3.6/5

Wyróżnienia

Nasza oferta

Zarabiaj z Premium Mobile

Skontaktuj się z nami

5. Opinie o Premium Mobile Sp. z o.o.

Opinie o Premium Mobile Warszawa

Nie przegap nowości o Premium Mobile Sp. z o.o.!

Dobra

11.12.2019 12:00

Jak moge odblokowac SMSy Chsiałam wysłać do poczty polskiej

11.12.2019 13:50

Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta (usunięte przez administratora)
    Iza

10.11.2019 14:41

W Premium Mobile jestem od sierpnia i bardzo sobie chwalę tę sieć, wszystko działa jak trzeba, zasięg bardzo dobry, firma w porządku. To jedna z lepszych sieci telefonii komórkowej na rynku, bezkonkurencyjnie najtańsza, jak dotąd nie mam żadnych problemów z fimą. Różnica jest tylko w cenie, więc po co przepłacać. POLECAM WSZYSTKIM.

15.11.2019 10:52

ja

14.11.2019 11:46

Dziwna sytuacja. dostałem fakture większą o prawie 5pln i napisałem w tej sprawie. Zero odzewu. Napisałem po raz drugi tez zero odzewu. Jak poprosiłem, o kontakt w celu zawarcia umowy z Premium MObile to zadzwonili w ciągu 24h. Tłumacząc się że skontaktuje się ze mną osoba z którą zawierałem umowę. porażka ....czekam do 1 miesiąca i uciekam od nich wraz z 4 nr które tam posiadam.

15.11.2019 10:52

Witamy. Zapraszamy do kontaktu(usunięte przez administratora) Staramy się odpowiadać sprawnie na wszystkie wiadomości. Dodamy, że jeśli chodzi o dodatkowe naliczenia, wyszczególnione są one w bilingu. Zapraszamy na konto Klienta: (usunięte przez administratora)ozdrawiamy.
    Bo

02.09.2019 14:07

Najgorsza sieć!!płacę abonament i wyłączona mam sieć przez długi okres, dodzwonić się to makabra!! Uciekajcie puki czas,to KOSZMAR!!!!

02.09.2019 16:27

Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected], postaramy się wyjaśnić zaistniałą sytuację.
    Joker

10.11.2019 17:05

Nie pisz głupot. Jak mogą Ci wyłączyć telefon, skoro nie zalegasz z płatnościami ??? Wniosek taki że nie płacisz faktur a potem zdziwienie.
    And

06.11.2019 17:45

Witam.Chciałbym przenieść numer do Premium Mobile,czy do podpisania umowy w salonie bądź kurierem jest potrzebny skan dowodu osobistego?

07.11.2019 13:00

Witamy. Do podpisania umowy w punkcie potrzebny będzie ważny dowód osobisty, na podstawie którego sprzedawca wypełni dane do umowy. Jeżeli otrzymają Państwo przesyłkę z dokumentami, wówczas kurier wydaje umowę Klientowi również po okazaniu ważnego dowodu osobistego. W żadnym z tych przypadków nie będziecie Państwo potrzebować skanu dowodu osobistego.

08.10.2019 10:45

Dziewczyny jaki styl panuje w Premium Mobile sp. z o. o.?
    miłaodp

28.10.2019 13:00

zupełnie dowolny ;)
    Niezadowolony

04.09.2019 16:45

Dodatkowo na koncie każdego telefonu pisze że za każdy telefon należy dopłacić 2 zł . Wg faktury wynika że nie dopłaciłem 2 zł za 8 telefonów, a wg. konta u operatora to na kontach 8 telefonów jest niedopłata 2 zł -czyli 16 zł. Kompletny chaos. nie polecam tego operatora, ponadto blokują kontakt z ich infolinią tak aby maksymalnie utrudnić życie abonentom.

06.09.2019 14:13

Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger lub lub mailowo(usunięte przez administratora) Postaramy się wyjaśnić zaistniałą sytuację.
    Niezadowolony

04.09.2019 16:33

Za 2 zł niedopłaty operator wyłącza 8 telefonów firmowych oraz wysyła pogróżki SMS jeśli wpłacisz 2 zł to nie utracisz zniżki i unikniesz rozwiązania umowy. Jest to wbrew regulaminowi świadczenia usług w § 13 ust. 9 . Omijajcie tego operatora szerokim łukiem.

06.09.2019 13:57

Po upływie 14-dniowego terminu płatności Klient ma jeszcze dodatkowe 10 dni na opłacenie faktury. W tym czasie wysyłane są powiadomienia SMS o terminie oraz kwocie do wpłaty. Powiadomienia wysyłane są właśnie na wypadek, gdyby zdarzyło się zapomnieć o upływie terminu płatności lub kwocie niedopłaty.
    Jola

08.07.2019 12:31

Jestem w tej firmie od roku, czas to zmienić , ciagły problem z MMS. Zna ktoś dobrą sieć, tej mam już dość !!!!!
    ryszard

31.07.2019 21:53

taka prawda , ja do tej pory nie odbieram MMS

16.08.2019 15:53

Zapraszamy do kontaktu przez e-mail lub Facebook Messenger. Chętnie pomożemy wprowadzić poprawne ustawienia, tak aby mogła Pani korzystać z naszych usług w pełni. Instrukcję prezentujemy również na stronie: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Pozdrawiamy.
    Jacek

07.08.2019 06:25

Po przeniesieniu numeru do premium nie działał przez jeden dzień teraz mam zablokowany telefon Nie wiem dlaczego nie mogę się dodzwonić .

16.08.2019 15:50

Prosimy o kontakt na [email protected] lub przez Facebook Messenger, abyśmy mogli Panu pomóc. Pozdrawiamy.
    awesar

08.08.2019 15:03

Brak kontaktu,,,,,brak odpowiedzi......nie moge wysylac MMS. Bede skladal rezygnacje.
    Anton

12.08.2019 15:04

Spróbuj wysłać SMS o treści MMS na numer 8090. SMS jest bezpłatny. Otrzymasz automatyczne ustawienia. Może pomoże

16.08.2019 15:49

Skonfigurowanie telefonu konieczne jest, aby móc korzystać w pełni z internetu i MMS. Instrukcję prezentujmy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Pozostajemy również do dyspozycji mailowo oraz przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy.
    Karierowicz

02.08.2019 13:16

Czy jest jakieś inne źródło niż GoWork aby dowiedzieć się czegoś o atmosferze w Premium? Ciekawi mnie ta marka, a tu niestety jest słabo z merytoryką. Biorąc pod uwagę liczbę komentarzy sfrustrowanych i niezadowolonych klientów to praca na przychodzącej infolinii musi być stresująca. Chyba coś z jakością musi być słabo. Ktoś wie gdzie jest ich siedziba czy siedzą już w centrum z plk i cp ?
    Kazimierz

02.06.2019 21:05

Premium Mobile plusy to oferta czyli cena a minusy w moim przypadku to; próba przeniesienia numeru efekt dzięki PM mój długoletni numer został skasowany. Drugi największy problem to że korzystają tylko z przekaźników plusa. A plus ogranicza nam dostęp do sieci i co mi z tego że mam 10 Gb internetu jak nie mogę z niego skorzystać.

26.06.2019 16:52

Bardzo nam przykro, jeśli spotkały Pana jakieś trudności w trakcie przenoszenia numeru, mamy nadzieję, że udało się wszystko wyjaśnić. Działamy rzeczywiście na nadajnikach sieci Plus i oferujemy taki sam zasięg. Pozdrawiamy

Oferty pracy - Premium Mobile Sp. z o.o.

Koordynator Handlowy / Koordynatorka Handlowa

Premium Mobile Sp. z o.o.

Białystok

WalletIcon

8000 - 14000 PLN / m

Donno

05.06.2019 17:58

FATALNA JAKOŚĆ INTERNETU. 4G to pięć minut dziennie reszta 3G lup H+. Porażka.

26.06.2019 16:50

Prędkość transmisji danych zależy od wielu czynników, m.in. od ilości osób korzystających z tego samego nadajnika, odległości od niego, jak i urządzenia. ;) Korzystamy z tego samego zasięgu co Klienci sieci PLUS, również z Internetu LTE. Pomocna jest również prawidłowa konfiguracji urządzenia: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/
    marco

15.06.2019 21:51

niestety chwalą się internetem ale.........żadnej pomocy do konfiguracji telefonu-konfiguracje tylko na najbardziej popularne marki telefonów

26.06.2019 16:49

Witamy. Niestety konfiguracja automatyczna nie jest dostępna dla każdego modelu telefonu. Należy w takim przypadku ręcznie wprowadzić kilka opcji, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Chętnie pomożemy również w przypadku jakichkolwiek trudności - zapraszamy do kontaktu mailowo lub przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy.

25.06.2019 09:12

Nie polecam pracy w premium mobile. Kasta zamknięta, która nie przyjmuje żadnej prośby. Wynagrodzenie inne niż przy umowie słownej.
    Artur Dyszkiewicz

18.07.2018 14:53

Przeniosłem nr do premium Mobile przeniesienie miało nastąpić 14.07.2018 a do dnia dzisiejszego mój nr nie jest aktywny piszę do premium Mobile, dzwonię codziennie i słyszę te same odpowiedzi że przepraszamy, przekazaliśmy sprawę do działu technicznego, że postaramy się zrekompensować i tym podobne bzdury. Właśnie otrzymałem informację mailem że po stronie operatora jest wszystko prawidłowo A ja nadal nie mogę dzwonić i nikt do mnie nie może się dodzwonić po raz kolejny proponują wyjęcie i włożenie karty ponowne i sprawdzenie karty w innym urządzeniu co już czyniłem 3 dni temu i poinformowałem ich że to nie działa. Bardzo żałuję decyzji po przejściu do sieci Premium Mobile i przestrzegam wszystkich i odradzam stanowczo!!!!
    Tomek

17.05.2019 00:12

Ja przeniosłem z Nju do tej sieci i ten sam problem, jestem odcięty od sieci a numer miał działać w dniu 16.05.2019 i niestety cisza. Na infolini tłumaczą że dziwią się że karta sim nie działa ale mogą wysłać wymianę karty sim odpłatnie za 36 zł (chyba jakaś kpina) Też wstawiałem w różne modele telefonów i niestety numer jest nieaktywny. Numer potrzebuję do kontaktu z klientami i tak ważne jest aby był aktywny. Przenosiłem już numer do różnych sieci i problemu nie było. Więc co to jest za sieć?

29.05.2019 14:36

Witamy, w przypadku trudności z aktywacją usługi prosimy o kontakt przez Facebook Messenger lub e-mail [email protected]. Konsultanci zrobią co w ich mocy, aby pomóc z aktywacją usług. Pozdrawiamy
    ian102

16.05.2019 22:08

Jestem w pm od miesiąca. To jest totalne nieporozumienie. Przeszedłem z 3 numerami i we wszystkich nie dostaję smsów. To są nry firmowe, więc nie ma żartów. Zlecenia dostaję od klientów sms-em. Musiałem szybko uciekać do innego operatora. nigdy więcej takich dziwnych firm. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Tanio, ale fatalnie. Złożyłem 6 reklamacji, na więcej nie mam czasu i siły. za 2 dni żegnam pm.

21.05.2019 14:17

Witamy, przykro nam, że spotkały Pana podobne trudności - po zgłoszeniu sytuacji w Dziale Obsługi Klienta takie problemy zwykle rozwiązywane są szybko i sprawnie. Przykro nam, że zdecydował Pan o zmianie operatora. Pozdrawiamy.
    SEBASTIAN

24.01.2019 17:53

Sieć katastrofa,od 6 dni nikt nie jest w stanie się dodzwonić do mnie,co dziennie po 2 razy rozmowa z Biurem Obsługi i nic , tylko czekać,kontakt po kilka razy dziennie msg,dalej brak usunięcia usterki, duże straty przez brak kontaktu z moim nr ,sprawa na dniach trafia do kancelarii adwokackiej,Jawna kpina z klienta.Stanowczo odradzam
    G.

03.05.2019 09:35

Mam dokładnie taką samą sytuację. Ignorowanie klientów. Twierdzą że wszystko jest ok. Nie mogę zadzwonić ani do mnie nie można się dodzwonić! Kpina. Trzeba zmienić sieć niestety.

16.05.2019 13:08

Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta mailowo ([email protected]) lub przez Facebook Messenger. Z pewnością uda się sprawnie rozwiązać problem, jeśli się Pan z nami skontaktuje. Pozdrawiamy.
    Huwi

24.02.2019 14:29

10 lat bylem w T-mobile od 4 miesiecy jestem w premium mobile. Abonament za grosze, zasieg swietny lub przynajmniej porownywalny z poprzednim operatorem ,zadnych problemow. Minus dodatkowo platny roming. A z drugiej strony u poprzedniego operatora placilem 80zl a tu tylko 24zl to jak bede potrzebowal romingu to sobie doplace. Tel mam dosc stary i wszystko dziala rozmowy,smsy,mmsy,internet a mieszkam na strasznym zadupiu gdzie np orange nie dzialalo nigdy.

26.02.2019 10:14

Dziękujemy za podzielenie się opinią :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Premium Mobile?

skowronek

25.01.2019 11:24

właśnie jestem w trakcie reklamacji rzekomych połączeń zawieszonych, wykonywanych minuta po minucie a policzonych za 4h 10 min podwójnie. Dziś otrzymałam smsa, że blokują mi telefon bo nie zapłaciłam rachunku. Reklamacja w toku, podstawowy abonament opłacony a tu straszą i blokują. Jestem rozczarowana firmą... Nikomu nie polecam, orange była bardziej wyrozumiała dla swoich klientów dlatego czas na powrót Moje sugestie dla Premium Mobile sp. z o. o.: proszę się zastanowić nad systemem rozpatrywania reklamacji i czasu jej trwania. Ukłon w stronę klienta, naprawdę zadziała wyłącznie na Państwa korzyść.

21.02.2019 13:07

Witamy, wszelkie reklamacje rozpatrywane są w terminie do 30 dni, chociaż w praktyce jest to zaledwie kilka dni roboczych. Połączenia mogą być wykonywane w tym samym czasie, ponieważ służy do tego funkcja zawieszania połączeń. Mamy nadzieję, że sprawę udało się wyjaśnić satysfakcjonująco dla Pani. Pozdrawiamy
    brzozdzis

27.12.2018 20:32

Tak mnie Premium zainstalowało,że mms-y do mnie nie dochodzą i ode mnie nie wychodzą. A sprawdziłem to tym samym tlf z innej sieci i działało. Wysłałem do Premium Mobile taką informację , i jak grochem o ścianę. Poczekam jeszcze parę godzin . Nie pozdrawiam Moje sugestie dla Premium Mobile sp. z o. o.: Uruchomić moje MMS-Y !!!!! Lubię atmosferę w Premium Mobile sp. z o. o. za: wszystko oprócz MMS-ów

21.02.2019 12:57

Witamy. Poprawne działanie MMS i internetu uwarunkowane jest poprawną konfiguracją urządzenia. Instrukcję prezentujemy na stronie: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Nasi konsultanci zarówno telefonicznie, jak i mailowo oraz przez Facebook Messenger pomagają z konfiguracją urządzenia. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy
    Ulka

24.03.2018 20:09

Jak sie pracuje? Podpowiedzcie czy prowadzą rekrutacje?
    Zaw

12.02.2019 19:21

Jako "pracodawca" absolutnie niewiarygodni, ludzie zwalniani hurtowo na podstawie "widzimisię" ,kadra "menedżerska" reprezentuje poziom żenujący. Mitomania i dyletanctwo od samej góry. Można podjąć współpracę ale absolutnie nie wiązać planów sięgających dalej niż 30 dni z firmą i od 1 dnia szukać alternatywy.
    Michu

15.02.2019 13:37

"Absolutnie niewiarygodna" jest tylko ta opinia. Pracowałem w Premium i nie zauważyłem podobnych zachowań. Ktoś chyba nie wywiązywał się jak trzeba z obowiązków i ma teraz pretensje do reszty świata.
    Piotrek

03.12.2018 15:37

W przypadku jakichkolwiek awarii nie mają żadnych systemów naprawczych. Człowiek czeka niewiadomo na co a telefony nie działają. NIE POLECAM

03.01.2019 13:39

Witamy, posiadamy również bezpłatne formy kontaktu, zachęcamy do kontaktu z nami mailowo [email protected] lub poprzez Facebook Messenger, prosimy o zgłaszanie takich sytuacji, postaramy się wyjaśnić wszystkie naliczenia oraz wątpliwości związane z blokadami.
    max

12.02.2019 22:03

popieram orange olewa klientow do momentu podpisania umowy sa bardzo mili a potem maja cie gdzies i tylko to ich wytlumaczenie - podpisal pan umowe musi pan placic osobiscie wole kazdego innego operatora byle nie orange
    Zbyszek

