ZZN WAM Sp. z o.o.
5 484 6 1

Opinie o ZZN WAM Sp. z o.o.

Wiktor

A może pomogą, skoro ludziom dobrze się pracuje w calej polsce to raczej spoko firma, a jak wszedzie jest zle, to nie ma co wracać. Osobiscie mi się spoko pracuje...

D.M
@Wiktor 13.02.2019 14:09

A może jednak fajnie się pochwalić w którym oddziale i dziale było tak fajnie. Przecież to żadna tajemnica :)

Kaśka
@Wiktor 13.02.2019 14:09

Nie wypowiadaj się za wszystkich, Ok

Wiktor
@D.M 13.02.2019 20:15

Pewnie, że żadna, ale nie chciełbym, aby poszedł na nich hejt za to, że dobrze wykonuja swoją prace ;)

Robert
@Wiktor 15.02.2019 09:38

ale ściema

D.M
@Wiktor 15.02.2019 09:38

Ale się uśmiałam!!! No to jest argument! Już lepiej jakbyś napisał coś w stylu „to nieduże miasto, nie chcę żeby mój obecny szef czegoś się domyślił” Czyzbys unikał szczegółów, bo ich nie znasz?

Waldi

Dobrze się czyta wasze opinie. Byłem kiedyś na stażu jeszcze za czasow ZZN, ciekawy jestem jak się teraz pracuje. mysle nad zmiana, moze jeszcze wroce...

D.M
@Waldi 13.02.2019 11:42

A w jakim biurze i dziale byłeś na stażu? Opinie z miasta z drugiego końca kraju raczej nie pomogą ci w podjęciu słusznej decyzji

E. K.

Pracuje w ZZN i moją wspólnotą też jest ZNN i ludzie są zadowoleni za administrowania. Nie ma żadnych problemów.

Olka
@E. K. 30.11.2018 19:21

To jedna z lepszych rekomendacji, jaka czytałam!

Tańka
@Olka 02.12.2018 19:15

Mam podobnie. Pracuję w ZZN i moja firma jest prywatnie administratorem mojej wspólnoty. Muszę przyznać, że bardzo dobrze układa nam się ta relacja. Wiadomo, że nie jest możliwe, aby zawsze było idealnie, ale współprace określam jako bardzo bardzo dobrą

Aśka
@E. K. 30.11.2018 19:21

I to jest najlepsza rekomendacja! Pracownicy wybierają swoją firme, bo uważają ze jest najlepsza!

Przebiegła
@Aśka 06.12.2018 08:28

Mam podobnie. Może to kwestia tego, ze wiem jak rozmawiać z ludzmi i szybko rozwiązuje potencjalne problemy :P:P:P

Monia
@Aśka 06.12.2018 08:28

Pracownicy wybierają swoją firmę bo: 1. Mogą jej patrzeć na ręce 2. Mają wpływ na kolegów, którzy obsługują budynek 3. Mają większą szansę na utrzymanie etatu. W ostatniej kolejności zwalnia się pracownika, który wraz ze swoim odejściem odbierze zasób Nie chce oceniać firmy jako administratora nieruchomości. Każdy klient jest inny i każdy pracownik podchodzi inaczej do swoich obowiązków. Wszędzie znajda się perełki. Ale jako pracodawcy nie polecam.

Karo
@Monia 07.02.2019 19:48

Nie zgadzam się z Tobą, ale oczywiście każdy kieruje się swoimi zasadami przy wyborze pracy. Polecam TuMieszkamy jako pracodawcę i administratora.

Kamil

Słuchajcie, bo tak piszecie, nikt nie widzi jaka wielka zmiana zaszła w tej firmie, jak dużo rzeczy zmieniło się na lepsze. Oczywiście urosła w siłę i się decyzyjność i szczeble wydłużyły to dla szeregowych pracowników jest największy minus, ale jak spojrzymy na to obiektywnie, to moim zdaniem jest bardzo duży progres!

Hehe ok
@Kamil 05.02.2019 12:06

Jaki progres? Dla pracowników, że mają więcej obowiązków, z resztą głupkowatych, za te same pieniądze? Wydłużone szczeble i decyzyjnosc to mało powiedziane. Jest taki bałagan, że mało kto wie co się dzieje. Tylko gonitwa.

Magda
@Hehe ok 05.02.2019 17:56

Myślisz, że tak jest tylko w ZZN. Tak teraz pracują duże firmy. Ciągle coś nowego, więcej i więcej. Jak zostajesz w tyle odpadasz, lepiej naucz sie nadążać ;)

Haha
@Hehe ok 05.02.2019 17:56

Odważyłeś się napisać prawdę to teraz będziesz miał negatywne komentarze. Ilość pracy i brak pracowników przekłada się na jakość niestety, ma być dobrze i tyle a ty rób. i rób.

