Zakłady Mięsne Łuków

• Karwacz
  • Ryżki
  • Suleje
  • Role
Łuków - Zakłady Mięsne Łuków Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łuków
  5. Opinie o Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Opinie o Zakłady Mięsne Łuków Łuków

Nie przegap nowości o Zakłady Mięsne Łuków S.A.!

Leszek 401

25.04.2020 18:57

Praca stabilna ,w porównaniu z innymi firmami wokół...nie zamienił bym he he ,jak kiedyś śpiewał Tomek lipa lipnicki....Na luzie ,
    Leszek401

28.04.2020 05:54

Tylko iż placa różnie, w kilku firmach pracowalem,to wiem jak finansowanie pracowników wygląda hi hi hi
    Kkk

02.05.2020 17:50

Te hihi i haha. To tylko jedna osoba mogła napisać. Pozdrawiam Dział Sieci. Hihi haha
    Dorotka

26.04.2020 08:58

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Pracuje w tej firmie 1,5 roku i cóż mogę powiedzieć.... umowe na cały etat mam, w sobotę pracuje do 15, niedzielę wolne, grafik stabilny, pensja na czas, najniższa krajowa ale gdzie zarobią więcej? W markecie? Za 200 zł więcej miałam 3/4 etatu bez możliwości na więcej, gdzie po roku nawet kuroniowki nie dostałam, praca fizyczna bez porównania, ukryci klienci, zmiana grafika z dnia na dzień. Polecam spróbować. Pracuje z fajna kierowniczka, pracujemy we dwie, dobrze się rozliczamy, kiedy potrzebuje wolnego zawsze możemy na siebie liczyć. Raz jedna postoi raz druga caly dzien, potem odbierzemy nadgodziny. Grunt to dogadywać się między sobą. Nie wiem jaka u was panuje atmosfera na sklepie, ja ze swojej strony polecam.

29.04.2020 09:48

Jeśli najniższa jest taka to każdy musi ja mieć jako chociażby minimum. Co Pani opowiada.

29.04.2020 16:25

Na rękę dostajemy minimalną , ale na umowie jest np.2100 zasadniczej plus prowizją wyrównanie do minimalnej....nie wiem czy ktokolwiek z pracujących w sklepach firmowych ma 2600 wpisane w umowę ,,z tego co słyszałam to nie mają
    Leszek 401

28.04.2020 19:52

Każdy narzeka ,a mimo to masa ludzi dla senatora pracuje .....:)

24.04.2020 15:23

Kochany pracodawco ,a co z obiecanymi bonami za okres 1-15 kwiecień ? Jest już 24 a dalej nic nie dostałyśmy...halo, ale to nic dziwnego w tej firmie , wycisnąć z pracownika co się da , a teraz pozwalniać , gdzie się da.A co? Niech pracują , niech się zarzynają .....bez normalnego odpoczynku...Smutne ...i to jest firma z tradycjami..haha

25.04.2020 07:34

Z tymi bonami to przeginaja
    Aniteczka

26.04.2020 23:49

Miałam podjąc prce w tej firmie ale po przeczytaniu opini to ja z góry Dziękuję bardzo haha bo praca w takim stresie mnie nie interesuje

26.04.2020 12:42

Myślę że bony będą. Tylko trzeba pewnie rozliczyć miesiąc. Dostaniemy pewnie przy wypłacie albo przed. Uzbrójmy się w cierpliwość.
    Iga

25.04.2020 15:49

Tu nikt nie dba o pracownika, a kierowniczki reg to czysta porażka, po co one jeżdżą jak wściekłe po sklepach narażać nas.... A co one w tych sklepach robią? Wiszą na telefonach i plotkują obogadujac innych kier. (usunięte przez administratora)

12.04.2020 23:56

(usunięte przez administratora) Stawia ultimatum że albo przejdzie się na inny sklep albo do widzenia. Tak właśnie postąpiono ze mną ponieważ kończy mi się umowa. Ze względu na to że w obecnej sytuacji ciężko o pracę zgodziłam się przejść na inny sklep jednak pan P się rozmyślił i nie przedłużył mi umowy . Drogi były już moj pracodawco jeśli dalej będziesz tak traktował pracowników to przyjdzie taki dzień że będziesz musiał sam założyć fartuch i stanąć za ladą, wtedy może zrozumiesz na czym polega nasza ciężka praca. Radzę abyś zastanowił się nad swoim postępowaniem bo tracisz ludzi którzy naprawę byli firmie oddani. (usunięte przez administratora)
    Sklepowa

22.04.2020 18:49

(usunięte przez administratora) ma ludzi od wszystkiego więc nie musi nic robić. Żenadą jest to, że tacy ludzie pracują... Dla niektórych nie liczy się jakość, wygląd ani dobra atmosfera w pracy tylko czy np cenowki są wydrukowane i towary obce tak jak od tego miałby wrosnąć obrót.

23.04.2020 16:43

Tak to prawda pan,, p,, i kierowniczki regionalne nic nie warte pomiatają pracownikami długo by pisać nią ich temat ale tak w życiu jest karma wraca. Uważajcie kierownicy karma wraca
    Zdziwiona

23.04.2020 11:02

(usunięte przez administratora) Byłam zainteresowana pracą w tej Firmie ale po tym, co poczytałam nie zaniosłam tan Cv. (usunięte przez administratora) Słowo do pracodawcy który najwidoczniej bacznie śledzi co tu się dzieję, może by tak więcej czasu Pan/Pani poświeciła na sprawy istotne a nie ma inwigilacje tego forum, niestety to razi po oczach i opinie w moim mniemaniu sami sobie Państwo już wystawiliście. Do Administratora zaś taka uwaga, że jeżeli to forum ma być obiektywne i służyć osobom poszukującym pracy, to może tak baczniej się przyglądać temu jakie wpisy i dlaczego są zgłaszane do usunięcia. Jestem rozczarowana jedną i drugą postawą. Pracownikom zaś życzę odwagi w podięciu właściwej decyzji, czasami warto zaryzykować i poszukać szczęścia gdzie indziej. Powodzenia.
    Sara

21.04.2020 22:00

Ta cała firma to jakaś ściama sami (usunięte przez administratora)razem z całym panem (usunięte przez administratora)na czele i niedouczonymi pseudo kierowniczkami pracowałam kilku firmach ale nigdzie nie musiałam oddawać pieniędzy za nieudane lub nie przemyślane zakupy klientow i te (usunięte przez administratora) inwentaryzację na kosmiczne kwoty ale jeszcze będzie tak że codziennie będzie u was na sanepid i inspekcja pracy bo dobrze mieć kogoś kto tam pracuje nigdy nie byłam msciwa ale czas najwyższy koniec z traktowaniem ludzi jak śmieci(usunięte przez administratora)

22.04.2020 10:23

Dobrze napisane.... Można by było dużo rzeczy napisać ku przestrodze ale po co jak i tak będzie to usunięte.

20.04.2020 13:54

Wiadomo kiedy dadzą drugie bony bo do 15 kwietnia miało być kolejne 250 zl

06.04.2020 09:50

Szanowny pracodawco,gdzie są nasze obiecane bony?Pracowałyśmy i wciąż pracujemy , narażając swoje zdrowie .Czy jesteś w stanie chociaż raz wywiązać się z obietnic dawanych swoim pracownikom?
    Lola

12.04.2020 15:26

O kierowcach zapomnieli a oni terz mają kontakt z paniami bo musza ważyć towar
    Lola

12.04.2020 15:30

To teraz niech same dźwigają z pod drzwi towar a kierowcy w autach będą czekać

09.04.2020 15:20

To co ta firma "pożal się Boże "robi z pracownikami woła o pomstę do nieba ,przecież prawo jest jedno i wszystkich obowiązuje jednakowo ,ale my jesteśmy gorszego sortu my mamy pracować i cicho siedzieć a podwyżka jaką podwyżka dobrze że jeszcze nas trzymają .

