MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 347 ocen.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

anonymous

Witam szukam osoby która tez by chciala wyjechac do pracy jak najszybciej tel . 660678728

nati

Hej, chcialabym wyjechac przez te firmę do pracy z produktami Bio, początek marca, moze ktos jeszcze jedzie ? Byloby mi razniej. Prosze o odpowiedzi na ptak.natalia@interia.pl :)

Piotrek
@BUDZIK83 12.02.2018 06:25

Pisz Piotrszczotka54@tlen.pl Najprawdopodobniej pojade

monika
@nati 10.02.2018 11:53

a kiedy dokładnie jedziesz na te kosmetyki? to już pewne?

Rambo7290

BARDZO PROSZĘ O OPINIE JAK WYGLĄDA PRACA PRZY PRODUKCJI USZCZELEK W TOYOTA.PONIEWAŻ DOSTAŁEM OFERTĘ I SIĘ ZASTANAWIAM CZY JECHAĆ SWOIM SAMOCHODEM.JAK OCENIACIE ZAROBKI I MIESZKANIE.POZDRAWIAM

Chudszy
@Rambo7290 09.02.2018 14:37

TOYODA nie TOYOTA a odpowiedź masz pod postem Ani. a

Chudszy
@Rambo7290 09.02.2018 14:37

"Abi" oczywiście

Abi

Witam, mam pytanie, czy jest ktoś na forum, kto pracuje na uszczelkach pod Hanowerem? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje (wynagrodzenie, zmiany, godziny, mieszkanie). Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Mój e-mail: po.marta@wp.pl

Jan
@Abi 14.02.2018 17:23

Witam, ja będę wyjeżdżał do Hannover niebawem jako pracownik produkcji automovie, 40 godzin tygodniowo - podobno minimum, system 3zmianowy, wynagrodzenia nie znam dokładnie, chociaż w ofercie jest podane mniej więcej, zakwaterowanie blisko miejsca pracy w dobrych warunkach.

Chudszy
@Abi 14.02.2018 17:23

Pracowałem tam pół roku. Wynagrodzenie dochodziło do 1600 € na rękę (już po potrąceniu 300 € za mieszkanie). Faceci głównie obsługują maszyny do produkcji uszczelek, dziewczyny opalają nad palnikami gazowymi uszczelki). Praca na trzy zmiany: 6,14,22. Nocki dodatkowo płatne. Pracuję się po 8 h w tym przerwa, którą odrabia się w jedną sobotę w miesiącu. Często proponują pracę w wolną sobotę lub niedzielę (można się zgodzić lub nie) i są to dni ekstra płatne. KASA zgadzała się zawsze. Płacą dodatkowo za niewykorzystany urlop, za dojazdy i za odzież roboczą. Pokoje 1 i 2 osobowe w Pensjonatach (tragedii nie ma). Ja musiałem dojeżdżać 45 km w jedną stronę do pracy. Najlepiej zabierać kogoś bez samochodu dla obniżenia kosztów dojazdu lub jeździć z kimś na zmianę. Praca nie jest ciężka, tylko warunki pracy nie każdemu mogą odpowiadać (bród, smród i gorąco).

D

w zadnym wypadku nie polecam firmy MGsolutions! nigdy wiecej!

nati
@D 09.02.2018 10:27

dlaczego ?

ok
@D 09.02.2018 10:27

bo chlał i go wywalili a teraz wylewa żale na internecie

Glodny

Same pytania. To jak jest naprawdę . Mieszkanie,kasa, i TP. To jest forum by się ostrzegac albo wspierać. Mi serwis pomógł jeszcze żyje.

