Ideal Work Sp. z o.o.
3 130 6 1

Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Spokojny

Jestem z Idealem od 4 miesięcy - robota jak każda inna w magazynie na rozładunku. Muslimy dygac te paki ale Kasa na czas wypłacana jest I do domku do dzieciaków wysłana. A jak mi kolesie z pokoju nie odpowiadali to z koordynatorem Szczepanem dogadałem się i dał mi pokoj ze spoko gościami. Trzeba gadać ze Szczepanem koordynatorem on pomaga!

Byłem tam
@Spokojny 20.09.2018 13:51

Szczepan nie ładnie samemu sobie pisać pozytywne komentarze!!!

Gruby

Mam zamiar jechać do Neuenstein - proszę niech napisze ktoś kto tam dłużej niż 3 dni jest - piszą tylko tylko Ci , którzy robią wpad i wypad i rozpierduchę bo im paczki zaciężkie były.

gacek
@Gruby 20.09.2018 12:10

Tu nie chodzi o paczki ciężkie.pojedziesz to zobaczysz prawdziwą pracę w kontenerze z upałem po 50 stopni i pracę na akord

Przerażony i oszołomiony

Przerażające są te komentarze, strach wogóle tam jechać a miałem zamiar. Firmo ideal work usuwajcie komentarze bo nikt do was do roboty nie przyjdzie!

inteligent
@Przerażony i oszołomiony 20.09.2018 06:04

ja mialem sie zgłaszać ale nie zdzierżę przebywania w jednym pomieszczeniu z tyloma patusami bo jestem inteligentny

Patryk K

Tragedia mieszkanie (usunięte przez administratora) same menele nie sprzataja, praca nie jest lekka niech sobie nikt nie myśli, bo trzeba dźwigac i układać paczki 30-40*kg, a Pan Filip dyktuje inne warunki pracy (tzn. Praca lekka paczki max 15kg praca od 7 do 15) praca rano 5-8 i po południu 14-18. Rano jest rozładunek ciężkich paczek po 30kg+ po południu to samo, ale nie tylko 30kg. Praca ciężka fizyczna, brak przestrzegania bhp, a nawet jest możliwość by paczka spadła na głowę jak mi podczas pracy. Zarobki słabe, bo mało godzin 120 około, wyjdzie z 1000euro minus zakwaterowanie 100euro(bród, smród i menelstwo) 10euro tygodniowo za transport do pracy i z powrotem, a jedzie się 5-8min, transport z Polski na własną rękę, oni nie załatwiają, mi w czwartek powiedziano dostanie Pan wiadomość o transporcie. W Poniedziałek już mam być w pracy, ale w weekend biuro zamknięte i każdy ma olewke, a w Niemczech nikt nic nie wie nawet jakie mieszkanie mam... Nie polecam, szkoda zdrowia za te pieniądze.

Patryk K
@Patryk K 18.09.2018 01:54

Jeszcze dodam, że WiFi brak, bo widzę dużo zapytań w tym temacie, nie ma internetu, a jak jest to trzeba iść gdzieś na miasto gdzie jest hotspot.

Patryk K

Z czegoś to wynika że usuwają, bo się boją (usunięte przez administratora) że nie przyjadą do roboty, na (usunięte przez administratora) rekrutują ludzi skoro co 2 osoba rezygnuje w moment, bo jest nie tak jak być powinno.

geeey
@Patryk K 18.09.2018 14:21

jakie miasto byłes ziomie

Patryk K
@geeey 18.09.2018 21:04

Nauen

ZBIGNIEW
@Patryk K 18.09.2018 01:54

W JAKIEJ MIEJSCOWOŚCI TAK JEST JAK OPISUJESZ BO MAM ZAMIAR NA KURIERA

Bartek

Wyjechałem przez tą firmę do pracy i pracowałem 3 dni.Mieszkania po kilkanaście osób.W pokoju po kilka.Lodówki na kłódki.Brudno wszędzie i do tego myszy oraz miliony much.Praca bardzo ciężka w koszmarnym upale nagrzanego kontenera.Przepraszam,ale nie jestem ułomny,aby za 1200euro netto pracować w tak ciężkich warunkach,a po powrocie do domu z pracy żebym nie mógł swobodnie odpocząć bo praktycznie w całym mieszkaniu odbywa się libacja alkoholowa z narkotykami włącznie.Jeśli komuś odpowiada taka praca to niech sobie pracuje,ale sądząc po tym w jaki sposób Ideal rekrutuje swoich pracowników,płacąc za kogoś poleconego 50 euro i przyjeżdza taka patologia to ja podziękuję za pracę w tak niekompetentnej firmie jaką jest Ideal Work.

arek

Czytajcie opinie o tej firmie na innych stronach bo tutaj usuwają jak się pisze prawdę.bo prawda w oczy kole

Kibito

Powiem tak, stawiano mi inne warunki pracy niż są, mówiono mi praca tylko na rano, nie jest ciężka paczki max 15kilo... Okazało się że praca jest ciężka i trzeba rozładować i załadować cały kontener paczek, nie jakieś skanowanie czy sortowanie tylko praca fizyczna nie są przestrzegane zasady bhp, można sobie krzywdę zrobić i jeżeli ktoś lubi taka pracę to ok. Mogłem zdjęcia zrobić i udostępnić dla niedowierzajacych, ludzie w mieszkaniu spożywają dużo alkoholu, wszędzie są butelki, palą papierosy w pokojach, w kuchni tak brudno że muchy latają, lodówka się nie domyka, półek brakuje, piecyk cały brudny, mikrofala brudna no jeden wielki (usunięte przez administratora) ludzie żyją jak w chlewie, nie ma gdzie sobie rzeczy schować, musiałem w torbie trzymać. Praca jest od 5 do 8 najcięższa praca z rana, po południu od 14:30 do 19, ale już nie ma samych po 30-40kg tylko różne. Jeżeli ktoś chce za 1000euro(zakwaterowanie 100euro i dojazd do pracy 10euro) ryzykować zdrowie to lepiej iść do pracy na produkcję w Polsce tak zwane obozy pracy w których jest lekka robota w porównaniu do tego. Ludzie nie przez idealwork zarabiają 2500euro około, oni mówią 1300euro, ale wychodzi 25-30* godzin tygodniowo. Nie zawsze tyle samo godzin. Jeżeli ktoś chce ryzykować zdrowiem za taką lichą kasę to naprawdę niech szuka pracy w Polsce na stacji za 3000zl.

Mati

Witam w sobote planuje jechać do Neuenstein przez agencje stanowisko magazynier chodzi o te paczki. ale trochę się waham , nie chce stracić kasy, wiadomo że za leżenie nie płacą ale jakie macie doświadczenia ,

Lolek
@Mati 20.08.2018 22:58

Jestem w Neuenstein dopiero 1 dzień praca jest cieżka ...paczki do 50 kg....spoko mozesz jechać i spróbować. Warunki noclegowe ok.

Lewy
@Lolek 21.08.2018 11:31

Aha, duzo osob tam z toba pracuje? ? Mlodsi ,starsi ? Jakies plusy minusy tej pracy ? Cos wiecej o noclegu ? Polski koordynator ? Jezyk niemiecki potrzebny

Melody
@Lewy 12.09.2018 11:24

Duży zakład pracy, ludzie z całej polski, ja mam 30 lat, nie wyróżniam się. Nowe mieszkania fajne. Jest praca. Dniówki i nocki. Co kto lubi. Przepracujesz cały miesiąc poczujesz kasę, przyjedziesz w połowie miesiąca, no to nie będzie za co potańczyć. Zakupy w Lidlu.

Niezbytwesolo

Po co jest to forum skoro usuwa się komentarze. Trzeba myśleć wcześniej co się robi a nie oszukujecie ludzi i narażacie na koszta, a potem udajecie, że nic się nie stało. Taka wielka organizacja tyle pracownik a żaden nie odbiera. Śmiechu warte..

EŁNEST
@Niezbytwesolo 10.09.2018 14:48

A co się stało się?

Poirytowana98

Agencja (jeśli tak można nazwać tą grupę) zupełnie nie zorganizowana. Warunki mieszkalne jakie zapewniają są skandaliczne. Opiekunowie którzy czekają już na miejscu nic nie wiedzą i zamiast podpisać umowę od razu po przyjeździe, zwlekają.. Narażono mnie i partnera na duże koszty a teraz nikt nie odbiera telefonów i nie odpisuje. Żenada. Nie polecam..

prawiczek

elo ziomy macie internet na tych domkach bo są różne opinie ?

Młody

Pytanie do Administracji firmy Ideal Work. Brygadzista Krzysiek w Hermsdorf oznajmił nam na tzw. zebraniu że będzie udzielał nam nagan za dyskusję z nim i że jest to ustalone z Kordynatorem Panem Dariuszem oraz naszym Niemieckim Szefem. Czy ktoś z Państwa może udzielić nam odpowiedzi na tym forum że macie taką wiedzę o zasadach na tej lokalizacji???? . Może ktoś w końcu zrobi z nim porządek!!!! Ten facet jest nienormalne codziennie jest pod wpływem alkoholu. Jest wulgarny wobec nas i nie posiada żadnych kwalifikacji do bycia naszym szefem.

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Młody 25.08.2018 21:39

Dzień Dobry, dziękujemy za Pana komentarz, dzięki tej informacji możemy podejmować sprawnie działania, które pomogą wpłynąć na poprawę atmosfery pracy w naszych placówkach. Pana zgłoszenie jest dla nas bardzo ważne. W trybie pilnym nasz koordynator Pan Dariusz wyjaśnia zaistniałą sytuację. Będziemy Pana informować – lub zapewne zauważy Pan, mamy nadzieję zmiany już w miejscu pracy, dotyczące tej sytuacji. Pozostańmy w kontakcie – Życzymy dobrego tygodnia pracy:-)

Ideal Work = Auschwitz
@Ideal Work Sp. z o.o. 29.08.2018 12:55

Czytałem dziesiątki Opini na różnych forach na temat tego gościa, to nie pierwsze i ostatnie zgłoszenie na jego temat, dla biura ewidentnie na ręke że taki ktoś jest tam na miejscu i trzyma Polaków za m0rdę. Niestety drodzy pracownicy nic z tym się nie da zrobić. Jedyne wyjście uciekać z PATOLOGI, niech ciapate pracują.... a przepraszam oni nie są stworzeni do pracy - moja wina przyznaję. mein fuhrer

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Ideal Work = Auschwitz 03.09.2018 11:36

Nigdy nie mów nigdy - a może tym razem dzięki Waszej i naszej wspólnej interwencji uda się coś zmienić. Dajcie nam czas na wyjaśnienie sprawy. Do usłuszenia w temacie.

Zainteresowany
@Ideal Work Sp. z o.o. 03.09.2018 22:05

Cytuję "uda się coś zmienić" w takim razie prosimy o komentarz czy coś...... Udało się zmienić.?

POL
@Ideal Work Sp. z o.o. 03.09.2018 22:05

woow, super że się postaracie. mega kwas, NIGDY NIE POJADE Z KIMŚ TAKIM ZA GRANICĘ! WSTYD!

kkk

Serio, opłaca wam sie pracować za 1200 euro? toż to jest kpina w biały dzień! masakra, to jest minimal!!!! Wyzysk!!!!!

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@kkk 21.08.2018 11:34

Dzień Dobry Panu, zastanawiamy się z naszym zespołem o konkretnie jakiej stawce Pan mówi i dlaczego 1200 euro właśnie - proszę nam wyjaśnić tą kwotę i jej składowe dokładniej, wtedy czytelnicy bloga zrozumieją podstawę naliczenia kwoty 1 200 Euro i sami ocenią czy dla nich jest to dużo czy mało? Jesteśmy bardzo ciekawi Pana wyliczeń :-) Proszę również doprecyzować czy mówi Pan o kwocie netto czy brutto - to bardzo ważne - życzymy dobrego dnia :-)

Mariusz
@Ideal Work Sp. z o.o. 22.08.2018 11:15

Witam serdecznie. Chciałbym wtrącić się odnośnie kwoty i składowych. Pracuję w Ideal Kurier jako kurier i nie mogę doprosić się o miesięczne raporty mojego wynagrodzenia, które w każdej normalnej firmie otrzymywałem. Czy doczekam się tych dokumentów Szanowni Państwo? Wracając do ww. opinii to może ta osoba nie zna składowych swojego wynagrodzenia podobnie jak ja. Jak ma więc odnieść się do propozycji firmy Ideal, która nie przedstawia pracownikowi takich danych co miesiąc. Pozdrawiam Mariusz J.

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Mariusz 02.09.2018 11:29

Panie Mariuszu, wyjaśniamy Pana zapytanie, wrócę do Pana z informacją najszybciej jak będzie to mozliwe.

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
Najczęściej zadawane pytanie przez osoby wyjeżdzające, to - "jak wyglądają mieszkania i okolica, w której będę mieszkać?
W lokalizacji okolice Kassel mamy kilkanaście kwater, mieszkań, domów, w załączeniu krótki materiał z lipca. Jest Wifi :-)
   
iksde

Witam, wybieram się w ten weekend do pracy w Neusten i mam pytanie jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem . czy na miejscu jest internet wifi? jak wyglądają pokoje z góry dzieki za odpowiedź

John

Witam wszystkich wiem że temat już był pewnie poruszany milion razy ale chciałbym się czegoś dowiedzieć o miejscu Kassel bo mam zamiar się wybrać pozdr

mońka

Dzień dobry proszę o informację czy mogą tam pracować kobiety i czy podana kwota 1300 eur jest na rękę czy trzeba odliczyć koszt zakwaterowania ? pozdrawiam

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@mońka 28.08.2018 12:21

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie. Zatrudniamy kobiety, ale obecnie stanowiska pracy dla kobiet mamy obsadzone. Kwota 1300€ już jest na rękę - czyli - po odliczeniu wszelkich kosztów, w tym kosztów zakwaterowania. Pozdrawiamy serdecznie!

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
Pytanie "Jak mam dojechać do Niemiec do pracy?" jest jednym z najczęściej zadawanych naszym rekruterom - dlatego na FB znajdziecie szczegółowy opis, jak organizujemy dojazd do Niemiec dla naszych pracowników. Przeczytaj więcej szczegółów na FB FanPage IDEALGRUPA.
   
Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
INFORMACJA DLA WYJEŻDZAJĄCYCH Z NAMI JUTRO DO PRACY Z WROCŁAWIA!
 
BUS IDEAL wyjeżdża z Wrocławia. W celu uzyskania dodatkowych szczegółów prosimy o skontaktowanie się ze swoim Rekruterem bądź Koordynatorem (otrzymaliście Państwo numer kontaktowy na podany adres e-mail). Zapraszamy na nasz funpage
   
Lookman

Witam, gdzie dokładnie są te magazyny ? Chodzi mi o miejscówe głównie pod Berlinem i Dreznem ?

Pf
@Lookman 08.08.2018 18:12

Chłopaki dajcie sobie spokój ja właśnie wracam do Polski z obiecanych 5500 po odciagnieciu na rękę zostało wedle firmy 2800 a dźwigania w ciurlik paczki do 50kg a najgorszy jest Niemiec jogi ten to do obozu by się nadal za poganiacza same obelgi zniechęcają na koordynatorów nie liczcie bo po 21 nie odbierają a jak powiecie że nie dajecie rady że może coś lżejszego to dadzą wam po 4h dziennie i to pomnóżcie po 7e netto a i od tego dopiero nocleg i dziwne ubezpieczenie które nawet wyrwanie zęba nie pokrywa sory ale w Polsce te 2500 to idzie zarobić pozdrawiam

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Pf 11.08.2018 00:30

Szanowny Panie PF, prosimy o rzetelne poinformowanie czytelników bloga o przyczynach leżących u podstawy wynagrodzenia, które Pan dostał. Również możemy je przedstwić uczestnikom naszego bloga - jeśli wyrazi Pan na to zgodę. Prosimy również poinformować czytelników o możliwościach, które Pan otrzymywał, a z których Pan nie skorzystał, aby ostatecznie do Polski przywieźć 5 500 PLN. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy dobrej pracy, czy w Polsce czy u innego pracodawcy. Nic nie jest cenniejsze jak zadowolony pracownik i tego Panu życzymy!

Marunio
@Pf 11.08.2018 00:30

Daj jakiś kontakt do siebie z checia się dowiem więcej na temat tej pracy i agencji. Tutaj zaraz usunal komentarze.

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
Dzisiaj jest już dostępna NOWA oferta dla poszukujących pracy w Niemczech - SKANOWANIE I ROZŁADUNEK PRZESYŁEK KURIERSKICH. Wynagrodzenie do 5500 PLN netto/ na rękę m-c. Pamiętaj Do odważnych świat należy! Spróbuj i zadzwoń po więcej szczegółów + 48 662 265 000.
   
Marcin11

Witam czy mysli ktos nad wyjazdem do kassel ?bo ja juz rozmawialem i jest praca i czy chcialby ktos sie zgrac i wyjechac razem?

Mateusz
@Marcin11 06.07.2018 22:29

Witam czy wyjechałeś już?

Marcin11
@Marcin11 06.07.2018 22:29

Nie jeszcze nie

Marunio
@Marcin11 06.07.2018 22:29

Marcin 11 Ja się wybieram na początku sierpnia. Tylko narazie chciałbym dowiedzieć się czy warto Bo nie sram kasa a nie zamierzam wywalić kasy żeby po dwóch dniach wracać bo firma okaże się oszustem. Ja pracy się nie boje jedynie tego czy firma jest uczciwa.

Paweł
@Marcin11 06.07.2018 22:29

I jak tam wybieracie się ? Mam zamiar też wyjechać

Paweł
@Marcin11 06.07.2018 22:29

Jedzie ktoś ? ja mam zamiar jechać autem wiec można razem się zabrać ze mną

Marunio
@Paweł 18.07.2018 15:17

A kiedy się wybierasz. Ja mam zamiar z kolegą początek sierpnia. Jak cos możesz podać jakiegoś maila do kontaktu.

Marunio
@Paweł 18.07.2018 15:17

Ja się z kolegą wybieram na początku sierpnia. Jeśli masz chęć daj jakiś kontakt do siebie.

Marcin k
@Marunio 19.07.2018 10:51

Witam. Ja tez sie wybieram. Prawdopodobnie w koncem lipca. Chce ktos sie zgadac to zapraszam do kontaktu. 731652553

Marcin
@Marunio 19.07.2018 10:51

Ja też się wybieram. kiedy jedziecie ? zostawcie jakis kontakt to sie zgadamy.

Marunio
@Marcin k 21.07.2018 13:21

A skąd jedziesz? Bo my z Lubelskiego jestesmy.

Marunio
@Marcin k 21.07.2018 13:21

A skąd jesteś? Bo my Lubelskie. Jak się dowiem konkretow zadzwonie do ciebie.

Kris
@Marunio 22.07.2018 18:28

Ja wraz z 2 kolegami zaczynamy pracę w poniedziałek, Wyjeżdżamy w sobotę. Również Lubelskie

Marunio
@Kris 24.07.2018 18:04

A skąd jestescie i do jakiego miejsca jedziecie? Daj jakiś namiar na siebie dal byś znać jak tam jest.Czy wszystko ok.

Dawid
@Marcin11 06.07.2018 22:29

Właśnie myślę nad wyjazdem do kassel

Ideal Work Sp. z o.o.
pracodawca
Rozpoczęliśmy nabór na nowe stanowiska pracy w Niemczech. Start pracy od 1 września. Na naszych kandydatów czekają stanowiska pracy jako: Brygadzista, Skanujący przesyłki, Magazynier, Kurier, Pracownik Fizyczny. Dobre wynagrodzenie - praca w polskim zespole - organizacja zakwaterowania. Do odważnych świat należy! Spróbuj już dzisiaj.

Zadzwoń i dowiedz się więcej + 48 662 265 000.
   
Ppr

Racja bez Internetu mieszkania. Paczki cięższe niż 25 kg ... I non stop na pełnych obrotach . Ranem było gorzej na tych 3 godzinach niż popołudniu na 5 godzinach. Czasami byli niepełne 8 godzin pracy .

Studenciak Szczecin

Siema, pracowałem dla tej firmy 7 dni roboczych, praca polagała na załadunku paczek kurierskich do kontenerów. Paczki zjeżdżały z górnych wózeczków i z bocznej taśmy od osoby sortujacej. Pracę można było podzielić ze względu na szczęście na początek, bo jest wiele krai do których leci różna ilość paczek, np bardzo dużo ma Wielka Brytania, Dania, Polska gdzie musisz ciągle pracować na najwyższych obrotach by nadarzać z załadunkiem. Do lekkich można zaliczyć np Włochy gdzie pracuje się we dwójkę, bo jedna osoba musi dodatkowo skanować. Napisałem na początku, że można podzielić ze względu na szczęście, bo przydzielany codziennie jesteś losowo chyba, że podpasujesz brygadzistom to będziesz mógł sobie szybciej wybrać gdzie najlepiej się czujesz. Paczki podobno mają do 25 kg i "czasem" zdarzają się do 50 kg. To akurat jest bzdura, paczki głównie przekraczają 25 kg, pierwsze dni było cieżko, bo organizm był nie przyzwyczajony do takiego wysiłku i bardzo wycieńczony lecz z czasem nabrałem wprawy i robiłem to sprawnie i bywałem mniej zmęczony. W pracy w GLS jest wiele różnych prac, ale na początku trzeba przejść ten etap dźwigania i wykazania się fizycznie. Jeden z pracowników co pracował tam pół roku na załadunku był aż 3 miesiące, później przeszedł na popychanie paczek do określonych bramek (3 krai) po nazwie kraju docelowego. Ja dostałem przydział na pracę nocną głównie od godziny 19 do 3 nad ranem na Starej Hali (podobno na Nowej pracuje się do godziny 2). Co do noclegu, firma ma kilka miejsc zamieszkania, ja mieszkałem 10 min od miejsca pracy. Było to mieszkanie dwupiętrowe, na piętro przypadała łazienka i kuchnia na 7 osób. Nie było internetu, obiecywano nam że lada dzień będzie a nie było. Bo duży minus dla nich, bo był obiecywany, a przez to straszna nudą była poza pracą. Podsumowując praca ciężka, lecz kiedy się przyzwyczaisz i będziesz zawzięty i wytrwały z pewnością dasz radę dojść do etapu gdzie nie będziesz się przemęczał. Zarobki ok 60 € netto dniówki ( jakoś tak wychodzi po odliczeniu podatków i podliczeniu dodatkowo płatnych nocnych godzin). Jeżeli bym był zmuszony do pilnego zarobienia pieniędzy zostałbym dłużej lecz moim zdaniem nie ma po co aż tak się przemęczać jak można robić inne lżejsze rzeczy za taką samą lub wyższą stawkę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem.

Ppr

Szkoda czasu

Pracownik

(usunięte przez administratora) !!!!

Zmorr
@Pracownik 27.07.2018 19:01

Pracownik. Napisz jak tam praca wygląda i czy ta agencja jest uczciwa. Po tym że cie administrator usunal mogę śmiało twierdzic że pewnie poszło sporo epitetów na temat tej agencji i pracy.

MichalooDPD
@Zmorr 28.07.2018 14:38

Witam wie ktoś jak tam wyglada robota...bo widzę od dłuższego czasu poszukują ludzi i to daje do myślenia

Ożeł

Napisze ktoś jak wygląda praca przy rozładunku kontenerów w okolicach Berlina? Stawka niby 1100 po odciągnięciu, czy są nadgodziny, czy wpłacają uczciwie wypłate itp?

Karollo

Witam. Poszukuje osoby która pracowała lub nadal pracuje przy rozładunku/załadunku paczek kurierskich i udzieli mi informacji jak tam jest? Jak to wszystko wygląda i czy jest sens jechać do pracy z tej agencji. Jeśli znajdzie się taka osoba proszę o jakieś kontakt adres mailowy czy coś innego.

MAtix

Witam, jak wygląda wynagrodzenie po przepracowaniu 160h? Niektórzy mówią, że jest to najcięższa praca jaką wykonywali czy to prawda?

Zostaw opinię o Ideal Work Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ideal Work Sp. z o.o.