Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Skierniewice
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

b

18.10.2025 12:14

chyba najgorsza agencja w jakiej byłem, koordynator Łukasz mocno skrzywdzony przez życie, zimna woda często sami ćpuny i alkoholicy na raboldshausen i zjeb4na praca na gls
    Tomas

18.10.2025 11:49

Ile rzeczywiście da rada wyciągnąć np na magazynie
    Mariusz

12.10.2025 22:10

A ja ze swojej strony chciałem powiedzieć dobre słowo o moim koordynatorze Tomku J., to bardzo pomocny i w porządku facet nie zostawia Cię z nie wyjaśnionymi sprawami irobi co może żeby pomóc tak z papierami jak i w sprawach egzystencjonalnych

13.10.2025 10:22

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią.
    outlast

16.10.2025 17:27

wielu jest koordynatorów? bo teraz to już tylko na pana Tomka chcę trafić 😃
    Ktoś

09.07.2025 17:13

Przestrzegam przed tą firmą, polskie umowy na 3\4 etatu, brak ubezpieczenia dodatkowego, zakwaterowania po 300e pokoje 2-4 osobowe,(usunięte przez administratora) brak ciepłej wody jak i ogrzewania minimum 2 tygodnie Co 2 miesiące, (usunięte przez administratora) kontakt z biurem nie istnieje, nic nie wiedzą i nie pomagają. Wypłaty są wysyłane do biura w euro, przewalutowane na złotówki i odciągane podatki i zusy itp. z powrotem przewalutowane na euro i wysyłane pracownikowi po odciągnięciu około 350e (łóżko i dojazd) brak godzin na projektach i okłamują z miejscem pracy proszę uważać gdyż najwięcej osób ściągają na Jysk, lecz dopiero na miejscu człowiek dowiaduje się że będzie pracował w innym magazynie (DPD, gls, DHL)NIE POZDRAWIAM I NIE POLECAM
    Dzejson

13.10.2025 14:29

Ja również nie polecam tam pracować najgorsza agencja na świecie , okradają ludzi na pieniądze , zakwaterowanie tragedia w życiu takiej meliny nie widziałem i to koło kassel co do wypłaty 1200 euro max to jest i bez ciepłej wody. Ludzie z tego zakwaterowania nie dają spać robią imprezy a kordynator ma wszystko w (usunięte przez administratora) . Jesli chcesz pracować to lepiej juz w Polsce niz tutaj najgorsza agencja jaką widziałem

14.10.2025 09:57

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Pana doświadczenia nie spełniły oczekiwań. Każda opinia, zarówno pozytywna, jak i negatywna, jest dla nas ważna i stanowi okazję do poprawy warunków pracy. Problem z brakiem ciepłej wody został rozwiązany. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym Zespołem Obsługi Pracownika jeżeli ma Pan jakiekolwiek pytania: +48 799 399 029.

10.09.2025 08:11

Przyzwoite warunki. Nie jest to robota marzeń, ale raczej każdy kto wyjeżdża w miarę wie z czym to się je i nie oczekuje, że będzie łatwo i przyjemnie, to nie robota dla każdego. Kasa się zgadza, a mnie to najbardziej interesuje.
    pwq

23.09.2025 13:37

dużo schodzi na własne wydatki jak żyjesz tak w miarę skromnie?
    docentFjut

06.10.2025 19:06

to moze ty ja oczekuje ze bedzie latwo

30.09.2025 11:17

jak wygląda kwestia wypłaty? normalnie miesięcznie, czy tygodniówki/dwutygodniówki? do którego przesyłają? no i najważniejsze czy trzymają się terminów?
    abc

30.09.2025 12:03

miesięcznie, do 10. Nigdy nie miałem problemu z opóźnieniami, zawsze punktualnie.
    abc

30.09.2025 12:20

Jano

27.09.2025 02:54

Mittenwalde dpd brygadzisci i koordynatorzy to wielka lipa
    Miłosz

28.09.2025 15:13

A dlaczego lipa? Jeżeli tak uważasz to napisz coś więcej, ja chciałbym wyjechać i zależy mi na tym, by się czegoś dowiedzieć, jak tam jest. A po takim "nijakim" komentarzu nie wiele się dowiedziałem 😉
    Jano

29.09.2025 21:27

Robisz na tym mittenwalde najcięższe prace pojedziesz zobaczysz plus tylko za to ze płacą co miech miałem 7tys Ziko

29.09.2025 09:52

Cześć. Czy jest tu na forum ktoś kto pracuje w biurze? Jak atmosfera? Zarobki? Podejście do pracowników? Jakieś benefity?
    adek

27.02.2025 22:45

robota była okej. bywało ciężko, ale dla kogoś kto już pracował fizycznie to to nie będzie nic nowego ani zaskakującego. kasa zgodnie z umową, bez żadnych kruczków. kwatery to pewnie zależy jak się trafi, mi się trafiło przyzwoicie, warunki skromne, ale zupełnie nadające się do życia, na ludzi też trafiłem spoko, więc nie było większego problemu z porządkami i tak dalej.

22.09.2025 00:05

A jest jakakolwiek szansa na dwójki, czy nie bardzo? Czy to zależy od fuchy i lokalizacji po prostu?
    wisnia

22.09.2025 13:57

nie wiem nie spałem, legendy krążą że są, więc pewnie tak, od roboty i miejsca zależy
    Xxx

08.09.2025 14:51

A czy jest tutaj jakaś osoba co pracowała na produkcji mięsnej lub warzywnej i mogła by się wypowiedzieć?

22.09.2025 00:06

Który to projekt, w jakim miejscu?
    Nowy pracownik

04.09.2025 09:52

Siemka wyjeżdżam 7 września a 8 zaczynam pracę na magazynie edeka. Jedzie ktoś i jest w miarę normalny,w sensie nie rutynowy alkoholik itp ? 😃 jeśli tak to fajnie jakbyś się odezwał
    jaro

16.09.2025 20:21

większosć jest normalnych ludzi, są różne przypadki i zdarzy się trafić na "trudniejsze" osoby, ale to raczej odsetek niż reguła, ludzie są różni i tak naprawdę wszędzie można trafić na tzw element
    Iwetta

10.09.2025 11:33

Praca w magazynie JYSK przez firmę Idealwork to jedno wielkie oszustwo! Umawiali inną stawkę, a na pasku wyszło realnie 6,24 €/h. już z dodatkiem za język.Potrącenia za mieszkanie, 4 os w pokoju,podatki, kombinacje z kursem euro – człowiek jedzie z nadzieją, a wraca z niczym. Odradzam każdemu! Syn musiał zrobić jeszcze kurs na wózek a nie było to wcześniej ustalone i sam za niego zapłacić 180€
    ODIUM

15.09.2025 18:21

Fun fuckt, podpissuje się dokument, na którym jest kwota 180 euro, ale na pasku wypłat jest 200 euro potrącone 😂 oszustwo w oszustwie takie kombo 😂
    Kris1042

05.09.2025 09:58

Jestem pierwsze tygodnie w prący. Miałem podpisać umowę, a sam nie uzyskałem od nich żadnego podpisu. Nie mam kwitu, że w ogóle u nich pracuje. Co do zakwaterowania nie jest najgorzej. Lokalizacje nie są dogodne. Brak żadnego sklepu. Niemniej dowożą nas do pracy i czasami do sklepu też zajadą. W kwestii pracy w Yousk koło Monachium na komisjonowanie stanowczo odradzam. Praca bardzo ciężka , meble do ukladania, w tym sofy, minimum 25 kg. Paczki są duże i gabarytowe. Praca z Polakami czego najbardziej nie lubię. Przełożeni też są Polakami. Wypłaty jeszcze nie uzyskałem, muszę poczekać do 10-go. To tyle na ten moment.

05.09.2025 12:20

Dzień dobry, W celu wyjaśnienia sytuacji, zapraszamy do kontaktu z naszym Zespołem Obsługi Pracownika: +48 799 399 029.
    Mam ci mówić

04.09.2025 17:47

Witam . Planuje z bratem wyjazd do pracy na sortownię i chciałbym się dowiedzieć czy się opłaca i jak już to w jaki rejon najlepiej wyjechać 🫣🙂 Pozdrawiam
    Dariusz

01.09.2025 16:30

Siemanko jak to wygląda zarobkowo i zakwaterowanie
    Nickname

02.09.2025 15:57

Stary można robić.
    Otto DPD

20.02.2025 09:23

Polecam tego pracodawcę, pracowałem na kilku projektach zero problemów, zawsze wszystko się zgadzało i było na czas.

31.08.2025 20:01

Kurde ja wiem, że nie kazdemu musi się praca podobać i można krytykować ale pisanie o innych osobach na forum jest słabe moim zdaniem...a potem zdziwienie ze wpisy wam usuwają

01.09.2025 19:06

Co jest złego w tym co napisałem? Takie praktyki są ok? Jak sobie sprawdzasz co jakiś czas, to zobacz jakiego rodzaju komentarze są usuwane. I jeszcze lepiej - w jaki sposób jest większość pozytywnych pisana, dokładnie to opisałem wyżej. Jedź zarobić za granicę, nic nie odwalaj, a później cię spotyka to, co piszę ja albo inni ludzie. Rada - pojedź, porozmawiaj z kimś, kto przerobił parę projektów albo chociaż siedzi dłużej na jednym i powie ci dokładnie to samo. Znając życie @Tip to zapewne kolejna osoba z biura to napisała. Widać, że zależy, żebyśmy się tutaj nie udzielali.
    Anonim 24l.

24.06.2025 16:05

Siema , szukam jakiegoś współlokatora do wyjazdu , nie pije i nie ćpam mam 24 lata , mój numer 502526071 pozdro.
    Kuba

25.08.2025 18:26

Omjiac szerokim łukiem sortownie GLS ludzie rezygnują po jednym dniu dlatego taka duża rotacja i ludzi cały czas potrzebują

31.08.2025 20:05

Ja byłem i nie było źle, fakt pare ludzi odpadło ale to nie robota dla każdego
    Bartek

20.02.2025 13:09

Pracuje na Jysk Kammlach i jest ok
    maiko

28.08.2025 11:52

ile dziennie praca? 8 godzin?

31.08.2025 20:03

Przecież we wpisie wyżej masz konkretne godziny wypisane, zobacz na kom Adriann
    poseł

25.04.2025 02:01

opisze mi ktoś jak przebiega tu u was rekrutacja?
    tytus

13.08.2025 14:46

Nie maglują, szybka akcja.
    batuta

26.08.2025 11:15

Dzwonią do ciebie, trochę pogadacie, typowe pytania i to w sumie głównie tyle, najgorsze za tobą
    ewkaa

04.07.2025 17:19

Cześć, szukam jakiejś koleżanki do wyjazdu 15.07, projektu jeszcze nie mam, będę szukać. Zainteresowane proszę o wiadomość 884618449.
    Paulina

13.08.2025 23:27

Hej, pojechałaś? Jak jest/było?
    batuta

26.08.2025 11:14

Zależy na którą robotę pojechała

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Miko

15.07.2025 21:30

Hej ja otrzymałem dzis po rekrutacji ofertę do Kessel na magazyn .praca jak wiele wszędzie trzeba zasuwać. Ktoś te tam się wybiera . Ile odchodzi z zakwaterowanie i jedzenia bo połowę tego i tego opłacają ze swoich . Ktoś wie bo różnie piszą chyba zależy od lokalizacji .? No tu w mojej ofercie jest napisane pokoje wspoldzielneb(2 osoby w pokoju ) lepsze to niż praca 4 lata w biedrze rano popo i nocki n w niej to 4200 ciężkimi nocka. Wiec luzik można zasuwac .
    Zainteresowany

25.08.2025 09:27

Też dostałem taką ofertę. pani powiedziała mi że na czysto po wszystkich opłatach wychodzi 1500 euro netto. Mowila również że jest możliwość uzyskania premii za wydajność do 2100-2300 całości. Ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
    Kazik

25.08.2025 18:23

1500 euro i kręgosłup do wymiany nie polecam
    BYLY PRACOWNIK KAMMLACH

22.08.2025 10:27

Omijac ta agencje szerokim łukiem, pozdrawiam
    Hatua

22.08.2025 09:17

Witam mam pytanie na temat pracy w DHL lotnisko Lipsk ktoś coś może więcej powiedzieć na ten temat
    MaTch79

04.08.2025 18:43

Witam.Dostalem ofertę pracy na magazyn GLS.Moze ktoś z obecnych lub byłych pracowników napisać jak wygląda ta praca?Są jakieś nadgodziny,ile można tam zarobić?Jak wygląda zakwaterowanie i ogólnie warunki? Koordynatorzy są spoko?Ile zabrać ze sobą kasy żeby przeżyć pierwszy miesiąc?
    MaTch79

10.08.2025 17:48

Jeszcze nie wiem,czekam na telefon.
    marek

14.08.2025 13:47

ludzie nowi po jednym dniu uciekaja
    Kris

10.08.2025 21:09

Najgorsze miejsce w jakim można pracować bardzo ciężka praca za malutkie pieniądze, zakwaterowanie (usunięte przez administratora) robaki kasuja .9.95 euro za dzień plus 35 euro po opuszczeniu lokalu brak sklepu pijaki i ćpuny, zero wytłumaczenia na początku czegokolwiek o pracy paczki startują i już musisz wszystko wiedzieć przerwy w biegu po parę minut czyli praktycznie wcale, miejscowość neuenstein byłem tydzień w lipcu dramat nie polecam bardzo, szkoda czasu szukajcie innej agencji
    Olekkkkk

13.08.2025 20:06

Masz numer do kontaktu to zadzwoń, to jest forum dla pracowników a nie skrzynka skarg i zażaleń

14.08.2025 09:32

miłych owocowych czwartków w biurze 😊 lub pozytywnego rozpatrzenia o zaliczkę i miłego weekendu na % 😊

18.07.2025 08:46

12.08.2025 08:35

z dobrego źródła usłyszałem, że podobno wyrobienie kosztuje 100 albo 150, nie pamiętam dokładnie teraz po dłuższym czasie, reszta była "za przysługę"

13.08.2025 11:34

Ideal usuwa niewygodne komentarze 😊 Standard. Tak się zastanawiam, czy chat gpt by mi ładne pismo po niemiecku napisał...hmmm...
    Wuc

22.07.2025 22:00

Witam, dostałem ofertę pracy w miejscowości kammlach na magazynie jyska jako operator wózka widłowego, pytanie czy ktoś tam pracuje i może mi powiedzieć czy faktycznie jest to praca typowo na wózku widłowym bo jak dostałem skierowanie na badania to było jeszcze kilka innych pozycji jak komisjonowanie, sortowanie itp. A i najważniejsza część to pani powiedziała przez telefon ze zarobki w przedziale 1700-2000 euro na ręką już po opłatach to realne czy wyssane z palca ?
    Pracujacy

23.07.2025 23:15

Nie licz na jazdę na wózkach,wrzuca cię na komisjonowanie,paczki po 30 kg norma 44 na godzinę ,jak się nie wyrobisz to ci podziękują.Zarobki max 1300 euro...
    ODIUM

11.08.2025 21:29

Nie wiem jak od września, bo podobno zaczyna się sezon, ale czerwiec-lipiec po 1200-1300 euro, mało zamówień i zmiana popołudniowa cześto nie chodziła do pracy (tak średnio 4-5 razy w miesiącu, a zarabia się za przepracowane godziny). Oczywiście obiecywali zarobki 1700-1900 euro (1700 byłoby realne, ale w miesiącu, w którym są 23 dni robocze i to pod warunkiem, ze zawsze pójdzie się do pracy, a kazdy dzień gdy się nie pójdzie to -90 euro). Aby wyszło 1900 to trzeba pójść w miesiącu 25 razy do pracy, czyli bez sobót to niemozliwe, a przez ostatnie 3 miesiące to tych sobót praktycznie nie było. Duzo osób się pozwalniało, z tych co było w połowie maja, to zostało moze 20%. Taka sytuacja. A to tylko jeden z cudów dziejący się w tej agencji :)
    Pracujący

19.07.2025 06:53

Dlaczego firma pobiera opłaty za mieszkanie gdy pracownik jest na urlopie lub zwolnieniu lekarskim?
    angelika

19.07.2025 16:19

firma zwraca pieniądze za to, jeżeli odpowiednio dobrze się o to pokłócisz, zostaw priv, to Ci powiem jak to zrobić
    Krzysiek

03.08.2025 14:24

Poproszę o informację [email protected]
    Ben

02.08.2025 14:15

Jedzie ktoś na pracę do magazynu w „Kammlach“?

24.07.2025 08:47

Ideal Work to świetna firma ,płace są na czas ,miła atmosfera i lekka praca za dogodne pieniądze.Podpisałem lojalkę i to był najlepszy wybór w moim życiu.Ci którzy tak negatywnie komentują,to poprostu obiboki którym się w tej pracy nic nie chciało.W tej jak i w innej pracy trzeba myśleć a u negatywnie komerntujących tego nie widać.Pozdrowienia z wesołych i uśmiechniętych Niemiec.
    Abdul

25.07.2025 09:51

Hahahaha
    marmaro

26.07.2025 11:05

I pyk, jest zaliczka, jest weekendzik 😊 Napisz nam jaki projekt :)

09.07.2025 19:05

Roma

21.07.2025 08:05

A pamiętasz może gdzie dokładnie widziałeś te oferty ? Tez bym sobie z chęcią zerknęła na nie
    kassa

22.07.2025 19:32

pewnie na ich stronie albo jakiejś stronie z ofertami pracy - tak zgaduje
    soma

17.07.2025 22:06

hej, gdzie najlepiej szukać ofert do tej firmy ?
    Up

18.07.2025 11:47

Cześć, pewnie na ich stronie są oferty, ale ja sam też widziałem na różnych stronkach rekrutacyjnych typu pracuj jooble itp.
    Up

18.07.2025 11:48

A pożartym to w sumie nie ma różnicy jak wyślesz swoje cv, ważne żeby to w ogóle zrobić jak ci na pracy zależy

08.04.2025 10:49

Czy wie ktoś jak wyglądają realne zarobki na komisjonowaniu w Kammlach w Jysk?można te 2000 wyciągnąć 'na czysto'?
    Bobo

15.07.2025 16:45

Nie ma takiej możliwości niestety
    Byly pracownik

06.06.2025 21:41

Z całego serca nie polecam warunki mieszkalne poniżej normy, praca jak w jakimś (usunięte przez administratora) a o wypłacie nie wspomnę, z 14.50 brutto wyszło mi niecałe 5e netto, śmiech na sali
    Tomek

09.06.2025 16:50

a dają niemieckie umowy czy tylko tak mówią?
    Bobo

15.07.2025 16:37

Jakim ujem xdd
    Laik

10.07.2025 01:01

cześć, czytam sobie właśnie forum i ogólnie to mam pytanie czy macie jakieś rady dla kogos kto pierwszy raz sie wybiera? jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji, ale się przymierzam. jestem dośc zielony bo dopiero skończylem szkołe, ale już jakieś fuszki miałem więc roboty fizycznej sie nie boje. wiem że pewnie może być ostra charówa i się na to nastawiam, bardziej chodzi o takie praktyczne rzeczy np. co zabrać, co jest na kwaterach, ile kasy wziąć ze sobą na początek, żeby sobie jakoś wyżyć do pierwszej wypłaty i tego typu rzeczy, czy np. na miejscu jest wifi, czy warto sobie ogarnąć nimiecką kartę sim itd. będę wdzięczny za odpowiedzi
    Grajek

17.06.2025 12:20

Dwa projekty za mną łącznie, póki co bez większych problemów, nie nacięli też mnie na kasę, więc może to niewiele, ale wystarczy żebym pojechał i trzeci raz
    ozyrys

26.06.2025 20:11

różnie, jak się trafi, nas najwięcej była 6
    Laik

10.07.2025 00:54

jest szansa na dwójkę, czy raczej nie bardzo?

05.07.2025 12:42

Jedzie ktoś na komisjonowanie do Kammlach?

14.05.2025 19:32

W porządku robota. Kasa zgodnie z umową. Warunki okej, ale bywa ciężko.
    jin

24.06.2025 12:53

umowa o pracę tymczasową przez agencje
    IPM

30.06.2025 08:33

ale tak, na polskich zasadach
    gość

26.06.2025 08:27

ile trwają zazwyczaj projekty? da się wyjechać na same wakacje, czy raczej dłuższe?
    IPM

30.06.2025 08:33

Różnie, ale zawsze lepiej potwierdzić jakie czasówki teraz potrzebują z nimi
    gość

26.06.2025 08:27

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.