Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 321 ocen.

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Administrator

Proszę o merytoryczne wypowiedzi na forum Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych. Wtedy takie wypowiedzi są w stanie pomóc innym użytkownikom forum.

Oleksy

Ideałów nie ma, może warto szefowi wskazać na błędy jakie popełniają o ile prawdą jest co piszecie.?

Hannibal
@Oleksy 12.01.2018 10:21

Prawda to co piszemy tylko jak przekazac ? Wpier przejdzie przez rece lizosow potem menagera i szef dostanie jedno zdanie ze 100 Pozdrawiam

Ma.Ml

Dawno dawno temu kiedy ZBUD zaczynal sie rozkrecac ja tez tam pracowalem. Potem pojechalem do Hiszpanii ale w 2008 zacza sie tam kryzys, wiec trzeba bylo wracac. Po powrocie jak zobaczylem co tu sie dziekje, pojechalem do Anglii i pracuje w malej rodzinnej firmie. Zaczynalem od 7.5 funta a na dzisiaj mam 12.5 f. Kazdego dnia boss wita sie z kazdym i po pracy zegna i dziekuje mu za prace..Jesli cos ktos sp..... nikt go za to nie op........ tylko wzbudza wybuch smiechu. Czytajac opinie na na temat warunkow pracy w ZBUD musze stwierdzic - to nie jest miejce dla facetow z jajami. Kto je ma poradzi sobie zawsze i wszedzie.

B

A I do P...., po co obiecywać jak się słowa nie dotrzymuje?

B

o firmie , to że dzięki niej rozwinąłem się na bardzo wysoki poziom, i wiem że ta firma ma tak samo ludzi na wysokim poziomie których po prostu nie docenia, . yyh (chyba że są chwilowo potrzebni ), a jak już są nie potrzebni to można zwolnić , bo po co ? Na szczęście nie należałem do osób które zwolnili. Mimo wszystko polecam zmienić pracę bo jak przetrzymaliście ZBUD to w innych firmach już nic was nie zaskoczy, wiem to sam po sobie, Teraz znowu wypracowałem sobie stanowisko w Innej firmie i wiem że część ludzi z otwartymi ramionami bym przyjął do siebie. Pozdrawiam :) PS. Dziękuje firmie ZBUD że się tak rozwinąłem .

Ptak

Piszcie po rosyjsku poniewaz Polakow pracujacych coraz mniej

gumiś

Witam wszystkich zainteresowanych . Pracownicy jeżeli jesteście zainteresowani możliwością zapisania się do Związków Zawodowych to proszę na dole kliknać w rączkę .

joł
@gumiś 08.10.2017 11:07

heeeee

Zosia m

@zuzanna Wyslalas link do rozmowy z Panem Ptak to odpisal Ci kolega ze to co on tam opowiada to jest uzgodnione z Prezesem albo lizustwo ( chodzi o zeglarstwo ) albo totalna bzdura . Jako Firma to po pierwsze zaslugi należą sie wszystkim ponieważ kazdy ma jakis wklad . Po drugie firma nie dzialala by bez tych najnizszych czyli slusarzy spawaczy monterow a nawet magazynierow wszystko to jednosc , kazdy chocby obijal sie to tez ma wklad poniewaz jest zatrudniony Po trzecie moim zdaniem w czasie kryzysu ktory byl osoby odpowiadajace za sprzedaż produktow to nie powinny siedzieć na cieplym stoleczku i pic kawke tylko szef takim osobom powinien zaplacic podstawe ( najnizsza ) i prowizje od sprzedazy wtedy nie bylo by kryzysu . TAK JEST W INNYCH FIRMACH TYLKO NIE W ZBUD .

Kominek

@zuzanna Co napisze to samo co inni totalne dno !kupa pod.....laczy i lizusow może z 10% normalnych ludzi .

Tomek

@ptak Wszyscy co chcą sie podlizac interesuja sie żeglarstwem bo Prezes to kocha ( żeglarstwo ) . Co do szkoły spawania to Prezes to wymyślił i to jest jego zasługa ( upór w dążeniu do celu ) , takto by szkoła nie istniała . Jesli jest to nieprawdą to proszę usunąć post . Pozdrawiam

Kominek

@roboll Który MM ? Jest ich dwóch ! Jeden moczy morda a drugi fotograf ?

Boczek

@zuzanna Proszę tylko nie ten lizus ! Niech wraca do niemiec pracować .

Zuzanna

Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Dyrektorem ds. Marketingu Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych, który znajdziecie na stroniehttp://www.gowork.pl/opinie_czytaj,862679,wywiad-marcin-ptak @joe czy powiesz coś o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych? Jak długo pracowałeś w firmie?

joe

Też pracowałem w zbudzie jak najlepiej potrafiłem.Pech że trafiłem na knage psychopatę.

Ja
@joe 30.09.2017 20:56

Taka branża i takie szambo bo inaczej tego nazwać nie można

Zuzanna

@Kominek jeśli jakiś wpis został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum, dlatego polecam zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin @B co powiesz o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych?

Kominek

Te forum jest dla pracownikow dlaczego kasuja wpisy ?

Grzela

@zuzanna Pracowalem najlepiej jak umialem , czasami mialem wpadki a i tak zostalem zwolniony . Jakbym byl najlepszym pracownikiem nic nie psul to i tak pupilki MM sa najlepsi , dlatego mnie zwolnili Pozdrawiam

B

@zuzanna Wypisz sie z tego forum

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Krótko i na temat brawo

Grzela

Jak nóż na gardle ? Co tam sie dzieje opiszcie Panowie ! Jestem ciekaw . Byly robol zastopiony mlodsza i tańsza osoba . Pozdrawiam

B

Szkoda że z szefem nie zawsze a nawet wcale niema możliwość pogadać może dowiedziałby się paru nowych ciekawych rzeczy na tematy różne...

Newer

Przyjmiemy bylych doswiadczonych pracownikow ktorzy zostali wczesniej zwolnieni.oferujemy godziwe zarobki zapewniamy dobra atmosfere w zalogach i miedzy brygadzistami zapraszamy z powrotem ......bo nóż na gardle .....

Kominek

Zwalniamy roboli , są niepotrzebni . Zatrudnimy kadrę to będzie ich jeb...

He

@miś Masz rację . Miał " kominek " wypowiedzenie w rece wczesniej to Prezes cofnął . Co mu musiał obiecać że to Pan Prezes zrobił .

Miś

Gdyby Kominka pozbyć się wcześniej myślę że wciąż pracowałoby tam wielu dobrych fachowców i sprawiedliwych ludzi , no ale niestety , ludzie jak są nie do ruszenia. Mały ,przebiegły i podstępny :)

Info

Nowy !!! Ten stary infomatol juz nie wyrabia z pod...niem ? W tej firmie to jest tylko jeden dobry informatyk i programista tylko jeden ! ????

Boczek

Bartek teraz twoje obowiazki przejmuje Piotrek . Słaba współpraca z kominkiem i menadżerem !

Woody Allen

Bartek nie mart sie nie ma o co . Nie ma czego zalowac tylko straconych lat

Przyjaciel
@Woody Allen 07.08.2017 22:59

Dokładnie tak Bartek !

mój

Panowie z której hali zwolnili teraz ?

NIE MA O CO SIĘ BAĆ
@mój 06.08.2017 00:05

Chyba nikogo. Nawet zatrudniają, jakiś nowy chłopaczek był na maszynach z tego co mi wiadomo to nowy informatyk. Więc chyba tak źle nie jest ? Przynajmniej nic nie słyszałem

Lekarz

Nikt nie patrzy na rece brygadzistow dlaczego ? Większa część do zwolnienia ! Do niczego sie nie nadają ! Kierownicy tez Panie Kominek ! Typowanie ludzi do zwolnienia nie jest problemem tylko jak potem popatrzec komu w oczy i powiedziec " nie pasujesz mi " ! Bo nie zdajesz co sie dzieje na zakladzie . Panie Kominek pamietamy KOŚCIÓŁ !

Lekarz

Moim zdaniem duzo tam dobrych kumpli pracowalo ale kolesiostwo i rodzina zrobila swoje . Beda pptrzebowac dobrych fachowcow ale tam nikt nie wroci . Z tego co slyszalem najbardziej szkoda Pawla ( kto tam pracowal to kazdy go zna ) bardzo dobry fachowiec i kierownik ale choroba i tez go zgnolili tylko choc ma teraz siedzaca prace

LEKARZ

nie musiałem dużo szukać znalazłem bardzo szybko za delikatnie lepsze pieniądze

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:43

No i w końcu coś pozytywnego . Super !

LEKARZ

@LEKARZ DO LEKARZA ja już tam nie pracuję dobre 4 lata i zamienili mnie na tańszą wersję pozdrawiam

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:14

Przykro mi to słyszeć w takim razie :( Mam nadzieję, że udało ci się znaleźć jakieś inne miejsce pracy.

LEKARZ

@ Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii ale się boisz o zwolnienie . Mi się wydaje że nie nadajesz się do innej firmy tylko ZBUD

LEKARZ DO LEKARZA
@LEKARZ 03.08.2017 22:03

A kto powiedział że tam pracuję ;) Pozdrawiam

Niezrozumiale

Panowie firma musi zarabiac nie tracic !!! Pracownicy to koszty trzeba ciąć ! Pozdrawiam

Ktoś nie ogarnia zasad ekonomii
@Niezrozumiale 03.08.2017 21:34

To niech cię zwolnią i na twoje miejsce kogoś zatrudnią :D jest logika 10/10. Pozdrawiam^2

Niezrozumiałe

I odeszła dziś kolejna wartościowa osoba z zakładu ..... trochę to wszystko śmieszne bo nigdy nie mieliśmy z nim problemu, zawsze jak się po niego dzwoniło to pojawiał się w przeciągu minuty i starał się rozwiązać nasz problem, gdy czegoś nie wiedział starał się dopytać dwóch pozostałych gości ( wiadome o których chodzi ), którzy następnie przychodzili i pokazywali krok po kroku jak rozwiązać dany problem. Kolejnym razem gdy się u nas zjawiał to już nie miał problemu z rozwiązaniem podobnej usterki. Jeżeli w ten sposób traktuje się osoby miłe, uprzejme które chcą się uczyć i mają chęć do dalszej pracy to pozostawię to bez komentarza. Ciekawe co mu powiedziano, "cięcie etatów" jak pozostałym ?? Nie minie miesiąc i pewnie ktoś nowy "tańszy" zjawi się na jego miejsce. Jeszcze najlepiej zwolnijcie piłkarza i tego wyższego bo na nich też zawsze można było liczyć a widać takich się firma pozbywa. SZOK SZOK SZOK !

Bayern
@Niezrozumiałe 03.08.2017 17:43

Bayern kolejny

Kominek

GOWORK zgasł . Czyli prawda co pisal " grzela "

Grzela

@ zuzanna Z mojego doświadczenia to cos tu nie gra co do udostępniania adresu ip organom ścigania chyba ze Prezes ma az rak dlugie ręce . Byly przypadki że na żądanie zakladu zostaly usuniete posty między innymi mój wcale nie obraźliwy i to mail szedl bezpośrednio do goworku ze zbudu . Posty które piszemy to jest szczera prawda . To co sie tam dzieje to horrory piszą . Dziwne ze nigdy firma nie miala kontroli innych tylko przewidzianych z lapowkami . Może skończy sie to kiedys ale to raczej nie nastąpi rychło

Zuzanna

@Grzela zapewniam, że podobne działania trwają obecnie na wielu wątkach, co więcej, planujemy dalsze rozszerzanie takich działań na pozostałe fora. Jeśli chodzi o udostępnianie adresów IP, to zgodnie z obowiązującym prawem serwis wydaje je tylko i wyłącznie na żądanie prokuratury lub organów ścigania. Jeśli chodzi o znikające komentarze, to zostały one zarchiwizowane przez administratora strony za naruszanie zasad regulaminu. Każdy ma prawo do zgłoszenia reklamacji odnośnie treści zawartych na portalu, jednak administrator podejmuje ostateczną decyzję odnośnie jej rozpatrzenia i nie ma obowiązku usuwania wpisów. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Grzela

@zuzanna Jako GOWORK proszę nie podawać żadnych danych oprócz tego proszę nie kasować zadnych wpisów !

Grzela

@zuzanna Po drugie to nie moja firma tylko mam duzo kolegow którzy tam pracuja a boja sie wypowiedziec na tym forum poniewaz prezes ma i bedzie mial wtyki u was i w policji . Bo skad wie kto pisze ? Jakby gowork nie podawal ip komputerow to by wszystko bylo ok . Pozdrawiam

Grzela

@zuzanna Jakos na innych forach nie ma dopytywan w różnych kwestiach Pozdrawiam

Zuzanna

@grzela nie jestem w zarządzie. Nie jestem w żaden sposób związana z firmą Zbud. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w Waszej firmie. Dlatego właśnie dopytuje o pewne niejasne kwestie. Tak by osoby, które na wątek ten trafiają szukając informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy mogły znaleźć odpowiedź na interesujące ich pytania.

grzela

@ zuzanna Proszę spytać się zarządu albo odpowiedz sobie sama ! ( w końcu jesteś w zarządzie )

Zuzanna

@Grzela dobrze rozumiem Twoją wypowiedź? Piszesz, że w firmie szykują się zwolnienia grupowe? Co jest ich powodem?

Grzela

100 do zwolnienia czyli zaczyna sie . Ludziska pracujacy jeszcze z dobrym fachem bez nałogu i nie rodzina uciekajcie póki jest czas jeszcze i oferty sa dobre bo jak przyjdzie zima to wam zostanie bezrobocie o ile dostaniecie

Duda

Przydała by się zmiana . Ktoś niech popatrzy na ręce paru ludzi . Szefie obudź sie bo nie bedzie nic z firmy a wnuki rosną . Pozdrawiam

Kubica

Co ZBUD sie kończy ? Niemożliwe ? A jednak !

Boczek

@zuzanna jeszcze dwie osoby do zwolnienia " przepraszam czy nie przeszkadzam " i drugi po szefie wiceprezes kominek

Doda

@zuzanna Nikt o zrowych zmyslach nie napisze nic na tych pajacow

Zostaw opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych