3.6/5

Wyróżnienia

Nasza oferta

Zarabiaj z Premium Mobile

Skontaktuj się z nami

5. Opinie o Premium Mobile Sp. z o.o.

Opinie o Premium Mobile Warszawa

Nie przegap nowości o Premium Mobile Sp. z o.o.!

30.07.2018 10:40

12.08.2018 13:48

Wpłaty księgowane są do trzech dni roboczych. Przykro nam, że w Pańskim przypadku wystąpiły trudności - zapraszamy do przesłania uwag na adres [email protected] - będziemy mogli sprawdzić działanie usługi i księgowanie się płatności. Pozdrawiamy
    POL

22.08.2018 22:16

czytając Pana opinię nie dziwie się, że firma ma problem z weryfikacją wpłaty, skoro jest problem z ojczystym językiem
    Sylwia

09.08.2018 08:26

@MC, zgłaszałeś może swoje uwagi, co do działania internetu mobilnego, który oferuje firma Premium Mobile? Może są to chwilowe problemy, które warto wyjaśnić z szefostwem firmy? Napisz, proszę, czy zgłaszałeś ten fakt problemów technicznych.
    MC

14.08.2018 08:52

Tak, problemy dotyczyły internetu na pakiecie telefonicznym, tam zresztą nie działały mi żadne usługi. Co do internetu mobilnego - prędkość to dramat. Znajomy siedzi metr ode mnie z Nju Mobile i prędkość ma 6x lepszą.

16.08.2018 10:11

Prosimy o kontakt z nami na przykład przez Facebook Messenger, postaramy się zbadać problem i go rozwiązać.
    Sylwia

19.07.2018 10:58

@Artur Dyszkiewicz, sprawdzałeś może, czy nie jest to wina samego urządzenia, na którym próbujesz włożyć kartę SIM? Może jest to jakiś problem na który nie ma wpływu sieć Premium Mobile? Próbowałeś może udać się z tym problemem do specjalisty od telefonów komórkowych?
    NN

10.08.2018 11:04

jeszcze jeden przemądrzały cwaniaczek, wielki informatyk a nie sprawdził opinii o PM przed podpisaniem umowy

12.08.2018 13:57

Działanie usług uwarunkowane jest również poprawnym działaniem samego urządzenia. Oczywiście, jeśli problem nie ustępuje w innym telefonie podejmujemy szereg testów i weryfikacji technicznych, które pomagają rozwiązać problem. Mamy nadzieję, że i w przypadku Pana Artura problem udało się rozwiązać.
    cips

09.08.2018 20:07

w dniu dzisiejszym od godzin porannych w okolicach Zielonej Góry brak interetu i możliwości wykonywania połączeń

12.08.2018 13:46

Zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta Premium Mobile pod adresem mailowy [email protected] - sprawdzimy problemy z zasięgiem w Pańskiej lokalizacji.
    zak

12.05.2017 10:29

Skuszony licznymi reklamami ale też opiniami korzystających z usług Premium Mobile przeniosłem do tego operatora 3 numery...właściwie określenie "przeniosłem" to chyba lekkie nadużycie.Błyskawicznie podjęli kontakt,wykazali cierpliwość gdy robiłem cesję na żonę, szybko dostarczyli umowę i...no właśnie ...skończyło się działanie operatora..szybkie. Mija czwarty dzień od deklarowanego terminu uruchomienia usługi oraz dwa tygodnie od daty umowy i.. cisza..cisza. Nawet na moje dwie mailowe interwencje też nie odpowiadają. Sprawdzam w mediach czy może jest jakieś info o ewentualnie jakimś dramatycznym wydarzeniu które być może sparaliżowało operatora ale nie nic nie ma....Czekać dalej czy już zrezygnować?? ps Jeszcze w dniu wczorajszym dostałem odpowiedz o braku zwrotu przez kuriera umowy. Wysłałem skany swojego egzemplarza - w międzyczasie dotarła umowa od kuriera. O 3 rano sms o aktywacji :) ale nie mogę po skonfigurowaniu telefonu,aktywować usługi. ps 2 mija kolejny dzień - tym razem trzy osoby w rodzinie bez możliwości skorzystania z telefonów komórkowych - dotychczasowi operatorzy wyłączeni a nowiutki premium mobile nie wiadomo kiedy . Reklamacja i mailowy monit o włączenie bez rezultatów i info dlaczego i kiedy... ps 3(12 maja) Umowa z 27 kwietnia. Historia jak powyżej i co najgorsze trwa. Zaczyna być nieprzyjemnie. Jeden z trzech ciągle nieczynnych numerów to telefon starszej schorowanej osoby. Brak kontaktu to nie tylko brak komfortu. Monity mailowe do operatora nieskuteczne.,