29.04.2018 11:12

Pracuje w Premium dość długo, jestem raczej szeregowcem ale nie narzekam ani na zarobki ani na atmosferę. Można się wybić i dobrze zarobić, złe opinie to raczej opinie ludzi którzy naprawdę nie potrafią albo pracować lub nie chcą poprostu.
    Maciej

26.01.2019 17:04

Hahaha gdzie tam można się wybić przy tak płaskiej strukturze.20-30 osób.
    Mariusz

09.01.2019 12:11

Lipa. Mialo byc przeniesienie numeru... Ktoś pisal 03.01.2019 ze od 3 dni czeka na przeniesienie. Dzis 09,01.2019 i nadal na infolini mówią ze maja problemy z przeniesiem nr. Dodatkowo w rozmowie telefonicznej mowia jedno, w mailu drugie a 3 na Messenger. KPINA i DNO, DNO, DNO.

17.01.2019 10:19

Witamy, przepraszamy za wszelkie trudności związane z przeniesieniem numeru, staramy się, tego typu sytuacje rozwiązywać w pierwszej kolejności, jednak wiele zależy od złożoności problemu. Mamy nadzieję, że nie potrwał on dłużej, niż Pan opisuje. Pozdrawiamy

Kontakt - Premium Mobile Sp. z o.o.

Wincentego Rzymowskiego 31 02-697 Warszawa

Branża główna: Telekomunikacja

Pmoo

03.01.2019 21:36

Korzystam jestem zadowolony z PMobile ????

14.01.2019 16:43

sten74

06.12.2018 11:00

Jestem użytkownikiem tej sieci od jakiegoś czasu, i z góry się nie zgodzę z żadną negatywną opinią na temat tej sieci ???? jestem w ????% zadowolony z zasięgu, usług i ceny abonamentu. Gdzie dostanę 30GB internetu praktycznie za (usunięte przez administratora) Żadna z obecnych sieci nie oferuje tak dużo, za tak niewiele.... To co inni tylko obiecują, tu dostaję od ręki.... I co najważniejsze. Ta sieć obdarzyła mnie zaufaniem, gdyż jestem osobą będąca w rejestrze dłużników, a jednak nie pogardzili mną, i bez szemrania wyrazili zgodę na to, bym mógł korzystać z abonamentu, który jest ułatwieniem a niżeli tradycyjne: karty zdrapki. Dlatego ze swej wdzięczności, nie dam powiedzieć złego słowa o tej sieci. Dodać mogę tylko tyle, że sieci dłużej istniejące na polskim rynku, mogą tylko się uczyć i naśladować Premium Mobile ????????
    heniek43100

03.01.2019 00:42

Nie do końca jest tak z tą żetelnością, ja od 3 dni czekam na podłączenie do sieci i ciągle się tłumaczą problemami technicznymi. Zaczynam żałować przejścia do tej sieci.

03.01.2019 13:31

Witamy, jeśli występują problemy techniczne staramy się je jak najszybciej weryfikować i rozwiązywać. Przykro nam, że w Pana przypadku wystąpiła taka sytuacja, zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta pod numerem infolinii 222300999 (połączenie płatne z numeru Premium Mobile 1,85 zł), mailowo na [email protected] lub poprzez Facebook Messenger, sprawdzimy to i postaramy się pomóc.
    Slawek

31.12.2018 09:57

nie dochodzą mms- y, są kłopoty z sms-ami

31.12.2018 15:18

Witamy, do prawidłowego działania usługi konieczne jest wprowadzenie poprawnych parametrów konfiguracyjnych. Instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie: (usunięte przez administratora) W przypadku występowania problemów zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta pod numerem infolinii 222300999 (połączenie płatne z numeru Premium Mobile 1,85 zł), mailowo [email protected] lub poprzez Facebook Messenger.
    Użytkownik 6 miesiąc

05.12.2018 20:30

Co za bzdury znowu tutaj ludzie wypisują Chyba konkurencja Wypowiadałem się wcześniej Dobry operator Zasięg i internet ok bo przecież mają usługi na antenach iplusa Jakie 35 stron umowy chłopie Jest kilka stron umowy i co ma kurier do tego Poza tym jak Ci nie odpowiada to możesz w każdej chwili zerwać umowę z operatorem i to jest duży atut tej sieci Też miałem problem techniczny na początku i szybko usunęli Abonament praktycznie stały Czasem przekroczę minimalnie kwotę - jakiś płatny nr ale mam wyszczególnione za co dodatkowo place Zmienili mi 4 promocje na piątą bez problemu Załatwiłem to telefonicznie W dodatku dostałem bonusa czyli więcej giga internetu na miesiąc Super sieć Elastyczne warunki umowy Jedyny minus że ciężko czasem dodzwonić się do pomocy technicznej

12.12.2018 11:36

Dziękujemy za komentarz :) Cieszymy się, że jest Pan z nami.
    Użytkownik 6 miesiąc

11.11.2018 10:03

Witam wszystkich Jestem użytkownikiem tej sieci od kilku miesięcy Nie wiem skąd takie negatywne opinie Domniemam że Państwo macie małe pojęcie o ustawieniach telefonu lub jesteście konkurencją (takie mam odczucia) Smsy konfiguracyjne tej sieci są dobre Należy pamiętać iż też inne ustawienia w tel z androidem w które często ingeruje użytkownik telefonu - czasem nieświadomie a operator nie ma nic do tego; jedynie może pomóc z uprzejmości Sieć się rozwija powstają nowe punkty z konsultantami Moja opinnia: 1. Na rachunkach nie oszukują 2. Elastyczna umowa 3. Przez przeglądarkę można zmienić taryfę nawet tą samą na wyższą promocje 4. Nie ma problemu z zasięgiem i inter etem - kwestia ustawień fabrycznych tel 5. Pomoc techniczna - tutaj minus bo nie można się dodzwonić lub długo czekamy na połączenie 6. Ceny pakietów najlepsze na rynku Podsumowując Bardzo dobry operator i alternatywa aby uciec z innej sieci gdzie jesteś niewolnikiem umów i wysokości abonamentu

28.11.2018 13:15

Dziękujemy za podzielenie się opinią ;) Chcemy sprostować punkt 5 - obecnie czas oczekiwania na połączenie z konsultantem to zwykle tylko kilkanaście sekund. Zapraszamy też do innych form kontaktu, przez e-mail, Facebook Messenger czy Zapytanie z konta Klienta. Pozdrawiamy serdecznie.
    Adrmal

11.12.2018 18:06

Witam. Potwierdzam w 100% wpis. Pozdrawiam
    Maks93

28.11.2018 17:04

Czuje sie oklamany i oszukany przez firme. Mial byc staly abonament ze zwyklymi nielimitowanymi rozmowami i sms. 3 korekty faktur. Kontakt z obsluga klienta platny. Niekompetentni konsultanci, ktorzy twierdza, ze bycie pierwszym w kolejce oznacza bycie ntym. Mam nagrania. Bardzo slaby zasieg. Dziwne rozliczenia na fakturze. Umowa zawarta na odleglosc przez telefon. Kurier zmusil mnie do podpisania nie mialem czasu na zapoznanie sie z 35 stronami umowy. Sms na stacjonarny liczony jako premium. Jednym slowem dramat uciekajcie.
    Bluuuu

21.11.2018 09:23

Potwierdzę co mówią inni-można by się pokusić o zgłoszenia do UKomunikacji Elektronicznej i UOKiK, by im odebrano koncesję bo to (usunięte przez administratora) są. Faktury płacone w terminie , a brak możliwości rozmow, nie sprawdzają wpłat a blokują numery. Jeden wielki bałagan, jedna WIELKA niekompetencja. Zasięg nie działa, wystraczy ,że wsiądziesz do metra albo autobusu..masakra. Działa jak "zółw", Nadmienię,że telefonu używam do pracy -więc gdy mi go blokują nie zarabiam. Poinfomorwałam już o tym UKE bo to nie może ujść im na sucho. Powinni zapłacić za takie praktyki karę i radzę to reszcie. Trzeba eliminować firmy, które nas okradają.

