Eco Poland Sp. z o.o.

Adres: Zgierska 165, 91-490 Łódź

NIP: 7262647864 KRS: 0000398811

Eco Poland Sp. z o.o.
2 12 43 5 1

Opinie o Eco Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marek K
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma eco poland.to (usunięte przez administratora) po przesłaniu zaliczki za towar kończą współprace. Obiecują wrót gotówki po czym tego nie robię . Z czasem blokują nr tel. Sprawa jest prowadzona przez prokuraturę i US. Przedstawiciel firmy rodem z PRLu.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszkodowany
 Opinia

(usunięte przez administratora) Towar zamowiony, zaplacony a nie dostarczony. I nr tel. Wyłączone

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

Proszę o kontakt osoby, które zaplacily za towar w/w firmie i nieotrzymala towaru: kasia.vicki@wp.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

Proszę o kontakt osoby, które zapłaciły w/w firmie za towar i nieotrzymaly go. Mail: kasia.vicki@wp.pl

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawski
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:50

Co to za krucjata a rodo

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient Eco-Poland
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient Eco-Poland
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient Eco-Poland
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rusłan
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:50

Powinna Pani powiedzieć wszystkim o całym zajściu z Waszą Firmą z dostawą pelletu. A nie robić z siebie poszkodowaną. Pozwoliłem sobie zająć stanowisko EcoPoland ma kontakt

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient Eco-Poland
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany. Powinna Pani opowiedzieć o zajściu z Waszymi dostawami

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@klient Eco-Poland 25.09.2018 16:52

Pellet to towar. Od maja rozwiązywane są te problemy. Brak pieniedzy i towaru-tak wyglada stan faktyczny.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwatora
 Opinia
@Ciekawski 25.09.2018 16:34

Najlepiej Wyłudzić pieniądz a teraz krzyczeć rodo. Kultury !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

Poszkodowana, z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności, niestety skutek jaki powstał w wyniku jej działań jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji. To zostało postanowione.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani opniesie konskwencje swoich decyzji

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prawnik
 Opinia
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

miejscem sporu jest Sąd a nie to forum

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@Zainteresowany 27.09.2018 11:14

Cztery inne firmy również zawiniły i też nie otrzymały towaru. Pożyjemy zobaczymy. Sprawa jest w toku ;) pozdrawiam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okradziona
 Opinia
@prawnik 27.09.2018 17:24

Pani Katarzyna pisze prawdę. Nas oszukał w podobny sposób .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawski
 Opinia
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

firma pracuje mailami o czym informują w regulaminie i w OWW

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GRAFIT
 Opinia

Eco Poland to (usunięte przez administratora) Zamawiają wydruki , odbierają a potem nie opłacają faktury w terminie. Twierdzą że już płacą i tak z dnia na dzień.

Pomocna?
Tak7Nie1
Marcin
 Opinia

Za troche firma trafi do KRD i US !

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia

Proszę o kontakt osoby, które zaplacily za towar w/w firmie i nieotrzymaly towaru: kasia.vicki@wp.pl

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient Eco-Poland
 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 21:04

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paulina

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Katarzyna 11.09.2018 21:04

paulina@paulinaschaedel.com Nasz tez oszukali ! i dalej dzialaja.. dziwne !!! Na 4 rachunkach bankowych siedza komornicy !! a firma prosepruje dalej. Podziwam pracownikow ktorzy tam pracuja !!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Jakie technologie druku Państwo wykorzystują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EcoPoland Sp. z o.o.
 Opinia
@Marcin 23.09.2018 13:43

sitodruk techniki cyfrowe druk reaktywny

Pomocna?
TakNie
EcoPoland Sp. z o.o.
 Opinia
@Marcin 23.09.2018 13:43

sito cyfra i druk reaktywny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia

Witam, czy żeby dostać pracę trzeba mieć wyższe wykształcenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EcoPoland Sp. z o.o.
 Opinia
@Stefan 10.07.2018 12:42

niestety nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Marcin pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe i oszczerstwa. Czy ktoś posiada wiedzę na temat aktualnych ofert pracy w tej firmie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EcoPoland Sp. z o.o.
 Opinia
@Paulina 17.07.2018 12:08

W EcoPoland nie mamy żadnych przyjęć do pracy w chwili obecnej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kontrahent
 Opinia

Cześć Marcin, twoja wypowiedz dotyczy jakiej dokładnie działalności prowadzoną przez firme EcoPoland z Łodzi? Bede wdzięczna za odpowiedz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Eco Poland Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

Tak rzadko piszecie, że chyba dobrze się tu pracuje??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak wyglądają aktualności firmy Eco Poland Sp. z o.o.? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bahija 226
 Opinia

firma ok nie mam zastrzeżeń praca jak wszędzie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
blue
 Opinia

długo tam pracowałeś? na jakim stanowisku? umowa była od razu czy jakieś cudowanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Widzieliście już najnowsze oferty pracy Eco Poland Sp. z o.o.? Możecie je znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Jakie macie doświadczenia z tą firmą? Jak oceniacie Eco Poland Sp. z o.o. jako pracodawcę? Chętnie poznamy Wasze opinie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jvgh
 Opinia

z pewnością by rzucało, gdyby takiego szukali @killer. Ale niestety aktualnie nikogo nie poszukują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ecoPoland
 Opinia

Ten anons nie dotyczy EcoPoland Łódź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Eco Poland Sp. z o.o. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej