3.6/5

Nasza oferta

Zarabiaj z Premium Mobile

Skontaktuj się z nami

• Skierniewice

5. Opinie o Premium Mobile Sp. z o.o.

Opinie o Premium Mobile Warszawa

Nie przegap nowości o Premium Mobile Sp. z o.o.!

Ewa

22.01.2021 15:08

Całą rodziną przenieśliśmy numery z Play. Wreszcie wszędzie mamy dobry zasięg, co w przypadku poprzedniego operatora było niemożliwe. I przede wszystkim dużo niższe opłaty (3 numery za 74,10 zł). Polecam wszystkim znajomym.

23.01.2021 12:23

Dziękujemy za podzielenie się opinią :) Pozdrawiamy!
    Paweł

22.01.2021 15:09

Jestem w Premium Mobile od 3 lat, przez ten czas namówiłem już pół rodziny do przeniesienia numerów do tej sieci i póki co wszyscy są bardzo zadowoleni. Wszystko działa prawidłowo, a co najważniejsze rachunki są niskie i do tego umowa jest bezterminowa. Gorąco polecam.

23.01.2021 12:22

Bardzo nam miło czytając taką opinię :) Pozdrawaimy!
    Magda

22.01.2021 14:51

Ja jestem Klientem już prawie 3 lata, przez ten czas żadnych trudności, stały rachunek dla 3 numerów, żadnych dodatkowy opłat. Kontakt z obsługą klienta szybki i profesjonalny. Polecam każdemu.

22.01.2021 14:55

Dziękujemy za opinię ;)
    Agata

18.01.2021 16:36

Mamy 6 numerów w sieci i jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z zasięgu a przede wszystkim z obsługi. Wszelkie zgłoszenia realizowane od ręki. Bardzo dziekujemy

18.01.2021 18:27

Bardzo nam miło czytając taką opinię :) Pozdrawiamy!
    Mateo

17.01.2021 15:23

Przeniosłem się kilka miesięcy temu i nie mam powodów do narzekania. Zmiana operatora przebiegła sprawnie, zasięg i prędkość Internetu barszo dobre, można też zrezygnować w każdej chwili, ale nie zamierzam bo aktualnie wszystko jest ok.

18.01.2021 10:15

Dziękujemy za wyrażoną opinię :) Pozdrawiamy!

18.01.2021 09:49

Bardzo dobra, miła i merytoryczna obsługa klienta. Każdy problem rozwiązują bardzo szybko w sposób klarowny i efektywny. Polecam i dziękuję.

18.01.2021 10:13

Dziękujemy za opinię :)
    Aga

16.01.2021 21:31

Profesjonalna i szybka obsługa. Świetna oferta. Gorąco polecam

17.01.2021 11:12

Dziękujemy za podzielenie się opinią :) Pozdrawiamy!
    Sowa

12.01.2021 11:15

Czy Premium Mobile obsługuje VoLTE i VoWIFI, jeżeli tak to jak te usługi można aktywować ?

12.01.2021 11:36

Obecnie nie posiadamy VoLTE, natomiast Wifi Calling jest dostępne w naszych ofertach na kartę – a2mobile. Więcej informacji o usłudze: https://a2mobile.pl/wificalling
    Awi

09.01.2021 16:21

Zastanawiam się nad przeniesieniem numeru do tej sieci. Wiele moich znajomych ma u nich numer i ogólnie bardzo sobie chwalą - rachunki dużo niższe, a jakość taka sama. Obecnie numer mam w Plusie i zasięg w mojej miejscowości jest ok, więc chyba się zdecyduje. Jak wszystko będzie ok przeniose pozostałe numeru żony i dzieci. Mam nadzieję, że się nie zawiode.

11.01.2021 10:10

Zachęcamy do skorzystania z naszych usług :)
    Domin82

09.01.2021 10:17

W sieci jestem ponad 2 lata, więc mogę pokusić się o krótka opinia. Przeniosłem 1 numer, później drugi i dodatkowo dostałem zniżkę za posiadanie 2 numerów. Abonament jest bardzo niski, co było dla mnie podejrzane, ale praktycznie nie ma żadnej różnicy, a wcześniej byłem w Play. Zasięg ok, są miejsca gdzie jest gorszy, ale to przecież sieć telekomunikacyjna. Bardzo szybki kontakt z Operatorem i zawsze dostałem konkretną odpowiedź. Mogę śmiało polecić.