Magda
@Haha 06.02.2019 09:00

To nie jest negatywny odzew na Ciebie. Zwróciłam tylko uwagę na to, jak funkcjonują firmy. Im większe przedsiębiorstwa tym większa struktura, nie ma co ukrywać. Jestem przyzwyczajona do takiej pracy i cisnę, jak nie chcesz to nie musisz ;)

Przestań kłamać
@Magda 06.02.2019 10:48

Piszesz i stwierdzisz jedynie to, za co Ci zapłacili marketingowcu. I niczego nie cisniesz, bo Ci od marketingu raczej w branży zarządzania nieruchomościami obciążenia praca nigdy nie zaznali i nie zaznaja.

Przestań kłamać
@Przestań kłamać 06.02.2019 22:31

A jak się nazywa "duża firmę" czy "organizacje", która zamawia pozytywne komentarze za pieniądze? (usunięte przez administratora)

Magda
@Przestań kłamać 06.02.2019 22:36

Prawie wszystkie pozytywne komentarze pisane na jedno kopyto. Większość pisana w godzinach pracy - czyżby w ZZN pracownikom tak bardzo się nudziło ;) A w mojej opinii firma OBRZYDLIWA

Renia
@Magda 07.02.2019 08:17

Dopisuje się

Norbert
@Przestań kłamać 06.02.2019 22:36

Za każdym razem to samo. Masz z tym problem, ze ktos jest zadowlony i pisze swoj komentarz? daj żyć...

Danielos
@Norbert 07.02.2019 11:21

taaaaak !! Ludzie maja z tym problem... hehe... moim zdaniem w firmie nie jest źle, ale kazdy moze miec swoje zdanie!

Monia
@Kamil 05.02.2019 12:06

Może podasz jakieś przykłady tego progresu. Pracowników mniej, oddziałów mniej (ostatnio zlikwidowano Słupsk i Śląsk), obsługiwanych nieruchomości w ogólnym rozrachunku za ostatni rok tez mniej. A widziałeś sprawozdanie finansowe za 2017r. Pewnie nie. To ci podpowiem. STRTA!!! Napiszesz jaka? Można znaleźć w necie.

Och i ach
@Monia 07.02.2019 20:20

Strata??? Przecież w ZZN jest tak świetnie. Odchodzą wspólnoty??? Dlaczego przecież ZZN to świetna firma.

Trochę bardziej obiektywnie
@Och i ach 08.02.2019 09:33

Jest wolny rynek każdy może robić co chce, nie wszystkim standardy TuMieszkamy musza pasowac, prosta sprawa. Mowisz o tych co odchodzą, a te co przychodzą? Bądź obiektywny i pokazuj wszystko!

taka prawda
@Trochę bardziej obiektywnie 08.02.2019 20:52

W większości przypadków jest tak, że ludzie pokazują tylko jedna stronę medalu, a wiadomo jak jest, raz lepiej, raz gorzej... Tak, jak wygląda życie... :P

Nie wierzę w te echkomentarze.

Zaraz się zwolnię i polecę do pracy w zzn. Nie ważne ile zarobię, ale ta atmosfera, te koleżeństwo.

Maniek
@Nie wierzę w te echkomentarze. 29.01.2019 14:24

Spoko! Zrób tak, może Ci to na dobre wyjdzie ;)

Jadwiga :P
@Maniek 29.01.2019 15:33

hahaha dobry tekst :P zapraszamy do TuMieszkamy, może nie będziesz taki zgorzkniały :P

Och i ach
@Nie wierzę w te echkomentarze. 29.01.2019 14:24

Oczywiście, że są to opłacone komentarze wszystkie pisane pewnie przez jedna osobę.

Jakub

A mi się podoba jak pracownicy są zadowoleni ze swojego pracodawcy. Nie ma co węszyć tu jakiegoś dziejowego spisku. Lubią, piszą pozytywne opinie, nic dziwnego, jak im dobrze. Może warto się tego uczyć i tam moda powinna przejść na inne dziedziny życia.

Oski
@Jakub 31.01.2019 11:59

Dla mnie też to nie jest żaden problem. Jak ludzie są zadowoleni powinni o tym pisać. Nie tylko jak są wkurzeni i manifestują w Internecie swoje braki.

Jasiu
@Jakub 31.01.2019 11:59

Fahnie, tylko gdzie się pracownikom podoba?

Karol
@Jasiu 01.02.2019 10:41

Mi w Warszawie się podoba!

Danka
@Karol 01.02.2019 14:57

Mi w Poznaniu!

Magda
@Jakub 31.01.2019 11:59

Jeden z „ulubionych dowcipów” pracowników: - Będą podwyżki? - Tak, podwyżki obowiązków!

Sławek hehe
@Magda 07.02.2019 08:26

Często tak jest w tych dużych firmach. Nikt nie lubi dawać pracownikom podwyżek, a obowiązków przybywa wraz z rozrostem firmy. Ciekawe co by musiało się stać, aby zmienił się ogólny trend ;)

Maniek

Podpisuje się pod opiniami zadowolonych mieszkańców. Współpraca rozwija się bardzo fajnie, ale to pewnie wina administratora, który jest po prostu świetny. Bardzo kontaktowy i pomocny. Zarząd też sobie chwali, ludzie są zaangażowani, nie ma potrzeby chodzenia i zbierania głosów. To też jest ważne, w końcu wszyscy pracujemy na sukces wspólnoty.

Aldona
@Maniek 16.01.2019 09:55

Dobrze, jak ludzie są zadowoleni z naszej pracy. miło się to czyta.Mam nadzieję, że każdy z nas stara się wykonywać swoją prace, jak najlepiej. Bardzo dziękujemy za opinię.

Jaro
@Maniek 16.01.2019 09:55

Czasami człowiek własnie czeka na taką opinię! wlasnie się po to pracuje, aby co jakis czas przeczytać komentarz zadowolonego mieszkańca!

Witek
@Jaro 29.01.2019 12:52

Nie mogę się z Tobą nie zgodzić, dla takich chwil się pracuje!! Mam gdzies opinie innych, najważniejsze, że mieszkańcy i ja jesteśmy zadowoleni, inni mnie nie interesują.

Błażej

Jestem ciekawy, jak mi pójdzie w TuMieszkamy, od nowego roku pracuje, macie jakieś rady dla mnie? Chętnie posłucham :P

Robson
@Błażej 21.01.2019 10:18

Stary przede wszystkim cierpliwości, bo praca z ludźmi jej wymaga. Reszty wszystkiego, po kolei się nauczysz. Papiery, obowiązki to pójdzie gładko. Powodzenia!

Arek
@Błażej 21.01.2019 10:18

o fajnie, witamy na pokładzie. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze czuł w firmie. Jedynie co mogę poradzić to dbaj o soich mieszkańców, a wszystko się super poukłada.

Sławek
@Arek 22.01.2019 10:52

Dokładnie, nie ma co zakładać najgorszego :p ludzie są różni, ale myślę, że praca jest ciekawa i możesz się sporo nauczyć. Pracuje tutaj 7 rok i chwalę sobie. Koledzy i szefowie spoko, mieszkańcy w dużej większości też. Nie ma co narzekać.

Iza
@Sławek 22.01.2019 14:49

Myślę, że dasz radę. Praca jest wymagająca, ale potrafi być bardzo satysfakcjonująca. Powodzenia :D

Anetka
@Iza 23.01.2019 08:38

A jak Ci się pracuje te parę dni? Mi na początku nie było łatwo, było tak dużo rożnych zadań, że nie potrafiłam sobie z tym poradzić :P musiałam swoją prace trochę zmienić, ale później było już tylko lepiej :D

Błażej
@Anetka 25.01.2019 10:40

Muszę powiedziec, że pierwsze koty za płoty :D już jest lepiej, więcej wiem, poznałem kolegów i mieszkańców, czuję się duzo pewniej juz teraz, a z kazdym dniem myślę, że będzie lepiej :D

Krysia

Fajnie tutaj prowadzicie dyskusje. Poczytałam trochę i jest wiele rzeczy, z którymi się zgadzam i chętnie je napiszę jeszcze raz. Moim zdaniem TuMieszkamy to świetny pracodawca i praca z ludźmi to super zajęcie. Na początku nie było mi wcale do śmiechu, kiedy tu przyszłam i musiałam wykonywać wiele rzeczy naraz i wiem, że nie każdy się do tego nadaje. Dużo ludzi poodchodziło i niestety później wieszało psy na pracodawcy za swoje braki, ale niestety tacy niektórzy są.

Diana
@Krysia 28.01.2019 12:45

Nie mogę się z Tobą nie zgodzić. Jest dokładnie tak jak napisałaś. Czasami strach ma wielkie oczy, tak po prostu.

Martyna
@Diana 28.01.2019 17:59

Fajnie to napisałaś. Tak właśnie jest. Często na początku kariery jest nam trudno się zaadoptować do nowych warunków, a wielozadaniowość to stety i niestety powszechność w naszej pracy. lepiej się tego nauczyć, zawsze się może przydać.

Ewelka

Popieram swoich przedmówców. Super mi się tutaj pracuje. Czasami zastanawiam się skąd te negatywne opinie, bo nigdy się z takimi nie spotkałam, nawet w kuluarowych rozmowach.

Małgosia
@Ewelka 23.01.2019 14:51

Dokładnie. Oczywiście bywa, że nie jest różowo, szczególnie w takich chwilach, jak jest dużo pracy albo przychodzi czas raportowania, ale ogólnie praca jest bardzo fajna, szczególnie, że to praca z ludźmi, a taka moim zdaniem jest najlepsza!

