MDM.NT

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bażanowice - MDM NT SP. Z O.O.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o MDM.NT

Opinie o MDM.NT Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o MDM.NT!

Kasia

22.01.2019 13:57

Witam. Jak wygląda praca na antresoli?
    Ziomek

02.03.2019 09:17

Plus w rakotwórczych oparach wędrujących z dołu
    Hmm

13.09.2019 07:38

Lipa, latem. Jest sauna, zdechnac można
    Roberto

07.09.2019 15:06

Bo np Pan Bartosz z W3 wtryskarki pomaga kobietom chyba mu chodzi o ruch.... A facetów ma głęboko w (usunięte przez administratora) Teraz chodzi kutwa z ujebanym nosem tak trzymać...
    Xxx

13.09.2019 07:33

Nie interesuj się tak, bo kociej mordy dostaniesz. Polecam interesować się sobą. A jak Ci żal (usunięte przez administratora) ściska to Twój problem. Jak Ci nie pasuje to polecam się ujawnić i powiedzieć prosto w twarz co się ma do powiedzenia, a nie tutaj swoje żale wypisywać.
    Xxx

13.09.2019 07:34

A Ty się nie podawaj za Bartka, bo to chamskie.
    Yhh

06.06.2019 11:02

Witam wszystkich mam pytanie odnośnie pracy w mdm Bielsko na produkcji j.... Jaka panuje atmosfera w pracy? jacy są ludzie pomocni ? , praca ciężka? , normy wysokie?
    Mk

29.06.2019 12:29

Ja tam nikogo nie widziałem żeby zapieprzał, popatrz w TI jak zapieprzają

05.08.2019 08:52

Z uprzejmości powiem, że nie, bo potem ludzie są bardzo zdziwieni, bowiem raczej każda firma w Bielsku już takie wypłaca. Na rozmowie warto więc wyciągać takie informacje, bo sami tego nie powiedzą ???? Pozdrawiam
    Golf

09.03.2019 09:25

Chodza plotki po firmie ze będzisz podwyżka od lipca.. Mam nadzieję ze mniej niż 200 zl netto, nawet nie będą sie ośmieszac dawac. Przy obecnym rozwoju firmy oraz zyskach jakie przyniosa bazanowice...Panie prezesie minimum 400 na osobe netto! Ja wiem ze swiat zza szyby rangerowera jest piękny... Ale za 2500 netto miesięcznie juz nie jest tak wesoło... Gdy jade dziurawa droga, golfem.

24.03.2019 15:02

Radek jak jedziesz z Cieszyna to gdzie masz dziury, chyba pod domem ????????
    Maslanka

20.04.2019 12:26

Ja proponuję 500 zl netto do podstawy, a nie kolejna ukryta premia!!!
    Fakty

30.01.2019 06:33

Kto wymaga 3 tys netto na rozmowie o pracę dostaje tyle! Panowie i Panie nie pracować za grosze! Firma mdm zarabia miliony zloty, maja bardzo dużo pieniędzy. Starzy pracowcy zarabiają po 5 tys zl
    wilfred

10.02.2019 20:54

Można bezpośrednio
    Janek

16.04.2019 17:50

5 tys to nawet nie zarabia tam ktos kto pracuje 20 lat , wiec chyba trzeba byc (usunięte przez administratora)pisac takie opinie . Pracuje 5 lat i nawet 3 tys nie mam .
    Stary

19.12.2018 12:13

Jak co roku na Święta znowu lipa... marne 200zl na rękę dla kogoś, kto pracuje ponad 5 lat. To już jakaś kpina.
    Taki tam

02.03.2019 19:54

Ja u Rosinskiego pracuje ponad 15 i też dostałem 200. Jak bym moje finanse domowe miał opierać tylko na tym co mi dadzą to bym już dawno zbankrutował .
    Pomylka

09.03.2019 09:15

A co nas obchodzi Rosiński?? Pomyliłes firmy...
    kasiahi hi

25.02.2019 16:33

Witam a jaki system pracy tam obowiazuje i jaka stawka na poczatek?
    Rysiek

01.03.2019 12:49

Najniższa krajowa plus premia uznaniowa...
    Andrzej Wajda

11.02.2019 17:29

Najgorsza praca jaką miałem (usunięte przez administratora) i tyle bez szkoleń bez pomocy licz że ktoś na starej maszynie będzie robił normy bez korzystania z toalety iitd największy baran To ten gruby z antresoli zapomniałem jak się zwie ksieciunio tak ustawia zadania ze sam (usunięte przez administratora) robi a ten Tomuś z maszyn na dole też nie lepszy siedzi na maszynie na której nic nie robi się za dużo (usunięte przez administratora) niby brygadziści a zwykle faje z Cieszyna i okolic ???????? dobrze że tam nie pracuje i nikomu nie polecam tego szamba.
    DonM

