EUROLINE Sp. z o.o.

Leszno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 145 ocen.

Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROLINE Sp. z o.o.

wwwww

brygadzisci kierownicy podwyzki lizusy tez a pracownicy do roboty wiecej maja zeby to wszystko utrzymac ot co jest problemem

Joanna

Widzę, że aplikację do firmy EUROLINE można złożyć osobiście lub wysłać pocztą. Czy ktoś jeszcze praktykuje takie metody aplikacji czy wszyscy wysyłacie przez internet? Ktoś z Was dostał pracę w tej firmie po tym jak zaniósł CV osobiście? @Abc co spowodowało zmianę tej atmosferę? Widzę, że firma oferuje dowóz pracowników do firmy. Czy jest on darmowy?

Abc

Pracuje w tej firmie ładnych parę lat,na początku na dziale panowała wręcz rodzinna atmosfera, znaliśmy siebie swoje rodziny, na imieniny, urodziny były placki mała kawa i praca też była wykonana.(usunięte przez administratora)My pracownicy produkcji dla kadry kierowniczej jesteśmy gorszym sortem. Tylko że dzięki nam firma funkcjonuje.

anonymous

euroline czy eurocomfort oto jest pytanie

stefan

Witam Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.

Hehe
@stefan 08.10.2016 09:53
Witam Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.

DPJ albo Modelarnia , ewentualnie laboratorium . Mechanicy też mają fajną fuchę bo jest co robić

Bambus
@stefan 08.10.2016 09:53
Witam Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.

Tak na portierni

Chwasty to my!!!!

Dlaczego komentarze sa usuwane? Czego się boicie prawdy??? Pracownicy są bez pinformowania nagrywani i nie chodzi tu o monitoring wewnetrzny w oknie na stolarni ostatnio została wystawiona kamera na statywie tak aby objąć caly dział, była włączona przez 16godz czyli dwie zmiany... jaki w tym cel i jakim prawem? Pracownicy sa traktowani jak gorszy sort, kiedy sie starasz to dostajesz odpowiedź od kierownictwa że jestes pracownikiem produkcyjnym i masz sie nie odzywac tylko zająć produkcją... ale czego się spodziewać po kierownikach tej firmy skoro sam dyrektor twierdzi, ze chwasty sie zwalniają i nie widzi nic zlego w tym, ze traci wielu pracowników którzy tą firme razem z nim tworzyli... A kierownik produkcji?? Hh szkoda słów jest główna przyczyną kłopotów tej firmy ostatnio nawet widzi problem w tym ze pracownicy za czesto korzystają z toalety... jego propozycja?? Trzeba to monitorowac... Jak można tak traktować ludzi?

Joanna

@pracownik a powiesz czemu nie polecasz? W jaki sposób wykończyła Cie psychicznie? Ważne, by na forum wypowiedzi były argumentowane. To świadczy o ich rzetelności i prawdziwości, a tego szukają tutaj użytkownicy.

RFHREIFGERGUYT3

CO TO ZA FIRMA KARZĄ PRACOWAC PO 12 GODZ I FAJNIE ZE TEŻ SĄ SOBOTY ALE CO Z TEGO JAK Z TELARZY NIE MA LUDZIE BIJĄ SIĘ OBOCZKI BO KAŻDY ROBI PO 25 KOMPLETÓW TO WYCHODZI 50 PODŁOKIETNIKÓW W PRUSICACH UKRAINCÓW NAPRZYJMOWALI TAKI UKRAINEC WEZMIE SOBIE CAŁY WÓZEK PODŁOKIETNIKÓW A ZROBI 4 FOTELE. POLACY MUSZĄ JECHAĆ PO UKRAINCÓW DO UKRAINY A POTEM WRACAJĄ DO POLSKI I WORZĄ LUDZI DO PRACY I LUDZIE POWOLI JUŻ Z TĄD ODCHODZĄ ZAROBKI NIE SĄ TAKIE ZŁE ALE SĄ OSZUSTWA NA WIĘKSZYCH WYPŁATACH. BARDZO NIE ŁADNIE NIE BĘDĘ TU OPISYWAŁĄ JAK TO ROBIĄ.

On

Firma ok. Jeżeli chce się pracować. Są tacy, co pluli na Nią, mówili, ze mają wy.... ne. zwolnili się i.... wrócili. Wszędzie dobrze gdzie.... A zarobki jak wszędzie. Moja ocena pozytywna

wojownik_tap.nr1

To był niewybredny żart. A tak na serio, Żydzi i Romowie też myśleli, że idą tylko do pracy. Panie poratuj Nas, ode złego...

papaj
@wojownik_tap.nr1 02.10.2017 20:02
To był niewybredny żart. A tak na serio, Żydzi i Romowie też myśleli, że idą tylko do pracy. Panie poratuj Nas, ode złego......

Idę do prokuratora za te obelżywe, chamskie, prymitywne wypociny. Jesteś nikim. Nie wiesz jak źle jest w euroline, to nie pisz. Romowie, to mieli przynajmniej dostęp do tualetu. my nie!

Joanna

@wojownik_tap.nr1 co mają znaczyć takie wypowiedzi? To chyba nie jest miejsce, żeby pisać takie rzeczy. Firma EUROLINE Sp. z o.o. aktualnie poszukuje pracowników na stanowiska Tapicer - modelarz http://www.gowork.pl/praca_podglad,6683942?keywords=&region= i Modelarz-konstruktor http://www.gowork.pl/praca_podglad,6683927?keywords=&region= Ktoś z Was będzie aplikował?

Joanna

@Tim @bilkil to nie miejsce by opisywać poszczególnych pracowników i ich obrażać. Forum służy do opisywania firmy. Możecie się wypowiedzieć na temat EUROLINE z perspektywy własnych doświadczeń, ale bez opisywania pracowników?

bilkil

robiłem tam w 2012 , brygadzista taki łysy szczupły cwaniaczek za mną do kibla nawet szedł

salmonell

Jak tam tapicernia nr 1? Jak sobie przypomnę wypłaty w tej firmie, to aż aż mi się odbija rzeżuchą.

pracownik

Szczerze nie polecam tej firmy własnie jestem na etapie szukania nowej pracy bo jeszcze troche to sie wykończe psychicznie i znajde sie w psychiatryku

ala

Wszyscy tylko narzekamy ale praca sama w sobie nie jest zła. Faktem jest że niektórzy kierownicy to zwykle cebulaki, ale i tacy są potrzebni . Szacunek do pracownika w tej firmie kuleje , jeżeli firma nie będzie szanowała pracownika to pracownik też nie będzie szanował firmy. Jeżeli kierownik szwalni będzie mówiła , że zależy firmie na szwaczkach a jednocześnie robi coś zupełnie sprzecznego z tymi słowami to kogo szanować??.

ada

bardzo dziwna firma wszyscy podwyższają pensje oni obniżają.

yuka

Czy prawdą jest , że brygadziści dostali 1000 zł podwyżki , to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angel
@yuka 03.06.2017 16:00
Czy prawdą jest , że brygadziści dostali 1000 zł podwyżki , to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Prawda

Max

A gdzie jeszcze w Lesznie są potrzebne szwaczki?

bajka

dobre opinie chyba pisza brygadzisci i kierownicy bo to oni tylko korzystaja a pracownik musi szarpac na nich

anoni

początkowo też wyszło, że dostałem mniej ale potem kiero wyjaśnił w czym rzecz i chodziło o przeliczniki dni 19 w kwietniu a 23 w marcu i faktycznie podnieśli kaskę

No Jo
@anoni 26.05.2017 08:21
początkowo też wyszło, że dostałem mniej ale potem kiero wyjaśnił w czym rzecz i chodziło o przeliczniki dni 19 w kwietniu a 23...

Człowieku gĺupi jesteś czy tylko głupio piszesz

Pracownik

Firma pozbywa sie najlepszych pracownikow ich nowym systemem wynagradzania niby sprawiedliwym. Zabranie 13-nastki Niektorym obnizenie zarobków nawet do 600zl. Szczerze nie polecam tej firmy bo ludzie dla nich nic nie znaczą.

katia

Praca powiedzmy ok , ale awansować bez układów się nie da .Takie słyszałam opinie Czy to prawda ??????????????

Ania

A ja dostalam wiencej, trzeba tylko chciec pracowac.

xd
@Ania 23.05.2017 12:09
A ja dostalam wiencej, trzeba tylko chciec pracowac.

brawo ty

A.C.D.C

Co będzie 1. Czerwca? Jakaś rewolta się szykuje?

osraćto!

Dlaczego niepochlebne firmie komentarze są tak szybko usuwane? Dlaczego nie można napisać prawdy jaka się tam wyprawia. Wczoraj były dwa komentarze na temat obniżki wynagrodzeń dla pracowników i że nie warto zatrudniać się w tej firmie, a po 24 godzinach zostały usunięte. Prawda w oczy kole! Ludziom ucięli wypłaty nawet po pięć stów miesięcznie. Taka jest prawda.Jeszcze trochę, a za miskę ryżu trzeba będzie tam robić. Życie jest coraz droższe, a tu taka niespodzianka ze strony zarządu. Ale co to obchodzi dyrekcję. Ważne że oni mają sakwy pełne. Bogaty nigdy nie zrozumie biednego. Taka ich mentalność.

kuba

Nie warto nie warto .Nie polecam . Zarobki porazka .I juz

Wiki

Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca .

Max
@Wiki 12.05.2017 18:52
Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca ....

A co będzie 1 czerwca?

JutriWyjebaWkosmos
@Wiki 12.05.2017 18:52
Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca ....

Ukraińcy też już piszczą , a sprawiedliwości nie ma . Najgorsze jest to , że prędzej oni dostaną jak cała reszta . Za wszelką cenę będą chcieli pokazać , że mają kim zastąpić Polaków. Serce pęka bo wielkimi krokami firma spychana jest na straty przez ludzi , którzy byli przez wiele lat lojalni i budowali to wszystko swoją ciężką pracą Bo przecież każdy człowiek generuje w tej firmie zyski . Morał z tego taki , że nie warto być lojalnym i należy patrzyć na siebie tak jak robią to Inni Jeżeli nie będzie im pasować taki układ to niech zamkną firmę już teraz i wszyscy pójdą sobie w swoją stronę . Dymasz albo jesteś dymany taka jest zasada. Osobiście usłyszałem taki tekst od osoby , która dostała awans . Niech każdy odpowie sobie czy chce usłyszeć coś takiego od swojego kierownika ? Każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa . Ja już od jakiegoś czasu chodzę na rozmowy i jestem silnie zdeterminowany żeby odejść przez to nieludzkie zachowanie . Ktoś otoczył się błędnie dobranymi osobami i niebawem o tym się przekona , bo wymyka mu się wszystko z rąk . Z całym szacunkiem dla tej osoby ....może pora zwolnić tych naprawdę złych co topią firmę swoimi pomysłami i obijaniem się . Może warto wprowadzić zmiany na górze a później zerknąć co jest nie tak na dole . Wystarczy wypowiedzieć parę umów i wprowadzić kumate osoby z zewnątrz Produkcja na pewno by się ucieszyła i odżyła . Ostatnia chwila na porządki

AbnormalKentucky

Czy dziewczyny z tapicerni no. 1 jeszcze żyją? Tęsknię.

Joanna

@Onrozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Hwdj. Możesz powiedzieć dlaczego uważasz, że warto pracować w EUROLINE?

Janek
@Ada 18.05.2017 11:27
Joanna zadaje pytania otwarte jak przedstawiciel handlowy jednak kasowanie mało wygodnych wypowiedzi nic Ci niestety nie da . L...

Nie było obniżek tylko wprowadzenie systemu wynagrodzeń od umiejętności. Premiuje się ludzi chcących pracować , z doświadczeniem oraz mających spore umiejętności np:szwalnicze, tapicerski, stolarskie. Na niższym poziomie mniej się zarabia ale w momencie podwyższenia umiejętności zyskujesz 200-300zł miesięcznie i jest to bardzo realne dla chcącego pracować.

X
@Janek 25.05.2017 21:48
Nie było obniżek tylko wprowadzenie systemu wynagrodzeń od umiejętności. Premiuje się ludzi chcących pracować , z doświadczeni...

Były i to duże nawet nadgodziny już się nie opłacają

On

Uważam że warto. Chyba, ze się komuś robić nie chce.

Linx5

Coraz to większe wymagania a kasa taka sama jak 8 lat temu

Joanna

@Arti rozumiem, że słyszałeś o innej ofercie w radiu. Co według Ciebie nie zgadza się z informacjami zawartymi na naszym portalu?

arti995
@Joanna 29.03.2017 10:25
@Arti rozumiem, że słyszałeś o innej ofercie w radiu. Co według Ciebie nie zgadza się z informacjami zawartymi na naszym portal...

wszystko tylko jest jedna prawda dojazdy za darmo a reszta to ściema

Joanna

@krzysztof aktualne ogłoszenia do pracy znajdziesz na naszym portalu po kliknięciu w zakładkę oferty pracy http://www.gowork.pl/praca/euroline-sp.-z-o.o.;pr Również tam znajdziesz informacje na temat tego jak aplikować.

Arti
@Joanna 20.03.2017 11:09
@krzysztof aktualne ogłoszenia do pracy znajdziesz na naszym portalu po kliknięciu w zakładkę oferty pracy http://www.gowork.pl...

Ta oferta niezgodna z reklamą w radiu Elka

Krzysztof

Chcę tam pracować. Jak składać dokumenty. Kiedyś byłam szwaczką w tej firmie. Proszę o pomoc.

Oleole

Witam, jak wygląda praca na stolarnia w tej firmie? Praca na 2 czy 3 zmiany. W soboty trzeba przychodzić do prac?

