Eco Poland Sp. z o.o.
3 11 6 1

Opinie o Eco Poland Sp. z o.o.

Poszkodowany

(usunięte przez administratora) Towar zamowiony, zaplacony a nie dostarczony. I nr tel. Wyłączone

Katarzyna
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

Proszę o kontakt osoby, które zaplacily za towar w/w firmie i nieotrzymala towaru: kasia.vicki@wp.pl

Katarzyna
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

Proszę o kontakt osoby, które zapłaciły w/w firmie za towar i nieotrzymaly go. Mail: kasia.vicki@wp.pl

Ciekawski
@Katarzyna 11.09.2018 20:50

Co to za krucjata a rodo

klient Eco-Poland
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

klient Eco-Poland
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

klient Eco-Poland
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

Rusłan
@Katarzyna 11.09.2018 20:50

Powinna Pani powiedzieć wszystkim o całym zajściu z Waszą Firmą z dostawą pelletu. A nie robić z siebie poszkodowaną. Pozwoliłem sobie zająć stanowisko EcoPoland ma kontakt

klient Eco-Poland
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany. Powinna Pani opowiedzieć o zajściu z Waszymi dostawami

Katarzyna
@klient Eco-Poland 25.09.2018 16:52

Pellet to towar. Od maja rozwiązywane są te problemy. Brak pieniedzy i towaru-tak wyglada stan faktyczny.

Obserwatora
@Ciekawski 25.09.2018 16:34

Najlepiej Wyłudzić pieniądz a teraz krzyczeć rodo. Kultury !

Zainteresowany
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

Poszkodowana, z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności, niestety skutek jaki powstał w wyniku jej działań jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji. To zostało postanowione.

Zainteresowany
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani opniesie konskwencje swoich decyzji

Zainteresowany
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji

Zainteresowany
@Katarzyna 11.09.2018 20:39

poszkodowana z tego co się orientuję już zaczęła otrzymywać zwrot należności niestety skutek jaki powstał jest po części zawiniony przez Panią poszkodowaną. Pani poniesie konsekwencje swoich decyzji

prawnik
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

miejscem sporu jest Sąd a nie to forum

Katarzyna
@Zainteresowany 27.09.2018 11:14

Cztery inne firmy również zawiniły i też nie otrzymały towaru. Pożyjemy zobaczymy. Sprawa jest w toku ;) pozdrawiam.

Okradziona
@prawnik 27.09.2018 17:24

Pani Katarzyna pisze prawdę. Nas oszukał w podobny sposób .

ciekawski
@Poszkodowany 06.09.2018 16:23

firma pracuje mailami o czym informują w regulaminie i w OWW

GRAFIT

Eco Poland to (usunięte przez administratora) Zamawiają wydruki , odbierają a potem nie opłacają faktury w terminie. Twierdzą że już płacą i tak z dnia na dzień.

Marcin

Za troche firma trafi do KRD i US !

Katarzyna

Proszę o kontakt osoby, które zaplacily za towar w/w firmie i nieotrzymaly towaru: kasia.vicki@wp.pl

klient Eco-Poland
@Katarzyna 11.09.2018 21:04

tu nie chodzi o towar tylko Pellet. Z z uzyskanych u źródła informacji wynika że powstał problem z dostawą pelletu i jest on rozwiązywany

paulina
Zweryfikowany użytkownik
@Katarzyna 11.09.2018 21:04

paulina@paulinaschaedel.com Nasz tez oszukali ! i dalej dzialaja.. dziwne !!! Na 4 rachunkach bankowych siedza komornicy !! a firma prosepruje dalej. Podziwam pracownikow ktorzy tam pracuja !!!!

Marcin

Jakie technologie druku Państwo wykorzystują?

EcoPoland Sp. z o.o.
@Marcin 23.09.2018 13:43

sitodruk techniki cyfrowe druk reaktywny

EcoPoland Sp. z o.o.
@Marcin 23.09.2018 13:43

sito cyfra i druk reaktywny

Mariusz

Witam, czy żeby dostać pracę trzeba mieć wyższe wykształcenie?

Stefan

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

EcoPoland Sp. z o.o.
@Stefan 10.07.2018 12:42

niestety nie

Paulina

@Marcin pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe i oszczerstwa. Czy ktoś posiada wiedzę na temat aktualnych ofert pracy w tej firmie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.

EcoPoland Sp. z o.o.
@Paulina 17.07.2018 12:08

W EcoPoland nie mamy żadnych przyjęć do pracy w chwili obecnej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kontrahent

Cześć Marcin, twoja wypowiedz dotyczy jakiej dokładnie działalności prowadzoną przez firme EcoPoland z Łodzi? Bede wdzięczna za odpowiedz.

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Eco Poland Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Teresa

Tak rzadko piszecie, że chyba dobrze się tu pracuje??

Administrator

Jak wyglądają aktualności firmy Eco Poland Sp. z o.o.? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

bahija 226

firma ok nie mam zastrzeżeń praca jak wszędzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

blue

długo tam pracowałeś? na jakim stanowisku? umowa była od razu czy jakieś cudowanie?

Paulina

Widzieliście już najnowsze oferty pracy Eco Poland Sp. z o.o.? Możecie je znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Jakie macie doświadczenia z tą firmą? Jak oceniacie Eco Poland Sp. z o.o. jako pracodawcę? Chętnie poznamy Wasze opinie.

jvgh

z pewnością by rzucało, gdyby takiego szukali @killer. Ale niestety aktualnie nikogo nie poszukują.

ecoPoland

Ten anons nie dotyczy EcoPoland Łódź

Zostaw opinię o Eco Poland Sp. z o.o. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Poland Sp. z o.o.