi , kierownikowi bo się boi - typowe cwaniactwo za plecami potrafią gadać co ich gryzie a jak co do czego przychodzi to trzęs (usunięte przez administratora) br /> Postawiłem się nie raz otwarcie , majstrowi , kierownikowi , reszta bydła mnie wyśmiała takie cwaniactwo tam robi i cebulacwto. Jeśli chodzi o majstry i kierownictwo , nienormalni ludzie , czyszczenie jakiś ruchomych elementów po których cały dzień lecą jakieś meble żeby z ludzi zrobi (usunięte przez administratora) uważam za totalne poniżenie ludzi w tym zakładzie. (moja przygoda skończyła sie tak , że poszedłem na 17 do pracy gdzie mialem byc o 14 , wszedłem do szatni wziąłem wszystkie gówna poszedłem do brygadzisty rzuciłem wszystko i wyszedłem) Tak trza robić jak ktoś cie ma za śmiecia i niewolnika trza po prostu iść w piz... Zmuszanie na 12h , musisz , nie masz wyjścia , masz , zostać i go...o go to obchodzi ze masz życie prywatne po pracy ! Pozwolili ludzie w tym zakładzie na takie coś , tylko i wyłącznie to co się tam dzieje to jest ich wina , oczywiście nie wszystkich bo zdarzają się niektórzy "nienormalni" i idą do domu maja wdupie jakies nakazywanie rozkazywanie .../ PS. "Jeśli nie masz czasu po pracy aby robić to co lubisz , kochasz - to po co żyć?" Być przez całe życie niewolnikiem to jest życiowy i ludzki quest ? Nikt nie jest tak beznadziejnie zniewolony jak ktoś kto błędnie wierzy że jest wolny !
    Money

05.10.2015 17:33

Chcecie mieć ciotki kadre techniczną i zarządzającą typu mistrz? Zatrudnijcie kogos z wykształceniem na dziale produkcji na max 3 miesiące, ale z naciskiem zeby liznął procesy w tapicerce, zapierdalanka na akord nie jest tu najważniejsza. Od murzyńskiej jebanki to były praktyki studenckie.
    Touch me now

19.09.2015 04:07

Obiecują ludziom awanse i takie tam sraty taty, a w między czasie dużo się zmienia i potrzebują zapełnić wakaty od czarnej roboty. Ten, kto dostał po dupie, potrafi być obiektywny.

07.09.2015 17:44

wiosną pracował w Euroline ze mną mój znajomy, nie wiem co tam mu zrobili ale (usunięte przez administratora) się i jebnął robote, a znałem go juz z 6 lat i wiem, że był bardzo poukładany gość, i pracowity i bez nałogów

07.09.2015 13:13

jak dla mnie za duzo na działach kierownicy maja swoich pupili i tylko oni sie licza a biura wcale to nie iteresuje i nie maja pojecia co sie dzieje na działam :((
    kali

13.08.2015 11:46

Witam czy warto starać się tam o pracę jako magazynier? Chodzi mi o zarobki i atmosferę panującą tam.
    bany

01.09.2015 15:11

nie najgorzej, ale ludzie i tak uciekają. Jest rotacja, ale zamiatają problem pod dywan. Trzeba wąchać klej.
    maja

04.08.2015 21:45

ile zarabiaja tapicerzy

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    ike

24.05.2015 10:31

Żal mi ludzi tam pracujących
    jack

29.04.2015 14:30

a jak z pracą na magazynie ile płacą czy są nadgodziny

09.04.2015 09:58

Berta

01.06.2015 16:57

to chyba dobrze, ze jej zrobil. Przynajmnie sie w pracy nie nudzili i mamy wreszcie jakis przyrost naturalny
    Szwaczka

20.03.2015 18:06

Szukam pracy jako szwaczka, gdzie lepiej iść do Leszna czy Wołowa. Jestem z Wąsosza. Słyszałam,że podobno w Wołowie są dużo wyższe stawki na szwalni niż w Lesznie.
    vampir

18.01.2015 20:23

w wołowie pracuje od niedawna panie są niemiłe a zwłaszcza pani wiola i pani ula wiecznie im coś nie po nosie !!!!!!
    george

03.02.2015 23:17

Panie w Wołowie są w porządku!!! To z Tobą może jest coś nie tak???
    vampir

10.12.2014 14:40

na pewno jest tak zle? W odziale firmy w Wolowie szwaczki zarabiaja od 1600 do 2600 na reke
    stanley82

28.10.2014 22:50

masakra bandyckie normy ,praca na akord,żeby coś w miarę zarobić to trzeba(usunięte przez administratora)i robić przede wszystkim nadgodziny. nie polecam pracowałem rok i dałem sobie spokój szkoda czasu na ten (usunięte przez administratora) traktują cię jak sztukę zero szacunku do człowieka, co jakiś czas podnoszą normy.

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.