Zakłady Mięsne Łuków

• Karwacz
  • Ryżki
  • Suleje
  • Role
Łuków - Zakłady Mięsne Łuków Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łuków
  5. Opinie o Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Opinie o Zakłady Mięsne Łuków Łuków

Nie przegap nowości o Zakłady Mięsne Łuków S.A.!

ZŁA JAKOŚĆ

18.03.2021 18:29

KUPIŁAM OSTATNIO KILKA PRODUKTÓW A TAM SAME KONSERWANTY E . TRAGEDIA PANI W SKLEPIE W ŁUKOWIE SPRZEDAŁA PAKOWANĄ WEDLINE Z RERMINEM WAŻNOŚCI 1 DZIEŃ... ŻEBYM MIESZKAL BLIŻEJ TO TA PANI ZAROBIŁABY W ŁEB TYM ŚCIERWEM

19.03.2021 14:27

Każda wędlina ma konserwanty, nawet te 100 procentowo mięsne. Żenujący komentarz. Nie podoba się i nie smakuje, to nie kupuj.
    apud

22.07.2021 16:42

a skąd Pani wie , że w tej konserwie był jeden dzień terminu ???

01.02.2021 20:47

Jestem klientką sklepu na ul. Śliwińskiego i w dniu dzisiejszym chcialam kupić coś na obiad, niestety nie zrobilam tego. Mięso i drób, które było w ladach wyglądało jakby leżało kilka dni - ciemne, obeschnięte wręcz odstraszało od zakupu. Czy ktoś kontroluje jakość sprzedawanego towaru!
    Zz

17.07.2021 08:47

No niestety taka prawda
    gc

21.07.2021 14:16

chyba nie jakość tego mięsa jest podobna w wszystkich sklepach Łukowa a ceny kosmiczne

16.09.2020 19:16

Ela

17.07.2021 11:03

Dziwne, ze manka nie było. Jeżeli przy każdej dostawie jest już manko. Mięso po wyjęciu z vaca jest nie zgodne z wagą na etykiecie. Więc prosze mi powiedzieć jak ma nie byc manka? Chyba ze kombinujecie w decyzjach lub na wadze doliczacie ludziom. Uff... dobrze ze po pierwszej inwenturze odeszłam.
    nece

20.07.2021 19:07

to się zwolnij to zapłacisz

08.12.2020 16:10

Marzena

12.07.2021 23:55

Regionalne naganaja a później procenty z sklepów dostają a pracownice tylko manka. Regionalne dla mnie do zwolnienia

13.07.2021 07:49

Dokładnie ,a tak wogole ciekawe czemu wszystkie ostatnie wpisy usunęli

05.07.2021 11:14

Zośka

11.07.2021 14:18

O co jak można wiedzieć
    Marzena

12.07.2021 23:49

Kierowniczki regionalne to najgorsza porażka w tych sklepach. Wpadnie na dwie min i tylko rozkazy nic więcej pomocy zero zwinie tylek i tyle hej było. Porażka porażka
    ADAM

17.06.2021 20:49

BIŁGORAJ NR 36 SUPER PANIE ,FACHOWA OBSŁUGA I DORACTWO NA WYSOKIM POZIOMIE

13.06.2021 20:27

Monika

14.06.2021 07:58

Każdy podpisuje odpowiedzialność materialną, do której trzeba doliczyć też ubytki około 1,6 %... Rozliczane też są końcówki wędlin więc jak pracownicy z wszystkiego dobrze się rozliczaja to nie powinno być manka
    Jola

15.06.2021 11:02

Tak zgadza się końcówki wędlin 200 zł miesięcznie a jak wędlina po 40 zł a np z polędwicy łukowskiej zostaje nieraz brzydka końcówka która ma 20.dag i więcej to już 10 a gdzie obcinanie plasterków pierwszych które trzeba ścinać i kilka na raz żeby ładnie wyglądała wędlina

27.02.2021 11:15

Lubię wasze wędliny pewnie byłabym częściej ale te godziny otwarcia jak dla emerytów do 18 to powinno być czynne bo kończąc pracę po 16, nawet jakbym bardzo chciała nie mam szans dojechać i to nie tylko moje zdanie że sklep czynny za krótko
    @inna

25.04.2021 11:48

a kiedy wolne wcale bo klient nasz pan?
    Maria

27.04.2021 13:18

To może Pani będzie pracowała charytatywnie???? Za nadgodziny nie zapłacą, a nadgodzin nie ma jak odebrać. Trochę pomyślunku moja droga. Tam na stołach jest bardzo łatwo się wymadrzac!!!
    Magda

06.04.2021 21:51

Czytam wasze opinie i w głowie sie nie miesci co wy wypisujecie Pracuje w tej Firmie ponad 15 lat , .Wiem co do mnie nalezy Jesli chcecie komus błedy wytykac to tylko sobie .Proste nie pasuje wam praca odchodze a nie wypisuje takich bzdur Kazda prace trzeba szanowac,moj sklep robi małe obroty i daje rade .

31.03.2021 10:03

Malina

05.04.2021 22:03

I Ty się godzisz na takie wymagania. Niech sobie kupi i zje po terminie jak taka mądra jest...
    Ktos

05.04.2021 23:46

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nagroda za frekwencję a nagroda świąteczna to całkiem dwie różne rzeczy. Jeżeli pracodawca chce zmobilizować pracownika do pracy, żeby nie chodził na zwolnienie w zamian za nagrodę to jak najbardziej jest okej, ale nagroda na święta nie powinna być zależna od kwartalnej frekwencji, tym bardziej w dobie koronowirusa, gdzie czasami nieobecność pracownika jest spowodowana kwarantanna, czasami choroba dziecka itp. Więc proszę nie wygłaszać swoich mądrości, bez zrozumienia tekstu..... A i bez sarkazmu proszę, bo na prawdę był nie na miejscu, nieprawdaż Julcia :)

02.03.2021 07:48

Kr@, JUSTYSIA@, Rr@,gratuluję firmie takich pracowników , tak lojalnych i walczących o dobre imię firmy, naprawdę jestem pod wrażeniem ...i to wszystko za minimalną , BRAWO WY !!!
    Gosia

05.03.2021 04:54

I co z ich walki Łuków i tak im nie podziękuje a jeszcze kopnie w ,,,
    Klient

19.02.2021 15:07

Sklep Tarnobrzeg nie polecam ,mięso stare ,brzydkie wyschnięte,nowa pani masakra nawet nie umi obsłużyć klienta coś doradzić ,w ladzie wszystko rzucone jak dla świń,rzadko bywam ale teraz koszmar a lubiłem zajechać po drodze
    Beata

21.02.2021 17:41

Ja akurat kupiłam karmę dla psa po terminie ,ciekawe kto tam cokolwiek.kontroluje

13.02.2021 08:41

16.02.2021 15:44

A ty co??? Sensacji szukasz?? Za robotę się lepiej weź
    były pracownik

16.02.2021 19:31

Zyd co ubija bydlo na uboju .. czyli firma z Izraela .. podobno na ten moment nie ma kosher ??

13.01.2021 07:09

W sklepie na ulicy hożej 29.12 sprzedano mi udka wędzone z datą 31.12 śmieszne co robicie nie polecam taki produkt z 2 dniowym terminem przydatności powinien być już oddany na zwroty czy ktoś kontroluje daty przydatnośc a może samowolka pań na sklepie ? Nie polecam
    Grzegorz

09.02.2021 22:29

Czyli wszystko ok, termin był zachowany, czago6 paniusia jeszcze wymaga.

