Hydro Extrusion Poland

• Góry Luszowskie
  • Trzebinia
  • Pogorzyce
  • Krze

3. Opinie o pracodawcach Chrzanów
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Chrzanów Hydro 1

WebsiteIconHydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

Mateusz

09.12.2020 14:43

Pracowałem prawię rok zanim moje stanowisko zostało zlikwidowane. Jako osoba na stanowisku biurowym (o produkcji się nie wypowiem, ponieważ nie pracowałem na stanowisku produkcyjnym) czułem się bardzo dobrze, otrzymywałem sporo wsparcia od moich przełożonych. Nie mogę absolutnie narzekać na biurowe warunki pracy :) Zarobki były ok, adekwatne do doświadczenia. Bonusy zdarzały się co było fajnym dodatkiem. Ekipa w której pracowałem bardzo pozytywna, nie było sztywno. Ludzie z reszty działów również bardzo przyjemni. Moje rozstanie z firmą również przebiegło w bardzo miłej atmosferze.

27.04.2021 17:41

W imieniu całego naszego zespołu dziękuję za pozytywna opinię. Wkładamy w naszą pracę dużo serca i zależy nam na utrzymaniu dobrej atmosfery. Myśle ,że stanowimy zespół fajnych, zgranych i zaangażowanych osób. :)

Niedoszły

11.02.2026 19:42

Jeden z większych obozów pracy w powiecie chrzanowskim , a najlepsi są panowie bhpowcy, trzeba pracować w kaskach , a jak jest robota to nawet porządnie zjeść jak człowiek nie można , i wtedy panowie bhpowcy tego już nie chcą widzieć , szkoda gadać

12.02.2026 08:05

Dziękujemy za poświęcony czas na wyrażenie opinii. Jesteśmy przekonani, że powyższe twierdzenia nie dotyczą zakładu Hydro z uwagi na fakt, że w naszym zakładzie nie ma "panów bhpowców" oraz pracownicy spożywając posiłki udają się do stołówek. Nadmienię przy okazji, że używanie środków ochrony indywidualnej, w tym kasku, jest spełnieniem podstawowych wymogów prawnych obowiązujących w Polsce, a Hydro przestrzega prawa.
    Moje zdanie

24.09.2021 18:07

Czytam i nie wierzę że nikt nie daje negatywnych opinii? Nie możliwe ponieważ pracowałam tam i uważam że najgorsza to był czas, firma może wporzo ale ludzie którzy tam pracują są okropnie złośliwi. Beznadzieja atmosfera. Kierownictwo nie zwraca uwagi na opinie nowych ludzi jak się im mówi jak są traktowani. Okropnie .

30.11.2022 05:20

Bo tam pracowałem i dzięki Bogu już nie mam nic z tą firmą wspólnego

22.11.2024 23:21

Kiedyś podpisał się miszcz

Pracownik biura

24.10.2024 16:25

Pracuje jako pracownik biura/administracji. Mam doświadczenie w kilku firmach na różnych stanowiskach biurowych i uważam, że tutaj jest ok. Hydro to wielka korporacja, ma sporo zasad, które chronią pracownika, ale też niekiedy doprowadzają do frustracji. Firma ma dużo procedur, z niektórymi zgadzam się bardziej, z innymi nieco mniej. Zdecydowanie jednak polecam Hydro jako pracodawcę. Jest to jedna z lepszych firm z jakimi miał_m doczynienia i cieszę się, że się zdecydował_m na pracę tutaj.

28.06.2023 20:50

Odradzam stanowczo!! W żadnym innym miejscu pracy nie spotkałam takiego zagęszczenia ludzi obłudnych i obrzydliwych mentalnie. Bardzo zakompleksione, odrażające i jadowite środowisko...pakownia najgorszy dział uff..

10.06.2023 23:42

Wolny43

11.06.2023 21:58

Też tam robiłem, tylko (usunięte przez administratora). Zmieniłem pracę i Mnie docenili
    PanJan

02.05.2023 08:41

Witam, na jakie zarobki można liczyć na start, uwzględniając premie i wszystkie dodatki ?

