EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

25.05.2017 17:34

Firma pozbywa sie najlepszych pracownikow ich nowym systemem wynagradzania niby sprawiedliwym. Zabranie 13-nastki Niektorym obnizenie zarobków nawet do 600zl. Szczerze nie polecam tej firmy bo ludzie dla nich nic nie znaczą.
    katia

24.05.2017 18:54

Praca powiedzmy ok , ale awansować bez układów się nie da .Takie słyszałam opinie Czy to prawda ??????????????
    Ania

23.05.2017 12:09

A ja dostalam wiencej, trzeba tylko chciec pracowac.
    xd

25.05.2017 21:43

brawo ty
    A.C.D.C

22.05.2017 17:27

Co będzie 1. Czerwca? Jakaś rewolta się szykuje?
    osraćto!

15.05.2017 07:49

Dlaczego niepochlebne firmie komentarze są tak szybko usuwane? Dlaczego nie można napisać prawdy jaka się tam wyprawia. Wczoraj były dwa komentarze na temat obniżki wynagrodzeń dla pracowników i że nie warto zatrudniać się w tej firmie, a po 24 godzinach zostały usunięte. Prawda w oczy kole! Ludziom ucięli wypłaty nawet po pięć stów miesięcznie. Taka jest prawda.Jeszcze trochę, a za miskę ryżu trzeba będzie tam robić. Życie jest coraz droższe, a tu taka niespodzianka ze strony zarządu. Ale co to obchodzi dyrekcję. Ważne że oni mają sakwy pełne. Bogaty nigdy nie zrozumie biednego. Taka ich mentalność.
    kuba

14.05.2017 00:09

Nie warto nie warto .Nie polecam . Zarobki porazka .I juz
    Wiki

12.05.2017 18:52

Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca .
    Max

27.05.2017 23:03

A co będzie 1 czerwca?
    JutriWyjebaWkosmos

08.11.2017 19:43

Ukraińcy też już piszczą , a sprawiedliwości nie ma . Najgorsze jest to , że prędzej oni dostaną jak cała reszta . Za wszelką cenę będą chcieli pokazać , że mają kim zastąpić Polaków. Serce pęka bo wielkimi krokami firma spychana jest na straty przez ludzi , którzy byli przez wiele lat lojalni i budowali to wszystko swoją ciężką pracą Bo przecież każdy człowiek generuje w tej firmie zyski . Morał z tego taki , że nie warto być lojalnym i należy patrzyć na siebie tak jak robią to Inni Jeżeli nie będzie im pasować taki układ to niech zamkną firmę już teraz i wszyscy pójdą sobie w swoją stronę . Dymasz albo jesteś dymany taka jest zasada. Osobiście usłyszałem taki tekst od osoby , która dostała awans . Niech każdy odpowie sobie czy chce usłyszeć coś takiego od swojego kierownika ? Każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa . Ja już od jakiegoś czasu chodzę na rozmowy i jestem silnie zdeterminowany żeby odejść przez to nieludzkie zachowanie . Ktoś otoczył się błędnie dobranymi osobami i niebawem o tym się przekona , bo wymyka mu się wszystko z rąk . Z całym szacunkiem dla tej osoby ....może pora zwolnić tych naprawdę złych co topią firmę swoimi pomysłami i obijaniem się . Może warto wprowadzić zmiany na górze a później zerknąć co jest nie tak na dole . Wystarczy wypowiedzieć parę umów i wprowadzić kumate osoby z zewnątrz Produkcja na pewno by się ucieszyła i odżyła . Ostatnia chwila na porządki
    AbnormalKentucky

30.04.2017 01:50

Czy dziewczyny z tapicerni no. 1 jeszcze żyją? Tęsknię.