Jack
@Małgosia 24.01.2019 08:43

Pewnie, że dobrze, a jak ma być? Jak firma jest dobrze zarządzania, łebscy ludzie siedzą u sterów to jak ma być :P Tylko super :D

Przemo
@Jack 24.01.2019 13:27

Nie mogę się nie zgodzić. A pracowałem w wielu firmach i wiele rzeczy już widziałem. W TuMieszkamy jestem już kilka ładnych lat i nigdzie się stąd nie wybieram. Pozdrawiam wszystkich pracowników :D

Byck

....... Rzenada. Za załatwienie robut wykonawcy muszą odpalać zzn 10% - tową dolę..... Hmmm, jak to siem nazywa oficjalnie....?

Prosta sprawa
@Byck 22.01.2019 19:50

Odezwał się mały wojskowy móżdżek. Jak kupujesz polisę u brokera to broker od zakładu ubezpieczeń prowizji nie dostaje? Jak naprawiasz auto w warsztacie ASO to nie idzie prowizja do producenta samochodów? Jak kupujesz mieszkanie u Dewelopera za pośrednictwem to sprzedawca prowizji nie ma? Jeśli wykonawca "robut" jest z firmą zaprzyjazniony to ma tak samo zapłacić prowizję (z wynegocjowanego wynagrodzenia) bo w przyszłości, jeśli nie zawiedzie, zostanie polecony dalej - kolejnym Wspólnotom. To się nazywa współpraca na dłuższą metę. I tyle, pojmij to w móżdżku.

Aldona
@Prosta sprawa 24.01.2019 09:11

Co Ty piszesz co popierasz?

aaaa
@Prosta sprawa 24.01.2019 09:11

A kto w końcu poniesie koszty , w rozrachunku ta prowizja zostanie z takiego polecenia doliczona do ceny wykonania usługi

Absolutnie nie
@aaaa 25.01.2019 08:53

Wszystkie firmy liczą swoje wynagrodzenie gorka. Nikt nie robi po kosztach. To nie Afryka i murzyni. W kazdym z kosztorysow firmy mają zysk, który może być większy bądź mniejszy. I tym zyskiem mogą wtedy się podzielić. Wasza czynszowa krwawica to jeszcze nie koniec świata. Każdy płaci czynsz, pracownicy ZZN też mają mieszkania i administrację. Dzieje się wszędzie tak, we wszystkich wspólnotach i administracjach. Tylko jedni potrafią powiedzieć to głośno i się do tego przyznać, a inni kryją to pod stołem. I tu jest różnica.

Współpracownica

Odnośnie portalu to niech wypowiada się kto chce, pracownicy, mieszkańcy, wszystko to pokazuje prawdziwy obraz firmy. Może rzeczywiście w ostatnim czasie jest tu sporo mieszkańców, ale nie wydaje mi się to złym trendem.

Jolka
@Współpracownica 17.01.2019 12:38

Pewnie, ponoć to wolny kraj :D jeżeli chodzi o prace to bardzo ją lobię, pasuje mi kontakt z ludźmi.

Warszawianka

A my właśnie podpisaliśmy umowę z TuMieszkamy i jestem bardzo ciekawa, jak będzie wyglądała współpraca. Wybraliśmy tego administratora ponieważ ma największe doświadczenie na rynku. Próbowaliśmy kierować się opiniami, ale trudno stwierdzić kto jest najlepszym administratorem w Warszawie, więc zaufaliśmy TuMieszkamy. Jestem bardzo ciekawa, jak się sprawdzą.

Ojej
@Warszawianka 10.01.2019 09:56

Naprawdę? Prawdziwy komentarz czy na zamówienie dla podbicia pozytywów.

Warszawianka
@Ojej 10.01.2019 15:08

Oczywiście, że prawdziwy. Nie mam w zwyczaju kłamać czy pisać nieprawdy. Wybraliśmy TuMieszkamy z własnej woli., bo uważamy, że jest firmą z dużym doświadczeniem. Wszystko wyjdzie w praniu.

Kołobrzeżanka
@Warszawianka 10.01.2019 09:56

z całego serca współczuję w Kołobrzegu kilka wspólnot odeszło dwie nie mogą a to ze względu na układy administracyjno - zarządowe....zawyżanie kosztorysów, naruszanie części wspólnych , podwójne zapłaty za fakry...aaa fałszowanie sprawozdań finansowych słowem dają bardzo niskie kwoty za "zarządzanie" a odbijają sobie w inny sposób.....poza tym to monopolista z wieloma wyrobionymi układami , na tych po PRL_owskich osiedlach mieszkają prokuratorzy, sędziowie , rąsia rąsie myje....współczuję jeszcze raz

Kazimierz
@Warszawianka 10.01.2019 15:48

Od dwóch lat jesteśmy związani z TuMieszkamy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wszystko transparentne załatwiane, żadnych problemów administracyjnych. Dla mnie bomba.

Daniel z Warszawy
@Kazimierz 14.01.2019 10:04

My podobnie. Czasami sa zgrzyty to wiadomo, ale zawsze potrafimy się dogadać i robota idzie do przodu. Bardzo polecam administratora.

pracownik
@Warszawianka 10.01.2019 09:56

To jest portal dla pracowników o pracodawcach czytałeś Warszawianko ze zrozumieniem ???

Warszawianka
@pracownik 16.01.2019 15:00

No i co? Każdy może się wypowiedzieć. Napisz coś konkretnego, a nie się wymądrzasz.

Nie wszystko złoto...

Znam wspólnotę, która odeszła od ZZN. Zadowoleni i wspólnota piękną. Żadnych zgrzytów. Nikt nie zamierza wracać do ZZN.

Franek
@Nie wszystko złoto... 04.01.2019 11:02

Nie no jasne. Nikt nie mówi, że tak nie może być. Kwestia, że w ZZN wcale nie jest tak źle i demonicznie, jak niektórzy opisują.

Natalia
@Franek 04.01.2019 15:15

Pewnie, że nie, ale gadać na coś trzeba :D Moim zdaniem to lepszy zarządca w Warszawie, moi znajomi ciągle narzekają a u nas porządek.

Dawidek
@Natalia 08.01.2019 10:04

Dokładnie, w naszej wspólnocie też wszystko dobrze hula :D Polecam TuMieszkamy Warszawiakom.

Stara Miłosna też lubi!
@Dawidek 08.01.2019 11:19

Potwierdzam. Stara Miłosna też bardzo fajnie funkcjonuje. Wiem, bo tam mieszkam i gadam z sąsiadami. Wszyscy bardzo sobie chwalą.

Monika
@Stara Miłosna też lubi! 09.01.2019 12:40

Jest duzo pochlebnych opinii o tej wspólnocie. Przeglądałam fora i Internecie i raczej większość osób jest zadowolona z pracy administracyjnej. Oczywiście są też tacy, którym ona nie odpowiada i szukają zmian, ale także zawsze było, jest i pewnie będzie.

Tak myślę
@Monika 14.01.2019 12:19

Mi sie też tak wydaję, że mimo wszystko robota idzie do przodu. Wiadomo, że od ręki nie można wszystkiego pchnąć, ale działania wykonywane na rzecz wspólnoty się toczą i chyba o to chodzi mieszkańcom...

Jasiek

Pamiętam, jak my rozwiązywaliśmy umowę z ZZN w Warszawie, nie było żadnych problemów.Z perspektywy czasu żałuję, że rozwiązaliśmy z nimi umowę, bo nasz nowy administrator jest tragiczny... ale nic... mądry Polak po szkodzie...

Miron
@Jasiek 28.12.2018 16:03

To musieliście mieć szczególnego pecha, trafić na jeszcze gorszego.

Jasiek
@Miron 29.12.2018 12:07

Nie wiem czy to pech, ale prawda jest taka, ze ZZN nie jest złym administratorem.

Miron
@Jasiek 29.12.2018 12:24

U nas sprawuje się źle.

Jasiek
@Miron 29.12.2018 21:30

Rozumiem, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że żałujemy zmiany.

Kamil Staszak
@Jasiek 30.12.2018 16:28

Stary wiem o czym mówisz. My tez pisaliśmy i kłóciliśmy się z administratorem o pierdoły, a jak przyszło co do czego, to wróciliśmy prawie z podkulonym ogonem. Teraz już inie chcemy zmian, próbujemy się pogadać.

Robciu
@Kamil Staszak 30.12.2018 18:16

Czasami tak jest, że po stracie dowiadujemy sie ile straciliśmy :P:P dlatego trzymajcie się firmy, póki czas :D

nie denerwuj się!

Dla wszystkich wszystkiego najlepszego w nowym roku! :D Tu Mieszkamy! Mój najlepszy pracodawca!

Karolina
@nie denerwuj się! 31.12.2018 15:57

hahaha na pewno tak :D też jestem zadowolona z takiego prawodawcy, ale wiem, że może to być niepopularna opinia.

Krzyś
@Karolina 01.01.2019 19:40

Z nowym rokiem, szybkim krokiem :D pracodawca dobry to i praca jakoś idzie, wiadomo

przewodniczący wspólnoty przas

Droga Dyrekcjo ZZN Warszawa dziękujemy za przywrócenie nam do pracy zarządcy do Przasnysza i Pułtuska, najlepszego z najlepszych pana ,,ZR''Jednocześnie prosimy jeśli czytacie te wpisy o przyjazd kogoś z dyrekcji Warszawa np. dyrektora regionalnego do Przasnysza na rozmowę z zarządami.Wtedy usłyszycie ciepłe słowa ale i gorzkie.Rozmowa zawsze prowadzi do dobrego. p.s Oszlifowanego diamentu nie wyrzuca się do śmietnika.

Przemo

Od lat współpracujemy z tym administratorem i bywały lepsze i gorsze dni, ale nie chcieliśmy długotrwałej zmiany. Ogólnie współpracę polecam. TuMieszkamy to dobry zarządca.

Tak myślę
@Przemo 30.12.2018 21:07

Mam podobne przemyślenia. Nie ma o co kruszyć kopii. Czasami lepiej sie dogadać niż wiecznie (usunięte przez administratora)

Poznaniak
@Tak myślę 30.12.2018 23:19

Hahaha... może nie ma co wydziwiać i warto się dogadywac... :P sam nie wiem... My w Poznaniu nie narzekamy :P

Tak myslę
@Poznaniak 31.12.2018 12:23

To chyba brzmi jak plan :D narzekanie nie leży w mojej naturze, ale ludzie różnie reagują...

Marcin

Dla mnie to kolejna burza w szklance wody. Ludzie się gorączkują i zaczynają robić sobie na złość. Ile mniej było by problemów, gdy zaczęli siebie wzajemnie słuchać, a nie tylko widzieć czubek własnego nosa...

Barbra :D
@Marcin 19.11.2018 14:08

Często tak jest, gdy ludzie mają inne priorytety i nie dopuszczają do siebie innego spojrzenia. Spokojnie, sytuacja się sutabilizuje i życie zweryfikuje ;) poczekamy...

Waldi
@Barbra :D 19.11.2018 16:02

Czas wszystko pokaże. Z doświadczenia wiem, że nie warto się kłócić, lepiej szukać najlepszych rozwiązań. Nie każdy musi lubić swoją wspólnotę czy zarządce, ale czasami problemy są czasami wyssane z palca.

Niunia
@Waldi 20.11.2018 11:01

Dokładnie tak. Nigdy nie jest tak, aby jakoś nie było :D Na początku mojej współpracy z ZZN też nie szło gładko, ale jak już się dotarliśmy jest super. Wszystko idzie sprawnie i bez większych komplikacji :D

@@
@Marcin 19.11.2018 14:08

zobaczymy jak wypadnie profesjonalny audyt dokumentów finansowych Wspólnoty będących posiadaniu ZZN-u?

Marcin
@@@ 25.11.2018 08:13

Zobaczymy co pokaże audyt, nie nalezę do tych strachliwych ;)

@@@
@Marcin 25.11.2018 19:01

i tak czymaj :-))

Kamil Staszak
@Marcin 19.11.2018 14:08

Dużo w tym racji. Każdy chcę coś dla siebie ugrać, a nie zawsze to jest w interesie wspólnoty i wtedy zaczynają się schody...

Sławulek

Dla wszystkich współpracowników wszystkiego najlepszego na nowy rok!

@@@

Przewodniczący wspólnoty Przas Macie podstawę do natychmiastowego zerwania z nimi umowy, i natychmiast dołóżcie starań o zwrot Waszej dokumentacji - może być trudno!!!. My 1,5 miesiąca walczyliśmy z nimi o dokumenty, w końcu odzyskaliśmy ale z poważnymi brakami. Firma ZZN nie jest godna zaufania

Przewodniczący wspólnoty Przas

Zwolniono nam administratora po 18 latach współpracy. Był najlepszym z najlepszych. Nie powiadomiono nas o podjętych działaniach. Tworzyliśmy razem zgrany zespół, gdzie kierownik miał w zarządzaniu Przasnysz i Pułtusk - 25 tyś. m2. Zgodnie z podpisaną przez dwie strony umową biuro powinno być czynne 5 dni w tygodniu w godzinach 8-15. 21 grudnia 2018 r. pojawiły się w gablotach ogłoszenia zawiadamiające o zmianach godzin pracy biura, tj. 2 razy w tygodniu w godzinach 10-14. Pomimo prób wielokrotnego kontaktu nikt nie jest w stanie wyjaśnić zaistniałej sytuacji. Deklarowano zwiększenie kwoty pokrywającej wynagrodzenie kierownika zarządzającego naszymi wspólnotami, mimo to został on zwolniony. W związku z zaistniałą sytuacją ostrzegamy wszystkich wspólnoty przed współpraca z ZZN WAM Sp. z o.o. Warszawa. My rozważamy decyzję o zakończeniu współpracy. Jesteśmy bardzo niezadowoleni z zaistniałej sytuacji i złamania warunków umowy.

@@@@

Wspólnoto!!! Po odzyskaniu dokumentów wspólnoty sprawdźcie wykorzystanie dyspozycji ZZN do rachunku bankowego wspólnoty!!!! I porównajcie z wyciągami bankowymi – może być ciekawie???

.¡.
@@@@@ 16.12.2018 09:40

Może być ale nie musi. Jeśli już sugerujesz coś to podeprzyj się konkretami. Byle de bil potrafi byle głu pote napisać bez żadnego pokrycia. I CO TAM ZNALAZLES PO SPRAWDZENIU DYSPOZYCJI DO RACHUNKU BANKOWEGO? zakup mercedesa amg na koszt Wspólnoty?

@@@@
@.¡. 16.12.2018 10:39

a pozostali zdrowi????

Bartek
@@@@@ 16.12.2018 09:40

Takie herezje to każdy moze napisać... ciekawe jest to, ze nie ma żadnego konkretu. Jak zwykle to pewnie jakiś wichrzyciel...