28.11.2018 13:28

Niestety, problemy techniczne czasami się zdarzają, staramy się w takich przypadkach reagować błyskawicznie i zawsze rekompensować powstałe trudności. Działamy na zasięgu sieci Plus,której pokrycie kraju oceniono bardzo dobrze - na 99%. Pozdrawiamy
    Użtwnk

06.11.2018 18:03

Najgorszy serwis na rynku - nie mogą odpowiedz na proste pytanie i wkradli poważnie 100 złotych - nie zarachowany na konto Moje sugestie dla Premium Mobile sp. z o. o.: Zamknąć się

07.11.2018 13:15

Witamy, w razie wątpliwości odnośnie naliczeń oraz księgowania płatności prosimy kontaktować się z Działem Obsługi Klienta mailowo pod adresem [email protected], wysyłając wiadomość przez Facebook Messenger lub wysyłając zapytanie przez konto klienta na stronie klient.premiummobile.pl.
    marisz

04.10.2018 20:47

pancio tez rezygnuje jestem w niemczech gadalem kilka godzin to mnie wylaczyli calkiem dopiero po tel do nich wlaczyli mnie spowrotm,nie wspomne ze robiono to kilka razy wole juz zaplacic te 50 zeta innemu operatorowi ale wiem ze mnie nie wylacza .Mam juz dosc ich glupkowatych tlumaczen ze system ze tamto sramto dodam ze place od razu jak mi faktura ino przyjdzie

09.10.2018 14:11

Panie (usunięte przez administratora) przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji, zawsze staramy się badać dokładnie takie sytuacje, aby zapobiegać im w przyszłości, dlatego mamy nadzieję, ze pozostanie Pan naszym Klientem.
    Johnym

26.09.2018 12:47

Witam, jestem ambasadorem z PM, niestety nie moge dodawac nowych nrów tel na mojej stronie,,Twoja str z ofertą" -co jest??! 3 dni temu dodałem ok 100ki teraz -,,błąd serwera,, dzwoniłem na płatny nr i NIC!,, dodatkowo na ,,Twoja str z ofertą" podaje inne imię niz wczesniej moje własne , dzis znów proba dodania i NIC, dzwonienie za pienądze -NIC NIE DAŁO !!--Czyli koniec z dodawaniem nr ów>?

03.10.2018 16:21

Dzień dobry bardzo prosimy o przesłanie na adres email [email protected] numeru, który Pan u nas posiada- sprawdzimy tą sytuację
    Urszula

24.09.2018 08:02

Podpisałam umowę z PM nie miałam żadnych problemów z włączeniem i aktywacją numeru ale czar prysł nie mogę odbierać mms zgłosiłam reklamację 16.09.2018 cisza, dzisiaj wysyłam kolejną bo od trzech dni nie mam internetu, za własne pieniądze mam się denerwować? wracam do poprzedniego operatora

25.09.2018 09:37

Pani Urszulo, działanie MMS i internetu uzależnione jest prawidłowej konfiguracji urządzenia. Instrukcję konfiguracji prezentujmy tutaj: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/ Zapraszamy do kontaktu z nami mailowo lub przez Facebook Messenger. Złożona reklamacja rozpatrywana jest w terminie do 30 dni, dlatego abyśmy mogli pomóc, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy

25.09.2018 09:41

Prosimy o sprawdzenie, czy zapisane w telefonie ustawienia są poprawnie, zgodnie z instrukcją na stronie: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. W razie trudności prosimy o kontakt mailowy ([email protected]) lub przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy
    Ella

18.09.2018 20:29

Na kanwie zachwytów koleżanki, która od kilku już miesięcy jest abonentem Pm przeniosłam do tej firmy dwa numery z Playa. Niestety, dotknęło mnie po trosze wszystko to co opisali przedmówcy. Aktywacja jednego z numerów po 12 dniach, i to po moich licznych monitach z telefonów innych członków rodziny, bo mój przecież nie działał. Z tego numeru korzystam też w pracy, a zatem miałam problem. Pracownicy infolinii przesympatyczni i chętni do pomocy, ale pomoc techniczna nie działa w weekendy, więc włączenie numeru przeciagnelo się o kolejne 2 dni... W końcu się udało. Wtedy na numerze syna zaczęło się dziać, tj. Ma przerwy w internecie i czasowe blokady na połączenia, z komunikatem, że możliwe jest tylko wykonywanie połączeń alarmowych. Nie jest to związane z brakiem zapłaty. Dodam, że telefon użytkowany jest na terenie, na którym Plus nie ma problemu z zasięgiem. No, i nadal, pomimo podjętych prób uzyskania SMS konfig, nie mam możliwości odbierania i wysyłania MMS. A faktury przychodzą do zapłaty... Jedna nawet przed uruchomieniem jakiejkolwiek usługi... Dziwne to wszystko jakieś. Nie mam najzwyczajniej czasu na ciągle wiszenie na telefonie i instruowanie pracowników PM o zakresie usług jakie wynikają z zawartej pomiędzy nami umowy... Wrócę zatem do poprzedniego operatora, bo tam przynajmniej wiem jakie niespodzianki mogą mieć spotkac... Tutaj to ciągle zaskoczenie. Jedno zaczyna działa, to przestaje inne...