24.04.2017 12:51

@Onrozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Hwdj. Możesz powiedzieć dlaczego uważasz, że warto pracować w EUROLINE?
    Janek

25.05.2017 21:48

Nie było obniżek tylko wprowadzenie systemu wynagrodzeń od umiejętności. Premiuje się ludzi chcących pracować , z doświadczeniem oraz mających spore umiejętności np:szwalnicze, tapicerski, stolarskie. Na niższym poziomie mniej się zarabia ale w momencie podwyższenia umiejętności zyskujesz 200-300zł miesięcznie i jest to bardzo realne dla chcącego pracować.
    X

28.05.2017 13:27

Były i to duże nawet nadgodziny już się nie opłacają
    On

23.04.2017 21:38

Uważam że warto. Chyba, ze się komuś robić nie chce.
    Linx5

07.04.2017 21:17

Coraz to większe wymagania a kasa taka sama jak 8 lat temu

29.03.2017 10:25

@Arti rozumiem, że słyszałeś o innej ofercie w radiu. Co według Ciebie nie zgadza się z informacjami zawartymi na naszym portalu?
    arti995

21.05.2017 11:38

wszystko tylko jest jedna prawda dojazdy za darmo a reszta to ściema

20.03.2017 11:09

@krzysztof aktualne ogłoszenia do pracy znajdziesz na naszym portalu po kliknięciu w zakładkę oferty pracy http://www.gowork.pl/praca/euroline-sp.-z-o.o.;pr Również tam znajdziesz informacje na temat tego jak aplikować.
    Arti

28.03.2017 20:07

Ta oferta niezgodna z reklamą w radiu Elka
    Krzysztof

11.02.2017 23:25

Chcę tam pracować. Jak składać dokumenty. Kiedyś byłam szwaczką w tej firmie. Proszę o pomoc.
    Oleole

16.01.2017 21:50

Witam, jak wygląda praca na stolarnia w tej firmie? Praca na 2 czy 3 zmiany. W soboty trzeba przychodzić do prac?
    Zonk

17.11.2016 19:33

(usunięte przez administratora) ,normy z kosmosu i ciagle podnoszą
    Andre

31.10.2016 20:15

Obyście żyli w ciekawych czasach.
    andrzej

31.10.2016 17:07

szukam pracy jako brygadzista ,możecie coś polecić. Mam pewne doświadczenie.
    I już

28.10.2016 20:08

Cześć pracusie i nieroby! Mam nadzieję, że tych pierwszych jest większość :) Chciałabym z wami popracować. Interesuje mnie praca na magazynie. Czy potraficie jakoś zachęcić mnie do współpracy z wami. Ja osobiście pracy się nie boję a wózek widłowy wysokiego składowania mam opanowany tak jak wy macie opanowane rąbanie tyłków innym. Potraficie wogóle powiedzieć o sobie coś dobrego na normalnym poziomie.... No to do dzieła co tam u was dobrego w zakładzie? Mam składać papiery?
    I już

30.10.2016 14:37

Jak będę pracować porządnie, sprawnie to nie będę musiała wysłuchiwać żadnych dygresji przełożonych. Ewentualnie jakieś małe wskazówki czy poprawki.
    JKulka

11.10.2016 23:21

No i dobrze, własnie do Leszna jest sporo przyjęć, masa ofert np. na Tapicerów czy Szwaczki czy Magazynierów

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    ijk

05.10.2016 15:54

@były pracownik a może jednak sa ososby które maja powod tak pisać?
    km

29.09.2016 09:23

CZARA GORYCZY SIĘ PRZELAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A.C.D.C.

20.09.2016 14:55

Kiedyś w sobotę jeden z tapicerów nie wytrzymał nerwowo, spakował się po 15 minutach od przyjścia i poszedł do domu. Praca na akord tylko wtedy ma sens, gdy komponenty do produkcji są na czas dostarczone i pracownik nie musi niepotrzebnie czekać. Kiedyś tam pracowałem. Dobrze, że Euroline to tylko wspomnienie.
    tapicerr

18.09.2016 17:57

Dla szanujących swoje zdrowie fizyczne i psychiczne stanowiska akordowe bardzo nie polecam. O jakiej stabilności oni mówią skoro, mogą nagle zwołać zebrać i ogłosić nie podlegające negocjacji podniesienie norm, są dni ze brak stelaży/pokrowcy, możesz zostać przeniesiony na inny mebel/dział a normy nie są inteligentnie ustalone, skoro są meble, że prawie nikt(lub nikt/1osoba) się nie wyrabia. Albo np. są 2 różne meble i oba robiłeś po 4 miesiące i oba jest ciężko wyrobić ale ten drugi meble tak z 15% ciężej i potem zazdrości jeden drugiemu, zamiast zrobić tak żeby na każdym był ten sam poziom trudności - nie wywindowany w kosmos, że tylko młody ale wieloletni pracownik po 4 kawach jest w stanie wyrobić normę i to ledwo, a bardzo często okoliczności losowe (normy są mierzone w idealnych warunkach) krzyżują plany zrobienia ileś %.
    PareLat