23.10.2017 15:16

Drogi Użytkowniku, problemy z przeniesieniem numerów są sporadyczne, staramy się reagować na takie sytuacje błyskawicznie i skutecznie. Mamy nadzieję, że udało się problemy rozwiązać i jest Pan już zadowolonym Klientem naszej sieci. Pozdrawiamy.
    NigdywPremiummobile

12.07.2018 16:03

chyba kpicie łby. Pół miesiąca to wg was błyskawicznie? Tempe dzidy! Myślałem o przeniesieniu numer do was ale po tym co tu się odjaniepawla jedyne co mógłbym do was przenieść to odpady biologiczne!
    zid

10.07.2018 23:25

Jest Ok
    Dawid

02.07.2018 17:02

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!
    EX

09.07.2018 18:06

Chyba żartujesz
    Adrian

28.01.2018 16:59

Niestety skorzystałem z usług tej firmy i każdemu odradzam. Od ponad miesiąca co jakiś blokują mi możliwość wykonywania polaczeń. Tak po prostu, nie mogę zadzwonic, wysłać SMS ani skorzystać z internetu. W ostatnim miesiacu 7 razy zdarzyła się taka sytuacja. raz było to w niedziele o 16:30 (a przypomnę, ze ich biuro obsługi pracuje w niedziele do 16 więc mogłem zadzwonic dopiero w poniedziałek o 8 rano). Zazwyczaj włączali to od ręki, ale pewnego razu mieli problem z systemem i byłem bez kontaktu przez 12 godzin. Jaka cena, taka jakość. Na szczęście po dwóch miesiącach tej męki przenoszę numer do innej sieci. Już się nie mogę doczekac, jak się od nich uwolnię.
    Walek

02.07.2018 14:09

potwierdzam sytuację opisywaną przez Adriana, mi podobnie kilka razy zablokowali - potrzeba wtedy drogiego telefonu, by odblokować ---MOCNO CHORE TO JEST--- to odcina od świata a obsługa wszystko zawala na system

09.07.2018 16:00

Takie sprawy są przez obsługę skrupulatnie weryfikowane, tak aby takich problemów było jak najmniej. W takim przypadku wystarczy skontaktować się z nami prze e-mail, Facebook Messenger lub zapytanie z konta Klienta, abyśmy mogli pomóc.
    Robert

30.01.2018 15:56

Trzeba płacić rachunki w terminie i nie będzie blokady!!! Firma ma dobra opinie.

02.02.2018 13:04

Zachęcamy do kontaktu z nami ponownie, mailem na [email protected] lub przez Facebook Messenger, sprawdzimy ponownie działanie internetu i konfigurację w telefonie. Pozdrawiamy
    walek

02.07.2018 14:05

JUŻ po 26 dniach dostaniesz odpowiedź na reklamację
    KatteGda

11.04.2018 10:25

Mam 2 numery od sierpnia 2017 r w Premium Mobile , nie wiem dokładnie do kiedy mam umowę . Chcę zrezygnować z jednego numeru w trybie jak najszybszym , gdyż go prawie nie używam . Moje pytanie to jakie koszty poniosę ? Na stronie PM znalazłam jedynie info , że można rozwiązać umowę przed upływem 14 dni .
    KatteGda

11.04.2018 22:21

Chcę wiedzieć jaki koszt jest gdy chcę rozwiązać umowę na jeden z dwóch numerów bez podania przyczyny . To nie jest trudne pytanie , jednak od 3 miesięcy mam problem z uzyskaniem odpowiedzi. Chcę również otrzymać wzór rozwiązania umowy.

13.04.2018 13:56

Ma Pani oczywiście prawo zrezygnować z usług. Są na to dwa sposoby - wysłanie pisma na adres korespondencyjny firmy lub skan pisma przesłać mailowo na [email protected]. Okres wypowiedzenia trwającej umowy to 30 dni.
    xx

09.04.2018 12:24

Nie polecam pracy na słuchawkach jako doradca klienta. Mówią na początku na rozmowie, że u nich nie ma presji na wyniki, ważne tylko żeby starać się pozyskiwać klienta..po czym na szkoleniu okazuje się, ze jest to typowe call center, masz tygodniowe tzw "couchingi", nie masz wyników to wylatujesz. 3 dniowe szkolenie niepłatne, szkoda czasu. Jest to naciąganie klientów na przejście do sieci premium mobile z innej, czyli wpychanie na siłę abonamentów. Nie polecam.
    /Bolek

13.02.2018 11:31

Jak widać poniżej ludzie a może nawet nie ludzie tylko hejterzy z urodzenia i wychowanie mylą nawet forum o jakości usług z opianiami o pracodawcy. Jest tu jakiś admin? Z tego co widze i tak z komuś z PM chciało się tym wszystkim znerwicowanym i niezadowolonych z siebie ludziom, którzy wymagają mercedesa za 17 zł.... odpisać na te głupoty. Szacun.

12.03.2018 18:25

Panie Stefanie, Pierwsza faktura zawsze jest wyższa. Zawiera opłatę aktywacyjną, a do tego abonament za następny okres rozliczeniowy i abonament od dnia aktywacji do końca pierwszego okresu rozliczeniowego - a wszystkie te informacje znajdzie Pan na trzeciej stronie faktury. Zapraszamy do zapoznania się z rozliczeniem szczegółowym, a jeśli coś mimo to pozostaje niejasne, zapraszamy do kontaktu mailowego, z konta Klienta czy przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy
    ksieciunio

06.04.2018 22:34

Stefanku na pierwszej fakturze wszystko jest napisane a ty jak widać może i umiesz czytać ale za wiele nie rozumiesz.

Oferty pracy - Premium Mobile Sp. z o.o.

Koordynator Handlowy / Koordynatorka Handlowa

Premium Mobile Sp. z o.o.

Białystok

WalletIcon

8000 - 14000 PLN / m

stefan

11.03.2018 19:28

dostałem 1 rachunek!!! ponad 65 zeta!! mam abonament 19.99 tym którzy cos gdzies przeczytali , pisze jak jest , ponda 65 zeta !!!

12.03.2018 18:25

28.02.2018 22:53

Taaaa, to proszę mi powiedzieć dlaczego w Te-mobail np. dziś prędkość pobierania w necie na Spedzie wynosiła docelowo w komórce 30 a w Plusie 3 mB

07.03.2018 17:20

Powiem tak. Przepraszam ,że brzydko ale odpowiedź Premium na więcej nie zasługuje Srały muchy będzie wiosna.
    Mobilny

09.03.2018 11:55

Operator wirtualny dostęp do infrastruktury operatorskiej ma w ostatnie kolejności. I jak w danym momencie obciążenie na sitach jest spore to wirtualnemu tylko skaluje to co zostaje wolne. I nie ma co mydlić oczu, za tania cenę ma się niską jakość obsługi i usług.
    Artur

16.08.2017 13:08

Niby partner Plusa, ale zasiegu Plusa nie mają. Jeden telefon, dwie karty sim, plus i premium mobile. Srednio o 1 kreske mniejszy zasieg ma premium. Do tego bardzo czesto mam brak polaczenia z siecia. Jestem ich klientem pare miesiecy i dodatkowych oplat nie uswiadczylem, niestety na wsi mieszkam i zasieg jest slaby stad przenosze nr do plusa. Dla miastowych polecam! Hmm, tylko nie wiem czemu oceniam operatora na stronie pracodawcow :D

23.10.2017 15:20

Panie Arturze, korzystamy z infrastruktury Plusa, stąd nie mamy wpływu na zasięg i jego jakość. Jednak Plus ma najlepszy zasięg w Polsce.

28.02.2018 22:50

Taaaa, to proszę mi powiedzieć dlaczego w Te-mobail np. dziś prędkość na Spedzie wynosiła docelowo 30 a w Plusie 3 mB
    mobilny-ranking.pl

01.02.2018 10:38

Rynek weryfikuje. https://mobilny-ranking.pl/premium-mobile-liderem-wsrod-mvno/
    ewa

03.12.2017 10:59

Nie polecam zwlaszcza ososbom podruzujacym. Cennik oplat i regulamin firma traktuje dosc swobodnie. Dzwoniac z terytorium EU dostalam rachunek jak za telefony z trzeciego swiata, nigdzie na stronach firma nie uprzedza (sprawdzlam kilka razy przed wyjazdem) ze niektore departamenty Francji (Gwadelupa) beda traktowane jakby do EU nie nalezaly , co wiecej po zlozeniu reklamacji wmawiaja mi ze bedac na Gwdelupie 'przypadkowo' polaczylam sie z siecia w Gujanie, pomijam fakt ze Gujana Francuska to tez terytorium EU to odleglosc miedzy Gwadelupa a Gujana w prostej linii ok 1500km wyklucza taka mozliwosc. Koszmar, zmiast przeprosic za balagan z taryfami i skorygowac rachunek groza mi teraz sadami i komornikiem.

19.12.2017 14:34

Pani Ewo, skontaktowaliśmy się z Panią drogą mailową. Mamy nadzieję, że zaproponowana korekta rozliczeń pozwoli na dalszą udaną współpracę z nami. Przepraszamy oczywiście za zaistniałą sytuację i dziękujemy za cierpliwość. Pozdrawiamy serdecznie.
    anonymous

13.12.2017 02:00

Kilka miesięcy temu( chyba w sierpniu ) podjąłem decyzję o zmianie operatora komórkowego. Mój wybór padł na "taniego operatora " - Premium Mobile . Nie pamiętałem do kiedy wiąże mnie umowa z poprzednim operatorem, więc zleciłem wszystkie sprawy formalne Premium Mobile.Po tygodniu był już u mnie kurier z nową umową. Premium poinformowało mnie że umowa z nimi zaczyna się 10 października,a ja zachowam swój stary numer i całe przejście odbędzie się płynnie, dostałem w tej sprawie od nich kilka maili i SMS-ów z gratulacjami i informacją o konieczności wymiany karty SIM 11 października.Gdy wreszcie nadszedł upragniony 11 października byłem trochę zdziwiony, że stara karta jest dalej aktywna ale wymieniłem ją na nową z Premium. Karta zadziałała ale po pierwszej rozmowie okazało się , że zmienił się mój numer. Było to dla mnie nie do przyjęcia, choćby dla tego, że zostałem odcięty od usług bankowych. Postanowiłem złożyć w tej sprawie reklamację. Gdy po trwającym 30-40 min. oczekiwaniu na połączenie , udało mi się wreszcie dodzwonić , zostałem poinformowany, że umowa z poprzednim operatorem zostanie rozwiązana dopiero 10 listopada, a na chwilę obecną dostałem jakiś numer zastępczy ( nie wiem po co ? ). Oczywiście musiałem wrócić do starej karty SIM, jednakże Premium Mobile wystawiło mi zaraz rachunek za dodatkowy numer, ponieważ było to tylko 16 PLN , machnąłem na to ręką i zapłaciłem . W grudniu faktura wyniosła już 92,39 PLN ( mam jeden abonament za 24,70 ) wg wykazu były to dwa abonamenty i opłata aktywacyjna , powinno to więc być 2 x 24,70 + 29 = 78,40 PLN im wyszło 92,39 . Próbowałem to wyjaśnić ale nie mam ochoty znowu czekać godzinę na połączenie, a gdy wysłałem im maila z pytaniem o sposób wyliczenia faktury, dostałem tylko SMS-a o konieczności zapłaty 92,39 bez jakichkolwiek wyjaśnień. Wcześniej również wysłałem do nich maila z pytaniem o możliwość zablokowania pewnych numerów - brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Reasumując wg starego przysłowia " Tanie mięso psy jedzą ". Mam nadzieję, że przynajmniej z zerwaniem umowy z tą firmą nie będzie aż takich problemów. Andrzej umowa nr 73480

18.12.2017 14:37

Panie Andrzeju, podany numer jest błędny, ponieważ wspomniana umowa zarejestrowana na Klienta, który jest z nami już wiele miesięcy. Prosimy o wiadomość na adres [email protected] z numerem telefonu, abyśmy mogli zweryfikować naliczenia. W każdym systemie zdarzają się błędy . W takich przypadkach zawsze dokładnie to sprawdzamy i wyjaśniamy. Czekamy zatem na kontakt. Odpowiadamy również na wszystkie wiadomości naszych Klientów, można kontaktować się z nami również przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy serdecznie.
    Anna

12.12.2017 22:55

Podpisałam umowę z PM ok 3 miesięcy temu, wszystko działało dobrze do dnia wczorajszego, a mianowicie pojawił się problem w postaci braku internetu w telefonie. zgodnie z umową mam mieć zapewnione 20gb internetu, to jest niemożliwe że w ciągu 10 dni wykorzystałam ten limit (wcześniej miałam 5gb internetu miesięcznie i nie zawsze zdarzyło mi się aby wykorzystać to w całości). Konsultantka PM zaproponowała mi konfigurację ustawień sieci danych komórkowych, co nic nie zmieniło. Dalej nie mam internetu, już drugi dzień. Złożyłam reklamację poprzez profil klienta, jestem ciekawa ile minie czasu zanim otrzymam odpowiedź i zanim zostanie mi przywrócona usługa za którą płacę pieniądze? Jako klient jestem zawiedziona i czuję się oszukana. Nie po to człowiek zmienia operatora żeby później domagać się uszanowania własnych praw i zapewnienia usług do których operator Premium Mobile zobowiązał się. czekam na rozwój sytuacji

18.12.2017 14:14

Pani Anno, w przypadku braku internetu zawsze warto sprawdzić zużycie pakietu kodem *136#. Brak ustawień rzeczywiście jest powodem większości kłopotów z usługą internetu mobilnego. Zachęcamy do kontaktu mailowego ([email protected]) lub przez Facebook Messenger. Dział Reklamacji odpowiada na zgłoszenia w terminie do 30 dni. Zachęcamy do kontaktu z nami - postaramy się pomóc i przywrócić pełne działanie usług. Pozdrawiamy
    stanzof

07.12.2017 15:56

Zawarłem umowę na 2 numery 27 listopada poinformowano mnie ze telefony mam aktywne 4 grudnia.Dzis jest 7 i telefony milczą [ brak sieci ].Konsultanci sa bezradni ja też więc rezygnuję i odstępuję od umowy.Jeżeli firma na wstępie zaczyna od oszustwa będzie oszukiwać cały czas. N I E polecam.

10.12.2017 15:56

Drogi Użytkowniku, awarie niestety zdarzają się każdemu operatorowi, a te trudno nazywać oszustwami. Staraliśmy się przywrócić prawidłowe działanie usług dla naszych Klientów jak szybko było to możliwe. Niezmiernie przykro nam, że spotkały Pana problemy w związku z naszą awarią. Po awarii każdy z naszych Klientów otrzymał stosowną rekompensatę za brak usług. Mamy nadzieję, że jednak zostanie Pan z nami. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Premium Mobile?

anonymous

06.11.2017 23:42

Witam operaror Premium Mobile to jedna sciema pracuje za granica i zasieg jest fatalny oprocz tego non stop zanika nie mowiac o jezdzie samochodem przez kilka panstw.Malo tego oplaty za roaming to zenada placisz za wszystko a u konkurencji jest za free.Dziekuje za takie zlodziejstwo -rezygnuje z Waszych uslug

08.11.2017 12:36

Drogi Użytkowniku, problemy w roamingu zdarzają się w każdej sieci - należy je zgłosić swojemu operatorowi. Opłaty w roamingu nie u każdego operatora są za darmo, a opłaty w Premium Mobile są od 1.11 zupełnie niewielkie.
    Heyah;-)

23.10.2017 13:02

Premium Mobile to już dawno spółka akcyjna, a to forum jest o pracy, pracodawcy, pracownikach, jeśli ktoś chce wylewać swoje żale na temat usług, to zapraszam na właściwe strony. Każdy operator takie ma, i każdy operator boryka się z niezadowolonymi klientami, tylko proszę, kierujcie swoje niezadowolenia we właściwe miejsca, to nie jest takim miejscem.
    czesław

06.10.2017 16:58

nie polecam

17.10.2017 14:17

Panie Czesławie, jeśli wystąpiły jakieś problemy zachęcamy do przesłania informacji na [email protected] - postaramy się sprawę przeanalizować i pomóc. Pozdrawiamy.
    Mariusz Dolecki

06.09.2017 20:44

Premium Mobile to fatalna firma, jeszcze bardzo dużo muszą się uczyć od profesjonalistów. Przeszedłem od marca do Premium, trzy miesiące walczyłem o niesłusznie naliczoną opłatę aktywacyjną, a na sam początek, nie umieli mi przenieść dwóch numerów, przez tydzień czy dwa się męczyli, a teraz właśnie od godziny czekam na połączenie z BOK. Jak zadzwoniłem na numer, gdzie zajmują się zakupem abonamentu, połączenie natychmiastowe, ale z biurem nie można się połączyć. Tak było z resztą od samego początku, tyle, że im dłużej są na rynku tym dłużej trwa łączenie z konsultantem. Fatalna sieć, kiepski internet mimo, że niby na sieci PLUS, beznadziejna, niekompetentna i fatalna obsługa, żal ściska serce, że Plus to w pewnym sensie firmuje, a może to ich jest??? DZIADOSTWO W KAŻDYM CALU!!! Jak się nie ma pojęcia o obsłudze klienta, to nie zabiera się za usługi... Nie polecam, choć cena abonamentów kusi... NIGDY WIĘCEJ PREMIUM, NIGDY!!! Mariusz Dolecki, numer Premium ma w swojej bazie, nawet trzy numery...

14.09.2017 15:52

Panie Mariuszu - kontakt z Działem Obsługi Klienta ściśle uzależniony jest od liczby osób, które próbują się z nim skontaktować, na to, a więc i na czas oczekiwania, nie mamy wpływu. Dodajmy, że jesteśmy operatorem, który jedynie współpracuje z siecią Plus, działając na jego zasięgu. Przykro nam, że współpraca nie przebiegła po Pańskiej myśli, ale mamy nadzieję, że w przyszłości uda się jeszcze nawiązać owocną współpracę. Pozdrawiamy.

Kontakt - Premium Mobile Sp. z o.o.

Wincentego Rzymowskiego 31 02-697 Warszawa

Branża główna: Telekomunikacja

MichuBRTZ

31.08.2017 16:41

Pracowałem w Premium Mobile jako doradca klienta i szczerze polecam. Mając tak konkurencyjne ceny abonamentów rozmowa z klientem i sprzedaż jest banalna można bardzo łatwo przekonać do zawarcia umowy. 13 zł brutto za każdą godz i prowizją za każdą aktywację abonamentu ( nie za sprzedaż tak nawiasem mówiąc to może być jedyny minus) ale w przeciwieństwie do innych operatorów gdzie musisz mieć w miesiącu np 10 czy 15 aktywacji żeby dostać prowizję tutaj dostajesz kasę za KAŻDĄ aktywację nawet jak masz jedną czy dwa w miesiącu. Jak masz gadane to bardzo szybko możesz awansować na dział leadów, gdzie kasa, rozmowa z klientem i pieniądze to sama przyjemność,. Ogólnie polecam
    Ryszard

08.08.2017 17:02

Przed chwilką operatorka wyłączyła się bezczelnie .Dzwoniłem w sprawie braku połączenia LTE internetu co często każą mi konfigurować mimo że nic nie zmieniam w ustawieniach rezygnuję z tych usług!!!!! nie chcę z tą firmą mieć nic do czynienia .Myślę że Plus będzie lepszy!!!

23.10.2017 14:26

Panie Ryszardzie, konsultanci z pewnością nie rozłączają się z premedytacją podczas rozmowy. Konfiguracje można wprowadzić przy pomocy naszej strony - nie ma wtedy konieczności kontaktowania się z infolinią. Przykro nam, że spotkały Pana trudności. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda się jeszcze nawiązać owocną współpracę.
    Paweł

07.08.2017 11:45

PRZESTRZEGAM!!! jeśli ktoś chce polegać na ich usługach to uważajcie, bo ja od samego poczatku mam problemy z ich jakoscią. SMSy przychodzą do mnie z opóźnieniem lub wcale! Jak ja wysyłam to przychodzą do innych osób także z opóźnieniem lub ja ich nie mogę wysłać od siebie. Testowałem na różnych telefonach. Dla porównania mam drugi tel. w sieci plusa i tam wszystko działa. Wcześniej tel. używałem w orange i też nie było problemów. Jest to 100% problem po stronie operatora. Przez miesiąc nikt nie rozwiązał mojego problemu, twierdzą że przesyłają zgłoszenie do działu technicznego i na tym się kontakt zamyka. Zgłaszałem wielokrotnie u konsultantów. Zgłosiłem reklamacje - przez miesiąc nikt nie odpowiedział. Jeśli ktoś się zastanawia czy to istotne to polecam zrobić ważny przelew i czekać na sms-a z kodem jednorazowym... może 4 ponowienie przelewu dojdzie. Pewnie nikt się do tego nie przyzna, ale wg mnie premium mobile ma bardzo niski priorytet w sieci plusa i dlatego są problemy z ich usługami. ODRADZAM!
    Pablito

07.08.2017 17:43

Ja nie mam takich problemów o jakich wspominasz. Przelewy z MB & RPB przychodzą szybko i są akceptowalne. Nie rozumiem watpliwości. Działa i wszystko jest okay. Usługi okay, internet szybciej niż w PLUSHU. Nie ma co porównywać - abonament za nie całe 17PLN z 3GB gdzie PLUS na 59 i kasuje 49PLN. Sieć warta zastanowienia dla szukających oszczędności.

18.08.2017 14:36

Panie Pawle, Pański problem był wielokrotnie weryfikowany, ale jeśli wciąż występuje - prosimy o ponowny kontakt. Niestety, zdarzają się problemy trudniejsze, których weryfikacja zajmuje więcej czasu. Dział reklamacji również ustosunkuje się do Pańskiego zgłoszenia w terminie 30 dni od zgłoszenia. Mamy nadzieję, że problem udał się już rozwiązać, a dalsza współpraca przebiegnie bez problemów. Pozdrawiamy.
    NIEZADOWOLONY KLIENT

06.08.2017 10:49

NAJGORSI Z NAJGORSZYCH. BRAK KOMUNIKACJ PO MIEDZY OPERATORAMI NIE OTRAFIA WOGOLE USTALIC NIEC PO MIEDZY SOBA . TYLKO NAROBILY ZAMIESZANIA I CZLOWIE A DWA RAZY ZNALAZ SIE BEZ MOZLIWOSCI Z KORZYSTANIA ZE SWOJEGO NUMRU I JESZCZE NA DODATEK !! NIEOLECAM????????☠️????????

23.10.2017 15:13

Drogi Kliencie, niestety trudno nam odnieść się do tego zgłoszenia. Zarówno przeniesienia numerów, jak i aktywacje nowych przebiegają bezproblemowo, a wszelkie trudności staramy się na bieżąco rozwiązywać. Mamy nadzieję, że z dalsza współpraca przebiegła pomyślniej. Pozdrawiamy.
    pik

31.05.2017 20:59

Nie polecam ,Prę dni spóźnienia z opłatą i łączność zablokowana za 20 zł poniosłem straty kilka set zł abonament w ofercie na papierze jest tani to fakt ale w rzeczywistości wynosi drożej niż u innych operatorów. Od przyszłego miesiąca rezygnuję z Premium Mobile i przechodzę do sprawdzonego operatora zapłacę troszkę więcej ale nie będę miał problemów z wyłączeniem ,z zasięgiem LTE i zapłacę tyle i w rzeczywistości oferują w najtańszym abonamencie.

23.10.2017 14:20

@pik blokada za nieuregulowana fakturę obejmuje tylko połączenia wychodzące, dlatego zachęcamy do opłacania faktur w terminie. Również nasze abonamenty nie ulegają zmianie - zawsze są takiej jak w umowie. Pozdrawiamy
    EDMUND

28.02.2017 20:28

reklamowy kłam, Fridom 3 wszystko za darmo , a połaczenia z numerami krótkimi dopiero po 3 opłaconych fakturach i to się trzeba upomnieć, no i dodatkowo płatne!!!! brawo!!! a do tego jeszcze trzeba kilka razy interweniować by tę blokadę zdjęto brawo!!!!!!!. NIE POLECAM PREMIUM MOBIL, ALE KOGO WYBRAĆ JAK SAMI NACIĄGACZE NA RYNKU. CHYBA OBEJDĘ SIĘ BEZ TELEFONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Konsultantka

06.09.2016 18:42

Jako były pracownik tej firmy mogę serdecznie polecić. Nie ma żadnych ukrytych kosztów dla klientów, konsultanci informują o wszystkim. Sylwek, nie ma czegoś takiego jak dodatkowe opłaty z racji tego, że rachunek nie został opłacony na czas.. Jeśli chodzi o 5zł za zgody marketingowe to już standard u każdego operatora. Premium Mobile to bardzo rzetelna firma, do każdego podchodzi indywidualnie i profesjonalnie. Pracowałam u nie jednego operatora komórkowego i jest bez porównania. Jeśłi chodzi o ofertę polecam ja najbardziej. Bardzo tanie abonamenty w których jest wszystko oraz najlepszy zasięg w Polsce. Jeśli zastanawiasz się nad pracą w tej firmie również polecam - zarobki bardzo w porządku, duże premie, wiele konkursów :)
    Nordus

26.09.2016 20:23

Ja od niedawna jestem klientem Premium Mobile, więc wiele pytam. "Pr. Mob." oferuje swoim klientom zakup nowego telefonu z bonifikatą 300zł. Za chiny ludowe ne mogę uzyskać jednoznacznej informacji jakimi konsekwencjami dla kupującego (klienta abonenta) taki zakup skutkuje....?) Mam umowę na najniższy abonament i gwarantuje mi się, że wypowiedzenie umowy skutkuje po 30 dniowym okresie wypowiedzenia - czy po zakupie nowego telefonu z bonifikatą nie utracę tego przywileju. (???)

26.08.2016 20:45

@Sylwek mam styczność, i przeszedłem przez to samo o czym piszesz... ale u każdego operatora to tak wygląda. Nie wiem jak dawno podpisywałeś umowę u innego. Ja dla żony w t-mobile brałem na 12m, regulamin tak samo długi, tak samo opłaty wyższe jeśli nie wyrazisz zgody na marketing, na rachunki mailem itp. Żona podchodziła do tego bardzo obojętnie więc się zgodziliśmy na te warunki.. i co? i od podpisania umowy reklam jak nie było tak nie ma. a 5 zł, za każdą fajkę w umowie miesięcznie w kieszeni zostaje. W premium mobile podobnie. Mija prawie miesiąc i spamu zero.
    Jack d

05.08.2016 18:54

Proszę dajcie info jak było na tym spotkaniu ?
    Sylwek

04.08.2016 21:01

Jako Klient - "mięciutko" rozmawiają a potem dostajesz : umowę standardową, umowę promocyjną ( conanjmniej 5 str -każda) ale już superprzegięciem jest "regulamin" obejmujący..23 str!!! Fajny "myk", niby za 19.90 zł/mc ale ślizgniesz się dzień ( godzinę?) - tego w superregulaminie nie doczytałem - i ci dowalają i płacisz chyba jakieś 34 zł ( takie "małe ukąszenie"). To "chyba" i "raczej" są użyte celowo, bo nie dowiesz się niczego - tzn zawsze możesz zadzwonić i porozmawiać... Ciekawe co będzie jak się zaczną problemy? Jak znam podobne chwyty w wykonaniu Orangutana, możesz dzwonić do woli - słuchawka i opłacony za wysłuchiwanie skarg niczemu winny pracownik - i tak wszystko wysłucha i tak będzie wszystko BEZ ZMIAN - czyli wina jest po Twojej stronie. Kiedy dochodzisz do szczegółów - panienka w Obsłudze Klienta - oczekuje od Ciebie chyba z 5 ciu zgód marketingowych. Za nieudzielenie odpowiedzi TAK na choćby jedną z nich - płacisz więcej.. Technika "salami" w klasycznym wydaniu! Chyba szef sprzedaży był na szkoleniu" NLP w biznesie " lub na czymś podobnym. Ja się wstrzymuję. Jakie są wasze opinie? Czy ktoś już miał do czynienia z tą firmą jako Klient?
    Zniecierpliwiony

10.09.2017 15:54

Szczerze i z naciskiem na słowo "STANOWCZO" NIE POLECAM!!!!!! usług w Premium Mobile. Chiałoby się tu nawet sarkastycznie podmienić dwie literki nazwy z Mo..., na De... Jeśli przyjdzie komukolwiek wybrać się za granicę, a jest nieszczęśliwym abonentem tego "operatora", to od zgłoszenia problemu z roamingiem do rozwiązania problemu mija 5 dni!!!(120 godzin bezradności operatora w obliczu konieczności uruchomienia usługi, za którą płacę i do świadczenia której to jest zobligowany!!!), za granicą bez możliwości korzystania z własnego nr telefonu. Porażka. Oczywiście podczas kontaktu trzeba wisieć na linii godzinami, zanim ktokolwiek odbierze, a przy tym telefon wytrzyma i bateria się nie wyładuje. Na formularze zgłoszeniowe przez profil abonenta nawet nikt nie odpowiada, pewnie nikt tego nie czyta- tak ta pożal się Boże, firma traktuję klienta-frajera, co to dał się nabrać na słodkie telefoniczne obietnice.No i ciekawostka, jeśli usłyszycie w rozmowie obietnicę bezpłatnych połączeń w roamingu, to uważnie poczytajcie cennik, okaże się tam że bezpłatnie będzie odebranie 100 min !!! ROCZNIE !!!!! I nawet rozwiązanie umowy to jak walka z wiatrakami, środki elektronicznego przekazu nie wystarczą, jak podczas zawierania umowy!!! W drugą stronę to nie działa. Zatem reasumując, ZDECYDOWANIE I STANOWCZO NIE POLECAM

14.09.2017 15:45

Szanowny Kliencie, przykro nam, że wystąpiły problemy, rzeczywiście rozwiązanie niektórych problemów zabiera więcej czasu, ale zawsze staramy się, aby były one rozwiązywane w jak najkrótszym czasie. Dodajmy, że kontakt z infolinią zależy od liczby Klientów, którzy w danej chwili chcą się z nami skontaktować. I oczywiście odpowiadamy na Zapytania z kont Klientów i staramy się robić to w jak najkrótszym czasie. Kwestii opłat w roamingu nigdy nie ukrywaliśmy - jasno są one określone w Cenniku. Dostosowaliśmy się w tej kwestii ściśle do decyzji Komisji Europejskiej. Zdecydowanie też nie ma żadnych trudności ze złożeniem wypowiedzenia umowy - konieczność przesłania wypowiedzenia w formie pisemnej wynika z zapisów umowy zawartej między Klientami a Premium Mobile. A umowę również wysyłamy pisemnie - kurierem. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda się nawiązać pozytywną współpracę. Pozdrawiamy.
    zainteresowany

02.08.2016 12:54

Witam serdecznie, Proszę o informację na temat spotkania, które odbyło się w Warszawie w dniu 28.07.2016r., dotyczące rekrutacji PH B2B na DG. Kolejny etap podobno zaplanowano na sierpień. Warto?
    admin

12.08.2015 19:04

Uważasz, że opinie w internecie na temat firmy Premium Mobile sp. z o. o. mijają się z prawdą? W takim razie wypowiedz się i pokaż światu prawdę.
    Renata

20.03.2017 19:56

podpisałam umowę u kuriera 3 tygodnie temu i do dnia dzisiejszego nie zostałam przyłączona bo umowa zwrotna z moimi danymi zaginęła.W biurze obsługi przyjmują zgłoszenie i do dnia dzisiejszego nikt nie wyjaśnił sprawy,Totalna lipa ta sieć,tylko pozyskiwać nowych klientów a jak masz problem to mają cie gdzieś! nie polecam!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Premium Mobile Sp. z o.o.