10.02.2021 08:07

Dajcie spokój cała ta firma to jedna wielka porażka,wszyscy mają wszystko w nosie a już na pewno pracownicy ,którzy są niedoceniani i gnębieni muszą sprzedawać starocie i wlepiać towar po terminie,ale cóż mogą zrobić trzeba sprzedać

28.01.2021 09:06

Praca w tej firmie to istna porażka. Wymagania firmy do ich realnych realizacji graniczy z cudem. Pani regionalna z Ostrowca nie nadaje się na stanowisko, które jej powierzono. Zastrasza, krzyczy i non stop grozi dysplinarką. Ja akurat miałam swoje zdanie co odbiło się na każdej wizycie. Nawet nie potrafi po kilku tel i rozmowach powiedzieć czy przedłużona będzie umowa czy nie. Wszystko robi w tajemnicy i wcale pomóc nie chce tylko zaszkodzić. Nie żałuję nawet przez chwilę że tam już nie pracuję i nie polecam pracy w sklepach w których jest regionalną. Ogólnie firma dużo wymaga co jest nie realne do zrealizowania, no chyba że chcesz wciskać ludziom stare mięso i wędliny to praca idealna dla Ciebie.
    Kk

30.01.2021 19:26

A ja ją tam lubię
    Konsument

27.01.2021 18:39

Proszę poprawić jakość konserwy lunchemit,tyrolska,gulasz angielski .Nadmieniam iż w/w konserwy były niebo lepsze ismaczniejsze niż te obecne

01.01.2021 19:46

Dziewczyny dajcie znać jak się rozliczacie na inwentaryzacji bo podobno wszystkie sklepy dobrze

10.12.2020 16:29

Wszystkie osoby które znam,które odeszły z tej firmy,to mówią że żałują że tak późno podjeły taką decyzję,że to były lata stracone w tej firmie.Na pewno wszędzie będzie lepiej niż w Łukowie.Na szczęście ja też jestem w trakcie zmieniania pracy.Całkiem inne warunki,normalne wynagrodzenie,nie ma odpowiedzialności materialnej(w końcu nie będzie trzeba manka płacić)talony na święta,wczasy pod gruszą itd.Dlatego naprawdę jeśli możecie to tylko nie praca w sklepie Łuków.Dużo by pisać.Na szczeście ja mam to piekło za sobą.Stracone 5lat i kupa długu.

09.12.2020 18:33

Kobiety przejżyjcie na oczy ja byłam pracownikiem tej firmy wiele lat ale co teraz wyprawia się z pracownikami jak się was poniża i pokazuje że nic nie jesteście warte i można z wami wyprawiać co tylko przyjdzie im do głowy o wy i tak będziecie cicho siedzieć, bo przecież czasy ciężkie. Ja już wiem że można pracować inaczej gdzie się docenia pracownika premią,dodatkiem na święta, pieniędzmi za frekwencję ,gdzie pracownik coś znaczy.Nie bójcie się miejcie odwagę to zmienić .Moim zdaniem to najgorsza firma która za nic ma ciężko pracujących na nic ludzi.
    Była pracownica

10.12.2020 10:59

Podpisuję się pod wypowiedzią.. Odeszłam z tej firmy po kilkunastu latach pracy i nie żałuję... Teraz wiem jak można spokojnie pracować bez żadnych wyimaginowanych wymagań pseudo kierowników, bez zastraszania, bez poniżania. Życzę Wam odwagi na podjęcie słusznej decyzji.. Praca jest jak ktoś chce pracować. Nie warto się poświęcać dla tej firmy tu mają ludzi za nic wiem to z własnego doświadczenia nikogo nie obchodzi jak się staracie i ile serca wkładacie w wykonywaną pracę.
    Zła

09.12.2020 13:44

Dziwne. Z bonów kowidowych podatku nie odprowadzali. A teraz tak? To jest nienormalne. Jeszcze bonów nie ma ale podatek już odprowadzony i to z wypłaty listopadowej. To tylko nasza firma potrafi. Brawo wy.
    Kkk

