ZBUD

• Bobrek
  • Nieczajna Dolna
  • Olesno

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Tarnowska
  5. Opinie o ZBUD Sp. z o.o.

Opinie o ZBUD Dąbrowa Tarnowska

Nie przegap nowości o ZBUD Sp. z o.o.!

Kubica

22.06.2017 17:29

Co ZBUD sie kończy ? Niemożliwe ? A jednak !

23.05.2017 08:57

@zuzanna jeszcze dwie osoby do zwolnienia " przepraszam czy nie przeszkadzam " i drugi po szefie wiceprezes kominek

22.05.2017 23:24

@zuzanna Nikt o zrowych zmyslach nie napisze nic na tych pajacow

22.05.2017 23:21

@zuzanna . Po prostu zwolnic boczka , kk , mm i bedzie swiety spokój , tylko prezes tego nie zrobi !!!!!

12.05.2017 11:41

@zuzanna komu zglosic ? Kadry ? Gdzie ? Kierownicy ? Przeciez oni sami to robia ! Komu ? Nie ma komu ! Jak sie odezwiesz i przykladowo dojdzie do szefa choc w to wątpię to tak jakby strzelic sobie w stopę ! Szef spyta sie takiego " boczka " wielkiego Pana i on wie automatycznie kto to powiedzial . Potem nastepuje to co ma nastapictyranie takim pracownikiem do tego momentu az sie sam zwolni lub taki kierownik bedzie tak opowiadal bajki przyklad " kominek " az szef sam w to uwierzy . Przyslowie brzmi klamstwo stokroć powtorzone staje sie prawda . Pozdrawiam Takich ludzi bo dzieki nim wiekszosc ludzi tam juz nie pracuje dobrych fachowców

17.05.2017 16:25

To prawda co napisales przeciesz prezes nikogo nieslucha tylko boczka i knagi wystarczylo tylko zeby prezes raz w miesiacu porozmawial ze zwyklymi pracownikami z danych hal i bardzo duzo by sie dowiedzial na temt tych pseldo fachowcow jak ludzi traktuja i wogule wlos by mu sie zjezyl ciekawe czy u knagi ta gastronomia jeszcze dziala tak wlasnie pracuja tego nikt niewidzi

10.05.2017 17:42

@smutne fakty . Czlowieku jakie co miesieczne pewne pieniadze chyba ze mowisz o podstawie czyli najnizszej poniewaz jak masz premie to zawsze znajda jakiegos haka zeby ci ja wziasc

10.05.2017 23:35

Tak chodziło mi o podstawę, premie to raczej sprawa której nikt w tej firmie nie ogarnia.
    Zuzanna

09.05.2017 11:27

@SMUTNE FAKTYco według Ciebie sprawia, że Zbud jest dobrym miejscem na podjęcie pierwszej pracy? Czego może się spodziewać osoba, która wejście na rynek pracy zaczyna właśnie od tej firmy?

09.05.2017 21:54

1. Pewne wynagrodzenie otrzymywane co miesiąc. 2. Zdobycia podstawowego doświadczenia w różnych dziedzinach. Chyba na tym bym skończył
    Znawca

10.05.2017 09:23

No jeszcze szczucie obrażanie hamskie podejscie od tzw.brygadzistow poniżanie itp.itd.
    Głodny Johny

08.05.2017 22:24

@Doda Ale kebaba tam zje ?? Czy trzeba do Amira dzwonić ?

04.05.2017 22:23

Zakład jest dobrym miejscem na rozpoczęcie swojej przygody z pracą, jeżeli ktoś ma większe ambicje to raczej opuszcza zakład bądź dochodzi do wniosku że się nie opłaca i obniża swoje ambicje. W zakładzie zostają zazwyczaj ludzie, którym pasuje taka praca bądź nie mają po prostu innego wyjścia.
    POLSKA CEBULA

04.05.2017 21:35

@Boczek Oj ale od prywatnych spraw ludzi moglibyście si (usunięte przez administratora) jeżeli macie z tymi osobami faktycznie problem to po prostu się zbierzcie grupą i zgłoście to grupowo. @infomatol coraz częściej słychać o tym hotelu, myślałem że to jakaś ściema
    Infomatol

04.05.2017 13:50

Budujemy hotel dla Ukraińców będą robic za darmo nie tak jak my za najniższą !!!

30.04.2017 23:38

To niejest zaklad pracy tylko obuz zwlaszcza na hali 15 tam sluguz. Komara bez mydla wlazi tepak

04.05.2017 19:46

Slugus z hali 15 boi sie zeby nie stracic pracy bo alimenty musi płacić . Zona juz wczesniej dowiedziala sie co to za typ . Corka juz go na oczy nie chce widziec .
    GŁODNY JONY

28.04.2017 14:42

@DODA Co serwują w tej małej gastronomi, jak wyglądają sprawy związane z inspekcją sanitarną , a czy jakieś MENU jest na zakładzie abym mógł sobie sprawdzić czy jest tam coś dobrego ? Proponuję rozwinąć ofertę o specjalność szefa kuchni, taka oferta wprowadzała by każdego dnia jakiś innowacyjny posiłek. A widzieliście super hit POKA SOWE na (usunięte przez administratora)

05.05.2017 15:16

Czeba do szefa kuchni sie udac to tepak kk

23.04.2017 22:26

Spaść z 74 miejsca na 100 to źle . Czyzby zaklad padal ?
    Wielkanoc

19.04.2017 08:22

" I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony. A zapytasz o zarobki nasze, usiadł i zapłakał..."
    Wolfik

22.04.2017 23:46

@Wielkanoc: Zawsze mówiłem, grunt to dobra samoocena i właściwy pijar :). Kariera przed tobą otworem.
    SZEF SPOKO

04.04.2017 16:45

@Miś Uszatek sama prawda co powiedziałeś. Szef jest spoko i zawsze był. Niestety sytuacja na zakładzie jest jaka jest ( nie chodzi mi o sytuację finansową ). Śmieszne jest to że ludziom z którymi przebywa się tyle godzin nawet nie można zaufać a tym badziej walnąć jakąś gafę( w biurze jak i na hali ). Tam tylko jest się znajomymi podczas rozmowy ale za plecami każdy jest dla siebie potencjalnym wrogiem. Też nie ma co się udzielać bo i tak ktoś inny zbierze laury za ciebie. Drugim śmiesznym zachowaniem pracowników firmy jest to, że jeżeli ktoś ma do ciebie jakiś "interes" to nigdy ci tego w oczy nie powie, dowiesz się dopiero od osób 3 kto co myśli na twój temat. Ja już tam nie pracuje ale z tego co wiem to w tej sprawie nic się nie zmieniło. Wracając do szefa to faktycznie szef chyba w dużym stopniu nie wiem co kto robi na zakładzie ale jako PERSONA super gość
    Miś uszatek

03.04.2017 22:51

Jako Pracownik ze stażem powyżej 15 lat to Prezesa postrzegam jako dobrego szefa starajacego sie o dobro firmy i pracowników . Miło wspominam pierwsze lata w firmie , imprezy integracyjne ( paru wisialo na siatce ogrodzeniowej , paru w rowach itd ) , premie dawane za wkład i wysilek aby dany element bądź elementy zostaly na czas złożone oraz sprzedane . Ale to tylko jak byla produkcja krajowa . Wtedy szef podchidzil można powiedziec indywidualne do kazdego pracownika . Pracownik byl doceniany itd . Panowie z kierownictwa byli wymagający ale tez wyrozumiali . Pracownik ze stazem dlugoletnim mial odpowiednia stawke wyzsza od mlodych którzy przychidzili . Czasy minely , zmienili sie kierownicy ( brygadzisci ) , czesc nadaje sie na takie stanowiska a wieksza czesc nie ( skladajac raporty dzienne lub tygodniowe opowiadaja bajeczki aby tylko byc ) . Szef nie jest w stanie wiedziec co sie dzieje w kazdym kącie ( 500 ludzi aktualnie ) wiec slucha takich bajkopisarzy . Moim zdaniem zaczynajac od zera lata 80 a patrzac na firme aktualnie to zasluguje na miejsce w pierwszej 10 najbogatszych ludzi w Polsce Pozdrawiam
    MIŚ USZATEK

28.03.2017 20:59

Witam Chętnie się spotkam z Panią ZUZANNA i porozmawiamy pozdrawiam
    POLAĆ MU !

28.03.2017 17:16

@MIŚ USZATEK dobrze gada
    MIŚ USZATEK

27.03.2017 22:32

Witam Serdecznie Szkoda słów na to co piszecie koledzy pracownicy . Szefa macie BARDZO DOBREGO nawet napiszę że WZOROWEGO tylko że doradców ma jakich ma . Złego słowa nie napiszę Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZBUD?

Kontakt - ZBUD Sp. z o.o.

żabieńska 6 33-200 Dąbrowa Tarnowska

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne
    W PRACY

sprzedam malucha !