09.01.2021 10:22

Bardzo dziękujemy za wyrażoną opinię :) Pozdrawiamy
    asandrzej

08.01.2021 07:16

Tanio - to prawda. DOK - porażka. Dział techników - 3+. Panel do zarządzania kontem dla Klientów (klient.premiummobile.pl) - (usunięte przez administratora) Nic nie można zrobić. Nawet bilingu online brak. Generalnie sieć otrzymuje "stare meble i garnki" po Plusie. voLte i voWifi daleko w tyle. Spróbujcie łączyć kodem z ofert na karte plusa. Działa jak burza. Chwalą się zasięgiem i porównywaniem do Plusa... a tylko będą deptać po śladach stóp. Szkoda.

08.01.2021 15:55

A2mobile jest marką naszej sieci, aktualnie pracujemy nad wprowadzeniem możliwości zmiany oferty pomiędzy Premium Mobile i a2mobile.
    asandrzej

08.01.2021 16:30

Od ponad roku to samo...
    Dagmara

07.01.2021 00:04

Czyli płaca na czas ?

07.01.2021 09:04

Jeśli pytanie dotyczy wypłacania wynagrodzeń dla pracowników to wywiązujemy się ze wszystkich obowiązków pracodawcy i wynagrodzenia wypłacamy w terminie.
    Bartek

04.01.2021 09:11

U mnie wszystko ok, mam od ponad dwóch lat, zawsze faktura jest taka sama. Płace tyle ile na umowie. Co do zasięgu to też wszystko ok, spokojnie mogę polecić :)

05.01.2021 09:24

Dziękujemy za opinię :)
    Grzegorz

04.01.2021 16:55

U mnie w rodzinie używamy 5 numerów i jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalna i sympatyczna obsługa.
    Anka

04.01.2021 16:26

Jestem klientką PM od kilku lat, przeniosłam do tej sieci również moją mamę, abonament jest niski, poza abonament nigdy nie wychodzę, faktury otrzymuje regularnie, obsługa klienta jest fachowa, konsultanci bardzo pomocni i mili. Większość spraw można również "załatwić" poprzez konto klienta, co mi bardzo odpowiada. Z zasięgiem nieznaczne problemy, ale praktycznie nieodczuwalne.
    Klientka

31.12.2020 14:37

W Premium ja mam dwa numeru i cała rodzina też ma swoje, wszyscy jesteśmy zadowoleni. Obsługa jest na dobrym poziomie. Polecam tym co chcą płacić mniej :)

04.01.2021 09:40

Dziękujemy za wybór naszych usług. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Państwu najwyższą jakość obsługi.
    Marek.l

30.08.2020 16:19

Przez kilka lat mam w premium mobile trzy numery. Było wszystko ok. Gdy zamówiłem dodatkowo internet mobilny było bardzo dobrze. Internet był bardzo szybki.(20Mb/s) Zaczęło się gdy zrezygnowałem z Internetu mobilnego. Teraz w telefonie przy zasięgu 4g+ mam 0.2 Mb/s . Resetowałem telefon ustawiłem tak jak kazał konsultant i nic. Zbieg okoliczności. Wydaje mi się że nie. Internet teraz chodzi bardzo źle ,wręcz fatalnie. Zastanawiam się żeby zrezygnować z tej sieci. Dzwoniłem do nich i dalej jest źle. A było tak dobrze.(usunięte przez administratora)
    Raffi

15.12.2020 11:46

Nie zgodzę się z tym, że oferujecie taką samą jakość usług. Kontaktowałem się z wami drogą e-mail, odpisaliście tak zwane "masz i odpieprz się" na jedną korespondencję. Na kolejne moje maile w sprawie poprawienia działania neta nie znaleźliście już czasu. Brat ma abonament w plus i jakoś jego prędkość na speed test jest około 14 razy lepsza, sprawdzone w tym samym budynku. Jeszcze raz proszę, nie wciskajcie ludziom kitu. Owszem, było dobrze, ale jakieś kilka m-cy temu "bobrze" się skończyło. Po nowym roku przenoszę wszystkie numery do innego operatora. Nie mam zamiaru popaść w nerwicę i zacząć ciskać telefonami o podłogę, bo allegro mi się otwiera ponad minutę.