23.02.2019 18:28

Wacpanie z jakiego drzewa żeś się urwał?? Z jaką siłą żeś przytulił beton przy porodzie? Obrazajac innych cisniesz sam sobie więc podejrzewam że już zdążyło zaatakować cię lustro żona odeszła z sąsiadem i wylewasz swoje niezadowolenie zwalajac na innych swój jakże smutny żywot :) a co do osób które obraziles widocznie nie widzisz własnych wad nie mając pojęcia na czym polegają dane funkcje z punktu widzenia podwładny /przełożony ani jednemu ani drugiemu nie można zarzucić nic złego wprost przeciwnie jak długo pracuje pierwszy raz mam nad sobą kogoś z kim mogę się dogadać :) więc masz informacje z Marsa mości kosmito więc uważam że musiałeś być na prawdę ch....m pracownikiem skoro piszesz takie rzeczy :)
    Alfred

08.02.2019 01:09

Witam, jakie stawki na start na magazynie? Jest szansa nac 2500zl netto czy nawet nie aplikować? Mdm otwiera fabrykę w Bazanowicach. W pobliżu przyszłej fabryki są 3 zakłady pracy gdzie po roku zarabia się blisko 3000zl. Jest szansa że MDM będzie konkurencyjny?
    Rudzielec

05.02.2019 21:47

Witam, Chciałem zapytać o oferty pracy w bażaneiro ?? Kiedy się oddział ma otworzyć? Jak aktualna atmosfera w firmie warto isc? Jaką dają stawkę na początek? Dzieki za informacje
    Gacek

22.01.2019 10:13

Witam ile można zarobić na magazynie na początek ?
    Gacek

19.01.2019 10:49

Witam na jakie zarobki mogę liczyć na magazynie na początek ?
    Mercalo

28.12.2018 19:18

Ale leja z tej karpiufki, na każdym kroku słychać ze jakby ktoś w mordę dal;) haha no ale ważne ze szefuncio mercedesem sie wozi. I ze apartamenty sie zgadzaja, ze winko w ox sie sprzedaane... No ale 200 jak na Ukrainie pod choinkę

31.12.2018 13:35

Idź się zwolnij pało jak ci nie pasi i idź do któregoś zakładu kołchozu automotive w bielsku, jeszcze dostaniesz pieluchy żebyś nie chodził za często do kibla i bedziesz szczał miedzy nogi
    aplikowac czy nie

22.12.2018 10:23

witam jakie zarobki na magazynie na poczatek
    Boła i spóła

27.11.2018 21:41

Ciekawe ile będzie na karpiowce......czy. W ogóle coś będzie? Bo jak wiadomo firma się rozwija w dynamicznym tempie zbiera nagrody w dziedzinie biznesu......byle by w tym wszystkim nie zapomnieć o pracownikach.
    Karp

15.12.2018 10:41

Tusz 200 zl do ręki, tak jak 10 lat temu haha ;)
    Cieszynek

16.12.2018 16:04

Dobrze że nie musisz (usunięte przez administratora) jak niewolnik w jakieś branży automotive
    profesore

06.08.2018 21:56

Minusem w tej firmie jest dyskredytacja jeśli chodzi o płace... Ten dyskurs jest dwojaki po pierwsze między działami gdzie zarobki kształtują się od 2500zł netto do 3500zł netto to wszystko na produkcji, a drugie to między pracownikami z wieloletnim stażem a zatrudnionymi niedawno, różnica wychodzi w przedziale 200 - 300zł brutto. Niby od nie dawna wprowadzono Fabrykę Pomysłów(najwięcej pkt dostają brygadziści czy inne osoby z biura). Od września będzie można skorzystać z OK System. Gdyby jeszcze tylko dawali wczasy pod gruszą, lepiej płacili w weekendy i bardziej doceniali starych pracowników to było by perfekcyjnie... Póki co raczej można odczuć brak poszanowania pracownika, kolesiostwo, obgadywanie, podkładanie świń, a póki co zatrudnienie kobiet okazało się strzałem w piętę niż dobrym pomysłem. Zamiast pracować i robić normy musisz stać przy nich i ich pilnować, pomagać a im się i tak nie chce robić. Dzień, dwa porobią i biorą różne urlopy i nie ma z nich pożytku... Nie które są ładne, inne robotne a inne mają dużą gębę i myślą że jak mają lepszy kontakt z p. dyrektor to im wszystko wolno... Jeśli nie zmieni się podejście do pracownika który już pracuje tu kilka lat to zaczną odchodzić

25.11.2018 19:25

Weź po uwagę że niektórzy starzy pracownicy po 10 latach pracy nie ogarniają swoich maszyn a nowi mają chęci i umiejętności i szybciej im to idzie, to co chcesz żeby młodych nie dostrzegano???
    Stary

27.11.2018 19:46

Młody przychodząc nie zna jeszcze realiów, chce chłonąć wiedzę, poznaje maszynę itp. A starszy pracownik po kilku latach, kiedy nie jest doceniany traci zapał.

26.11.2018 15:19

CZy ma ktos informacje na temat pracy Grafika w trj firmie?
    Nick antresola

12.10.2018 10:17

Praca zależy od wydziału, miejscami jest ciężko ale produkcja tutaj nie przypomina produkcji tylko raczej jej imitacje, socjalu nie ma żadnego ale przy tym ile tu mam pracy przez 8 godz to ciężko normy nie zrobić. Ciężko stracić premie motywacyjną, naprawdę trzeba się postarać a nowi pracownicy zarabiają minimalnie mniej niż starzy.

01.10.2018 12:06

xxxx

04.10.2018 07:37

A jeśli chodzi o wyższe stanowiska? Technolog, pracownicy działy R&D? jak z zarobkami? Byłam na rozmowie i czekam właśnie na telefon czy się dostałam, generalnie firma wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie jeśli chodzi o te stanowiska nie produkcyjne
    bielsko

24.09.2018 15:15

No cóż.. Bardzo wiele tu zażaleń i smutków. Zapewne dla większości to pierwsza praca produkcyjna widać. Kobietom trzeba pomagać - straszne!! Macie rację, w Bielsku jest bardzo wiele firm z bogatym pakietem socjalnym - każdy jest wolnym człowiekiem, dwa tygodnie wypowiedzenia i jazda. Tylko żeby później nie było zdziwienia jak może wyglądać praca na produkcji ???? Jak to mówią - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma ???? Możemy zaczynać (usunięte przez administratora) burzę!! ????
    AAAAAAAnia

27.09.2018 10:29

Ktoś wie jak wygląda praca na stanowisku młodszego technologa?? jakie są zarobki i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
    Tomek

28.09.2018 13:14

No właśnie, przedmówca ma rację, niech ci co narzekają się zwolnia i idą do któregoś z zagranicznych bielskich kołchozów automotive to zobaczą realia pracy w obozie gdzie jeszcze brakuje kapo i wieży strażniczych, i jakie brutalne będzie zderzenie z rzeczywistością tamtej roboty, ja pier@ole jakieś dodatki socjalne, wolę mieć robote spokojną.polecam mdm.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MDM.NT?

Kontakt - MDM.NT

Bielsko-Biała

Dorota

31.07.2018 22:10

@Kamilo, czy wynagrodzenie pracowników również zależy od stażu pracy w firmie? Czy MDM.NT oferuje pozapłacowe benefity? Firmy często zapewniają dofinansowania na karty sportowe lub dojazdy do pracy. Jak tę kwestię oceniasz u swojego pracodawcy?
    janusz

06.08.2018 17:57

Firma niestety nie docenia pracownika tak jak inne firmy w bielsku-b , nadgodziny ( sob albo niedziela ) to 150 na rekę :) Nowy pracownik ma 50zł -80zł mniej niz ktos ,kto pracuje tam kilka lat ( po 3 latach pracy podwyzka 50zł a po 5 80zl na reke ) niestety stawki cenowe to raczej lata 90'
    Anonimek

04.08.2018 02:50

Witam.Jestem zainteresowany pracą w tej firmie.Mógłby mi ktoś napisać jaka sytuacja jest w dziale Utrzymania Ruchu ? Widzę,że często pojawia się ogłoszenie w internecie...
    Proszkowy

18.07.2018 09:15

Czy wie ktoś może czy w MDM nt mają swoją lakiernię proszkową? Czy może lakieruja u podwykonawców.Sxukam pracy jako lakiernik proszkowy.
    janek

20.07.2018 18:12

nie ma takiego stanowiska pracy w tej firmie .
    Rodriguez4566

15.07.2018 18:30

To prawda bo pakietu socjalnego i imprez integracyjnych w tej firmie nie ma już od dawna. A ta osoba która to wmawia świeżo przyjętym osobom powinna się mocno zastanawowic czy dobrze robi chyba że chce zarządówi zaimponować.
    Dorota

10.07.2018 13:04

@Kanal, wnioskuję, że jesteś pracownikiem firmy. Może napiszesz również jaka atmosfera panuje w MDM.NT? Czy kontakty między pracownikami sprzyjają pracy zespołowej? Zachęcam Ciebie do odpowiedzi na powyższe pytania, gdyż może to być cenna wskazówka dla osób zainteresowanych aplikacją do firmy.
    Ktoś

12.07.2018 21:36

Dorotko a ty pracujesz w mdm? Że zabierasz głos?? Jaka może być atmosfera jak ktoś dostaje podwyżkę a ktoś nie...? Chyba za dużo pieniędzy poszło na współpracę z Kuznariem i budowe apartamentow!! Ze zabrakło kasy na podwyżki!!
    Kanal

10.07.2018 06:25

Wczoraj pracownicy zostali oszukani!! zarząd pomimo OBIECANYCH od roku podwyżek nie wywiązał się z obietnicy!! Dla. Nowych pracowników ostrzegam nie ma żadnego pakietu socialnego!!!! W firmie nie dba się o starszego doświadczenego pracownika! Skoro nowemu daje się lepsze pieniądze na start... Wstyd, wstyd wstyd!
    Nnn

12.06.2018 22:43

Hejka. Jak wygląda praca u was na wtryskarkach? Chcę się zatrudnić.
    wtrysk

18.06.2018 08:33

Tak, pracuje kilka dziewczyn.
    Nnn

18.06.2018 17:24

Dzięki za odpowiedź :)
    wisia

11.04.2018 21:40

Teraz kobietki przyjmują tylko czekać kiedy Ukraińcy zaczną pracować takie są dobre zarobki ,że się wszyscy pchają za robotą .

15.03.2018 09:44

Jakim pracodawcą jest MDM.NT? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy osoby w niej pracujące mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?
    anżej

10.04.2018 13:30

Nie
    Nihuhu

11.04.2018 11:35

Serio???To tam chyba tylko jacyś desperaci pracują.No to elegancko.
    Cieszyniok

28.03.2018 15:53

Swjynta jusz blisko, ale chyba w mdm sie swjunt nie obchodzi bo zgodnej premi nie dali.... Dobrze ze u moji baby w robocie ciepli pare groszy na swjynta bo zas dziecka by musiały jeść stereo Mikołaja z poprzednich świąt i udawać że to zajunc wielkanocny...
    Johny

29.03.2018 13:37

Dzieje się :D
    Prawda

06.02.2018 17:27

Cos wiadomo o podwyżkach?? Bo juz nawet ludzie z Ukrainy nie chca pracować za taka kase. W Bielsku duża konkurencja, i trzeba zachęcić pracowników. Moze jakiś social?? Wczasy pod grusza? Darmowe obiady?? Wpisujcie swoje pomysły. Prezes pewnie czyta! Przecież tak ich boli prawda na gowork
    anżej

12.02.2018 11:50

w ramach podwyżki i socjalu będą i są przyjmowane dziewczyny
    siudek

27.01.2018 21:31

Widzialem oferte do kontroli jakosci. Wiecie ile teraz mozna zarobic. Za mniej niz 2800 na reke nie bede aplikowal
    Polak

06.02.2018 17:33

Zdrowe podejście, nalezy. Sie cenic!! A nie dawać się wykorzystywać za najniższa krajowa! Te czasy sie juz skończyły!! Teraz jest rynek pracownika! Albo firma płaci jak należy, albo idzie na dno, bo nie ma ludzi do pracy..
    Polak

