Quiosque

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o Quiosque

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiosque

misio

Pracowałam w Quiosque przez około pół roku i dopóki nie zmieniła się ekipa było okay. Prawdą jest że praca tam jest to wciskanie klientkom ciuchów z Chin za grube pieniądze ale to nazywa się handel. Tak jest wszędzie. Premie w Quiosque dobre, trzeba się było trochę nastarać żeby zrobic dobry utarg ale opłacało się. Przy dobrych obrotach nawet 400 zł na miesiąc mozna było dostać dodatkowo. Niestety jak to zwykle bywa kierowniczka się zmieniła i nie bylo juz tak kolorowo. A co do pani Joasi nie raz przesadzała ale nie bylo tragedii. Także jeśli się trafi na dobrą kierowniczkę i ekipę w pracy to praca jest fajna. Największym minusem są indywidualne sprzedaże ą bo przy indywidualnych utargach zawsze będą jakieś kłótnie. Nigdy nikomu nie dogodzi w 100 % a gdy jest mało klientek to trzeba być sprytnym i nie raz chytrym żeby przejąć klientki sprzedaż dla siebie.

Aneta

Przypominam, że wszystkich użytkowników wątku obowiązuje regulamin portalu. Nie jest to miejsce na wpisy zawierające wpisy obraźliwe, lub naruszające dobra osobiste innych. Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi oraz zapoznanie się z treścią regulaminu: www.gowork.pl/regulamin

Aneta

@Zadowolonadziękuję za wyjaśnienie. Rzeczywiście, niektóre kwestie są dość subiektywne. Rozumiem, że Ty nie masz zastrzeżeń i odpowiada Ci praca w Quiosque. Widzę, jednak, że dużo zależy od rejonu, w którym się pracuje. @martynka również piszesz o problemach z bezpośrednimi przełożonymi. Jeśli występują takie sytuacje, to zawsze warto informować o tym firmę bezpośrednio.

Zadowolona

Ja mam zupełnie inne zdanie w firmie pracuje mi się bardzo dobrze . Straszna regionalna J.B. wcale nie jest straszna a że wymaga to chyba jej praca. Na kontakty z centrala również nie narzekam a i klientki są zadowolone - nie czuję się wykorzystywana i poniżana - zarobki są przyzwoite a satysfakcja z pracy bardzo duża. I nie nie jestem z Dębicy ;)

Aneta

@Goskamoże takie informacje warto przesłać bezpośrednio do firmy? Jeśli są jakieś zastrzeżenia co do pracy indywidualnych pracowników, to lepiej zgłaszać to wewnętrznie.

Wegeee

Na stanowiskach regionalnych banda manipulatow, którzy nie szanują ludzi, a o zarządzaniu nie mają bladego pojęcia. Na prawdę nie polecam tej firmy.

martynka
@Wegeee 01.08.2017 10:23
Na stanowiskach regionalnych banda manipulatow, którzy nie szanują ludzi, a o zarządzaniu nie mają bladego pojęcia. Na prawdę n...

Zgadzam się dziewczyny z wami. Pani z regionu dolnośląskiego pomyliła zupełnie branże. Najpierw powinna zostać przeszkolona z systemu sente i aranżacji ścian w quiosque a potem być wpuszczona na sklepy. Ledwo wie jak włączyć system sprzedaży a co dopiero w nim coś zrobić. To że od jej przyjścia zmienia się ciągle personel na sklepach o czymś swiadczy. Jeszcze trochę sama będzie musiała stanąć i obsługiwać klientów. Oby w porę ktoś tym się zainteresowal co wyprawia pani M.

Goska

Drogi zarządzie! Czy Ty to w ogóle bierzesz do siebie? Miałam nieprzyjemność pracy z Szanowaną P. Moniką i powiem szczerze, że nie wiem jakim cudem ktoś pozwolił komuś takiemu pracować na stanowisku regionalnego . To, co ta Pani wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie. Zgadzam się z wypowiedzią Izy. Stanie za winklem i obserwowanie pracowników to domena tej Pani. Fałsz jaki od niej bije, szkoda gadać. Uśmiecha się do Ciebie, a pod stołem już smaruje Ci wypowiedzenie, aby później wręcz z obrzydliwa satysfakcja móc Ci je wręczyć w połowie miesiąca. Ludzie pracujący w tej firmie mają rodziny i dzieci. Tej Pani to wcale nie przeszkadza. Ba! Obrała sobie chyba takich za cel. Poza tym podnoszenie głosu na pracownika to już chyba sprawa to rozstrzygania gdzie indziej moi drodzy. Nie polecam bardzo mocno ! Szkoda tylko dziewczyn, które nadal muszą z nią współpracować.

Zasmucona Mirabelka

Wszystkie negatywne opinie to prawda :( na dodatek ten przymus stania na baczność całymi dniami....tylko człowiek patrzy jak żylaki rosną, a kręgosłup siada...placa zatrwazajaco niska a roboty tyle co na hali produkcyjnej i wszystko zawsze na stojąco łącznie z obsługą komputera..a pani Monika z dolnośląskiego uważa sie za drugiego prezesa i wprowadza koszmarna atmosferę w pracy podczas jej wizyty

iza

Pracowałam w Quiosque w Lesznie prawie rok i chociaż na początku było cudownie, musiałam zrezygnować dzieki Pani Regionalnej. Gdy regionem kierowała Pani Kasia nie było żadnego problemu, jednak była za dobra i wymienili ją na Sz.P. Monikę :)) Zero poszanowania dla pracowników, gdy wchodziła trzeba było stać na baczność, mieszała się w sprawy wgl nie dotyczące jej osoby, potrafiła skrytykować kogos za nic, a sama nie potrafiła dobrze obsłużyć komputera nie wspominając już o programie SENTE. Przyjeżdzała na galerię, chowała się za kolumną i pędziła do góry do kawiarni żeby rekrutować nowe osoby na nasze stanowiska, potem pisała do nas e-maile a po trzech godzinach schodziła na dół oznajmiając że dopiero przyjechała na wizytę. Chciałam wolne z powodu wizyty u dentysty, powiedziała że jeśli kogoś ząbek boli ma wyjść na godzinę i przyjść. W warunkach zatrudnienia było jasno powiedziane, że dwa weekendy są wolne, dwa pracujące, pani Monika zadzwoniła do nas i oznajmiła że mamy pracować minimum 3 weekendy, bo to HANDEL a nie ADMINISTRACJA. Gdy razem z kierowniczką dałyśmy wypowiedzenie paliła głupa i nie odzywała się w ogóle, tak jak potrafiła być u nas na sklepie codziennie, tak zapadła się pod ziemie. Przyjeżdzając nie przeprowadziła z nami żadnej rozmowy tylko oznajmiła, że zrobi inwentaryzację sugerując nam, że kradniemy. Później nie pojawiła się już do naszego odejścia. Tak oto jedna osoba potrafi zniszczyć wizerunek firmy :) Bo to, że ludzie pracują w regionie dłuższy czas a nagle na wszystkich sklepach zaczyna się zmieniać ekipa - nie jest normalne. Pozdrawiam

Zniesmaczona i niesmak pozostanie

Zacznę od tego, że ta firma to jedno wielkie nieporozumienie . Marna płaca, musisz prosić na kolanach o podwyżkę po paru latach pracy. Żadnego docenienia stałego pracownika, nie wspomnę już o Pani regionalnej w województwie dolnośląskim . Skąd oni biorą takich ludzi. W ogóle nie szanuje pracownika, zwalnia jednego za drugim z czystą przyjemnością, a zarząd nic sobie z tego nie robi. Widocznie Pan Prezes jest bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy. Niby poważne stanowisko, a jednak Pani na nim niezbyt poważna. Ja klient ma szanować markę skoro marka nie szanuje nie szanuje własnych pracowników. Radzę się ogarnąć bo marnie towaru widzę Droga firmo. Nie polecam pracy w QSQ

Aneta

@Hela Nie zgadzasz się z opinią @Elwira? Może powiesz jak Ty oceniasz Quiosque jako pracodawcę?