18.09.2016 15:30

Firma ok, tylko pracownicy produkujący meble, jako fundament firmy, paradoksalnie mają coraz gorzej. Ostatnio świeżo popodnoszone normy(np. z 5.5 mebla na prawie 10), kontrolerzy coraz surowiej oceniają jakość, do tego zdarząją się braki surowcow, a czas leci. Taśmy często zawalone, nie ma gdzie mebla zrobionego włożyć a pakownia się śmieje że sobie na luzie pakują za stałą pensje(odpowiednik 100% normy) a jelenie z produkcji muszą coraz szybciej, lepiej i bezdyskusyjne do "za pięć". Raz usłyszeliśmy "panowie jest za sześć (22)". Masz 4-5 min na wrzucenie mebla, załatwienie miotly, pozamiatanie, odniesienie miotly, opóźnienie kuwet ze śmieciami, wypisanie karty, pójście po podpis, zdanie dodatkowego sprzętu na wieszaki i do szafki pod nadzorem majstra, spakowanie narzedziowki i schowane do regału. Mam znajomych na różnych stanowiskach i są zadowoleni, szkoda tylko, że od tego który stworzył, lepiej ma ten co wsadził do kartonu.
    nickc

21.08.2016 20:31

dlaczego negatywne komentarze sa usuwane ? a firmy zajmujace sie pisaniem pochlebnie az widac golym okiem tutaj ?
    biedaidzie

10.08.2016 16:01

Zarobki na poziomie (usunięte przez administratora) Wiem, bo pracowałem na tapicerni jakiś czas temu. Nie polecam.
    Mimi

07.08.2016 15:44

Mam pytanie czy ktoś z Włoszakowic albo okolic pracuje w tej firmie albo czy są autokary które dowożą pracowników. Bardzo chętnie podjęła bym prace ale martwię się o dojazd
    SZATAN

06.08.2016 01:19

Firma potrzebuje wykwalifikowanych pracowników. Takich nie ma na rynku pracy, ale z Waszymi kwalifikacjami ... :) Proponuję kompromis. Nauka, a potem kasa.

03.08.2016 12:11

acha

04.08.2016 11:10

2100-3300zł
    ----

29.07.2016 17:11

Cześć. Chciałbym złożyć podanie do pracy ale mam dylemat ponieważ z zawodu jestem Stolarzem ale mam też uprawnienia na wózek widłowy i nie wiem na które stanowisko iść. Ktoś coś doradzi?
    tapicernia no#1

23.07.2016 08:07

Potrzebują ochotników na tapicera, a nie tapicerów :)
    gregor

21.07.2016 16:28

Już tłumaczę. Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć odpowiedź brzmi " możesz się zwolnić". Niestety brak jest wprowadzenie nowego pracownika na stanowisko pracy . Dostajesz sprzęt cos ci wytłumaczą i jeżeli nie radzisz sobie no to żegnaj. Brak jest zwykłego dowartościowania pracownika . Nikt nigdy nie powie że coś dobrze zrobiłeś szybciej usłyszysz że jesteś do d... bo mało robisz. To tylko niektóre przykłady ale chyba wystarczy.
    gregor

10.07.2016 18:50

W tej firmie jest ewidentny brak osoby do kontaktów z pracownikami HR.
    mumia

07.07.2016 16:34

Muminki piszą komentarze.
    jaja

07.07.2016 10:43

Wszystko super. Ludzie potrafią narzekać jednak.
    bhgj

30.06.2016 16:36

no własnie co z tymi trzynastkami? bo i mnie ciekawi

29.06.2016 16:34

sylwia

30.06.2016 13:01

A jaki jest problem z trzynastkami ktoś wie?
    Karolcia

21.07.2016 07:35

Tez bym chciała wiedzieć. .....
    IKE

27.06.2016 20:36

NIE MATURA LECZ CHĘĆ SZCZERA .........
    ada

24.06.2016 11:56

Z tą nauką to przesadziłeś ilu kierowników ma wyższe studia?

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.