10.02.2018 07:51

Brawo! I tak ma być !
    wow

01.02.2016 10:55

a ja się pytam czy jest w Bielsku-B normalna firma? w której za rzetelną prace otrzymujesz adekwatną płacę? w normalnych warunkach? tak dla ludzi pracy?
    Olcia

26.01.2018 21:31

Nemak
    Operatorrr

23.01.2018 16:26

Witam jak wyglądają zarobki w tej firmie jeśli chodzi o 3 zmiany jak i 4 brygadowke?
    john

24.01.2018 21:38

Nie ma znaczenia czy robisz 3 czy 4 br , kasa taka sama...
    RYBA

07.11.2017 21:19

Witam, czy jest juz jakaś informacja na temat karpiówki tym roku? Znów będzie 200 zl premii świątecznej?(niezmienne od paru lat).
    ANTRESOLA

13.12.2017 11:51

Zgadzam się z tym co kolega wyżej napisał,człowiek pracuje ciężko caly rok i dostaje marne 200!!!! Wstyd jak na tak duża firmę taka marna premia... Od kilku lat!! W innych zakładach placa nawet 1000 zl premi!!
    Akoni T

18.12.2017 12:33

Na pocieszenie mogę cię poinformować że na Bestwińskiej wśród firm produkcyjnych jest jedną taka co w taki sposób docenia pracowników,że na święta nie daje NIC .Zero kasy,paczek itp. Także nie złamuj się,bo niektórzy to ci jeszcze zazdroszczą.Dla przestrogi ,firma szuka ludzi ( głupich ) do pracy ( wykorzystywania ) .
    Rysiek

11.10.2017 16:28

Dzisiaj obiegła firmę informacja ze mdm będzie budował mieszkania w centrum bielska, to bardzo dobra informacja dla pracowników mdm. Wkoncu będą mieszkania dla pracowników!!! Jupi!! Aaaaa no i mam nadzieję ze na podwyżki w 2018 roku nie zabraknie pieniążków.... Zapraszam do dyskusji ????
    J77

29.10.2017 14:22

A nie pomylilo ci się z Mieszkaniami dla Młodych?
    Zenek

06.11.2017 07:09

Przecież to taka ironia z tymi miezzkaniami, na każdym kroku w firmie słyszymy ze nie ma pieniędzy na nic... A tutaj taki news. Może zamiast deweloperki, warto by zainwestować w Cieszyn??
    Mr X and mr Y

14.10.2017 08:24

Rysiek Ty na prawdę chcesz do końca życia tam pracować ,że chcesz mieszkanie od mdmu ? Przecież ciągle ktoś się zwalnia bo znajduje lepsza prace ze stała pensja .Ciągle komus potrącają pieniadze i sie ludzie zwalniaja ale góra tego nie rozumie ,a idz na antresole i masz darmowe szkodliwe warunki gratis, współczuje ludziom tam pracującym ,nie wiem jak oni tam wytrzymują , co tam jestem to słabo mi bo sama chemia z maszyn z dołu , ale co to kogo interesuje , ważne że pracuja i firma zarabia . Nowy pracownik -Co do labo to jest 4 brygadowka , nie ma nadgodzin . W tej firmie jako rzadkość w bielsku nie placa dodatkowo za prace w weekendy czyli za 4 brygadowke wiec sobota czy niedziela robisz jak za zwykly dzien.
    WaluŚ

15.09.2017 11:15

Onet...........!!!!!!, na skórce od banana to Ty widać się już dawno wywróciłeś a upadając glan widocznie już po drodze na ciebie czekał....... nazwać kogoś takiego jak Ty baranem to komplement.
    Walduś

06.09.2017 17:05

pracuję tu prawie trzy lata, byłem na różnych działach i różnie to wyglądało. obecnie nie mogę powiedzieć nic złego. może maszyny się psują ale po za tym too kasa się zgadza a jak ktoś się nauczy systematyczności to i praca się lekka wydaje> osobiście polecam; dla leniwych > odradzam

22.08.2017 11:41

Pompa

09.09.2017 17:45

A propos,może ktoś kiedyś to przerabiał - jakie są ewentualne konsekwencje za pobicie kogoś na terenie zakładu pracy?
    Onet

11.09.2017 12:27

Jak nikt nie widzi to spoko nawet z "glana" możesz pociągnąć .Gorzej jak już są świadkowie ale zawsze możesz mówić ,że się na skórce z banana posliznął :).

Zostaw merytoryczną opinię o MDM.NT