ZBUD

• Bobrek
  • Nieczajna Dolna
  • Olesno

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Tarnowska
  5. Opinie o ZBUD Sp. z o.o.

Opinie o ZBUD Dąbrowa Tarnowska

Nie przegap nowości o ZBUD Sp. z o.o.!

Ma.Ml

30.12.2017 20:32

Dawno dawno temu kiedy ZBUD zaczynal sie rozkrecac ja tez tam pracowalem. Potem pojechalem do Hiszpanii ale w 2008 zacza sie tam kryzys, wiec trzeba bylo wracac. Po powrocie jak zobaczylem co tu sie dziekje, pojechalem do Anglii i pracuje w malej rodzinnej firmie. Zaczynalem od 7.5 funta a na dzisiaj mam 12.5 f. Kazdego dnia boss wita sie z kazdym i po pracy zegna i dziekuje mu za prace..Jesli cos ktos sp..... nikt go za to nie op........ tylko wzbudza wybuch smiechu. Czytajac opinie na na temat warunkow pracy w ZBUD musze stwierdzic - to nie jest miejce dla facetow z jajami. Kto je ma poradzi sobie zawsze i wszedzie.

15.12.2017 00:45

A I do P...., po co obiecywać jak się słowa nie dotrzymuje?

15.12.2017 00:41

o firmie , to że dzięki niej rozwinąłem się na bardzo wysoki poziom, i wiem że ta firma ma tak samo ludzi na wysokim poziomie których po prostu nie docenia, . yyh (chyba że są chwilowo potrzebni ), a jak już są nie potrzebni to można zwolnić , bo po co ? Na szczęście nie należałem do osób które zwolnili. Mimo wszystko polecam zmienić pracę bo jak przetrzymaliście ZBUD to w innych firmach już nic was nie zaskoczy, wiem to sam po sobie, Teraz znowu wypracowałem sobie stanowisko w Innej firmie i wiem że część ludzi z otwartymi ramionami bym przyjął do siebie. Pozdrawiam :) PS. Dziękuje firmie ZBUD że się tak rozwinąłem .
    Ptak

28.11.2017 21:25

Piszcie po rosyjsku poniewaz Polakow pracujacych coraz mniej
    gumiś

08.10.2017 11:07

Witam wszystkich zainteresowanych . Pracownicy jeżeli jesteście zainteresowani możliwością zapisania się do Związków Zawodowych to proszę na dole kliknać w rączkę .
    joł

23.11.2017 20:12

heeeee
    Zosia m

05.10.2017 21:52

@zuzanna Wyslalas link do rozmowy z Panem Ptak to odpisal Ci kolega ze to co on tam opowiada to jest uzgodnione z Prezesem albo lizustwo ( chodzi o zeglarstwo ) albo totalna bzdura . Jako Firma to po pierwsze zaslugi należą sie wszystkim ponieważ kazdy ma jakis wklad . Po drugie firma nie dzialala by bez tych najnizszych czyli slusarzy spawaczy monterow a nawet magazynierow wszystko to jednosc , kazdy chocby obijal sie to tez ma wklad poniewaz jest zatrudniony Po trzecie moim zdaniem w czasie kryzysu ktory byl osoby odpowiadajace za sprzedaż produktow to nie powinny siedzieć na cieplym stoleczku i pic kawke tylko szef takim osobom powinien zaplacic podstawe ( najnizsza ) i prowizje od sprzedazy wtedy nie bylo by kryzysu . TAK JEST W INNYCH FIRMACH TYLKO NIE W ZBUD .

05.10.2017 21:11

@zuzanna Co napisze to samo co inni totalne dno !kupa pod.....laczy i lizusow może z 10% normalnych ludzi .
    Tomek

03.10.2017 19:24

@ptak Wszyscy co chcą sie podlizac interesuja sie żeglarstwem bo Prezes to kocha ( żeglarstwo ) . Co do szkoły spawania to Prezes to wymyślił i to jest jego zasługa ( upór w dążeniu do celu ) , takto by szkoła nie istniała . Jesli jest to nieprawdą to proszę usunąć post . Pozdrawiam

03.10.2017 19:11

@roboll Który MM ? Jest ich dwóch ! Jeden moczy morda a drugi fotograf ?
    Boczek

03.10.2017 19:08

@zuzanna Proszę tylko nie ten lizus ! Niech wraca do niemiec pracować .
    joe

30.09.2017 20:56

Też pracowałem w zbudzie jak najlepiej potrafiłem.Pech że trafiłem na knage psychopatę.

30.09.2017 21:17

Taka branża i takie szambo bo inaczej tego nazwać nie można

25.09.2017 21:08

Te forum jest dla pracownikow dlaczego kasuja wpisy ?

19.09.2017 17:08

@zuzanna Pracowalem najlepiej jak umialem , czasami mialem wpadki a i tak zostalem zwolniony . Jakbym byl najlepszym pracownikiem nic nie psul to i tak pupilki MM sa najlepsi , dlatego mnie zwolnili Pozdrawiam

19.09.2017 17:02

@zuzanna Wypisz sie z tego forum

11.09.2017 16:21

30.09.2017 06:32

Krótko i na temat brawo

31.08.2017 22:24

Jak nóż na gardle ? Co tam sie dzieje opiszcie Panowie ! Jestem ciekaw . Byly robol zastopiony mlodsza i tańsza osoba . Pozdrawiam

31.08.2017 20:16

Szkoda że z szefem nie zawsze a nawet wcale niema możliwość pogadać może dowiedziałby się paru nowych ciekawych rzeczy na tematy różne...
    Newer

31.08.2017 14:07

Przyjmiemy bylych doswiadczonych pracownikow ktorzy zostali wczesniej zwolnieni.oferujemy godziwe zarobki zapewniamy dobra atmosfere w zalogach i miedzy brygadzistami zapraszamy z powrotem ......bo nóż na gardle .....

28.08.2017 23:14

Zwalniamy roboli , są niepotrzebni . Zatrudnimy kadrę to będzie ich jeb...
    He

16.08.2017 22:07

@miś Masz rację . Miał " kominek " wypowiedzenie w rece wczesniej to Prezes cofnął . Co mu musiał obiecać że to Pan Prezes zrobił .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZBUD?

Kontakt - ZBUD Sp. z o.o.

żabieńska 6 33-200 Dąbrowa Tarnowska

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne
    Miś

15.08.2017 12:50

Gdyby Kominka pozbyć się wcześniej myślę że wciąż pracowałoby tam wielu dobrych fachowców i sprawiedliwych ludzi , no ale niestety , ludzie jak są nie do ruszenia. Mały ,przebiegły i podstępny :)
    Info

13.08.2017 23:18

Nowy !!! Ten stary infomatol juz nie wyrabia z pod...niem ? W tej firmie to jest tylko jeden dobry informatyk i programista tylko jeden ! ????
    Boczek

09.08.2017 07:13

Bartek teraz twoje obowiazki przejmuje Piotrek . Słaba współpraca z kominkiem i menadżerem !
    Woody Allen

07.08.2017 22:59

Bartek nie mart sie nie ma o co . Nie ma czego zalowac tylko straconych lat
    Przyjaciel

08.08.2017 07:15

Dokładnie tak Bartek !
    mój

06.08.2017 00:05

Panowie z której hali zwolnili teraz ?
    NIE MA O CO SIĘ BAĆ

11.08.2017 17:07

Chyba nikogo. Nawet zatrudniają, jakiś nowy chłopaczek był na maszynach z tego co mi wiadomo to nowy informatyk. Więc chyba tak źle nie jest ? Przynajmniej nic nie słyszałem
    Lekarz

04.08.2017 22:33

Nikt nie patrzy na rece brygadzistow dlaczego ? Większa część do zwolnienia ! Do niczego sie nie nadają ! Kierownicy tez Panie Kominek ! Typowanie ludzi do zwolnienia nie jest problemem tylko jak potem popatrzec komu w oczy i powiedziec " nie pasujesz mi " ! Bo nie zdajesz co sie dzieje na zakladzie . Panie Kominek pamietamy KOŚCIÓŁ !
    Lekarz

03.08.2017 23:45

Moim zdaniem duzo tam dobrych kumpli pracowalo ale kolesiostwo i rodzina zrobila swoje . Beda pptrzebowac dobrych fachowcow ale tam nikt nie wroci . Z tego co slyszalem najbardziej szkoda Pawla ( kto tam pracowal to kazdy go zna ) bardzo dobry fachowiec i kierownik ale choroba i tez go zgnolili tylko choc ma teraz siedzaca prace

03.08.2017 22:43

nie musiałem dużo szukać znalazłem bardzo szybko za delikatnie lepsze pieniądze

03.08.2017 22:49

No i w końcu coś pozytywnego . Super !

03.08.2017 22:14

@LEKARZ DO LEKARZA ja już tam nie pracuję dobre 4 lata i zamienili mnie na tańszą wersję pozdrawiam

03.08.2017 22:21

Przykro mi to słyszeć w takim razie :( Mam nadzieję, że udało ci się znaleźć jakieś inne miejsce pracy.

03.08.2017 22:03

@ Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii ale się boisz o zwolnienie . Mi się wydaje że nie nadajesz się do innej firmy tylko ZBUD

03.08.2017 22:11

A kto powiedział że tam pracuję ;) Pozdrawiam
    Niezrozumiale

03.08.2017 21:34

Panowie firma musi zarabiac nie tracic !!! Pracownicy to koszty trzeba ciąć ! Pozdrawiam
    Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii

03.08.2017 21:43

To niech cię zwolnią i na twoje miejsce kogoś zatrudnią :D jest logika 10/10. Pozdrawiam^2
    Niezrozumiałe

03.08.2017 17:43

I odeszła dziś kolejna wartościowa osoba z zakładu ..... trochę to wszystko śmieszne bo nigdy nie mieliśmy z nim problemu, zawsze jak się po niego dzwoniło to pojawiał się w przeciągu minuty i starał się rozwiązać nasz problem, gdy czegoś nie wiedział starał się dopytać dwóch pozostałych gości ( wiadome o których chodzi ), którzy następnie przychodzili i pokazywali krok po kroku jak rozwiązać dany problem. Kolejnym razem gdy się u nas zjawiał to już nie miał problemu z rozwiązaniem podobnej usterki. Jeżeli w ten sposób traktuje się osoby miłe, uprzejme które chcą się uczyć i mają chęć do dalszej pracy to pozostawię to bez komentarza. Ciekawe co mu powiedziano, "cięcie etatów" jak pozostałym ?? Nie minie miesiąc i pewnie ktoś nowy "tańszy" zjawi się na jego miejsce. Jeszcze najlepiej zwolnijcie piłkarza i tego wyższego bo na nich też zawsze można było liczyć a widać takich się firma pozbywa. SZOK SZOK SZOK !
    Bayern

03.08.2017 18:43

Bayern kolejny

19.07.2017 23:01

GOWORK zgasł . Czyli prawda co pisal " grzela "

30.06.2017 23:56

@ zuzanna Z mojego doświadczenia to cos tu nie gra co do udostępniania adresu ip organom ścigania chyba ze Prezes ma az rak dlugie ręce . Byly przypadki że na żądanie zakladu zostaly usuniete posty między innymi mój wcale nie obraźliwy i to mail szedl bezpośrednio do goworku ze zbudu . Posty które piszemy to jest szczera prawda . To co sie tam dzieje to horrory piszą . Dziwne ze nigdy firma nie miala kontroli innych tylko przewidzianych z lapowkami . Może skończy sie to kiedys ale to raczej nie nastąpi rychło

29.06.2017 23:46

@zuzanna Jako GOWORK proszę nie podawać żadnych danych oprócz tego proszę nie kasować zadnych wpisów !

29.06.2017 23:41

@zuzanna Po drugie to nie moja firma tylko mam duzo kolegow którzy tam pracuja a boja sie wypowiedziec na tym forum poniewaz prezes ma i bedzie mial wtyki u was i w policji . Bo skad wie kto pisze ? Jakby gowork nie podawal ip komputerow to by wszystko bylo ok . Pozdrawiam

29.06.2017 23:36

@zuzanna Jakos na innych forach nie ma dopytywan w różnych kwestiach Pozdrawiam
    grzela

29.06.2017 06:17

@ zuzanna Proszę spytać się zarządu albo odpowiedz sobie sama ! ( w końcu jesteś w zarządzie )

27.06.2017 22:55

100 do zwolnienia czyli zaczyna sie . Ludziska pracujacy jeszcze z dobrym fachem bez nałogu i nie rodzina uciekajcie póki jest czas jeszcze i oferty sa dobre bo jak przyjdzie zima to wam zostanie bezrobocie o ile dostaniecie
    Duda

25.06.2017 12:01

Przydała by się zmiana . Ktoś niech popatrzy na ręce paru ludzi . Szefie obudź sie bo nie bedzie nic z firmy a wnuki rosną . Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o ZBUD Sp. z o.o.