MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 580 ocen.

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.
3 580 6 1

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Mila

2 styczniu wybieram się z nimi o raz drugi na inwentaryzacje do Darmstad kto się też wybiera na zlecenie? wyjazd 6 stycznia

Monia13

Poszukuję chętniej kobiety najlepiej z podkarpacia, która chciałaby wyjechać do pracy automotive Hannover .

kika1312
@Monia13 18.11.2018 08:52

Siemka . Napisz na email msgjk298@interia.pl :)

Magda
@Monia13 18.11.2018 08:52

Cześć , odezwij sie do mnie na maila magdziamagdzia15@poczta.onet.pl

Magda
@Monia13 18.11.2018 08:52

Jestem chętna, proszę o kontakt przez adres mailowy magdziamagdzia15@poczta.onet.pl

Magda
@Monia13 18.11.2018 08:52

Odezwij sie do mnie na maila magdziamagdzia15@poczta.onet.pl

Natalia
@Monia13 18.11.2018 08:52

Napisz na natsko1993@gmail.com

Kasia
@Monia13 18.11.2018 08:52

jestem chetna

Sylwia
@Monia13 18.11.2018 08:52

Mozna info?

betti

Chciałabym z mężem wyjechać do Niemiec z tą firmą ale mamy po 48 lat,czy mamy szansę na pracę?

Izaaaaaaa
@betti 03.12.2018 13:20

betti a dlaczego by nie wiek nie ma tu nic do znaczenia tylko chęć do pracy zadzwoń do agencji i zapytaj

Bez nicka
@betti 03.12.2018 13:20

Betti ja mam wiecej i pracuje wiec smialo,nie ma sie co ogladac na innych.

Pol

Witam, pracował/pracuje ktoś na ocynkowni? Jak wygląda praca, mieszkanie? Czy rzeczywiście trzeba mieć w tym doświadczenie?

betti1234@wp.pl

Chciałabym z moim mężem wyjechać do pracy w Niemczech z MGsolutions,mamy po 48 lat,czy mamy jakieś szanse?

Edsreka

Ja ze swojej strony napisze cos o koordynatorze i nawiąże do złych słów w kierunku jego osoby, opisze to pytaniem. Czy któreś z Was pracując na jego miejscu, pracowałoby inaczej niż on? Ja napewno robiłbym tak samo. Co do pracy na magazynie edeki to nie polecam. Żałuje ze zwolniłem się z poprzedniej pracy żeby tutaj przyjechać.

Mery

bardzo polecam to biuro, wrocilam z projekty przy sadzonkach storczyków, to ile ta agencja ma cierpliwości to szok :D Polacy za granica potrafią dać popalić, zachowuja sie jak dzieci, na szczęście nie wszyscy . Pozdrowienia dla Pana Piotra z zbiura!!! Lubię atmosferę w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. za: :)

Employer

ja pracuje juz od 3 lat z nimi a teraz przechodzą na niemiecki kontrakt z toyotą, nie mam się do czego przyczepić, ale praca jak każda plusy i minusy

Jarek6913
@Employer 17.07.2018 22:42

Nie możesz pracować 3 lata z agencją bo najdłużej przez agencję 18 mc więc nie wal ściemy.

Nick
@Jarek6913 30.07.2018 20:10

Wystarczy odbębnić chwilę na polskiej umowie i po sprawie

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.
pracodawca
@Nick 06.08.2018 13:11

Szanowni Państwo, Przepisy o maksymalnym zatrudnieniu pracownika tymczasowego w zakładzie konkretnego Pracodawcy Użytkownika czyli 183 dni obowiązują dopiero od 01.04.2017 i nie uwzględniają okresów wstecznych, zatem jest możliwe, że są pracownicy, którzy pracują z Agencją np. kilka lat. Dodatkowo po tym okresie 183-dni pracownik zmienia miejsce pracy (inny Pracodawca Użytkownika) i okres 183 dni nalicza się od początku.

jato nie ja
@MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. 06.08.2018 15:50

Zatem skąd w Państwa ogłoszeniach "zachęta", że po 9-ciu miesiącach można podpisać umowę z Pracodawcą bezpośrednio? Czy cos mnie ominęło ??

