MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 537 ocen.

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.
3 537 6 1

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Xyx

Witam. Wybiera się ktoś w najbliższym czasie na albo moze coś powiedziedzieć na temat -Pracownik produkcji części dla branży automotive. Prosze o kontakt. fanthewesta@gmail.com

Arek
@Xyx 12.08.2018 02:54

Ja mam się zamiar wybrać, wieczorem odpisze na maila

STanek

Witam Was! Pracowałem z nimi w tamtym roku napojach pod Sztudgardem, ale musiałem zjechać i teraz szukam czegoś bliżej ale mówili że nie maja miejsc już. Czy jest ktoś przez te agencje w berlinie lub jakoś blisko grancy? moze byc też Lipsk, drezno, ? piszcie

Black
@Koko 13.08.2018 13:16

Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam:-)

Mysa

Witam, pracuje ktos, lub pracował na producji napojów alkoholowych w okolicach Stuttgartu ? Prosił bym o podzielenie sie opinią. Pozdrawiam

Koko
@Mysa 10.08.2018 23:34

Jest ok praca od 8 do 17 godz przerwy nie jest zle

Xyz

Pracuje ktoś na magazynie EDEKA w Magdeburgu? Jak wygląda tam praca?

Xyz
@zz 11.08.2018 23:09

Praca 8 godzin dziennie czy więcej? Weekendy robocze? Jakie są mniej więcej tam obowiązki, bo nigdy nie pracowałam na magazynie. No i ogólnie będę wdzięczna za każdą informację

Mirosław Wardega

Dziękuje za wspaniała szanse pracy !!!! Pozdrawiamy z cała rodzina ! Dzięki Państwu moje dzieci mogą liczyć na godne życie !

xxx
@Mirosław Wardega 18.06.2018 22:24

rozpacz, jeszcze tylek nadstaw i mydlo odstaw

anonim

(usunięte przez administratora)

Kliczko

Widzę że konkurencja MG nie śpi hahahha :) skoro tutaj jesteś (bo A też tu pracuje) to napisz do mnie zobaczymy czy to prawda, bo wypisaes same bzdury. Ludzie nie czytajcie tych bzdur tylko sami zobaczcie jak jest. Wiadomo to jest produkcja, jak się ktoś nie uczył to zostają mu niemcy i zajob na produkcji. Ja nie narzekam, drugi sezon tu robię, kasa się odkłada na.nowe cztery kółka:)

Goryl

Elo, dobrze że nie czytałem tych komentarzy przed wyjazdem bo pewnie bym nie pojechał z tą agencją. I na całe szczęście nie czytałem bo wszystkie z d**py są wyjęte. Praca I warunki jak na umowie. To najważniejsze, kasa na czas. Najważniejsze dla mnie są nadgodziny bo wiadomo. Kasa wtedy większa. Jak za granicę to ja tylko z MG, ja się już raz sprawdzi to się później wie. Trzymta się ludzie i nie dajmy się Niemcom :)))

anonim

(usunięte przez administratora)

Black

Witam Grzechu ! A możesz napisać gdzie pracujesz ???? Pozdrawiam

Poszukujący

Pracował ktoś w Augsburgu na produkcji i może coś powiedzieć? Albo wybiera się ktoś w najbliższym czasie?

xxx

Czy ktoś się wybiera do pracy w Niemczech na stanowisko komisjoner ( Magdeburg) 13 sierpnia ?

Janek

Ja pracuje z nimi w Koloni na magazynie z kosmetykami i bio juz ponad 4 miesiace. Praca dobra, zbieram na wozku zamowienia, moge polecic kazdemu. Jak chodzi o agencje to pieniadze zawsze na czas i wszystko sie zgadza i najwazniejsze ze nie musze wlaczyc o pieniadze bo cos sie nie zgadza czy czegos brakuje. Kontakt z agnecja tez jest caly czas i sa w stanie zalatwic kazda sprawe. Jak narazie to najlepsza agencja z jaka pracowalem a troche juz robie za granica to rozne rzeczy widzialem. Polecam i jak ktos ma mozliwosc pracy na magazynie w Koloni to nie ma sie co zastanawiac.

