Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 319 ocen.

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

gumiś

Witam wszystkich zainteresowanych . Pracownicy jeżeli jesteście zainteresowani możliwością zapisania się do Związków Zawodowych to proszę na dole kliknać w rączkę .

Zosia m

@zuzanna Wyslalas link do rozmowy z Panem Ptak to odpisal Ci kolega ze to co on tam opowiada to jest uzgodnione z Prezesem albo lizustwo ( chodzi o zeglarstwo ) albo totalna bzdura . Jako Firma to po pierwsze zaslugi należą sie wszystkim ponieważ kazdy ma jakis wklad . Po drugie firma nie dzialala by bez tych najnizszych czyli slusarzy spawaczy monterow a nawet magazynierow wszystko to jednosc , kazdy chocby obijal sie to tez ma wklad poniewaz jest zatrudniony Po trzecie moim zdaniem w czasie kryzysu ktory byl osoby odpowiadajace za sprzedaż produktow to nie powinny siedzieć na cieplym stoleczku i pic kawke tylko szef takim osobom powinien zaplacic podstawe ( najnizsza ) i prowizje od sprzedazy wtedy nie bylo by kryzysu . TAK JEST W INNYCH FIRMACH TYLKO NIE W ZBUD .

Kominek

@zuzanna Co napisze to samo co inni totalne dno !kupa pod.....laczy i lizusow może z 10% normalnych ludzi .

Tomek

@ptak Wszyscy co chcą sie podlizac interesuja sie żeglarstwem bo Prezes to kocha ( żeglarstwo ) . Co do szkoły spawania to Prezes to wymyślił i to jest jego zasługa ( upór w dążeniu do celu ) , takto by szkoła nie istniała . Jesli jest to nieprawdą to proszę usunąć post . Pozdrawiam

Kominek

@roboll Który MM ? Jest ich dwóch ! Jeden moczy morda a drugi fotograf ?

Boczek

@zuzanna Proszę tylko nie ten lizus ! Niech wraca do niemiec pracować .

Zuzanna

Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Dyrektorem ds. Marketingu Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych, który znajdziecie na stroniehttp://www.gowork.pl/opinie_czytaj,862679,wywiad-marcin-ptak @joe czy powiesz coś o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych? Jak długo pracowałeś w firmie?

joe

Też pracowałem w zbudzie jak najlepiej potrafiłem.Pech że trafiłem na knage psychopatę.

Ja
@joe 30.09.2017 20:56
Też pracowałem w zbudzie jak najlepiej potrafiłem.Pech że trafiłem na knage psychopatę.

Taka branża i takie szambo bo inaczej tego nazwać nie można

Zuzanna

@Kominek jeśli jakiś wpis został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum, dlatego polecam zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin @B co powiesz o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych?

Kominek

Te forum jest dla pracownikow dlaczego kasuja wpisy ?

Grzela

@zuzanna Pracowalem najlepiej jak umialem , czasami mialem wpadki a i tak zostalem zwolniony . Jakbym byl najlepszym pracownikiem nic nie psul to i tak pupilki MM sa najlepsi , dlatego mnie zwolnili Pozdrawiam

B

@zuzanna Wypisz sie z tego forum

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Krótko i na temat brawo

Grzela

Jak nóż na gardle ? Co tam sie dzieje opiszcie Panowie ! Jestem ciekaw . Byly robol zastopiony mlodsza i tańsza osoba . Pozdrawiam

B

Szkoda że z szefem nie zawsze a nawet wcale niema możliwość pogadać może dowiedziałby się paru nowych ciekawych rzeczy na tematy różne...

Newer

Przyjmiemy bylych doswiadczonych pracownikow ktorzy zostali wczesniej zwolnieni.oferujemy godziwe zarobki zapewniamy dobra atmosfere w zalogach i miedzy brygadzistami zapraszamy z powrotem ......bo nóż na gardle .....

Kominek

Zwalniamy roboli , są niepotrzebni . Zatrudnimy kadrę to będzie ich jeb...

He

@miś Masz rację . Miał " kominek " wypowiedzenie w rece wczesniej to Prezes cofnął . Co mu musiał obiecać że to Pan Prezes zrobił .

Miś

Gdyby Kominka pozbyć się wcześniej myślę że wciąż pracowałoby tam wielu dobrych fachowców i sprawiedliwych ludzi , no ale niestety , ludzie jak są nie do ruszenia. Mały ,przebiegły i podstępny :)

Info

Nowy !!! Ten stary infomatol juz nie wyrabia z pod...niem ? W tej firmie to jest tylko jeden dobry informatyk i programista tylko jeden ! ????

Boczek

Bartek teraz twoje obowiazki przejmuje Piotrek . Słaba współpraca z kominkiem i menadżerem !

Woody Allen

Bartek nie mart sie nie ma o co . Nie ma czego zalowac tylko straconych lat

Przyjaciel
@Woody Allen 07.08.2017 22:59
Bartek nie mart sie nie ma o co . Nie ma czego zalowac tylko straconych lat

Dokładnie tak Bartek !

mój

Panowie z której hali zwolnili teraz ?

NIE MA O CO SIĘ BAĆ
@mój 06.08.2017 00:05
Panowie z której hali zwolnili teraz ?

Chyba nikogo. Nawet zatrudniają, jakiś nowy chłopaczek był na maszynach z tego co mi wiadomo to nowy informatyk. Więc chyba tak źle nie jest ? Przynajmniej nic nie słyszałem

Lekarz

Nikt nie patrzy na rece brygadzistow dlaczego ? Większa część do zwolnienia ! Do niczego sie nie nadają ! Kierownicy tez Panie Kominek ! Typowanie ludzi do zwolnienia nie jest problemem tylko jak potem popatrzec komu w oczy i powiedziec " nie pasujesz mi " ! Bo nie zdajesz co sie dzieje na zakladzie . Panie Kominek pamietamy KOŚCIÓŁ !

Lekarz

Moim zdaniem duzo tam dobrych kumpli pracowalo ale kolesiostwo i rodzina zrobila swoje . Beda pptrzebowac dobrych fachowcow ale tam nikt nie wroci . Z tego co slyszalem najbardziej szkoda Pawla ( kto tam pracowal to kazdy go zna ) bardzo dobry fachowiec i kierownik ale choroba i tez go zgnolili tylko choc ma teraz siedzaca prace

LEKARZ

nie musiałem dużo szukać znalazłem bardzo szybko za delikatnie lepsze pieniądze

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:43
nie musiałem dużo szukać znalazłem bardzo szybko za delikatnie lepsze pieniądze

No i w końcu coś pozytywnego . Super !

LEKARZ

@LEKARZ DO LEKARZA ja już tam nie pracuję dobre 4 lata i zamienili mnie na tańszą wersję pozdrawiam

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:14
@LEKARZ DO LEKARZA ja już tam nie pracuję dobre 4 lata i zamienili mnie na tańszą wersję pozdrawiam...

Przykro mi to słyszeć w takim razie :( Mam nadzieję, że udało ci się znaleźć jakieś inne miejsce pracy.

LEKARZ

@ Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii ale się boisz o zwolnienie . Mi się wydaje że nie nadajesz się do innej firmy tylko ZBUD

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:03
@ Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii ale się boisz o zwolnienie . Mi się wydaje że nie nadajesz się do innej firmy tylko ZBUD...

A kto powiedział że tam pracuję ;) Pozdrawiam

Niezrozumiale

Panowie firma musi zarabiac nie tracic !!! Pracownicy to koszty trzeba ciąć ! Pozdrawiam

Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii
@Niezrozumiale 03.08.2017 21:34
Panowie firma musi zarabiac nie tracic !!! Pracownicy to koszty trzeba ciąć ! Pozdrawiam

To niech cię zwolnią i na twoje miejsce kogoś zatrudnią :D jest logika 10/10. Pozdrawiam^2

Niezrozumiałe

I odeszła dziś kolejna wartościowa osoba z zakładu ..... trochę to wszystko śmieszne bo nigdy nie mieliśmy z nim problemu, zawsze jak się po niego dzwoniło to pojawiał się w przeciągu minuty i starał się rozwiązać nasz problem, gdy czegoś nie wiedział starał się dopytać dwóch pozostałych gości ( wiadome o których chodzi ), którzy następnie przychodzili i pokazywali krok po kroku jak rozwiązać dany problem. Kolejnym razem gdy się u nas zjawiał to już nie miał problemu z rozwiązaniem podobnej usterki. Jeżeli w ten sposób traktuje się osoby miłe, uprzejme które chcą się uczyć i mają chęć do dalszej pracy to pozostawię to bez komentarza. Ciekawe co mu powiedziano, "cięcie etatów" jak pozostałym ?? Nie minie miesiąc i pewnie ktoś nowy "tańszy" zjawi się na jego miejsce. Jeszcze najlepiej zwolnijcie piłkarza i tego wyższego bo na nich też zawsze można było liczyć a widać takich się firma pozbywa. SZOK SZOK SZOK !

Bayern
@Niezrozumiałe 03.08.2017 17:43
I odeszła dziś kolejna wartościowa osoba z zakładu ..... trochę to wszystko śmieszne bo nigdy nie mieliśmy z nim problemu, zaws...

Bayern kolejny

Kominek

GOWORK zgasł . Czyli prawda co pisal " grzela "

Grzela

@ zuzanna Z mojego doświadczenia to cos tu nie gra co do udostępniania adresu ip organom ścigania chyba ze Prezes ma az rak dlugie ręce . Byly przypadki że na żądanie zakladu zostaly usuniete posty między innymi mój wcale nie obraźliwy i to mail szedl bezpośrednio do goworku ze zbudu . Posty które piszemy to jest szczera prawda . To co sie tam dzieje to horrory piszą . Dziwne ze nigdy firma nie miala kontroli innych tylko przewidzianych z lapowkami . Może skończy sie to kiedys ale to raczej nie nastąpi rychło

Zuzanna

@Grzela zapewniam, że podobne działania trwają obecnie na wielu wątkach, co więcej, planujemy dalsze rozszerzanie takich działań na pozostałe fora. Jeśli chodzi o udostępnianie adresów IP, to zgodnie z obowiązującym prawem serwis wydaje je tylko i wyłącznie na żądanie prokuratury lub organów ścigania. Jeśli chodzi o znikające komentarze, to zostały one zarchiwizowane przez administratora strony za naruszanie zasad regulaminu. Każdy ma prawo do zgłoszenia reklamacji odnośnie treści zawartych na portalu, jednak administrator podejmuje ostateczną decyzję odnośnie jej rozpatrzenia i nie ma obowiązku usuwania wpisów. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Grzela

@zuzanna Jako GOWORK proszę nie podawać żadnych danych oprócz tego proszę nie kasować zadnych wpisów !

Grzela

@zuzanna Po drugie to nie moja firma tylko mam duzo kolegow którzy tam pracuja a boja sie wypowiedziec na tym forum poniewaz prezes ma i bedzie mial wtyki u was i w policji . Bo skad wie kto pisze ? Jakby gowork nie podawal ip komputerow to by wszystko bylo ok . Pozdrawiam

Grzela

@zuzanna Jakos na innych forach nie ma dopytywan w różnych kwestiach Pozdrawiam

Zuzanna

@grzela nie jestem w zarządzie. Nie jestem w żaden sposób związana z firmą Zbud. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w Waszej firmie. Dlatego właśnie dopytuje o pewne niejasne kwestie. Tak by osoby, które na wątek ten trafiają szukając informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy mogły znaleźć odpowiedź na interesujące ich pytania.

grzela

@ zuzanna Proszę spytać się zarządu albo odpowiedz sobie sama ! ( w końcu jesteś w zarządzie )

Zuzanna

@Grzela dobrze rozumiem Twoją wypowiedź? Piszesz, że w firmie szykują się zwolnienia grupowe? Co jest ich powodem?

Grzela

100 do zwolnienia czyli zaczyna sie . Ludziska pracujacy jeszcze z dobrym fachem bez nałogu i nie rodzina uciekajcie póki jest czas jeszcze i oferty sa dobre bo jak przyjdzie zima to wam zostanie bezrobocie o ile dostaniecie

Duda

Przydała by się zmiana . Ktoś niech popatrzy na ręce paru ludzi . Szefie obudź sie bo nie bedzie nic z firmy a wnuki rosną . Pozdrawiam

Kubica

Co ZBUD sie kończy ? Niemożliwe ? A jednak !

Boczek

@zuzanna jeszcze dwie osoby do zwolnienia " przepraszam czy nie przeszkadzam " i drugi po szefie wiceprezes kominek

Doda

@zuzanna Nikt o zrowych zmyslach nie napisze nic na tych pajacow

Doda

@zuzanna . Po prostu zwolnic boczka , kk , mm i bedzie swiety spokój , tylko prezes tego nie zrobi !!!!!

Zuzanna

@Doda bardzo możliwe, że prezes Zbud również zagląda na ten wątek, jest on w końcu dostępny dla każdej osoby, która szuka opinii na temat firmy. Co w takim razie chcielibyście, żeby się dowiedział? Co według Ciebie warto w firmie zmienić? Jeśli jest to możliwe to podaj również w jakim wydziale firmy pracujesz.

Woody Allen

@zuzanna komu zglosic ? Kadry ? Gdzie ? Kierownicy ? Przeciez oni sami to robia ! Komu ? Nie ma komu ! Jak sie odezwiesz i przykladowo dojdzie do szefa choc w to wątpię to tak jakby strzelic sobie w stopę ! Szef spyta sie takiego " boczka " wielkiego Pana i on wie automatycznie kto to powiedzial . Potem nastepuje to co ma nastapictyranie takim pracownikiem do tego momentu az sie sam zwolni lub taki kierownik bedzie tak opowiadal bajki przyklad " kominek " az szef sam w to uwierzy . Przyslowie brzmi klamstwo stokroć powtorzone staje sie prawda . Pozdrawiam Takich ludzi bo dzieki nim wiekszosc ludzi tam juz nie pracuje dobrych fachowców

Doda
@Woody Allen 12.05.2017 11:41
@zuzanna komu zglosic ? Kadry ? Gdzie ? Kierownicy ? Przeciez oni sami to robia ! Komu ? Nie ma komu ! Jak sie odezwiesz i przy...

To prawda co napisales przeciesz prezes nikogo nieslucha tylko boczka i knagi wystarczylo tylko zeby prezes raz w miesiacu porozmawial ze zwyklymi pracownikami z danych hal i bardzo duzo by sie dowiedzial na temt tych pseldo fachowcow jak ludzi traktuja i wogule wlos by mu sie zjezyl ciekawe czy u knagi ta gastronomia jeszcze dziala tak wlasnie pracuja tego nikt niewidzi

Zuzanna

@Znawca jakie sytuacje masz na myśli? Czy jeśli takie zachowania występują zgłaszaliście to do działu personalnego firmy, czy też do kierowników?

Boczek

@smutne fakty . Czlowieku jakie co miesieczne pewne pieniadze chyba ze mowisz o podstawie czyli najnizszej poniewaz jak masz premie to zawsze znajda jakiegos haka zeby ci ja wziasc

SMUTNE FAKTY
@Boczek 10.05.2017 17:42
@smutne fakty . Czlowieku jakie co miesieczne pewne pieniadze chyba ze mowisz o podstawie czyli najnizszej poniewaz jak masz pr...

Tak chodziło mi o podstawę, premie to raczej sprawa której nikt w tej firmie nie ogarnia.

Zuzanna

@SMUTNE FAKTYco według Ciebie sprawia, że Zbud jest dobrym miejscem na podjęcie pierwszej pracy? Czego może się spodziewać osoba, która wejście na rynek pracy zaczyna właśnie od tej firmy?

SMUTNE FAKTY
@Zuzanna 09.05.2017 11:27
@SMUTNE FAKTYco według Ciebie sprawia, że Zbud jest dobrym miejscem na podjęcie pierwszej pracy? Czego może się spodziewać osob...

1. Pewne wynagrodzenie otrzymywane co miesiąc. 2. Zdobycia podstawowego doświadczenia w różnych dziedzinach. Chyba na tym bym skończył

Znawca
@SMUTNE FAKTY 09.05.2017 21:54
1. Pewne wynagrodzenie otrzymywane co miesiąc. 2. Zdobycia podstawowego doświadczenia w różnych dziedzinach. Chyba na tym b...

No jeszcze szczucie obrażanie hamskie podejscie od tzw.brygadzistow poniżanie itp.itd.

Zostaw opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych