3.2/5

• Klonówiec

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o Euroline

Opinie o Euroline Leszno

WebsiteIconEUROLINE Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Euroline!

29.06.2022 09:48

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie na temat naszej firmy, zarówno te pozytywne jak i mniej pochlebne.
    Widząc duże zainteresowanie firmą postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie Gowork.pl. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu, aby móc udzielać rzetelnych odpowiedzi liczymy na kulturę wypowiedzi oraz merytoryczne komentarze – tylko do takich będziemy się odnosić.

Pozdrawiamy

01.07.2022 14:02

Szanowni Państwo,

w związku z zaistniałą tragiczną sytuacją prosimy o uszanowanie prywatności najbliższej rodziny oraz wstrzymanie się od komentarzy.
    Wszystkie wiadomości dotyczące tego tematu będą usuwane przez Administratora portalu.

Bolo

14.12.2021 08:53

W firmie Euroline nie włączają ogrzewania na hali dla ludzi jest zimno i ludzie chodzą na L 4 i brak najczęściej ludzi którzy oklejają korpusy dla tapicerów w tedy brakuje korpusów i w tedy zaczyna się bitwa klutnie i zaczyna się wojna o korpusy bo każdy z tapicerów chce zarobić chce zarobić trochę pieniędzy więcej i nie można się do nikogo zwrócić nie ma do kogo sos sos sos sos.!!!!!

Kolo

14.12.2021 16:07

Komu zimno? Jak stoisz na fajce to zimno ale jak robisz to nie narzekam.

Rocki

14.12.2021 08:41

Jak wygląda produkcja w firmie Euroline bardzo źle bo Tapicerzy dostali dodatek do wypłaty w zależności który dodatek sobie wypracują ale często jest tak kielarze chodzą na L 4 i w tedy bitwa ostelarze wykradanie korpusów jeden drugiemu klutnie i mszczenie się przebijanie opon w samochodach rozbijanie szyb w autach każdy tapicer chciał by wyrobic dobry dodatek i produkować indywidualnie po 38 foteli ale niedarady tyle zrobic dlatego że brak wciąż korpusów no i jeden drugiemu wykrada że stanowiska i atmosfera jest zła katastrofalna jest bardzo źle i nikt z tym nic nie robi nie ma do kogo się zwrócić to jest wojna.

19.09.2021 13:41

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Euroline?
    Jony

06.11.2021 23:31

Kiedy wolne za 1 maja i 25 grudnia?
    Hitler kaput

09.05.2021 09:23

STRAJK w poniedziałek robię na 50 %to my Polacy nie damy się wykorzystać niemieckiej mordzie
    janusz k

21.04.2019 14:47

MINIMALNE ZAROBKI W EUROLINE POWINNY WYNOSIĆ 2300 zł NA RĘKĘ A NIE 1600 ZŁ . DO TYCH 2300 ZŁ PRACOWNIK JAK BEDZIE CHCIAŁ SOBIE DOROBIĆ PRZYJDZIE NA PŁATNE NADGODZINY. DRODZY KIEROWNICY I DYREKTORZY JEST OBECNIE 21 WIEK A NIE ŚREDNIOWIECZNY FEUDALIZM.
    X

30.09.2020 09:06

Kto tam zarabia 1600? :D
    Abdul

24.09.2020 15:40

Strasznie nie polecam firmy, jest tragiczna zwłaszcza teraz tak się zaczęło, pełno obcokrajowców jakichś Turków itd. Brygadziści każą robić za dwóch i nie szanują pracowników a na jaką kolwiek pomoc nie masz co liczyć, nie polecam tam pracy jeżeli nie masz co robić to zrób cokolwiek tylko nie idź na Spółdzielczą
    Olo

08.07.2020 22:05

Układziki jakich mało,szczególnie kierownicy jakby dyrektor wszystko wiedział to 3/4 tych kierowniczków by wyleciało ,załatwiają wszystko między sobą byle tylko stary się nie dowiedział,a do tego przekręty jakich nie mało , a przez to wszystko atmosfera do (usunięte przez administratora)
    Syndrom

19.09.2019 23:12

Czytając te wszystkie opinie trudno wydać pozytywną opinię o umiejętnościach zarządzajacych tą firmą. Może potrzebne są szkolenia dla kadry kierowniczej, by pojęli zasady nowoczesnego zarządzania. W nowoczesnym zarządzaniu pracownik dużo znaczy. To od niego na linii produkcyjnej się zaczyna i na nim się kończy. Jego uwagi gdy coś szwankuje często są cenne i celne.
    Tapicernia

11.04.2019 23:35

Produkcja nie idzie 29 i 30 bo jest inwentura i nie potrzeba tylu ludzi na zakładzie to wymyślili ,że pracownicy mają przyjść do pracy w nadgodziny w sobotę i sobie odrobić dzień. Czy firma z ludzi na osłów i robą w bambuko z tym odrabianiem, zgodnie z kodeksem pracy gdy pracodawca nie chce płacić za nadgodziny a oddać w naturze to musi za każdą przepracowaną godz oddać pracownikowi 1,5 godziny płatnej. Pracowników chcą oszukać byle nie zapłacić i jeszcze straszą enkami tych co nie odpracują w nadgodzinach . Tak w tej firmie jest przestrzegany kodeks pracy a pracownicy straszeni. Paru z tapicerni już poszło do grodziska. Z kolegami z tapicerni po 14 też jutro jedziemy rozmawiac o pracy , po drodze wstąpimy do inspekcji pracy by powiadomić o tym (usunięte przez administratora)i zastraszaniu pracowników w tej firmie, bo dosyć takiego wyzysku i traktowania pracowników,.

Kontakt - Euroline

Leszno

EUROLINE Sp. z o.o.
    Fredi

23.03.2019 18:17

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Na co może liczyć kandydat?
    Meggi

01.04.2019 12:15

Cały czas prowadzą bo ludzie uciekają stamtąd nawet doświadczeni specjaliści,kierownicy .zostają tylko ci co wiedzą że ich poziom na stanowiskach rządzących jest za niski żeby mogli przenieść się do innych firm
    Zabawne

16.02.2019 14:07

Czy ktoś słyszał o koniku na Euro 2 i kto to
    Pt

15.01.2019 23:56

No i co kierownicy i mistrzowie dostali podwyżkę!!!!!@A my pracownicy(usunięte przez administratora) Gdzzie sprawiedliwość????????
    Witold

23.06.2018 20:24

Czy jest jakiś powód, ze taka cisza jest na forum?

08.09.2018 09:43

A co ma się dziać jak komentarze znikają ????
    Pc

05.01.2019 10:09

Teraz możesz napisać bezpośrednio do (usunięte przez administratora) !?!!!!
    aaaaaa

14.10.2018 12:03

w tej firmie tylko dobrze maja ci co nosza kawke brygadzista mlodzi pracownicy tyraja jak glupki a starzy sciemniaja idonosza brygadzista on to zrobil ona to porazka

08.09.2018 09:41

Witam pewnie jak zawsze ktoś mądrzejszy usunie mój komentarz ale co tam pozdrawiam wszystkich pracowników tego bałaganu . Pracuje w tej firmie już 8 lat eh i już od roku coraz bardziej jestem przekonany by to zmienić niestety wciąż mam nadzieję że coś się zmieni na lepsze bo szkoda lat tam zmarnowanych no cóż zobaczymy jeszcze do końca roku kiedyś było zupełnie inaczej dobre zarobki mimo akordu i norm człowiek zapierniczal ale wiedział za co nadeszła zmiana systemu i co klops nadal zapierniczamy ale za dużo mniej niestety człowiek wyrabia normę 100 procent czy też 90 a dostaje 13 na godzinę a ktoś kto trzyma z brygadzista i ma normę 80 dostaje 16 no cóż nie rozumiem nowego systemu może za głupi jestem zlikwidować akord żeby firma zarabiała więcej zabrać jednym dać tym co nie potrafią zrobić więcej .chcieli zmian owszem fajnie ale nie można było zrobić c jednej stawki godzinowej a premia nagradzać wypracowaną normę tylu tapicerów już uciekło czy firma zacznie myśleć pozdrawiam chociaż pewnie tak usunięcie znów mój komentarz pozdrawiam
    bolek95

10.06.2018 16:24

krojownia pianki to nygusy są
    anonymous

13.11.2017 23:31

od stycznia eurocomfort wtedy podkreca srubki
    Dark Angel

22.06.2017 11:55

To wszystko jest prawdą. Euroline to firma upadku. Opinia Koszmaru jest jak najbardziej trafna. Nic dodać, nic ująć. Właśnie się zwalniam z tej firmy, choć trudno to już nazwać firmą.
    Koszmar

05.06.2016 09:49

Robią z ludzi waritów. Wprowadzają nowy system płac, nie odpowiadają na pytania. Nie jeden pracownik uslyszal od kierownika, że on na pytania nie musi odpowiadać, znakiem tego pracuje się pod wielką niewiadomą. Jest notoryczne zastraszanie ze strony przełożonych, jak i ze strony współpracowników. Nie ma jednkowego traktowania, jedni są bez przerwy gnębieni, inni robią co im się tylko podoba. W zakładzie praktykowane jest łapówkaratwo. Kto nie dawał ten nie zarabiał. Teraz już nawet ten co daje nie zarobi. Od pracowników wymaga się stosowania przepisów bhp pod groźbą kary, firma ze swojej strony nie przestrzega bhp. Zamykane są drzwi ewakuacyjne na klucz, najbliższe drzwi również są zamknięte na klucz. Drzwi otwierane są jedynie podczas kontroli straży pozarnej, firmy Ikea. Przełożeni nazbyt mili są przed audytami, żeby pracownikom nie przyszło do głowy poskarżyć się na warunki pracy, po audycie wraca normalny porządek, groźby, kłótnie, zastraszanie. Ludzie pracują bez umów, bez szkolenia bhp na stanowiskach pracy przez zaniedbanie przełożonych bo w tym czasie zajęci są zmianą systemu i wydawaniem aneków do umów na ostatnią chwilę. Gdyby zrobili to wcześniej, 1 czerwca prawdopodobnie wiecej jak połowa załogi by się nie pojawiła w pracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euroline?

Zostaw merytoryczną opinię o Euroline