Inna wspólnota
@Bartek 17.12.2018 09:04

A jak powoła dokumenty, to będzie - nie róbcie tu śmietnika ! Zawsze źle. Dobrze, że ostrzega.

Alina
@Inna wspólnota 17.12.2018 13:43

No to niech powoła, a nie się odgraża. Połowa takich tu się odgrażała, ale przychodzi co do czego i cisza.

@@@@@
@Inna wspólnota 17.12.2018 13:43

Zrezygnowaliśmy z usług ZZN, po prawie 2 miesiącach od końca wypowiedzenia (3 miesięcznego) udało się odzyskać dokumenty. I już pierwsze kwiatki!!! W połowie 2017r. na zebraniu jedna osoba z zarządu zrezygnowała, fakt ten ogłosiła na tablicy ogłoszeń .....a tu zong!!! osoba ta dalej podpisuje faktury .... a administrator i księgowość - brak reakcji a na zebraniu była obecna administrat..... zobaczymy co będzie dalej

@@@@@
@Bartek 17.12.2018 09:04

herezje???????????????????- Zrezygnowaliśmy z usług ZZN, po prawie 2 miesiącach od końca wypowiedzenia (3 miesięcznego) z wielkim trudem i ponagleniami udało się odzyskać dokumenty WM. I już pierwsze kwiatki z fakturami!!! W połowie 2017r. na zebraniu jedna osoba z zarządu zrezygnowała, fakt ten ogłosiła na tablicy ogłoszeń .....a tu zong!!! osoba ta dalej podpisuje faktury .... a administrator i księgowość - brak reakcji a na zebraniu była obecna administrat..... zobaczymy co będzie dalej

@@@@
@Alina 17.12.2018 15:03

Alinko!!! przeczytaj niżej - to dopiero początek przeglądania kwitów poprzedników

@#
@.¡. 16.12.2018 10:39

ZZN się odezwał

@@@@

papiery odzyskane!!! i pierwsze otwarcie teczki potwierdziło nasze podejrzenia - faktury zatwierdzała osoba nie będąca członkiem zarządu WM. Osoba ta zrezygnowała z członkostwa w zarządzie w maju 2017r i na piśmie oznajmiła swoją decyzję wywieszając tekst na zamkniętej tablicy ogłoszeń(na zebraniu obecna była administratorka z ZZN-u). Zobaczymy co wyjdzie jeszcze

Na prostej do wywalenia ZZN
@@@@@ 22.12.2018 08:22

Zanosi się u nas na wywalenie ZZN. Boję się, że wyjdą właśnie takie kwiatki i nie tylko. Ale to już czas.

Warszawiak

Na ZZN Warszawski nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa - towarzystwo wzajemnej adoracji

Inny Warszawiak :D
@Warszawiak 15.12.2018 22:04

Chyba trochę przesadzasz ;)

Barbra
@Warszawiak 15.12.2018 22:04

haha... chyba zartujesz! Pracuje w Warszawei i to jedna z lepiej zarzadzanych administracji w calej stolicy...

Poznaniak

Nie mogę złego słowa powiedzieć, super administracja

Karol
@Poznaniak 15.12.2018 13:23

Mam tak samo. od lat nam się świetnie wspólpracuje!

Ha, ha, ha
@Poznaniak 15.12.2018 13:23

A ja tego nie potwierdzam

Danielos
@Ha, ha, ha 18.12.2018 09:16

Nie musisz, byłoby dziwne, gdyby wszystkim współpracowało się tak samo :P ludzie są różni, tak samo administratorzy i mieszkańcy...

Mirek
@Poznaniak 15.12.2018 13:23

To chyba nie chodzi o ten Poznań stolicę Wielkopolski Prawda?

Ha, ha, ha

Złe opinie na temat pracodawcy piszą różne osoby, czasem byli pracownicy czasem obecni, a czasem po prostu mieszkańcy. I te są prawdziwe Te dobre są płatne. Takie wpisy można sobie kupić ! Ktoś czegoś nie dopatrzył ? Jakiś post na temat Twojej marki zaczął żyć własnym życiem a jest zły czy upokarzający? Przestałeś panować nad szerzącym się nie popartym żadnymi argumentami hate’em? Twoja firma przechodzi mniejszy lub większy kryzys wizerunkowy w sieci? Naprawimy to! Korzystając z narzędzi marketingu szeptanego jak i prawa jesteśmy w stanie w bardzo krótkim czasie reagować na każdą złą opinię na temat firmy, produktu czy usługi. Sprawnie i merytorycznie wchodzimy w dyskusje z internautami, wiarygodnie przekonując ich do zaprzestania zniesławiania oraz dodajemy wpisy o pozytywnym wydźwięku, poprawiające wizerunek Twojej marki. Działania realizujemy wcielając się w klientów, pracowników lub samego pracodawcę. • usuniemy wpisy na temat Twojej firmy z czarnej listy pracodawców w popularnych serwisach społeczniościowych, • zajmiemy się moderacją komentarzy w serwisach opiniotwórczych, • pozbędziemy się złych ocen mających wpływ na sprzedaż Twoich usług, produktów, • tworzymy unikalną bazę pozytywnych rekomendacji biznesowych dla Twojej firmy, • usuniemy negatywne opinie dostępne w sieci. Resztę pozostaw nam, zrobimy to sprawnie i wiarygodnie. Koszt takiej usługi to: - jednorazowe usunięcie negatywnych wpisów w internecie - 400 zł (brutto) - całodobowy monitoring wpisów na Państwa temat w internecie (kontrolowanie ich oraz usuwanie negatywnych) - 650 zł (brutto) jednorazowo na okres 12 m-cy - całodobowy monitoring wpisów na Państwa temat w internecie (kontrolowanie ich, usuwanie negatywnych, dodawanie pozytywnych w liczbie 10 tygodniowo) - 1000 zl (brutto) jednorazowo na okres 12 m-cy.

