Hydro Aluminium

Chrzanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 405 ocen.

Opinie o Hydro Aluminium

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Aluminium

jolka

Możecie coś powiedzieć o stanowisku kontroli jakości? Jest teraz ogłoszenie, ze na nie przyjmą. Jaka stawka, jaki socjal i warunki?

lopa

Mi się podoba praca. Wszędzie są tacy sami ludzie. Wystarczy chcieć. Przeżywacie. Idźcie za płot sprawdzić jakie są warunki to docenicie.

Nie jestem robotem

Nikt tam nie będzie pracował niedługo tylko sami kierownicy ze swoimi kurami jak to kolega napisał poprzednio. Wydajności i premie mają Ci, którzy mają lepszy materiał bo mają lepsze znajomości. Widać to odrazu ale oni dalej myślą, że inni pracownicy tego nie widzą. Kierownicy nie prowadzą z ludźmi rozmów bo "z nimi się nie dyskutuje". Na monologu z samym opieprzaniem długo nie pojadą. Czy naprawdę musi być tam taka niesprawiedliwość. Gdyby była chociaż ona to ludzie by nie odchodzili. Robią góre tak samo w balona jak i zwykłych ludzi.

ryszard

Jak hydro nie wywali kierownictwa i dyrekcji to będą za chwilę sami tam robić!To nie chodzi o młodych ,ale tam nikt nie może nic powiedzieć ,bo wylatuje z hukiem.Nastawia się tam ludzi przeciwko sobie i robi się wszystko żeby kazdy pracownik robił na przekór swojemu koledze .Kobiety dźwigają takie ciężary jak faceci i zadnych przerw w pracy niema-wszystko ma być odnotowane.Góra sobie siedzi w klimatyzowanych pomieszczeniach z kawką z ekspresu(tym na dole "murzynom" nie wolno się nawet do niego zbliżyć!)Kamerki zainstalowali żeby takie niby kierowniki (coś mają na dyrekcję że im wszystko wolno) pilnowali plebs pracujący ,żadnych przerw nawet gdy jest 48stopni na hali .Obóz pracy pod przykrywką wspaniałego bezpiecznego zakładu pracy!Z tym że bezpieczny to on jest tylko dla poszczególnych ludzi-jednego dyrektora,kierownika wraz ze swoimi kurami i starych wyjadaczy .Nie pozdrawiam i nie zyczę miłego dnia.Omijajcie ta firme (na razie ) szerokim łukiem!

Szajka87

Starzy pracownicy niedługo będą sami sobie pracować bo gnębią nowych. Wszyscy sa ogłupieni przeciwko sobie. Szkoda, że nie można rejestrować dźwięku na stanowiskach bo kamery to mało do tego zachowania. Był psycholog nawet. Traktują nowych pracowników jak zero. Poniżanie, stres. Praca fajna ale ludzie........nie. Pracownicy mówią że nie ma nawet po co wzywać tych mlodych z jakosci bo znaja się na jakości kawy w automacie. Pracowałam tam pół roku i pół roku za dużo ale otworzyły mi się oczy bo miło jest tam tylko po znajomości.

Pakol

Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję tam robią ci Co mają nóż na gardle zero wolnego robią tam bury którzy myślą ze coś znaczą robota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz odkryłem się na hajsie i jest mi dobrze i jak pomyślę że robiłem w tym gownie to mi się niedobrze robi kto robił ten wie o czym mowie

ZdalaodSapy
@Pakol 21.08.2017 16:40
Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję...

100 % racji , tam nie ma czegoś takiego jak przerwa,zapier.. na okrągło.Stres,stres i jeszcze raz stres!Ja też tam zmarnowałem kilka miechów.Przypuszczam,że jeszcze niejednego wkręcą w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pakol

Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję tam robią ci Co mają nóż na gardle zero wolnego robią tam bury którzy myślą ze coś znaczą robota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz odkryłem się na hajsie i jest mi dobrze i jak pomyślę że robiłem w tym gownie to mi się niedobrze robi kto robił ten wie o czym mowie

gibcio

Podobno sapa zmienia nazwę na hydro.?

M
@gibcio 25.07.2017 09:41
Podobno sapa zmienia nazwę na hydro.?

Tak, ciekawe jak to Trzcianka zniesie.

Tomato

A jak tam na prasach jest? Można zarobić więcej? Lepsza atmosfera?

Agnieszka

@pracus, dlaczego masz takie zdanie na temat Hydro Aluminium?

ała

Ludzie omijajcie to coś z daleka!Tam pracują chyba tylko desperaci!Wszystkie premie wywalone w kosmos,zadnych dodatków nawet za 500%normy,kierowniki to ćpuny.Dyrekcja tragedia.Firma bedzie do kupienia za rok góra dwa!

