Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Ciechanów
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

Rozdzielnia kurierska

23.02.2021 08:29

Zaczynając od początku, praca na rozdzielni jest ok tak naprawdę w miarę upływu czasu można się przyzwyczaić. Warunki mieszkaniowe są dramatyczne w nie których miejscach nie ma nawet internetu. Współpracownicy jak najbardziej na plus, co innego kadra kierownicza, być może nie miałem szczęścia ale trafiłem na koordynatora który po pierwsze nie dotrzymał słowa jeżeli chodzi o wynagrodzenie, a po drugie nie szanował pracowników, nawet jak było -10/12 w Niemczech a pracujesz praktycznie na zewnątrz bo kontener ani magazyn nie był ogrzewany nie dostaliśmy NICZEGO z firmy Ideal nawet posiłku regeneracyjnego, ciepłego napoju dosłownie zero zainteresowania mimo że wynika to z umowy a jak się odezwiesz to usłyszysz "zawsze można się zwolnić". Polecam liczyć godziny bardzo dużo błędów przy tym jest ze strony ideal. Z plusów wypłata na czas bez problemów wypłacona z tym że mała tak naprawdę, nie jest tak różowo jak w ogłoszeniu realia są zupełnie inne. Jeżeli chodzi o wsparcie Polskiego brygadzisty na miejscu to jest piękny slogan ale nic za tym nie idzie. Jeżeli chodzi o nadgodziny bo widnieją na umowie, to system rozliczania jest 3 miesięczny mianowicie mało kto je wogòle zobaczy tak naprawdę. Umowa na trzy czwarte etatu, jedna zmiana oznacza 11-19 około, są miejsca gdzie zmiany są rozbite itd. przyszłym kandydatom polecam się od razu o to pytać jak wygląda zmiana godzinowo. Ogólnie byłem, widziałem i nie polecam wyjazdu przez tą firmę wiem że pośrednictwo pracy ogólnie nigdy się nie opłaca jako takie ale może jest gdzieś firma która nie tylko chce zarobić ale też choć trochę wesprzeć pracowników.
    GRZEŚ

21.02.2021 16:39

PRACA OK.JEDNAK NIKT NA WSTĘPIE NIE POWIE ŻE PRACOWAĆ MASZ NA 3/4 ETATU.TEGO DOWIEDZIAŁEM SIĘ DOPIERO NA MIEJSCU.DRUGA SPRAWA TO UBEZPIECZENIE CZŁONKÓW RODZINY.PRACOWAŁEM 2 MIESIĄCE I OKAZAŁO SIĘ ŻE TYLKO JA JESTEM UBEZPIECZONY.KOLEJNE 2 TYGODNIE DZWONIENIA I NIC.PANI Z KADR MIŁA ALE MAŁO KOMPETENTNA.NA KAŻDY DZIEŃ MIAŁA PRZYGOTOWANĄ JUŻ ODPOWIEDŻ.NIE BYŁO WYJŚCIA I TRZEBA BYŁO WYJECHAĆ.ALE JAK WSPOMNIAŁEM PRACA OK.CHOCIAŻ PIERWSZY TYDZIEŃ BYŁ CIĘŻKI.LUDZIE,LOKALIZACJA I KASA TEŻ OK
    VALDI

18.02.2021 16:08

Mam pytanko.Czy pracują ludzie,którzy mają wiek koło 50 lat?

17.02.2021 21:59

Jak wyglada teraz wyjazd do Niemiec firma finansuje test na COVID czy samemu trzeba płacić za wszystko?
    Bartek

17.02.2021 15:17

Mam zamiar wyjechać do jak to pisze w opisie: - Niemcy, okolice Drezna Może ktoś mi napisać po ile pracuje się dziennie i jak wygląda zakwaterowanie ?
    Remi

04.02.2021 12:33

Jak w ogóle wygląda rekrutacja? Jest klka etapów czy jak?
    shark

12.02.2021 07:49

tak, mówią ci od razu czy się nadasz i czy kogoś potrzebują i gdzie konkretnie
    Remi

15.02.2021 14:02

Okej, to super

06.02.2021 12:14

Badania robię w poniedziałek ,świadectwo niekaralności już załatwione .Wybiera się ktoś może w najbliższy terminie.

