EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

non

20.06.2016 23:33

konitrola jakosci w euroline to kpina i sciema... oni za ta prace co 'wykonoja; to najniwyzej 1500 na reka powinni dostac.Ci nowinowe to chowaja sie po kiblach i zero kumy. Niech ta kase za ich pesje dodadza dopracownika produkcji- klejeniu, pakowacza i tapicera to ludzie sami bledy wychacza...
    Elo

03.08.2016 11:39

dokladnie , "Żółci" chodzą tylko i po tyłu sie drapią , niedługo będzie ich więcej niz pracowników produkcji którzy ich utrzymują , jednym słowem paranoja..
    Ziutek

20.06.2016 12:46

Nadgodziny za 100% wyrabiają żółci, niebiescy i zieloni(kontrola, brygadziści i magazyn), pracownicy produkcji w większości przy tych normach nie mają już sił na nadgodziny. Tak więc produkcja nie idzie, a ludzi na setkach od gromu.
    Fred

29.06.2016 20:56

Chyba nie załapałeś o co mu chodziło. Ja Ci wytłumaczę. Jeśli w np. sobotę nie ma ludzi na produkcji, to nie są potrzebni ci co ich sprawdzają, nadzorujący i serwisanci( to jest chyba logiczne). Jednak oni przychodzą i biorą za sztucznie wygenerowane nadgodziny grubą kasę, chociaż nic firma nie wyprodukowała. A z tą nauką to faktycznie przesadziłeś koleś :)
    Tex

29.06.2016 21:00

Wielu pracowników produkcji ma wyższe, a duża ilość to wykształcenie średnie. Więc nie pisz dyrdymałów.

07.06.2016 16:46

A co z działem pakowalni ? Jakie tam są warunki pracy dla kobiety?Mówi się ,że ten dział jest spoko,ale czy tak jest jak mówią?
    dora

05.06.2016 15:01

świetny pomysł
    hg

03.06.2016 16:46

Witam dostałam zaproszenie na rozmowe stanowisko pakowalnia, warto w ogóle się zatrudniać? bo widze negatywne opinie a dział niby ok

02.06.2016 00:07

Witam. Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko magazynier-pakowacz.Chciałabym się dowiedzieć czy warto sobie głowę zawracać pracą na tym stanowisku . Czytając ostatnie opinie to przyznam ,że mam pewne obawy czy aby dobrze zrobię zatrudniając się w tej firmie. Choć słyszałam że na tym dziale jest ok. Proszę napiszcie jak się sprawy faktycznie mają.
    Wykop man

19.08.2016 00:00

3zmiany kipeska pensja,zwalniaja sie ludzue codziennie,lepiej poszukac innej oferty
    Hwdj

11.04.2017 20:29

Na magazyn nie warto. Nigdzie nie warto. Zdecydowanie odradzam
    stefan

30.05.2016 16:06

czas ruszy (usunięte przez administratora) do konkurencji tam większe zarobki i muzyki można posłuchać anie jak w obozie wszystko zakazane nawet pepsi niewolno napić się bo Ikea zabroniła
    A.Z.

31.05.2016 20:32

Pepsi zawiera dużo cukru. IKEA dba o Wasze zdrowie, więc nie narzekajcie. Chwała Szatanowi !!!
    stefan

30.05.2016 15:36

od 1 czerwca stawki głodowe jak w Oświęcimiu drzwi pozamykane na przerwy wypuszczają jak w zakładzie karnym 15 minut spaceru 5 minut na fajkę i potem do celi do roboty nawet jeden kibel zamknęli udają że awaria a co do aneksów miałem na umowie tapicer teraz mam operatora produkcji tera dopiero będzie opierdalanie nie polecam tego obozu pracy

17.05.2016 10:09

wiki

05.06.2016 12:07

weście się za robotę albo się zwolnijcie jak wam tak źle
    A.

10.04.2017 10:27

Weźcie*
    kuku

02.05.2016 09:40

Moja opinia jest bardzo negatywna na temat tej firmy , wymyślanie jakichś czynności które nie są twoją pracą , robienie z ludzi głupków i śmianie sie z nich na ich oczach w kantorku "miszczóF" jednym słowem omijać szerokim łukiem. Już mjałczom że nikt do nich tam podań nie zanosi , przez to zatrudniają UhraińcóF. Taką firmę trza po prostu piętnować , przychylne opinie to chyba ludzi którzy lubia przypierdalać po 12h i sie z tego cieszą. PS. Pracować ludzie to ja rozumiem , ale nie przypierdalać. Przykro jest patrzeć że w kraju jest taka masa ciemnoty że nie odezwie sie słowem jak ktos go poniża bez powodu. Trza prosto w ryj walczyć o swoją godność a nei byc życiowa piz.. EUROLINE W.L.K.P LESZNO
    B.P.