Jerry

Kto przyjezdza 19 do Worbis na.uszczelki? wybieraja sie jakies dziewczyny? :))

anonymous

Witam Jak coś jestem chętny na wyjazd zachodniopomorskiego z kimś Pisać na konrad1865@wp.pl Ogarniam Niemiecki A2

Ona94

Cześć :) szukam kogoś do wspolnego wyjazdu, będzie raźniej, bardzo poważnie myślę o tej firmie i zależy mi na szybkim wyjeździe, co polecacie jakie miejsca pracy są najlepsze? Pozdrawiam :))

Ewiliin
@Ona94 11.12.2017 19:09

Bardzo proszę również o informacje o tej pracy :-) ewelyn_f2@interia.eu

anastazja
@Ona94 11.12.2017 19:09

tez od miesiaca juz kogoś do wyjazdu szukam i zwariowac można... dziewczyny zdecydowane a jak zbliza sie termin wyjazdu to rezygnuja... jak któras jest naprawde zdecydowana to piszcie ase282697@gmail.com

RadNes

Witam, chciałbym wyjechać do pracy jako "Pracownik magazynu (kosmetyki oraz produkty BIO)" proszę o kontakt (osób które pracowały w tym miejscu) w odpowiedzi pod moim wpisem i informacje na temat: - wykonywanej pracy (na czym polega) - jak wygląda sprawa z dojazdami, jeśli nie mam samochodu - długości umowy - faktycznych opłat miesięcznych - jakości zakwaterowanie Pozdrawiam.

anonymous
@RadNes 14.01.2018 21:41

poproszę o opinie na temat tej firmy . ewe408@interia.pl dzięki ;)

Bez Nicka 1
@Oliwia 21.01.2018 18:22

Równie poproszę o informacje . mbuchalik.mb95.mb@gmail.com

decki

Witam Pracowałem dla Mg Solutions ponad rok w branży automotive. Niestety zachorowałem i Nasza współpraca się zakończyła.Zdecydowanie polecam tą firmę, ponieważ pieniądze są na czas,w razie jakichkolwiek problemów zawsze pomogą.Największym plusem firmy jest to, że jako nieliczna spośród innych agencji podaje autentyczne zarobki tzn.jak piszą, że zarobki wahają się między 1200-1500E netto po odciągnięciu za mieszkanie - To nie kłamią. Bo tak jest. Rzetelna firma oraz dobre zarobki. (nawet bez znajomości języka). Polecam

silvi

witam może ktoś powiedzieć coś o firmie i pracy na pakowaniu kosmetyków bio.....pozdrawiam i dziękuje

Rambo9012

Proszę o opinie na temat pracy na produkcji uszczelek w Toyota.Jak z kasą i mieszkaniem ?? Czy warto jechać wlasnym autem?

Rambo7290

Proszę o opinie na temat pracy przy uszczelkach toyota ponieważ mam zamiar jechać swoim samochodem czy warto? jak zarobki i mieszkanie.

Mierzwa

Witam. Czy ktoś z tu obecnych pracuje bądź pracował jako pracownik automotive w Hannoverze ? Chciałbym poznać opinie. Pozdrawiam

Piotrek
@Mierzwa 14.12.2017 09:44

Również będę wdzięczny za informację na temat tej pracy bardelskipiotr@gmail.com

Nowy123
@Mierzwa 14.12.2017 09:44

Również bym prosił o informacje na temat pracy damian.waskiewicz98@wp.pl

Marcin

Witam szukam pracy za granica .czy ktos mi powie jak z zarobkami z ta firma ?Pozdrawiam

nick

dlaczego opinie są usuwane ?

Franek
@Michał 24.01.2018 13:03

Nie ma nadgodzin wogule.robisz 8 godz odliczajac przerwę 30 min i masz zapłacone 7.5godz. Umowa to co miesiąc przedłużana i kontraktu tak szybko nie dostaniesz. Przemiał ludzi potężny

Fernando
@anonymous 23.01.2018 10:16

Ciekawe na jakiej zasadzie weryfikuja bezpodstawne zarzuty:) anonymous moze na to tez pomocnie odpiszesz???

Mateusz

Witam. Pracuje ktoś w automotive w Hannower? Jeśli tak prosiłbym o kontakt mailowo: gazdaw89@gmail.com Chyba, że ktoś zna jakąś inna fajną prace w Niemczech to też proszę pisać. Pozdrawiam

Seba
@Mateusz 18.01.2018 18:48

Czesc. Dowiedziales sie cos o tym automotive? Zastanawiam sie wlasnie czy warto tam wyjezdzac. Z gory dzieki za odpowiedz :)

Bezimienna

Jezeli zagladaja tu pracownicy agencji MG Solutions to mam do nich pytanie-jaki jest zakres obowiazkow koordynatora na miejscu na danym projekcie?Tu gdzie jestem osoba ktora jest koordynatorem jest po prostu nieogarnieta,jedynym jej atutem jest znajomosc jezyka a jedyna odczuwalna dzialalnoscia na rzecz pozostalych jest rozdanie umow co miesiac,wszelkie inne sprawy pracownicy musza ogarniac sami,np dojazd do lekarza,konia z rzedem temu kto sam to ogarnie mieszkajac na wygwizdowie,nie znajac jezyka i nie majac samochodu.

Paweł

Na 22 stycznia produkcja uszczelek w toyota, jade sam z dolnośląskiego, moge kogos zabrac? Z tego co wiem to maja już dwie fabryki toyoty i są miejsca jeszcze, to jest chyba ich najlepsza oferta bo wszyscy to chwalą, a jest tu ktoś może kto tam już jest i napisąłby coś wićecej o warunkach, płacach, i jacy są kierownicy? Bardzo byłbym wdzięczny! Dodam, że nie mam doświadczenia ale troche znam niemiecki.

Jurasss
@oko 11.01.2018 12:40

Pojedziesz to sie przekonasz po pierwszek wyplacie OKO!

Tomek
@Paweł 09.01.2018 11:02

Niestety nie zdążyłem się teraz wybrać, chociaż byłem zainteresowany. Ale odzywaj się jak jeszcze będziesz jechał, bo wyjeżdżam z mg dość często i jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi, a wiadomo, że razem zawsze raźniej.

fonsi

A ty franus już zrezygnowałes z pracy z mg że tak źle jest .Bo mnie się wydaje że siedzisz na uszach

fonsi

Ale tu jest (usunięte przez administratora) siedzicie wiesniaki zapewne w Toyotcie kilka miesięcy do Polski nie zamierzacie wracać a piszcie że tak źle i mało się zarabia może jesteście Januszami i pracować nie umiecie i macie śmieszne zarobki.pozdro

Pracownik

Jeżeli ktoś by miał zamiar się wybierać do pracy w okolicach Stuttgartu do produkcji alkoholu, stanowczo odradzam. Pan (usunięte przez administratora), który zajmował się moim wyjazdem powiedział, że praca będzie lekka, na jedną zmianę i przede wszystkim będzie polsko-języczny koordynator, który we wszystkim pomoże. To wszystko mija się z prawdą. (usunięte przez administratora)praca ciężka na 3 zmiany. (usunięte przez administratora) Jeszcze raz stanowczo odradzam prace przy produkcji alkoholu.

Konrad27

Witam Jak coś jestem chętny na wyjazd zachodniopomorskiego z kimś Pisać na konrad1865@wp.pl

konrad27

Jak coś jestem chętny na wyjazd z kimś zachodniopomorskiego Pisać na www.konrad1865@wp.pl

Ronfold

Kto wybiera się na 29 stycznia do Worbis

Anonim

Ktoś chętny na wyjazd do Holandii za dwa tygodnie? Szklarnia z pomidorami, sprawdzona praca, emigrantka_21@onet.pl

fonsi

W worbis ile po pierwszym miesiącu się zarobi po odbiciu mieszkania?

Jan

Jestem na świeżo po powrocie z pracy, wyjechałem na dość krótko ale pierwszy raz z tą agencją i sobie ją chwalę także kolejny wyjazd na pewno też będzie z nimi.Ja nie miałem żadnych dodatkowych kosztów, dojazd też ok. Póki co naprawdę jestem zadowolony.

Endriu

Hej podrzuci ktoś info na temat pracy w fabryce uszczelek dla Toyoty ?? Wybieram sie tam w najbliższym czasie z gory dziękuję endriu2509@wp.pl

rambo0207
@Endriu 23.01.2018 14:07

Ja też sie wybieram do tej pracy jak będziesz mial info daj znać.Pozdrawiam

Franek
@Endriu 23.01.2018 14:07

Zastanówcie się jeszcze raz. Praca nawet ale zarobki są wirtualne

94CCDSG

Hejo co sądzicie o wyjeździe do Hanoweru? Przymierzam się do tego wyjazdu będę jechał z Opolskiego mogę kogoś ze sobą zabrać. Jak daleko trzeba dojeżdżać do pracy i czy pracują tam dziewczyny . Dwa lata siedzę za granicą i można se pomarzyć o związku :/

anonymous
@94CCDSG 20.01.2018 02:40

szykuj sie na 43km do pracy .

Michal

Witam, chciałbym zapytać, jak wygląda współpraca z firmą po upływie pierwszej umowy. Pierwsza umowę mam na 2 miesiące. Z tego co mówiła koordynatorka, to poszukują na dłuższy okres. Więc przedłużenie współpracy będzie zawarte z tą samą firma, czy już bez pośrednika? Na drugiej umowie dają lepsza stawkę? Z góry dzięki, pozdrawiam. Michał

anonymous
@Michal 22.01.2018 13:48

Dalej przez pośrednika co miesiąc przedłużania umowa. Zapomnij o podwyzce

Franek
@Michal 22.01.2018 13:48

Dostali premię od Toyody za każdego pracownika tylko pieniądze do ludzi nie trafiły. Za grudzień wypłacili marne pieniądze za 20 dni 850 euro a za postój z powodu braku materiału dostali też kasę i przytulili dla siebie Dostali premię od Toyody za każdego pracownika tylko pieniądze do ludzi nie trafiły. Za grudzień wypłacili marne pieniądze za 20 dni 850 euro a za postój z powodu braku materiału dostali też kasę i przytulili dla siebie

Oliwiaa2345

Praca na magazynie- kosmetyki praz produkty BIO, jeśli ktoś chciałby się podzielić wiadomościami na temat pracy na tym stanowisku, proszę o napisanie na maila oliwiaa2345@onet.pl. Chciałabym wyjechać ale nie wiem czy warto :)

Martrrr

Bardzo proszę o opinie na temat tej firmy Na czym byliście jakie macie doświadczenia ,jak płaca za co odcinają martadziekan94@gmail.com dziękuje !

Pola

Najlepsza z agencji z jaką miałem okazję współpracować. Bardzo odpowiedzialna współpraca, dobre pieniądze, komfort pracy a w obcym państwie to podstawa.

Krzysztof

Na 22 stycznia razem ze znajomym jadę do pracy automotive Hannover/Bockenem. Mamy jedno wolne miejsce, woj. łódzkie. Jak ktoś chętny to pisać poznajmnie97@gmail.com

maciek

Najlepsza agencja - bez dyskusji jak dla mnie. Ja spotkalem rozne agencje ale z zadna nie pracowalo mi sie jak z mgsolution. najwazniejsze ze kasa na czas i zgadza sie z tym co ustalalismy na poczatku. gdyby sytuacja zyciowa nie zmusila mnie ze musze pracowac za granica to tez najchetniej zostalbym w polsce, ale jak juz jechac i pracowac to jak dla mnie z ta agencja najlepiej.

Mateusz

Witam. Czy ktoś pracuje albo pracował na produkcji części samochodowych w Hannower?? Jeśli tak prosiłbym o informacje na temat mieszkania i pracy-zarobków na adres e-mail: gazdaw89@gmail.com Chyba, że ktoś poleca jakąś inną prace w Niemczech dla par to prosiłbym o kontakt mail. Pozdrawiam.

er

ludzie dlaczego boicie sie tu pisać swoja opinie tylko chcecie maile?? przecież wam nikt nic nie zrobi jak tutaj wyrazicie swoja opinie

Zuza

Interesuje mnie oferta pracy - "Pracownik magazynu (kosmetyki oraz produkty BIO) - bez konieczności znajomości j. niemieckiego" Może ktoś podpowie coś więcej??

łukasz M

Dzień dobry - jedzie ktoś od 18tego na produkcje napojoów? Ja, razem z partnerka się wybieram . Mamy już umowę i wszystkie dokumenty. Czy ktoś też podpisał? Mi te agencje poleciła koleżanka która jeździ z nimi na jakies magazyny do magdeburga. Czy ktoś jedzie też na 18tego w strone Stuttgardu?

anonymous
@łukasz M 12.12.2017 14:09

Witam Przeczytałem waszego maila .Też wybieramy się z żoną do stuttgartu na produkcję napojów ale dopiero w połowie stycznia. Czy moglibyście napisać nam coś na temat tej pracy jak wygląda ilości godzin i nadgodzin które można przepracować oraz warunków mieszkaniowych.Z góry dziękuję Mariusz

Pablo
@łukasz M 12.12.2017 14:09

Hej planujemy starać się załapać na to ogłoszenie, ktoś coś powie jak tam wyglądają warunki pracy i mieszkania ?

natalia11250

czy może się ktoś wypowiedzieć o pracy w automotive? czy jest to również praca dla kobiet?

Joker
@natalia11250 06.01.2018 18:03

podaj maila to tam udziele informacji wiecej, pracowalem jakis czas na automotive

Anka
@natalia11250 06.01.2018 18:03

Ja pracowalam tam na poczatku 2017 r, praca nie jest ciezka ale wymaga pewnego wyczucia, panie maja swoje stanowiska pracy, opalaja pod palnikiem nierownosci przy wyprodukowanych uszczelkach, badzbadpanowie sa przy pakowaniu i kontroli ,panowie obsluguja maszyny, praca troszke brudna, zakwaterowanie mielismy ok 40 km od pracy, droga szybkiego ruchu, sprawnie sie jechalo, ogolnie polecam

Master

Praca w toyoda bockenem przy produkcji uszczelek samochodowych. Ktoś coś wie na ten temat ? :)

anonymous
@Maxers 14.11.2017 21:09

Jak można prosić więcej informacji na temat pracy w fabryce uszczelek kamedula73@gmail.com Z góry dziekuje

Marcin
@~~~ 16.11.2017 12:30

Witam ja tez poprosze info na temat pracy uszczelek w fabryce . marcin.dymarkowski.1987@wp.pl

Rysiek

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją . wiadomo z kimś raźniej sas-rys@wp.pl pracownik produkcji automotive

andzia
@Rysiek 02.01.2018 12:40

Mam pytanie do jakiej pracy pan jedzie można więcej informacji oraz jakieś namiary na firme anstasiak@tlen.pl

Aneta78903

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją ( najlepiej z prawem jazdy) . Dziewczyny :) sama mam 20 lat i interesuje mnie oferta pracy przy kosmetykach lub magazyn bio. Szukam fajnej osoby współlokatorki.bo agencja fajna ale wiadomo z kimś raźniej aneta78903@o2.pl Planuje wyjazd po nowym roku

emigrantka
@Joker 30.12.2017 10:08

@Joker mój e-mail to emigrantka_21@onet.pl

emigrantka
@anonymous 02.01.2018 14:55

emigrantka_21@onet.pl

kwiatuszek

czy dostał się ktoś przez tą agencje do pracy nie mając auta ??

xxx
@kwiatuszek 25.11.2017 13:22

nie i nie żałuj

Łukasz

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją . wiadomo z kimś raźniej sas-rys@wp.pl Pracownik produkcji automotive

Robbb

To jest najlepsza agencja z jaka sie spotkalem do tej pory a zkilkoma juz pracowalem. Wyplata na czas, stawki ok i daja tez wsparcie jak cos nie tak. To prawda co wiekszosc tu pisze ze trzeba samochod, bo do pracy trzeba przeciez jakos dojechac :) Polecam, fajny kontakt z ludzmi z biura, wszystko mozna zalatwic.

klawisz
@Robbb 28.12.2017 00:01

chyba sobie kpisz !!!!!!!!!!

Jan
@Robbb 28.12.2017 00:01

Według mnie też jest to najlepsza z agencji, a już z kilkoma współpracowałem. Ludzie naprawdę przyjaźnie i co ważne pomocnie! nastawieni, a co do samochodu to osobiście i tak zawsze jadę swoim, bo dla mnie jest wygodniej więc to żaden problem. Ale kiedyś pracowałem w branży gdzie samochód nie był potrzebny. Zdecydowanie ich polecam.

Michał K.

Witam. Agencja wypłaca w euro na konto walutowe lub niemieckie czy sami przeliczają na złotówki i na konto Polskie przesyłają?

xxx
@Michał K. 29.12.2017 19:04

weź worek ze sobą, bo w złocie płacą

elwiss

Witam, chętnie dołączę się do osoby z samochodem, jestem chętny na wyjazd po nowym roku do magazynu bio.

Zostaw opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.