09.02.2021 12:44

Kiedy?gdzie
    Mateusz

15.02.2021 11:11

Jutro robię test na koronę i w środę wyjazd
    Nano77

21.12.2020 21:20

Witam wszystkich. Mam zamiar jechac do GLS albo DHL .01. Moje pytanie do Was brzmi tak, ze chcialbym dowiedziec czy samemu trzeba czasami dzwigac cos co ma np. 45kg? Jak wyglada zaladunek/rozladunek? Pracowalem 3 lata w dhlu w Polsce. Wiem jak wyglada firma kurierska od srodka. Tutaj interesuje mnie jak wyglada sytuacja gdy masz cos co wazy 45kg. Trzeba to samemu podnosic. Samemu sie robi rozladunek i zaladunek czy jest sie we 2 w kontenerach. Czy jest ktos kto chce rowniez wyjechac na 3.01?

06.02.2021 12:16

I co wyjechałeś jak tam jest?
    darek

08.02.2021 18:27

Ja tyle nawet nie podniosę...
    Wuja

21.01.2021 17:19

Witam, czy ktos z Was pracowal jako handlowiec na rynek niemiecki? macie jakies dane jak wygladaja prowizje za jednego pracownika dla ktorego znajde miejsce w Niemczech np. w Magazynie? Pozdrawiam
    Dawid

01.02.2021 08:33

a no i z jakiej lokalizacji byś ewentualnie jechał? ja mam samochód to możnaby się jakoś dogadać jeśli oczywiscie interesuje nas ta sama robota itp
    Zainteresowany

03.02.2021 16:35

I co pojechales

02.02.2021 19:16

Sortownia GLS. Problem jest z kontaktowaniem sie I zalatwieniem sprawy. Zostalem odeslany do koordynatorow za garanica. Potrzebuje sie spotkac z osoba wyzej postawiona I to w Polsce. Bylem w na Karolkowej osobiscie I mnie nie przyjeto. Pani z gory powiedziala ze wszystko jest na stronie. Nie stety na stronie nie ma telefonow kontakowych. W komentarzach sa opisane sytuacje, z ktorymi Ideal nic nie robi. Znajda sie w takim razie inne instytucje, ktore chetnie zbadaja co sie dzieje w tej firmie .
    Ideal Work Sp. z o.o.

03.02.2021 11:55

Szanowny Panie, przepraszamy za zaistniałą sytuację. W trybie pilnym wyjaśniamy wewnętrznie Pana sprawę. Abyśmy mogli się z Panem skontaktować, prosimy o przekazanie swojego numeru telefonu na adres e-mail: [email protected]. Po godzinie 15.00, posiadając do Pana numer telefonu, Menadżer ds. Operacji skontaktuje się z Panem osobiście. Pozdrawiamy, IDEAL WORK GERMANY

02.02.2021 10:52

Warunki mieszkaniowe słabe to mało powiedziane. W razie jakich komplikacji zostajesz sam na lodzie I mają Cie gdzieś. Do biura fizycznie się nie dostaniesz. Odeślą Cię na strone internetowa bo niby wszystko jest. Jedynie co to całą to firme trzeba opisać w mediach. Oni z tym zrobią porządek.
    Ideal Work Sp. z o.o.

02.02.2021 17:28

Szanowny Panie, prosimy o wskazanie nazwy projektu, w którym Pan był/jest w Niemczech. Wówczas zdecydowanie łatwiej będzie nam się ustosunkować do Pana opinii. Dziękujemy.
    ?

01.02.2021 08:34

Na jaką robotę najlepiej jechać, na magazyn czy produkcje? jakie macie doświadczenia?
    Kolo

02.02.2021 12:44

Opowiedz coś o swoich warunkach, co umiesz, na czym się znasz, czy krzepe masz itd ciężko tak dobrać z powietrza
    Spawacz

18.01.2021 14:11

Cześć, czy wiadomo coś ile lat doświadczenia musi mieć Spawacz MAG (koło Berlina)? Czy generalnie chodzi o to, by to doświadczenie po prostu mieć, potwierdzone kwitami, ale nie musi wynosić, nie wiem, min. 5 lat jak w niektórych miejscach?
    Nim

