Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

pracownki

17.12.2013 13:44

pracowalem na anodowni jak był jeszcze stara tam gdzie jest prasa "2" po szatniach się chowali na nockach, to do wc (było blisko) to na stołówkę ,do kawomatów a Randstad zawieszał i ściagał profile a reszta ściemniała do bólu.
    pudzian

17.12.2013 19:46

może sie spotakmy i pogadamy też pracowałem na starej anadowni tylko krótko daj namiary

16.12.2013 17:54

16.12.2013 20:15

A o pracowałeś na anadowni że wiesz co sie tam dzieje.
    Ksiądz

12.12.2013 13:59

Wszyscy tylko piszecie ale nikt sie nie odezwie na temat Firmy Sapa czego sie boicie no czego tego że was zwolnią z pracy ludzie mieszkamy wolnym kraju i jest wolność słowa mozna mówić co chcecie i oczym chceci.Pozdrawiam
    eli

13.11.2013 21:40

jeśli jesteś ambitny omijaj firmę z daleka , firmą rządzi ekipa z piaskownicy + taki jeden siwy , silnie wystraszony i niezdecydowany :o)

02.10.2013 21:43

syf kiła i mogila kasa jest na podwyzki ale nie dla roboli
    pawlo

30.09.2013 20:57

co powiecie o zarobkach w sapie jacy ludzie pracuja i jaka atmosfera pracy jest w sapie bo mam ochote zlozyc papiery na magazyniera bo slyszalem ze jest potrzeba

15.07.2013 08:40

Firma Randstad to (usunięte przez administratora) nie polecam tam sie zatrudniać.Pozdrawiam
    Mala Mi

12.07.2013 10:53

Widzę ze nic w tej firmie sie nie zmieniło , kabarecik! Słyszałam ze operacyjny tez daje niezle czadu , moze to on wybrał ... On zawsze był błyskotliwy :)
    DREWNO

28.05.2013 20:50

SZYKUJECIE SIĘ NA PIKNIK MAJA DAWAĆ PREMIĘ HAHA
    Mama Muminka

28.05.2013 20:40

Pracuję w Sapa Components w Łodzi.Fakt jak przyjmowałam się do pracy przy mniejszej stawce miałam większą pensję niż teraz po podwyżkach,żenada!!!Wymagania wysokie,tylko nikomu innemu niż pracownikowi nie zależy na tym żeby wszystko było na czas zrobione!Niczego nie można się doprosić i o wszystko samemu starać!KOSZMAR!!Jestem w trakcie szukania nowej lepiej płatnej pracy i mam nadzieję na znalezienie jej.Najpierw pozwalniani ludzi a teraz chcą wykonać te same zadania tą garską ludzi która została za te same pieniądze!MASAKRA!!!!Pozdrawiam wszyskich z FIRMY SAPA!
    były

20.04.2013 19:48

"Znowu mogę myśleć Trochę jakby ściślej I wymyślać śmiało nowy plan"! Pracowałem w sapie ładnych parę lat,hmmmmmmmm - duuuuuuuużo by pisać na ten temat,podsumuję tylko jak w piosence "Jezu jak się cieszę" - że już tam nie pracuję!
    pawlo

22.12.2012 19:33

tez kolego jestem tego zdania inne firmy sie rozwijaja a sapa pada i to raczej bedzie szybciej jak 2 lata
    konsultant

12.12.2012 13:51

Płaczecie o zwolnieniach a związków nie chcieliście. Może teraz coś się zmieni jak szefowie koncernu, po tylu latach dopiero teraz, zorientowali się jak firma była zarządzana a raczej nie zarządzana tylko dryfowała dzięki pracy ludzi, bez zupełnej kontroli prezesa. Szkoda tylko, że tak późno ale lepiej późno niż wcale. Mam nadzieję, że popasie się teraz na zielonej trawce tak jak robili to wszyscy których zwolnił. "Nieangażowanie się w sprawy firmy" - gdzie oni mieli oczy przez tyle lat?

22.11.2012 08:55

jest coraz gorzej sapa długo nie pociognie co za firma smiechu warte pozdrawiam

01.10.2012 11:25

widzicie panstwo sami co dzieje sie z firmą sapa aluminim powoli zwalniają ludzi jak mi wiadomo to z ana (usunięte przez administratora) i i fabrykacji zwolnili tragedia kolejna firma zaczyna upadac nikt sie nie interesuje pracownikami za co beda zyc tylko o siebie sie martwia wszyscy z biór niema pana woznego byłego dyrektora i sapa nie daje rady nic tylko kolejny zakład powoli upada pozdrawiam wiecej na trzcianka indfo pozdrawiam
    Andrzej

30.08.2012 11:49

niewiem kto pisze takie bzury na temat firmy sapa i podszywa sie pod moją ksywe harnaś pracuje w tej firmie i pracuje sie bardzo dobrze brygada jest zgrana wszyscy darzą sie szacunkiem pozdrawiam
    harnaś

29.08.2012 10:35

z firmą sapa aluminium jest coraz gorzej zero podwyżek tylko robić karzą za 1200zł bez nadgodzin za takie marne pieniądze rodziny nie utrzyma sie nie stety a buraki w biurach podwyzki mają a pracownicy nie gdzie tu sprawiedliwość ja sie pytam
    on33

13.08.2012 18:11

witam mi 7 lat zycia sapa zabrala i ludzie ktorzy tam pracuja
    sapiem

01.03.2012 19:36

Ci co rękoma przekładają te aluminium, wdychają opary na komponentach sa teraz kopani w (usunięte przez administratora) e. To Ci generuja zysk.. A te nieudaczniki z handlowego sie smieja!
    aninimka

12.02.2012 19:56

a kto wogóle jest tam \\\"normalny\\\" (chodzi mi o tych wyżej postawionych, jest tam ktoś jeszcze?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia
    jano

11.02.2012 15:47

Mam znajomych którzy pracują w SAPIE i fakty są tragikomiczne wręcz.Nie mieści się w głowie co wyczyniają mistrzowie,technolodzy,kierownicy i jeszcze wyżej.[usunięte przez moderatora].Niech się lepiej zastanowią Ci którzy tak pogrywają.Szykuje się kilka wniosków do sądu pracy i zobaczymy tych cwaniaczków jacy będą mądrzy-Sapa ich nie obroni.A jeżeli sąd nie pomoże to spróbujemy bardziej dosadnymi metodami nauczyć tych przełożonych co to znaczy szacunek do drugiego człowieka.Do widzenia!!!
    XXX

26.01.2012 10:16

anonim - 2011-02-05 19:38:46 Czyli [usunięte przez moderatora] jednak nie podolal obowiazkom? a podobno taki madry i wyksztalconyA TY wogole wiesz co sie w Sapie dzialo i dzieje, pracowales tam??
    XXX

26.01.2012 10:03

Łódz poszła na dno.. - 2011-02-13 21:25:26 Firmę rujnują a oni się awansują. żalllllllll Ciekawe co na to Szwedzi?a kolega to wogole pracował w Sapie, wie co tam sie działo??

16.12.2013 16:55

Z ostatniej chwili nie polecam pracy w Agencji Randstad pisze informacja na trzcianka info.
    andy

07.01.2012 23:10

Pracowalem w firmie ,gdzie dzialaly zwiazki zawodowe. Niestety nie byl to glos zalogi,kazdy zwiazkowiec chcial jak najwiecej nachapac dla siebie i naprawde nie myslal o ludziach. poza tym skladki trzeba placic,a pracodawca i tak moze zrobic co chce.
    mistsz nad mistsze

13.10.2011 20:46

ktos muszi zapierniczac by ktos mial coś :)

13.12.2013 22:58

Ludziom zegarki warte 40zł śmiechu warte co oni robią z ludzmi.

15.12.2013 13:14

Witam zastanawia mnie jedno dlaczego pracownicy Sapy mają Wigilie a pracownicy Randstadu nie przecież wykonują te samą robote to pracownicy sapy dziwne troche co.Pozdrawiam
    doradca

28.09.2011 22:20

Ta wypowiedź pachnie mi kimś z dyrekcji. Co żal tyłek ściska, że im się powiodło? Pisałem, że zakładanie związku musi być po cichu. Niestety w takich przypadkach dziesięciu chętnych musi się zebrać w konspiracji i postawić dyrekcję przed faktem dokonanym. Jak się nikt nie weźmie do roboty to dalej dyrekcja będzie za pomocą swoich ludzi wykorzystywała wszystkich i jedynym miejscem do dyskusji będzie forum na go-work.
    realistaaaaaaaaaaaaaaa

20.09.2011 21:13

Podobno był taki o chciał związki zawodowe tworzyć to go zwolnili. Zapamiętajcie że NIE będzie w firmie ŻADNYCH związków zawodowych! Dyr. personalny awansował na szychę w Urzędzie Miasta za zasługi :) [usunięte przez moderatora]

02.12.2013 12:16

Hm kolejne osoby sie zwolnili sie ze Sapy tak jak mówiono że za takie pieniądze kto tu bedzie pracował to jest śmiechu warte.Pozdrawiam
    doradca

30.08.2011 21:49

Zamiast wylewać pomyje na firmę u bezskutecznie użalać się spróbujcie się wreszcie zorganizować. Wiecie czego boją się w waszej firmie najbardziej?! POWSTANIA ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH! Dziwię się, że w tak dużej firmie do tej pory nikt ich nie założył. Ale do tego trzeba odwagi a jak widać lepiej jest po kryjomu pisać anonimowe uwagi niż wziąć się do roboty organizacyjnej. A wierzcie mi każda dyrekcja najbardziej boi się związków zawodowych! Bo są prawdziwą reprezentacją załogi, z którą trzeba wszystko negocjować. Tak wykańczają was po kolei zasłaniając się kryzysem albo wynikiem. Ze związkami nie poszłoby już tak łatwo. A wystarczy tylko 10 osób do założenia jednego a nie musi być to jedyny. Im ich więcej tym dyrekcji będzie trudniej. Poczytam wasze wpisy za kilka miesięcy. Zobaczymy czy coś się zmieni.

21.07.2011 21:02

Święte słowa, ludzie myślą że gdzieś jest ktoś kto jak mojżesz przyjedzie i zrobi porządek ale tak nie jest, liczy się wynik a jak jest wynik to jest zakład, wylewacie tu swoje frustracje co zrozumiałe, ale z drugiej strony sami nie potraficie czegoś z tym zrobić i akceptując to swym słowom przeczycie czynami swemi czyli wciąż pracując. Zawsze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nie ma co idealizować tego co gdzieś niby jest, a prawda taka że wszędzie jest podobnie, co nie znaczy że w Sapie nie może być lepiej. Jednak trzeba wierzyć że kiedyś bedzie lepiej i być wiernym sobie. Kierownictwo idealne nie jest i na pewno brakuje integracji z załogą, co do zarobków, cóż, takie czasy, takie miejsce, takie realia. Dyro operacyjny to nie jest najgorsze zło, jest ono na samym szczycie i stamtąd się rozchodzi niżej, ale nic nie jest wieczne i to też nie jest. Zatem bierzcie sprawy w swoje ręce i nie jęczcie!!
    doro_80

05.07.2011 13:07

Ludzie, czy wy myślicie, że [usunięte przez moderatora] jak się dowie to odbędzie się nie wiadomo jaki przewrót? Otwórzcie oczy, to jest koncern - tu liczy się tylko wynik! I szwedzi mają gdzies czy mąż jest przełożonym żony, zięcia czy teścia i to jak chodzi uszatek itp. i to jak wam się wiedzie, czy macie nadgodziny czy nie macie. Oprzytomnijcie proszę was.
    anonimek

27.06.2011 19:34

pracowalem kiedys w sapie istne pieklo dyrektorek to nie wiadomo po co tam jest a nie wspomne o reszcie ekipy same patafiany nic specjalnego banda [usunięte przez moderatora] tylko rob rob rob a od siebie nic zeby ludzi zachecic do pracy tylko zabieraja pieniadze i sie dziwia ze ludzie odchodza bo nikt nie bedzie pracowal za kilka zlotych gdzie ledwo starcza na oplaty a nie wspomne o zywieniu praca w SAPIE to wegetacja (usunięte przez administratora) a nie zaklad na poziomie moze 10 lat temu to jeszcze byla firma teraz to pozal sie Boze wszyscy ktorzy sa na stołkach w tej firmie to tylko patrza na siebie Co to jest wyzysk?Sapa-to jest wyzysk!\"Krzywdzące kogoś nadużywanie swojej władzy dla wyciągania zysku z czyjejś pracy. Bezlitosny, bezwzględny, brutalny, nieludzki wyzysk. Wyzysk. , wyzysk człowieka przez człowieka.\" koniec swiata patologia co tam sie wyrabia w tym obozie pracy .[usunięte przez moderatora] chodzi jakby byl zalozycielem firmy a tak naprawde jest (usunięte przez administratora) wartym parolem i reszta z reszta tez jesli wiecie o kim mowie i dziwne uklady sa w tej sapie kto to widzial zeby maz byl przelozonym zony i gdybybylo wszystko ok ale nie zonka ma luksusy wolne kiedy chce nadgodziny kiedy chce skandal wiem bo pracowalem tam jeszcze niedawno mowie powinno sie tam wszystkich na stolkach pousowac ale nic jeszcze troche a [usunięte przez moderatora] sie dowie jak wyglada praca w obozie [usunięte przez moderatora].

01.04.2011 15:44

Jak długo?Myślę że do pierwszej wypłaty he he!Job nie da więcej niż 1500 zł brutto.Pracowałem na lini głównej lakierni przy montażu na zawieszki oraz obsłudze tej całej kabiny proszkowej co po pełnym miesiącu pracy (plus sobota jedna) uczyniło 1150 zł na rękę.Niestarczyło by mi na jedzenie od 10 go do 10 go po opłaceniu rachunków.Rezygnacja z tej pracy nastąpiła więc automatycznie.Nic ciekawego ta firma naprawdę nic.
    lolek

31.03.2011 10:36

a teraz nowinka .... wywalili ludzi mieli zamykac lakiernie a tutaj masz ..... lakiernia jednak zostaje i pracuje pełno ludzi z joba :) czysty zysk ... tylko ciekawe na jak dlugo ....
    pracujący

09.03.2011 16:38

A teraz najnowsze wieści na tamat płac w Sapa:) Wiec tak po przedłużeniu umowy 50zł podwyżki :) ale zabrali jakieś 75zł za niechorowalność:) Wniosek. Co miesiąc wychodzi -25zł mniej na wypłatę:)Brawo dyrekcja Łódź......Poprostu geniusze :)
    Sapa Łódź

01.03.2011 22:00

Sytuacja na rynku sytuacją (brak zamówień), ale jak się zatrudnia dyrektorów np. personalnych (był taki jeden) oraz dyrektorów lakierni znajacych się na fenomenalnie na ukladaniu klocków lego i japońskich rysunkach, którzy w paranoicznym widzie rzucili się na zarządzanie produkcją próbując ukazać swoją rozległa wiedzę to się potem lakiernię zamyka. Tak się chłopaki rozpędzili w tym całym amoku, że chlubny trzon firmy stanowiły "jednostki wybitne"prezentujące im podobny poziom.Reszta tych mniej wybitnych widząc co się dzieje, wzieła nogi za pas i odeszła, nie mówiąc o tych którzy zostani zwolnieni jako jednostki nie rozumiejące klultury japońskiej, zwłaszcza znaków graficznych umieszczonych na na wielu planszach, tablicach i tabliczkach.
    pracujący

01.03.2011 09:29

Sapa Łódź tragedia.O zamknięciu lakierni nie wspomnę bo to jak wszyscy wiecie(pracownicy Sapa) zabieg ekonomiczny.Po co budować nową halę jak można ludzi zwolnić i hala już jest.Co do pensji- szkoda gadać-chiny europy tak zarabiają:). Możliwość rozwoju zerowa.Innowacje i pomysły przypisywane innym pracownikom.Podobno miały być premie od tego roku, ale jak narazie zabrali tylko dodatek za niechorowalność. Może zbierają kasę na te premie:)Ogólnie wszyscy(no prawie wszyscy) szukają nowej pracy bo można lepiej w Łodzi zarobić. Pozdrawiam wszystkich pracowników Sapa Łódź

28.02.2011 21:08

Najnowsze wieści donoszą że nastąpiła likwidacja lakierni proszkowej w Łodzi.Pracownicy dostali wypowiedzenia ze śmiesznym wpisem brak zamówień zamiast likwidacja oddziału (dla firmy to na rękę oczywiście a swoją drogą przeniosą do trzcianki pod inną nazwą).Niektórzy dostaną propozycję przejścia na SAPA COMPONENTS na nowych warunkach praktycznie nie do przyjęcia.Szkoda tylko pracowników z bardzo długim stażem i tych którym brakuje po dwa trzy lata do emerytury bo ciężko będzie im znaleźć pracę.Zakład ma bardzo złą ocenę odemnie ponieważ nic nie mówiąc wcześniej ogłosił zamknięcie lakierni na jednym zebraniu pracowników po przyjęciu nowego dyrektora i niema alternatywy dla ludzi którzy poświęcili 8 lat na rozwój firmy!!!!
    niestety łódź zatonęła...

15.02.2011 23:05

Jeszcze wiecej "mądrych" w typie kolekcjonerów dyplomow ze szkolen, pajaców co pozjadali wszystkie rozumy, jeszcze więcej biurokracji, papierków, papiereczków i głodowych pensji pracowników, a nie tylko Łódź poszła na dno, Titanic Trzcianka w końcu też zacznie tonąć. W końcu nie bez przyczyny wyrasta im konkurencja. A ludzie jak to ludzie pójdą tam gdzie będzie im lepiej,
    Łódz poszła na dno..

13.02.2011 21:25

Firmę rujnują a oni się awansują. żalllllllll Ciekawe co na to Szwedzi?

05.02.2011 19:38

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.