3.6/5

Nasza oferta

Zarabiaj z Premium Mobile

Skontaktuj się z nami

• Skierniewice

5. Opinie o Premium Mobile Sp. z o.o.

Opinie o Premium Mobile Warszawa

Nie przegap nowości o Premium Mobile Sp. z o.o.!

ja

12.06.2020 16:02

Od paru dni internet, który teoretycznie jest klasy LTE ma takie parametry: -Dowland 1,5 Mbps (czasem poniżej 1Mbps) -Upload 15 Mbps , -ping 32 ms. (usunięte przez administratora) W realu są to gorsze parametry niż w klasie HSPA. Nie wiem czy to jest zasługa Premium Mobile czy PLUSa właściciela sieci ale nikomu nie polecam Premium Mobile sp. z o. o. - Warszawa Sam zastanawiam się nad rozwiązaniem umowy?

16.06.2020 12:19

Do uzyskania pełnej prędkości internetu konieczne jest skonfigurowanie urządzenia, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie https://premiummobile.pl/konfiguracja-internetu/. Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected], pomożemy z wprowadzeniem prawidłowych ustawień.

29.05.2020 09:20

Agnieszka

08.06.2020 19:58

Mi się wydaje że to także przez innych Korzystających z internetu, bo przecież najlepiej zabezpieczyć hasłem i nie upowszechniać, ważne jest też uwzględnienie grupy odbiorców internetu bo powinna to być sieć domowa a nie publiczna, przydałoby się w takiej usłudze program do tego kto korzysta z usług naszego internetu, ja na przykład używam mojego internetu i świetnie funkcjonuje, oszczędzam co prawda na telewizji, ale laptop czy wifi w telefonie działa poprawnie, wiadomo jeśli stale coś ściągamy czy mamy źle dobrane system wirusowy to może coś być nie tak, miałam tak jak z kafelki w mieście miałam podłączone, było wiadomo że mam złe wydajność internetu bo miałam dwa programy antywirusa a to już nawet laptop się od tego psuje, no i ważne, co powiedzieć że nie ma zasięgu jak musi być blisko routera i pod wifi, a co innego w miejscu który jest trudne osiągalne przez inne sieci tak jak telefon nie zawsze wy łapie sieć, tak może być z internetem, program do sprawdzania sieci internetowej też byłby dobrym co do szukanie najwygodniejsze miejsce na nasz router, no i wydajność korzystania z aplikacji, przecież one także jeśli ich nie zamkniemy korzystają z zasobów internetu,

12.06.2020 14:06

Korzystamy z nadajników Plusa i oferujemy ten sam zasięg sieci. Oprogramowanie antywirusowe nie jest usługą operatora, a zużycie pakietu internetu zależy wyłącznie od sposobu, w jaki korzysta z niego użytkownik. Szczegóły korzystania z pakietu dostępne są po wystawieniu faktury w Panelu Klienta w zakładce Biling konta. Zużycie internetu w telefonie można weryfikować również z poziomu ustawień, ustawiając licznik danych z odpowiednią datą - pozwoli to sprawdzić, która aplikacja zużywa najwięcej pakietu.

03.06.2020 01:39

Riko62

08.06.2020 12:45

U mnie co drugi miesiąc dostaje sme....limit internetu wykorzystany. A praktycznie nie ma takiej mzliwosci.Licznik w telefonie wskazuje rzeczywiste wykorzystanie.A tu ni zgruszki ni z pietruszki dostaje znowu wiadomosc o przekroczeniu limitu.BAŁAGAM MACIE ALBO KANTUJECIE...BO W SMS JEST PROPOZYCJA DOKUPIENIA. W NAJBLIZSZYM CZASIE REZYGNUJE Z TEGO OPERATORA.

08.06.2020 15:21

Zapewniamy, iż zużycie danych zależy wyłącznie od sposobu korzystania z nich przez użytkownika. Ustawiając licznik w urządzeniu z odpowiednią datą można nieco dokładniej weryfikować, która aplikacja zużywa najwięcej danych. Prosimy upewnić się, że w ustawieniach telefonu jako początek okresu rozliczeniowego został ustawiony dzień odnawiania się pakietu. Szczegóły korzystania z usług dostępne są również w bilingu po wystawieniu faktury. Biling znajduje się na koncie Klienta w zakładce Biling konta. Stan pakietu można kontrolować na bieżąco przy pomocy kodu USSD *136#
    asia

07.06.2020 19:28

Nikomu nie polecam może cena fajna ale internet kompletnie nie działa i to nie dlatego że się skończył ponieważ nie zużyłam nic.

08.06.2020 15:16

Zużycie danych zależy wyłącznie od sposobu korzystania z nich przez użytkownika. Pozostałą ilość pakietu można sprawdzić kodem *136# - zwrotnie otrzymają Państwo wiadomość SMS. Na początku wiadomości wskazana jest nazwa posiadanego pakietu. Następnie, w nawiasie, liczba pozostałych do wykorzystania kb. Wartość w nawiasie należy podzielić 2 razy przez 1024, aby otrzymać pozostałą ilość internetu w GB. SMS wskaże również datę i godzinę odnawiania się pakietu.
    Agnieszka

22.05.2020 18:48

Wszystko fajnie działa, fajna cena, i porządny transfer, tylko kto wie czy na pewno dobrze działa na tym lejku internetowym, bo nie ma na internecie opinii czy leje internetowy ten 32 kbps, działa całkiem dobrze czy ogólnie da się na tym porządnie jeszcze skorzystać, na przykład czy starczy na konsolę XDD i laptopa :) XxddDd)))) to mój pierwszy miesiąc mam nadzieję że jak transfer 100 GB się skończy to będzie też porządnie :) :) Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)

27.05.2020 14:01

Zużycie danych zależy wyłącznie od sposobu korzystania z nich przez użytkownika. Wielu naszych Klientów z zadowoleniem korzysta z wskazanej taryfy. Prędkość internetu po wykorzystaniu pakietu jest nie większa niż 32 kbps. Transfer w pełnej prędkości dostępny jest po odnowieniu się pakietu podstawowego. Jeżeli pakiet zostanie wykorzystany, może Pani skorzystać z pakietów dodatkowych 5 GB za 6 zł lub 1 GB za 2,5 zł. W celu aktywacji pakietu wystarczy skontaktować się z Działem Obsługi Klienta.
    Sniq