23.08.2022 08:40

Nasza firmowa koleżanka wkrótce po wybuchu wojny w Ukrainie zaprosiła do swojego domu dwie rodziny z dziećmi.  Po półrocznym pobycie, jej goście zdecydowali się usamodzielnić i wynajęli mieszkanie. Na dobry początek w nowym domu, pracownicy i kierownictwo zakładu w Chrzanowie przekazali rodzinom artykuły pierwszej potrzeby takie jak kołdry, pościel, ręczniki, naczynia i sztućce.

12.02.2022 09:32

Czy rozmowa rekrutacyjna w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?

27.07.2022 15:48

Dzień dobry, w przypadku rekrutacji na stanowisko produkcyjne, pierwszą rozmowę prowadzi pracownik działu HR. Podczas drugiej rozmowy, w zakładzie, kierownik przedstawia miejsce i charakter pracy na stanowisku, a kandydat swoje doświadczenie do tej pory. W przypadku pozytywnego wyniku rozmowy, przygotowujemy ofertę współpracy. Pozdrawiamy Dział HR
    Aneta

28.07.2022 13:09

Dziękuję, to dla mnie cenna wskazówka.

27.07.2022 16:04

Wakacyjne Wędrujące Podwórko
    Wędrujące podwórko to kolejne w tym roku, po Pikniku Przyjaźni Polska- Ukraina i Dziecięcej Olimpiadzie Sportowej, wydarzenie organizowane pod patronatem Burmistrza Miasta Chrzanowa, którego partnerem jest zakład Hydro w Chrzanowie.

To wydarzenie plenerowe w formie pikniku rodzinnego, skierowane do mieszkańców powiatu chrzanowskiego w godzinach 15:00- 19:00 według harmonogramu:
    09 lipca – Kościelec, nad stawem
    23 lipca – Stella, plac zabaw
    06 sierpnia – ul. Jordana, za starostwem
    20 sierpnia – ul. Orkana
    Ligollo

16.05.2022 05:40

Szukają planisty. Na jakie wynagrodzenie można liczyć na tym stanowisku dla kogoś bez doświadczenia?

27.07.2022 15:34

Dzień dobry, w przypadku Specjalisty ds. Planowania, poszukujemy kandydatów/tek z doświadczeniem w planowaniu produkcji. Poziom wynagrodzenia jest uzależniony od poziomu kompetencji. Pozdrawiamy Dział HR
    pytam

28.05.2022 19:04

Watro aplikować na stanowisko magazynier w tej firmie?Widnieje oferta na to stanowisko,wymagane UDT wózki widłowe i mile widziane uprawnienia na suwnice,na jakie wynagrodzenie można liczyć?

27.07.2022 15:31

Dzień dobry, Wysokość wynagrodzenia jest uzależniona od kilku czynników. Ofertę dla kandydata przedstawiamy w ostatnim etapie rekrutacji. Pozdrawiamy Dział HR

27.07.2022 13:50

Hydro wspiera fundację Happy Kids w opiece nad osieroconymi dziećmi z Ukrainy

Nasza firma Hydro Extrusion Poland przekazała kilkaset tysięcy złotych na rzecz fundacji pomocy dzieciom Happy Kids, na ich pracę nad relokacją osieroconych dzieci z rozdartej wojną Ukrainy i zapewnienie im opieki, aby były bezpieczne i zdrowe.

Hydro wspiera Happy Kids w opiece nad osieroconymi dziećmi z Ukrainy » Fundacja Happy Kids

12.01.2022 22:02

Modelatorze jeśli kasujesz cytat oceń sens opinii wyrażonej tekstem Dla modelatora (usunięte przez administratora) określone cytatem to podstawa usunięcia cytatu. Ok, a co począć z autorem tych cytatów? Na piedestał? Nie napisałem nic wulgarnego niczym media robiące pip wykropkowałem. Chciałem ukazać zachowanie osoby którą wasz portal chroni modelatorstwem. Przykre.