07.04.2016 18:40

Chciałbym powrócić do Euroline, ale na inne stanowisko. Czy można powtórnie składać dokumenty aplikacyjne, przy założeniu, że było się pracownikiem tej firmy ?
    GGG

02.04.2016 17:21

Tu pracują emeryci za grosze rzeźnia w euro-line wołów obok tez jest firma tapicerska lepsze zarobki o wiele lepsze bardzo dużo ludzi przeszło do tej firmy i jesteśmy zadowoleni z zarobków cztery tyś miesięcznie a w euroline tam uczy taki jeden gruby facet ale zobaczyliśmy ze jest tam syf prawo dżungli to mieliśmy już dość tej firmy itp:
    ada

06.04.2016 11:19

Co za bzdury tu wypisujesz. Proponuję najpierw powrót do szkoły celem nauki J.polskiego oraz zasad pisowni , później może coś napisz, lecz z sensem.
    ona ona

02.04.2016 15:58

Chciałam tylko powiedzieć ze w firmie euroline nigdy nie słyszałam żeby tam był kierownik czy jakiś przełożony jestem tam kimś ale nigdy tych ludzi nie widziałam bo tam w tej firmie każdy jest kierownikiem i przełożonym sam sobie i jakoś forma się rozwija kiedy ktoś przejmuje ludzi do tej firmy to nowe osoby pytają którędy do kierownika a wszyscy odpowiadają słuchamy co panią czy pana do nas sprowadza więc wszyscy kierownicy i przełożeni odpowiadają bierz pistolet i klej ale nowa osoba pyta nie mam stanowiska to wszyscy kierownicy i przełożeni razem to sobie zbuduj z desek więc sobie zbudowała ale patrzy i krzyczy nie mam pistoletu to wszyscy pożycz sobie od koleżanki.
    KT

24.03.2016 11:01

Mogli by podnieść pensje serwisantom ,ludzie by się nie zwalniali i mieli by stałą pewną obsługę
    pawel

15.03.2016 15:19

Nie wiecie czy moze w Euroline nie poszukuja osoby z Lean Management? Kierownik projektu lub specjalista w Lean ? Dzieki z gory za informacje

20.02.2016 21:25

Tomek

22.02.2016 14:47

Tak i nie narzekam, praca oki, da się pracować- zarobki oki. Jeśli szukasz pracy to składaj podanie. Moim zdaniem kobieta czy mężczyzna równie sobie poradzi.
    nel

14.02.2016 18:43

Najwięcej zamieszanie wprowadza pani H niestety osoba ta wprowadza tyle zamieszania jakiego nikt z drugiej zmiany. Wiem ,że kilka osób szykuje się z petycją do dyrektora. Sytuacja jest już podbramkowa i wystarczy mała iskierka by ludzie niewytrzymali.
    aaa

14.02.2016 18:47

popieram
    obserwator

14.02.2016 09:17

wszedzie trzeba pracowac ale to co sie dzieje teraz na szwalni to istne wariactwo.jedna nerwowka zamiast ulepszyc system pracy to same utrudnienia , widac ze ktos kto to robi nie ma zielonego pojecia. jak bedzie tak dalej robic to nikt na szwalnie nie przyjdzie a jeszcze stracicie tych ktorych macie bo juz co druga na tabletkach
    Bebe

07.02.2016 14:55

Do Miet....Tak EUROLINE to "porządna" firma-tylko w biurach mają klimatyzację...A na halach produkcyjnych KLIMY BRAK !!!! Chyba że masz wiatrak(nie każdy go ma) i sobie go włączysz-to możesz nazwać klimą(który i tak nic nie daje jak jest bardzo gorąco)....latem szczególnie na szwalni(nie tylko tam),na krojowni(pod dachem latem 38 stopni nawet okna nie ma !!!)...najgorzej jest na balkonach pod dachem-ŻAR TROPIKÓW !!! ALE KOGO TO OBCHODZI...??? NA PEWNO NIE BIUROWYCH I KIEROWNIKÓW-ONI KLIMATYZACJĘ MAJĄ.....A PRZEPISY BHP ???
    chary

03.02.2016 14:46

Szkoda, że mało jest prawdziwych opinii, bo tak naprawdę to wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma! Może więcej wypowiedzi ludzi, którzy są zadowoleni, ale przecież tacy nie zajmują się pierdołami, a szkoda.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    MONI

01.02.2016 19:06

JESZCZE GORSZA ATMOSFERA. NADCHODZI FRONT ATLANTYCKI, A Z NIM OCHŁODZENIE. ZIMA IDZIE.
    moni

29.01.2016 12:37

Zła atmosfera małe zarobki.
    o matko...

27.01.2016 12:59

ale bzdury tu wypisujecie, pracuje tam od chyba 5 lat i jakoś wypłaty od 2 lat poniżej 3 tys na rękę nie miałem i wcale w firmie nie śpię. Trochę nadgodzin i tyle a jak ktoś łazi 5 godz z 8 to niech nie otwiera oczu że 1300 dostał. Atmosfera jest ok, jak jest się w porządku do kierowników oni są w porządku do pracownika to normalne ale jak widzę jak przyjedzie taki burak co po 2 dniu pracy z ryjem do wszystkich w biurze bo on jest najmądrzejszy i należy mu się 10 tys i broń Boże nie zmuszaj do pracy! albo co 30 min na fajke wychodzi to i tak podziwiam spokój kierownictwa.
    laila

19.01.2016 13:56

Jakie są stanowiska pracy dla kobiet oprócz Szwaczki?
    BRONO

17.01.2016 13:22

Nie jest tak źle nie narzekajcie i nie piszcie tu kłamstw bo kłamiecie ktoś kto tu pisze.
    ona ona

17.01.2016 13:09

Praca akordowa zmuszanie przez przełożonego robienia większej ilości mebli bo jak nie to straszą zwolnieniem za większa ilość nie ma nawet 1600 zł na rękę bardzo zła atmosfera w pracy nikt nie pilnuje ludzi mało stanowisk pracy a wydajność jest żądana jak by to była wielka fabryka mebli i pracowałoby tu 200 osób tak ludzie o tej firmie wasze mówią na szwalni zarabiają po trzy tyś a jak się komuś nie podoba to ma się zwolnić do ubikacji można pójść tylko z przepustką zapomnijcie nie w tej firmie to niewolnictwo wyzysk
    Hans

16.01.2016 19:02

Jeśli masz uprawnienia na wózki widłowe to składaj podanie, nikt na Ciebie nie będzie głupio patrzył. Założę się, będziesz jeździła lepiej niż nie jeden facet pracujący na magazynie.
    Hans

16.01.2016 19:01

jojo

15.01.2016 21:31

Wszyscy pracownicy biurowi momencie wchodzenia na Halę Produkcyjną pilnie proszeni o Zakładanie Butów Roboczych oraz Kasku na Głowę.
    Wiolalala

14.01.2016 13:11

Słyszałam ze są u was przyjęcia ale też bardzo zła atmosfera i bardzo ciężka praca w czole potu by zarobić 1900 zł to trzeba zrobić 14 foteli dziennie u was tapicer zarabia podwójną kuroniówkę 1300 zł czy zrobi 2 fotele czy zrobi 5 , 3 miesiące i ludzie uciekają od was i następni odchodzą i tak w kółko słaba firma.

09.01.2016 16:42

Interesuje mnie praca w magazynie na wózek widłowy. Jakie są szanse na taką prace dla kobiety?
    Tomek

16.02.2016 16:01

Hej jeśli posiadasz uprawnienia na wózki widłowe to składaj podanie. Spokojnie, na pewno sobie poradzisz-jak wszędzie najgorzej na początku ale jak się wkręcisz to już idzie jak po maśle
    Jack Daniels

06.01.2016 20:52

W Lesznie ludzie zarabiają 2500 do 3000 na rękę 1800 bo wymyślili jakieś normy z kosmosu a za fotel płacą 6.50 jak wyrobisz kosmicznej normy to masz 20 40 60 80 procent płacone albo 1360 na rękę to są normy tak jak za komuny w PRL??????
    Seba

15.12.2015 19:52

Nie polecam tej firmy!
    PornStar

22.11.2015 01:01

Demokratyczna atmosfera w pracy. Brak komponentów, przez co jesteś narażony na postój w pracy i mało zarobisz. Pozdrawiam Tapicernię nr 1 :)
    Rocky

18.11.2015 18:55

Polecam wziąc skrzynke i rzucic mistrzowi na pożegnanie z firmą, niezapomniane wrażenia. Gdzie był ten rozwój.....ściemniacze
    XYZ

09.11.2015 10:22

zmiany są 6-14 i 14-22 no chyba że nadgodziny to trochę dłużej się zostaje
    ania

06.11.2015 14:23

w jakich godzinach są zmiany?
    w

11.11.2015 16:44

zmiany sa trzy 6-14,14-22 i 22-6.Zależy na jakim dziale się pracuje.Praca znośna ludzie ok.Za soboty płacą 100% Płaca na akord lub pensja stała .
    polaczek

31.10.2015 19:57

Widząc po komentarzach to albo ludzi co tu piszą to nieudacznicy niepotrafiący wykonać prostych czynności albo niewiem co ?! Ktoś rozkazuje ? ktoś coś każe zrobic ? No masakra , a co wy myśleliście że popracujecie mies lub 2 i bedzieci wy rządzić?? Zarobki akordowe są po to żeby zarobił TEN co pracuje a ten co łazi bez celu i narzeka miał najniższą krajową !! DZIEKUJE ZA UWAGE :D
    scobar

24.10.2015 02:01

Mam kumpli którzy poszli do Euroleinu i są zadowoleni. Robią na różnych działach bo na stolarni na piankowni na magazynie. Nie wiem czy mieli farta i dobrze trafili bo przeważnie wszystkie komentarze nieprzychylne. Jak jest naprawdę?
    polaczek

31.10.2015 19:59

Skoro tak ci powiedzieli to widocznie potafią pracować a nie narzekac i płakać jak to czasem bywa :D prawda

17.10.2015 22:01

mailo

19.10.2015 10:26

Kuśwa co wy tam robicie kierownicy, mistrze? Poznałem na produkcji kilku fajnych ludzi, porobili troche i odeszli. Był fajny team, fajnie się razem pracowało, dojeżdzało i bawiło. Do kierowników: Czemu tak robicie z ludźmi, szlak juz mnie trafia na was

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.