Agnieszka

@wSzoku w takim razie życzę powodzenia! Zachęcam do zapoznania się z tekstem na blogu GoWork.pl "3 wskazówki, dzięki którym lepiej zaprezentujesz się na rozmowie kwalifikacyjnej" - http://www.praca.blog.gowork.pl/3-wskazowki-ktore-pozwola-lepiej-wypasc-na-rozmowie-kwalifikacyjnej/ Może będzie to dla Ciebie pomocne. A Wy jakie macie opinie na temat pracy w Hydro Aluminium?

Agnieszka

Na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników?

wSzoku
@Agnieszka 02.03.2017 15:49
Na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników?

na pakowaczy... ja idę jutro na rozmowę kwalifikacyjną...

pracus
@wSzoku 16.03.2017 20:07
na pakowaczy... ja idę jutro na rozmowę kwalifikacyjną...

daj se spokuj i omijaj ten syf z daleka

asdf

w transporcie maja narazie komplet. czasami jest wolne miejsce. zloz podanie moze gdzie indziej cie wezma a potem bedziesz probowal sie przeniesc

golota

witam mam pytanie jak działa transport wewnętrzny i czy są przyjęcie dodam że mam doświadczenie na bocznych jak i czołowych wozkach

pracus
@golota 29.11.2016 18:42
witam mam pytanie jak działa transport wewnętrzny i czy są przyjęcie dodam że mam doświadczenie na bocznych jak i czołowych wo...

daj se spokuj i omijaj ten syf z daleka

sdf

@boleslaw hej hej no ale wiesz rpzeciez jak jest nigdy nie ebdzie takiej sytuacji ze rpzeciez wszystkim się dogodzi zawsze będą ososby którym się cos nie będzie jednak podoalo mam racje pisać tutaj ?

anonim

(usunięte przez administratora)

styk

ludzie tam dają dużo z siebie a oni i tak mają to gdzieś tylko wydajność i wydajność to że Social jest to jest Plus ale co do zarobków masakra

anon

najgorszemu wrogowi nie zycze robic z tej calej zjebanej sapie ludzie wredni dnosza do kierownikow o wszystki i kazdej nawet malej wpadce robota ciezka pieniadze marne niech zamkna ta sape w pizdu

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Dlatego nic na siłę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Nie chcieli dac ani złotówki więcej. Podstawa zostawała taka, jak po okresie próbnym. Dlaczego nie przedluzylem? Bo uważam, gdy pracownik chce związać się z daną firmą na stałe to powinien godnie zarabiać, a te pieniądze są poniżej godności człowieka. Zwłaszcza gdy weźmiemy jaka pracę wykonuje się na pakowni, najtrudniejsze warunki do pracy, najcięższa praca.

Anonim

Ja zaczynałem w tamtym roku, to miałem 1850 brottu, po 3 miesiącach 2000 brutto. 3 umowę po 1 roku pracy zaproponowali na stałe, ale nie chcieli dac podwyżki. Postanowiłem nie przedłużać umowy, a w ostatnim tygodniu kierownik unikał mnie jak ognia. Widać ich podejście do pracownika. Roboty ogólnie nie polecam, warunki złe, szkoldliwe, praca ciężka fizyczna.

styk

Tak zmienili z hydro na sapa a socjal to nietaki mega 300zlwczadow pod gruszą jak nieprzekracz ci 1000zł na członka rodziny jak przekroczy to maszmniej

anonim

(usunięte przez administratora)

styk

Tak po okresie próbnym masz podwyżkę jakieś 400zł. Brutto ale ogólnie przerabana praca na taki w lecie masz jakieś 40stopni a w zimie 30

anonim

(usunięte przez administratora)

styk

Ale to nakarzdym stanowisku taka jest stawka dla nowego pracownika a wypłaty są zawsze 10tego

styk

Tam nasz umowę o pracę a stawka dla nowo przyjętego to 2000 brutto to jakieś 1400 na rękę szału niema

anonim

(usunięte przez administratora)

styk

Składasz podanie oni dzwonią i raczej na100we Cię wezmą na jakiś dział najprawdopodobniej to pakownia mava lub jakaś piła a stawki dla nowego pracownika to 2000 brutto

anonim

(usunięte przez administratora)

styk

Jedź i złóż podanie raczej napewo się zamawiasz

styk

Zacząć doceniać pracownika atu nic tylko wykorzystać na120procent ze zchodząc ze stanowiska masz dosc

styk

Cały czas są jest taki przemiał z ludźmi ze hoho porobia pare dni i rezygnują

anonim

(usunięte przez administratora)

gibcio

Kolego nic na lepsze sie niezmienilo pracujesz jak murzyn za marne 2000 brutto potem masz troszku lepiej2400 brutto

anonim

(usunięte przez administratora)

gibcio

Firma sie rozwija ale praca tam jak ( usunięte przez administratora )

anonim

(usunięte przez administratora)

gibcio

tal wyplaty sa e terminie a zarobek dwa nowego pracowalem to2000brutto czyli jamie 1400 na reke przez kress prubny potem troszke wiecej

michaeljaiwhite

Witam, byłem na rozmowie w tym całym SAPA, chcę przyjąć się na stanowisko operator wózka widłowego. Interesują mnie informacje na temat zarobków, nadgodzin, urlopów i pracy w weekendy. Pozdrawiam

gibcio
@michaeljaiwhite 24.07.2016 19:47
Witam, byłem na rozmowie w tym całym SAPA, chcę przyjąć się na stanowisko operator wózka widłowego. Interesują mnie informacje...