Gabi123
@gregory10014 16.07.2018 10:25

@gregory10014 udało ci się skontaktować z Jankiem? :)

Employer

ja pracuje juz od 3 lat z nimi a teraz przechodzą na niemiecki kontrakt z toyotą, nie mam się do czego przyczepić, ale praca jak każda plusy i minusy

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.
pracodawca
@Nick 06.08.2018 13:11

Szanowni Państwo, Przepisy o maksymalnym zatrudnieniu pracownika tymczasowego w zakładzie konkretnego Pracodawcy Użytkownika czyli 183 dni obowiązują dopiero od 01.04.2017 i nie uwzględniają okresów wstecznych, zatem jest możliwe, że są pracownicy, którzy pracują z Agencją np. kilka lat. Dodatkowo po tym okresie 183-dni pracownik zmienia miejsce pracy (inny Pracodawca Użytkownika) i okres 183 dni nalicza się od początku.

Zainteresowana11

Hej jest może jakaś dziewczyna która tak jak ja nie chce jechać sama? Jestem zainteresowana wyjazdem wiec jak coś to napisz na email k.kinga13@interia

anonymous
@UlaPijeredbulla 05.07.2018 12:05

ja jestem regina123@op.pl

aga

jestem zainteresowana wyjazdem ale szukam osoby z samochodem do wspolnego wyjazdu moj mail agwusa21@wp.pl

anonymous
@aga 11.07.2018 16:02

jestem chetna prosze o kontakt regina123@op.pl

Lukas15

Cześć wszystkim. Wraz z dziewczyna pojechaliśmy do ich biura na myślenicką i dostaliśmy taką ofertę pracy https://mg-solutions.es-candidate.com/pl/jobs/description/0/269105/0/ ale wymagają od nas samochodu by transportować się z miejsca zakwaterowania do pracy. Czy jest ktoś to się tam wybiera od 1 sierpnia i chciałby z nami pojechać jako jedna grupa? Ewentualnie na miejsce możemy dojechać sami głównie chodzi nam o transport z miejsca zamieszkania do pracy i z powrotem. Zainteresowanych proszę o kontakt lukas15@vp.pl

anonymous
@Lukas15 18.07.2018 22:21

tez jestem chetna regina123@op.pl

Raven168in1

Cześć. Czy wybiera się ktoś na stanowisko - Pomocnik magazynowy (BIO, kosmetyki) ? Ewentualnie coś innego. Nie mam transportu.

anonymous
@Raven168in1 27.07.2018 09:49

ja tez chetna na wyjazd szukam kogos do wyjazdu regina123@op.pl

Oliwia

Witam, czy jest ktos kto pracowal, czy pracuje jako pomocnik magazynowy kosmetykow Bio? Moze sie wypowiedziec jak sprawa wyglada?

Porazka

Pracowałem na magazynie w Edece. Przez 7.5h trzeba biegać, żeby wyrobić normę. (usunięte przez administratora) Nie polecam tego projektu. Nie oceniam całej agencji ponieważ nie byłem na innych projektach. Wypłaty są na czas i dostaje się pasek, który przedstawia wszystkie koszta oraz całą wypłatę.(usunięte przez administratora) Zakwaterowanie w miarę. Internetu brak, dojazd do pracy we własnym zakresie z tego co pamiętam około 11 km. Dodam jeszcze, że na magazynie było mega gorąco, a żeby wyrobić się w czasie to trzeba biegać w ten gorąc.

Zosia

Powie mi ktos szczerze jak to jest z tą agencją? Opłaca się jechać? Jak z warunkami mieszkalnymi ? I czy kto byś na bio kosmetykach ? I czekoladkach? To niech coś napiszę jak tam jest

martin

Siemanko W niedziele jadę do Kolonii na stanowisko - Pomocnik magazynowy (BIO, kosmetyki) .Będę jechał autostradą A4 od Dębicy ,mogę zabrać jedną osobę .albo dwie. martin470@interia.pl

LuckyLuk

Na fb jest oferta dla kobiet do laboratorium na rozszczepianie sadzonek. Byl ktos i moze sie podzielic opinia na temat tej pracy??

miła
@LuckyLuk 31.07.2018 13:00

moja córka pracowała ale tylko 4 miesiące bo to studenka, praca bez zarzutów nie kojarze aby na coś narzekała, tam podobno wszyscy mówią po polsku, zadzwon i sie dopytaj najlepiej bezposrednio do MG

Raven168in1

Cześć. Czy wybiera się ktoś na stanowisko - Pomocnik magazynowy (BIO, kosmetyki) ? Ewentualnie coś innego. Nie mam transportu.

TakiJa
@Raven168in1 25.07.2018 11:03

Pracuje już tam ktoś? Jakieś informacje o pracy i warunkach mieszkaniowych ktoś posiada?

c+++

Czy pracował ktoś w Magdeburgu w firmie Edeka co możecie powiedzieć jaka się tam pracuje ?

Tomasz123
@c+++ 18.06.2018 21:08

Praca na akord za najniższa krajowa, nadgodziny płatne normalnie zdarza sie że są nawet w piątek, podziwiam ludzi którzy tam zostali

Marcin

Nie polecam, radzę przemyśleć wszystkim którzy wybierają się gdzieś przez to biuro. Dobre warunki mieszkaniowe to między innymi dziury w ścianach i (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Brak WiFi, nie polecam też ze względu na pracę która miała być lekka a wygląda jak wyścig szczurów. Prace w tym zakładzie można śmiało nazwać mianem kołchozu i nie wierzcie w zapewnienia że wolne miejsce macie dlatego że ktoś przechodzi na kontrakt niemiecki to jest kłamstwo. Bardzo dużo ludzi przewija się przez ten zakład a jak to brzmi hasło tego zakładu zapieprzac trzeba.

Marcin
@Marco29 16.07.2018 12:43

Skoro tak Ci się podoba ta agencja to czego pracujesz przez inną? Kolego wydaje mi się że większość dobrych opinii to pisze Pan koordynator bo ma bardzo dużo czasu wolnego. :D Co do panienek masz rację przyjechałem z Żoną i nie polecam pracy dla par jak dla mnie to jest praca w której nie zarobisz a jedynie zdrowie zmarnujesz ;) co do internetu od jakiegoś czasu trzeba rejestrować karty i nie jest tak łatwo jeśli nie znasz języka a po Ang. Gadać Niemcy nie chcą bo "Jesteś w Niemczech mów po Niemiecku". Generalnie praca wygląda tak że jeśli nie biegasz skaczesz to normy nie zrobisz . A umowę masz na miesiąc więc jeśli nie bd robil z siebie małpy w klatce to dowidzenia. Uwaga na Polaków za granicą bo lubią gadać a wazelina tutaj widać służy. ;) i podtrzymuje swoje zdanie ;) pracowałem już za granicą i tutaj to jest porażka pozdrawiam serdecznie przemysł ie wszystko dwa razy :)

Me

Produkcja roślin - jedzie ktoś?

Me
@loka 23.07.2018 19:17

Już uzgadniałaś wszystko? Kiedy masz wyjazd?

Praca

Czy ktoś się wybiera do pracy na stanowisko pomocnika produkcji roślin?

Jolka

Witam. Jakie macie zdanie na temat pracy przy sadzonkach? Jak wygląda praca?

Kika13

Warto jechać na sadzonki? Jakie warunki? Trzeba na 18 msc czy można krócej. ?

Ciekawa 34

Był ktoś na sadzonkach jaka opinia? Trzeba jechać na 18 msc czy można krócej. ?

Kika13

Witam. Był ktoś przy sadzonkach jaka opinia? Trzeba jechać na 18 msc czy można na krócej ?

Zostaw opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.