Kaśka
@Ha, ha, ha 18.12.2018 09:24

Ale Ameryka odkryta. Tylko ciekawe, jak można usunąć złe wpisy w goworku? Skoro tutaj są pozytywne i negatywne... Oczywiście teorie spiskowe od lat są popularne ;)

Kolega

W ZZN nie jest tak źle. Wszystko toczy się swoim rytmem, nie jest to może mega szybki rytm, ale jak pracujesz w dużej firmie to wszystko musi przejść przez wiele rąk. Czasami cierpliwość popłaca.

Kama
@Kolega 30.11.2018 11:23

Ciekawe spostrzezenie... mysle, ze Kolego masz sporo racji...

Kuzynka
@Kolega 30.11.2018 11:23

Czasami taki rytm może człowieka wkurzać, bo momentami na małe decyzje czeka się dłuższą chwilę, ale rozumiem, że taka jest specyfika hierarchii w dużych firmach. Pięć osób musi klepnąć, aby wprowadzić w życie.

Ania
@Kuzynka 04.12.2018 08:49

Tak, to w dużych firmach może być stresujące i mocno wkurzać ale co zrobisz? Musimy sie do tego przyzwyczaić i podejrzewam, że większość z nas się przyzwyczaiła.

Grażynka

HOHO! Wszystkiego najlepszego mikołajkowego! Dla wszystkich pracowników :D HOHO!!

Ania
@Grażynka 06.12.2018 12:47

Wzajemnie Grażynka!

@@@

ZZN tu mieszkamy w Warszawie, ma problem z zwrotem dokumentów wspólnoty mieszkaniowej !!! Przypominamy, że Ukrywanie i usuwanie dokumentów przed ich właścicielem i dysponentem czyni je niedostępnymi a tym samym pozbawia go władztwa nad nimi. Niewydanie dokumentów Wspólnoty negatywnie skutkuje na kontynuowanie procesów administrowania częścią wspólną nieruchomości przez nowego administratora i wykonywanie obowiązków nałożonych na Zarząd Wspólnoty ustawą z 24 czerwca 1994 roku o własności lokali. Nie wywiązanie się ZZN-u z obowiązku terminowego, bezwarunkowego wydania Wspólnocie jej własności w postaci dokumentów administracyjnych i księgowych zmusi Zarząd do złożenia zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa z art. 276 k. k. i wystąpienia na drogę sądową z roszczeniami odszkodowawczymi z tego tytułu.

mmmmmmm
@@@@ 08.12.2018 08:49

nie czekaj, nie zwlekaj mówisz w Warszawie :) mówisz, tam było sporo problemów, idź z prawnikiem , a jak nie to możesz nawet i policję wezwać, lub zgłosić na policję sprawę, zwykle nie wydanie dokumentów i długie z nim zwlekanie oznacza problem, szczegółów nie będę opisywać, powinni ci wydać wszystkie dokumenty, zestawienie obrotów i sald, wszystkich kont, itd itp, i niech rozliczenia przejrzy po tej Wa-wie jakaś mądra księgowa

Małgorzata
@@@@ 08.12.2018 08:49

w Kołobrzegu zarządca ZZN był skazany wyrokiem karnym za nie wydawanie dokumentów , na tego pana było wiele skarg i zastrzeżeń co do jego kompetencji i uczciwości ale go trzymali , teraz posadzili jego córeczkę aby żaden gnój nie wypłynął, niestety , to jest gnojowisko z dobrze wyselekcjonowaną grupą ludzi tam pracujących , ostatnio pani administrator sama bez zgody właścicieli wydała zgodę na wybudowanie na terenie wspólnoty budowli , wiedząc , że musi mieć uchwałę....ONI ŁAMIĄ PRAWO BO MOGĄ BO USTAWODAwCA tzw. ORGANY ŚCIGANIA IM NA TO POZWALAJĄ

Zostaw opinię o ZZN WAM Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZZN WAM Sp. z o.o.