Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Skierniewice
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

Zmróz

24.01.2026 23:27

Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć oferty pracy do tej firmy?
    Zawirow

25.01.2026 19:31

Szukaj na ich stronie kariery, tam zwykle są wszystkie oferty. Możesz też sprawdzić portale z ogłoszeniami.
    Zasnuwek

25.01.2026 20:03

a próbowałeś wpisać w Google? Czasem można znaleźć jakieś ukryte ogłoszenia na forach albo grupach.
    półwyłom

23.01.2026 08:33

Jaki jest stosunek pracowników do siebie? Gramy do jednej bramki czy raczej podkładamy sobie po cichu nogę?
    świtowo

24.01.2026 23:05

ogólnie atmosfera jest spoko, raczej pomagamy sobie niż podsuwamy nogi. wiadomo, różnie bywa, ale w większości wszyscy są na jednym poziomie
    Softemberly

24.01.2026 23:28

a jak z atmosferą u was? bo bardzo zależy mi na tym, żeby w pracy się dogadywać. to chyba ważne, nie?
    Marcinek

16.01.2026 18:48

Witam czy polecacie pracę w GLS w kassel ?poprosze o jakieś konkretne opinie
    adamoo

17.01.2026 17:23

(usunięte przez administratora), większość negatywnych komentarzy jest o Kassel, konkretnie o Neuenstein.
    edy

18.01.2026 21:06

ja byłem, nie było źle. ale opinie są różne, więc jak to będzie w twoim przypadku to nie da się przewidzieć
    AT

17.01.2026 20:15

Czy podawaliście keidyś skan dowodu osobistego e_mailem przed podpisaniem umowy ?
    Johny92

12.01.2026 17:30

Witam.Opinie nt.Rewe Sülzetal.Ile godzin,czy da się zarobić, atmosfera i zakwaterowanie?
    ZDR

05.01.2026 19:11

Czy pracował ktoś na magazynie w okolicach kessel bo dostalem oferte i nie wiem czy jechać Z góry dziękuje
    marian

06.01.2026 01:59

Na co konretnie? Jak GLS Neuenstein, to (usunięte przez administratora). Pytaj jak coś chcesz wiedzieć. Osoby od opisu atmosfery itp. ostatnio w komentarzach, to ludzie z biura piszą, im nie ufaj. Zaraz się pewnie zlecą 😊 Pytaj o co chcesz, chętnie pomożemy.
    Obojętny

29.12.2025 14:58

Myślę, że tak de facto w każdej pracy znalazłby się jakiś minus, ale takie czepianie się niewiadomo czego pogarsza i stosunek do pracy i zmniejsza chęci, nie rozumiem serio.
    KtośZDrugiegoKońca

31.12.2025 10:43

Masz rację, w każdej pracy znajdą się jakieś minusy, ale ważne jest, aby umieć je zauważyć i z nimi pracować. Jeśli chodzi o atmosferę, to w końcu liczy się to, co można osiągnąć wspólnie.
    amadi

05.01.2026 21:36

pan jaki dyplomata, koniec końców każdy zarabia na siebie. skład może się trafić różny, bywa i tak jak kolega wyżej mówi, ale wtedy trzeba zgłaszać jak się coś serio niedobrego dzieje
    Płyn

24.12.2025 12:56

Zastanawiam się, z kim jest rozmowa rekrutacyjna przeprowadzana? Z kimś z działu HR, czy może od razu z jakimś kierownikiem danego działu czy coś? Bo wiadomo – różnie się człowiek przygotowuje w zależności od tego, kto siedzi po drugiej stronie.

25.12.2025 19:48

Zgadzam się w 100%
    nick

05.01.2026 21:03

Przecież oni o pracy w biurze rozmawiają z tego co rozumiem, nie o fizycznej
    TylkoCzytam

26.12.2025 13:51

Jak oceniacie relacje towarzyskie w pracy? Czy ludzie spotykają się też poza firmą, czy raczej każdy po godzinach znika? Zawsze fajnie, jak zespół potrafi się dogadać nie tylko zawodowo.

29.12.2025 09:04

Jakie relacje.....sama patologia chleja tylko jak mają wolne!!!! nigdy już nie zatrudnię się w idealu

05.01.2026 14:55

Hej tak potrafią się bawić, przykład ostatni weekend. Sytuacja z soboty na niedzielę z dnia 4.01.2026 na 05.01.2026 impreza taka ze budynek mieszkalny został podpalony , patologia, alkoholizm, narkomania. Kilka osób w szpitalu. W budynku brak od dawna czujników dymu , brak gaśnic tak Ideal sie troszczy o pracowników. Szczęście w nieszczęściu ze ktoś podniósł alarm i nikomu nic poważnego sie nie stało. Wiec jak ktoś chce przeżywać takie imprezy, za najnizsza krajową to rekrutacja otwarta.
    ZerkamPoCich

25.12.2025 16:47

Fajna praca, dobrzy ludzie, nie ma źle. W dzisiejszych czasach to już naprawdę sporo. Jak atmosfera dobra, to i robota idzie łatwiej.
    Neutral Mind

26.12.2025 13:18

Zgadzam się, dobra atmosfera naprawdę ułatwia pracę i może wpływać na wyniki. Warto docenić to, że zespół jest wspierający i życzliwy.
    Oglądacz

28.12.2025 13:52

To brzmi zachęcająco, dobra atmosfera to ważny aspekt w pracy. Mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do takiego zespołu
    PrzyglądającySię

23.12.2025 10:34

Czy firma zatrudnia również stażystów?
    Softwave

24.12.2025 12:39

Nie jestem pewien, ale z tego co się orientuję, czasem przyjmują też stażystów. Myślę, że warto zapytać dział rekrutacji o aktualne możliwości.

24.12.2025 08:02

Praca ok lekka na magazynie DPD blisko zamieszkania wszystko super ale ostrzegam przed lokalizacja AUF DER BADEKUHLE 6 39343 SANTERSLEBEN współczuję osobie która zamieszka w pokoju z Bogdanem,jest na projekcie drugi raz i myśli że jest tam panem,klucze od mieszkania przywłaszczył sobie i trzeba się prosić gdy chce się wyjść na zewnątrz,ALE NAJGORSZE JEST ZE CHRAPIE JAK DZIK I NIE MOZNA ZASNĄĆ,A SZCZEGÓLNIE GDY SIĘ NACHLA A PIJE CODZIENNIE WÓDĘ NAWET W PRACY JUZ LUDZIE MÓWIĄ ZE ŚMIERDZI OD NIEGO GORZAŁA WIEC NIE WYTRZYMALEM I SPECJALNIE SIĘ NAPILEM I NIE POSZEDLEM DO PRACY BY MNIE WYWALILI.
    Echo Field

22.12.2025 09:26

Można tutaj spodziewać się jakichś premii czy dodatków?
    Trace

23.12.2025 08:15

W moim doświadczeniu, premia czy dodatki mogą się zdarzyć, ale to zależy od wyników firmy i indywidualnych osiągnięć. Warto dopytać w HR o szczegóły dotyczące systemu premiowego.
    Obraz

23.12.2025 13:17

A może wiesz, jakie są ogólne zasady przyznawania tych premii? Byłoby dobrze wiedzieć, jak wygląda to w praktyce.
    NickiMinajz

21.10.2025 23:04

Siema. Planuje wyjechać na komisjonerke magazyn jysk okolice Monachium. Podobno zarobki oscylują między 16-19€ brutto (2700-3000€ brutto mies) tak zapewnia pracodawca. Mógłby się ktoś wypowiedzieć czy faktycznie tak jest czy pracodawca jednak mija się z prawdą xd. I jak z ludźmi na mieszaniu? Wiem że to zależy od tego gdzie i na kogo się trafi ale chodzi mi o to czy większe szanse są na trafienie patoli czy raczej na „normalnych” ludzi.
    Metody

13.11.2025 20:53

Czytając opinie o innych agencjach (mimo negatywów tutaj) Ideal wypada całkiem dobrze... Przekonam się niebawem na własnej skórze. Planuje rozpocząć w następnym tygodniu. Zdam relacje.

22.12.2025 15:06

14.85 brutto za godzinę umowa 3/4 etatu gwarantowane 120 godzin to daje 1782 euro brutto czyli po wszystkich potrąceniach około 1140 euro na rękę. Przy 168 godzinach wyjdzie około 2500 brutto minus podatki mieszkanie dostaniesz około 1570 euro na rękę. Proste
    Layered

19.12.2025 09:03

Czy do firmy można zatrudniać się też poprzez agencję pracy? Bo widziałem kilka ofert podpisanych przez różne agencje. Ciekawi mnie, jak to wygląda w praktyce.
    Soft Grain

21.12.2025 15:39

To w zasadzie jest agencja pracy. W praktyce oznacza to, że agencja zajmuje się procesem rekrutacji i pośredniczy w zatrudnieniu.
    KtośKogoNieZnacie

21.12.2025 16:07

Dzięki za info
    Shadeful

18.12.2025 12:10

Mail podany przez firmę jest przeznaczony głównie dla kandydatów czy dla pracowników? Nie chciałbym wysyłać zapytania nie tam, gdzie trzeba aa. Może ktoś już pisał i wie, jak najlepiej się kontaktować.
    Silent Layer

19.12.2025 09:15

Z tego, co wiem, ten mail jest głównie dla kandydatów. Więc lepiej skontaktować się bezpośrednio, jeśli masz pytania o rekrutację.
    Widok

19.12.2025 15:20

Wydaje mi się, że ten mail może być bardziej przeznaczony dla kandydatów, ale warto zapytać. Jeśli masz jakieś konkretne pytanie, spróbuj napisać.
    hapy

19.11.2025 11:02

Praca na poziomie, mogę polecić nowym i szukającym stabilnego miejsca
    @AndrzejWawa

20.11.2025 11:45

Pozdrawiamy biuro w Warszawie "zachęcających" koordynatorów do "zachęcania" do pozytywnych opinii 😊 Jak tam sytuacja z uprawnieniami na Jysku? Nadal koszt wyrobienia po wirtualnym szkoleniu u znajomych Pana X 100 Euro, a potrącane 200 Euro? Czy stawki się zmieniły, bo aktualnie dzięki Bogu ja nie w temacie 😊 Nadal wirtualne szkolenia czy jednak w końcu firma zaczęła przeprowadzać rzetelne szkolenie z egzaminem na miejscu bądź w jakimkolwiek ośrodku szkolącym? Komentarze widzę wszystkie pousuwane z poprzedniej rozmowy 😊 Pozdrawiamy przy okazji Panie muszące odpowiadać na komentarze 😊, coś mi dziwnie mówi, że to jednak nie do końca one za tym stoją 😊 Błagam Panie z Zopu o odpowiedź, zanim biuro zgłosi to do usunięcia 😊 Już widzę jak odpalają kompa, sprawdzają co tam nowego, a tutaj zonk "znowu się zaczyna" 😀 Na szczęcie już były pracownik :)

12.12.2025 21:16

Tak zmieniło się, z tego co słyszałem jest egzamin, ale mając nawet 7 promili i tak go zdasz 🤣🤣. To co dzieje sie w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Ta firma powinna zająć sie państwowa ispekcja pracy oraz prokuratura. Na szczęście ja juz sie zwolniłem i nikomu nie polecam by tu trafił.
    Zapon

21.11.2025 09:35

Warunki pracy są akceptowalne, wynagrodzenie na czas i raczej uczciwe (choć na pewno nie dla każdego). Pracuje tutaj od przeszło roku. Czasem jest ciężej czasem lżej. Kasa się zgadza, wypłata w terminie. Ludzie spoko atmosfera zmienna i zależna od natłoku pracy.
    Kielich

27.11.2025 14:48

Jak możesz pracować od roku skoro po 9 miesiącach muszą cię zwolnić bo tak jest w umowie?

12.12.2025 21:09

Można pracować dłużej niż 9 msc. Po pierwsze na danym projekcie można pracować do 9 miesięcy a następnie zmiana projektu. Nie dotyczy o gls moza od razu 18 miesięcy robić. Zmiany spółki masz co 9 miesięcy by nie dostać dodatkowego wynagrodzenia.

09.12.2025 18:23

Nie polecam. Śmieszne pieniądze za ciężką pracę.
    iDeaLnyPracownik

26.11.2025 16:32

Przerobiłem większość projektów od dołu do brygadzisty , pytajcie o co chcecie
    adamoo

05.12.2025 12:48

Ja o konkrety pytam. Na jednym jest +1 Euro, na innym +2,5 do każdej godziny. Ciekawy byłem kto, gdzie i ile dał.
    Mileydi

06.12.2025 01:08

Więc bardzo Cię proszę napisz swoją opinię odnośnie współpracy z tą firmą 😊dziękuję

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

KMB

05.12.2025 17:16

Kontakt z agencją na plus , z brygadzistą również. Terminowe wypłaty na plus. Praca sama w sobie na plus. Zakwaterowanie na konkretny minus: -pluskwy w pokojach -Brak okna w przedsionku do pokoju , każdy z ulicy może sobie wejść i wynieść co chce -Warunki w łazienkach też leżą, prysznice żółte jakby służyły do sikania , grzyb na ścianach , wieczorami brak ciepłej wody , tron na którym można poczuć się jak w wesołym miasteczku. Zobaczymy jak będzie z rozliczeniem za pracę w listopadzie. Całość mam udokumentowaną
    Tuen

24.11.2025 08:43

Witam mam pytanie. Czy jak już zadzwonili i umówili się na spotkanie rekrutacyjne, no to kto je tam prowadzi? z kim będę rozmawiać? jest się czym stresować?
    mon

01.12.2025 10:47

skoro spotkanie rekrutacyjne, to zgaduję, że pytasz o centralę, ale z tego co widzę po profilu to raczej nikt z centrali się tu nie wypowiada, pójdź na to spotkanie to się przekonasz, a nie kombinujesz kto i co za wczasu, co za różnica kto je prowadzi
    Ewe

24.11.2025 13:35

Słyszałem o tej firmie wiele i przyznam, że były to raczej spoko opinie. Jak uważacie?
    szyszek

26.11.2025 08:40

Słyszałem podobnie, że wiele osób chwali ich podejście. To zawsze fajna informacja, jak firma zbiera pozytywne opinie
    Jan

26.11.2025 19:04

To wszystko to loteria jak dobrze trafisz to zarobisz i odpoczniesz po pracy jeśli współlokatorzy będą normalni ja już drugi raz trafiłem na lumpów chleja chrapią ,nie szanują ciebie jeśli chcesz spokoju odpocząć a od innych wymagają pozadku i jak odrobię co zainwestowałem na wyjazd zrywam się stąd z tej chorej patrologii NIGDY WIECEJ NIE ZARYZYKUJĘ PRACY W IDEAL WORK
    Drygz

20.11.2025 14:32

Pierwszą umową jest umowa o pracę? długo zajmuje nowemu pracownikowi poznanie nowych obowiązków itd ?
    miro

24.11.2025 11:42

Ta, umowa o pracę tymczasową. Ile ci zajmie wdrażanie się, to nie wiem, ale żadnej filozofii z reguły nie ma, więc szybciej niż dłużej
    Nian

21.11.2025 11:31

są szkolenia dla nowych, czy raczej rzucają na głęboką wodę? na rekrutacji są jakieś zadania, czy zwykła rozmowa, jak to wygląda ?
    miro

24.11.2025 11:39

Nie ma żadnych zadań, szybkie formalności. Chyba, że o biuro pytasz
    Sadon

20.11.2025 10:33

fajna praca, raczej spokojna na codzień i w dość dobrej atmosferze. na ogół polecam
    yessu

19.11.2025 12:43

Ktoś ostatnio przechodził rekrutacje ? Spora jest konkurencja jeśli chodzi o rekrutacje ?
    pinokio

18.11.2025 16:29

praca dość spokojna i przyjemna na codzień, ogólnie nie narzekam
    zozol

19.11.2025 09:53

no przyjemna to może nie najlepsze określenie, bywa ciężko, w końcu robota a nie wczasy. ale jest ok, chociaż narobić się idzie po pachy czasami. grunt, że kasa się zgadza.
    maxon

17.11.2025 11:32

Widzę, że sporo osób tutaj zachęca do pracy, możecie powiedzieć coś więcej o organizacji i warunkach?

18.11.2025 11:23

Pytasz o jakiś konkretny projekt czy lokalizację, czy tak ogólnie?

21.10.2025 11:06

Można zostać jakiś dłuższy okres czasu, czy po np dwóch miesiącach jest koniec umowy? Szukam na dłużej czegoś

18.11.2025 11:22

Zależy od projektu, przejrzyj sobie oferty na stronie, tam dają info jak jest możliwość długotrwałej współpracy. Oczywiście jak obie strony będą zadowolone, wiadomka
    ximen

17.11.2025 08:45

Pracuję dwa miesiące, mogło być z pewnością gorzej, chociaż sama praca dosyć nudna niestety...

18.11.2025 11:19

Zgadzam się, nie jest tak źle. Niektórzy wieszają psy, ok, rozumiem, że nie każdemu pasuje, ale warunki są mimo wszystko całkiem przyzwoite. Ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego.
    ogag

18.11.2025 10:32

ile trzeba mieć doświadczenia żeby się do was dostać?
    Jan

25.10.2025 08:53

Witam czy trzeba zabrać ze sobą poście na wyjazd do pracy na magazyn DHL?
    byly pracownik

14.11.2025 06:00

Uwazaj z posciela.Na pokoj dano mi patusa,jak bylem w pracy to on sie nachlal potem polozyl sie do mojego lozka i obeszczal.Wynik byl taki,ze musialem sie zwolnic
    Gls

11.11.2025 00:54

Beznadziejne warunki zakwaterowania, lepkie rączki zabiorą cię jedzenie którego i tak nie możesz przygotować ze względu na brak sztućców i patelni. patologia drąca mordę o 2 w nocy. Wyszczekany brygadzista bez szacunku dla nowych pracowników (naburmuszona dziewczynka na oko 25lat). W pierwszy dzień pracy jesteś postawiony na najgorszą taśmę do załadunku kontenerów, o języku angielskim zapomnij, tam się mówi po arabsku lub niemiecku. Nikt nie dba o porządek, indukcja służy jako popielniczka, wszedzie syf (po jedzeniu które prawdopodobnie ci ukradziono), muzyka o 9 rano puszczana na maksa pokój obok. Odradzam tą agencje każdemu kto chce w spokoju żyć i pracować, to jest miejsce patologii bez ambicji którą jedyne co obchodzi to żeby mieć się za co nachlać. Biuro oceniam na poprawne, ale nie licz że w razie jakiś incydentów ci pomogą. Nie sądziłem że takie coś może mieć miejsce i że ktoś trzyma takich łebków w pracy. Jedyny plus jest taki że można sobie dorobić wożąc łbów do sklepu po alkohol 😉
    Raboldshausen

11.11.2025 00:47

Beznadziejne warunki zakwaterowania, (usunięte przez administratora) jedzenie, patologia drąca mordę o 2 w nocy. Wyszczekany brygadzista bez szacunku dla nowych pracowników (naburmuszona dziewczynka na oko 25lat). W pierwszy dzień pracy jesteś postawiony na najgorszą taśmę do załadunku kontenerów, o języku angielskim zapomnij, tam się mówi po arabsku lub niemiecku. Nikt nie dba o porządek, indukcja służy jako popielniczka, wszedzie syf (po jedzeniu które prawdopodobnie ci ukradziono), muzyka o 9 rano puszczana na maksa pokój obok. Odradzam tą agencje każdemu kto chce w spokoju żyć i pracować, to jest miejsce patologii bez ambicji którą jedyne co obchodzi to żeby mieć się za co nachlać. Biuro oceniam na poprawne, ale nie licz że w razie jakiś incydentów ci pomogą. Nie sądziłem że takie coś może mieć miejsce i że ktoś trzyma takich łebków w pracy. Jedyny plus jest taki że można sobie dorobić wożąc łbów do sklepu po alkohol 😉
    Kamilek

09.11.2025 10:33

Obiecane są nadgodziny, nocne zmiany i soboty, na nic z tego nie licz (jeśli się doczekasz to dobrze będziesz miał), Podstawa wychodzi na minimalnej niemieckiej 1400-1700 euro minus święta, 250-300 wydajesz na jedzenie(i to takie po taniości), zostaje ci 1100-1400 euro minus święta, czyli jakieś 1000-1300 euro , minus zakwaterowanie u nich, czyli następne 200-300 euro, na czysto po 4 tygodniach roboczych dostałem 995 euro minus jedzenie, brzi jak dobry deal? Nie sądzę, zostałem oszukany, zwrotu za badania też nie mam po miesiącu a miał być, jeśli satysfakcjonują cie słabe warunki zakwaterowania i 1000 euro po miesiącu pracy fizycznej za granica to zapraszam 😆
    pakloo

29.09.2025 12:41

czy przysługują wam w tej firmie jakieś benefity ?
    Hero

31.10.2025 09:17

Jeśli chodzi o stanowiska biurowe, to wiem że mają premie świąteczną i premie za realizacje targetów
    angelika

01.11.2025 16:11

Jak zrobisz target, to w kolejnym rozliczeniu podkręcą Ci wyniki 😊 Nie możesz za dobrze zarabiać, szczególnie, jak się inne osoby o tym dowiedzą. Coś wiem na własnym przykładzie o tym :)
    poolpet

30.09.2025 13:56

Czy dojazdy na miejsce są jakoś organizowane? i jak wyglada sprawa z dojazdami do pracy już na miejscu
    giik

26.10.2025 14:12

zgadzam się, a jak już udostępniają takiego busa to wypadałoby z niego korzystać
    Jas

28.10.2025 11:03

Gdyby był jakiś zwrot to na pewno by o tym wspominali w ogłoszeniu, a jeśli nic takiego nie podali to zapewne nie ma
    Hary

19.10.2025 07:10

Zapewniają ubrania robocze? I wodę do picia w pracy?
    b

18.10.2025 12:14

chyba najgorsza agencja w jakiej byłem, koordynator Łukasz mocno skrzywdzony przez życie, zimna woda często sami ćpuny i alkoholicy na raboldshausen i zjeb4na praca na gls

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.