@marki, tak dostajesz umowę o pracę. Firma cały czas się rozrasta i pewnie nie będzie problemu z zatrudnieniem kogoś (śmiało przychodź nie stracisz na pewno).
@noname ... - 2013-09-27 19:10:43 (widzę że jakieś problemy z jaźnią :))
Nie wiem czym Ty myślisz (bez urazy) ale jeżeli sądzisz że Szef siedzi na forum gowork (bo mu się nudzi) i wypisuje Ci cokolwiek, czy tam wręcz usuwa jak piszesz no to chyba coś faktycznie masz z głową nie halo. W zasadzie to jest wręcz niesmaczne mieszać osoby „pseudo anonimowo” w jakieś gierki, tak dla Twojej informacji no to ja pod tym postem podpiszę się np. Iwan Groźny. Więc im bardziej się staram usprawiedliwić Ciebie tym bardziej mi to nie wychodzi. Tak na marginesie nie mieszaj osób w twoje wywody tutaj, bo to nie służy nikomu. Tak też dochodzę do wniosku że bardzo Ci się źle pracuje w ZBUDzie więc w czym problem, odejdź a jak nie czujesz się na siłach to porozmawiaj z kimś kto będzie Ci w stanie pomóc (brygadzista, kierownik a nawet Szef, na pewno Cię wysłuchają). Może mało zarabiasz? Wykaż się daj dowód twojej lojalności i pracowitości dla firmy, na pewno będziesz mieć więcej (no chyba że chcesz zarabiać 6 cyfrowe kwoty). Mimo wszystko pozdrawiam i Ciebie.
P.S. pisał ten post Iwan Groźny