ja pracowalem na wozku masakra e tygodniu wolny dzien a soboty i niedziele praca chyba ze wakacje to masz wolne niedziele nadgodziny jak ktos choruje to sa ale jak da rady to wubije bo co 3miesiace wyplacaja i kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ffwefwe

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KOLKACH Z TEJ SAPY:D:D

asdf

na prasach nie ma miejsca, jest nawet nadmiar

Chika

A jak jest na prasach? Chce tam złożyć cv.

amol

nie ma przyjec kasa marna

normalny chłop

czy dyrektor tego bagna tego nie czyta?Czy jest mu fajnie zarządzać obozem pracy?czy to tak fajnie w takim barachle zarabiać?!!!itd itd itd

aaa

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba ale na kase nie narzekam

pakoowacz

Nie polecam, Obecna sapa jest gorsza niż Valeo, patrząc na wypłaty i na to jak ciężką pracę się wykonuje, na stanowisku pakowacza. Dupolizy Nie mają źle, ale jeśli Nie jestes.grzecznymm pieskiem to masz przejebane, urobisz sie a kasy Nie widać... kierownictwo też Nie za bardzo, szukają tylko faktu Cię udupic i poniżyć, aż wkońcu sam się zwalniasz

kokodżambo

..i ruszyły konie po betonie. Wyścig trwa ))

ja

no już jest pięknie. nawet nie wiedzieć czemu mamy mniejsze wypłaty.i cisza.pewnie te mniejsze wypłaty są z pozdrowieniami z wlkp. taaaaa

osa

Teraz będzie pięknie po połączeniu, pozdrowienia z wlkp

zielony
@osa 21.01.2014 20:59
Teraz będzie pięknie po połączeniu, pozdrowienia z wlkp

Wszystko się zgadza

hej to ja

Niektóre opinie oHydroAluminiumChrzanów pracuje tam troche i z roku na rok jest coraz gorzej.zarobki niskie brak wolnego chodź praca jest na niektórych działach bardzo ciężka.o kalblowaniu na siebie już nawet nie wspomne..są pewne granice nawet jeśli chodzi o zasady BHP.w lecie na hali panuje skwar który jakoś behapowcom nie przeszkadza bo siedzą w biurach gdzie mają klimatyzacje.czekają tylko aż ludzie się poprzewracają i dopiero wtedy bedzie afera BHP:/nie polecam nikomu pracy whydro..a o kierownictwie na pewnych działach to lepiej się nie wypowiadać...zbyt dużo wulgarnych słów musiałbym użyć,podsumowując...marne zarobki brak wolnego ciężka praca beznadziejne [usunięte przez moderatora]/ Midiusz - 2009-06-23 21:38 odpowiedz | cytuj pakownie stanowczo odradzam najwiekszy skwar podłe zarobki jak widze jak ci ludzie tam [usunięte przez moderatora] a ich menager heheheheh nie wiem czy mozna tego osobnika tak nazwac wiecznie pyszczy na nich wiecznie ma ale pakownia ma nie ciekawie zal mi tych ludzi dostaja naprawde w [usunięte przez moderatora] pracowac tam wolał bym zasiłek albo zbieranie puszek anonim - wczoraj o 18:02 odpowiedz | cytuj tak ja juz tam nie pracuje i chwale sobie odejscie to była najlepsza decyzja w moim zyciu kłamstwo i obłuda tyle [usunięte przez moderatora] za plecami ci co tam zostali to twardziele naprawde bo kierownicy i wazni ludzie znajacy sie na rzeczy dawno juz odeszlihydroto potrafi najlepiej wyrzucic czlowieka ktory zna sie na rzeczy albo poprostu pozwolic mu odejsc a miejsce dobrego pracownika zajmuja [usunięte przez moderatora] Reszta opisów na stronie

safi23
@hej to ja 03.08.2013 00:57
Niektóre opinie oHydroAluminiumChrzanów pracuje tam troche i z roku na rok jest coraz gorzej.zarobki niskie brak wolnego ch...

to cale hydro niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzeli tyle moge powiedziec na ten temat :)

Zostaw opinię o Hydro Aluminium - Chrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Aluminium