MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

tomi

08.09.2014 12:27

Witam, a jakie pieniadze w bremmenhaven ??
iza

03.09.2014 19:28

witam!7 września jadę do fabryki czekolady w Wernigerode.Mam 2 wolne miejsca w aucie mogę zabrać,jestem z lubuskiego.Jak tam wygląda sytuacja z zarobkami,jest ktoś dobrze poinformowany? kontakt:[email protected]
Krzysztof

02.09.2014 23:42

witam czy ktos pracuje w tej fabryce czekolady?jak ktos ma to niech poda dokladny adres.jak ta praca wyglada jakie sa warunki w pracy.jakie warunki mieszkalne czy jest wifi? jak daleko trzeba dojezdzac? zgory dzieki prosze o kontakt na [email protected]

02.09.2014 20:03

poprawiam tresc swojego poprzedniego posta-mamy transport,wolne miejsce i jedna osobe mozemy zabrac,jesli ktos jest chetny to kontakt przez podany nr gg 51476702

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

02.09.2014 19:08

Jedno wolne miejsce w samochodzie-kto jedzie do pracy do fabryki czekolady w Wernigerode na 7 wrzesnia,okolice woj slaskiego,lodzkiego.Jezeli jest ktos chetny prosze o wiadomosc na gg 51476702
Lublin

02.09.2014 15:25

Hej, Jedzie ktoś może z Lublina do Magazynu jak Komisjoner-Magazynier w Megdeburgu 10 września? jak tam jest wie ktoś może coś?

01.09.2014 18:28

Ktoś od dziś jest w tej fabryce czekolady?? Jak tak to prosiłbym o napisanie albo tu na forum albo na meila [email protected] jakie warunki i jak to wygląda z góry dziękuje
lena

30.08.2014 09:00

hej ja tez jadę jutro do fabryki czekolady,jest ktoś z pomorskiego? ;)

30.08.2014 09:04

jedziesz czy Ci obiecali,ze pojedziesz?umowe masz?
rs

29.08.2014 18:51

To biuro to lipa tylko dzwonią i nic więcej

02.09.2014 16:57

jak to lipa jak moja siostra tam jest , smieszne nie wiesz to nie pisz a jak dzwonia i czekasz na termin tak jak ja to logiczne ze na juz nie pojedziesz i trzeba poczekac na termin

29.08.2014 11:49

do nina: tak jest wymagana znajomosc jezyka, ale z tego co pytalam siostre to jest tak ze 1 osoba na grupe umie jezyk wiec biora osoby bez dlatego pojade bo u mnie slabo a jak jedna osoba na grupe tlumaczy to po co reszta ma umied , a i jeszcze 1 osoba na grupe ma samochod bo dojezdzaja razem, chyba tak dobieraja zeby bylo dobrze, w kazdym badz razie jak tylko bedzie miejsce to ja jade do siostry chcialabym we wrzesniu ale zobaczymy kiedy bedzie mozna
nina

28.08.2014 19:23

PAN z biura powiedział ,że potrzebna jest komunikatywna znajomość języka lub nawet dobra do pakowania czekoladek .Więc nie rozumiem dlaczego wybierają osoby z które nie umieją języka niemieckiego.Bzdura !
Hiszpano

28.08.2014 16:50

wiecie cos morze o zarobkach???

28.08.2014 11:07

moja siostra jest juz w tych Niemczech maja tam koordyntora, ona pakuje i sortuje czekoladki , bedzie sciagac na kolejny termin mnie z mezem, warunki mieszkaniowe spoko i na razie ona nie zamierza wracac do polski, zobaczymy jak ja pojade z mezem to wam dam znac co i jak bo niemiecki u mnie slaby

29.08.2014 21:09

A ta twoja siostra jest przez tą agencje??

02.09.2014 16:55

Tak moja siostra jest przez ta agencje przeciez o tej agencji piszemy

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier -k/m/x

Szczecin

15 - 18.5 EUR / d

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Pracownik produkcji napojów (k/m/d)

Opole

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Iwona

27.08.2014 23:14

HEJ MAMY SIĘ STAWIĆ W NIEDZIELĘ NA MIEJSCU W BREMERHAVEN CZY JEDZIE KTOŚ MOŻE I MA JEDNO WOLNE MIESJCE? CZEKAMY NA INFO [email protected]!!

27.08.2014 22:24

Każdy się obawia.

27.08.2014 21:59

Mi na 8 września ale mam spory dylemat troche się obawiam.

29.08.2014 21:11

Czego

27.08.2014 21:49

Zaproponowali mi wyjazd na 30-go września

27.08.2014 21:43

A ty Kasiu jedziesz?

27.08.2014 21:27

Nie wiem, nie pomogę. Ja też dostałam taką propozycje.

27.08.2014 21:20

Mam takie pytanie mam propozycje pracy w fabryce czekoladek.I pytanie jest następujące ta czy ta firma jest wypłacalna itp,

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

27.08.2014 19:55

Kurcze to co mam robić? jechać czy nie? Masz racje,że to oni powinni szukać osób do pracy.
kaskaTpv2

27.08.2014 18:58

Dostałam propozycje pracy pracownik fabryki czekolady.Musze znaleźć osobę która ma auto i żeby jedna osoba z auta rozmawiała komunikatywnie po niemiecku.Co myślicie o tym?? Ściema??

27.08.2014 20:11

jak myślisz ta firma jest wporządku? jeszcze nigdy nie jechałam z żadna firmą i nie wiem jak sprawdzić tą firmę

27.08.2014 20:33

Pewnych rzeczy wole na ogolnym forum nie pisac,jesli chcesz podaje gg 51476702
Arni

27.08.2014 18:04

Nie polecam tego biura. Przez telefon ładnie pieknie a w rzeczywistosci szkoda slow. Uwazajcie rodacy

27.08.2014 19:05

Cześć Arni. Dlaczego nie polecasz tego biura?? Możesz bardziej rozwinąć temat?

27.08.2014 17:58

Dlaczego administrator bez podania przyczyny usuwa nr telefonu?
KASIA I ŁUKASZ

27.08.2014 16:50

HEJ MAMY SIĘ STAWIĆ W NIEDZIELĘ NA MIEJSCU W BREMERHAVEN CZY JEDZIE KTOŚ MOŻE I MA DWA WOLNE MIEJSCA? CZEKAMY NA INFO [email protected]

27.08.2014 15:04

Witam czy wie ktoś coś na temat tego czy wogóle w tej fabryce czekolady to jest ok i firma wypłacalna . Jak oki i ktoś by jechał 7 września to mogę zabrać bo jadę kwestia zabrania to już się dogadamy gadu nie mam ale podaję numer tel (usunięte przez administratora)Darek dzięki za info o tej firmie i warunkach jakie tam panują

29.08.2014 21:04

Darek dopiero teraz zauwazylam twojego posta,podaj mi na maila swoj nr tel to zadzwonie,mail [email protected]

29.08.2014 21:06

Wysłałem ci meila już to odpisz

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

lysy27783

27.08.2014 14:58

Mam pytanie czy jedzie ktoś na magazyny do bremenhaven w niedziele 31.08. i ma wolne miejsce mój email [email protected]
aga

27.08.2014 14:55

Juz wiem, Anhalt. Mieli oddzwonic i na tym sie skonczylo ;/
jackaaas098

27.08.2014 11:54

ja jade w poniedziałek na produkcje na Niemcy mój szwagier tam jest i mnie zwerbowal jest spoko
Mysza83

27.08.2014 23:03

Można wiedzieć do czego i do jakiej miejscowości? Prosze o kontakt, gg 620198 albo e-mail [email protected]
aga

27.08.2014 11:22

hej. Wiecie może jak jest na produkcji w Niemczech? nie wiem dokładnie jakie miasto, wiem, że 180 km od granicy.

26.08.2014 22:01

Jaki jest e-meil firmy MGcentral dla MGsolutions Sp. z o. o. - Agencji Pracy Tymczasowej z siedzibą w Krakowie przy ul. Skawińskiej 13/5, bo chcę jechać na produkcję Saksonia - Anhalt
lina

26.08.2014 15:18

Czy wybiera się ktyos do Bremerhaven i ma wolne miejsce w samochodzie ?

24.08.2014 17:14

To moje gg jak chcesz wymienić informacje to zapraszam 50308747
Pumba

24.08.2014 16:40

Cześć kris7911.Ja gdybym się zdecydowała to miałam jechać już dziś a dzwoniłam w piątek,jednak też się nie zdecydowalam tak nagle...Sama już nie wiem ,bo poczytałam na forach opinie i faktycznie adres i nr-y kontaktowe są te same co np LSEurope rowniez Metro Service i Leader Service ,no a te mają takie opinie ,ze hoho :( Tutaj wyżej z kolei parę osób pisze,że jest ok i sama juz nie wiem...

24.08.2014 08:46

Witaj Pumba. Miałem jechać 25sierpnia ale zastanawiałem się i zrezygnowałem. Tak z dnia na dzień nie mogłem jechać... A ma ktoś jakieś informacje na temat tej firmy, bo mnie interesuje współpraca tylko na dłuższy okres?
Kot

22.08.2014 19:43

słuchajcie czy to nie jest faktycznie byłe Leader Service vel Metro Service? Bo czytałem na innych postach o tych firmach i adres się zgadza. a jesli chodzi o Leader Service to podobno masakra byla i mnostwo pozwow do Sądu za niewyplacona kase :/ jak ktos cos wie,niech napisze....
Pumba

22.08.2014 16:47

Witam.Macie jakieś informacje dotyczące tej fabryki czekolady? Kriss7911 kiedy masz tam jechać?

21.08.2014 17:30

Witam pracuje ktoś w fabryce czekolady, bo dostałem ofertę i się zastanawiam. proszę o jakąś informację?
MALINA

12.08.2014 13:08

Witam mam pytanie czy ktoś pracował przez tą firmę jako spawacz bo mąż ma zamiar wyjechać tylko na razie szuka dobrej oferty, czy to sprawdzona firma, jak z zakwaterowaniem, ile trzeba mieć na start bardzo proszę o jakakolwiek odpowiedz.
nowa

11.08.2014 21:16

Witam, malina088xx11, a mogłabyś coś więcej powiedzieć na temat tej fabryki czekolady?-to co wiesz od swojej koleżanki. Do mnie zadzwoniła dziś Pani w związku z tą ofertą i powiedziała mi, że o mieszkanie nie trzeba się martwić, bo zapewnione, jedynie to koszt dojazdu na własną rękę oraz książeczka sanepidowska 20 Euro - wyrabiana na miejscu, że buty trzeba sobie kupić, a resztę zapewnia pracodawca i powiedziała, że wynagrodzenie od 3,5 do 4,5 tys. zł. Podpisywałaś z nimi umowę już, załatwiłaś wszelkie formalności, masz jeszcze jakieś informacje na temat tej firmy i współpracy z nimi?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.