Elwira

@Aneta dobrze rozumiesz :) bo pracowałam już w kilku firmach odzieżowych i w Quiosque jest mi najlepiej a jestem tam od prawie 1,5 roku. To znaczy jest dużo pracy, ale wszędzie jest dużo pracy. A co najbardziej lubie? Mam fajny zespol, dobrze sie dogadujemy z dziewcyznami , to w ogole firma przyaznie nastawiona na wspolprace z kobietami bo tam prawie same babki są :) Podba mi się to, że z premią można dużo wyciągnąć. Jeśli się chce, można nieźle zarobić. No i to, że od razu dostałam umowę o pracę, co niestety nadal nie jest u nas takie normalne. Ogolnie jestem zadowolona.

Joanna
@Elwira 26.04.2017 13:05
@Aneta dobrze rozumiesz :) bo pracowałam już w kilku firmach odzieżowych i w Quiosque jest mi najlepiej a jestem tam od prawie...

Można wyciągnąć dużą premie ? Dziewczyno gdzie ty pracujesz ? Z Twojej opinii wynika, że w quuiosquowym raju :D pracowałam tam tyle czasu i jedyne co dostałam to full roboty za marne grosze. O dobrej premii można pomarzyć :) Chyba, że Twoje wyżyny finansowe to 1700 złotych. Jak tak to ok, ale nie wciskajcie już kitów. Każdy kto pracował lub pracuje zna realia.

Elwira
@Joanna 22.07.2017 14:48
Można wyciągnąć dużą premie ? Dziewczyno gdzie ty pracujesz ? Z Twojej opinii wynika, że w quuiosquowym raju :D pracowałam tam...

@Joanno, widzę że tutaj można tylko spokojnie nażekać, bo jak ktoś napisze coś poztywnego o pracy w Quiosque to od razu jest podejrzany albo hejtowany, no ale jednak nie zmienie swojego zdania o tej firmie bo mam porownanie z innymi, gdzie byłło o wiele wiele gorzej. tu mam umowę o prace, dobra premie i dogadyje sie z dziewczynami z zespolu. i tyle :)

Poszukująca

A ktoś z was pracuje albo pracował w rzeszowskiej albo w Auchan,mam ochotę zanieść tam cv ale nie wiem czy warto.

Aneta

@Elwirarozumiem, że dobrze pracuje Ci się w Quiosque. Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.

Elwira

a ja mam dobre doświadczenia z tą firmą. trafiłam akurat do fajnego zespołu dziewczyn. oczywiście jest duzo roboty, ale gdzie jej nie ma. to jest pewnie przypadek gdzie trafisz bo wszedzie ludzie sa rozni....

Iabela20

Najgorszy Sklep w jakim pracowałam!!! Sklep Quiosque w Łomiankach, kierowniczka jest okropna niech was nie zmyli jej żałosny nie szczery uśmiech jak nie Będziesz kablowac na innych odwdzieczy Ci się w grafiku samamymi popołudniami.A sama właścicielka tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie lepsza obiecuję gruszki na wierzbie i jak to słodko nie będzie a tak naprawdę nie robi nic z problemami pracowników.Kierownik stosuje mobbing ale jest nie do ruszenia.Omijać te miejsce z daleka i nie słuchać obietnic bo więcej roboty niz wypłaty w tym w tym żałosnym "Ekskluzywnym Sklepie "!!!!!

Kika32

Ja też tam pracuję już 3 lata i też polecam, wczesniej pracowalam tez w firmie odziezowej, polskiej i powiem szczerze ze w Quiosque jest lepiej finansowo i mam fajnieszy zespol. Dziewczyny, wlasnie:HELLO, pokażcie mi prace, gdzie nie beda od Was wymagali wynikow, bo ja takiej nie znam. oczywiscie najlatwiej jest hejtowac.

Sandra28

Ty to na prawdę jestes przysłowiową,, Mariolką 'Zdanie było wyjęte z kontekstu,gdybyś tam pracowała to byś wiedziała HELLO

Sandra28

...,,Od WSZYSTKICH OCZEKUJĘ WYNIKU MIN. 48% w swoim sklepie i więcej. Wszystkim, którzy będą mieli mniej, się zwyczajnie nie chce. Nie pracujemy z takimi ludźmi mam nadzieję.'... To jedno z wielu mobingowych zastraszeń regionalnej na podkarpaciu. Dziewczyny nie polecam tych sklepów nie pracujcie tam to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy kto tam przyjdzie to regionalna po wynikach od razu zwalnia nie patrzy na nic dla niej najważniejsze są pieniądze a dziewczyny traktuje jak szmaty.

lubiętępracę
@Sandra28 12.01.2017 20:28
...,,Od WSZYSTKICH OCZEKUJĘ WYNIKU MIN. 48% w swoim sklepie i więcej. Wszystkim, którzy będą mieli mniej, się zwyczajnie nie ch...

Min 48% ? Przecież takiego wyniku to każdy regionalny w każdej firmie będzie oczekiwał. Pracuję w Quiosque już prawie dwa lata(jako sprzedawca) i szczerze polecam. No chyba, że ktoś chce sobie ładnie stać i patrzeć w ściany a robić nie chce nic to faktycznie nie polecam.

Zuza 26
@Sandra28 12.01.2017 20:28
...,,Od WSZYSTKICH OCZEKUJĘ WYNIKU MIN. 48% w swoim sklepie i więcej. Wszystkim, którzy będą mieli mniej, się zwyczajnie nie ch...

Nie polecam pracy w tym salonie a już w szczególności w Galerii Rzeszów.Kierowniczka tego sklepu jest chyba tylko kierowniczka z przymusu.Reszta dziewczyn...szkoda mówić.Podsumowując cały ten sklep to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dwa metry mułu.

Zosia

wiecie co, jak ja czytam opinie o firmach odzieżowych - bo wlasnie szukam roboty w tej branzy - to właściwie nigdzie nic dobrego nie piszą, każdy narzeka bo ta najłatwiej, ja na te wszystie informacje patrze z przmrozeniem oka. jakby tratowac to powaznie to chyba nigdzie by sie czlowiek nie zatrudnil...wszedzie sa rozni ludzie i wszedzie trzeba pracowac, proste...ja znam dwie laski, ktore pracowaly wlasnie w tej firmie po kilka lat...wiec chyba nikt ich do tego nie zmuszał?

nie polecam

pracownicy w biurze niestety nie wykształceni i nie mający pojęcia o prowadzeniu brandu. omijać szerokim łukiem.

Susannka

Omg....zarzadzie firmy czy wy to w ogole czytacie? Czy interesuje was w ogole jak sie ma sytuacja w waszej firmie? Przeciez jak sie to czyta to czlowiek przysiega sobie ze juz nigdy nie zrobi tam zakupow. Czy wasi regionalni tak wlasie tresuja mlode kierowniczki w sklepach? To normalne Ze jesli jest to pierwsza kierownicza fucha takiej mlodej dziewczyny to bedzie robila wszytsko co jej kaza... naprawde az przykro sie to czyta.... ja juz tam zakupiw nie zrobie. Omijam szerokim lukiem takie kołchozy...

a

No słyszałam o tej Rzeszowskiej..... kierowniczka daje w palnik i to równo, dziewczyny które robią swoje targety do zwolnienia bo coś nie poszło po jej myśl. Jako kierownik nie pomaga w niczym

k

Nie polecam pracy w tym skepie a zwłaszcza w galerii Rzeszów. Pani pożal się Boże kierownik zwalnia dobrych pracowników po co? Po to żeby zatrudnić swoją rodzinę. Na dodatek nie jest przykladem dla swoich pracowników tzn. wychodzi sobie wcześniej z pracy (nawet 2 godziny wcześniej), urządza sobie randki w trakcie pracy podczas gdy na sklepie sa klientki, no i wiadomo wazeliniarstwo do pani regionalnej. Chociaż regionalna tak samo jest głupia jak i kierownik. Ciągły nacisk na wyniki. POT najważniejsze