21.09.2018 16:10

Witamy, przepraszamy za wystąpienie problemów podczas aktywacji numerów, zawsze staramy się takie zgłoszenia rozwiązywać w pierwszej kolejności. Nie na każdy model telefonu możemy dostarczyć ustawienia konfiguracyjne, czasami konieczne jest wpisanie ich ręcznie, wtedy problem powinien ustąpić. Chętnie pomagamy podczas wprowadzania ustawień, zachęcamy do skontaktowania się z nami, nie tylko poprzez infolinie, ale również mailowo na adres [email protected], składając zapytanie poprzez konto klienta lub przez Facebook Messenger.
    anonymous

14.09.2018 09:01

najgorsza z sieci, których do tej pory używałem. przeniosłem 4 numery z play. internet i polaczenia nie działają juz tydzień. po rozmowach telefonicznych z konsultantami wniosek wyszedł jeden - oni nie mogą nic zrobić. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! konfiguracja to jakiś żart. moja mama, która nie zna sie na technologii ma sobie ustawiać APN. nie ma mnie zebym mogl jej skonfigurować wszystko (a pomimo odpowiedniej konfiguracji, krok po kroku, którą wykonałem w swoim telefonie to połączenia dalej są nie aktywne, juz nie wspominając o internecie - po prostu nic nie działa), a smsów konfiguracyjnych nie dostała. W play działało to na zasadzie dostania sms w ktorym byly ustawienia i wszystko działało. Moja opinia jest jednoznaczna i uzasadniona - nie mogę dzwonic i korzystac z internetu - wracam znowu do play.

14.09.2018 09:31

Problem z wykonywaniem połączeń nie jest związany z konfiguracją, dlatego prosimy o zgłoszenie takiej sytuacji, abyśmy mogli rozwiązać problem. Dla niektórych urządzeń nie możemy dostarczyć automatycznej konfiguracji, dlatego chętnie pomożemy wprowadzić prawidłowe ustawienia, aby usługi działały poprawnie. Zapraszamy do kontaktu z nami np przez Facebook Messenger lub mailowo pod adresem [email protected], abyśmy mogli zweryfikować sytuację i rozwiązać Pana problem. Pozdrawiamy
    anonymous

14.09.2018 22:48

sprawa się rozwiązała po wykonaniu telefonu. Funkcje dzwonienia, wysylania sms i internet zostaly odblokowane. Trochę nerwów i stresu mnie to kosztowało. Mam nadzieje, że juz problem nie wystąpi. Podsumowując jest już OK.

30.07.2018 20:35

Niestety mnie też spotkała przykra przygoda z PM. Numer po przeniesieniu z innej sieci jest nieaktywny już od kilku dni. Dla mnie to bolączka, bo klienci i rodzina nie mogą się dodzwonić. Brak informacji od PM o terminie aktywacji numeru. Porażka na całej linii!!!
    MC

05.08.2018 17:33

Mi aktywowali po blisko 3 tygodniach. W ciągu pierwszego tygodnia 3 razy brak internetu, nie da się skonfigurować MMS. Internet mobilny to porażka pod względem prędkości, niby 4G LTE a (usunięte przez administratora) w 360p max. Wypowiadam umowę i przenoszę się gdzieś indziej.

13.09.2018 10:53

Przykro nam, że w Pańskim przypadku wystąpił problem z aktywacją. W takich sytuacjach zawsze staramy się działać najszybciej, jak to możliwe, rekompensując też powstałe trudności. Jeszcze raz przepraszamy. Dołożymy starań, aby dalsza współpraca ułożyła się pomyślnie. Pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o Premium Mobile Sp. z o.o.