02.04.2020 16:24

Wiadomośc z ostatniej chwili!!!!! Niedziela handlowa. Poprostu bosko. Nie dość że pracujemy w skrajnych warunkach, w nerwach przed wirusem, to jeszcze taka informacja!!!! I za co??? Za te nędzne grosze? Za brak poszanowania? Nawet na paczkę świąteczna nie można liczyć. Żenada
    K.r.

06.04.2020 18:04

Niedziela handlowa.PORAŻKA! Jak można liczyć na obrót w niedzielę w dobie koronowirusa jeśli władza nawołuje do zostania w domu.To nie markiety!!! Zresztą w moim mieście nigdy nie było klientów w niedzielę handlową.Ja zauważyłam też pozytywną stronę tej decyzji. Pracodawca zadbał o NAS. Można było odpocząć w pracy od obowiązków domowych. Gratuluję.

06.04.2020 18:22

Ten utarg niedzielny to tylko pokazał że firma się nie liczy z ludźmi bo w obecnej sytuacji to powinno się pracownika szanować, dbać o jego zdrowie i zeby nie narażał swojego życia i zycia swojej rodziny utarg nawet nie 10 % codziennego a ludzie wysiedzieć swoje musieli ..... a to nie prawda że na miejsce kazdego są chętni , ogloszenia na olx są wystawione a chętnych nie widać.....

04.04.2020 09:30

Jestem pracownikiem sklepu firmowego i również mam "przyjemność " pracować z tą kierowniczką regionalną z Ostrowca. Styl zarządzenia jest nie do przyjęcia słyszymy tylko o naganach i zwolnieniach dyscyplinarnych świadczy to o tym że ta pani nie ma kompletnie pojęcia o swojej pracy jest kompletnie nie wyszkolona albo wyszkolona przez osoby jej poziomu. Kierownik który tylko straszy oznacza że nic nie potrafi. Z drugiej strony czego można było się spodziewać chyba powinniśmy już się do tego przyzwyczaić. Niski obrót znaczy że się nie staramy, manko słyszymy że kradniemy teraz obecna sytuacja maseczki są ale na sprzedaż nie dla nas pleksy ochronne też przyjechały tylko właśnie kto je mam montować My czy mamy prosić klientów lub swoich mężów?! Panie Kierowniku nie jest Ci wstyd? Bo Nam jest ! Jak My i Nasza firma wypadamy w oczach klienta.

04.04.2020 19:55

Pani D...powinna wrócić firma powinna zrobić wszystko żeby tak było ochrzanila kiedy trzeba pilnowała wszystkiego ,a przy tym miła i zawsze pomocna aż się chciało iść do pracy
    Małgosia

05.04.2020 11:39

Z tego co wiem kilka Regionalnych miało dość i wszystko się posypało . Nasza kierowniczka z Lublina tez była bardzo ok można było zawsze na nią liczyć jak był problem to można było dzwonić w nocy o północy i zawsze coś poradziła ,zawsze pomogła czy to w dokumentach czy jak trzeba było to zakładała faruch i zasówała razem z nami . Też powinna wrócić super babka szkoda ,że firma traci takich pracownikow.
    klientka

04.04.2020 12:49

byłam świadkiem złego traktowania pracownika bez panią menager w jednym ze sklepów w Staszowie.Pani nie zwracając uwagi na klientów krzyczała na pracownice brak kultury osobistej. Czytając inne opinie widząc ze nie tylko jadostrzegam problem ciekawe czy faktycznie firma coś z tym zrobi czy zamiecie cala sprawę pod dywan.
    Niezadowolony klient

02.04.2020 20:14

Czy ktoś z firmy przyjmując do pracy lub awansując kogoś na przedstawiciela/regionalną czy managera zwraca w ogóle uwagę na jego kulturę osobistą? Poszłam wczoraj do sklepu w Ostrowcu na rynku i miałam wątpliwa przyjemność poznać menagerke czy regionalną. Byłam zszokowana poziomem (usunięte przez administratora) jaki reprezentuje sobą ta pani. Wpadła do sklepu przed godziną 17 ani me ani be, że o dzień dobry to już nie wspomnę i z miejsca zaczęła zarzucać ekspedientke jakimiś śmiesznymi pretensjami i żalami ( jak zrozumiałam ekspedientka sama powinna zawiesić plekse pod sufitem na wysokości 4m ). W ogóle nie zwróciła na mnie uwagi, potraktowała mnie jak powietrze. Nie dała biednej pracownicy dojść do słowa ani tym bardziej szansy żeby mnie obsłużyć. Zniesmaczona po 10 minutach wyszłam ze sklepu nie zrobiwszy w końcu zakupów ( pozwolę sobie zaznaczyć, że jestem stałą klientką, zawsze robię zakupy na kwotę około 150 zł co obie sprzedawczynie mogą potwierdzić ). Przemiłe ekspedientki, dobrej jakości mięso i wędliny zachęcają do zakupów, niestety postawa tej przedstawicielki wszystko psuje. Gdyby nie szczera sympatia do państwa pracownic więcej do państwa sklepu bym nie przyszła. Ale jeżeli znów zobaczę tą Panią to po prostu wyjdę, zrobię zakupy obok u konkurencji i nie będę się narażała na takie (usunięte przez administratora) i całkowity brak kultury reprezentowany przez tą Panią. Aż żal patrzeć jak traktuje pracowników i klientów też.

03.04.2020 10:07

@Niezadowolonyklient dziękujemy za przesłaną informację. Jednocześnie serdecznie Panią przepraszamy za zaistniałą sytuację. Personel zostanie upomniany i ponownie przeszkolony, tak, by wspomniany incydent się więcej nie powtórzył.
    Klientka

03.04.2020 16:27

Taka kadra kierownicza to wstyd dla firmy w skrócie nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku. Firma powinna wyciągnąć konsekwencje służbowe wobec takiej osoby i to natychmiast a nie UPOMNIEĆ.

02.04.2020 09:05

Może kierownictwo niech wyjdzie do ludzi innych sklepów aptek i zobaczą jak inne firmy dbają o pracowników bo przyklejenie kawałek taśmy na podłodze nie daje żadnego zabezpieczenia.

03.04.2020 16:09

Pracownicy w innych placówkach handlowych zabezpieczeni na maksa, a my..... oczywiście mamy maseczki na sprzedaż dla klienta ...hahaha, za 1 sztukę 7,99...masakra, a pracownikom już zabrakło, lepiej klientom sprzedać , a pracownik ....no cóż,,,,,niech sam się zabezpiecza, a jak zachoruje to trudno ...nikt płakać nie będzie

03.04.2020 12:44

Jestem pełna podziwu jakie zabezpieczenia wprowadziła firma. BRAWO WY. Kawałek pleksy parę centymetry taśmy godziny sklepu wróciły do normy i oczywiscie niedziela handlowa. A z maseczkami to jak będzie mamy sobie kupić same z tych co wjadą do sprzedaży?

02.04.2020 19:41

Jestem pracownikiem firmy Łuków. Powiem tak. NICZEGO Złego nierzycze zażadowi firmy. Marzę tylko żeby doznali zaszczytu stania za ladą w strachu przed zarażeniem się mając do ochrony kawałek plastiku przed kasą bo przypuszczam że ich wirusy poza okolicami pleksi by się nie imały. Rękawiczki (przydział jedna para na 4 godz., bo jest mało i trzeba oszczędzać). Firma , po mimo zamówień dwa miesiące temu, nie dotarły.. Wracać do domu że strachem czy nie przyniesie się wirusa i niezaraźi dzieci i męża. BO PRZECIEŻ NIEMA SIĘ czym przejmować jak zachorujesz a miejmy nadzieję że przy swoim zurzyciu materiału nieprzejdziesz choroby ciężko. Czytałam wasze wypowiedzi i zauważyłam że ktoś z firmy jednak czyta te wypowiedzi szczególnie pytania o zatrudnieniu. Dlatego ktokolwiek to czyta z firmy proszę o przekazanie tej informacji Panu P. Jesteście bardzo dużą firmą która na zniszczonych kręgosłupach kobiet dorabia się kroci i mając to w poważaniu w "delikatny" sposób nędznie opłacacie pracowników. Jak komuś się nie podoba to może się zwolnić,, pewnie tylko moim zdaniem dobrych pracowników trzeba doceniać a widzę że firma tego niepotrafi tylko co zrobicie jak z waszych sklepów ludzie zaczną odchodzić do tych co ludzi doceniają? A wierzcie lub nie z tego co tu czytam wiele niebrakuje a i ja sama za najniższą krajową zdrowia i życia swojego i swojej rodziny nie będę narażać, niebawem pracy będzie dużo bo przecież firmy będą prubowały się odbunować. Tylko czy wy znajdziecie dobrych z doświadczeniem i niektórych oddanych pracowników bo takich też macie tyle tylko że ich nie widzicie bo są dla was statystykami. Jeszcze jedno:przez ostatnie obroty stać was na danie ludzą pączek na święta za ten wysiłek i poświęcenie. Mam nadzieję że w tej sytuacji chociaż tyle możecie.

29.03.2020 13:12

Szanowny pracodawco, kiedy zadbasz o bezpieczeństwo swoich pracowników?Przyklejenie taśm i wywieszenie ogłoszeń nie chroni nas przed zakażeniem , gdyż wciąż mamy bezpośredni kontakt z klientami.Wszyscy wokół skracają godziny pracy , zawieszają pleksy , dbają o swoich pracowników, a my wciąż chodzimy zestresowani do pracy narażeni na bezpośredni kontakt z potencjalnym nosicielem.Kiedy podejmiecie decyzję i odpowiednie działania zabezpieczające nasze zdrowie i życie.?Gdzie są maseczki? Pozdrawiam , wciąż jeszcze pracująca....

01.04.2020 16:14

Jedna mała pleksa na 3 metry lady...hahaha...to dopiero jest ochrona ...bezpieczeństwo na 102 :)A co do bonów ...poczekamy ...zobaczymy

01.04.2020 22:22

Te pleksy to opędzone tańszym kosztem , bo nie można zbyt dużo inwestować w zdrowie i życie presonelu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zakłady Mięsne Łuków?

Kontakt - Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Przemysłowa 15 21-400 Łuków

30.03.2020 17:49

To jest tylko kwestia czasu kiedy zostanie im połowa otwartych sklepów. Przybywa coraz więcej zarażonych a my mamy jedynie ograniczenia ile klientów może być na sklepie preparat do dezynfekcji i kawałek taśmy na podłodze. Idą święta więc liczy się tylko obrót!!!! a pleksy i maseczki powinny już dawno być. Życzę dziewczyny wytrwałości i miejmy nadzieję że będzie lepiej.

16.03.2020 13:00

Drogi pracodawco Czy w czasie trwającej epidemii zamierzasz zadbać o swoich pracowników skracając im czas pracy???

25.03.2020 07:31

A ja to wogole teraz kierownicy regionalni nie powinni jeździć tylko na tel bo są dodatkowym zagrożeniem jednak dużo się przemieszczają z różnych miejsc i nigdy nic nie wiadomo

26.03.2020 19:53

Podejrzewam, że taki regionalny to niestety też pracuje pod presją. Chyba powinno być jakieś zalecenie odgórne żeby nie jeździli. No to napewno oni są zagrożeniem. My naszej dzisiaj też powiedzieliśmy że nie powinna jeździć po sklepach, to w odpowiedzi tylko wzruszyła ramionami
    Zuka

03.03.2020 21:37

UNIKAJCIE PRACY W SKLEPACH FIRMOWYCH ANI ZAROBKU ANI SATYSFAKCJI Z PRACY A TYLKO WYMAGANIA

05.03.2020 21:27

A jeszcze jak otwiera się dwie czy trzy szynki na dzień plus mięso to te niecałe 2% ubytków jest śmieszne straty dzienne jak policzyłam nieraz to 80 zł średnio bo wiadomo że nie zawsze się każdy kawałek do końca sprzeda bo tłusty lno długo leży i brzydki nie e mówiąc że jeszcze nie sprzedam nic a już mam straty
    Klient

19.03.2020 16:59

To ty im oddasz 2 razy .tak to jest zrobione normy ubytkow 2% a w rzeczywistosci to min 4% a nawet 8%. Wiekszy obrot dla firmy wieksza strata dla pracownika tak dalej byc nie moze czas z tym skonczyc.
    Klient

19.03.2020 16:29

Idę do sklepu, a tu sprzedawca drży ze strachu no tak jak brak dla niego odpowiedniej odzieży ochronnej, rekawiczek , maseczek itp. Ale po co mu to on ma robic obrót a nie stroic sie ,tak pewnie ktos myśli kto siedzi w domu i z tego miejsca dowodzi pierwsza linią frontu..Czas zmienic to i zadbac o tych co robia to bo dalej nikt ich nie slucha tylko wymaga !!!! Obrót Obrót itd.
    Była Sklepowa

17.03.2020 15:54

Pracodawco!!! do Ciebie mówię.Twoi pracownicy anonimowo sygnalizują Ci wiele problemów , które nie powiedzą wprost.Jak byś się zachował gdyby 230 osób przyszło do twojej firmy i zapytało o zarobki,benefity, atmosferę. A Ty Cisza!!!Pamiętaj to są Ludzie tacy jak ty, a nie słupki Excelu.Opinie które negatywnie wpływają na wizerunek firmy, są usuwane.Twoja zapłata za ciężką pracę w handlu, niezgodna z ogólnie przyjętymi normami czyż nie jest KŁAMSTWEM, OBRAŻANIEM i NARUSZANIEM GODNOŚCI człowieka.Jak traktujesz Pracownika wpływa na wizerunek Twojej firmy.

18.03.2020 17:22

Dokładnie co z podwyżkami ,bo raczej obroty na plus i w końcu to my wszyscy jesteśmy narażeni na zakażenie i zarażenie naszych bliskich

18.03.2020 20:43

Ciekawe czy ktoś z GÓRY czyta te opinie
    Nika

15.03.2020 21:50

Drogi pracodawco. W obecnej sytuacji,gdy panuje epidemia pozostaliśmy na polu walki czyli na swoich stanowiskach pracy i pracujemy ciężko,ciężej niż nawet w okresie świąt narażając życie nasze i naszych rodzin. Nikt się z nami nie liczy,nikt o nas nie dba i nikt nas nie pyta czy chcemy. Za swoją ciężką pracę chcieli byśmy przynajmniej zarobić godziwe pieniążki abyśmy swoim rodzinom też mogli zapewnić przetrwanie.Przeżywamy teraz trudne chwile za tymi ladami,a mimo to pracujemy. Czy Tobie szanowny Pracodawco nie wstyd ,że nie mamy umów zgodnych ze stawkami obowiązującymi w naszym kraju? Czy nasza ciężka praca nie zasługuje na prowizje od tych utargów ,które naszymi rękami zarobione? Może ktoś wreszcie w tej firmie potraktuje nas jako ludzi,a nie siłę roboczą? To smutne jak człowiek nie szanuje drugiego człowieka.

16.03.2020 20:15

Panie regionalne będą pomagać też wtedy ,jak ubytków nie zwiększą bo też każdy będzie miał w (usunięte przez administratora) dokładać i płacić za inwentaryzacje

17.03.2020 16:38

Panie regionalne też mogą zmienić pracę w każdej chwili

16.03.2020 12:43

Drogi Pracodawco W trosce o nasze bezpieczeństwo i naszych rodzin jak i klientów prosimy o skrucenie godzin pracy sklepów. Tak aby jednego dnia na zmianie był jeden pracownik. Przy tak dużym ryzyku które ponosimy będąc 8 godzin w pracy dzień w dzień jesteśmy narażeni na kontakt z potencjalnym nosicielem wirusa a co za tym idzie nasze zakarzenie. Które może doprowadzić do zamykania sklepów.

13.03.2020 17:50

14.03.2020 22:30

Dobrze napisane Już zostali desperaci i ci, którym nie wiele brakuje do emerytury. Nic się raczej nie zmieni niestety a jeśli dostaniecie w końcu podwyżki to zostanie Wam to niejednokrotnie wytknięte. Zresztą coś dadzą i coś za biorą tak w Łukowie to działa. A jak zdecydujecie się kiedyś odejść to będziecie te najgorsze choć może teraz jesteście najlepsze. Na koniec każdego tak firma właśnie traktuje.
    Karolina

13.03.2020 18:49

żenada i jeszcze raz żenada gdzie są nasze podwyżki okradają pracownika na każdym kroku a to niby my proste baby za lady jesteśmy złodziejkami bo remanent nie wychodzi tak jak chcemy ,a może ktoś nas "nas robi na ubytkach " tylko my tego nie wiemy, może my wiemy to co mamy wiedzieć ,co do podwyżek system nie zadziałał a może miał nie działać i jeszcze tak przez kolejne pół roku a zdesperowany pracownik będzie czekał do usr -śmierci ciekawe kto się w końcu nimi zainteresuje może będzie ktoś odważny by poinformować odpowiednie służby co tam się wyrabia i jak traktowany jest szary pracownik, wielkie słowa pana w rurkach a tak w rzeczywistości jedna wielka lipa.

14.03.2020 12:16

Bardzo dobrze napisane,taka jest niestety prawda.Jakby miały być podwyżki to by były od stycznia. Towar cały czas idzie w górę,robią podwyżki towaru co miesiąc więc pieniądze powinni mieć dla Nas i co ? Powinni się wstydzić że tak ludzi oszukuja
    Sklepowa

09.03.2020 21:09

Może w końcu firma poinformuje co z Naszymi obiecanymi podwyżkami? Mamy marzec a podwyżek nadal nie ma. Wstyd,że tak traktują pracowników. WSTYD !!!Co niektórzy nawet nie mają najniższej krajowej jako podstawy.Wiadomosc pewnie i tak zostanie usunieta,jak się pisze prawdę i negatywne opinie to usuwają wiadomości

10.03.2020 06:56

Zobaczcie na olx ile jest przyjęć do sklepów firmowych , a jakie warunki obiecanki cacanki .... miła atmosfera to mnie najbardziej rozbawiło w tej firmie pracować to trzeba nervosol pić litrami ....szkoda gadać
    Sklepowa2

10.03.2020 22:37

Jak obiecali to pewnie będą
    Były Pracownik

10.03.2020 18:16

Nie ma podwyżek i nie będzie, niektóre osoby mają więcej świadczeń z mopsu niż pracować i doliczyć dojazdy, śniadanie, małe sklepy w niedługim czasie napewno upadną.

10.03.2020 09:17

Czy rozmowa rekrutacyjna w Zakłady Mięsne Łuków S.A. odbywa się również w języku angielskim?

10.03.2020 11:40

@Pytanie Zwykle rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzane są w języku polskim. Jednak w przypadku aplikowania do niektórych działów część rozmowy może odbyć się w języku obcym (głównie angielskim).

01.03.2020 07:14

Ciekawe czy już od marca zaczną inaczej te wypłaty naliczać bo mam wrażenie że raczej nie

10.03.2020 06:57

Mało satysfakcjonujące ....

10.03.2020 09:45

Wynagrodzenia za luty,takie jak za styczeń...zero podwyżek !!!u Mnie na sklepie podstawa to 2500 zł brutto

09.03.2020 15:43

Ciekawe czy dadzą coś na święta przed Bożym Narodzeniem mówili że będą na Wielkanoc

10.03.2020 06:50

Dzadzą nowe targety i nowe wymagania i zawalą krótkimi datami ..... a o podwyżkach zapomnijcie

14.08.2019 15:44

Margo

25.02.2020 12:59

Dobrze powiedziane !!!!! Panuje taka psychoza ,że upadłość sklepów to kwestia czasu bo nie będzie miał kto pracować zostaną tylko ci ,którym brakuje do emerytury reszta jak tyko ma możliwość to odchodzi . Ludzie przestają dawać radę psychicznie to wytrzymywać najgorsze jest to ,że " góra "tego nie widzi . Może o to chodzi wykończyć psychicznie niech sami się zwalniają odpraw nie trzeba będzie płacić . Szkoda,że ludzi z doświadczeniem się nie szanuje .
    kujawianka

02.02.2020 09:17

Praca w sklepach mięsnych ZM Łuków - polecam - UNIKAĆ !!!
    Mariola 777

24.02.2020 14:37

Zawsze wszędzie zdarzy się COŚ, jesteśmy tylko ludźmi. Na Twoim czy moim sklepie też zdarzają się rzeczy z krótkim terminem czy nawet po terminie. Nie oszukujmy się .
    Ala

25.02.2020 08:25

Nie ma różnicy w poborach, są najniższe, czy utarg jest mały czy duży.Więc nie ma co się starać
    sklepowa

20.02.2020 11:43

Na reklamę karmy w telewizji pieniądze są,a na premię za przewalanie tyle ton niestety nie ma,Niepochlebne opinie zostają usunięte.Dążą do tego aby pracownicy sami zwalniali się, wtedy nie trzeba wypłacać odprawek.

25.01.2020 00:02

Jak oceniacie prace pakowacza w zakladach ? I jak wyglądają godziny pracy?
    Zakłady Mięsne Łuków S.A.

14.02.2020 13:28

Praca na oddziale konfekcjonowania produktu odbywa się na dwóch zmianach, tj. w godzinach 7:00-15:00 i 15:00-23:00. Jeśli chce Pan wiedzieć więcej, zachęcamy do kontaktu z Działem Kadr (tel. +48 25 797 27 01).

10.02.2020 12:36

Ala

10.02.2020 22:20

Nie ma o liczyć na podwyżki nic nowego... Oj chyba tak będzie że posypią się zwolnienia lekarskie
    JAM

08.02.2020 14:58

Czytam te opinie , wymianę zdań , spostrzeżeń , żali itd. Zauważyłem jedno pracownicy mają żal bo ich nikt nie docenia, nikt nie słucha , nikt nie informuje, nikt nie wspiera. Od czasu do czasu jakaś pozytywna wypowiedz się trafi. Tak to już bywa i jest. Ja rozumiem to tak nikt was nie słucha bo po co jak mniej wiedzą i wiecie to lepiej można na takimi lepiej sterować- bo przecież nie wiedzą. Jak by wiedzieli to co mamy im zarzucić ?. W jednym sklepie jest ok wszystko pasuje a w pozostałych ciągle coś nie gra , to inwentura wyjdzie na minus - no wyjdzie bo jakość towaru jest jaka jest a normy z poprzednich lat ( ubytki 2% a mięso potrafi stracić na wadze nawet 8 %), to za mało jest sprzedane ( tak bo konkurencja coraz większa), to sprzedawca nie uśmiechnięty( bo ciągle to tylko on robi nie tak) , Itd.? Szkolić,rozmawiać,przekazywać informacje , słuchać tego tu nikt nie pisze , a szkoda !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne Łuków S.A.