noja

nie polecam pracy w tej firmie

ktos

Czy ktoś pracował może w Quiosque w Rzeszowie w Galerii Rzeszowskiej? Mam propozycje pracy i chcę poznać opinie czy warto? Na necie dobrych opinii za bardzo nie ma:(

dora

tak, to prawda praca w miarę ok ale ta kobieta masakra..... jak ma przydupasów to jest ok jak nie to już gorsza sprawa

kiero

Firma w miare ok, nie ma co narzekać ale regionalna region podkarpacki pożal się boże gwiazda mająca ludzi którzy maja swoje zdanie za nic PORAŻKA....Wynik to nie wszystko szczyci się tym na beznadziejnych spotkaniach regionu, ostatnie zorganizowane przez nią strata pieniędzy firmy nic nie wyniosłyśmy z tego spotkania.... gadanie o głupotach. Ktos zarządzający powinien przypatrzeć się pracy tej Pani ciągłe rotacje w sklepach wieczne pretensje bo mało mało mało nawet gdy plan sklepu zrobiony powyżej 100%.....

iza

w tej pracy jest plus ale dla pracodawcy, to bardzo niskie wynagrodzenie jakie może płacić.

jolcia

a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa? A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!

j

a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa? A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!

kasia

Nowa Pani kierownik w Rzeszowskiej..... wazeliniarstwo się opłaca, tamta przynajmniej miała troche rozumu i się zwolniła chociaż nikogo ze starej załogi juz nie widze... pewnie Pani J.B się nie spodobały... No coż nie każdy jest wazeliną z zawodu haha

Maluch

Jeśli nie ma tam Pani B z Lubelszczyzny i Podkarpacia ,to nie na żadnych przeciwwskazań.

Zośka

A co myślicie o Koszalinie? O właścicielu?

pinkykitty

moze pani regionalna poblazliwie na ciebie patrzyła bo z takim stazem to az niedowiary ze tyle sie utrzymalas no chyba ze byłas z debicy bo tam takie zawsze sprzedawczynie wychwalone ze hoho

Janka

A wg mnie quiosque wcale nie rozni się od innych sieciowek, zależy na kogo sie trafi; ja pracowalam tam az 5 lat i bylo ok , zwolnilam się ze względu na wyjazd meza do Anglii, wiec nie przesadzalabym z ta "nerwowka" - praca jak każda inna- raz lepiej raz gorzej, a tu chociaz umowe o prace mialam.

sonia

oj widze że regionalna z podkarpacia szuka nowej kierowniczki :D ciekawe która się wreszcie zbuntowała ? :P

pinkykitty

Witam,szczerze nie polecam pracy w tej sieci w rzeszowie jako były pracownik wiem o czym mówie.Wyprówałam flaki żeby sprostac oczekiwaniom sławnej pani Joasi która jak cie nie polubila to życia w quiosque nie było.Cyrki i jeszcze raz cyrki jak nie chcecie sie rozczarowac i szargac nerwów to omijajcie ten sklep z daleka.Wciskanie drogich szmat wiesniarom z okolic i robienie z siebie durnia.tam sie licza tylko cyferki a ogłoszenie z witryny praktycznie nie znika a to chyba o wszytskim swiadczy.żal...