09.12.2020 19:56

Wszystko dziwne , jutro zadzwonie do pip i się dowiem czy tak można bo dziś nikt nie odbierał,trzeba z tą firmą zrobić porządek jak pip stwierdzi że nie powinni tak robić składam oficjalna skargę dość tego wszystkiego
    Były Pracownik

10.12.2020 10:09

Niestety miałam okazję tam pracować, mam nadzieję że już tam nie wrócę, najlepsze lata 2010-2014rok, były talony po 300/400zl, super kierownicy Regionalni, P. Woźniak cudowny człowiek, P. Parafian zawsze służył pomocą, wiadomo tamte lata nie wrócą, teraz zrobiło się z tym Łukowem coś strasznego, wyzysk, i tyle. Procownicy trzymajcie się i nie dajcie wykorzystać, Wesołych Świąt ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zakłady Mięsne Łuków?

Kontakt - Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Przemysłowa 15 21-400 Łuków

09.12.2020 19:58

Dziś właśnie zostałam uświadomiona prz z kr.ze ci co mają braki na inwentaryzacji nie dostaną premi kwartalnej, ciekawe kłamią czy firma znów wszystko robi żeby pracownik.sie nie starał

08.12.2020 21:30

Pomniejszone wyplaty, co jest grane? Wszystkie firmy na święta dokładają a Łuków jak zwykle... Szkoda słów żałosne. Pracownicy nie dostali nawet minimalnej za pełny etat, masakra
    Roxi

09.12.2020 08:48

A może to co pomniejszyli to na święta dadzą bony za tą różnicę i na swoje i tak wyjdą
    :((((((

09.12.2020 08:44

ot i bony świateczne ...hahaha a podatek uwalili nam z wypłaty, śmiechu warte !!!!więc to juz nie jest 200 złoty, po pierwsze ,po drugie moc warunków , zeby dostać , a po trzecie uważam , ze powinniśmy być o tym poinformowani wcześniej i wyrazić zgodę na to . Po raz kolejny firma pokazała , jak bardzo docenia swoich pracowników , czyi mają nas gdzięś !!!!!
    Aaa

09.12.2020 08:22

I wszystko jasne. Te braki w wypłacie to podatek od bonu. Suma summarum nasz bon to nie 200 zł a około 150. Przecież firma od siebie nie dorzuci tylko z nas ściągnie. Żeby przed świętami zabierać pieniądze ludziom którzy się starają . WSTYD!!!

08.12.2020 16:12

No pięknie nas załatwili wypłaty mniejsze oczywiście trzeba do bonów dołożyć ,tylko tak dalej teraz to w (usunięte przez administratora) mam ich targety niech sobie sami wyrabiają

04.12.2020 19:55

Dziewczyny mam pytanie czy u was na sklepach wprowadzony jest limit na ilość sprzedanej "bigosowki"

05.12.2020 21:51

Pewnie że tak.nie dość że na wszystkim brakuje na wadze oo otwarciu z oo to limity , wszystko po to żeby większe braki wychodziły a potem.zwolnia bo kradnie personel,brak słów o robią ja już ani plasterka nie zetne i dupki nie ściągnę z lady nawet niech nic nie kupują strat sobie nie robię nikt nie będzie kupował takiej brzydkiej wędliny to niech zamkną sklep,te ich limity przy małym ruchu po.prostu smieszne
    Klijetka

05.12.2020 13:28

Drogie szefostwo proszę zrobić porządek z sklepie ul.hoza w Warszawie dziś w sobotę 05.12 pani ekspedientka blondynka nie dosyć że (usunięte przez administratora) na kasie to jest bardzo nie miła opryskliwa ,
    Marysia

05.12.2020 20:10

Pani "klijetka" jak już pisze jakieś opinie, to niech najpierw nauczy się ortografii.

01.12.2020 12:49

Moze chodzilo im o 2000 zl bo takie postawili wymagania

30.11.2020 14:49

A ta trudna sytuacja to jest od dłuższego czasu i firmę wspiera się cały czas a kwarantanny czy l4 nikt nie wybiera jest to sytuacja losowa.

01.12.2020 07:27

Dokładnie tak niestety kwarantanna przymusowa ,bo na L4 można iść specjalnie chociaż raczej nikt nie idzie specjalnie u nas w firmie, ponieważ druga osoba ciągnie sama i po prostu najzwyczajniej jest szkoda współpracownika,a nasza firma to kanciarze i tyle i to na każdym kroku

30.11.2020 14:37

Bon Świąteczny jest ale pod pewnym warunkiem oczywiście dobre
    Konsument

27.11.2020 11:21

Nie. Zrozumiałe. Jest..z.jakiego.powodu.konserwa.saperska.jest.obecnie.mielona.a.nie.taka.konsystencja.jak była., do niedawna., jedynie., chyba tylko., po., to., aby nie zaznać smaku., i namielic różnego badziewia tym działaniem pokazaliscie (usunięte przez administratora)

21.11.2020 13:52

Witam bedziw firma dawała bony na święta,wypadałoby nagrodzić pracowników w tym trudnym okresie,a za bony każdy mógłby wybrać co potrzebuje,może jak nieba forum prosimy o napisanie meili na sklepy

23.11.2020 21:47

To czas zwijać manatki, na co czekacie?

24.11.2020 08:27

No i właśnie taki jest plan

16.11.2020 17:44

Nie szanuja dobrych pracownikow,nie doceniaja.Zero staran od siebie aby zatrzymac dobrego pracownika.Wyplaty???smieszne podstawy (usunięte przez administratora)O matko duzo mogla bym pisac ,niestety zero pozytywu.Pracownik nie pracujacy tylko figurujacy jeszcze w firmie,ale juz nie dlugo.
    Ubojowiec

12.11.2020 19:44

Jak wygląda praca na uboju?? Świnie bydło ? Tempo ile sztuk na dzień na ile zmian i jak jest płacone??

11.11.2020 08:22

Panie P może warto się ustosunkować do nagradzania pracowników,może jakieś dodatki i tak tyle płacimy my pracownicy za wasza woda w mięsie ,nie przepraszam to my pracownicy nie umiemy zarządzać ,a może powinniśmy do prezesa napisać jakiś list z prośbą o sprawdzenie sytuacji w firmie

09.11.2020 12:11

Była pracownica

10.11.2020 08:31

Podpisuję się pod tym komentarzem w 100%.... Za żadnego kierownika(usunięte przez administratora)nie odeszło tyłu kierowników regionalnych w ciągu kilku miesięcy ...niestety było to pokłosie traktowania przez PP a zdrowie jest tylko jedno. Najgorsze jest to, że nikt nie zwrócił na to uwagi ale to tylko dlatego, że zmienił się Zarząd i usłyszał tylko jedną wersję. Szkoda, że po kilkunastu latach pracy musiał człowiek odejść przez taką osobę(usunięte przez administratora) Życzę żeby kiedyś trafił na takiego przełożonego jakim sam był... Karma wraca.

01.11.2020 16:15

Jestem byłym pracownikiem tej firmy oddanym i ciężko pracującym wzorowo prowadzącym sklep aż do momentu perfekcyjnej pani domu to ona zmusiła mnie do zwolnienia się za co szczeże nienawidzę tej pani i mam nadzieję że to czyta i że karma wraca i że wszystko co najgorsze to ją spotka właśnie teraz tego jej życzę w imieniu swoim i koleżanek kture tak jak ja się przeze nią zwolniły ,pozdrawiam "Tak po chrześcijańsku środkowym palcem".
    Ktos

09.11.2020 13:36

To prawda,ta pani za pozwoleniem firmy,podstepnie zmuszala pracownice do odejscia.chodzilo o to,aby po wielu latach pracy,odeszly z NICZYM.oj nie ladnie prosze pani.
    Roxi

09.11.2020 21:25

A dokładniej za pozwoleniem pana p jak oni potrafili nawet oboje chodzić po mieście do innych sklepów mięsnych czyli konkurencji i namawiać tam kierowniczkę sklepu aby przeszła do łukowskiego na kierowniczkę sklepu obiecując jej niewiadomo co. Myśleli że w podskokach przyleci a tu każdy omija z daleka.Jak można kierowniczkę która prowadzi dobrze sklep 20 lat tak potraktować.
    Justysia

04.11.2020 21:42

Witam. Muszę napisać kilka słów bo nie wytrzymam. CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ CZY RACZEJ NAPISAĆ, ŻE MY PRACOWNICY SKLEPÓW ,MARKETÓW TEŻ JESTEŚMY JAK TO MÓWIĄ o pracownikach służby zdrowia BOHATERAMI PIERWSZEJ LINII. Właśnie tak, ale mam wrażenie że nikt o nas nie pamięta.Nie słychać o nas w mediach...My też się boimy,też mamy dzieci i rodziny. Też chorujemy, też chodzimy na kwarantanne itd.Rozumiem lekarzy bo pracują z chorymi na Covid....ale...z reguły wiedzą że to pacjent Covidowy. My tego nie wiemy kasujac klientowi zakupy...nie możemy ubrać się w specjalny kombinezon....nie udzielamy teleporad przez telefon...nie możemy pracować zdalnie bo się nie da. Ktoś powie..trzeba było się uczyć...ale chcę zauważyć że w sklepach pracują ludzie po studiach...albo tacy,którzy chcieli się uczyć...ale sytuacja finansowa nie pozwoliła...albo sytuacja życiowa czy rodzinna.Nie jesteśmy pracownikami gorszego sortu. CHCĘ BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ I OKAZAĆ WIELKI SZACUNEK DLA WSZYSTKICH MOICH KOLEŻANEK I KOLEGÓW Z PRACY JAK I WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH W BRANŻY HANDLOWEJ. JESTEŚCIE WIELCY.UWAZAJCIE NA SIEBIE I...DUŻO ZDRÓWKA ????????????????p.s.Zauwazcie zamykają przychodnie,Urzędy, cmentarze a sklepy otwarte...ba nawet wydłużone godziny pracy.

06.11.2020 17:40

BRAWO TY!!!!!!!! To są słowa wszystkich pracujących w handlu. Przykro jest że jesteśmy w dzisiejszych czasach traktowani jak gorszy sort. POZDRAWIAM WSZYSTKICH(JESZCZE)PRACUJĄCYCH.
    Zwidek

04.11.2020 17:42

Przez przypadek zawędrowałam na ul. Bursztynowa w Lublinie gdzie odwiedziłam sklep firmowy Łuków. Byłam zaskoczona wspaniałym wyglądem towaru w ladach które mówiły "kup mnie". Jest tam świetny wybór wędlin drobiu i mięsa wszystko świeżutkie i pachnące, a miła blondynka w okularach opowiadała o zawartości mięsa w wędlinach,o nowościach w słoikach i wielu innych rzeczach. Poszłam tylko zobaczyć a wyszłam z pełną torba zakupów. Dziękuję za profesjonalizm i świetna obsługę Będę często robiła u was zakupy????????
    Zwidek

04.11.2020 16:04

Byłam dzisiaj na zakupach w jednym ze sklepów Łuków na ul. Bursztynowej w Lublinie zaskoczyła mnie bardzo miła obsługa, pachnące wędliny i świeżutkie mięso, drób. Towary z lady wolały kup mnie. Przemiła blondynka opowiadała z wielkim zapałem o towarach o zawartości mięsa w wędlinach nawet proponowała nowości, które stają się hitem. Takich sprzedawców chcemy życzliwych uśmiechniętych i kochających swoją pracę. Będę ich odwiedzała jak najczesciej

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne Łuków S.A.