30.08.2020 09:03

(usunięte przez administratora) Predkosc po wykorzystaniu pakietu wynosi 0. Internet całkowicie znika. Dlatego z was zrezygnowałem po dwuch miesiacach. Tak samo nie informójecie w umowie, iż trzeba router zresetować o danych godzinach aby przejść z pakietu dzień na noc. Nawet w regulaminie promocji nie mieliście tego zapisanego. Jak składałem reklamacje to usuwaliście je z bazy. Dopiero jak zadzwoniłem i zgłosiłem, że reklamacje są usuwane zaprzestaliscie procederu. Bardzo fajna oferta, ale pasujecie ludzi w bambuko.
    Berlin

26.05.2020 01:49

Miałem internet z pakietem 100GB,dwa razy wykorzystałem ten pakiet przed końcem okresu rozliczeniowego, nie można w tym czasie nic zrobić mimo tego że niby w tym pakiecie jest jeszcze 200GB pakietu nocnego, postanowiłem rozwiązać umowę na internet,wypowiedzenie oddałem przed poczatkiem następnego okresu rozliczeniowego,licząc że za okres miesięcznego wypowiedzenia,czyli ostatni miesiąc korzystania z usługi nie będę musiał płacić, zaznaczam że przy pierwszej fakturze zapłaciłem za aktywacje, bieżący okres rozliczeniowy i JEDEN MIESIAC DO PRZODU,próbowałem wyjaśnić tą sprawę ale wymijajaco mnie informowano, może źle to rozumiem ale gdybym rozwiązał umowę po okresie rozliczeniowym to ok.kolejny miesiąc płacę ale rozwiazałem umowę w terminie, przynajmniej inni operatorzy chonoruja takie rzeczy szkoda że nie ten operator,mam jeszcze trzy numery tel. z naciskiem na jeszcze.
    Berlin

26.05.2020 22:41

Dla jasności, tak dla przykładu,zawieram z wami np.umowe na internet mobilny z pakietem danych 100GB,interesuje mnie współpraca z wami tak ok.6-mcy, przy pierwszej fakturze opłacam opłatę aktywacyjną, bieżący okres rozliczeniowy i następny miesiąc z góry, po czym wypowiadam wam umowę w piątym miesiącu,oczywiście opłaconym ale przed początkiem szóstego okresu rozliczeniowego,jestem jeszcze z wami związany okresem miesięcznego wypowiedzenia za który wystawiacie mi rachunek czyli defakto płacę za SIEDEM miesięcy a korzystam przez sześć miesięcy z INTERNETU, nie jest to czyste zagranie z waszej strony,nie informujecie o tym przy składaniu oferty.

27.05.2020 11:41

Na pierwszej fakturze znajdują się dwie opłaty abonamentowe: opłata abonamentowa naliczana z góry za kolejny okres rozliczeniowy oraz pierwszy abonament płatny z dołu, naliczany za czas od aktywacji usługi do wystawienia pierwszej faktury. Jest to standardowa forma naliczania usług abonamentowych. Opłaty naliczane są wyłącznie za czas korzystania z usługi.
    rsz

06.05.2020 21:14

Dla mnie punkty dystrybucji Premium Mobile to kpina. Chciałem przenieść 3 numery. W pierwszym punkcie facet ledwie widzący na oczy wklepywał bezskutecznie do laptopa kilkukrotnie moje dane. Mimo konsultacji telefonicznej z infolinia PM nie udało mu się ta sztuka więc po około 40 minutach dałem sobie spokój. Dziś poszedłem do kolejnego,który stwierdził że nie ma czasu a gdy zapytałem kiedy będzie miał czas to stwierdził że coraz więcej ludzi odchodzi z PM i skończy z nimi współpracę. To mi wystarczyło i dlatego dziś skorzystałem z oferty innej firmy.

07.05.2020 13:17

Bardzo nam przykro, że spotkała Pana opisana sytuacja, przepraszamy za niedogodności. W związku ze stanem epidemicznym w Polsce zachęcamy do składania zamówień poprzez infolinię sprzedażową pod numerem +48 222 300 782. Prosimy o kontakt z nami na adres mailowy [email protected] i wskazanie z jakimi punktami sprzedażowymi wystąpił problem. Postaramy się pomóc i wyjaśnić zaistniałe okoliczności.
    Lukasz

05.05.2020 10:10

A co jest powodem wysyłania lub nie nie wysyłania na święta MMSów ,które wiszą w sieci prze cały dzień,kilka dni.Niby świadczycie pełen standard Plusa ,ale uważam ,że na święta to Plus ma pierwszeństwo i my użytkownicy PM musimy czekać. Sytuacja z 3 świąt po kolei Wielkanoc,Boże Narodzenie i znów Wielkanoc. MMS dotarł w nocy lub po kilku dniach i to sytuacja na 3 abonamentach,a w normalnym czasie brak takiego problemu.

05.05.2020 14:02

Opisane sytuacje były losowe - zapewniamy, że dokładamy starań, aby świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie. Zapraszamy do kontaktu z nami na [email protected] - sprawa zostanie indywidualnie sprawdzona. Pozdrawiamy.
    PanJan

29.04.2020 05:25

Czy pakiet nocny internetu powinien być włączany automatycznie? Po wykorzystaniu limitu 100GB nie mogę już korzystać z internetu, a posiadam jeszcze 200 GB pakietu nocnego w abonamencie.

