Hydro Aluminium
2 415 6 1

Opinie o Hydro Aluminium

Filtruj opinie po kryteriach:

prasowacz
 Opinia

czy moze ktos napisac pare slow o M Brzezinskim.Dlaczego odszedl.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
m
 Opinia
@prasowacz 09.01.2018 11:40

Nie pasował do wizji firmy wg sapy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antypremier
 Opinia
@m 11.03.2018 22:28

A jaka jest wizja furmy wg sapy?

Pomocna?
TakNie
Gościu.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam , 4 lata przepracowałem , jedyne czego się nauczyłem to pośpiechu.Przez 4 lata notoryczny mobbing przez brygadzistów pras, przymykający oko na to kierownicy z wiadomego względu , dodatkowo niekulturalny dyrektor produkcji, brak przerwy na posiłek na jednej i drugiej prasie , praca za dwóch spowodowana brakiem kadrowym, po 4-5 latach zarobki w okolicach 3200 brutto , przy systemie 4 brygadowym, zwalnianie pracowników za wydmuchanie 0.10% ,ciężka praca przy której trzeba się nadźwigać.Jest 2019 rok , pracy jest na tyle ,że polecam każdemu szukać zdecydowanie gdzie indziej.

Pomocna?
Tak5Nie
Jadwiga
 Opinia

Czy Hydro pracują kobiety?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Jadwiga 04.01.2019 09:14

Postawiłaś dosyć nietypowe pytanie. Faktem jest, że akurat ja nie jestem zatrudniona w Hydro Aluminium, a zatem nie jestem w stanie dać Ci na nie jednoznacznej odpowiedzi. Wypowiada się tu sporo osób, więc na pewno ktoś Ci pomoże. A chciałabyś aplikować na jakieś konkretne stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
UlaCoSeHula
 Opinia
@Jadwiga 04.01.2019 09:14

Mnóstwo kobiet tu pracuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@UlaCoSeHula 10.01.2019 11:19

Czyli tak, jak właściwie można było przypuszczać. Bardzo Ci jednak dziękujemy, że rozwiałaś nasze wątpliwości, jeśli chodzi o tę sprawę. Sama zapewne już od pewnego czasu jesteś pracownicą firmy Hydro Aluminium. Może w związku z tym przedstawiłabyś nam warunki, na jakie można liczyć, zatrudniając się w tym miejscu? Czy pracodawca ten stwarza Wam możliwości rozwoju kariery?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PaweŁ
 Opinia

Witam,chciałbym się od Was dowiedzieć jak wygląda obecnie praca w Hydro?T.zn.-na jakie zarobki można liczyć na starcie?Słyszałem że funkcjonuje system zmianowy 2/2/3 ?...Na jaki pieniądz w przybliżeniu można liczyć przy dluzszej pracy 2-5lat?Dziękuję za odpowiedzi.

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@PaweŁ 04.06.2018 19:45

2500 brutto w pierwszych 3 mies około 2100-2400 na rękę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@ja 15.12.2018 21:46

Użytkownik @PaweŁ dopytywał o te kwestie na początku czerwca. Być może już od tego czasu uzyskał odpowiedź na swoje pytanie, ale i tak bardzo serdecznie Ci dziękuję za to, że chciałeś pomóc. Takie zachowanie się chwali. Na jakim stanowisku pracujesz w Hydro Aluminium? Czy oprócz normalnej wypłaty dostajecie jeszcze jakieś ciekawe dodatki pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jolka
 Opinia

Możecie coś powiedzieć o stanowisku kontroli jakości? Jest teraz ogłoszenie, ze na nie przyjmą. Jaka stawka, jaki socjal i warunki?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
człowiek
 Opinia
@jolka 08.12.2017 14:24

2500 brutto, 1800 na rękę na 3 zmiany to szału nie ma

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@człowiek 12.11.2018 20:27

Pewnie już jakiś czas pracujesz w firmie Hydro Aluminium. Dobrze byłoby zatem, żebyś powiedział Nam coś więcej na temat ogólnego jej funkcjonowania, a także o warunkach zatrudnienia. Czy miesięczne wynagrodzenie jest już na tyle zadowalające, że można byłoby spokojnie do nich aplikować? I jak przedstawia się kwestia premii - funkcjonuje?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Analny Adam
 Opinia

Hydro to super zakład z fantastyczną załogą,praca lekka i przyjemna w miłym towarzystwie,wszyscy uprzejmi i uśmiechnięci pełna kultura,mega premie bonusy kwit zawsze się zgadza do tego mnóstwo gier i zabaw po prostu bajka.a całe te pi@#$*lenie że to i tamto trzeba się samemu przekonać a nie słuchać ludzi słabych którzy nawet w takich przeczkolnych warunkach nie dają sobie rady,zresztą to nie średniowiecze nikt tu na siłe nikogo nie trzyma z ręką na sercu każdemu polecam.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WszystkichNieDaSięOszukać
 Opinia
@Analny Adam 04.10.2018 17:17

Byłem... i tak w to nikt nie uwierzy, kto widział i kto zobaczy. Mówię o produkcji. PrzeDszkolne warunki? Gry i zabawy? Z dziennym tonażem wydajnościowym? ByHyPy? max 5 lat i siada kręgosłup. P18, pakownia, piły - przeDszkolne warunki. hahahahah Tony, tony, tony

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ula co Se hula
 Opinia
@WszystkichNieDaSięOszukać 16.10.2018 22:35

Skrzywdzili cię na produkcji i nie możesz dojść do siebie biedaczku,teraz to trochę inaczej wygląda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Ula co Se hula 17.10.2018 18:05

@Ula co Se hula Rozumiem, że nie zgadzasz się z wszystkimi opiniami, ale to nie jest chyba odpowiedni wątek na dyskusje o takim właśnie charakterze. Skoro wiesz coś na temat specyfiki pracy w Hydro Aluminium, to bądź tak uprzejmy i opisz nam ją. A Ty na jakim stanowisku jesteś tam zatrudniony?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tobi
 Opinia
@Ula co Se hula 17.10.2018 18:05

Nie wiem jak teraz dokładnie ale słyszałem tak 7 ton na pakówke na dzień i dyche na chłopa na dzień. Tak wygląda. Pozdro dla niewolnictwa.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Tobi 24.10.2018 21:47

@Tobi W takim razie, jeśli ktoś chce pracować w Hydro Aluminium musi mieć bardzo dobrą kondycję fizyczną i przede wszystkim być zdrowy. Jesteś jeszcze tam zatrudniony, czy już postanowiłeś pożegnać się z tą firmą? Opisz nam jeszcze, jak przedstawia się tam kwestia, związana z umowami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@WszystkichNieDaSięOszukać Po Twoim wpisie nasuwa się myśl, że @Analny Adam trochę podkoloryzował swoją wypowiedź - ale trudno to oczywiście zweryfikować. Jak widać - Ty masz zupełne inne na temat Hydro Aluminium. Skoro praca w tym miejscu może wpływać na zdrowie, to czy macie zapewnione tam pełne ubezpieczenie zdrowotne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Analny Adam Mam nadzieję, że Twoja wypowiedź nie ma wydźwięku ironicznego i faktycznie podoba Ci się praca w Hydro Aluminium. Proszę jedynie, abyś zawsze pamiętał o kulturze słowa. Za co jesteś odpowiedzialny w strukturach tej firmy? Skoro praca tam wygląda tak, jak to opisujesz, to zapewne wiele osób chciałoby tam aplikować. Wiesz coś o rekrutacji w najbliższym czasie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Demon Fajnie, że zechciałeś dać radę użytkownikowi @PaweŁ. Ale mylisz się co do tego, że nie należy się już rozpisywać o tym pracodawcy - każdy wpis wnosi bowiem coś nowego i dlatego warto cały czas aktywnie się udzielać. Jak długo już nie pracujesz w Hydro Aluminium? Piszesz, iż tylko ubezpieczenie było na "plus" - naprawdę nic więcej pozytywnego nie da się powiedzieć o tym pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@PaweŁ, @Igor a czy braliście już udział w jakiejś rekrutacji? Podczas rozmowy kwalifikacyjnej na pewno jest szansa, aby zadać takie pytania - stąd moje pytanie. Charakter umowy o pracę jest w obecnych czasach naprawdę ważnym elementem każdego zatrudnienia. Umowa o prace jest dla wielu osób gwarantem stabilności i bezpieczeństwa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PaweŁ
 Opinia
@Agnieszka 07.06.2018 12:42

Droga Agnieszko jesli chodzi o mnie ja jeszcze mam prace (mam umowę o prace),a jednak mysle o zmianie bo w brew pozorom nie daje mi w 100%stabilności i bezpieczeństwa..Stad moje rozeznanie na forum,a nie na rozmowie kwalifikacyjnej..-czy to cos nie stosownego??Nie chciałbym trafić gorzej niż mam obecnie.Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Demon
 Opinia
@PaweŁ 07.06.2018 16:21

Powiem tak, przemyśl kilka razy gdzie się chcesz zatrudnić. Jeśli masz inne możliwości to nie czyn tego desperackiego kroku co ja jakiś czas temu dzięki bogu się opamietalem . Nie ma sensu opisywać wad tego zakładu po kilka razy to o czym inni już wspominali. Poczytaj wszystko dokładnie i zdecyduj bo kiedyś ktoś pytał o plusy miejsca pracy z przykrością stwierdzam że chyba tylko Ubezpieczenie daje poczucie bezpieczeństwa w tej firmie (jak cie coś walnie na ulicy to w szpitalu nie zapłacisz) bo dostać Upomnienie, nagrane bądź zostać (usunięte przez administratora) możesz zostać za darmo. Taki zakład. Ale życzę powodzenia w poszukiwaniu godnej pracy Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@prasowacz Nie wolno tu używać danych personalnych konkretnych osób - musisz o tym pamiętać, skoro zechciałeś wziąć udział w dyskusji. Dlaczego interesują Cię akurat tego typu informacje? Planujesz rozpocząć pracę w Hydro Aluminium? A może jesteś byłym pracownikiem firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prasowacz
 Opinia

Prosze o rzetelna opinie o bylych dyrektorach Miroslawie B i Andrzeju N.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@były niewolnik Twoje doświadczenia związane z firmą Hydro Aluminium były aż tak złe? Bardzo proszę, żebyś nam wyjaśnił swoją tak wielką niechęć wobec tego pracodawcy. Myślę, iż inni użytkownicy forum chcieliby to wiedzieć. @Ula Powody ciszy na tym wątku mogą być rozmaite, ale też mnie to zastanawia. Planujesz podjąć tam pracę? @Tooomek Zobacz tutaj https://www.hydro.com/en/careers/?showInContext=1336 Zdecydujesz się na aplikowanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były niewolnik
 Opinia

Cieszę sie ze już tam nie pracuje ..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tooomek
 Opinia

Czy sa obecnie jakies nabory do Hydro??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@PaweŁ moim zdaniem forum to bardzo dobre miejsce właśnie do takiego rozeznania. Zasadniczo można stwierdzić, że jest to jego główny cel funkcjonowania, więc tym bardziej wszystko jest dla mnie zrozumiałe. A jakim stanowiskiem w Hydro Aluminium jesteś wstępnie zainteresowany? Zastanawiam się też, czy umowa o pracę w tej firmie to poczucie stabilności własnym pracownikom zapewnia. Może ktoś z obecnie zatrudnionych osób odnieść się do tej kwestii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Na jaką umowę można liczyć na początek?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@anonymous, dobrze, że pomimo pozytywnej opinii o Twojej współpracy z Hydro Aluminium zdecydowałeś się ją zamieścić na tym forum. One też są bardzo ważne. Napisałeś, że pracodawca zapewnia swoim pracownikom możliwości rozwoju, organizuje np. szkolenia. Czy jest to równoznaczne również z możliwością awansu na stanowisko wyższe rangą? Proszę Cię opinię na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Nie jest tak źle. Praca jak każda inna a firma ma dobry socjal i niezłe premie. Na święta parę stówek, premia to nawet 30% od umowy (15 zmiany 15zyski). Zakład bezpieczny, firmowe ubrania prane przez firmę (nie wszędzie się dostaje parę kompletów porządnych ubrań) pracownicy mają możliwości rozwoju, kursów. Wypłaty w terminie, nadgodziny płatne. Zła opinie napisze każdy a dobrej nikt bo nie ma potrzeby się wygadac. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Golota
 Opinia

Witam jak praca w transporcie jakie zarobili i czy G.Fluder zmądrzał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gołota
 Opinia
@Golota 29.03.2018 11:53

Nikt mi nic nieopowie o transporcie i zarobkach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

powiem wam tak ludziska jak chcece miec spokojne zycie to nie idzcie do tej calej zjebanej sapy mowie wam szczerze tam robia gbury z nozem na gardle i biedaki pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Witam ,jakie zarobki na start teraz w firmie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ryszard
 Opinia

Jak hydro nie wywali kierownictwa i dyrekcji to będą za chwilę sami tam robić!To nie chodzi o młodych ,ale tam nikt nie może nic powiedzieć ,bo wylatuje z hukiem.Nastawia się tam ludzi przeciwko sobie i robi się wszystko żeby kazdy pracownik robił na przekór swojemu koledze .Kobiety dźwigają takie ciężary jak faceci i zadnych przerw w pracy niema-wszystko ma być odnotowane.Góra sobie siedzi w klimatyzowanych pomieszczeniach z kawką z ekspresu(tym na dole "murzynom" nie wolno się nawet do niego zbliżyć!)Kamerki zainstalowali żeby takie niby kierowniki (coś mają na dyrekcję że im wszystko wolno) pilnowali plebs pracujący ,żadnych przerw nawet gdy jest 48stopni na hali .Obóz pracy pod przykrywką wspaniałego bezpiecznego zakładu pracy!Z tym że bezpieczny to on jest tylko dla poszczególnych ludzi-jednego dyrektora,kierownika wraz ze swoimi kurami i starych wyjadaczy .Nie pozdrawiam i nie zyczę miłego dnia.Omijajcie ta firme (na razie ) szerokim łukiem!

Pomocna?
Tak17Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robotnik
 Opinia
@ryszard 19.10.2017 19:21

ciekawe co mają na dyrekcje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

Ze strony Hydro Aluminium dowiedziałam się, że jest to również firma, która organizuje programy stażowe. Może znajdzie się osoba na tym forum, która odbyła taki staż i mogłaby napisać, czy jest on furtką do rozpoczęcia stałej pracy w tej firmie? W jakich działach najczęściej organizowane są staże? Czy można na nich uzyskać potrzebne doświadczenie w wybranej dziedzinie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lopa
 Opinia

Mi się podoba praca. Wszędzie są tacy sami ludzie. Wystarczy chcieć. Przeżywacie. Idźcie za płot sprawdzić jakie są warunki to docenicie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie jestem robotem
 Opinia

Nikt tam nie będzie pracował niedługo tylko sami kierownicy ze swoimi kurami jak to kolega napisał poprzednio. Wydajności i premie mają Ci, którzy mają lepszy materiał bo mają lepsze znajomości. Widać to odrazu ale oni dalej myślą, że inni pracownicy tego nie widzą. Kierownicy nie prowadzą z ludźmi rozmów bo "z nimi się nie dyskutuje". Na monologu z samym opieprzaniem długo nie pojadą. Czy naprawdę musi być tam taka niesprawiedliwość. Gdyby była chociaż ona to ludzie by nie odchodzili. Robią góre tak samo w balona jak i zwykłych ludzi.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szajka87
 Opinia

Starzy pracownicy niedługo będą sami sobie pracować bo gnębią nowych. Wszyscy sa ogłupieni przeciwko sobie. Szkoda, że nie można rejestrować dźwięku na stanowiskach bo kamery to mało do tego zachowania. Był psycholog nawet. Traktują nowych pracowników jak zero. Poniżanie, stres. Praca fajna ale ludzie........nie. Pracownicy mówią że nie ma nawet po co wzywać tych mlodych z jakosci bo znaja się na jakości kawy w automacie. Pracowałam tam pół roku i pół roku za dużo ale otworzyły mi się oczy bo miło jest tam tylko po znajomości.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakol
 Opinia

Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję tam robią ci Co mają nóż na gardle zero wolnego robią tam bury którzy myślą ze coś znaczą robota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz odkryłem się na hajsie i jest mi dobrze i jak pomyślę że robiłem w tym gownie to mi się niedobrze robi kto robił ten wie o czym mowie

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZdalaodSapy
 Opinia
@Pakol 21.08.2017 16:40

100 % racji , tam nie ma czegoś takiego jak przerwa,zapier.. na okrągło.Stres,stres i jeszcze raz stres!Ja też tam zmarnowałem kilka miechów.Przypuszczam,że jeszcze niejednego wkręcą w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakol
 Opinia

Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję tam robią ci Co mają nóż na gardle zero wolnego robią tam bury którzy myślą ze coś znaczą robota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz odkryłem się na hajsie i jest mi dobrze i jak pomyślę że robiłem w tym gownie to mi się niedobrze robi kto robił ten wie o czym mowie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gibcio
 Opinia

Podobno sapa zmienia nazwę na hydro.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@gibcio 25.07.2017 09:41

Tak, ciekawe jak to Trzcianka zniesie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Hydro Aluminium - Chrzanów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Aluminium

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.