Hydro Extrusion Poland

• Góry Luszowskie
  • Trzebinia
  • Pogorzyce
  • Krze

3. Opinie o pracodawcach Chrzanów
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Chrzanów Hydro 1

WebsiteIconHydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

PatyczekPstryczek

26.07.2019 15:11

nie polecam nikomu kto zaczyna swoją przygodę z pierwszą pracą. Prawie każda sobota w plecy. Wysyłają na kurs suwnicy tylko po to by mieli pewność że przez rok nie będą musieli szukać nowej osoby na dane stanowisko ( wczesniejsze rozwiązanie umowy wiążę się z pokryciem kosztów kursu z własnej ręki ) Ludzi traktują jak zabawki. ( w czwartek dowiedziałem sie że mam w sobote wolne, w piątek rano pytam sie dla pewności 3 razy czy mam i dowiaduje sie że mam. po czym pod koniec zmiany mówią że masz jednak przyjść jutro do pracy, a na pytanie dlaczego, odpowiadają " tak wyszło " Tak jak wyżej pisałem, wysyłają na kursy które dla nich są " dodatkowe " przez co po 8h pracy, musisz jechać na kolejne 4h jakiegoś szkolenia, a następnie wrócić do domu na resztach sił, po czym znowu jechać do pracy. Osobiście żałuję wyboru miejsca pracy, i czekam na koniec okresu próbnego bo poprostu momentami przez nacisk przełożonych można depresji dostać. NIE POLECAM ! :))
    Hydro alumunium

19.07.2019 22:48

Wedlug mnie pakownia najgorszy dzial nic sie nie liczy tylko tony musza sie zgadzac czyli normy jak to na produkcji zrobisz malo zjeba od kierownika zrobisz tony znaczy 10 ton jest ok raport jest ładnie pieknie nie minie tydzień reklamacja szybko i dużo nie znaczy dobrze również dywanik u kierownika rotacja bardzo duza ludzie jak to ludzie i ludziska bo jesli ktos jest ambitny to dlugo tam nie popracuje w tym (usunięte przez administratora) :)
    Agnieszka

07.06.2018 12:42

@PaweŁ, @Igor a czy braliście już udział w jakiejś rekrutacji? Podczas rozmowy kwalifikacyjnej na pewno jest szansa, aby zadać takie pytania - stąd moje pytanie. Charakter umowy o pracę jest w obecnych czasach naprawdę ważnym elementem każdego zatrudnienia. Umowa o prace jest dla wielu osób gwarantem stabilności i bezpieczeństwa.
    PaweŁ

07.06.2018 16:21

Droga Agnieszko jesli chodzi o mnie ja jeszcze mam prace (mam umowę o prace),a jednak mysle o zmianie bo w brew pozorom nie daje mi w 100%stabilności i bezpieczeństwa..Stad moje rozeznanie na forum,a nie na rozmowie kwalifikacyjnej..-czy to cos nie stosownego??Nie chciałbym trafić gorzej niż mam obecnie.Pozdrawiam.
    Demon

28.09.2018 00:29

Powiem tak, przemyśl kilka razy gdzie się chcesz zatrudnić. Jeśli masz inne możliwości to nie czyn tego desperackiego kroku co ja jakiś czas temu dzięki bogu się opamietalem . Nie ma sensu opisywać wad tego zakładu po kilka razy to o czym inni już wspominali. Poczytaj wszystko dokładnie i zdecyduj bo kiedyś ktoś pytał o plusy miejsca pracy z przykrością stwierdzam że chyba tylko Ubezpieczenie daje poczucie bezpieczeństwa w tej firmie (jak cie coś walnie na ulicy to w szpitalu nie zapłacisz) bo dostać Upomnienie, nagrane bądź zostać (usunięte przez administratora) możesz zostać za darmo. Taki zakład. Ale życzę powodzenia w poszukiwaniu godnej pracy Pozdrawiam
    prasowacz

27.09.2018 19:08

Prosze o rzetelna opinie o bylych dyrektorach Miroslawie B i Andrzeju N.
    były niewolnik

06.09.2018 04:07

Cieszę sie ze już tam nie pracuje ..
    Tooomek

29.08.2018 00:19

Czy sa obecnie jakies nabory do Hydro??

23.04.2018 23:41

Nie jest tak źle. Praca jak każda inna a firma ma dobry socjal i niezłe premie. Na święta parę stówek, premia to nawet 30% od umowy (15 zmiany 15zyski). Zakład bezpieczny, firmowe ubrania prane przez firmę (nie wszędzie się dostaje parę kompletów porządnych ubrań) pracownicy mają możliwości rozwoju, kursów. Wypłaty w terminie, nadgodziny płatne. Zła opinie napisze każdy a dobrej nikt bo nie ma potrzeby się wygadac. Pozdrawiam
    Golota

29.03.2018 11:53

Witam jak praca w transporcie jakie zarobili i czy G.Fluder zmądrzał.
    Gołota

01.04.2018 07:00

Nikt mi nic nieopowie o transporcie i zarobkach

30.03.2018 19:27

powiem wam tak ludziska jak chcece miec spokojne zycie to nie idzcie do tej calej zjebanej sapy mowie wam szczerze tam robia gbury z nozem na gardle i biedaki pozdrawiam

23.03.2018 11:56

Witam ,jakie zarobki na start teraz w firmie ?
    ryszard

19.10.2017 19:21

Jak hydro nie wywali kierownictwa i dyrekcji to będą za chwilę sami tam robić!To nie chodzi o młodych ,ale tam nikt nie może nic powiedzieć ,bo wylatuje z hukiem.Nastawia się tam ludzi przeciwko sobie i robi się wszystko żeby kazdy pracownik robił na przekór swojemu koledze .Kobiety dźwigają takie ciężary jak faceci i zadnych przerw w pracy niema-wszystko ma być odnotowane.Góra sobie siedzi w klimatyzowanych pomieszczeniach z kawką z ekspresu(tym na dole "murzynom" nie wolno się nawet do niego zbliżyć!)Kamerki zainstalowali żeby takie niby kierowniki (coś mają na dyrekcję że im wszystko wolno) pilnowali plebs pracujący ,żadnych przerw nawet gdy jest 48stopni na hali .Obóz pracy pod przykrywką wspaniałego bezpiecznego zakładu pracy!Z tym że bezpieczny to on jest tylko dla poszczególnych ludzi-jednego dyrektora,kierownika wraz ze swoimi kurami i starych wyjadaczy .Nie pozdrawiam i nie zyczę miłego dnia.Omijajcie ta firme (na razie ) szerokim łukiem!
    robotnik

14.03.2018 21:23

ciekawe co mają na dyrekcje
    lopa

11.11.2017 16:36

Mi się podoba praca. Wszędzie są tacy sami ludzie. Wystarczy chcieć. Przeżywacie. Idźcie za płot sprawdzić jakie są warunki to docenicie.
    Nie jestem robotem

07.11.2017 16:57

Nikt tam nie będzie pracował niedługo tylko sami kierownicy ze swoimi kurami jak to kolega napisał poprzednio. Wydajności i premie mają Ci, którzy mają lepszy materiał bo mają lepsze znajomości. Widać to odrazu ale oni dalej myślą, że inni pracownicy tego nie widzą. Kierownicy nie prowadzą z ludźmi rozmów bo "z nimi się nie dyskutuje". Na monologu z samym opieprzaniem długo nie pojadą. Czy naprawdę musi być tam taka niesprawiedliwość. Gdyby była chociaż ona to ludzie by nie odchodzili. Robią góre tak samo w balona jak i zwykłych ludzi.
    Szajka87

27.09.2017 23:55

Starzy pracownicy niedługo będą sami sobie pracować bo gnębią nowych. Wszyscy sa ogłupieni przeciwko sobie. Szkoda, że nie można rejestrować dźwięku na stanowiskach bo kamery to mało do tego zachowania. Był psycholog nawet. Traktują nowych pracowników jak zero. Poniżanie, stres. Praca fajna ale ludzie........nie. Pracownicy mówią że nie ma nawet po co wzywać tych mlodych z jakosci bo znaja się na jakości kawy w automacie. Pracowałam tam pół roku i pół roku za dużo ale otworzyły mi się oczy bo miło jest tam tylko po znajomości.
    Pakol

21.08.2017 16:40

Zmarnowalem tam rok mojego życia proszę was ludzie nie chodźcie tam składać nawet podania jeżeli nie chcecie popaść w depresję tam robią ci Co mają nóż na gardle zero wolnego robią tam bury którzy myślą ze coś znaczą robota (usunięte przez administratora) teraz odkryłem się na hajsie i jest mi dobrze i jak pomyślę że robiłem w tym gownie to mi się niedobrze robi kto robił ten wie o czym mowie
    ZdalaodSapy

12.09.2017 12:18

100 % racji , tam nie ma czegoś takiego jak przerwa,zapier.. na okrągło.Stres,stres i jeszcze raz stres!Ja też tam zmarnowałem kilka miechów.Przypuszczam,że jeszcze niejednego wkręcą w to (usunięte przez administratora)
    Pakol

21.08.2017 16:40

25.07.2017 09:41

Podobno sapa zmienia nazwę na hydro.?
    M

27.07.2017 19:03

Tak, ciekawe jak to Trzcianka zniesie.
    Tomato

16.06.2017 20:09

A jak tam na prasach jest? Można zarobić więcej? Lepsza atmosfera?
    ała

06.04.2017 23:48

Ludzie omijajcie to coś z daleka!Tam pracują chyba tylko desperaci!Wszystkie premie wywalone w kosmos,zadnych dodatków nawet za 500%normy,kierowniki to ćpuny.Dyrekcja tragedia.Firma bedzie do kupienia za rok góra dwa!
    Agnieszka

02.03.2017 15:49

Na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników?
    wSzoku

16.03.2017 20:07

na pakowaczy... ja idę jutro na rozmowę kwalifikacyjną...
    pracus

06.04.2017 23:53

daj se spokuj i omijaj ten syf z daleka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Hydro 1 32-500 Chrzanów

Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
    asdf

01.12.2016 23:24

w transporcie maja narazie komplet. czasami jest wolne miejsce. zloz podanie moze gdzie indziej cie wezma a potem bedziesz probowal sie przeniesc
    golota

29.11.2016 18:42

witam mam pytanie jak działa transport wewnętrzny i czy są przyjęcie dodam że mam doświadczenie na bocznych jak i czołowych wozkach
    pracus

06.04.2017 23:54

daj se spokuj i omijaj ten syf z daleka
    sdf

04.10.2016 19:54

@boleslaw hej hej no ale wiesz rpzeciez jak jest nigdy nie ebdzie takiej sytuacji ze rpzeciez wszystkim się dogodzi zawsze będą ososby którym się cos nie będzie jednak podoalo mam racje pisać tutaj ?

02.10.2016 11:39

04.10.2016 19:46

ludzie tam dają dużo z siebie a oni i tak mają to gdzieś tylko wydajność i wydajność to że Social jest to jest Plus ale co do zarobków masakra
    anon

02.10.2016 10:55

najgorszemu wrogowi nie zycze robic z tej calej zjebanej sapie ludzie wredni dnosza do kierownikow o wszystki i kazdej nawet malej wpadce robota ciezka pieniadze marne niech zamkna ta sape w pizdu

26.09.2016 12:08

26.09.2016 16:41

Dlatego nic na siłę.

21.09.2016 10:51

26.09.2016 11:47

Nie chcieli dac ani złotówki więcej. Podstawa zostawała taka, jak po okresie próbnym. Dlaczego nie przedluzylem? Bo uważam, gdy pracownik chce związać się z daną firmą na stałe to powinien godnie zarabiać, a te pieniądze są poniżej godności człowieka. Zwłaszcza gdy weźmiemy jaka pracę wykonuje się na pakowni, najtrudniejsze warunki do pracy, najcięższa praca.

21.09.2016 02:46

Ja zaczynałem w tamtym roku, to miałem 1850 brottu, po 3 miesiącach 2000 brutto. 3 umowę po 1 roku pracy zaproponowali na stałe, ale nie chcieli dac podwyżki. Postanowiłem nie przedłużać umowy, a w ostatnim tygodniu kierownik unikał mnie jak ognia. Widać ich podejście do pracownika. Roboty ogólnie nie polecam, warunki złe, szkoldliwe, praca ciężka fizyczna.

05.09.2016 07:04

Tak zmienili z hydro na sapa a socjal to nietaki mega 300zlwczadow pod gruszą jak nieprzekracz ci 1000zł na członka rodziny jak przekroczy to maszmniej

04.09.2016 12:38

04.09.2016 15:21

Tak po okresie próbnym masz podwyżkę jakieś 400zł. Brutto ale ogólnie przerabana praca na taki w lecie masz jakieś 40stopni a w zimie 30

03.09.2016 22:27

04.09.2016 12:24

Ale to nakarzdym stanowisku taka jest stawka dla nowego pracownika a wypłaty są zawsze 10tego

03.09.2016 22:24

Tam nasz umowę o pracę a stawka dla nowo przyjętego to 2000 brutto to jakieś 1400 na rękę szału niema

03.09.2016 09:18

03.09.2016 09:41

Składasz podanie oni dzwonią i raczej na100we Cię wezmą na jakiś dział najprawdopodobniej to pakownia mava lub jakaś piła a stawki dla nowego pracownika to 2000 brutto

02.09.2016 16:49

03.09.2016 08:27

Jedź i złóż podanie raczej napewo się zamawiasz

02.09.2016 15:08

Zacząć doceniać pracownika atu nic tylko wykorzystać na120procent ze zchodząc ze stanowiska masz dosc

02.09.2016 10:32

Cały czas są jest taki przemiał z ludźmi ze hoho porobia pare dni i rezygnują

01.09.2016 13:44

01.09.2016 19:54

Kolego nic na lepsze sie niezmienilo pracujesz jak murzyn za marne 2000 brutto potem masz troszku lepiej2400 brutto

01.09.2016 11:27

01.09.2016 13:37

Firma sie rozwija ale praca tam jak (usunięte przez administratora)

31.08.2016 20:24

01.09.2016 07:33

tal wyplaty sa e terminie a zarobek dwa nowego pracowalem to2000brutto czyli jamie 1400 na reke przez kress prubny potem troszke wiecej
    michaeljaiwhite

24.07.2016 19:47

Witam, byłem na rozmowie w tym całym SAPA, chcę przyjąć się na stanowisko operator wózka widłowego. Interesują mnie informacje na temat zarobków, nadgodzin, urlopów i pracy w weekendy. Pozdrawiam

31.08.2016 20:12

ja pracowalem na wozku masakra e tygodniu wolny dzien a soboty i niedziele praca chyba ze wakacje to masz wolne niedziele nadgodziny jak ktos choruje to sa ale jak da rady to wubije bo co 3miesiace wyplacaja i kierownik (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.