29.04.2020 12:09

Pakiet dodatkowy 200 GB w nocy obowiązuje w godzinach od 1:00 do 8:00 - w tym czasie transfer pobierany jest automatycznie z pakietu dodatkowego 200 GB. Z pakietu dodatkowego 200 GB w nocy nie można jednak korzystać, jeżeli pakiet podstawowy 100 GB został wykorzystany. Pakiet dodatkowy 200 GB w nocy będzie dostępny po odnowieniu się pakietu podstawowego 100 GB.
    Zugran

22.03.2020 19:17

Jestem przerażony tymi opiniami, właśnie podpisałem umowę i jestem pełen obaw. Wziąłem usługę ze względu na internet, który nie powala. Prędkość 2 do 2,8 a w porywach 4 do 4,5 Mbit. Podobno jest to ten LTE Advencet czyli ten szybszy LTE. (wlasny router Huawei B525). Potestuję miesiąc jak się nic nie zmieni to wypowiem umowę i przejdę do PLAY. Zaznaczam, że nie mieszkam w małej miejscowości tylko w Warszawie na Targówku. pozdrawiam J.G

23.03.2020 17:05

Prędkość transmisji danych zależy od wielu czynników - nie jest to internet światłowodowy, a mobilny. Jakość odbieranego sygnału w dużej mierze zależy również od liczby osób korzystających w tym samym czasie z danego nadajnika - stąd paradoksalnie w dużych aglomeracjach zasięg może być gorszy.
    Katarzyna

27.04.2020 12:04

Zastanawiam się nad internetem PM, jak wyszedł miesiąc testowania?
    @MKLIENT

24.04.2020 14:36

Nie polecam zdecydowanie. Kontakt niby z działem technicznym przez msg to porażka. Mam 2 abonamenty w MP, jeden numer wszedł dzisiaj i pół dnia rozmowy z osobą, która cały czas twierdziła, że jestem poza zasięgiem sieci, chociaż cały czas mówiłam, że mam 2 numery u nich i telefonuje z jednego na drugi będąc z tym samym miejscu i dodatkowo widzę pełen zasięg. No ale osoba próbująca rozwiązać mój problem chyba uważała, że się nie znam, nie wiem gdzie patrzeć albo (usunięte przez administratora) jestem nie wiem, może po prostu sądzi innych swoimi kryteriami. W każdym bądź razie po przesłaniu prt scr ekranu i zapytaniu czy rzeczywiście nie ma zasięgu, osoba przesłała zgłoszenie do działu technicznego. Rozpoczęłam dyskusje nad drugim problemem, gdzie podczas rozmowy połączenie jest rozłączane. Osoba poprosiła mnie o podanie 3 takich przypadków. Podałam 2 przypadki. No ale okazało się, że moje zgłoszenie nie może być przekazane do działu technicznego ponieważ nie ma kompletu przypadków czyli 3 tylko są 2. Telefon był sprawdzony a ISPOT, wszystkie moduły działają prawidłowo, pan poinformował mnie, że takie "działanie" to najczęściej wina karty i trzeba wymienić kartę. Lata świetlne temu jak miałam podobną sytuacje ale bez sprawdzania telefonu to bez problemu została mi wymieniona karta w play. Teraz jak poprosiłam o wymianę karty to się dowiedziałam, że mam za to dodatkowo zapłacić, pomimo tego, że ja jej nie zniszczyłam a w umowie jest napisane, że wymiana karty podlega opłacie jeżeli została zniszczona przez użytkownika. Pozostało mi szukać innego operatora, nie zamierzam się męczyć z takimi ludźmi i jeszcze im płacić. Obsługa techniczna leży i kwiczy, połączenia bez komentarza, net - la żenuła

24.04.2020 15:58

Zgłoszenie dotyczące numeru aktywowanego w dniu dzisiejszym jest weryfikowane przez dział techniczny i dołożymy wszelkich starań, aby zostało ono niezwłocznie rozwiązane. Aby dział techniczny mógł zweryfikować sytuację dotyczącą drugiego numeru, niezbędne są wskazane próby rozłączonych połączeń. Pozostajemy do Pani dyspozycji w wiadomościach prywatnych na Facebook Messenger.
    Wandrot

19.02.2020 00:58

Mam PM od kilku lat i niby wszystko ok na co dzień, ale jedna WIELKA UWAGA krytyczna dotyczy zasięgu. Właśnie siedzę w hotelu w Karkonoszach i po raz kolejny jestem odcięty od świata. Gdyby nie to, że żona ma NJU, nie mielibyśmy kontaktu. Na Premium nie mam ani transferu ani połączeń telefonicznych. Na njju wszystko hula jak trzeba. Podobnie jest w naszym ulubionym miejscu pobytu letniego w okolicach Jarosławca w Rusinowie. Wszyscy maja zasięg a ja na PM nie. Poza tym wszystko OK.
    Gajdziak

19.04.2020 22:22

Przecież nju to Orange. Jak ja lubię jak ktoś się mądrzy chociaż mało wie... Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. W każdej sieci są jakieś minusy i wpadki.

20.04.2020 16:12

Uwagi naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Chętnie przyjmujemy również konstruktywną krytykę - Państwa opinie motywują nas do dalszej pracy i rozwoju. Pragniemy przypomnieć, że korzystamy z zasięgu sieci Plus i oferujemy tą samą jakość usług. Jeżeli możemy jeszcze jakoś pomóc, zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger lub mailowo (usunięte przez administratora)
    Kosiu67

14.04.2020 08:39

Zmieniłem sięć z T-Mobile jakieś 6 miesięcy temu. O tamtej pory ciągłe problemy z dostępem do internetu. 3G zamiast LTE to norma. Problemy z wysyłanie MMS to prawdziwa plaga. Przebywam głownie w dwóch miejscowościach Warszawie i Jeleniej Górze. Problemy dotyczą obydwóch miejscowości. jedyne światełko w tunelu to bardzo miła obsługa klienta. Ale to nie zastąpi porządnego połaczenia.

14.04.2020 15:18

Korzystamy z zasięgu sieci Plus. Jakość odbieranego sygnału zależy od wielu czynników zewnętrznych, takich jak odległość od nadajnika, liczba użytkowników w danej lokalizacji, gęstość zabudowy czy ukształtowanie terenu. Są to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu. Prawidłowe działanie usługi MMS zależy od wprowadzenia poprawnej konfiguracji telefonu (usunięte przez administratora)W razie pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger lub mailowo (usunięte przez administratora).
    zagubiony

26.03.2020 20:45

najgorsza sieć jaką miałem problem z zasięgiem na wioskach ;( rozumiem ze może nie działać internet ale żeby 2g nie działało to już dramat nie można wykonać połączenia odebrać dramat

27.03.2020 14:43

Korzystamy z nadajników operatora Plus i oferujemy ten sam zasięg sieci. Plus wciąż rozwija swoją infrastrukturę i zasięg pojawia się często w miejscach, w których obecnie jest słabszy. Mamy nadzieję, że również w Pana lokalizacji będziemy mogli wkrótce świadczyć usługi na zadowalającym poziomie.
    ELS

26.03.2020 06:10

w dniu 25 marca 2020 r.spotkała mnie nadgorliwość kierownictwa sieci komórkowej dla której bylem winny 20 groszy w rozliczeniu miesięcznym. Otóż kierownictwo tej firmy postanowiło zawiesić moje wszystkie rozmowy wychodzące na czas kilku godzin nie informując mnie o swojej decyzji wcześniej lecz w trakcie dokonania tej nazwijmy "usługi" abonamentowej a nadmienić jeszcze muszę fakt ze mam 4 numery telefonów firmowych i jestem waszym klientem od ponad 3-ch lat i przez ten okres nigdy nie miałem żadnego spóźnienia z zapłaty faktury oprócz ostatniego przelewu bankowego gdzie księgowość mojej firmy pomyliła się z przelewem bankowym o 20 gr. Bardzo jestem zawiedziony,że mnie tak potraktowano narażając mnie i reputacje mojej firmę na dodatkowe straty finansowe wymuszając dodatkowe połączenie z biurem obsługi klienta naliczając kolejne 29 gr.za każdą minutę rozmowy a połączenie to trwało kilkanaście minut. W związku z powyższym faktem brak mi słów krytyki jak i brak całkowitego zrozumienia w takim postępowaniu wobec swoich klientów w tak cywilizowanym kraju. Uważam również, że są inne inteligentniejsze środki zapobiegawcze a ten środek przymusu kwalifikuje się moim zdaniem do czynu (usunięte przez administratora) i bezczelności firmy cyfrowej,która pod kierownictwem Premium Mobile promuje swój marketing biznesu....

27.03.2020 14:39

Pracujemy nad wdrożeniem rozwiązania, dzięki któremu usługi nie będą blokowane przy tak nieznacznej niedopłacie. Jeżeli kwota niedopłaty jest niewysoka, zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger - od razu odblokujemy usługi. Kontakt z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger jest bezpłatny.
    roaming

18.03.2020 20:29

Pierwszy rachunek 170zł. Dziś przyszedł następny 240. Kwota abonamentu do tej pory była ok 60.

20.03.2020 10:43

W sprawie wątpliwości związanych z naliczeniami zapraszamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected].
    roaming

18.03.2020 20:26

Witam. Ostrzegam wszystkich przed tą siecią otrzymałem rachunek za roaming międzynarodowy.Po złożeniu reklamacji na rachunek otrzymałem wiadomość że reklamacja nie została uznana. Wyjaśniam że nie przebywałem poza granicami kraju a jedynie mieszkam blisko granic państwa.

20.03.2020 10:28

Witamy. Opłaty za korzystanie z usług w roamingu naliczane są jeżeli karta SIM loguje się do zasięgu operatora zagranicznego. Na terenach przygranicznych zalecamy wyłączenie automatycznego wyboru operatora z poziomu urządzenia i ręczny wybór sieci Plus lub Premium Mobile - pozwoli to w przyszłości uniknąć podobnych naliczeń. Może Pan również wyłączyć roaming i zlecać włączenie usługi tylko wtedy, gdy faktycznie będzie chciał Pan korzystać z telefonu za granicą. Pragniemy przypomnieć, że zasięg sieci nie jest ograniczony terytorium danego państwa, a gdy karta loguje się do zasięgu operatora zagranicznego każdorazowo wysyłamy powiadomienie SMS.
    Aleksandra

10.03.2020 11:18

Witam, mam problem z wysyłaniem i odbiorem MMS na tel. Xiaomi 9T. Próba z automatyczną konfiguracją niemożliwa (komunikat operatora). Kontakt telefoniczny z operatorem-płatny- uprzejma pani podała mi stronę na której można skonfigurować tel. ręcznie. Kolejne próby (krok po kroku zgodne z instrukcją na stronie premium mobile) spełzły na niczym. Kolejne próby zapisania wprowadzonych danych nie powiodły się. Mam pytanie, do kogo mogę się zwrócić aby rozwiązać mój problem. Najgorsze jest to, że na forum bardzo dużo osób informuje, że operator wie o błędzie przy ręcznym konfigurowaniu już bardzo długo i nic z tym nie robi. A z premedytacją wprowadza klientów w błąd odsyłając ich na stronę z błędem. Mam nadzieję, iż osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy poniosą jakieś konsekwencje. Pozdrawiam

10.03.2020 12:10

Witamy, posiadamy również bezpłatne formy kontaktu z Działem Obsługi Klienta - na przykład przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected]. Prawidłowe działanie usługi zależy od wprowadzenia poprawnej konfiguracji telefonu. Zachęcamy do kontaktu z nami przez Facebook Messenger - chętnie pomożemy wprowadzić prawidłowe ustawienia. Pozdrawiamy.
    Abcd

08.03.2020 19:32

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ SIECI, już drugi raz powtarza się sytuacja, że bez powodu nagle dostaję komunikat o braku środków na koncie MIMO POŁĄCZEŃ BEZ LIMITU I OPŁACONYCH TERMINOWO RACHUNKÓW (zablokowany jest również dostęp do internetu, fajne 30GB :)), nie da się do mnie również dodzwonić, ktoś by pomyślał "chwilowa usterka", nic z tych rzeczy, żeby to naprawili (przynajmniej tak było ostatnim razem, bo teraz wciąż nie działa, nie odpisali) trzeba znaleźć internet z innego źródła (miałeś zaplanowaną pracę? Cokolwiek? Nic z tego, leć szukać wifi) i NAPISAĆ DO NICH, odpowiadają po kilku godzinach lub na następny dzień (niby odp. w kilka minut, a to tak naprawdę robot który informuje, że nie pracują) ODPOWIADAJĄ, ŻE ZRESETUJĄ USŁUGI (tak było ostatnim razem) żadnego "przepraszamy za utrudnienia" po prostu, że reset i tyle. Reasumując, w tych czasach bez telefonu jest się jak bez ręki, także ta kapryśna sieć nie jest warta złamanego gorsza (podobnie kiedy chce się dokupić pakiet internetu również trzeba tyle czekać na odpowiedź).

09.03.2020 10:44

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. W godzinach pracy Działu Obsługi odpowiadamy w ciągu kilku minut. Przepraszamy za zaistniałą sytuację, dołożymy starań, aby podobne nie powtarzały się w przyszłości.

27.02.2020 08:52

Nie PODPISUJCIE z nimi umowy, zerwanie graniczy z cudem jest praktycznie niemożliwe. Przyjmuja rezygnację A faktury wysyłają dalej i udaje glopkow.

27.02.2020 13:24

Klient może rozwiązać umowę z zachowaniem 1-miesięcznego okresu wypowiedzenia, ze skutkiem na ostatni dzień pierwszego pełnego okresu rozliczeniowego rozpoczynającego się po dacie złożenia wypowiedzenia. Zachęcamy do kontaktu na [email protected] - zweryfikujemy dla Państwa kwestię naliczeń.
    Hix

03.03.2020 15:56

Myślę że, piszesz głupoty,ja miałem abonament w PM ale z racji wyjazdu za granicę musiałem rozwiązać umowę,bez problu ja rozwiązałem załatwiając wszystko przez internet, żeby rozwiązać umowę musi być pismo w formie papierowej lub elektronicznej,a nie przez telefon podczas rozmowy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Premium Mobile?

Kontakt - Premium Mobile Sp. z o.o.

Wincentego Rzymowskiego 31 02-697 Warszawa

Branże: Pośrednictwo handlowe

Elena

26.02.2020 09:32

Witam Od lipca 2018 mam abonament w Premium mobile ,najpierw jeden ,w tej chwili już trzy .Nie miałam żadnych blokad żadnych problemów z konfiguracją .Zdziwiłam się czytając komentarze .Pozdrawiam i Polecam

27.02.2020 13:27

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług.
    Jolanta

18.02.2020 18:58

Po raz kolejny przez 1 rok trwania umowy nie odbieram i nie wysyłam mms. Należy dzwonić pod końcówkę 999, płatne 29 gr za minut aby uzyskać info. To już 5 raz, mam serdecznie dość, lepiej płacić więcej u innego operatora niż sie tak(usunięte przez administratora)denerwować.

21.02.2020 16:03

Bardzo nam przykro z powodu takiej opinii. Staramy się zapewnić Państwu najwyższą jakość obsługi.
    Jolanta

22.02.2020 12:16

jak widać wasze starania nie przynoszą skutków ...
    Klient

18.02.2020 16:56

Byłam zadowolona z sieci dopóki przez nieuwagę w opłacania rachunku i braku 0.40zł zostały zablołowane połączenia wychacace hmmm no cóż czekam aż przelew będzie zaksięgowany i łaskawie odblokuja ps. 0.40zł

20.02.2020 14:00

maniana

18.01.2020 23:05

Witam... Do tej pory byłem zadowolony z tej firmy PREMIUM MOBILE....Problem nastąpił 31 grudnia 2019 r kiedy to nocą robiłem przelewy żeby wejść w Nowy Rok na czysto z opłatami... nastąpiła pomyłka z mojej strony opłacając abonament 29,70 zł... w trakcie przelewu zamiast przecinka postawiłem kropkę i poszła suma 2.970 zł. Napisałem pismo o zwrot nadpłaconych pieniędzy.. Dostałem odpowiedz 8 01.2020 że środki zostaną mi przekazane w ciągu 14 najbliższych dni... zadzwoniłem do nich z prośbą o przyśpieszenie zwrotu moich pieniędzy otrzymałem odpowiedz że to nie z ich winy nastąpiła zaistniała taka sytuacja ... Po dwóch dniach zadzwoniłem drugi raz odebrała pani,podciągnełem rozmową pod nią,tłumacząc jakby to pani tak się pomyliła, to czy nie była by Pani zniesmaczona takim podejściem do klienta jakby całą Pani zamrożono na trzy tygodnie całą wypłatę ,,, ? odpowiedziała .... - że NIE...ale obiecała przyśpieszyć zwrot nadpłaconych środków .............. Jak dla mnie brak słów a ich motto DLA NAS NAJWAŻNIEJSZY JEST KLIENT TO JAKAŚ PARANOJA... NIE SZANUJĄ KLIENTA WAŻNE JEST OBRACANIE JEGO PIENIĄDZEM A KLIENTA MAJĄ GDZIEŚ,ZASŁANIAJĄC SIĘ PROCEDURAMI... Do dzisiaj nie mam pieniędzy ,jutro jest niedziela,w poniedziałek wątpliwa sprawa na zwrot,szansa jest we wtorek bo w środę mija 14 dni... Napisałem już wypowiedzenie wam nie życzę takiej pomyłki w Premium Mobile ,podchodzą do sprawy jak banki zedrzeć jak najwięcej,nie interesuje ich klient tylko jego pieniądze.... UWAŻAJCIE !!!