Dośka

xxxxcc przepraszam ale o jakim Ty mowisz sklepie?? Ktora studentka niby jest taka uczciwa???

sonia
@Dośka 05.02.2016 22:26
xxxxcc przepraszam ale o jakim Ty mowisz sklepie?? Ktora studentka niby jest taka uczciwa???

ta studentka w plazie sobie jest kierowniczką :D

xxxxcc

Moja odp jest do zula I jej wypowiedzi z dn 14.01.2016

xxxxcc

Co za bzdury wypisujesz znam akurat ta mloda studentke I wiem ze uczciwszej osoby nie znajdziesz a jak masz zal I problemy ze soba to sie wybierz do psychologa

anonim

(usunięte przez administratora)

Robotnica

Na podkarpaciu jakieś 300zł,zależy też ,czy to franczyza,zarząd,czy PBH. Można coś wynegocjować w zależności od doświadczenia na stanowisku kierowniczym,no i zależy o jakiej umowie mówimy dla sprzedawców.Na zleceniówce od 5,5 do 7,5zł/h.

Robotnica

Mohito,nie,tylko Quiosque,kiedyś też Daichman.Mohito ma Pani Aleksandra w naszym regionie,z tego co wiem.Ale to zupełnie na innym poziomie kobieta,w sensie pozytywnym oczywiście.

polalola

a czy może ktoś z was się orientuje jakimi sklepami kieruje jeszcze regionalna z podkarpacia ?

Robotnica
@polalola 25.01.2016 11:46
a czy może ktoś z was się orientuje jakimi sklepami kieruje jeszcze regionalna z podkarpacia ?

Tarnów,Dębica,Zamość,Stalowa Wola,Lublin -wszystkie sklepy,Rzeszów-Wszystkie 3 sklepy,Przemyśl.

polalola
@Robotnica 25.01.2016 16:17
Tarnów,Dębica,Zamość,Stalowa Wola,Lublin -wszystkie sklepy,Rzeszów-Wszystkie 3 sklepy,Przemyśl.

dzięki :D ale chodziło mi raczej o konkretne nazwy bo wie że jeszcze mohito jest pod jej władzą i chciałam wiedzieć czy jeszcze jakieś też ? :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Robotnica

OK:)Ja jestem w trakcie szukania innej pracy,szczególnie po spotkaniu regionu w Lublinie,Poziom ŻENADA.

Robotnica

Oj,nie zarobi się,nie zarobi.

polalola
@Robotnica 22.01.2016 20:47
Oj,nie zarobi się,nie zarobi.

1800 to zobaczysz jak sobie sama do tego dołożysz z własnej kieszeni ! w galeri w której pracowałam to ten sklep miał najgorsze zarobki ! pani która sprzątaóła dostawała na godzinę więcej niz my !

Robotnica
@polalola 23.01.2016 16:18
1800 to zobaczysz jak sobie sama do tego dołożysz z własnej kieszeni ! w galeri w której pracowałam to ten sklep miał najgorsze...

polalola,przecież właśnie piszę,że nie zarobisz 1800,czytaj ze zrozumieniem i patrz komu na co odpisujesz.

polalola

Praca nie jest zla jesli lubisz kontakt z ludzmi. Ale jak kierowniczka jest do d..y to nie da sie pracowac. Ja mialam 7,42 netto na godzine ale zrezygnowalam zreszta tak jak i inne dziewczyny przez kierowniczke bo nie dalo sie z nia pracowac.

zydo

hej, jutro mam rozmowę o pracę na podlasiu? można prosić o jakieś konkretne info typu ile zarabia się netto, jak wygląda atmosfera itd. dzięki

Aaaaaa

Lecz sie dziewczyno jesteś niezrównoważona psychicznie

Kociak
@Aaaaaa 19.01.2016 22:14
Lecz sie dziewczyno jesteś niezrównoważona psychicznie

Hm,napisała regionalna,czy rodzina?

nie

nie polecam

polalola
@nie 19.01.2016 15:32
nie polecam

taką kwotę wzięłam z umowy kierowniczki która była chyba specjalnie umieszczona na pulpicie komputera żeby wszyscy widzieli ile ona ma na wypłatę a ta owa kierowniczka od siedmiu boleści za grudzień dostała 320 zł premii bo też to sprawdziłam w rozliczeniu !!! ale to tylko ona tak miała bo reszta pracownic mogła zapomnieć o premii oczywiście za sprawą kierowniczki !!!

Zostaw opinię o Quiosque - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiosque