EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

21.02.2018 14:08

@Były pracownik Auschwitz czyli autobus to duży benefit dla pracowników firmy EUROLINE? Ułatwia to wielu osobom dojazd do pracy i minimalizuje koszty. Możesz napisać coś więcej o tym nowym systemie? To coś oficjalnego, czy tylko Wy uważacie, że zaszły jakieś zmiany w traktowaniu pracowników?
    Czerwony Robak

22.02.2018 13:16

Zapomniałeś jeszcze napisać o tabelce i o progu wyjsciowym na 100%. Mielismy po 140% i wyżej po podniesieniu progu na 100%( czyli zwiekszeniu ilosci mebli na 100%) nie przekraczamy 120% . Jesli premi nie mogą zabrac ludzia to podniosa wartosci w tabelce na 100%. I jeszcze 5S w to się wlicza jak juz inni pisali cos nie odlozone na miejsce lub totalne pierdoly to iles % premi zabierają. Totalny Cyrk
    Brak Słów

22.02.2018 13:25

Jak to mowili nam na zebraniach że ten system jeszcze jest w fazie rozwoju więc mówiąc krótko tylko czekać co jeszcze wymyśla.
    Euro 2- Totalny cyrk.

21.02.2018 05:18

To co się dzieje ne Euro 2 przechodzi ludzkie pojęcie. Złodziejska organizacja 5s po raz kolejny okrada ludzi pracujących na produkcji zabierając im 10% z premii od tak za byle co. Ludzie pracujący ciężko na swoją pensję są okradani przez szajke nierobów siedzących za biurkiem , którzy opłacani są wlaśnie z dochodów firmy, które płyną z produkcji a nie odwrotnie. To właśnie pracownicy produkcyjni pracują na tych darmozjadów liczących kilkanaście a może i więcej osób. Wszystko robią tylko po to żeby jak najbardziej upodlić zwykłego pracownika zabierając mu część pieniędzy ciężko zarobionych. Wymysły 5s i ich chore punktacje gdzie za byle g**** punkty są odejmowane. Ludzie na tych stanowiskach powinni wyleciec już dawno bo naprawdę nie są nikomu potrzebni a linie namalować na podłodze i doczepić się do byle czego to każdy głupi potrafi. Nie robią totalnie nic tylko siedzą i kasę biorą 10tego. Czują się jakby byli Panami a pracownik z produkcji to dla nich zwykły śmieć. (usunięte przez administratora) na Euro 2 , który wyłapują te darmozjady spowodowany jest głównie brakami kadrowymi, brakiem miejsca i organizacji. Zbyt mało jest pracowników żeby to wszystko ogarnąć ale oni mają to gdzieś. Wymyślają jakieś pierdoły gdzie ma wisieć miotła i szufelka albo gdzie ma stać paleciak a to że plan produkcyjny stoi to nic. Miotła nie wisi tam gdzie powinna i za to już kawałek premii out...brak słów. Na temat kierownika to szkoda się wypowiadać. Nawet nie można zachorować bo po 3 dniach już nie ma premii a o urlopach można zapomnieć bo ciągle są odrzucane. Traktuje pracowników jak zwykłych idiotów. FUNKCYJNI to ludzie, którzy kompletnie nie znają się na wykonywanej pracy przez pracowników. Boss magazynu i stolarni tzw. MARIAN tylko kiwa głową i udaje, że coś rozumie i potrafi. U kierownika podj*** pracownika żeby tylko on był czysty. Swoich wad w ogóle nie widzi. Jak ma coś załatwić to owszem załatwi....ale tylko nadgodziny. Ogólnie to patrzą na to żeby jak najbardziej wykorzystać pracownika, zgnoić i upodlić a do tego zapłacić jak najmniej. Cieszę się, że już tam nie pracuję. Nie pozdrawiam.
    SzacunkuBrak

21.02.2018 13:18

Premia brana zeby straszyć ludzi zeby nie szli na l4 lub urlop . A brak ludzi bo coraz gorsze warunki. Urlopy odrzucane bo brak ludzi. Nie wiem do czego ta firma dąży. Przez rok z dobrego zakładu zrobiło się (usunięte przez administratora)
    Czerwonek

21.02.2018 09:18

Grupami i umiejetnosciami powinni zarzadzac tylko kierownicy a nie ze musza wnioski wysylac do biura czy ktos udzieli zgody na to. Skąd ktoś z tamtad niby wie kto jak robi jeśli tylko widzi wniosek o umiejetnosc lub grupę. Jedno wielkie nieporozumienie i jeden z rozpatrujacych te wnioski Krzysztof następny (usunięte przez administratora) który tylko chodzi i patrzy tylko (usunięte przez administratora)ludzią.
    wwwww

20.02.2018 12:42

jak tak komus zle to dlaczego tam jeszcze pracujecie nie rozumiem tego.duzo narzekacie a pracuja porazka
    Najniższa pensja

21.02.2018 08:00

Dużo ludzi pracuje bo gdzie znajdzie prace za troche wiecej niz najnizsza krajowa z dowozem oprocz comfortu. I nieraz jeszcze jakieś nadgodziny. Każdy widzi co się dzieje. Wszedzie obcinaja ile tylko mogą i podkrecaja. A najwiecej kopani sa ci co naprawde robili i dniowki na akordzie mieli wciaz na maksimum zrobione.
    Pracownik Gr1

21.02.2018 08:08

A co my niby mamy zrobić jeśli mamy np 4 gr maksymalnie a mamy 1Grupe i wyzej nie bd bo kierownik uwazaj ze wyzsza grupa nam sie nie nalezy. To wychodzi na to zeby miec w d i po prostu przychodzic do pracy na 8 h porobic i do domu i miec w d ich normy. Jedyne co ta firme ratuje ze jest troche wiecej niz najnizsza krajowa na gr1 plus dowóz.
    Byly pracownik

20.02.2018 22:03

Atmosfera tragiczna,wyzysk,nie polecam tej firmy

20.02.2018 13:33

5s to ja bym wszystkich zwolnił darmozjadów tylko pieniądze biorą ludziom z premi za to wiszą 3miotły A nie dwie na końcu hali do tego ciekawe czy legarnne jest coś takiego odpowiedzialność zbiorowa

18.02.2018 10:37

Ktos powinien sie zainteresowac tymi normami z kosmosu......Dziwna firma, ludzi brakuje a oni podkrecaja normy-zeby jak najmniejszy procent produkcji był i mniejsze premie.Do tego nowych daja na głebokie wody-wiecej towaru w smietniku niz mebli.......Ale zarzad ma to gdzies -wola przyjmowac nowych niedoswiadczonych niz zaplacic pracownikom z doswiadczeniem....Obudzcie sie ludziska!!!
    Hihotek

18.02.2018 20:23

To co w smietniku to nie odczuja bo mniejszy procent produkcyjny wychodzi wiec niższa premia. Niby kopani w d na towarze a ludzia wiecej ujebia niz ten towar w smietniku wart
    Jakość to Podstawa

18.02.2018 20:29

Zainteresuja sie gdy meble zacznac szybko sie rozpadac. Pytanie czy ikea wie ze dużo idzie na sucho bo normy wyrabane. Dobrze ze pianki i material jeszcze te meble w kupie trzyma.
    Uczciwy

16.02.2018 23:00

Kierownik na euroline2 to nieporuzomienie,na produkcji nigdy go niema,siedzi u siebie i tylko wie co mistrzowie zmiany mu doniosa
    Popalony Styk

16.02.2018 22:37

Traktują nas porządnych pracowników jak bydło. Wszystko należy do twoich obowiązków a (usunięte przez administratora) w zamian.Pedaly siedzące na swoich tłustych (usunięte przez administratora) przed kompem co miesiąc kombinują jak dyskretnie (usunięte przez administratora) ludzia z produkcji ich ciężko zarobione pieniądze. (usunięte przez administratora) 5S i ich szeryfa z narkomanska przeszłością. Jeżeli chodzi o urlopy to trzeba Jackowi zrobic dobrze z polykiem zeby z nadzieją oczekiwać zielonej lampki na xpertisie. Wszystkich ludzi którzy przyczyniają sie do takiej lipy na którym tracimy my pracownicy produkcji powinni wywiesc w (usunięte przez administratora) nie pozdrawiam
    CzerwonyProdukcyjnyEuro2

15.02.2018 21:24

jeśli chodzi o osoby funkcyjne to prawda. Mistrzami zmiany zostają po znajomościach, nie kiedy z dawnych lat. Nikt nie bierze pod uwagę czy zna się na tym co robi czy tez nie. Brak pojęcia o organizacji pracy ludzi, nic tylko rozmowy przez telefon i kawki. Jeśli coś funkcjonuje jako tako ale funkcjonuje to nikt z tym nic nie zrobi bo po co ruszać g**no?.. Jeśli natomiast mowa o kierowniku na Euro 2 to.... Owszem urlopów na żądanie nie powinien odrzucać bo bo to one są. Owszem jest zapis, że w krytycznych momentach kierownictwo może się nie zgodzić na taki urlop ale to chyba musiało by się stać jeśli z ok 150 osób na Euro 2 zostało by tylko 50 :) Tak więc nie pozostaje nic innego przyjsc na 8h do pracy odbębnić swoje i isć do domu. Cieszmy się, że pieniądze są na czas ;)
    Picer Janusz

16.02.2018 10:02

Trzeba uważać co się robi i mówi bo miszczu Zbyś tylko czeka żeby podp**** Cię do kierownika bo tylko w ten sposób potrafi zabłysnąć.
    Czerwony

16.02.2018 20:37

Miszczu Żebyś tylko czeka żeby wskoczyć w niebieską koszulkę.

14.02.2018 16:07

@wwww ale musicie pamiętać, że premia to jest dodatek do podstawy za efektywność pracy, a może firma EUROLINE zwraca w tym uwagę na to ile dni w miesiącu pracujecie. @Były pracownik Auschwitz ja chce Wam tylko pomóc podsuwając pomysły rozwiązania sytuacji, bo od pomocy tutaj jestem jako moderator forum.
    pytajacy

16.02.2018 12:15

Dzięki,słabo to wygląda jak na prace dla męzczyzny

16.02.2018 12:17

Po przepracowaniu 3 miesięcy musisz liczyć się z tym, że możesz nadal zarabiać najniższą krajową bo jak mawia kierownik PREMIA NIE NALEŻY SIĘ JAK PSU MICHA.

20.12.2017 14:02

@wwwww chcesz powiedzieć, że pracownicy są nierówno traktowani w firmie EUROLINE? Jesteś pewien? Może te osoby zasłużyły jednak na premię?
    zuch

15.02.2018 00:54

są osoby które nie muszą się wysilać bo mają układy z kierownikiem
    Monitoring

15.02.2018 10:13

Zuch I układy z brygadzistami żeby robić wszystkie najlzejsze meble i te które normy nie są dokręcone.

13.02.2018 20:05

Kierownik Euroline 2 do wymiany. Kompletnie się z nim nie można dogadać i dużo osób pożegnało się z tą firmą dzięki niemu.O urlopach należy zapomnieć bo nawet na żądanie potrafi odrzucić i wstawia N. Kierowniku Jacku M. ogarnij się troche bo niedługo będziesz sam zapier**** na produkcji jak wół!!!!

14.02.2018 16:34

Popularny kierownik Motyl nie szanuje nawet starych dobrych pracowników bo to zwykły cham i prostak. Myśli, że na Euroline 2 jest Panem i władcą.
    Somsiad

14.02.2018 23:02

Dziwi mnie dlaczego nikt nie zrobi porządku z tym bucem. Cały zas pozostaje na stołku kierownika mimo ciągłych narzekań i skarg pracowników. Z przeprowadzonej ankiety wynika,że wyszedł najgorzej ze wszystkich kierowników podobno i szkoda, że nie przedstawił wyników tejże ankiety. Napewno dlatego, że nie ma czym się chwalić.

07.02.2018 13:50

@Marko a może warto porozmawiać mimo wszystko z przełożonymi na ten temat. Może jednak wpłynęli by na zmianę atmosfery. @Stolarnia czyli chyb dość logiczny jest podział na te grupy. Czy łatwo jest przeskoczyć z grupy do grupy?
    wwww

14.02.2018 00:18

dalej www jak ktos nie wie i nie pracowal w euroline to po co sie udziela wszystko co pisza to prawda jak niby sciemniasz masz mniejsza premie dzien urlopu mniejsza premia nie wyrobisz 100% normy ktora jest wyje.......ana mniej premi a wszystko zostaje podzielone miedzy siebie .a zadza nami osoby ktore ne robocie wogole sie nie znaja .brygadzista nawet fst nigdy nie zbil a goni cie do roboty i gada ze sciemniasz.spojrzal bym jak oni pracuja na naszym miejscu pewno by miesiaca nie zaliczyl masz joanno jakies pytania to ci odpowiem jak chcesz
    www

14.02.2018 00:21

joanno prosze cie kiedy byl taki dobry podzial na grupy tylko znajomi i dupo wlazy

13.02.2018 18:17

Na Euro 2 kierownik do wymiany. Totalnie nie można się z nim dogadać i dzięki niemu dobrzy pracownicy się zwalniają. O urlopach mozemy zapomnieć nawet na żądanie odrzuca i wstawia N. Kierowniku Jacku M. ogarnij się trochę bo niedługo sam będziesz zapier****** jak wół na produkcji!!!!!

21.01.2018 18:20

O matko

06.02.2018 00:59

Sądzę W..... O Ze pracowałaś na innej zmianie i z innymi osobami, więc proszę nie wypowiadaj się na ich temat skoro w ogóle nie miałaś z nimi styczności. POZDRO kłamczuszku
    O ojcze

09.02.2018 00:23

Masz rację

01.02.2018 13:19

@Marko ja nie pracuję w firmie EUROLINE. Czy nie sądzisz, że ten wyścig sami pracownicy sobie napędzają? @Stolarnia możesz powiedzieć o jakie grupy chodzi? Na jakiej zasadzie jesteście podzieleni? I co to dokładnie oznacza?

01.02.2018 18:48

Stworzyli system wynagradzania w którym mogą teraz wszystko. np. zabrać ci 20% premi gdy uznają że ściemniasz nie chce ci się robić albo za zabierze ci 100zł premi gdy bd mieć mniej wydajności niż wg twojej grupy. Nie powiem są ludki które przychodzą po prostu by mieć kasę są starsi którzy nie zrobią tego z racji wieku lecz normy też robią takie że na niektórych meblach największe zapierdalaki 100% nie zrobią.
    Marko

04.02.2018 09:59

Pani Joanno jeżeli nie jest Pani pracownikiem euro line to jestem zaskoczony zainteresowaniem firmom i jej problemami.Oczywiście muszę się zgodzić że te wyścigi to zasługa samych pracowników i szkoda bo tracimy na jakości naszych wyrobów ale dla naszych przełożonych liczy się to że mogą pochwalić się przed drekcją coraz lepszymi wynikami.
    ale jaja

02.02.2018 15:44

w uskorzu totalny bałagan ludzie rządzą brygadzistami i kierownikiem kierownik nie reaguje nawet jak do niego wulgarnie się odzywają tam się nagradza tych co nic nie robią i ciągną nadgodziny bez potrzeby

25.01.2018 09:57

@Zonk uważasz, że pracownicy z Ukrainy zaniżają standardy pracy? Czy w takim razie problemem jest duża ich chęć do pracy czy brak Polaków do pracy w firmie EUROLINE? Można pracodawcę powiadomić, że jest obniżony poziom? Czy Wasi przełożeni tego nie widzą?

30.01.2018 10:28

Widzą ,ale też pewnie trzesą portkami zeby ich nie zwolnili.