20.03.2017 21:55

Kontroler nie zarobi 2500netto tylko najnizsza krajową Pozdrawiam

20.03.2017 21:52

Po co szukac kontrolera jak jednego sie zwolnilo ? I to pracownika z dlugoletnim stażem ? Panie Prezesie pora popatrzeć na ręce tych co zwalniają bo na pewno mają coś na sumieniu . Firma fajna pod wzglendem pracy tylko brygadzisci nie znaja sie na podstawie rysunku itd. ( chyba tylko z podlizywania sie ) oraz pieniądze jak na taka firme to zwykly pracownik powinien zarobic przynajmniej te 20000 na rękę a nie 1500-1600zl

20.03.2017 19:43

Przeczytałem wywiad . Bardzo interesujacy . Ciekaw jestem kto ustalił pytania i odpowiedzi . Trzon firmy to ci zwolnieni czy pracujacy . Bardzo trudno o wykwalifikowanych pracowników to sie zgodzę , a jak jeszcze sie ich nie traktuje odpowiednio . Firma wspiera dobroczynnie Kościół ( aby były grzechy odpuszczone ) wspiera policję ( aby wiedzieć kto pisze na goworku ) . Szkoda sie wypowiadać i czytać

20.03.2017 19:24

Ptak reprezentantem ? Raczej lizusem !!!!
    Zosia m

15.03.2017 06:50

Po co taka nienawiść do szefa to bardzo dobry człowiek

12.03.2017 22:57

Zakopujemy wszystkie przeterminowane kable . Fiskus ich nie znajdzie . Położenie kabli ........... w nastepnych postach . Przepraszam położenie zna MM z h12 szef wszystkich szefów tak kazuje sie nazywać
    Zosia m

12.03.2017 22:52

Nie daj sie frezeru z h0 . To sprawa tadka , plebana , gumisia , itd pod....da.aczy . Kominek popatrz na poprzednia firme w ktorej robiles byly same dobre wspomnienia .ludzie pamientaja

12.03.2017 22:46

Faktycznie jakby popatrzyl na rodzine to wyszly by wieksze afery . Chodzi o kierowce , magazyn , h12 . Zreszta w biurach sa nie lepsi tez rodzina
    Dzień kobiet

08.03.2017 22:13

Panowie ludzie sami nie odchodzą i nie będą bo każdy mysli gdzie pójdzie ! Te patalachy bez wiedzy to jeden na quadzie drugi z chliwka trzeci z kominków czwarty z terenów scucina reszta to ok moim zdaniem . Tych z biur to nie znam ale tam to raczej nie sa orły
    Zbud

07.03.2017 19:16

Szanowni Pracownicy !!! Proszę zastanowic się co piszecie ! ! ! ZBUD Daję Wam pracę , możliwość awansu . Wypłaty są terminowe . Czego można wiecej chcieć ? Pracodawca musi wymagac dyscypliny ! Jeśli nie będzie takich ludzi jak kierownicy , to firmę będziecie okradać tak jak paru których już zostalo zlapanych . Pozdrawiam
    Ło

10.03.2017 14:48

Ci złapani to pupilki szefa to ciekawe jak co okrada jego własną rodzina
    Ulomny

11.03.2017 07:24

Po pierwsze to wy okradacie pracowników a nie oni was. A zlodzieji to poszukaj w rodzinie (usunięte przez administratora)
    Ten

03.03.2017 11:07

Nieatety jestem swiadkiem tej nieudacznosci tych ludzi jak boczek wlasnie ten kierowca tego klada i jeszcze paru innych co oklamuja szefa i mydla mu oczy donosza nieprawde..ludzie bez chonoru.
    Arka

03.03.2017 11:11

W Szczecinie drą łacha ze ZBUDU i tej patologi ja pierdziele.Ludzie ogar.jak wy se w lustro patrzycie co rano?

01.03.2017 21:33

Ale co tam sie dzieje to przez nieudolnosc boczka czy tego na tym smiesznym kladzie?no i komara chyba wszystko sie posypalo .
    Radosny

26.02.2017 21:15

Cenzura . Komus nie podobaja sie wpisy ? Czyżby góra byla nie zadowolona że pracownicy pisza szczera prawde ? To nie kłamstwa ! Prawda kole w oczy !!!
    Radosny

26.02.2017 21:14

koli2d

25.02.2017 19:02

zakład patologia masakra. ludzie pracy jest pełno po co wy jeszcze tam pracujecie za marne grosze wystarczy sie ruszyć a pracy jest pełno i to za godne pieniądze a nie za 2 tyś.a przede wszystkim nie trzeba patrzyć na te mordy paskudne typu boczysław boczyjełop boczek i jemu podobni jełopy
    Hala 1

10.02.2017 12:44

A co powiecie na temat następcy Kazia M. człowiek bez wiedzy i umiejętności zastępuje fachowca, bez wstydu i honoru idzie na halę 0 i jak gdyby nigdy nic śmieje się od ucha do ucha (afera sms-owa z T.J.), kto tym wszystkim kieruje i jaki jest w tym cel?
    Tuman

02.03.2017 21:25

Salceson i władza całkowita nad produkcją.

Zostaw merytoryczną opinię o ZBUD Sp. z o.o.