20.01.2021 09:52

spokojnie jak masz udokumentowane doświadczenie to to już wystarczy bo swiadczy o twoich umiejetnosciach wydaje mi się że wystarczajaco . nie ma się co spinac o to tylko uderzać
    Spawacz

21.01.2021 13:34

Dobrze, dzięki Wam.
    Szym

15.01.2021 12:20

Ma ktoś zamiar wyjechać w styczniu na kontenery? Co sądzicie o tej agencji?
    Xo

14.01.2021 14:31

Jeden wątek na pół strony, miejcie litość ludzie...zakładajcie nowe jak chcecie poruszyć jakiś temat, bo nie idzie nic znaleźć
    Kamilon

15.01.2021 08:22

no wlasnie sie zastanawialem o co tu chodzi ze widze połowe 2019 roku a mamy przeciez 2021?? juz myslalem ze sam cos pomieszalem hehe
    Prawda

08.11.2020 07:08

Widzę że firma ideal work obrała taktykę zaśmiecania goworka pozytywnymi komentarzami w stylu,, praca jest ciężka, ale ludzie czy wy nie wiecie po co tam pojechaliście?,, albo,, ja już jadę wszystko wygląda dobrze na razie,,. Prawda jest taka. Nie mają pracowników. Powiedzą wam wszystko żebyście pojechali chociaż na tydzień tam. Miało być na, miejscu tam gdzie mieszkam w nuemczwch było 30 km dalej. Miał być etat jest 3/4. Ubezpieczenie normalne? Nie.Turystyczne ...Internet na mieszkaniu? Pani mówi że dzisiaj internet to standard. Nie chciała powiedzieć że nie ma. Za badania każą płacić tobie. Oddają przy wypłacie po to żeby Ci mieć jak ukraść. Nadgodziny nocne 20 % płatne. W Polsce i w Niemczech jest to płatne 25 %. Gdzie się te 5 %podziało? Ukradli! Mieszkanie? Ciasne. Nic nie ma tam. Brudne. 170 euro platne. Co jest jakimś kuriozum, bo przecież to jest praca w delegacjii. Twój szef ma firmę w Polsce dostał zlecenie w Niemczech i wysyła pracowników do pracy no to musi im wynająć mieszkanie i załatwić transport bo pracownicy przecież mieszkają w Polsce na codzień. Trudno żeby płacili mieszkanie tu i tu. Praca ciężka, ale nie to jest najgorsze. Najgorsze że nie masz żadnych praw.Pracownicy normalnie zatrudnieni mają przerwy co dwie godziny. Ty nie!masz jedną po 5godzinach pracy. To tyle. Jeszcze mógłbym sporo napisać, ale już mi się nie chce..
    Liska

08.12.2020 00:32

Tak. Prawda jest ze umowa jest skonstruowana ze nie masz zadnych praw. Ale niestety jest to zgodne z Zrzeszeniem Niemieckich Agencji Pracy Tymczasowej iGZ a Czlonkami Niemieckiego Zrzeszenia Zwiazkow Zawodowych. W umowie jest zapis , ze jak nie swiadczysz pracy nawet podczas nieobecnosci usprawiedliwionej np.chorobą to i tak musisz placic za nocleg. Jedynie nie placisz jak masz urlop. Nie wierzcie ze za dwa dni urlopu ktore nabywasz po przepracowaniu miesiaca dostaniesz 150 € , tyle dostajesz jak przepracujesz 6 miesiecy. Umowe dostajesz na 3/ 4 etatu, Zus placisz w pl. Tam masz ubezpieczenie turystyczne za ktore placisz 100 zl miesiecznie. Nie ma zapisu o niedzielach, dniqch wolnych bo jest rownowazny czas pracy , wiec mozesz isc w niedziele do roboty i Ci nie zaplaca , bo dadza Ci wolne w danym okresie roliczeniowym. Umowy daja na miesiac i co miesiac przedluzaja. Umowa jest tak skonstruowana ze nie wiesz gdzie polskie prawo pracy a gdzie niemieckie.
    sees

13.01.2021 15:34

Brawo. szukają (usunięte przez administratora)z samochodem aby woził ludzi, obiecują niby podniesienie stawki a potem okazuje się, że wszyscy mają takie same stawki. (usunięte przez administratora). Jak dałeś się złapać to jeździsz do końca umowy ale potem podziękuj za takie traktowanie. Już na starcie cię (usunięte przez administratora)więc jak ma być potem dobrze??(usunięte przez administratora)
    Neuenstein

10.12.2020 21:20

@Ideal Work Sp. z o.o. Pracuję U Was ponad rok czasu I chciałbym się dowiedzieć dlaczego odkąd mam meldunek płacę większy podatek gdzie powinien być on mniejszy. Kolega dostał za tyle samo godzin 100 euro więcej niż ja, przy tej samej klasie podatkowej I bez meldunku 300zl mniej podatku pobranego. Proszę Mi tylko nie mówić że każdy ma meldunek bo gdy złapali gościa za kradzież I została wezwała policja na halę to nie miał on meldunku I pani koordynator dopiero go zaczęła meldować.
    Kawa na ławę

22.12.2020 15:17

Będąc zameldowanym w Niemczech masz obowiązek posiadać ubezpieczenie. Sprawdź, czy masz zgłoszone, że jesteś ubezpieczony w Hestii. Możliwe, że masz naliczane minimalne podstawowe niemieckie ubezpieczenie, coś koło 150 euro. Sam się meldowałeś?
    sensi

13.01.2021 15:24

to tutaj norma. ludzie przerzucają się odpowiedzialnością, niby ideal work i profesjonalizm a jak pojawi się prawdziwy problem to Panie milkną.
    suno

12.01.2021 14:06

Do którego dnia mies. są wypłacane wynagrodzenia? Standardowo do 10? Tak pytam bardziej z ciekawości
    Mundek

13.01.2021 09:23

jakbyś wiedział. dokładnie do 10 są wypłacane
    Robo

06.01.2021 15:18

Siema Wie ktoś jak wygląda praca w Krostitz? Chodzi mi o zarobki, mieszkanie, dojazd do pracy??????
    Były pracownik krostitz

09.01.2021 22:30

Jeżeli chodzi o pracę w krostitz to są dwie zmiany jedna na 23 a druga na 3:00.Ta druga opcja jest lepsza bo więcej godzin nocnych zarobki ok 1300 euro. Za mieszkanie 170 euro. Brudno, ciasno i bez internetu. Umowa polska śmieciową podpisywana co miesiąc. Ubezpieczenie turystyczne. Na umowie pełno jakichś dziwolągów. Dojazd do pracy 15 minut płatny 2 euro. Praca ciężka a nawet bardzo ciężka. Niemieccy przełożeni niezbyt UPR, ejmi. Jedna przerwa 45 minut po 5,5 godzinie pracy. Koordynator bucowaty niegrzeczny. Duży przemiał ludzi. Ludzie ok. Ale co można robić jeśli się nie ma internetu?
    Byłem

12.01.2021 11:14

Potwierdzam
    Bakam

11.01.2021 09:16

Witam rodakow????po ile godzin dziennie pracuje sie na tych magazynach i jak to wyglada z weekendami?
    Kuczi

12.01.2021 11:10

Witam chciałbym się dołączyć do pytania :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Robert

25.11.2020 15:21

Szukam osob ktore wyjezdzaja przez ta agencje
    Raf

10.01.2021 23:55

Ja się wybieram daj numer telefonu to pogadamy albo email
    Marko

11.01.2021 11:59

a gdzie wyjezdzasz co to za robota? moze i ja sie załapie na coś ciekawego. nie wiem ile trzeba czekac na wyjazd?

04.01.2021 18:34

@ Ideal Work Sp z o.o Kiedy najbliższy wyjazd
    Gedz

05.01.2021 08:24

w każdej chwili można jechac. tylko najpierw by pasowało cos wybrac no chyba ze chcesz jechać na chybił trafił i mieć niespodzianke
    Rys

07.01.2021 11:19

no moze jak sytuacja przycisnie to sie jedzie na cokolwiek. roznie to bywa
    Mati

31.12.2020 10:56

Jak myślicie? wyjeżdżać od nowego roku zaraz czy jeszcze poczekać? Pojawiają się później jakieś nowe oferty? ktoś ma jakieś doświadczenia?
    snejk

04.01.2021 13:20

Wyjeżdżaj kiedy ci wygodnie, nie ma sensu czekać
    Feguli

02.01.2021 18:16

Czy po przepracowanym tygodniu mozna wziac zaliczke? Jesli jest sie przez agencje to gdzie sie po taka zaliczke idzie?
    Rrr