13.02.2020 14:09

A jak robiłeś ten przelew to nie masz ustawionego potwierdzenia wykonania przelewu przez sms (hasło ??) przeciez weszla ustawa, która wręcz nakazuje bankom taką usługę przy każdorazowym ręcznym przeprowadzaniu przelewu ?? wiem, każdy ma prawo się pomylić ale lepiej 2 razy sprawdzić kwotę niż potem mieć przeboje z usługodawcą, który na max będzie odradzał zwrot należnosci. Pozdr

13.02.2020 16:50

Nie odradzamy zwrotu nadpłaty. Tak jak wspomnieliśmy powyżej, wnioski o zwrot nadpłaty staramy się realizować w możliwie najkrótszym terminie, jednak wciąż jest to proces księgowy, który wymaga pewnych formalności.
    Kuba

13.02.2020 00:14

Zadałem sobie trud przeczytania kilkunastu opinii o Premium Mobile i pod większością się podpisuję. Przenieśliśmy tam 2 numery z PLAY kierując się niskim abonamentem i brakiem umowy na rok-dwa. NIESTETY: sama cesja trwała wieczność (w rezultacie gdyby nie wizyta w nowo otwartym punkcie dealerskim trwała by pewno dalej), rozliczenie abonamentów przed- i po- cesji nie zostało przeprowadzone (firma zalega niewiele, ale jednak zalega), wszelkie zawirowania w płatnościach (np opłacenie f-ry na poprzednie konto) skutkują zablokowaniem połączeń, zwrot nadpłaty jak na razie (po wielu mailach) nie doszedł do skutku,w panelu klienta dostępna jest tylko ostatnia faktura (brak historii). REASUMUJĄC: zasięg - (usunięte przez administratora) nie urywa (w mojej lokalizacji-południe W-wy); obsługa klienta na poziomie urzędnika w komunie (jeśli ktoś pamięta, to rozumie); salony dealerskie są władne tylko podpisywać nowe umowy - o reklamacjach zapomnijcie. PREMIUM MOBILE jawi się przedsięwzięciem , które ze względu na ofertę cenową, zyskało nagle tylu chętnych, że nie może temu sprostać. Tak zwana choroba dziecięca... Ale praktyki będące w sprzeczności z obowiązującym prawem to już kwestia filozofii (: Ponieważ bardzo dużo kosztowało mnie zgłębienie podjętej z nimi współpracy, na razie pozostaję klientem. Ostrzegam jednak innych

13.02.2020 12:51

Aktualnie cesja realizowana jest w punktach sprzedażowych Premium Mobile, a czas jej realizacji to maksymalnie jeden okres rozliczeniowy po otrzymaniu przez nas podpisanych dokumentów. Bardzo nam przykro, że spotkała Pana opisana sytuacja. Staramy się, aby wnioski o realizację zwrotu nadpłaty realizować sprawnie, jednak wciąż jest to proces księgowy, który wymaga pewnych formalności. Zachęcamy do kontaktu na [email protected] - postaramy się dodatkowo zweryfikować tą sprawę i pomóc. Na koncie Klienta dostępne są faktury z ostatnich dwunastu miesięcy. Reklamację mogą Państwo przesłać przez konto klienta: https://klient.premiummobile.pl lub mailowo na adres [email protected]. Jeśli chodzi o zasięg - korzystamy z nadajników sieci Plus i oferujemy ten sam zasięg sieci. Jesteśmy stosunkowo młodym operatorem i ciągle się rozwijamy. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Państwu możliwie najwyższą jakość obsługi.
    abraxas

13.02.2020 09:40

Przeniosłem numer kierując się dobrym zasięgiem. Niestety ustawienie usługi MMS na telefonie Xiaomi jest w tej sieci niemożliwe. Zarówno ustawienia operatora i inne znalezione w necie nie działają. Nie mam sił bawić się z tym dalej , wracam z powrotem do poprzedniego usługodawcy . Premium Mobile nie polecam.

13.02.2020 10:30

Prawidłowe działanie usługi MMS zależy od wprowadzenia poprawnej konfiguracji telefonu. Zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger, chętnie pomożemy z konfiguracją.
    Marta

21.07.2019 16:13

Umowa bez terminowa wszystko super, dzień się spóźni człowiek z zapłaceniem i już odcinają możliwość korzystania. Poprawcie to bo czasem się człowiek zapomni, złodziejaszki

07.02.2020 09:22

Pracujemy nad wdrożeniem rozwiązania, dzięki któremu usługi nie będą blokowane przy tak nieznacznej niedopłacie. Jeżeli kwota niedopłaty jest niewysoka, zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta przez Facebook Messenger - od razu odblokujemy usługi. Przepraszamy za niedogodności, mamy nadzieję, że w przyszłości zechce Pan jeszcze zostać naszym Klientem.

07.02.2020 09:27

Z naszym Działem Obsługi Klienta można skontaktować się bezpłatnie przez (usunięte przez administratora) lub mailowo (usunięte przez administratora) Zachęcamy do korzystania z bezpłatnych kanałów kontaktu.
    Iwona

03.02.2020 12:15

Masakra jakaś!!!! Okres rozliczeniowy zaczyna się od 1 ale pakiet z pełnym internetem dopiero od 9 wtf ???? Nie polecam Uciekam od nich po 2 miesiącach

04.02.2020 14:14

Pakiet internetu odnawia się zawsze co 30 dni. Do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie, zapraszamy do kontaktu z nami przez(usunięte przez administratora)– chętnie przyjrzymy się opisanej przez Panią sytuacji i wyjaśnimy niejasności.
    Słaby

01.02.2020 09:16

Porażka przeniosłem 3 numery do premium Mobile i nie mam możliwości kontaktu ze światem. Po kontakcie z działem technicznym dowiedziałem się, że jest awaria i usunięcie może potrwać do 72 godzin kpina jakaś

03.02.2020 12:07

Witamy. Rozwiązywanie problemów z aktywacją numerów jest zawsze naszym priorytetem i niezwykle rzadko trwa tak długo. Mamy nadzieję, że i w Pańskim przypadku problem został sprawnie rozwiązany. Pozdrawiamy.
    Gdańszczanka

02.02.2020 22:05

Witam i mam pytanie, czy w Gdańsku jest jakiś punkt stacjonarny gdzie można zawrzeć umowę?