Zonk

(usunięte przez administratora) ,normy z kosmosu i ciagle podnoszą

Andre

Obyście żyli w ciekawych czasach.

andrzej

szukam pracy jako brygadzista ,możecie coś polecić. Mam pewne doświadczenie.

I już

Cześć pracusie i nieroby! Mam nadzieję, że tych pierwszych jest większość :) Chciałabym z wami popracować. Interesuje mnie praca na magazynie. Czy potraficie jakoś zachęcić mnie do współpracy z wami. Ja osobiście pracy się nie boję a wózek widłowy wysokiego składowania mam opanowany tak jak wy macie opanowane rąbanie tyłków innym. Potraficie wogóle powiedzieć o sobie coś dobrego na normalnym poziomie.... No to do dzieła co tam u was dobrego w zakładzie? Mam składać papiery?

I już

Jak będę pracować porządnie, sprawnie to nie będę musiała wysłuchiwać żadnych dygresji przełożonych. Ewentualnie jakieś małe wskazówki czy poprawki.

JKulka

No i dobrze, własnie do Leszna jest sporo przyjęć, masa ofert np. na Tapicerów czy Szwaczki czy Magazynierów

ijk

@były pracownik a może jednak sa ososby które maja powod tak pisać?

km

CZARA GORYCZY SIĘ PRZELAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A.C.D.C.

Kiedyś w sobotę jeden z tapicerów nie wytrzymał nerwowo, spakował się po 15 minutach od przyjścia i poszedł do domu. Praca na akord tylko wtedy ma sens, gdy komponenty do produkcji są na czas dostarczone i pracownik nie musi niepotrzebnie czekać. Kiedyś tam pracowałem. Dobrze, że Euroline to tylko wspomnienie.

tapicerr

Dla szanujących swoje zdrowie fizyczne i psychiczne stanowiska akordowe bardzo nie polecam. O jakiej stabilności oni mówią skoro, mogą nagle zwołać zebrać i ogłosić nie podlegające negocjacji podniesienie norm, są dni ze brak stelaży/pokrowcy, możesz zostać przeniesiony na inny mebel/dział a normy nie są inteligentnie ustalone, skoro są meble, że prawie nikt(lub nikt/1osoba) się nie wyrabia. Albo np. są 2 różne meble i oba robiłeś po 4 miesiące i oba jest ciężko wyrobić ale ten drugi meble tak z 15% ciężej i potem zazdrości jeden drugiemu, zamiast zrobić tak żeby na każdym był ten sam poziom trudności - nie wywindowany w kosmos, że tylko młody ale wieloletni pracownik po 4 kawach jest w stanie wyrobić normę i to ledwo, a bardzo często okoliczności losowe (normy są mierzone w idealnych warunkach) krzyżują plany zrobienia ileś %.

PareLat

Firma ok, tylko pracownicy produkujący meble, jako fundament firmy, paradoksalnie mają coraz gorzej. Ostatnio świeżo popodnoszone normy(np. z 5.5 mebla na prawie 10), kontrolerzy coraz surowiej oceniają jakość, do tego zdarząją się braki surowcow, a czas leci. Taśmy często zawalone, nie ma gdzie mebla zrobionego włożyć a pakownia się śmieje że sobie na luzie pakują za stałą pensje(odpowiednik 100% normy) a jelenie z produkcji muszą coraz szybciej, lepiej i bezdyskusyjne do "za pięć". Raz usłyszeliśmy "panowie jest za sześć (22)". Masz 4-5 min na wrzucenie mebla, załatwienie miotly, pozamiatanie, odniesienie miotly, opóźnienie kuwet ze śmieciami, wypisanie karty, pójście po podpis, zdanie dodatkowego sprzętu na wieszaki i do szafki pod nadzorem majstra, spakowanie narzedziowki i schowane do regału. Mam znajomych na różnych stanowiskach i są zadowoleni, szkoda tylko, że od tego który stworzył, lepiej ma ten co wsadził do kartonu.

nickc

dlaczego negatywne komentarze sa usuwane ? a firmy zajmujace sie pisaniem pochlebnie az widac golym okiem tutaj ?

biedaidzie

Zarobki na poziomie (usunięte przez administratora) Wiem, bo pracowałem na tapicerni jakiś czas temu. Nie polecam.

Mimi

Mam pytanie czy ktoś z Włoszakowic albo okolic pracuje w tej firmie albo czy są autokary które dowożą pracowników. Bardzo chętnie podjęła bym prace ale martwię się o dojazd

SZATAN

Firma potrzebuje wykwalifikowanych pracowników. Takich nie ma na rynku pracy, ale z Waszymi kwalifikacjami ... :) Proponuję kompromis. Nauka, a potem kasa.

Zostaw opinię o EUROLINE Sp. z o.o. - Leszno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROLINE Sp. z o.o.