Pracowałem tam kiedyś , większość ludzi osiesrana chodzi , narzekają jęczą jak im to tam jest źle ale wszystko za plecami, nikt otwarcie prosto w twarz tego nie powie majstrowi , kierownikowi bo się boi - typowe cwaniactwo za plecami potrafią gadać co ich gryzie a jak co do czego przychodzi to trzęs (usunięte przez administratora) br />
Postawiłem się nie raz otwarcie , majstrowi , kierownikowi , reszta bydła mnie wyśmiała takie cwaniactwo tam robi i cebulacwto.
Jeśli chodzi o majstry i kierownictwo , nienormalni ludzie , czyszczenie jakiś ruchomych elementów po których cały dzień lecą jakieś meble żeby z ludzi zrobi (usunięte przez administratora) uważam za totalne poniżenie ludzi w tym zakładzie.
(moja przygoda skończyła sie tak , że poszedłem na 17 do pracy gdzie mialem byc o 14 , wszedłem do szatni wziąłem wszystkie gówna poszedłem do brygadzisty rzuciłem wszystko i wyszedłem) Tak trza robić jak ktoś cie ma za śmiecia i niewolnika trza po prostu iść w piz...
Zmuszanie na 12h , musisz , nie masz wyjścia , masz , zostać i go...o go to obchodzi ze masz życie prywatne po pracy !
Pozwolili ludzie w tym zakładzie na takie coś , tylko i wyłącznie to co się tam dzieje to jest ich wina , oczywiście nie wszystkich bo zdarzają się niektórzy "nienormalni" i idą do domu maja wdupie jakies nakazywanie rozkazywanie .../
PS. "Jeśli nie masz czasu po pracy aby robić to co lubisz , kochasz - to po co żyć?"
Być przez całe życie niewolnikiem to jest życiowy i ludzki quest ?
Nikt nie jest tak beznadziejnie zniewolony jak ktoś kto błędnie wierzy że jest wolny !