03.02.2020 12:06

Zapraszamy na stronę: https://premiummobile.pl/punkty-sprzedazy/, gdzie znajdzie Pan listę wszystkich punktów sprzedażowych. Pozdrawiamy.
    berkaj

09.10.2019 10:36

Witam. Ta firma łamie obowiązujące prawo. Przy wątpliwym SMS za 62 grosze zawiesili mi wszelkie usługi nadpłacone z góry, gdzie jeden dzień mojej zapłaty to 82 grosze. Po dwóch dniach odwiesili mi, ale stan naszych rozliczeń, jak łatwo policzyć jest taki, że to oni są moim dłużnikiem. po wpłaceniu za kolejny okres z góry, znowu mi zawieszono usługi, z tej samej przyczyny 62 groszy (gdzie powtórzę, powinni mi zwrócić 1,64 złote za dwa dni opłaconej usługi, a nie wykonanej) i tak to trwa do dzisiaj. Także proszę uważać, bo Prawo telekomunikacyjne stanowi, że przy uregulowanych opłatach bieżących nie można nic zawieszać, a i tak miałem te usługi nadpłacone o ponad złotówkę. To tylko tak ku przestrodze, jak jest jakiś problem z tym operatorem i dalej brną w tym kłamstwie, nie wspominając, że mowa jest o 62 groszach. Już obsługując moje reklamacje w tym zakresie, czas konsultantów dawno przekroczył 100 krotnie te 62 grosze. Pozdrawiam

10.10.2019 13:35

Witamy. Zapraszamy do kontaktu z nami na adres [email protected] – chętnie przyjrzymy się opisanej sytuacji i wyjaśnimy niejasności. W przypadku nadpłaty na koncie blokady nie występują, dlatego zachęcamy do kontaktu. Pozdrawiamy
    Berjak

24.01.2020 17:51

Dawno nie widziałem podobnego idiotyzmu.
    silco

05.08.2019 15:52

Przeczytalem to wszystko bo mam zamiar przenieś gdzies 2 numery i niestety jestem zawiedziony. Ide szukac innego operetora.
    intermark

11.01.2020 14:39

Też chyba pójdę szukać innego operatora. jestem w Play, ale kusząca jest umowa, a właściwie jej brak. Może ktoś podpowie jak jest z miesięcznym terminem wypowiedzeniem? Czy to działa? Mam do przeniesienia z Play 5 numerów. Trochę osłabiają w komentarzach odpowiedzi operatora Premium... w przypadku xx prosimy o kontakt przez xx oraz xx... skoro widać z treści innych użytkowników, że to nie działa!
    obserwator

24.01.2020 17:49

To prosze idź już intermark i przestań w tym samym wątku pisać 10 nic niewnoszących komentarzy. Już wiem, że masz 5 numerów i szukasz sieci, nigdy nie miałem tu usługi, jednak juz wiesz, że się nie przeniesiesz. To się nie przenoś? Każe Ci ktoś?
    Andrzej Ch.

09.06.2019 13:49

Od miesiąca jestem klientem P.M przeniosłem numer z Play z 8 letnim stażem u tegoż powodem był słaby zasięg Play co utrudniało korzystanie z internetu w różnych miejscach Polski .P.M . chwali się zasięgiem Plusa od znajomych słyszałem że najlepszy w Polsce zasięg i owszem zasięg jest lepszy ale jakość usług pozostawia wiele do życzenia . Szybkość łącza 3,70Mb/s pobieranie 1.93Mb/s czasami lepszy ale nie wiele . Kontakt z operatorem tylko w dni powszednie i nie cało dobowy . Strona internetowa bardzo słaba jeśli chodzi o konto klienta to nie wiele można zrobić na stronie na wysłane zapytanie oczekuję 3 dzień więc wnioskuję iż w piątek nie mieli czasu a teraz się bawią i to rozumiem jest weekend . Za to przypomnienie o opłaceniu abonamentu przyszło 28.05 gdzie termin płatności upływał 07.06 .Ogólnie jeśli ktoś zamierza się przenieść nie polecam , Sam nie będę rezygnował dam szansę na poprawienie się usług

26.06.2019 16:49

Witamy. Niestety konfiguracja automatyczna nie jest dostępna dla każdego modelu telefonu. Należy w takim przypadku ręcznie wprowadzić kilka opcji, instrukcję konfiguracji prezentujemy na stronie: https://premiummobile.pl/konfiguracja-telefonu/. Chętnie pomożemy również w przypadku jakichkolwiek trudności - zapraszamy do kontaktu mailowo lub przez Facebook Messenger. Pozdrawiamy.
    intermark

11.01.2020 14:48

Andrzeju, dzięki za dokładną informację - co i jak. Też miałem zamiar przenieść 5 numerów z Playa - dam sobie "na wstrzymanie". Łatwo zauważyć po komentarzach, że obsługa klienta jest beznadziejna! Chwalenie się, że korzysta się z nadajników Plusa - też niewiele znaczy. Wszyscy dzisiaj nawzajem korzystają ze swoich nadajników... kwestia tylko z jakim priorytetem. Jeśli jest to "ostatnia kolejność odśnieżania", to można korzystać ze wszystkich nadajników, a jakość usługi i tak pozostawi wiele do życzenia jeśli chodzi o transfer i oczekiwanie w kolejce.
    Andrzej

04.01.2020 08:07

Sieć najlepsza jaka miałem a to już 4 ta, jeśli zapomnę zapłacić fv i połączenia są zablokowane, piszę na messenger i max 2 h i mam wszystko aktywne. Zasięg rewelacyjny i kontakt z obsługą przez tel natychmiastowa. Wielki plus dla firmy
    Iza

04.01.2020 08:14

W pełni popieram Twoją opinię.NAJLEPSZA SIEĆ.