04.01.2021 09:34

Korzystamy z nadajników Plusa i oferujemy ten sam zasięg sieci. Aby usługa działała prawidłowo niezbędna jest konfiguracja telefonu, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Zachęcamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger, postaramy się to dodatkowo sprawdzić.
    Raffi

15.12.2020 11:24

Ostrzegam. Zlikwidowałem 1 numer. Mam u nich jeszcze 3 numery i mogę coś powiedzieć. Internet masakra, nie odpisują na zgłoszenia mailowe. Nie będę się rozpisywał bo nie ma nad czym. Po nowym roku przenoszę wszystkie numery do innego operatora. Kasa to nie wszystko i nie mam zamiaru się wkurzać i ciskać telefonem,

04.01.2021 09:25

Bardzo nam przykro z powodu takiej opinii. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Państwu najwyższą jakość obsługi i świadczonych usług. Do uzyskania pełnej prędkości internetu konieczne jest skonfigurowanie urządzenia, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Zapewniamy, że staramy się na bieżąco odpowiadać na wszystkie Państwa wiadomości. Zachęcamy również do kontaktu z nami przez Facebook Messenger, postaramy się dodatkowo zweryfikować Państwa zgłoszenie.
    Klient

30.12.2020 18:25

Jestem Klientem od kilku lat. Jak dla mnie wszystko ok jedyna różnica jest w cenie - płace dużo mniej. Kontakt z operatorem bardzo szybki, obsługa klienta na wysokim poziomie. Polecam!!!

04.01.2021 09:20

Dziękujemy za opinię.
    Asus1

31.12.2020 10:53

Mam u nich od dwóch lat 2 numery i żadnych problemów. Faktury przychodzą takie na jakie się umawialiśmy, mam też dodatkowy rabat. Zasięg i internet w normie, wiadomo że są dziury ale przecież to sieć komórkowa. Jestem zadowolony i polecam. Nie rozumiem jak można płacić u innych 30 zł więcej mając praktycznie to samo (może ładniejszy portal KL i nic więcej).

04.01.2021 09:18

Dziękujemy za opinię. Korzystamy z zasięgu sieci Plus i oferujemy tą samą jakość usług. Nasi Klienci nie ponoszą kosztów drogich kampanii reklamowych czy kontraktów z celebrytami. Stawiamy na niskie abonamenty bez dodatkowych kosztów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Premium Mobile?

Kontakt - Premium Mobile Sp. z o.o.

Wincentego Rzymowskiego 31 02-697 Warszawa

Branże: Pośrednictwo handlowe

KarK

31.12.2020 17:56

Mamy z mężem numery w Premium Mobile. Niski abonament, duzo internetu i umowa z miesięcznym wypowiedzeniem, jak na razie wszystko ok.

04.01.2021 09:13

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.
    julia458

31.12.2020 09:09

Jestem wściekła, to mało powiedziane. Już chyba 6 lub 7 raz zablokowano mi połączenia wychodzące i wysyłanie wszystkich smsów i mmsów. Wysyłam kilka mmsów codziennie i dzwonię tak jak wcześniej w innych sieciach. Nigdy nie blokowano mi połączeń, a teraz notorycznie. Traktuja mnie jako " nadużycie telekomunikacyjne" !!!! Brakuje mi słów. Z zasięgiem też jest problem. Mam dość
    banał

03.12.2020 16:53

JA MAM TEN SAM PROBLEM. NIE MOGĘ WYKONAĆ POŁĄCZENIA,NIKT NIE MOŻE DODZWONIĆ SIĘ DO MNIE MIMO,ŻE JEST ZASIĘG (I TO JEST NAJGORSZE BO NAWET NIE WIEM KIEDY TAK SIĘ DZIEJE),INTERNETU BRAK. RESET TEL NIC NIE DAŁ,ZMIANA KARTY W DRUGI SLOT TAKŻE, PO ZGŁOSZENIU NA MESSENGER O DZIWO SIĘ POPRAWIŁO...TYLKO NA JAK DŁUGO??? MAM 4 NR I CHYBA TEŻ ZREZYGNUJĘ.....SZKODA BO NA POCZĄTKU BYŁO SPOCZKO. WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ JAK WESZŁO W PLUSIE TO CAŁE 5G- DOSŁOWNIE OD TAMTEJ PORY

04.12.2020 14:58

Bardzo nam przykro jeśli wystąpiła taka sytuacja, w przypadku problemów staramy się jak najszybciej interweniować. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Państwu najwyższą jakość obsługi i świadczonych usług. Cieszymy się, że po kontakcie z nami przez Facebook Messenger usługa działa już prawidłowo. Mamy nadzieję na dalszą współpracę.
    berkaj

14.07.2020 11:20

Witam. Firma nie ma pojęcia o obowiązującym prawie i działa niezgodnie z min. Przy wątpliwym zadłużeniu na kilkadziesiąt groszy, blokuje wszystkie usługi i nalicza za to opłaty. Pytanie czy należy się opłata za brak usług? Zwłaszcza, że art. 101, ust. 3, pkt. 1 Prawa telekomunikacyjnego wyraźnie wskazuje, iż można po pierwsze ograniczyć, a nie wyłączyć wszystkie usługi, a po drugie, tylko w przypadku nie zwiększania zadłużenia, czyli naliczania za to opłat. A tutaj najwyraźniej nikt nie posiadł umiejętności czytania, a na pewno ze zrozumieniem i robi co mu się podoba, bez poszanowania prawa, bo wpisał sobie w regulaminie, że tak może zrobić po 7 dniach zaległości (par. 13, ust. 9), bez odniesienia do rodzaju usług oraz płatności bieżących, co jest wyraźnie wskazane w ustawie. Ale przede wszystkim ustawa stanowi o okresie dłuższym, niż jeden cykl rozliczeniowym, czyli miesiąc, a legislatorzy w tej firmie sobie wymyślili 7 dni ich wydumanego opóźnienia. Czy to oznacza, że ta firma stanowi prawo w tym kraju? Napisze sobie regulamin i jest to wiążące, pomimo jawnej sprzeczności z Prawem telekomunikacyjnym, co jest poświadczeniem nieprawdy karanym z urzędu w myśl art. 271 kk. Czy ktoś ma pojęcie o gradacji aktów prawnych? Pewnie nikt w tej firmie nie wiem, co to znaczy, to tłumaczę, iż oznacza to ważność, pierwszeństwo zapisów prawnych. I niestety, ale zapisy ustawy są kilka pozycji wyżej, niż jakiś regulamin. Pozdrawiam wszystkich, którzy chcieliby związać się z firmą nieszanująca obowiązującego prawa i mającą w swoim regulaminie klauzule abuzywne (niedozwolone), sprzeczne z tym prawem.

01.12.2020 13:32

Zgodnie z Regulaminem Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych możemy zawiesić świadczenie usług z powodu braku płatności za fakturę po wcześniejszym wezwaniu Abonenta do zapłaty. Jeżeli kwota zaległości jest niewielka i nie przekracza 5 zł, wówczas usługi nie są blokowane. Pragniemy również poinformować, że opłata abonamentowa jest naliczana do momentu rozwiązania umowy. Brak płatności nie powoduje wstrzymania naliczania abonamentu za następne okresy rozliczeniowe - po rozwiązaniu umowy z winy abonenta z powodu braku płatności kolejne faktury oczywiście nie są już naliczane.
    Dawid

30.11.2020 17:57

Masakra najgorsza siec komorkowa jaka mialem. Internet caly czas sie traci mam z dziewczyna 2 karty a ona po 2 tygodniach nie ma internetu z czego ja wiecej korzystam od niej . Nie polecam ostatni raz wzięliśmy takie badziewie

01.12.2020 12:52

Zapewniamy, że zużycie danych zależy wyłącznie od sposobu korzystania z nich przez użytkownika. Ustawiając licznik w urządzeniu z odpowiednią datą można nieco dokładniej weryfikować, która aplikacja zużywa najwięcej danych. Szczegóły korzystania z usług można sprawdzić również w bilingu po wystawieniu faktury.
    aw66

11.11.2020 19:17

Z Premium Mobile korzystam od roku i niestety ostatnio pojawiły się problemy. Mam łącze mobilne 100GB. Zawsze mi wystarczało. Miesiąc w miesiąc zużywałem około 30 GB. Jakie było moje zdziwienie gdy w październiku wyłączono mi internet bo rzekomo przekroczyłem transfer. Miła pani z infolinii zaproponowała abym dokupił jakiś transfer by mi wystarczyło do następnego rozliczenia miesięcznego. Dokupiłem 12GB i te 12 GB znikło mi w ciągu 3 dni. Dziwne jest to w windows 10 można sprawdzać w ustawieniach aktualne zużycie i tam świeci , że ja mam dalej co najmniej kilkadziesiąt GB do wykorzystania. Złożyłem reklamacje .Mam mieć odpowiedź za miesiąc. Teraz boję się następne 100 GB zniknie mi w ciągu kilku dni. Poważnie myślę o złożeniu wypowiedzenia.

23.11.2020 12:41

Zużycie danych zależy wyłącznie od sposobu korzystania z nich przez użytkownika. Szczegóły korzystania z usług dostępne są w bilingu na koncie Klienta po wystawieniu faktury. Na konto Klienta zalogują się Państwo na stronie: https://klient.premiummobile.pl. Zgodnie z regulaminem Państwa reklamacje rozpatrywane są w terminie 30 dni od daty złożenia. Pozdrawiamy.
    PawelP

20.11.2020 11:45

Przed zawarciem umowy zostałem zapewniony, że zasięg w moim miejscu zamieszkania będzie dobry, w rzeczywistości ledwo co udawało się złapać jedną kreskę, przez co prędkość była bardzo słaba. Od razu złożyłem odstąpienie od umowy, przyjęcie tego odstąpienia zajęło im kilkanaście dni, które później zostały doliczone do okresu, za który musiałem zapłacić, chociaż korzystanie z usługi internetu było niemożliwe przez bardzo słaby zasięg. Kontaktowałem się 2 razy i 2 razy dostałem sprzeczne informacje. Absolutnie nie polecam.

23.11.2020 10:14

Bardzo nam przykro, że spotkała Pana taka sytuacja. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Państwu najwyższą jakość obsługi oraz świadczonych usług, a jeśli pojawiają się jakieś problemy, staramy się im zaradzić i często również zrekompensować. Zachęcamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger, postaramy się to dodatkowo sprawdzić.
    Mazur 9750

23.07.2020 13:08

U mnie wszystko ok. za trzy nr płacę 79 zł. wypowiedzenie miesięczne. Nie jeżdżę za granicę więc się nie wypowiadam. co do zasięgu to rzeczywiście są dziury, a w telefonie firmowym plusa jest ok i na odwrót. chyba nie ma reguły. Szukam opinii jak się sprawuje internet tzw domowy z tej sieci. pozdrawiam.
    Gall

27.10.2020 20:21

Odkad jestem w Premium Mobile ktore mnie skusilo ta cena i niby zasieg i predkosc Plus. Haha ciagle problemy, net rwie ja pierdzile (usunięte przez administratora) w chuuu... Tyle lat bylem w Play i nigdycnie mialem problemow a tu w Premium Mobile po 2 tygodniach mam juz dosc. Wracam do Play i bed eplacil te 30 zl wiecej ale za jakosc trzeba zaplacic a nie za (usunięte przez administratora)

28.10.2020 10:06

Korzystamy z zasięgu sieci Plus i oferujemy tą samą jakość usług, również internet LTE. Do uzyskania pełnej prędkości internetu konieczne jest skonfigurowanie urządzenia. Instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Zachęcamy również do kontaktu z nami przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected], pomożemy wprowadzić prawidłowe ustawienia. Pozdrawiamy serdecznie.
    NosiszTaczki

17.10.2020 20:18

internet jest do wywalenia do śmietnika przy większej ilości korzystających osób

21.10.2020 16:17

Korzystamy z nadajników sieci Plus i oferujemy tą samą jakość usług, również internet LTE. Nie jest to internet światłowodowy, a mobilny. Na jakość odbieranego sygnału wpływa chociażby liczba użytkowników w danej lokalizacji, odległość od nadajnika, gęstość zabudowy czy ukształtowanie terenu. Są to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu.
    Rafał

16.10.2020 11:52

U W A G A Premium Mobile nie informuje klientów, że przy połączeniu z internetem przez WiFi (router) możesz zapomnieć o odbieraniu/wysyłaniu wiadomości MMS !!!!!! Jeszcze głupio odpisują, że nie jest to problem bo wystarczy włączyć transmisję danych i po problemie. Otóż NIE PO PROBLEMIE !! Ponieważ, jeśli ktoś tak jak ja, przetwarza ogromną ilość danych telefonem, musi mieć połączenie przez WiFi, bo Ilość waszego neta wystarczyła by mi może na 2 tyg. Taka specyfika pracy. Tak więc ostrzegam przed przeniesieniem numeru, jeśli musisz działać telefonem po WiFi.

21.10.2020 09:28

Witamy. Do prawidłowego działania usługi MMS niezbędne jest włączenie transmisji danych komórkowych z poziomu ustawień telefonu. Pozdrawiamy serdecznie.

05.10.2020 10:27

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Premium Mobile sp. z o. o.?

05.10.2020 14:47

Nasze aktualne oferty pracy dostępne są na ogólnodostępnych portalach ogłoszeniowych. Pozdrawiamy.
    Lucyna

11.06.2020 10:24

Jestem klientem PM od 3 lat. W tej sieci pracuje 5 moich numerów. Czytam komentarze i zastanawiam się, czy my jesteśmy w tym samym PM? Przez cały okres trwania umowy nie zdarzyło się, żebym musiała cokolwiek wyjaśniać. Faktury takie jak w umowie, usługi bez zarzutu. Samo przenoszenie numerów do PM trochę trwało, ale musiało, bo u "starego" operatora był okres wypowiedzenia. Skąd u innych takie złe doświadczenia?
    ktosia

31.08.2020 10:03

"Zawsze może zdarzyć się jakiś błąd i nie zawsze możemy trafić na konsultanta który nie jest wykończony całym dniem zapytań i pomocy innych klientom, trzeba dobrać godziny i być nastawionym że ktoś może mieć zły humor!" ty tak serio???? Klient ma tolerowac zle humory konsultanta?????? To jest jego praca i nikogo nie interesuja jego humory. Konsultant jest od tego aby pomoc, byc milym dla klienta anie na odwrot. Jeszcze daleko polsce do cywilizacji. (usunięte przez administratora) wszedzie a klient to intruz. jakos nie spotkalam sie z zadnymi zlymi humorami przebywajac za granica i tego nasi humorzasci konsultanci powinni sie nauczyc. jak nie pasuje praca, to zawsze mozna zmienic skoro im tak zle i maja humorki. nie -do-wia-ry!!!! Sama poszukuje internetu, bo potrzebny mi jest do pracy zdalnej, a nie chce sie wiazac umowami z prostego wzgledu. Nie wiem gdzie bede za pol roku. w Pl czy w Uk.....ale po przeczytaniu tych opini , to ja dziekuje bardzo za taka szmire. Nie chce stracic pracy bo nie mam dobrego internetu!!! Ogolnie polskie oferty sa tak zalosne, ze szkoda gadac!

21.09.2020 10:56

Szanowni Państwo, zawsze staramy się podchodzić indywidualnie do każdej sprawy Klienta i traktujemy każdą indywidualna sprawę priorytetowo. Nasi konsultanci to doświadczony i wykwalifikowany zespół, który na pewno z uśmiechem i pomocną dłonią przekaże wszelkie szczegóły, udzieli pomocy czy udzieli wskazówek technicznych. Kontakt z Klientem jest dla nas najważniejszy, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami a na pewno pozytywnie się Państwo przekonają. Jako nieliczni pomagamy również na FB Messenger gdzie odpowiadamy równie szybko i sprawnie co na infolinii we wszystkich sprawach obsługi Klienta. Pozdrawiamy.
    Łukasz

31.08.2020 11:00

Jesteśmy ich klientem firmowym. To był nasz NAJWIĘKSZY BŁĄD. Przeszliśmy z innej sieci. To masakra tak złej sieci dawno nie doświadczyliśmy.. Tak słabego zasięgu to chyba nie ma żadna z sieci. Przeszliśmy do Premium Mobile aby ciąć koszty w związku z Covid - 19 - to był nasz błąd - telefony nie wysyłały mms, internet to tragedia. Transfer masakryczny. Poza tym zasięg tam gdzie inni go mają my będąc w tej sieci P. Mobile nie mieliśmy w ogóle. Premium Mobile to najgorsza z sieci na rynku. Poza tym jako klient firmowy powinniśmy mieć limit kupiecki, a wyłączali nam telefony gdy nie zapłaciliśmy parę dni. ODRADZAM - TO BYŁ NASZ BŁĄD PRZECHODZĄC DO PREMIUM MOBILE. NIE RÓB TEGO BŁĘDU.

21.09.2020 10:51

Panie Łukaszu, jakość odbieranego zasięgu zależy od wielu czynników zewnętrznych, jednak mamy identyczny zasięg i jakość Internetu co klienci sieci PLUS - z ich nadajników korzystamy. W sprawie faktur, standardowy termin płatności to 14 dni, jednak po tym terminie ma Pan przynajmniej kolejnej 10 dni na opłacenie zaległej wpłaty. Przykro nam z Państwa opinii, gdyż każda opinia jest dla nas ważna a termin wymagalności wpłaty przed blokadą jest znacznie dłuższy niż standardowo.
    esgor

21.08.2020 09:03

Czytam opinie o tej sieci. W stowarzyszeniu korzystamy z telefonu i internet Premium Mobile. Prywatnie mam dwa telefony również w Premium Mobile. Ostatnio są poważne problemy z łącznością. Nie ma zasięgu. Jak czytam,że to czynniki zewnętrzne to odnoszę wrażenie iż na takie stanowisko piszącego ma wpływ czynnik wewnętrzny Premium Mobile. Żadne czynniki zewnętrzne w mojej miejscowości nie uległy zmianie a są coraz większe problemy. Zawiodłem się na Was. Jeżeli dalej tak będzie podziękuję.
    RENIA

03.08.2020 11:55

Zasięg masakra Internet tragedia nigdy nie działa, a zużywa transfer zgłaszanie tego do sieci nic nie daje nikt tego nie weryfikuje i nie naprawia.Przez jakieś 15 lat byłam w innej sieci zawsze mialam zasięg i wszędzie Internet dobrze że można szybko z usług zrezygnować bo po za ceną nic do tego firmy nie przyciąga, a jak się z niej skorzysta to szybko rezygnuje i ja tak zrobię Bo to jest porażka nie wiem skąd są tu dobre opinie. (usunięte przez administratora)
    3city

09.08.2020 15:52

A ja używam od miesiąca i jestem zadowolony, nic mi się nie przytrafia z rzeczy które opisują niżej, wcześniej byłem w play, przeszedłem do premium bo play jest niemiecka siecią (usunięte przez administratora)

21.07.2020 15:40

PremiumMobile

28.07.2020 10:40

Witamy, do poprawnego działania usługi internetu w roamingu wymagana jest konfiguracja urządzenia, która prezentujemy na naszej stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Opisany limit 250zł jest zabezpieczeniem przed wygenerowaniem bardzo dużego rachunku, niestety poza UE w Szwajcarii koszt internetu to 2,46 PLN za 50 KB.

22.06.2020 11:13

Czy w Premium Mobile sp. z o. o. zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?