01.02.2018 18:55

Pracownicy z Ukraini można podzielić że na 3/10 chce im się robić a 7 po prostu przyjechało by dostawać przelew co miesiąc. bardziej żony/dziewczyny ich są robotne mówię o dziale Stolarnia nie wiem jak inne działy. na jednego dobrego polaka(którego zakład olewa) to 2 ukrainców by można powiedzieć

31.01.2018 10:17

Sami ludzi zniechecają do pracy poprzez niesprawiedliwe przyznawanie grup i umiejetnosci w tym nowym systemie (niby sprawiedliwym) wynagradzania. Jeden umie wszystko zrobic drugi wprawiony w jeden mebel lub w jeden element mebla i ma to samo co ten który co dzień robi coś innego. Są ludzie nietykalni, lepiej traktowani i w pierwszej kolejnosci o nadgodziny pytani a potem reszta. Jak to się mówi czym głębiej tym Ci lepiej. Pozdr

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    Robinhood

24.01.2018 12:25

Brak słów i nerwów na ciebie Marlenko zachowujesz sie jak dziecko.Jedno ci doradze jak nie umisz pracować w zespole no to nie pracuj bo niepotrzebnie innych i siebie wkurzasz.

10.01.2018 22:28

Oj ktos tam napisal prawde,pracownik jest traktowany jako sztuka -gdzie czlowiek sie wprawi zaraz czas mierza i podnosza normy......Faktycznie kiedys jak sie przyjmowalem kilka latek temu ,tylko po znajomosci.Teraz kazdego biora,kiedys byla atmosfera,muzyka na hali,meble byly dokladniej robione,ludzie wyszkoleni-na nadgodziny chodzili chetnie.Ale nie-pazernosc musiala to wszystko popsuc-gratulacje!!!Teraz firma traci na ukraincach,do tego jakosc.....Rotacja ludzi-czas przeszkolenia......A wszystko to bo za duzo zarabiano......Porzadna firma zatrzymuje pracownikow ,oplaca ich godnie i wtedy nie musi szukac....Do tego smieszne ankiety robia....Ludzie wykształceni na stołkach ale nie widza jak bylo-a jak jest!!

11.01.2018 22:22

Ja wiem, czy do końca tacy wykształceni? Nie był bym tego taki pewien.
    rupert

24.12.2017 08:55

Odszedłem z Euroline jakieś 2 lata temu i nie żałuję. Mam lepszą pracę, wyższe wynagrodzenie i zastanawiam się kiedy zmądrzejecie, ci co tak narzekają! Bieda dla biedaków.
    wwwww

30.11.2017 00:54

brygadzisci kierownicy podwyzki lizusy tez a pracownicy do roboty wiecej maja zeby to wszystko utrzymac ot co jest problemem
    Abc

20.11.2017 09:12

Pracuje w tej firmie ładnych parę lat,na początku na dziale panowała wręcz rodzinna atmosfera, znaliśmy siebie swoje rodziny, na imieniny, urodziny były placki mała kawa i praca też była wykonana.(usunięte przez administratora)My pracownicy produkcji dla kadry kierowniczej jesteśmy gorszym sortem. Tylko że dzięki nam firma funkcjonuje.
    anonymous

13.11.2017 23:29

euroline czy eurocomfort oto jest pytanie
    stefan

08.10.2016 09:53

Witam Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.
    Hehe

09.11.2017 10:49

DPJ albo Modelarnia , ewentualnie laboratorium . Mechanicy też mają fajną fuchę bo jest co robić
    Bambus

12.11.2017 18:57

Tak na portierni
    Chwasty to my!!!!

10.11.2017 17:05

Dlaczego komentarze sa usuwane? Czego się boicie prawdy??? Pracownicy są bez pinformowania nagrywani i nie chodzi tu o monitoring wewnetrzny w oknie na stolarni ostatnio została wystawiona kamera na statywie tak aby objąć caly dział, była włączona przez 16godz czyli dwie zmiany... jaki w tym cel i jakim prawem? Pracownicy sa traktowani jak gorszy sort, kiedy sie starasz to dostajesz odpowiedź od kierownictwa że jestes pracownikiem produkcyjnym i masz sie nie odzywac tylko zająć produkcją... ale czego się spodziewać po kierownikach tej firmy skoro sam dyrektor twierdzi, ze chwasty sie zwalniają i nie widzi nic zlego w tym, ze traci wielu pracowników którzy tą firme razem z nim tworzyli... A kierownik produkcji?? Hh szkoda słów jest główna przyczyną kłopotów tej firmy ostatnio nawet widzi problem w tym ze pracownicy za czesto korzystają z toalety... jego propozycja?? Trzeba to monitorowac... Jak można tak traktować ludzi?
    RFHREIFGERGUYT3