STACH
@jato nie ja 25.11.2018 06:55

Logika nie boli - skoro podpisujesz umowę bezpośrednio z Pracodawcą to wygasa Ci konrakt tymczasowy z Agencją.

Mała mała

Polecam

Poziomeczka

Witam Za nie długo wyjeżdżam przez tą agencję i chcialabym się zapytać jak mniej wiecej wychodzi zarobkami ile na miesiąc??? Pozdrawiam

Ja

Zamierzam jechać do pracy na magazynie w Magdeburgu. Może ktoś doświadczony opisać co i jak. Jaka norma na czym polega ten system sluchawkowy. Nie chce czytać komentarzy kogoś kto pracował miesiąc, wziął pierwszą wypłatę i poleciał chlać do PL a teraz wylewa żale jak to źle nie było.

Poziomeczka
@Ja 25.11.2018 10:12

Witam. Kiedy wyjazd? Bo my jedziemy 2 grudnia

Ciekawy

Witam. Ja mam pytanie na temat projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe. Chciałbym się dowiedzieć na czym polega tam praca, co dokładnie się robi. Chciałbym żeby ktoś z osób tam pracujących mi odpowiedział. Z góry dziękuję, Pozdrawiam

Ciekawy

Witam. Ja mam pytanie dotyczące projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe a mianowicie :na czym polega tam praca, co dokładnie się robi? Mam nadzieję, że ktoś z osób tam pracujących odpowie mi na to pytanie. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Tomasz Z.

Bardzo dobra agencja pracy tymczasowej jestem usatysfakcjonowany. Nie mam im nic do zarzucenia, jestem bardzo zadowolony z oferty, którą dostałem.

ciekawa1314

Witam. Był ktoś na inwentaryzacji i moze cos powiedziec na temat pracy i warunków?

Kazka
@ciekawa1314 21.11.2018 17:10

jade i tez nie bylam ciekawa jestem

luqqa

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

luqqa

czy ktoś wie jak wyglada praca w fabryce czekolady pod magdeburgiem?Jakie warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

luqqa

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady pod niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

luqqa

Pracuje ktoś w fabryce czekolady pod Magdeburgiem?Jak wygląda praca?Jakie warunki?Czy warto?

luqqa

Pracował ktoś w fabryce czekolady pod magdeburgiem?Jak wyglada tam praca?Jakie warunki?

Xyz

Pracuje ktoś na magazynie EDEKA w Magdeburgu? Jak wygląda tam praca?

zz
@Xyz 08.08.2018 20:50

co chcesz wiedzieć?

qwe
@Xyz 08.08.2018 20:50

Istny dramat, musisz biegać cały czas żeby wyrobić normę. Potrącenia z wypłaty masz w PLN, a wypłate w Euro. Pod odliczeniu wszystkiego wychodzi chyba niecałe 5,5 euro/h. Porażka

Xyz
@zz 11.08.2018 23:09

Praca 8 godzin dziennie czy więcej? Weekendy robocze? Jakie są mniej więcej tam obowiązki, bo nigdy nie pracowałam na magazynie. No i ogólnie będę wdzięczna za każdą informację

xyz
@Xyz 13.08.2018 11:55

Praca teoretycznie 8 godzin, ale bywało tak, że cały miesiąc były nadgodziny po 2-2.5h dziennie, które są obowiązkowe. Tylko psikus jest taki, że nadgodziny nie są płacone normalnie,ale tylko jeśli masz przepracowane więcej godzin niż norma miesięczna (czyli na 20 dni pracujących trzeba mieć powyżej 160h przepracowanych, aby zapłacili za jakiekolwiek nadgodziny) zostawaliśmy na wszystkich nadgodzinach, nie opuściliśmy żadnego dnia pracy, a na koniec i tak wyszło nam godzin poniżej normy miesięcznej (mimo tego, że przez 3 tygodnie praktycznie codziennie pracowaliśmy po 9-10h). Weekendy są wolne. Cała praca polega na tym, że jeździ się wózkiem niskounoszącym z paletą albo rolkami i się kompletuje zamówienia zgodnie z informacjami podawanymi przez słuchawkę. Dla kobiet raczej nie polecałbym tej pracy. Dopóki są jakieś małe zamówienia, to spokojnie się daje radę, ale kiedy dostaje się czwarte zamówienie z kartonami wina, bądź proszkami do prania, które potrafią ważyć po 12kg,a trzeba je wrzucić na samą górę palety, to nawet facetowi może być czasem ciężko po 8h pracy, a co dopiero kobiecie. Żeby wyrobić dzienną normę trzeba biegać i skakać po regałach przez cały miesiąc, a premię za wydajność jak się policzy, to wychodzi 30-50 euro do wypłaty, co jest jakimś żartem przy tym, ile trzeba się napocić. Jak jeszcze będą jakieś pytania, to mogę odpowiedzieć.

Pakowacz
@xyz 29.08.2018 15:45

To ty chyba na innym magazynie robiłeś? nadgodziny są ale nie cały miesiąc - nocki nawet szybciej kończą i lepiej płatne, a jak ktoś nie daje rady to premii nie dostanie. Premie to i 300 dostaniesz i zniżke na mieszkanie. Ludzi przejmują co chwila bo dają radę, nawet dziewczyny więc nie pisz, że praca nie dla dziewczyn, bo to każdy musi sam ocenić. Zwłaszca że dziewczyn pełno na górze pracuje, na dole jest ciężko ale tam inne firmy. Praca na magazynie nie jest lekka, ale uwierz i tak to nie są cięzkie rzeczy. Ja tam nie narzekam, kasa sie zgadza to najważniejsze, a po 9 miesiącach to duża podwyżka

nickkick
@xyz 29.08.2018 15:45

Ja jakoś jestem kobieta i pracowałam u nich dwa lata pod Magdeburgiem i nigdy ani ja ani moja kolezanka nie narzekałyśmy, teraz co prwada jestem na produkcji z inna agencj w Berlinie ale na mg tezż złego słowa nie powiem. Fajne jest to ze w mg nie ma żadnego Arbitkonto i nie zbieraja nadgodzin na złe czasy tylko wypłacają wszystko i wcale nie było trudno zarobić na rękę te 1300 a lepsi mieli nawet ponad 1500, widać Ty nie nadajesz się do pracy gdzie sie trzeba ruszac. Tam chodzi o technike a nie tylko sile i wiele razy bylo tak ze my kobietki biliśmy facetow na łeb wynikami bo myślałysmy a nie tylko miesnie sie licza. Jestes strasznie negatywnie nastaiwiony i zniechecasz ludzi. Napisz tez o pozyytywach a nie badz typowy narzekacz i hejter jak Polacy maja to w naturze. Jest fajna stołówka, jest koordynator, zalatwiaja mase problemow za pracownika, sa premie wakacyjna swiateczna, jest premia za pełą obecnośc, ja miałam super mieszkanko w Magdeburgu, sama praca w sobie jest banalna - nie ma co ukrywać łatwo można się połapać, teraz musze stac przy tasmie na produkcji i szczerze mówiac wolalaalbym biegac po magazynie niz tak stać jak teraz, ale cos za cos sama wybrała bo chcialm w Berlinie byc przy mezu i dlatego zmieniła prace. Tak wiec pisz obiektywnie bo ja dalej mam tam znajomych na edece którzy są od 2 lub 3 lat i są bardzo zadowoleni , no ale trzeba trochę popracować dłużej a nie miesiac czy dwa aby móc oceniac. Ktoś coś to ja chetnie udziele szczerych informacji. Oczywiscie sa tez jakies minusy ale gdzie ich nie ma?

24353465
@Xyz 08.08.2018 20:50

O widzę że o Edece mowa. Ja jestem zadowolony i jestem tu od prawie roku? no własciwie 10 miesięcy, normalnie na rękę wychodzi takie 1200 - 1300, najlepsi 1500 ale warto poczekać do 9 miesięcy bo wtedy stawka rośnie do 14 euro prawie i zarobki rzeczywiscię duzo lepsze, 2 tysiaki euro na rękę jest opcja. A sama praca, jak to magazyn, nic nowego nic innego niż wszędzie. Co chcesz jeszcze wiedzieć?

aabc
@qwe 12.08.2018 10:55

Nie rozumiem takiego podejścia.. chyba w każdym magazynie są jakieś normy i trzeba szybko pracować. wyjechałam z chłopakiem, wiadomo że na początku jest duzo informacji, trzeba się przyzwyczaić do pracy ale na wypłate nie narzekam i to sie liczy

Marek
@aabc 30.08.2018 10:55

A czy po 18 miesiącach - tak jest na pisane w ogłoszeniu - po przejściu na niemiecki kontrakt, można wyciągnąć więcej niż 2000 euro? Ktoś z Was może już ma taką umowę?

52729384
@Xyz 08.08.2018 20:50

Jasne, dużo jest super osób i fajne są warunki. Praca 8 czasami 10 h. Pomoc koordynatora jak najbardziej. A jeśli nie byłeś, to może warto sprawdzić przekonać się bo fajna kasę można zarobić. Nie rozumiem takiego narzekania od ekspertów co pracowali tam może 2 tygodnie...

Marek
@nickkick 30.08.2018 10:18

Czy można jakiś kontakt do Ciebie, aby uzyskać więcej informacji o Edece? :) Będę bardzo wdzięczny.

Praca
@aabc 30.08.2018 10:55

Gdzie pracujecie na Edece?

GaGaGa
@Praca 14.09.2018 00:47

Magdeburg, tylko uważaj bo w 1 miesiacu jak nie pracujesz całegopełnego miesiaca to wynagrodzenia nie przeliczaj sobie nei daj Boże na godzine, musisz przepracowac caly miesia, bo nie ma ulg na skladkach i podatka i jakiś odatków i nieplene miesiace nie wychodza tak fajnie, wiec sie wstrzymaj i poczekaj na pełen miesiac pracy i wtedy sobie przeliczaj czy się oplaca. a najlepiej dopracuj do 9 miesiaca bo wtedy stawka 14 euro prawie lub cie wezma na niemiecki kontrakt i tez taka wysoka stawka, 2000 lekko wtedy. ogolnie jak tu przyjedziesz to dobrze trafisz, bo na prawde nie ma sie do czego przyczepiać, fajnie ludzi traktująą. Są ludzei którzy są tutaj od 4 lat i sa już pod Edeką bezpośrednio ale ja tam wole przez agencje bo jest łatwiej, Jak coś to pytajcie

Marek
@GaGaGa 15.09.2018 17:51

GaGaGa można jakiś kontakt do Ciebie? Chcę dopytać szczegółowo o Magdeburg, bo się wybieram. Będę mega wdzięczny :)

Bartek
@Marek 16.09.2018 22:25

A jak sprawa z zakwaterowaniem wyglada. Znaczy ile kasuja za to i w ile osob na pokoj i ile na mieszkaniu i jakie warunki?

Bartek
@nickkick 30.08.2018 10:18

Witam. Ja chetnie skorzystam z Twoich informacji. Moj mail bartraz(malpa)o2.pl jesli mozna o informacje ogolnie o prqcy i zakwaterowaniem i o namiat do kogos z kim moge sie skontaktowac w sprawie pracy. Pozdrawiam.

brunetka
@24353465 30.08.2018 10:44

Witam mozna prosic jakis namiar na ta prace?

anonymous
@nickkick 30.08.2018 10:18

A mozna wiedziec przez jaka firme pracujesz teraz w Berlinie? I jakie sa zarobki?

Leydi
@GaGaGa 15.09.2018 17:51

Hej, GaGaGa powiedz mi proszę, czy jest możliwość wyjechać tam na miesiąc ?

Aduspol
@xyz 29.08.2018 15:45

Tak jest na każdym magazynie - dopóki tego nie zmienicie - nie skończycie biegać jak Psy to nigdy się to nie zmieni A JA wiem że się nie zmieni bo znam dużo osób które są niewolnikami za 1300 euro miesięcznie z premią Także wasz los w waszych rękach - albo lekka i przyjemna praca na magazynach albo Niewolnictwo - wybierajcie sami

Michał

Witam a może ktoś chętny na wyjazd w okolice Hannover do firmy Automotiv? Kontakt na email: khalinov90@wp.pl

Olo111

Oferty pracy dobrze płatne, ale znajomość podstawowa niemieckiego wymagana. Polecam wyjazdy do Hannoweru. Moje sugestie dla MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.: Większy wybór ofert.

Michał

Witam wybieram się autem do pracy w Magdenburgu w roli komisjoner-magazynier. Ktoś w najbliższym czasie wybiera się tam do pracy? :)

mimi06

Witam, czy ktoś mógłby napisać mi coś o pracy w branży automotive w Bockenem? Jakie warunki, wynagrodzenie? Warto tam jechać?

PolecamMg

Kilka miesięcy już za mną, a nawet więcej niż kilka. Widzę bardzo dużo negatywnych komentarzy, wydaje mi się Od ludzi którzy oczekują tego że kiedy przyjadą za granicę będą siedzieć i pachnieć, a na koncie będą miliony. Otóż nie. Przyjeta jest łatka, wyzyskiwania ludzi za granica. I o każdej agencji ludzie starają się mówić źle, bo oczekują traktowania jak szlachta. Ale przyjeżdżasz do pracy czy na wakacje. ? Nie jest to praca biurowa jeśli chodzi o MG, lecz praca na magazynie. Samo to powinno dam Ci do myślenia, że jest akord i nie ma marudzenia. Chcesz zarobić pieniądze, utrzymać się, chcesz żeby było Cię stać na to na co nie stać Cię w Polsce to naciśnij zęby... agencja WYMAGA TYLKO : liczenia do 10, oraz ok 20 slowek(nawet nie). Serio to tak dużo? To może kogoś przyrównać? ŚMIESZNE... Praca na systemie słuchawkowy gdzie słyszysz konkretnie gdzie masz jechać, co masz zabrać. układanie towaru zgodnie z zamówieniem na palecie lub w 2 koszach oraz poruszanie się wózkiem. Jeśli grałeś kiedyś w tetrisa to prawie jesteś w domu. ;) Niektóre produkty są ciężkie, ale nie zbierasz ich cały dzień tylko są to produkty mieszane. Karton wina, proszku, kilka słoików, małe kartony z ciastkami, oraz perfumy. Naprawdę nie rozumiem co znaczy że jest ciężko... jestem dziewczyną o drobnej powtórzę, a faceci bardziej marudzę i nie dają rady... trochę przykro jakie cioty mamy w Polsce A nie facetów... Jeśli chodzi o atmosferę. To wszystkie gwiazdki jakie są to daje tej firmie ! Mega atmosfera, z Niemcami jak i wśród Polaków. Jest to system 3 zmianowy pracy. W okresach świątecznych zdarzają się nadgodziny gdzie jesteśmy zawsze informowani o tym żeby no wziąć dodatkowe jedzenie. Firma oferuje obiady które można zakupić za niewielkie pieniążki, oraz zawsze gorąca kawę i herbatę. Jest również możliwość nauki języka przez bardzo dużą tolerancję Niemców do do Nas. Oraz szefostwo jeśli widzi że się staracie i chcecie się uczyć będzie wam pomagało. Mieszkania pracownicze, dla mnie mega.ja trafiłam na mieszkanie świeże po remoncie. Meble nowe jeszcze z folią, łóżka super, i nowe materace. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Wygodnie będzie jeśli będziecie mieli własny samochód. Jeśli nie zmiany są tak połączone Ale by nie było problemu z dojazdem do pracy jak i z powrotem do domu. Pomoc koordynatora, jak najbardziej zawsze na miejscu. Przesympatyczny Człowiek, który zawsze rozwiąże twoje wątpliwości. ;) możliwość przejścia na kontrakt Niemiecki. Jak najbardziej polecam MG Solution !!!! Zwróć uwagę że pisze w formie żeńskiej, więc widocznie daje radę będąc kobietą ;)

Xyzzz
@PolecamMg 31.08.2018 11:48

Zabawne widać że komentarz napisany przez jedną z wielu osób ktora liczy na uznanie koordynatora , który ma wszystkich gdzieś. Jeśli chodzi o prawdę to przychodzisz do pracy na rano albo popołudnie i dopiero godzinę przed końcem pracy dowiadujesz sie czy masz nadgodziny czy nie i tak dzień w dzień , jeśli chodzi o ciężkie paczki jest ich mnóstwo , a przed świętami dzieje się istny dramat od listopada a Dokładnie połowy października. Jesli zależy Ci na wypłacie 50 euro więcej to przez 30 dni biegaj po całym magazynie jak małpa w zoo i codziennie wracaj upocony i bez siły na cokolwiek do mieszkania pracowniczego Na ktore rzeczywiście nie mozna narzekać tu przyznam ci racje . Jesli chodzi o agencje Mg solutions to kontakt z Krakowem super czy to z pytaniem czy z prośba ale jesli chodzi o koordynatora to nie raz sie zdąża ze słyszy sie uniesiony głos na pracownika i zajawki na traktowanie go jako prezesa całego magazynu a to ze każda prośbę czy pytanie olewa to juz oczywistość... Ale całe szczęście lada moment stad sie zwalniam po ponad roku na lekach przeciwbólowych na plecy.

Polecammg
@Xyzzz 06.09.2018 15:26

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia w takim razie. wyraziłam opinie. Z Panem Mateuszem nigdy nie miałam problemów co do załatwiania spraw związanych z dniem wolnym czy z in yni pytaniami. Owszem okres od października do końca roku jest ciężki.. bo są święta? To jest logiczne że towaru idzie zdecydowanie więcej... 3mc można się przekroczyć żeby przez kolejne np 4 było luźniej.. nikomu się nie nmdohodzi. Jeśli pracujesz ponad rok na magazynie ba Ostwrr, napewbo się do Ciebie uśmiechne :)

XXX234
@Xyzzz 06.09.2018 15:26

Plecy bolą a rok robi - no faktycznie jak nie polecasz to nie ma co - ucekać od razu HA HA HA. I powiedz mi gdzie przed świętami jest spokojnie na produkcji lub magazynie??? żeś poleciał gościu

xyzzz
@XXX234 26.09.2018 19:13

Oho nastepny ludzik który po raz pierwszy znalazł poważniejszą pracę za granicą - tylko takie osoby zostają w Edece ponieważ nie jest to praca godna . Przychodzisz do pracy na 5 do teoretycznie 13 a o godzinie 12:45 okazuje się że pracujesz do 15:30 . Na pierwszy rzut oka nie wygląda strasznie bo i tak przyjechałeś do pracy ale 5 raz w ciągu tygodnia i 20 raz w ciągu miesiąca wygląda już inaczej a nie zmyślam bo tak na prawdę jest. Następna spawa to ten komentarz idealne pokazuje duże grono Polaków pracujących w Edece. Bardzo lubią oceniać, gadać o innych, wyśmiewać - po prostu czują się jak u Siebie na wiosce. Bić,wyśmiewać się ze słabszych (bo takie przypadki na prawdę były). @XXX234 - Nie masz żadnego prawa pisać że jestem śmieszny odchodząc po ponad roku ponieważ mnie nie znasz a oczywiście oceniasz każdego z Edeki przez pryzmat jednego zdania. Myślisz że nie wiem kim jesteś ? Doskonale wiem kto pisze każdy z tych komentarzy :) Tak samo jak wcześniej pisała Nasza koleżanka blondynka ze spłaszczonym nosem.

Gsueksb
@xyzzz 29.09.2018 15:10

Hmm.. jeśli obrażasz publicznie "Twoja koleżankę " to jest to słabe. jest ona bardzo pomocna i bardzo sympatyczna.. Ale nie o niej tu mowa.

xx
@xyzzz 29.09.2018 15:10

to co wy jej z tym nosem zrobiliscie??

KMFDM
@PolecamMg 31.08.2018 11:48

Napisz proszę, jeśli będziesz mieć czas i chęci konkretnie i rzeczowo-jakie są warunki pracy i płacy, kultura i organizacja pracy - normy do zrobienia(na godz./na zmianę), kultura i organizacja pracy, dojazd do pracy i z powrotem, ile ,,na czysto" można odłożyć miesięcznie plus/minus etc., wymagania językowe-czy niemiecki B1, czy np. A1 wystarczy w zupełności, gdzie pracujesz(jakie miasto lub przynajmniej jaki region w DE), jak wygląda połączenie komunikacyjne etc. Czy praca Twoim zdaniem bardziej na start czy z doświadczeniem też? Bardzo proszę o info w miarę możliwości. KMFDM

Blondi
@PolecamMg 31.08.2018 11:48

Bardzo się cieszę, że mogłam przeczytać o sobie miłe rzeczy. Buziaczki dla Ciebie w szczególności. Gdy będę już po operacji napewno pochwalę się zdjęciem noska. ;) Cieszy mnie rownież to, że Ty możesz normalnie oddychać prostym noskiem kolego . :*

Blondi
@xyzzz 29.09.2018 15:10

JESLI jesteś taki cudny i wspaniały idź do Top model A nie zbieraj kartonów kolego . ;*

Były
@Blondi 28.10.2018 18:19

Absolutnie nie rób noska! Jest przeuroczy :*

Morhadov

Witam. Czy pracuje tutaj ktoś na inwentaryzacji? Jeśli tak - jakie są zarobki, mieszkania itp Z góry dzięki za odpowiedź.

Damian

Polecam pracę z agencją. Pracuję od niedawna przy produkcji tofu i pierwszy raz spotykam się z tak profesjonalną pomocą.

Rafa
@Damian 24.09.2018 15:14

Mógłbyś napisać coś więcej o tej pracy? Czy pracuje się na 3 zmiany? Jaka jest odległość do miejsca zakwaterowania i ono (zakwaterowanie) wygląda. I inne przydatne wg Ciebie informacje.

Karton
@Damian 24.09.2018 15:14

Jak wyglada praca? Po 8h? Dostales juz wyplate miescila sie w tym podanym przedziale? Praca ciezka szybka ? Mozesz cos wiecej napisac o tej pracy

Tofik
@Damian 24.09.2018 15:14

Praca dla par?? Te tofu

Tevez
@Damian 24.09.2018 15:14

Witam, Ludziom zależy na konkretach. Proszę dodaj dłuższą wypowiedź m.in. kiedy zacząłeś pracę, w jakim mieście masz zakwaterowanie i jak daleko ono się znajduje od miejsca pracy. Ile osób znajduje się w mieszkaniu/pokoju. Jak tam z kuchnią i łazienką u cb itd. Praca ciężką czy lekka. Ile godzin pracujesz codzienne. Ile zarabiasz na rękę za godzinę i ile płacisz za mieszkanie. Taka wypowiedź pomogłaby wielu osobom, gdyż jedno zdanie typu polecam nic nie wnosi do oceny. Pozdrawiam

Kola
@Tevez 06.10.2018 15:16

ja pracuje na pełen etat w Wielerswist to jest koło Bonn ale jest sporo nadgodzin w soboty, to magazyn z kosmetykami, chemią i spożywką - czyli wszystko. ogólnie bez zarzutów , nie ma tu dużego cisnienia na wyniki i nawet fajni ludzie. Mieszkania są rózne ale pokoje zawsze 2 os. a nawet jedynki się zdarzają. zarobki tak jak podają lub wiecej jak jestes pilny :D duży plus że dają zawsze umowe o prace na pełen etat z urlopami itd a nie śmieciówki jak inne polskie agencje

Karton
@Kola 18.10.2018 16:05

Ile za pellny miesiac wyplaty wychodzosz :)?

Karton
@Kola 18.10.2018 16:05

Ile wychodzisz za pelen miesiwc? Bo nie podali nawet w ogloszeniu

Monia21

Ludzie co wy wypisujecie. Agencja Mg Solutions jest bardzo pomocna ..Zapewniając pracę , pensję, zakwaterowanie tzw. dach nad głową , Wy jeszcze macie dużo do powiedzenia i narzekacie. Tak w skrócie na dziś.... Za kilka dni opiszę Wam wszystkim pewny aspekt , który być może Wam da do myślenia. Pozdrawiam Wszystkich.

Uśka
@Monia21 07.09.2018 19:07

Monia najwięcej nazekaja ci ktorym sie pracować nie chce a kase by brali przyjada tacy i mysla ze będą siedziec na du..e i placic im beda a jak cos to wielka obraza i jada do domu bo pracowac i kazali jak sie pracowac nie chce to po co jada na produkcje a pozniej wielkie pretensje do agencji

Red
@Monia21 07.09.2018 19:07

Kobieto to zależy do jakiej pracy trafisz!!!!!! Czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!!

Monia21
@Red 09.09.2018 09:04

Ja nie czepiam się nikogo. Czytam ze zrozumieniem i pracuję przez tą firmę. Nikogo również nie oceniam. Wyrażam własną opinię.Oceniać i krytykować innych do mnie nie należy.

Orange
@Monia21 11.09.2018 17:14

No to czytaj dokładnie co piszą osoby które pracują na różnych projektach. Pojedź do pracy do Edeki lub do napoi alkoholowych to zobaczysz jak to wygląda naprawdę!!!! I wtedy napiszesz komentarz!!!! Co za ludzie.......

Monia21
@Orange 12.09.2018 22:27

Chciałam Cię poinformować ,że pracuję na jednym z projektów. I popatrz jako kobieta daję sobie radę .

Orange
@Monia21 16.09.2018 18:11

No to może Ty dajesz radę ale nie wszyscy są tacy sami . Więc komentarze zostaw dla siebie i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Karo
@Orange 17.09.2018 15:16

Coś mi tu smierdzi konkurencja :)

Orange
@Karo 18.09.2018 15:40

Śmierdzi to chyba Tobie :O

anonymous
@Orange 17.09.2018 15:16

Odpowiedz mi w jaki sposób i kogo wprowadziła w błąd mądralo.

Kokoroko
@anonymous 20.09.2018 21:47

Ty się nie udzielaj dobrodzieju !!!!! Niech pisze ta co zaczęła a nie Ty ?!!!!!!!!

Byłam tam
@Monia21 07.09.2018 19:07

Polecam te agencje. Pracowałam przez nich i polecam jak najbardziej . Pozdrawiam

KMFDM
@Monia21 07.09.2018 19:07

Hejka. Jakie są warunki pracy i płacy? Kultura i organizacja zatrudnienia? Komunikacja do i z pracy do domu/mieszkania? Warunki mieszkaniowe? Praca na dłużej czy tylko sezonowa? Gdzie pracujesz/pracowałaś? KMFDM

waldi

specjalnie tu wszedłem zeby dodać opinie, może przyda się innym. nigdy nie wchodze na takie strony, ale przed wyjazdem sam tu zaglądałem i po niektórych komentarzach czułem się troche przestraszony ale wyjechałem. nie żałuje, wszystko co obiecali i dali na piśmie się zgadza, praca w fabryce czekolady w rzeczywistości taka jak przez telefon, ktoś chce dorobić to niech jedzie, wiadomo nie jest to praca na stałe bo nie da się cały czas być w Niemczech, ale jak ktoś chce u nich dorobić to polecam.

Monika
@waldi 02.10.2018 10:49

Cześć. Zamierzam wyjechać z partnerem właśnie do fabryki czekolady.Możesz się odezwać na prywatny meil?

Zainteresowana
@Monika 03.10.2018 13:04

Witaj Marta czy udało Ci się wyjechać do fabryki czekolady?

Zainteresowana
@Monika 03.10.2018 13:04

Przepraszam Monika miało być :)

Gosia1978
@waldi 02.10.2018 10:49

Czyli warto zaryzykować ? Długo czekałeś na wyjazd ?

adsfwefewdsazx
@Gosia1978 12.10.2018 11:27

dzwon i dopytuj, ale trzeba miec swoje auto zeby dojezdzac i byc w polsce ubezpieczonym w polsce mieisiac przed pilnuj tego bo to jakis tam wymog zusu czy cos

Zostaw opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.