23.06.2020 13:20

Z naszymi ofertami mogą Państwo zapoznać się na ogólnodostępnych portalach dedykowanych ofertom pracy. W szczegółach oferty podajemy informację o prowadzonej aktualnie rekrutacji, prezentujemy opis stanowiska oraz proponowaną formę zatrudnienia.
    Berkaj

14.07.2020 18:25

Poniższa, mętna i wykrętna odpowiedź oznacza potwierdzenie domysłów. Tak jest to zlecenie bez żadnych świadczeń na 16 godzin dziennie, w tym wszystkie niedziele i święta za 5 złotych za godzinę.
    Silvio

02.07.2020 22:19

Nigdy w życiu więcej takich wynalazków. Gubi połączenie z siecią bez powodu. Internet nie działa praktycznie wcale, pobieranie 0,20Mb to kpina. Z nerwów aż chce się telefonem rzucić o ścianę. (usunięte przez administratora) Nie dajcie się skusić niskiej cenie i dużej ilości GB bo i tak z nich nie skorzystacie. Nie wiem jak wytrzymałem dwa miesiące ale już czekam na przeniesienie, miesiąc wypowiedzenia i nigdy więcej.

03.07.2020 15:25

Korzystamy z nadajników sieci Plus i posiadamy identyczny zasięg jak jej Klienci. Jakość odbieranego sygnału zależy od wielu czynników zewnętrznych, takich jak odległość od nadajnika, liczba użytkowników w danej lokalizacji, gęstość zabudowy czy ukształtowanie terenu. Często najlepszym i najprostszym sposobem na poprawienie jakości sygnału w danej lokalizacji jest zmiana trybu pracy sieci z automatycznego LTE/3G/2G na 3G (WCDMA/UMTS) lub 2G (GSM). Do uzyskania pełnej prędkości internetu konieczne jest skonfigurowanie urządzenia, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Zapraszamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger lub [email protected] - pomożemy z konfiguracją.
    Berkaj

14.07.2020 18:19

Oczywiście jest to nieprawda, bo nie wszystko działa tak, jak działa w Plusie. Po prostu cześć usług jest niezasadnie blokowana.
    Henbed

22.06.2020 12:29

W Polsce internet mobilny działał, przekroczyłem granicę Niemiec i brak internetu. Usługa roamingu jest włączona w telefonia jaki i u operatora . Jak to wyłączyć !?

23.06.2020 13:30

Jeżeli po przekroczeniu granicy usługi samoczynnie nie powrócą, zalecamy wyłączenie telefonu z wyjęciem karty SIM. W przypadku jeżeli telefon automatycznie połączył się z siecią i usługi nie działają prawidłowo - prosimy wyłączyć tryb automatycznego wyboru sieci i wybrać innego operatora z listy. Do prawidłowego działania transmisji danych w roamingu konieczne jest również skonfigurowanie urządzenia. Instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Zapraszamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected], pomożemy wprowadzić ustawienia.
    pewien klient

16.06.2020 14:28

Po zmianie telefonu internet nie dziala- 4 razy dzwonione i raz wyslane zrzuty ekranu, odpowiedz: wlaczyc transmisje danych. Po wyslaniu sms o automatyczna konfiguracje, przychodzodzi cos na inny model. Jak nie dzialalo tak nie dziala. Wczesniej wylaczona mozliwosc wykonywania polaczen wychodzacych za 2gr odsetek przeterminowaniej faktury, zgoda zaplacilem po czasie ale to jednak 2gr duuuuuzego niesmaku.Nie dalo rady doliczyc do nastepnej faktury??? To kosztowalo premium mobile wylaczenie jednego z 2 numerow i utrate potencjalnego przeniesienia do nich kolejnych 6 nr. BYwajcie

17.06.2020 11:16

Sieć cały czas się rozwija, dlatego wciąż pracujemy nad wdrażaniem nowych funkcjonalności, które ułatwią korzystanie z naszych usług. Niedawno wprowadziliśmy rozwiązanie, dzięki któremu usługi nie są już blokowane przy tak nieznacznej niedopłacie, a kwota niedopłaty doliczana jest do kolejnej faktury. Niektóre urządzenia wymagają ręcznej konfiguracji, jeżeli ustawienia nie zostały dostarczone automatycznie. Instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Z Działem Obsługi Klienta można skontaktować się również przez Facebook Messenger - zapraszamy do kontaktu, pomożemy z konfiguracją.

Zostaw merytoryczną opinię o Premium Mobile Sp. z o.o.