02.01.2021 15:09

Witam.Jak wygląda praca w Krostitz,ktoś ma jakieś info,jak wygląda praca i mieszkanie?
    iks de

14.12.2020 14:46

byłem na sortowni. ciężko ale można zarobić i sobie coś odłożyć, wszyscy we wsi patrzą jak na bogola, pan na włościach normalnie iks de a tak poważnie to spoko taki dodatkowy zarobek jak ktoś nie boi się namęczyć to polecam, jak ktoś jest wygodnicki i nie ma krzepy to wtedy lepiej sie nie pchac
    Bajgiel

29.12.2020 10:13

jak ktoś jest wygodnicki i nie ma krzepy to niech się lepiej wcale nie pcha za granicę. Tam nie ma lekkich i przyjemnych robót. albo jest ciężko fizycznie albo jest ogromne tempo, albo nawet akord w niektórych przypadkach. jak chcesz zarobić to musisz sie narobic i tak po prostu jest. rekompensuje to kasa, szczegolnie jesli masz jakiś konkretny cel żeby zarobić. pozdro
    iks de

30.12.2020 10:25

to też powiedziałem, zgadzam się, pozdroo
    Kandydat 1992

21.12.2020 22:26

Witam jakie są szanse na pracę?? chłopak 27 lat bez znajomości języka niemieckiego, czy pracodawca zapewnia transport z Polski i jak długie są kontrakty???
    Alek

22.12.2020 12:29

Ja rozmawiałem ostatnio z biurem, nie mam doświadczenia i języka też nie znam i powiedzieli mi, że spokojnie będę mógł pojechać, ale jeszcze nie wiem jak z długością kontraktów, to na pewno zależy od projektu
    Mike

23.12.2020 08:26

najlepiej by w sumie było jakbyś sam pojechał swoim autem bo to zawsze wygoda. chociaż na niektórych lokalizacjach jest dowóz pracowników, ale to też zależy gdzie pojedziesz
    Malik

17.12.2020 19:33

Dzień dobry, jak warunki mieszkalne?
    Rafal

21.12.2020 08:32

Ogólnie ideal proponuje w porządku warunki. Kilka lokalizacji udało mi się zobaczyć. Wiadomo opinie są różne, ale moja jest jak najbardziej pozytywna. Widziałem normalne przyzwoite warunki, jak dla pracowników, którzy po całym dniu pracy chcą sobie coś zjeść, umyć się i położyć w spokoju. Na ludzi akurat też trafiałem bardzo w porządku, no ale tego to akurat niestety nigdy nie da się przewidzieć. Zgadaliśmy się i w przyszłym roku znowu jedziemy razem całą ekipą, może też tak trafisz
    Rafal

21.12.2020 08:33

Daj znać gdzie bedziesz chcial jechać
    Tutek

15.12.2020 14:47

Gdzie teraz przyjmują? Szukam roboty od nowego roku, nie za późno się za to zabieram?
    Bart

17.12.2020 11:59

napisał od nowego roku a nie do nowego roku :)))
    Bart

17.12.2020 11:59

trochę późno, ale może jeszcze uda Ci się ustalić jakieś szczegóły przed świętami
    Cinek

14.12.2020 11:41

@Kandydat nie jest tragicznie i nie wiem gdzie sie naczytales opinii ale radzilbym to podzielic przez 2. tak jakbys nie wiedzial jacy czasem potrafia byc ludzie a szczegolnie jesli chodzi o wyrazenie opinii o czymkolwiek.
    Jakarta

15.12.2020 11:34

chodzi o tą konkretną lokalizacje o której pisze kandydat???
    Nowatorski

15.12.2020 09:34

pracują po 10 h mają przerwę po 6-7h i to tylko 30, może czasem max 40min. Co do zarobków opłaca się na nockach tylko popołudnie nie ważne ile i tak zarobisz z 5k na pełnym mc na noce z 6,4- 7k zarobisz. Popołudnie jest najgorsze i nawet nie doplacaja bo nikt nie chce tam iść no chyba że z przymusu bo jak nie to żegnamy się. Na razie tyle. Cdn.
    Mirek

13.12.2020 13:56

Jak w Grossebernsdorf jestem 3 miesiące to tylko raz sie wyspałem jak poszedłem na strych ale teraz to juz za zimno, kto kormalny to niech tu nie przyjezdzap
    Szczepan

11.12.2020 10:34

Ludzie szanujcie się i omijajcie tą agencję jak najdalej to możliwe.
    onr

07.11.2020 22:18

Praca jak praca,ciezko jest,ale da sie przyzwyczaic.Pracowalem 5 lat w Neuenstein w GLS.Warunki srednie,napewno lepsze teraz jak na poczatku.

09.12.2020 16:49

Pod koniec roku mam wyjechać do Neustein,jak wygląda tam praca teraz w sensie jakie zarobki i czy jest możliwość nadgodzin i czy warunki mieszkalne są do zaakceptowania? I jak ogólnie ekipa w porządku? Pozdrawiam i dzięki za ewentualną odp. :)
    Ula

25.11.2020 14:25

Czy wypowiadają się tutaj też pracownicy z biura Ideal Work? Podobno są oferty i mam kilka pytań
    Ula

04.12.2020 14:09

To ciekawe, bo ja widzę.
    Biuro

08.12.2020 14:02

Atmosfera w porządku, nie ma jakiegoś wyścigu szczurów, raczej zgrana i wspierajaca się ekipa, każdy wie co ma robić i nikomu w kompetencje nie wchodzi. Warunki pracy bardzo dobre. Jeżeli jest rekrutacja na stanowisko, które odpowiada Twoim kompetencjom to aplikuj śmiało.
    Luska

08.12.2020 00:13

Czy za niedziele jest placone 50 % stawki godzinowej tj.od 22 do 24? Poniewaz w umowe nie ma zapisu o niedzieli a jest zapis , iz w pozostalych kwestiach obowiazuje prawo pracy wg miejsca wykonywania pracy czyli niemieckiego ? Jaka jest norma dzwigania paczek dla kobiet i mezczyzn? Czy pracodawca zdezynfekowal wszelkie pomieszczenia w magazynie GSL ( Hessen ) skoro jak twierdzi 100 osob z tego magazynu jest na kwarantannie , więc przenosza tam innych ? Gwarantujecie Ideale , że się nie zarazimy? Zapewnicie nam bezpieczeństwo i higiene pracy ? Co z równym traktowaniem obuwateli Unii Europejskiej , co jest bardzo wazne i obowiazuje prawo o równym traktowaniu nawet pracowników Agencji pracy tymczasowej, kiedy Polak jest poganiany i pracuje ponad normę.?
    Mirek

07.12.2020 23:12

Niby mona jechac do Polski na 12czy 72 godziny a tu cie straszą że nie, a ja tu nie bede siedział miesiącami, mam to w (usunięte przez administratora)
    Cizi

07.12.2020 22:31

Czy znajduje się któryś z państwa w pracy, która jest oferowana w Kassel na przesyłkach kurierskich DHL, GLS?
    Asia

01.12.2020 08:32

Czy do centrali ideala też się znajdzie teraz coś do roboty pod koniec roku? Ciężko się dostać??
    Dybuk

03.12.2020 14:04

Czy ciężko...zależy. Firma potrzebuje z reguły już specjalistów, więc trzeba spełniać pewne wymagania
    ?

04.12.2020 11:58

opowiesz coś więcej o tych wymaganiach?
    Dawid

21.11.2020 09:31

Witam,mam takie pytanko czy byłby ktoś zainteresowany pracą przez tą agencje,bo ja bym chcial sprobowac jechac tylko samemu jakos mi sie tak niechce zabardzo jechac,dlatego szukam osoby do wyjazdu.Ja juz bylem za granica i zadnej pracy sie nie boje.Szukam kogos normalnego ,i powaznie myslacego o wyjezdzie.Ja mam 24 lata i wlasne auto.Jesli byłby ktos zainteresowany to piszcie na [email protected]
    eh

27.11.2020 14:26

jesteś na miejscu ale gdzie? sa różne lokalizacje i różne warunki. nie ładuj wszystkich do jednego wora. już to widze że jesteś taki wspaniałomyślny żeby innych przestrzegać bo Twoja racja jest najważniejsza..

02.12.2020 22:11

Ja bym był zainteresowany

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.