13.01.2022 10:28

Szanowni Państwo, w przypadku wpisu z użyciem danych osobowych pracowników, opinie są moderowane przez administratora portalu Go Work. Jeżeli chcą Państwo porozmawiać na temat zaistniałej sytuacji, proszę o bezpośredni kontakt z HR biznes partnerem w Zakładzie. Pozdrawiamy Dział HR
    Nikola Góralczyk

23.01.2021 18:58

Praca ciężka pod Firma na umowę zlecenie małe zarobki ale cóż trzeba pracowac

13.01.2022 10:07

Dzień dobry, pracownicy Hydro są zatrudnieni wyłącznie na podstawie umowy o pracę. Pozdrawiamy Dział HR
    AXZ

02.12.2019 20:13

Jakie zarobki na start jako operator produkcji? Jest dodatek nocny? Polecacie prace w tej firmie?

12.01.2021 14:34

Dzień dobry, zapraszamy do aplikowania, w rozmowie przedstawimy warunki zatrudnienia. Pozdrawiamy Dział HR

12.01.2022 20:59

Oferta podaje tylko kwotę brutto oraz premie za uzysk 10 ton, a co gdy nie ma uzysku, bo - była awaria? a inne dodatki np. dojazd do pracy zaangażowanie, brak absencji zdrowotnej, nie palenie, mobilność ( przyjazd na potrzeby pracodawcy). Premia za godziny nadliczbowe.

12.01.2022 20:38

Kilkanaście minut temu napisana była opinia dotycząca pewnej osoby z kierownictwa. Skarga na tą osobę skończyła się zwolnieniem pani Moniki, Wpisu brak. Przypadek?
    Ciekawy

04.05.2021 16:06

Czy w obecnej sytuacji firma przyjmuję na staż?

04.05.2021 16:10

Dzień dobry, Proszę o kontakt pod adresem [email protected] z podaniem w jakim dziale i w jakim terminie chcieliby Państwo odbyć staż. Pozdrawiamy Dział HR
    Dawid

25.02.2021 16:31

A opiszecie specyfikę pracy w firmie?

25.02.2021 16:38

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie pracą w Hydro w Chrzanowie. Specyfikę pracy omawia przełożony, podczas spotkania rekrutacyjnego w siedzibie firmy. Zapraszamy do aplikowania, aktualne oferty pracy są publikowane w portalu pracuj.pl i olx.pl. Pozdrawiamy Dział HR
    Dziewczyna

20.11.2020 19:16

Czy jest jakiś dojazd autobusem i gdzie trzeba wysiąść

12.01.2021 15:02

Dzień dobry, autobus miejski linii numer 3, przystanek końcowy Chrzanów Fablok przy ulicy Fabrycznej. Pozdrawiamy Dział HR

02.01.2021 09:49

Czy często w firmie Hydro Extrusion Poland sp. z o.o. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
    Anna

09.01.2021 23:10

Praca ciężka pod Firma na umowę zlecenie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Hydro 1 32-500 Chrzanów

Odpowiedź

04.01.2021 01:49

Ten zakład jest jedną wielką pomyłka ponieważ każdy na, siebie kapuje nie ma szacunku wzajemnego oraz praca jest bardzo ciężka. Każdy kto robił na prasach wie o czym mówię że tam tempo jest niesamowite. Odradzam każdemu wybór tej firmy. Dziękuję pozdrawiam
    ?

13.11.2020 11:54

Witam, jakie zarobki na start? Na jaki dział najlepiej się dostać? Słyszałem coś o pile pakowni i sodzie???

13.11.2020 12:20

Dzień dobry, Aktualnie rekrutujemy na stanowisko Operator Produkcji, oferta pracy jest publikowana w portalu OLX, zapraszamy do aplikowania. Podczas rozmowy przedstawiamy warunki zatrudnienia. Pozdrawiamy Dział HR

13.06.2020 10:27

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.?

09.11.2020 07:27

czy chcesz pracować.
    Michał

21.09.2020 12:41

@anonim a dlaczego można się choroby pleców nabawić?

09.11.2020 07:20

bo to praca fizyczna.

22.09.2020 10:52

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

09.11.2020 07:20

tak, umowę o pracę na okres próbny (max 3mce).

20.09.2020 14:25

Największemu wrogowi bym odradzal ta prace zarobki na chwilę obecną to jakieś 2500zl dla ludzi z pięcio letnim stażem nowy może 2100 weźmie jedyne czego się tam dorobicie to choroby plecow praca od pn do sob i ciągle (usunięte przez administratora) o kryzysie przez który tak mało zarabiamy ale na jakieś chore inwestycje to są pieniazki
    Lkjj

25.02.2020 20:02

Jak nie jesteś lizusem dla brygadzistki to robisz cały czas najgorszą robotę. Wszystko ustawione jest po koleżeńsku. Jeszcze troche i sami brygadziści z przydupasami na obróbce zostana. Lepsze już to Valeo. Przynajmniej kręgosłup zdrowszy. Robota by była spoko jakby było sprawiedliwie.
    ehh

19.02.2020 11:10

Mobbing argumentowany dbaniem o bezpieczeństwo.Kamery na całej hali produkcyjnej,ciekawe ile ukrytych.Zebrania na których na siłe są pokazywane zdarzenia potencjalne wypadkowe.Coraz mniejsze premie ,lecz wiecej obowiązków i notoryczne zwiekszanie wydajnośći.Oczywiscie wszystko musi byc zgodne z BHP,lecz pracując powoli i spokojnie nie jest mozliwe wyrobienie normy produkcyjnej.Nie polecam nikomu tego zakładu.
    Nil

12.02.2020 23:06

Jak wyglada praca na produkcji w Hydro? Warto się tam zatrudnić?
    Agnieszka

14.10.2019 16:47

Podpowie ktoś z pracowników jak wygląda praca na stanowisku Laborant? Jakie warunki pracy i jakie sprzęty są do dyspozycji?
    Orlik

20.12.2019 19:51

Nie ma takiego stanowiska
    Orlik

20.12.2019 19:50

Jasne że tak. Bezpieczeństwo najwazniejsze
    Felek

27.10.2019 15:01

Nie idźcie do tego zakładu nawet gdyby 4 tys wam dawali praca ciężka i mobbing ze strony przełożonych wszędzie kamery inwigilacja całkowita no ale cóż w końcu (usunięte przez administratora) jest nie daleko.
    jolka

08.12.2017 14:24

Możecie coś powiedzieć o stanowisku kontroli jakości? Jest teraz ogłoszenie, ze na nie przyjmą. Jaka stawka, jaki socjal i warunki?
    człowiek

12.11.2018 20:27

2500 brutto, 1800 na rękę na 3 zmiany to szału nie ma

30.08.2019 19:30

Jesli chcesz . się dowiesz, odpowiadać za niemożliwość decydowania, aplikuj, się dowiesz czemu. szukaja naiwnych
    prasowacz

09.01.2018 11:40

czy moze ktos napisac pare slow o M Brzezinskim.Dlaczego odszedl.

30.08.2019 19:05

Mirek był fachowcem, jego odejście daje do myślenia. Czemu kapitan ostatnim nie jest?

30.08.2019 19:25

Tak na prawdę to dzięki Sapie Hydro straciło wielu fachowców. (usunięte przez administratora) TU niby fachowiec pozostał
    PaweŁ

04.06.2018 19:45

Witam,chciałbym się od Was dowiedzieć jak wygląda obecnie praca w Hydro?T.zn.-na jakie zarobki można liczyć na starcie?Słyszałem że funkcjonuje system zmianowy 2/2/3 ?...Na jaki pieniądz w przybliżeniu można liczyć przy dluzszej pracy 2-5lat?Dziękuję za odpowiedzi.
    ja

15.12.2018 21:46

2500 brutto w pierwszych 3 mies około 2100-2400 na rękę

30.08.2019 19:11

Szukaj dalej!
    Jadwiga

04.01.2019 09:14

Czy Hydro pracują kobiety?
    UlaCoSeHula

10.01.2019 11:19

Mnóstwo kobiet tu pracuje.

30.08.2019 19:10

Odpuść, to praca dla robotów!Był zarząd, była dyrekcja był prezes!
    Gościu.

19.02.2019 19:10

Witam , 4 lata przepracowałem , jedyne czego się nauczyłem to pośpiechu.Przez 4 lata notoryczny mobbing przez brygadzistów pras, przymykający oko na to kierownicy z wiadomego względu , dodatkowo niekulturalny dyrektor produkcji, brak przerwy na posiłek na jednej i drugiej prasie , praca za dwóch spowodowana brakiem kadrowym, po 4-5 latach zarobki w okolicach 3200 brutto , przy systemie 4 brygadowym, zwalnianie pracowników za wydmuchanie 0.10% ,ciężka praca przy której trzeba się nadźwigać.Jest 2019 rok , pracy jest na tyle ,że polecam każdemu szukać zdecydowanie gdzie indziej.

30.08.2019 19:07

Wszędzie, nie w Hydro
    Analny Adam

04.10.2018 17:17

Hydro to super zakład z fantastyczną załogą,praca lekka i przyjemna w miłym towarzystwie,wszyscy uprzejmi i uśmiechnięci pełna kultura,mega premie bonusy kwit zawsze się zgadza do tego mnóstwo gier i zabaw po prostu bajka.a całe te pi@#$*lenie że to i tamto trzeba się samemu przekonać a nie słuchać ludzi słabych którzy nawet w takich przeczkolnych warunkach nie dają sobie rady,zresztą to nie średniowiecze nikt tu na siłe nikogo nie trzyma z ręką na sercu każdemu polecam.

30.08.2019 18:46

fajnie i no, jesteś oszołomem, ignirantem, ćwokiem, ubliżasz kobiecie. Tyraj 8 h na pakowni . Zaproś twoją rodzinę, by tyrała jak kobiety z pakowni. Dle twej premi. Co rodzinie powiesz przy Grilu? Sorry?

30.08.2019 18:54

Analu, nie pracowałeś w Hydro , pracujesz gdzieś. Hydro to była firma szanująca pracowników. Byli inteligętni ludzie zarządu, teraz jest mobing, dziecinada, hartem

30.08.2019 18:17

Kierownictwo tej firmy, preferuje oszołoma jako kierownika działów, tworzyłł coś niczym harem! Wszyscy w firmie wiedzieli, i wiedzą. Nadal jest tym kim jest. Pewna pani z BHP stwierdziła, to dziwny człowiek. Wytrzymajcie. Aktualnie gnoją pracowników spotkaniami produkcyjnymi. Przedszkole? żłobek?Hydro jest ewenementem. przeproś,, klęknij, proś o przebaczenie. Dla Hydro nie ma słowa człowiek!
    PatyczekPstryczek

26.07.2019 15:11

nie polecam nikomu kto zaczyna swoją przygodę z pierwszą pracą. Prawie każda sobota w plecy. Wysyłają na kurs suwnicy tylko po to by mieli pewność że przez rok nie będą musieli szukać nowej osoby na dane stanowisko ( wczesniejsze rozwiązanie umowy wiążę się z pokryciem kosztów kursu z własnej ręki ) Ludzi traktują jak zabawki. ( w czwartek dowiedziałem sie że mam w sobote wolne, w piątek rano pytam sie dla pewności 3 razy czy mam i dowiaduje sie że mam. po czym pod koniec zmiany mówią że masz jednak przyjść jutro do pracy, a na pytanie dlaczego, odpowiadają " tak wyszło " Tak jak wyżej pisałem, wysyłają na kursy które dla nich są " dodatkowe " przez co po 8h pracy, musisz jechać na kolejne 4h jakiegoś szkolenia, a następnie wrócić do domu na resztach sił, po czym znowu jechać do pracy. Osobiście żałuję wyboru miejsca pracy, i czekam na koniec okresu próbnego bo poprostu momentami przez nacisk przełożonych można depresji dostać. NIE POLECAM ! :))

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.