07.01.2020 15:34

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni :)
    Mariusz

26.12.2019 18:56

W dniu dzisiejszym 26.12 2019 operator Premium Mobile zrobił mi prezent świąteczny wyłączając mi telefon . Początkowo zablokował około godziny 16ej kanał SmS a krótko później połączenia wychodzące . Wszystkie faktury mam zapłacone , ostatnia z nich(usunięte przez administratora)wystawiona 2019-11-24 też jest opłacona . Potwierdzenie o niezaleganiu z płatnościami faktur otrzymałem sms od 2999 w 12.12.2019 . Ostatnia faktura Zapłacona dwa dni po terminie tj 10.12.2019 r ( termin na 8.12.2019 czyli niedziela . W panelu użytkownika swojego numeru nie ma żadnej informacji o zaległościach , odsetkach do uregulowania czy też innym zadłużeniu . Skąd blokada usług ? . Nie jestem jasnowidzem i nie siedzę Wam szanowni przedstawiciele Premium Mobile w głowach (czego osobiście trochę żałuję bo być może wypełniłbym wyraźną pustkę w tej przestrzeni ) . Gdyby nie telefon z sieci Play który posiadam jako drugi byłoby krucho . Oczywiście blokada usług całkowicie wyklucza połączenie z 2999 ( numer obsługi klienta dla abonentów ) . Brawo jesteście mistrzami ceremonii i chylę głowę przed zbójeckimi praktykami jakie uskuteczniacie w tej sieci . Szczerze odradzam przystępowanie do sieci Premium Mobile z wielu różnych powodów ( lepiej dołożyć te 10-15 zł innemu operatorowi i mieć spokój ) . Połączenia z obsługą klienta zawsze nijak nie rozwiązujące problemów których u tego operatora nie brakuje , Jest problem ? "zapłać to rozwiążemy" tak wygląda ukryty mechanizm operatora Premium Mobile działający poprzez "strzyżenie" waszego portfela za płatne połączenia z obsługą klienta .Tzw kanały bezpłatne ( facebook messenger ) to tylko zasłona dla praktyki wyciskania z abonentów pieniędzy . Nic tamtędy nie da się załatwić szybko i skutecznie . Przewlekłe i irytujące podejście do zgłaszanych spraw tymi środkami kontaktu z obsługą są normą ! Premium Mobile to bezwzględny wampir działający na rynku usług telefonii komórkowej .
    Kabe

20.12.2019 12:15

Potrzebowałem porady technicznej przy aktywowania mam i innych, zadzwoniłem do obsługi klienta na numer stajonarny. Długo czekalem na połączenie i długo trwały konsultacje. Zdziwienie moje było wielkie, gdy otrzymałem fakturę a na niej kwota wyższa niż kwota abonamentu. Okazalo sie, że dzwoniąc do swojego operatora po poradę, trzeba zapłacić haracz, pomimo, że w abonamencie mam bezpłatne rozmowy w abonamencie. Kuriozalna jest sprawa podwójnego abonamentu przy pierwszej faktur,e.

20.12.2019 14:21

Z Działem Obsługi Klienta można skontaktować się również bezpłatnie przez Facebook Messenger lub mailowo [email protected]. Pierwsza faktura, którą otrzymuje klient, obejmuje opłatę abonamentową naliczoną z góry za następny miesiąc świadczenia usług oraz opłatę abonamentową naliczaną proporcjonalnie za okres od aktywacji usług Premium Mobile do dnia wystawienia pierwszej faktury. Na kolejnych fakturach widnieje już tylko jedna opłata abonamentowa naliczana z góry za kolejny miesiąc świadczenia usług.
    Leszek

25.07.2019 16:06

Witam! Właśnie mija rok od przeniesienia numeru tel. do Premium Mobile, dlatego pokuszę się o małe podsumowanie. Mam abonament za 24,70 czyli wszystko bez limitu plus 20 GB internetu i jak dla mnie wystarczy z naddatkiem. Wykorzystuje max ¾ puli. Prędkość i zasięg internetu przyzwoita, czasem zwalnia ale jest do przyjęcia. Problem pojawia się z wysyłaniem MMS-ów przed świętami (w wigilię czy dzień przed wielkanocą można zapomnieć). Wszystko wraca do normy po świętach.. Kolejna sprawa to reakcja na pojawiający się problem techniczny. Zgłoszenie meilowe., reakcja po trzech tygodniach, swój problem załatwiłem dzwoniąc na infolinię, i tu pełen szacunek dla profesjonalizmu panów z obsługi. Sprawę załatwiono błyskawicznie. Reasumując, sieć na ocenę dobrą, z czystym sumieniem mogę polecić ją osobom o więcej niż średnich wymaganiach
    Kabe

20.12.2019 12:26

Ile zapłaciłeś za kontakt z obsługą klienta?

20.12.2019 13:30

Z Działem Obsługi Klienta można skontaktować się telefonicznie pod numerem 222300999 (29gr/min połączenia z numeru Premium Mobile). Posiadamy również bezpłatną formę kontaktu, na przykład Facebook Messenger lub e-mail [email protected].
    Dobra

11.12.2019 12:00

Jak moge odblokowac SMSy Chsiałam wysłać do poczty polskiej

11.12.2019 13:50

Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta (usunięte przez administratora)
    Iza

10.11.2019 14:41

W Premium Mobile jestem od sierpnia i bardzo sobie chwalę tę sieć, wszystko działa jak trzeba, zasięg bardzo dobry, firma w porządku. To jedna z lepszych sieci telefonii komórkowej na rynku, bezkonkurencyjnie najtańsza, jak dotąd nie mam żadnych problemów z fimą. Różnica jest tylko w cenie, więc po co przepłacać. POLECAM WSZYSTKIM.

15.11.2019 10:52

Dziękujemy za podzielenie się opinią :)
    ja

14.11.2019 11:46

Dziwna sytuacja. dostałem fakture większą o prawie 5pln i napisałem w tej sprawie. Zero odzewu. Napisałem po raz drugi tez zero odzewu. Jak poprosiłem, o kontakt w celu zawarcia umowy z Premium MObile to zadzwonili w ciągu 24h. Tłumacząc się że skontaktuje się ze mną osoba z którą zawierałem umowę. porażka ....czekam do 1 miesiąca i uciekam od nich wraz z 4 nr które tam posiadam.

15.11.2019 10:52

Witamy. Zapraszamy do kontaktu(usunięte przez administratora) Staramy się odpowiadać sprawnie na wszystkie wiadomości. Dodamy, że jeśli chodzi o dodatkowe naliczenia, wyszczególnione są one w bilingu. Zapraszamy na konto Klienta: (usunięte przez administratora)ozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Premium Mobile Sp. z o.o.