08.10.2017 09:47

CO TO ZA FIRMA KARZĄ PRACOWAC PO 12 GODZ I FAJNIE ZE TEŻ SĄ SOBOTY ALE CO Z TEGO JAK Z TELARZY NIE MA LUDZIE BIJĄ SIĘ OBOCZKI BO KAŻDY ROBI PO 25 KOMPLETÓW TO WYCHODZI 50 PODŁOKIETNIKÓW W PRUSICACH UKRAINCÓW NAPRZYJMOWALI TAKI UKRAINEC WEZMIE SOBIE CAŁY WÓZEK PODŁOKIETNIKÓW A ZROBI 4 FOTELE. POLACY MUSZĄ JECHAĆ PO UKRAINCÓW DO UKRAINY A POTEM WRACAJĄ DO POLSKI I WORZĄ LUDZI DO PRACY I LUDZIE POWOLI JUŻ Z TĄD ODCHODZĄ ZAROBKI NIE SĄ TAKIE ZŁE ALE SĄ OSZUSTWA NA WIĘKSZYCH WYPŁATACH. BARDZO NIE ŁADNIE NIE BĘDĘ TU OPISYWAŁĄ JAK TO ROBIĄ.
    On

07.10.2017 23:17

Firma ok. Jeżeli chce się pracować. Są tacy, co pluli na Nią, mówili, ze mają wy.... ne. zwolnili się i.... wrócili. Wszędzie dobrze gdzie.... A zarobki jak wszędzie. Moja ocena pozytywna
    wojownik_tap.nr1

02.10.2017 20:02

To był niewybredny żart. A tak na serio, Żydzi i Romowie też myśleli, że idą tylko do pracy. Panie poratuj Nas, ode złego...
    papaj

03.10.2017 16:06

Idę do prokuratora za te obelżywe, chamskie, prymitywne wypociny. Jesteś nikim. Nie wiesz jak źle jest w euroline, to nie pisz. Romowie, to mieli przynajmniej dostęp do tualetu. my nie!
    bilkil

07.09.2017 10:09

robiłem tam w 2012 , brygadzista taki łysy szczupły cwaniaczek za mną do kibla nawet szedł
    salmonell

25.07.2017 08:08

Jak tam tapicernia nr 1? Jak sobie przypomnę wypłaty w tej firmie, to aż aż mi się odbija rzeżuchą.

25.07.2017 01:09

Szczerze nie polecam tej firmy własnie jestem na etapie szukania nowej pracy bo jeszcze troche to sie wykończe psychicznie i znajde sie w psychiatryku
    ala

06.07.2017 12:37

Wszyscy tylko narzekamy ale praca sama w sobie nie jest zła. Faktem jest że niektórzy kierownicy to zwykle cebulaki, ale i tacy są potrzebni . Szacunek do pracownika w tej firmie kuleje , jeżeli firma nie będzie szanowała pracownika to pracownik też nie będzie szanował firmy. Jeżeli kierownik szwalni będzie mówiła , że zależy firmie na szwaczkach a jednocześnie robi coś zupełnie sprzecznego z tymi słowami to kogo szanować??.
    ada

19.06.2017 12:38

bardzo dziwna firma wszyscy podwyższają pensje oni obniżają.
    yuka

03.06.2017 16:00

Czy prawdą jest , że brygadziści dostali 1000 zł podwyżki , to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    angel

20.06.2017 20:02

Prawda
    Max

29.05.2017 15:41

A gdzie jeszcze w Lesznie są potrzebne szwaczki?
    bajka

29.05.2017 12:38

dobre opinie chyba pisza brygadzisci i kierownicy bo to oni tylko korzystaja a pracownik musi szarpac na nich
    anoni

26.05.2017 08:21

początkowo też wyszło, że dostałem mniej ale potem kiero wyjaśnił w czym rzecz i chodziło o przeliczniki dni 19 w kwietniu a 23 w marcu i faktycznie podnieśli kaskę
    No Jo

04.06.2017 17:21

Człowieku gĺupi jesteś czy tylko głupio piszesz

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.